brak logo

Polski Koncern Energetyczny S.A.

dolnośląskie

Opinie o Polski Koncern Energetyczny S.A.

Joanna 2015-10-21 10:50:27
Właśnie odbyłam rozmowę rekrutacyjną na stanowisko Dyrektor! W ogłoszeniu była informacja, że będę budowała dział handlowy. Pan z którym rozmawiałam powiedział mi że a na samym poczatku mam mu przynieść 50 szt umów na sprzedaż prądu do firm :) i dopiero po tym powie czy mnie weźmie do firmy aby jak się wyraził "zbudowała mu biznes". Najpierw ( jako dyrektor ) mam sprzedawać energię, później sprzedawać i budować zespół i może w przyszłosci otrzymac stanowisko na które właśnie aplikowałam :) 100% wypaty to prowizja.
1
PKESA 2015-10-21 22:45:04
Pani Joanno jedynym stanowiskiem Dyrektorskim na jakie prowadzona jest rekrutacja, to stanowisko Dyrektora Oddziału B2B (małe i średnie firmy) a nie stanowisko Dyrektora Działu Handlowego. Informacja o 50 umowach jak i warunkach wynagradzania też jest niezgodna z prawdą. Prosimy zatem o pilny kontakt z biurem zarządu spółki przy ul. Prostej 32 w Warszawie celem wyjaśnienia opisanej przez Panią sprawy.
Jan 2015-10-27 18:20:53
Przed spotkaniem rekrutacyjnym zapoznałem się z opiniami na tym portalu i po spotkaniu przesyłam swoje wrażenia. Po zawartych tutaj wątkach miałem mieszane uczucia chociaż podobnie jak w mojej obecnej pracy są pozytywne i negatywne rekomendacje. Ja kandydowałem na stanowisko Dyrektora w Wielkopolsce miałem spotkanie z Prezesem. Nie mogę nic zarzucić ani sposobowi ani zawartości merytorycznej spotkania. Konkretne, jasne zasady, doskonała znajomość sprzedaży oraz zarządzania. Jestem pod wrażeniem systemu motywacyjnego i ścieżek kariery oraz relacyjnej strategii firmy. Spółka ma z całą pewnością charyzmatycznego przywódcę z jasną wizją i strategią osiągnięcia celu i z całą pewnością można wiele się nauczyć. Dla tych którzy cenią sobie rozwój, są gotowi do budowania to jest firma którą mogę zarekomendować ale zdecydowanie odradzam managerom którzy poszukują firmy w której będą piastowali funkcje administracyjne w sprzedaży. Firma się rozwija i potrzebuje osób które zbudują biznes.
1
Atłas 2015-10-28 13:09:49
Przeszłam podobną drogę jak Jan i mam podobne odczucia, jestem w procesie rekrutacji, produkt jest ok na tle konkurencji i można go sprzedawać, zrobiłam wywiad, że z zapłatą wynagrodzenia nie ma problemów a od siebie dorzucę że Prezes to elegancki i szarmancki mężczyzna, który może się podobać-)
BuuuBu 2015-10-30 12:39:20
Pracuje w PKE i jest masakra.
Ludzie po co kolorować opinie na plus? Przecież i tak zobaczymy wszyscy jak jest naprwde.
W sekretariacie K. to jakaś poraża. Zastanawiam się kto dał jej prace? Podejrzewam czemu ją dostała.... ;) Wiem, że wiele ludzi przez nią odeszło z firmy :(
4
guu 2015-11-02 09:02:31
skoro jest tak źle, to co robisz w pke?? drzwi szeroko otwarte. taka dobra rada- lepiej być bardziej powściągliwym w takim ocenach i komentarzach. W twoje wypowiedzi czuć jedynie jad, zazdrość i frustracje.
