Jobxion Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Jobxion Poland Sp. z o.o.

Oluś 2017-05-23 21:41
Bardzo się cieszę, że agencja organizuje naukę angielskiego bezpłatnie. To super wiadomość, to mnie trzymało przed wyjazdem za praca a teraz to już jadę z nimi do roboty.
Jobxion 2017-05-24 11:52
Dzień Dobry, Jeśli chodzi o naukę języka angielskiego to mamy to w planach i na pewno będziemy Państwa informować o takie możliwości. W chwili obecnej panowie mogą uczyć się języka holenderskiego :)
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-05-24 15:59 [pracodawca]

Zapraszamy na spotkanie z Jobxion na Opolszczyźnie

  • Targi Pracy odbędą się  2 czerwca 2017 r. w godzinach 10.00-13.00 w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nysie, ul. Obrońców Tobruku 5 a (obok wieży ciśnień). Zadzwoń i umów się na konkretną godzinę z naszą rekruterką, Angeliką: 505 378 901

DO ZOBACZENIA!

Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-05-25 10:20 [pracodawca]

23 maja nasi rekruterzy z Polski i Account Managerzy z Holandii byli obecni na Targach Pracy w Krakowie organizowanych przez Urząd Miasta w Tauron Arena Kraków. Dobrym pomysłem okazała się też organizacja dodatkowego spotkania rekrutacyjnego w terminie popłudniowym, na które mogli dotrzeć kandydaci, którzy nie mogli spotkać się z nami rano.  Zobaczcie zdjecia! 

Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-05-31 11:47 [pracodawca]

Po Małopolsce przyszedł czas na północ kraju! Wczoraj mieliśmy przyjemność zawitać na Pomorzu, gdzie uczestniczyliśmy w Targach Pracy, Edukacji i Przedsiębiorczości w Gdyni. Po południu z kolei spotkaliśmy się z Wami w formule speed date, gdzie odpowiadaliśmy wyczerpująco na Wasze pytania odnośnie pracy w sektorze budownictwa w Królestwie Niderlandów. Oprócz naszych rekruterów - Patryka i Agnieszki, mieliście okazję poznać właściciela naszej firmy oraz pracowników biura w Tiel. Świetna organizacja Targów  i jak zwykle cenna możliwość nawiązania bezpośrednich relacji z kandydatami chętnymi do wyjazdu do Holandii! Praca czeka, sezon w pełni, zapraszamy - cieśli szalunkowych, hydraulików, stolarzy, elektryków, dekarzy, zbrojarzy -  do aplikowania!

 

 

 

Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-08 12:18 [pracodawca]

Przedwakacyjnie - 10 czerwca - zapraszamy do Siedlec! 

 

10 czerwca br. Jobxion bierze udział w XIV Siedleckich Targach Pracy, na które zapraszamy kandydatów zainteresowanych pracą w Holandii w branży budowlanej i osobistym kontaktem z naszym rekruterem. Serdecznie powitamy hydraulików, cieśli szalunkowych, zbrojarzy, stolarzy i elektryków i wyczerpująco odpowiemy na wszelkie pytania odnośnie warunków zatrudnienia i zakwaterowania. 
 

Targi Pracy organizowane są przez Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach. W programie m.in. warsztaty tworzenia CV oraz możliwość zrobienia profesjonalnego zdjęcia. Poświęćcie sobotnie przedpołudnie na swoją karierę!

SIEDLECKIE TARGI PRACY:
ul. Pułaskiego 19/21, Siedlce (siedziba urzędów pracy)
10 czerwca (sobota), godz. 10.00-13.00 

Wypełnij krótki formularz i daj nam znać, że jesteś zainteresowany spotkaniem, przejdź na stronę:

 

 

 

