brak logo

Aptean Limited

Kraków

Opinie o Aptean Limited

Googlekit 2016-09-05 05:33
@f
Nie rób za adwokata, a jeśli Ty to e40 to trzymaj się tego samego nicka, ok?

Jeśli dla kogoś 14 zł brutto to spoko, to jest niewolnikiem. Bo takie podwyżki uwłaczają godności pracowników, nie są nawet podwyżkami inflacyjnymi. Tyle. Nie wiem, co Ty, e40 czy inni którym pasują takie podwyżki, zrobicie z tymi ~11 zł netto. To ledwo dwa średniej klasy chleby.
5
xxx 2016-09-05 09:59
22 minuty na 50 pytań bez cofania i ujemnych punktów. Po angielski i poziom pytań zróżnicowany. Od bardzo prostych do trudnych z angielskim technicznym. Potem długi test z osobowości, też po ang.
5oo 2016-09-05 18:35
14 zł brutto to niestety nie 11 netto, a niecałe 9,5 zł :)
1
Hę? 2016-09-06 20:24
Premie doliczane do stawek? Nie, to dwie osobne kwestie. "Benefity socjalne normalnie trafiają się do zatrudnienia"? Nie bardzo rozumiem, można po polsku?
Gwoli ścisłości, w kwestii benefitów Aptean nie oferuje niczego więcej, niż inne korporacje, a jednocześnie mniej, niż niektóre z "wyższej półki".
2
500+ 2016-09-12 10:21
Pińcet zlotych
2
Masakra 2016-09-13 08:51
Premie są 5% /10% dla Tl od zarobków rocznych czyli nie wiele. Podwyżki marne. Benefity bardzo przeciętne. Za to gratis ciągła rotacja pracowników z zespołów, beznadziejny management, uczenie się że źle napisanych procedur, wolne systemy, nadgodziny których nie ma kiedy odebrać, a wyplacanie jest niechętnie widziane. Jednym słowem chaos. Ci najlepsi uciekli na początku, teraz ostatnie niedobitki pierwszej fali rekrutacji.... nie polecam nawet wrogom.
6
Navi 2016-09-14 10:41
Jeżeli nie wynegocjujesz dobrej stawki na początku możesz zapomnieć o dobrej wypłacie, nawet jeżeli dasz z siebie bardzo dużo to podwyżka 2%
3
wtf 2016-09-14 10:48
Odnośnie pensji i podwyżek. @Navi ma 100% racji.
Dodatkowo firma ma bardzo ciekawą politykę. Gdy ktoś chce podwyżkę to jej nie dostaje -> Ta osoba się zwalnia -> Na jej miejsce zatrudniają nową osobę z mniejszym doświadczeniem i kwalifikacjami i proponują jej pensję wyższą niż tej która odeszła.

Chciałbym to skomentować ale po wycięciu przekleństw nic bym nie powiedział

5
Maryś 2016-09-14 10:54
Oczywiście masz 100% racji i się z tobą zgadzam.

Jednak tutaj przejmujesz obowiązki, które tak naprawdę nie masz w zakresie poziomu stanowiska + uczysz swoich rzeczy nowo przyjętą osobę z wyższym stanowiskiem i oni to nazywają opportunities. W zamian możesz liczyć na klepnięcie w plecy i good job.
5
Nick 2016-09-15 13:43
Podpisuje sie pod tym postem i potrwierdzam jego autentycznosc :)