słodki 2015-11-03 09:59:54
co tu wypisywać, niedługo wyjdzie jak jest naprawdę. Myślę, że jeszcze kilka miesięcy i będzie pozamiatane :)
Father 2015-11-03 19:41:50
Czytam, czytam i czytam a to że nie wyjdzie a to, że się nie da, że produkt, że jeszcze parę miesięcy i będzie pozamiatane (proponuję zawód wróżki lub wróża podobno dobrze płatne). Jakie to polskie skoro mi nie wyszło to im też niech nie wyjdzie. Nie wyszło w PKE i nie wyszło też u następnego pracodawcy w sprzedaży i nie wyjdzie nigdzie bo po prostu się do tego nie nadajesz, co nie oznacza że nie nadajesz się do innej pracy ale to nie jest sprzedaż. Ja pracuje w PKE i polecam pracę w PKE, uczestniczę w budowie fajnej firmy, w jej tworzeniu i z nią wiążę swoją przyszłość, jak i mojej rodziny-)
Johny. 2015-11-04 20:52:11
O kurcze popłakałem się ze śmiechu czytając powyższy wpis :D
5
gość poniedziałkowy 2015-11-23 18:23:51
Ja jestem po II etapie firma się rozwija i zatrudnia nowych ludzi w tym kadrę managerską. Produkt jest przeznaczony dla firm. Jest konkurencyjny a warunki wynagradzania przyzwoite. Handlowcy mają etaty. Płacą kasę na czas.
gosc poniedzialkowy 2015-11-26 08:30:38
Po spotkaniu wyszedłem wraz z 2 pracownikami firmy i jak rozmawiali przy papierosie to poszedłem i zapytałem ale nie tylko o pieniądze. Dowiedziałem się że PKE ze względu na rozwój zwiększa powierzchnię biura centrali w obecnym miejscu i że umowa jest na kilka lat. To moim zdaniem ważna informacja bo to biurowiec klasy A w centrum Warszawy a czynsz to zapewne około 20 euro za m2 i zobowiązanie na ponad milion złotych a to istotne przy wyborze pracodawcy bo daje przekonanie o stabilności spółki. Ja jestem zdecydowany i rekomenduje PKE.
ja ty on ona 2015-12-02 12:44:04
PKE szuka dyrektorów i kierowników, bo taką mają politykę. Decydując się na takie stanowiska SAM SOBIE MUSISZ ZBUDOWAĆ ZESPÓŁ !! Warunki finansowe może i fajne, ale czy oczekiwania realne do wykonania? PODOBNO NIE ! Jestem po rozmowie rekrutacyjnej z dyrektorem - dumnym panem S, który w mojej ocenie koloryzuje wszystko żeby tylko się zdecydować. JA ODPUSZCZAM !!
TRAIN 2015-12-02 23:11:16
Trochę nietypowo jeszcze pracuję w dużym OSD ale będą jak każdy wie zmiany i chciałem sprawdzić polski koncern energetyczny (chociaż szukam pracy w marketingu i to nie jest oferta dla mnie to wysłałem życiorys do nich i napiszę dalej dlaczego) mniejsza o stanowisko ale o formalności i sposób w jaki pracuje ta firma. Zaproszono mnie na spotkanie ale już przez telefon weryfikowano moje kwalifikacje a przede wszystkim doświadczenie w sprzedaży do biznesu minimum roku oraz doświadczenie w zarządzaniu i budowie zespołu (argument robią to w trosce o mój i ich czas. Na spotkaniu dokładnie zostałem wypytany o moje kwalifikacje przedstawiono mi również bardzo dokładnie zakres mojej ewentualnej pracy. Na drugie spotkanie musiałem przygotować kilka rzeczy potwierdzających mój potencjał, wtedy przedstawiono mi system wynagrodzeń i motywacyjny oraz system kariery. W mojej firmie minimalne plany sprzedażowe są prawie dwa razy wyższe niż w pke, mają normalny sprzedawalny produkt ale po testach zweryfikowali moją kandydaturę negatywnie i mieli rację. Firma zaczyna od energii i chce potem sprzedawać różne produkty tym samym klientom a to jak powiedział prezes wymaga relacji i etycznej postawy tak aby można było wrócić do klienta. Dlaczego to piszę bo prowadziliśmy badania z ramienia mojej obecnego pracodawcy o firmach i ich strategiach na rynku energii dla firm. Analizowaliśmy również pke i z tego badnia wynika że na tle całego rynku firma absolutnie wyróżnia się etycznym stosunkiem do klienta i etycznym sposobem prowadzenia biznesu. Ja mogę tylko potwierdzić, że w procesie rekrutacji zostałem potraktowany ok, że uczciwie mi przekazano informacje o rynku, obowiązkach zadaniach itd, że produkt jest atrakcyjny, że system jest spisany i w mojej ocenie ambitny ale wykonalny, że jak będą rozwijali dział marketingu to chciałbym z nimi pracować. Każdy ma swój osąd ale najpierw rekomenduje sprawdzenie innych firm a doceni się to co robi pke. Rynek energii jest tak atrakcyjny i dopiero co się rozwija a pke jestem przekonany że w krótkim czasie będzie liderem tego rynku nie tylko ja tak twierdze ale również nasi koledzy ze stanów.