Piotr S 2017-06-09 17:55
Nie ma obowiązku ustawowego posiadania VCA w Holandii,to widzimisię pracodawców I agencji
1
Oluś 2017-06-11 20:07
Czy może mi ktoś powiedzieć jakie pieniądze można zarobić jako cieśla? Jeszcze jedno pytanie co z językiem, znam trochę słabo angielski. Czy to nie będzie przeszkodą w pracy? Słyszałem sporo dobrego o Jobxion .
JobXion Poland 2017-06-12 09:48
Certyfikat bezpieczeństwa VCA jest dokumentem imiennym, ważnym 10 lat i wymaganym przez pracodawców branży budownictwa zarówno w Holandii, jak i w takich krajach jak Belgia, Niemcy, Austria czy Luksemburg. Posiadanie przez pracownika dyplomu VCA stanowi dowód poznania i zachowywania przez pracownika zasad bezpiecznej pracy i oficjalnie uprawnia do jej podjęcia. • W certyfikowanym VCA przedsiębiorstwie, pracownicy mogą oczekiwać bezpiecznego miejsca pracy z troską o dobrą higienę.
Korzyści z posiadania certyfikatu:
• VCA jest wartościowym dokumentem dla posiadacza: jest to oficjalnie uznane świadectwo, dające zaufanie, że jego posiadacz jest profesjonalnym, bezpiecznie pracującym fachowcem.
• Wykwalifikowany pracownik posiadający certyfikat VCA ma większą wartość na rynku pracy.
• Szansa na zdarzenie się nieszczęśliwego wypadku przy pracy lub doznanie obrażenia ciała jest zminimalizowana.

Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-12 09:48 [pracodawca]
Certyfikat bezpieczeństwa VCA jest dokumentem imiennym, ważnym 10 lat i wymaganym przez pracodawców branży budownictwa zarówno w Holandii, jak i w takich krajach jak Belgia, Niemcy, Austria czy Luksemburg. Posiadanie przez pracownika dyplomu VCA stanowi dowód poznania i zachowywania przez pracownika zasad bezpiecznej pracy i oficjalnie uprawnia do jej podjęcia. • W certyfikowanym VCA przedsiębiorstwie, pracownicy mogą oczekiwać bezpiecznego miejsca pracy z troską o dobrą higienę.
Korzyści z posiadania certyfikatu:
• VCA jest wartościowym dokumentem dla posiadacza: jest to oficjalnie uznane świadectwo, dające zaufanie, że jego posiadacz jest profesjonalnym, bezpiecznie pracującym fachowcem.
• Wykwalifikowany pracownik posiadający certyfikat VCA ma większą wartość na rynku pracy.
• Szansa na zdarzenie się nieszczęśliwego wypadku przy pracy lub doznanie obrażenia ciała jest zminimalizowana.
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-12 10:05 [pracodawca]
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Nasi rekruterzy i koordynatorzy w Holandii starają się, aby warunki zatrudnienia i zakwaterowania zawsze były jak najlepsze. Stawki wynoszą od 420 euro/tydz według CAO (Układ Zbiorowy Pracy) - na "czysto" (ubezpieczenie, podatki, zakwaterowanie jest już opłacone poza ta kwotą). Plus dostaje Pan dodatkowe 50 euro, jeśli bierze Pan ze sobą prywatny samochód w podróż. Co do znajomości języka - zapraszamy do wysłania swojego CV, często zdarza się, że łączymy Panów w pary, tak aby jeden z Panów znał lepiej któryś z języków zachodnich. Gorsza znajomość języka obcego nie jest dyskwalifikatorem, może też w grę wchodzi kwestia obycia z językiem, przypomnienie sobie? Ponadto organizujemy weekendowy kurs języka holenderskiego w naszym biurze w Tiel, ukierunkowany na komunikację w Państwa miejscach pracy czyli uwzględniający słownictwo budowlane/techniczne. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami poprzez formularz na stronie internetowej lub telefonicznie! Pozdrawiamy!
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-12 10:41 [pracodawca]

Za nami intensywne dni. Najpierw Opolszczyzna czyli Nysa, gdzie reprezentowała nas Angelika, a w ostatnią sobotę - XIV Siedleckie Targi Pracy, gdzie powitały Was Angelika i Sylwia! Bardzo miło było się z Wami spotkać! I - do następnego razu! :) SEZON W PEŁNI, REKRUTACJE TRWAJĄ!

 

 

 

 

