brak logo

NORGPOL S.C.

Warszawa

Opinie o NORGPOL S.C.

kolejny szczęśliwy 2015-10-06 21:09:59
A mnie interesuje dlaczego o tej firmie pozytywnie wypowiada się tylko szefostwo. Przykre, bo przecież prawdziwą reklamą firmy są jej zadowoleni byli i obecni pracownicy. A zadowoleni pracownicy to efektywni pracownicy, których nie należy traktować jak niewolników. Ciągła inwigilacja jak widać nie przynosi żadnych efektów poza wzrastająca frustracją wszystkich stron zainteresowanych.

Proszę nie rzucać oskarżeń na konkretne osoby, bo opinia była mało przychylna. Czy to nie narażanie osoby pomówionej na straty moralne, jeśli oczywiście to inna osoba. A to jest chyba karane? Ale cóż... taki to już poziom rozmowy.

Prawda jest taka że tamta opinia jest w 100% trafiona, a wiele kwestii pominiętych, np forma zatrudnienia na miesięcznym okresie próbnym - bez umowy, każdy to przeszedł.

Proszę pamiętać że waga ma dwie szale, a wina za zaistniałe sytuacje nie leży wyłącznie po stronie pracowników. A żeby było lepiej szefostwo powinno wyzbyć się pychy i zacząć traktować swoich pracowników
pracowników z należnym im szacunkiem.
2
były pracownik 2015-10-18 21:23:35
Zbyt wiele tu szczegółów jak na opinie Konkurencji... sądzę że najwięcej do powiedzenia mieliby magazynierzy. Oni to mieli barwne życie w pracy... Albo jedna Pani klientka która przez przypadek wysłuchała że jest idiotką, bo Pani Właścicielce nie przypadła do gustu jej opinia. Ups...
Kamery kamerami. Kiepsko tylko, ze zamiast podnoszeniu bezpieczenstwa służą szpiegowaniu pracowników.
A jeśli chodzi o pracę bez umowy przez miesiac... Jeśli ktoś ma dzieci na utrzymaniu i żadnej innej alternatywy to się na to zgodzi. A pracodawcy to wykorzystują.
1
Adam 2015-11-13 09:37:40
Dzień dobry,
w związku z brakiem zaopatrzenia w różne artykuły biurowe chętnie zaproponuję Państwu spotkanie i owe artykuły dostarczę.
zatrudniona 2015-12-12 13:38:59
Dzień Dobry,
Od kilku lat pracuję w Norgpolu i jestem bardzo zadowolona ze współpracy z szefową i szefem, dostaję regularnie pensję. Wielokrotnie korzystałam z samochodów, sprzętu firmy i zawsze działały prawidłowo.
Bardzo podoba mi się siedziba główna firmy Norgpol, jest to eleganckie, nowe i zawsze czyste biuro, a dojazd do niego jest dogodny z każdego kierunku ponieważ zlokalizowany jest w bliskim sąsiedztwie stacji kolejowej Warszawa Dawidy.
ww 2016-03-15 10:27:37
Chyba raczej "zatrudniająca" a nie zatrudniona - rzygać się chce od czytania takich pseudoopinii wpisywanych przez szefostwo, bo NIKT inny nie jest w stanie powiedzieć o nich KOMPLETNIE NIC pozytywnego. Nie daje to wam do myślenia? Może warto popatrzeć choć raz w lustro, krytycznie na siebie zamiast przywalać się do pracowników i marnować czas na wpisywanie fałszywek w sieci. Nikt z pracowników i tak w to nie uwierzy, a sam tekst... mogliście się choc trochę postarać, bo połowa tych pierdół jest na zasadzie copy/paste z ogłoszenia o pracy. Jednym słowem - D N O.
1
szczęśliwy mam to za sobą 2016-04-03 22:26:48
A gdize podziały się się poprzednie opinie? Oczywiście te negatywne
Chyba ktoś posmarował kasy aby je usunąć.
szczęśliwy mam to za sobą 2016-04-17 21:37:04
To czemu znikają takie złe opinie?
A na jakich innych forach ma złe opinie?
szczęśliwy mam to za sobą 2016-05-19 22:15:18
nie łódź się - zarobki poniżej średniej krajowej, na umowie o pracę - najniższa krajowa a reszta pod stołem, prowizja tak wysoko ustawiona żeby tylko jej nie otrzymać
nowi pracownicy to nie mają szans na większe zarobki niż to co mają w podstawie.
aaaa 2016-06-28 07:51:37
Bardzo nam przykro, że Panu się nie udało u Nas wyrobić premii, którą obecnie regularnie wyrabia co miesiąc 80% handlowców.
Życzę powodzenia w przyszłej pracy.
Czas przeszły 2016-07-05 00:46:25
Po 6 mies. pracy na stanowisku handlowca da się wyrobić 50 tys obrotu a nawet i więcej!! Wiem z własnego doświadczenia, trzeba tylko trochę dobrej organizacji, nauki, poświęcenia i chęci. Synowie Szefa nigdy nie odmawiają pomocy pomimo tego że sami mają masę innych obowiązków. Atmosfera pracy jest lepsza niż w niejednej firmie handlowej. Każdy potencjalny kandydat do pracy co czyta te komentarze, niech tak tępo w nie nie wierzy bo większość pisze jeden mega rozgoryczony pracownik, który w firmie zajmował się głównie plotkowaniem. ... Drogi były pracowniku, skoro w firmie było tak źle to czemu do tego wciąż wracać, znaczy że się wciąż wspomina....☺Jeżeli wg wcześniejszych wypowiedzi Firma tak oszukuje, to od tego są Sądy pracy i inne instytucje sprzyjające pracownikowi a nie wylewanie żalu w internecie.. Polecam iść na terapię do psychologa, bo na takie bzdury szkoda zdrowia i życia
2
majka 2016-07-09 21:22:10
Zarobki na poziomie 2500zł są rzeczywiście dość dobrym rozwiązaniem, ale czy wypłata pojawia się w terminie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o NORGPOL S.C. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORGPOL S.C.