Allia 2015-12-03 11:53:02
A co TRAIN/marketing uważasz o ich stronie wwww?
TRAIN 2015-12-03 12:04:46
Cały czas jednak rozważam PKE i to że nie zostałem przyjęty może jakby mi dali szansę to wykonałbym cele stawiane przez pke, pracowałem jednak w marketingu energetycznym i nie mam doświadczenia w sprzedaży ale jak się jest odrzucanym to jednak przykro. Stronę analizowaliśmy jak była jeszcze stara mam print screen tamta jeżeli chodzi o przekaz była czytelniejsza ta nowa pojawiła się niedawno i jak widać jest ograniczona w informacje. ja na ich miejscu stawiałbym na to o czym pisałem wczoraj czyli o długoterminowej strategii budowania relacji z klientami i o etycznym podejściu do klienta-to mocny przekaz.
Michael1 2015-12-03 23:35:42
Podobny standard rekrutacyjny zastosowano w moim przypadku. Nie wiem na jakie stanowisko kandydował poprzednik ale w u mnie ostatnia rozmowa miała miejsce w tym tygodniu i dotyczyła stanowiska dyrektora oddziału B2B. Miałem już styczność ze sprzedażą energii do klienta indywidualnego w jednym z towarzystw ubezpieczeniowych na podstawie umowy pomiędzy TU i sprzedawcą energii. Różnica dla klienta była niewielka a prowizja znikoma toteż projekt zakończył się nipowodzeniem ale dzięki temu rozumiem dlaczego PKE skoncentrowało sie na MSP, tam jest bowiem marża której nie można wypracować u klienta indywidualnego. Całkowicie podzielam zdanie Prezesa co do przyjętej strategii sektorowej jak i produktowej. Rozumiem też skąd się wzięły różne niepochlebne opinie. Na początku rekrutowano ludzi do segmentu indywidualnego klienta ale ze względu na ryzyko reputacji zrezygnowano z tej linii biznesowej i przyspieszono rozwój do małych i średnich firm to oczywiście określa profil handlowców i managerów a nie wszyscy odnaleźli się na nowym rynku. Gdybym nie poszedł na kolejne etapy rekrutacji nie dowiedziałbym się o tym a faktycznie firma na tle rynku i mojej branży wyróżnia się etycznym i relacyjnym pozyskiwaniu klientów, wynika to z przyjętej strategiipowrotu do klienta z innymi produktami. Ja jestem zdecydowany i chociaż wiem że czeka mnie mnóstwo ciężkiej pracy to jestem przekonany że nie zostanę pozbawiony jej owoców gdy zbuduję dochodowy oddział. Dla mnie to jest to czego szukałem ale każdy podejmuje decyzje mierząc swoje siły na zamiary-)
wkręcony 2015-12-09 17:25:49
byłem na rekrutacji w pke na stanowisko DYREKTOR ODDZIAŁU B2B! zmarnowany czas. Po co szukają ludzi na to stanowisko skoro ono nie istnieje! uwaga ludzie, oni szukają tylkoooo wyłącznie biegaczy ( nic do nich nie mam) po znajomych firmach ( tak mi kazali na początku ) i może w przyszłości będę budować zespół hahaha! ściemniacze
ornitolog 2015-12-09 23:50:57
Też to przechodziłem i to jest test na to czy dyrektor jest administratorem sprzedaży czy też potrafi sprzedaż budować. Szukają drugiego typu. Ja nim jestem i zanim kogokolwiek zatrudnię (na umowę o pracę!) muszę wiedzieć co oferuję a najlepiej kiedy wie się to ze swojej praktyki i nie widzę powodu aby kilku swoim dotychczasowym klientom nie zaproponować tańszego prądu. Produkt jest dobry. System wynagrodzeń jak na sprzedaż jest przyzwoity a system motywacyjny i ścieżki kariery unikalny a ja chcę żeby moi pracownicy mogli się rozwijać. To jest moja opinia a zapoznałem się z całą procedurą i nie odpadłem na początku bo taki jest właśnie proces rekrutacji w PKE słabi odpadają albo firma ich odrzuca ale jak już się jest w środku to jest fajna atmosfera i nie ma też co ukrywać że trzeba solidnie popracować aby mieć wyniki!