Mariusz 2017-06-19 13:36
Nie wypłacają za kilometry!
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-20 10:00 [pracodawca]
Panie Mariuszu, w firmie obowiązuje ściśle określony regulamin wypłacania kilometrówek za dojazdy. Bardzo proszę o niezwłoczny kontakt z koordynatorem w Holandii (z podaniem Pana danych osobowych), jeśli z jakiegoś powodu zobowiązanie nie zostało spełnione - celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Oluś 2017-06-20 18:51
Widziałem, że Jobxion ma robotę dla dekarza w Oss. Może ktoś był i mógłby powiedzieć czy warto jechać?
miko 2017-06-22 07:59
Głupie pytanie, jako pracownik agencyjny to możesz walić jak w dym jak jesteś emerytowanym policjantem, strażakiem , górnikiem i masz jakieś dochody. A tak jak chcesz jechać za pożyczone po całej rodzinie pieniądze to nienajlepszy pomysł bo może coś zarobisz, a najszybciej nie zarobisz tylko wyjdzie impreza turystyczna. To nie są prace w znaczeniu etat tylko jakieś fuchy gdzie akurat potrzeba kogoś na parę parenaście dni to cię tam wyślą.
5
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-22 14:26 [pracodawca]
Miko, staramy się jednak, aby zachować ciągłość między projektami. Taka jest niestety (albo stety - zależy jak na to spojrzymy) specyfika branży budowlanej, że pracuje się projektowo. Jeden projekt się kończy, zaczynają się kolejne :) Na pewno gwarantuje to różnorodność doświadczeń.
Oluś 2017-06-23 23:26
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie bardziej opłaci się jechać elektrykowi? To byłby mój pierwszy wyjazd i jestem jeszcze w tym temacie zielony. Czy agencja robi kurs językowy czy już trzeba umieć? Jakie mieszkania dają do dyspozycji? Proszę o pomoc i informacje.
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-25 18:05 [pracodawca]
Dzień dobry! Jeżeli chodzi o kurs językowy - niebawem, dla osób które chcą z nami wyjechać, będziemy udostępniać intensywny kurs języka angielskiego wraz (w dalszym etapie) ze słownictwem technicznym, ułatwiającym pracę w Holandii. Kurs będzie się odbywał poprzez Skype, indywidualnie z lektorem (polski nauczyciel) w godzinach, które będą pasowały kandydatowi. Nie mniej, w razie słabszej znajomości języka, łączymy pracowników w pary (słabsza/lepsza znajomość języka) i kierujemy na jeden projekt - jeśli jest taka możliwość. Obecnie również, cały czas trwają darmowe zajęcia języka holenderskiego w naszym biurze w Tiel. Odnośnie kwaterunku - staramy się, aby, w miarę naszych możliwości, lokować pracowników w mieszkaniach położonych jak najbliżej projektu. Mieszkania są w pełni wyposażone.
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-27 12:31 [pracodawca]
Zapraszamy! :)
L.J 2017-06-27 18:35
Witam nigdy sie nie wypowiadalem na forach ale tym razem to uczynie. Jesli ktos jedzie pracowac to nie bedzie mial problemu z praca i godzinami nie oszukujmy sie duzo osob jedzie balowac i wtedy rodza sie problemy ze nie ma godzin i nie ma pracodawcow dla takich osob. Firma ogolnie spoko nie mam problemu z godzinami i kilometrami , aczkolwiek ja nie mam szczescia do kwater:-) palacow nie oczekuje ale tego co obiecane tego bym chcial uswiadczyc pozdrawiam
1
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-06-28 08:48 [pracodawca]
Niestety dostępność mieszkań w tak małym kraju jak Holandia to jest nasz problem (i nie tylko nasz), ale proszę wierzyć, że intensywnie pracujemy nad tym, aby zapewniać Panom jak najbardziej komfortowe miejsca noclegowe.
Oluś 2017-07-02 20:50
Myślę, że tylko ten kto nie pracuje nie popełnia błędów. Agencja ma jak widać problem z mieszkaniami ale jest nadzieja, że poprawią warunki mieszkaniowe. Z drugiej strony pewnie gdyby były lepsze to trzeba więcej płacić, nie wiadomo co lepsze. Ale pilnować umowy trzeba
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-07-04 10:02 [pracodawca]

Poniżej materialny dowód na to, że naprawdę staramy się, aby wciąż polepszać warunki mieszkaniowe w Holandii - zależy nam na Panów komforcie. W końcu zgodnie z zasadą, dobry jakościowo wypoczynek = lepsza praca. A lepsza praca to kolejne projekty. Niebawem zostanie oddany do użytku kompleks mieszkalny z 10 pokojami, węzłem sanitarnym, kominkiem (idealny na jesienne wieczory), kuchnią , usytuowany w Tiel skąd mają Panowie  blisko do naszego biura w razie jakichkolwiek problemów (których, mamy nadzieję, będzie coraz mniej). 

Pozdrawiamy!

