brak logo

Ticon Sp. z o.o.

Jasin

Opinie o Ticon Sp. z o.o.

były 2012-04-01 01:40:09
Czas, który przepracowałem w tej firmie uważam za dobrze wykorzystany, zdobyłem nowe doświadczenia, znajomości itp. i starałem się dobrze wykorzystać to w pracy. Finansowo na powiedziałbym średnim poziomie, chociaż niektóre osoby są naprawdę niedoceniane ale jeżeli chodzi o atmosferę w firmie no to nie jest tak różowo." Marketing własnej osoby"- pewne osoby opanowały do perfekcji, zrobiłyby wszystko aby stworzyć bezpieczną otoczkę własnej osoby, tzw "spychologia"- obowiązki jak najdalej od siebie a konsekwencje ponosi niewinna osoba. Szefostwo-............. pozostawiam bez komentarza. Spokojnej pracy.
ja123 2013-06-18 20:54:59
Dostalam propozycje pracy w ticonie w jasiniu, czy ktos moze mi powiedziec cos na temat tej firmy
op 2013-06-29 21:09:00
a mogę wiedzieć na jakie stanowisko ta propozycja pracy? opinia firmy fatalna
nn123 2013-11-13 21:36:06
firma tragedia,trzymac sie od niej z daleka
1
pracownik 2014-09-27 21:18:01
Pracuje w tej firmie i jest super nie moge powiedziec nic negatywnego
KOMPROMIS 2014-10-14 11:00:07
Firma fatalna, pracowałem tam przez parę lat i wiem, że ludzie tylko dbają o własny tyłek,pracodawca dopiero może cię zauważy jak już nie ma kto pracować, awans to jakaś totalna magia, jak nie jesteś znajomym lub człowiekiem, który wchodzi w tyłek i nie ma własnego zdania to pewnie ci się nie uda, dodatkowo spychologia odpowiedzialności i obowiązków. Jedne plusy to praca przez 8h i wypłata na czas. Kadra zarządzająca w większości nie mająca podstawowej wiedzy na ten temat i dobierająca pracowników o podobnych predyspozycjach.
3
iCane 2014-10-22 12:33:57
Pracuje w Ticon już dłuższy czas i szczerze to nie pierwsza moja firma. Na tle innych pracodawców oceniam Ticon bardzo pozytywnie! Wypłata na czas składki odprowadzane od tego ile się zarobi , wyjazdy płatne dodatkowo do pensji. Atmosfera przyjazna zarząd ok wyrozumiały i ludzki! Jest to moja subiektywna opinia a osoby twierdzace że jest to fatalna firma chyba nie widzą nic prócz własnego czubka nosa za swoje nieppowodzenia,brak zaangażowania,niechęć oraz brak wiedzy obarcza się pracodawce. Jeśli się starasz i robisz swoje to i podwyżkę się dostanie. Polecam gorąco firmę Ticon ludziom którzy mają motywację do pracy.
1
KOMPROMIS 2014-11-26 12:30:33
Widzę, że człowiek z zarządu albo jakiś wysłannik się wypowiedział na temat pracy w tej firmie. Jak jest tak cudownie to jakim cudem w okresie około 2 lat, w firmie niespełna 40 osobowej zmieniło się około 60 - 70% kadry pracowniczej? proszę to wytłumaczyć w racjonalny sposób? atmosfera super - wszyscy pracownicy tak twierdzą, jak się wypowiadają przy innych, a jak się z nimi rozmawia na osobności to komentarze są negatywne, jedyne co się zgadza to opłacanie składek oraz pensji, reszta to stek bzdur.A zarząd jest bardzo bogobojny i uczciwy, w twarz ci się śmieje i rozmawia z tobą a za rogiem nóż w plecy wbija.
3
Józef Stalin 2015-01-30 21:08:24
Znacjonalizować.
1
bai 2016-02-21 19:26:01
cudowna wymiana zdań między ludżmy nasłanymi przez pracowdawce cud miód i malina nic tylko pracować....
3
kk 2016-02-25 14:41:31
Uwielbiam komentarze w postaci " wyplata na czas, samochód służbowy, tel. i umowa itd", co to za bzdury a jak masz inaczej pracować bez umowy? i może rowerem jeździć? kto pisze te bzdurne komentarze? pracuje wiele lat jako przedstawiciel i nie zdarzyło mi się żebym pracował bez umowy i nie jeździł samochodem służbowym, no chyba że ktoś pracował w firmie krzak i ma inne doświadczenie, ale jak u kogoś pracujesz to to, że ci płaci na czas to nie jest żadna łaska.
9
handlowiec 2016-07-06 18:29:18
Super stwierdzenie - czyli handlowiec regionalny jest tym nie normalnym. Normalny jest ten, który siedzi za biurkiem w centrali, w życiu nie widział klienta na oczy a najlepiej wie czego mu potrzeba i jak to należy sprzedać. Jakbyś pojeździł przez miesiąc po klientach i próbował coś sprzedać to byś inaczej stawiał sprawę.Brawo Ty!!!
5
kuba 2016-07-08 22:40:28
Hej, wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały być premie. Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Ticon Sp. z o.o. - Jasin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ticon Sp. z o.o.