Lutek 2015-12-10 13:09:46
jak byłem handlowcem czy jak woli ,,wkręcony" biegaczem-kompletny brak szacunku dla sprzedawców-to tacy managerowie powodowali że tak wielu handlowców cierpiało przez nieudolnych kierowników i dyrektorów którzy widzieli Klienta jedynie na filmach szkoleniowych
Alfa 2015-12-15 17:58:24
Ja i mój zespół gruntownie przerobiliśmy produkt system wynagrodzeń, ścieżki kariery, rynek itp., a to dlatego że odchodzimy po 5 latach pracy dla innej firmy B2B. Poszukujemy rozwoju to daje nam rynek energii system karier jak i strategia PKE i podjęliśmy decyzję na tak. Dlatego rekomendujemy PKE.
2
byłem w PKE 2015-12-17 13:33:54
Żenada, szukają TYLKO biegaczy po firmach aby sprzedawać energię, dyrektor? tak jak sobie w między czasie zbudujesz zespół od to! napiszcie w ogłoszeniu prawdę a nie okłamujecie ludzi!!!!
analis 2015-12-18 02:08:19
Widać że z ciebie taki dyrektor jak z koziej d.... trąba. Właśnie takie niedojdy które widać na rekrutacji pchają się na stanowiska a sami nic nie potrafią zbudować. Takie zera zastępują ludzi którzy tworzą biznes. Wstyd!
1
ELO 2015-12-31 10:08:38
Zdecydowałem się na prace z Polskim Koncernem Energetycznym i rekomenduję pracę z ta firmą.
Kakad 2016-01-05 11:24:33
Firma jak firma ma sformalizowany system wynagrodzeń spisane ścieżki kariery i system motywacyjny, płaci ludziom pieniądze wymagania nie odbiegają od rynkowych. Maja umowy o prace dla handlowców na początek 2500 podstawa dodatkowo premie i prowizje, razem jak chce się z PKE pracować nie można zarabiać mniej niż około 5000 zł. Z systemu wynika również rozwój poziomy i pionowy dla pracowników. Struktura to handlowiec Kierownik zespołu dyrektor przedstawicielstwa, dyrektor oddziału dyrektor regionalny i dyrektor departamentu sprzedaży. PKE sprzedaje energię do biznesu poinformowano mnie że w lutym to będzie również gaz w drugim kwartale ma to być również leasing i kredyty dla firm. Stawia na relacje z klientami i etyczne podejście do biznesu. Mają ładne biuro w centrum Warszawy. Władz jeszcze nie poznałem ale dokumenty i dotychczasowe szkolenia są na przyzwoitym poziomie. Umowa dla klienta jest bez zapisów drobnym druczkiem transparentna i przejrzysta. Szczególnie dokumentacja systemu wynagrodzeń i umowy są bardzo dobrze przygotowane. Po dynamicznej rekrutacji firma ściśle selekcjonuje kandydatów z doświadczeniem w sprzedaży do biznesu. Takie informacje udało mi się uzyskać po dwóch etapach rekrutacji i szkoleniu wstępnym produktowym. Pozdrawiam.
Mortimer 2016-01-07 15:31:48
pracowałem w Polskim Koncernie Energetycznym mam tam wielu znajomych i przyjaciół ale wyjechałem zagranicę, rynek polski jest na bardzo wczesnym etapie rozwoju w stosunku do brytyjskiego i to dopiero początek. Nie mam nic do zarzucenia firmie i jeżeli ktoś chce tam pracować to ja osobiście rekomenduję-)
Tadek1 2016-01-07 15:34:43
ważne że płacą kaskę na czas-)
Nizel 2016-01-09 19:26:54
Moze i płaca na czas ale na mnie dobrego wrażenia nie zrobili. Zostałem zaproszony na spotkanie rekrutacyjne, stawiłem sie o czasie na miejscu i tak: 1) spóźnienie osoby rekrutującej 20 min, mam wrażenie ze nie miał sie kto mną zająć, po 20 minutach przyszła starsza, niemiła Pani. 2) w/w. Pani zadała prozaiczne pytanie w stylu co Pana urzekło w naszym ogłoszeniu, co Pana do nas sprowadza? 3) nie zdążyłem udzielić odpowiedzi i usłyszałem: teraz ja i nagle potok słów mówiący o tym jak to jest u nich cieżko, jak dużo wymagają i makabreska trzeba "harować" a jak marnie płacą, po czym starsza Pani rozrysowala mi szybko na kartce jak dużą armie trzeba posiadać aby w ogóle u nich zaistnieć. Nic nie rozumiem. Zapraszają, a pózniej starsza pani staje na glowie żeby zniechęcić kandydata, nie szkoda im czasu na takie zagrywki? O co chodzi, nie wiem. Powiem tylko ze wymogi z ich ogłoszenia spełniam.