 


 

Krzysiek 2017-07-13 21:12
Miko zgadzam sie z tobą w a100% a ciebie L.J chyba wyajeli do napisania opinii.Własnie przestalem pracowac dla tej pseudofirmy po tym jak nie wyplacili mi pieniedzy za piec dni pracy i 19 godzin urlopu nikt z koordynatorow nie odbiera telefonow widzac moj numer.Dzisiaj jest 13lipiec 2017 prace skonczylem 7 lipca ale nadal jestem w Holandii cztery dni siedzialem bezczynnie w obskurnym domku campingowym po czym powiedziano mi ze mam jechac do polski i tam czekac na telefon zostalem i jutro ide na policje do konsulatu i gdzie sie jeszcze da opowiedziec o tej pseudo agencjiPrzestrzegam wszystkich nie zatrudniajcie sie w tej zaklamanej do szpiku kosci firmie.Pozdrawiam niepomocne i nierzetelne panie koordynatorki p.Olgę Ś. oraz p.Monikę.Andrzejewski Krzysztof.Do usłyszenia.
5
L.J 2017-07-14 21:25
Witam nikt mnie nie wynajol nie jest t firma rewelacyjna ale tez nie najgorsza faktycznie kontakt z koordynatorami jest w skali od 0 do 100 na 25 ( nie dzwonie po pijanemu i weekendy), ciuchy i podstawowe narzędzia lepiej zabrac swoje bo moze byc problem z doproszeniem sie o nie. Krzysku daj znac jak sie sprawa skonczyla pozdrawiam
1
Maniek 2017-07-15 19:21
Ludzie nigdzie nie jest idealnie. Wszędzie coś szwankuje ale trzeba patrzeć żeby było w miarę dobrze .
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-07-19 16:24
Panie Krzysztofie, bardzo przepraszamy za wszystkie problemy, sprawa została - z tego co nam wiadomo - pomyślnie wyjaśniona. Jednocześnie, bardzo prosimy, aby nie stosować tego typu zastraszeń i imiennego obrażania naszych pracowników, oraz zachować kulturę wypowiedzi. Pozdrawiamy.
1
Ktoś 2017-07-23 11:15
Tylko ten się nie myli kto nic nie robi. Wiele spraw można poprawić!
2
BrainPl 2017-07-29 20:32
|Witam
Co do mieszkań od kiedy zajmuje się tym jeden człowiek jest ok . Co do ludzi są różni . Ale co jest najgorsze w tym wszystkim że koordynatorzy olewają ludzi i to jest wiadome . Oczywiście są wyjątki . Nie będę sie rozpisywał wymieniał imion i nazwisk .. Bo niby po co ??? Kto pracuje ten wie . A troszku nas tam jest .. Pracuje w Jobxion już 1,5 roku i powiem wam że nie jest najgorzej ,ale ludzie którzy niby mają nam pomagać zajmują się sobą .. Tzn zamówienia na ubrania ... u pani Emili może po 1,5 miesiąca, a u pani Olgi max 2 tyg . Co do np dzwonienia w ważnych oczywiście sprawach Pani Olga odbiera odrazu bądź po 5 min sama dzwoni . A na przykład Do pani Emili dzwonie ludzie ile możecie a ona potrafi odzwonić po 1 tyg i żeby nie było nie ma urlopu w tym czasie :) . Warto być hydraulikiem i elektrykiem bo ma się fajną i miłą pomoc . No niestety cieśle tu jest, gorzej firma wysyła na prace i sama nie wie co macie robić :) ..

Żeby nie było jestem pracownikiem i pracuje jako cieśla i wiem co mówię .
Pozdrawiam