Ania12 2016-01-12 11:52:11
Jestem po rekrutacji i szkoleniach. Przed pierwszym spotkaniem przeczytałam opinie na tym portalu, teraz wiem że te na minus pochodzą z okresu sprzedaży do klientów indywidualnych teraz PKE koncentruje się na sprzedaży do firm i towarzyszy temu inna strategia. Moim zdaniem normalna firma Handlowcy i Kierownicy mają etaty ale trzeba przejść kilka etapów rekrutacji i mieć rynek. Wymagania w mojej ocenie są na bardzo realnym poziomie. Atmosfera i warunki pracy super. Polecam-)-)
Rysza1 2016-01-14 10:55:37
Piszę z pozycji osoby pracującej w PKE od kilku miesięcy a nie z procesu rekrutacji. Rynek jest chociaż nie jest bardzo łatwo. Najtrudniej jest osobą bez doświadczenia w kontaktach z klientami biznesowymi. Atmosfera i warunki pracy są bardzo sprzyjające. Pieniądze rzeczywiście są wypłacane na czas. Firma poprawiła w ostatnim czasie warunki wynagradzania i płaci za cały kontrakt od razu. Reszta prawdę mówiąc jest w naszych rękach-)-)
nons 2016-01-18 16:06:43
pracowalem w tej fimie ponad pół roku i nie polecam!! dyrektorzy i kzs glosu nie mają! a starsza pani musi odejść :)
art 2016-01-19 11:27:54
A ja pracuję i będę pracował. Jestem w PKE już od roku i cenię sobie prace w tej firmie. Ja mam udział w tworzeniu firmy i po prostu lubię pracować z tymi ludźmi. W sprzedaży przyjęcia i odejścia są naturalne i nie ma co kruszyć o to kopii. Ten natomiast, kto chce pracować w sprzedaży ma jasno określoną ścieżkę kariery zarówno pionową i poziomą jak również system motywacyjny. Niech każdy pomyśli jak długo trzeba czekać w innych firmach i porówna to z jasnymi zasadami PKE a doceni to co firma daje. Ale praca w sprzedaży bez sprzedaży to zaklinanie rzeczywistości. Polski Koncern Energetyczny ma etaty dla kierowników i Handlowców a to wcale nie jest taka oczywistość w innych branżach. Ja polecam-)-)-)-)
Waldi 2016-01-19 15:28:47
Nie rozumiem tego portalu. Tak jakby ludzie myśleli że sprzedaż rośnie na polu a sprzedawcy przywożeni każdemu managerowi w walizce. Tak nie jest zespół nawet jak zostanie powierzony nowemu managerowi to też przecież rotuje a jak ktoś nie rekrutuje to potem ma niewielki zespół albo wcale. Ja pracuje u konkurencji ale rozważam pracę w PKE. Po szkoleniu wstępnym uważam że jest to jedna z najlepszych ofert na rynku pracy (naturalnie w branży energetycznej)!
Roman 2016-01-20 08:20:12
Chyba pke jest bardzo zdesperowane skoro sami pracownicy dodają pozytywne komentarze. Domyślam sie która szanowna pani dyrektor mogła takie zalecenie dać. Widać ze nie wiedząc on czym sie je.
Anja 2016-01-21 16:11:30
A ja wbrew tym wszystkim bzdurom na tym portalu podpisałam umowę z PKE i jestem zadowolona zarówno z przebiegu procesu rekrutacji jak i szkoleń. Osobiście polecam!
greg 2016-01-22 12:12:56
każdy powinien wyrobić sobie swoje zdanie o Polskim Koncernie energetycznym bo to jego życie i praca. jedni będą narzekać a inni chwalić. Ten kto sprzedaje ten będzie zadowolony i z warunków pracy i z produktu i z zapłaty a temu kto nie sprzedaje i święty Boże nie pomoże....
Mała Mi 2016-02-10 14:37:56
Witam
Ktoś kiedyś na tym forum ostro krytykował politykę firmy i sposoby zarządzania spółką. Ten sam ktoś wróżył tej firmie rychły jej koniec. Ten sam ktoś był wyśmiewany i nie traktowano go serio. Czyżby na pewno nie miał racji? Już chyba słychać trzask mizernych podstaw tej organizacji, widać, słychać i czuć jak jej koniec zbliża się wielkimi krokami. Może szybciej jak myślicie. Wystarczy uważnie czytać ogłoszenia o pracy np. na kluczowe stanowiska w korporacjach, wystarczy czytać wyniki finansowe spółek, rozmawiać z pracownikami
1
milannowy 2016-02-11 07:53:34
Firma oferuje cennik od GREENA - wzięty z kosmosu.Maja wyższe ceny o jakieś 35 % od innych sprzedawców.Biorąc pod uwagę wymagania marżowe i prowizyjne,trzeba mieć sporo fartu aby cokolwiek sprzedać.Poza tym nie stać ich na wynajem lokalu za 500 zł dla dyrektora regionalnego w celu rekrutacji.Ja podziękowałem.
on i ona 2016-02-22 09:27:19
mam doczynienia z PKE i bardzo duże znaczenie ma atmosfera pracy, tam czasem za bardzo czuć zgnilizną, szczególnie dzięki takim postaciom jak naburmuszony, nastroszony jak paw pseudo Pan Dyrektor, który tylko w teorii jest świetnym menagerem. szkoda ze zarząd zgadza się na tak toksyczne postaci!!
2
Dariusz 2016-03-03 17:52:38
N=Ja też podziękowałem. Dla mnie firma krzak. Szkoda czasu, który straciłem na rozmowy rekrutacyjne. Były trzy i zaproponowano mi etat ale się w porę opamiętałem.
Kolo. 2016-03-11 20:36:51
Nie ma warunków do szkolenia i czegokolwiek. Kilka osób się zebrało, mięli pomysł i wykorzystują strasznie ludzi. Trzymać się z daleka!!!!
Andrzeju 2016-03-12 14:59:44
Proszę uważać gdyż założyciele tej firmy to ci sam co założyli firmę "DZIEŃ DOBRY TELEKOMUNIKACJA".............OSZUŚCI!!!!!!!!!!
ja 2016-03-18 21:41:37
jakiej pracy?!?! tam się przychodzi tylko popijać kawkę i nic więcej...wielka mi spółka, koncern...co to kur.. za nazwa?
Kon_cetr 2016-03-31 14:36:00
Wielki Koncern a na Facebooku 57 polubień :D
2
ładna dama 2016-04-05 14:39:51
Dajmy im czas...ale do końca istnienia .... Chyba nie bardzo orientujesz sie w obecnej sytuacji tej spolki
Krokus 2016-04-18 18:51:33
I sie zamknęło, oszukali ludzi i zamknęli biznes. Oszuści , oszuści i jeszcze raz oszuści !!!!
1
?????? 2016-04-21 21:22:04
To już koniec? :D
2
buahaha 2016-06-02 20:18:39
skoro ma się dobrze to niech kasę wypłacą ludziom !!!
buahaha 2016-07-06 18:51:14
PLN, prowizje za umowy, ZALEGAJĄ
(btw, nie bardzo wiem czego nie rozumiesz z mojego wpisu, coś jeszcze wyjaśnić?? )
szkoda słów 2016-10-08 11:10:52
chyba trzeba zadać pytanie czy ta firma w ogóle działała... niestety jestem jednym z naiwniaków, którzy dali się nabrać na ta FIKCJE !!
okm 2016-10-08 15:27:55
@dzi a dlaczego miałaby nie działać? sugerujesz się pewnie tym że nie ma na chwilę obecną od nich żadnych ofert pracy? bo ja też akurat tak się składa że zwróciłem na to uwagę ale przecież nie jest wykluczone że coś się pojawi w najbliższym czasie co nie?
Zostaw swoją opinię o Polski Koncern Energetyczny S.A. - dolnośląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Koncern Energetyczny S.A.