PS: usunięcie oraz zmienianie treści mojego wpisu podlega pod :
Kodeksu karnego (art. 212)
oraz
Dz.U. 2001 Nr 112 poz. 1198
1
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-07-31 12:13 [pracodawca]
Dzień dobry. Dziękujemy za opinię. Informujemy, iż wszystkie Państwa opinie są analizowane i przekazywane od razu do właściwych osób. Staramy się naprawiać ewentualne błędy i poprawiać jakość obsługi - zarówno w Polsce jak i na miejscu w Holandii.
Maniek 2017-08-02 23:13
Dla mnie Jobxion to bardzo fajna agencja, i mają dobre roboty.
robol 2017-08-04 00:12
Koordynator jest przydatny tylko na początku,potem albo nie odbierają tel albo nic nie wiedzą.(usunięte przez administratora)
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-08-04 11:57 [pracodawca]
Dziękujemy za Pana opinię - została ona przekazana do zarządu firmy.
Van den Pools 2017-08-06 20:42
Nie wiem nic na temat wpływu znajomości języka na wynagrodzenie.Znam język i z tegotytułu nie dostałem złamanego centa a nawet wręcz przeciwnie gdyż zbierałem(OPR) za tych co nie znali słowa.pozdro Van den Pools
1
Prawie Holender 2017-08-06 20:49
Oluś od czegoś chyba powinni być obiecani koordynatorzy,nie można się o nic doprosić,mieszkanie miało być darmowe apotrącająi jeszcze inne historie tak że nie pisz o wczasach.Popracuj (może nie zawsze )na luzie to zobaczysz.(na dużej budowie)
kermit 2017-08-07 10:49
Nie chciałem tego pisac ale Wesley przegiął. Nie dość że kłamie że cokolwiek uzgadnia z nami, to jeszcze traktuje nas jak byśmy mieli firmę, bo pracodawca wymagał SPECYFICZNYCH SWOICH narzędzi, takich, jak używają jego pracownicy, a JOBION obciąża nas za te narzędzia. Żeby było jasne, nie za elektronarzędzia ale za podręczne. Nie wiem czy to jest ok, dla mnie nie jest, Jak bym rozliczał się mając własną działalnosć gospodarczą, to mogę sobie kupować wszystko na własny koszt. Jeśli jestem pracownikiem, to nie widzę opcji żebym płacił za jakiekolwiek narzędzia. Tak że uwazajcie na potrącenia, bo nie wiadomo za co Was obciążą. Po prawie roku pracy u nich traktują człowieka jak śmiecia, wszelkie uzgodnienia są nic nie warte. Tak więc zanim się zatrudnicie tutaj dobrze to przemyślcie. Mi osobiście jest bardzo przykro.
kermit 2017-08-07 15:53
Aha, tym bardziej ze im te narzędzia zostawiłem, nie widzę powodu aby mnie obciążali. Szkoda mi pracodawcy Holenderskiego u którego pracowałem, ale przy takim podejściu nie wiem czy wróce po przerwie wakacyjnej...
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-08-07 16:47 [pracodawca]
Bardzo prosimy o natychmiastowy (i jawny, z podaniem Pana personaliów) kontakt , abyśmy mogli jak najszybciej rozwiązać Pana problem. Z góry przepraszamy za trudności. Prośba o kontakt na adres: sylwiaz@jobxion.pl.
1
Waldi 2017-08-08 19:00
Do Jobxion dot. Krzysiek.Chciałbym zapytać co to znaczy sprawa została zalatwiona?Mysle ze ta spsrawa dotyczy i mnie gdyz razem z K.Andrz pracowalismy 26 maja (21 tydzien)i do tej pory mam niezaplacone (lub o tym nie wiem)oraz za urlopok. 6 dni.wnic nie wiadomo kiedy i za co zaplacone za co nie i stad problemy,a o wyjasnienie nie mozna sie nikogo doprosic.Dzwonie i dzwonoie i nagrywam sie ale to nikgo nie rusza .Pracujac 3 m-ce wczoraj bylem u lekarza musialem zaplacic bo do tej pory nie dostalem karty EKUZ
.kto m izwroci pieniadze?pozdrawiam
1
kermit 2017-08-10 10:30
No właśnie, momentalne wyrejstrowywanie z ubezpieczenia w momencie wyjazdu na urlop, pomimo że mamy wracać. Jestem świadomy że trzeba zapłacić ubezpieczenie pomimo że sie nie pracuje i jest na wolnym, ale do momentu podziękowania sobie za współprace powinniśmy być ubezpieczeni, a pieniądze na to może firma brać np. z wakacyjnych pieniędzy, to jakieś 20 euro tygodniowo o ile dobrze się doczytałem. Taki mały następny przykład, że nie traktuje się stałych pracowników poważnie tylko od przypadku do przypadku.

Przy okazji, jak tam postępy w mojej sprawie?
Celina van Andel - Jobxion 2017-08-10 12:01
Witam Panie Marcinie,
Probowalam sie do Pana dodzwonic celem wyjasnienia zaistnialej sytuacji, ale niestety mi sie nie udalo. Prosze o informacje, czy zmienial Pan numer telefonu i jesli tak o przeslanie nowego numeru.
Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Celina van Andel
Manager Recruiting Polen
Jobxion
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-08-10 14:43 [pracodawca]
Szanowni kandydaci i pracownicy! Dopełniamy wszelkich starań, aby Państwa pobyt w Holandii i warunki świadczenia pracy były jak najlepsze. Koordynatorzy są do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od godziny 8.30 do godziny 17.00 a w weekend i w godzinach wieczornych w sytuacjach pilnych. Zawsze i niezmiennie liczymy na dobrą współpracę i płynną komunikację – jeśli pojawi się jakiś problem, należy go niezwłocznie do nas zgłaszać. Jednocześnie prosimy o wyrozumiałość, jeśli pewnych spraw nie jesteśmy w stanie załatwić „od ręki”. W razie wątpliwości bądź jakichkolwiek sugestii, zostawiam Państwu kontakt telefoniczny oraz adres e-mail do siebie: Celina Van Andel, tel: +31 655 489 883; e-mail: celina@jobxion.nl

Z powazaniem
Celina van Andel
Manager Recruiting Polen
Jobxion B.V.
kermit 2017-08-10 16:42
Przepraszam, są wakacje i zostawiłem telefon, każdy co podałem jest aktualny ale nie miałem ich przy sobie.

Tym razem musze uczciwie pochwalić firmę JOBXION, co prawda z małą czkawką ale ubezpieczenie zrowotne jednak odprowadzają na wakacjach tak jak się umawialiśmy. To znaczy, że można przy odrobinie dobrej woli bezproblemowo coś przeprowadzić, a że nie zawsze to wychodzi, to jak w każdej firmie. Szkoda tylko że w niektórych sprawach tak mało zależy od polskich koordynatorek, one są pomiędzy młotem pracowników a kowadłem Holendrów, bo to właściwie oni o wszystkim decydują. Pisząc tu o problemie nie mam absolutnie pretensji do naszych Pań opiekunek.

Zwracam więc honor i czekam na ewentualny telefon lub maila, lub jutro oddzwonię.
1
Olgierd 2017-08-15 19:52
Taka agencja jak Jobxion Poland to jest świetna firma. Wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ wielu nieudaczników i leni oczerniają agencję dlatego piszę na forum.
Kowal 2017-08-16 22:39
Jobxion Poland to jest świetna firma haha chyba wczesniej dla Otto pracowales
3
Poldek 2017-08-20 14:47
Jak ktoś potrafi pracować i umie współpracować wszędzie będzie dobrze.
Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-05-19 16:04 [pracodawca]

Zainteresowanych kandydatów zapraszamy na najbliższe spotkanie z rekruterami Jobxion - Patrykiem i Agnieszką:

30 maja 2017/ dwa spotkania 

  • Targi Pracy w Gdyni, godz. 10.00-14.00 Hala Widowiskowo-Sportowa Gdynia Arena, ul. Kazimierza Górskiego 8;          
  • Spotkanie rekrutacyjne Jobxion godz. 15:00- 18.30 Szkoła policealna TEB Gdynia, ul. Armii Krajowej 30.

Umów się z nami na spotkanie!

Agnieszka: 798 834 026

Patryk: 507 745 663

Jobxion Poland Sp. z o.o. 2017-08-24 08:59 [pracodawca]
Witaj, będziemy na opolskim Przystanku Kariera, zapraszamy 6 października: http://www.przystanekkariera.com.pl/. Bardzo prosimy o przesłanie Pana CV na adres: rekrutacja@jobxion.p i już będziemy coś dla Pana szukać jeśli spełnia Pan kryteria. Pozdrawiamy serdecznie!
chris 2017-08-23 18:04
Witam. Czy planujecie jakieś spotkania na Śląsku? ( np Katowicach). Jestem elektrykiem z 3 letnim doświadczeniem. Rozważam wyjazd za granicę ponieważ zarobki pozwalają co najwyżej przeżyć od 10 do 10 każdego miesiąca.
IIgor 2017-08-25 21:30
Ponieważ szukam pracy robiłem poszukiwania dobrych firm i okazało się , że Jobxion Poland jest bardzo dobrym pracodawcą. Mają sporo aktualnych ofert pracy! Poczytałem wpisy na forum i widzę, że również mają sporo pozytywnych opinii. mam nadzieję, że dobrze robię.
Alicja 2017-08-28 14:22
Dobrze również świadczy o firmie Jobxion Poland to, że na swoim profilu dają rady pracownikom jak zachować się w Holandii http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,964815,0,0,twoj_pobyt_w_holandii)oraz wywiadzie dla serwisu gowork.pl piszą o procesie rekrutacyjnym (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,964815,wywiad-sandra-ras). Czy komuś te rady pomogły?
Zostaw swoją opinię o Jobxion Poland Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobxion Poland Sp. z o.o.