2
Kokos 2016-09-17 12:44
Dbałość o pracownika? Dobrze się dzieje? Przeczytaj opinie dokładnie. Większość z nich mówi jak źle się dzieję w tej firmie a i tak nie jest tutaj opisane wszystko. W tej firmie nie dba się o pracownika a wymaga od niego żeby góry przenosił i jeszcze dziękował całując po stopach, że ma szanse być częścią tak cudownej organizacji jaką jest Aptean. Co jakiś czas odbywają się spotkania z managerami albo puszczane są filmy propagandowe, które maja na celu wyprać Ci mózg, żebyś uważał że Aptean to najlepsze co cię w życiu spotkało! Przypuszczam, że właśnie twoja opinia mogła powstać pod wpływem takiego wyprania mózgu.
3
Kokos 2016-09-17 12:45
Dbałość o pracownika? Dobrze się dzieje? Przeczytaj opinie dokładnie. Większość z nich mówi jak źle się dzieję w tej firmie a i tak nie jest tutaj opisane wszystko. W tej firmie nie dba się o pracownika a wymaga od niego żeby góry przenosił i jeszcze dziękował całując po stopach, że ma szanse być częścią tak cudownej organizacji jaką jest Aptean. Co jakiś czas odbywają się spotkania z managerami albo puszczane są filmy propagandowe, które maja na celu wyprać Ci mózg, żebyś uważał że Aptean to najlepsze co cię w życiu spotkało! Przypuszczam, że właśnie twoja opinia mogła powstać pod wpływem takiego wyprania mózgu.
1
qwert 2016-09-17 17:33
idź się przebiegnij.....
5
G. 2016-09-19 08:59
Który TL się ukrywa pod tym nickiem? Ofert jest bardzo dużo bo nikt tam nie chce pracować. Ostatnio nawet widziałam ofertę na Seniora z wymaganym doświadczeniem w jakiejkolwiek księgowości 2 lata. Ale obecnych pracowników to nie warto docenić, lepiej nie dać podwyżki, pracownik się zwolni i zatrudniają właśnie takich specjalistów z takim doświadczeniem za grubą kasę. Śmieszna ta polityka tej firmy. Póżniej przychodzi TL z pierwszej łapanki i nie wie jak faktura wygląda i to niestety nie jest żart... Wypłata jest temirnowa ale w której korporacj nie jest?
5
G. 2016-09-19 08:59
Który TL się ukrywa pod tym nickiem? Ofert jest bardzo dużo bo nikt tam nie chce pracować. Ostatnio nawet widziałam ofertę na Seniora z wymaganym doświadczeniem w jakiejkolwiek księgowości 2 lata. Ale obecnych pracowników to nie warto docenić, lepiej nie dać podwyżki, pracownik się zwolni i zatrudniają właśnie takich specjalistów z takim doświadczeniem za grubą kasę. Śmieszna ta polityka tej firmy. Póżniej przychodzi TL z pierwszej łapanki i nie wie jak faktura wygląda i to niestety nie jest żart... Wypłata jest temirnowa ale w której korporacj nie jest?
2
mrB( ͡° ͜ʖ ͡°) 2016-09-19 09:20
hemoglobina, H20 taka sytuacja...
3
Na czas 2016-09-19 09:21
Staszek:

Wyplata jest terminowa?? :)
z calym szacunkiem, ale nie wysylaja na szparagi do Reichu.
Placa na czas, bo ich stac, a pracownicy jezdza nawet wlasnymi samochodami!!!
Kawe tez daja, nic tylko brac. [sic!]

2
Rekrutacja 2016-09-19 16:25
Podpisuje sie pod powyzszymi postami o polityce rekrutacyjnej firmy. Nastawiona na sciaganie pieniędzy, nawet do GLa szuka osob z doswiadczeniem w windykacji, co więcej - na seniora wystarcza 3 lata. Nietrudno sobie wobec tego wyobrazic, jak potem wygladaja praca i wspolpraca. Ambitne osoby odchodzą czym prędzej.
4
qwr 2016-09-19 17:08
A propo rekrutacji to w tej chwili nikt nie chce przychodzić pracować do firmy a ludzi cały czas ubywa więc muszą jakoś przyciągnąć pracowników. Nie ma nic sensownego co mogą zaoferować więc jedynie pozostaje im dać duża kasę dla nowych. Później tacy ludzie mówią, że czytali opinie i nie chcieli przychodzić ale dawali lepsza kasę niż w obecnej pracy więc przyszli - wiadomo kredyt się sam nie spłaci. Niestety biorąc pod uwagę jak potem wygląda praca to bardzo szybko się okazuje, że nie jest to wystarczające i jest się sfrustrowanym na maksa.
6
Rojters 2016-09-20 13:03
(usunięte przez administratora) Przyszłość krakowskiego SSC pod znakiem zapytania? Aptean na sprzedaż, kto go wykupi i czy nie bedzie to firma która ma juz gdzies swoje ssc? Cos dla ryzykantów jak znalazł :)
2
Rojters 2016-09-20 16:59
Linki sa usuwane, niemniej wystarczy w googlu wpisać "Reuters Aptean sale" :)
3
Brzoza 2016-09-22 10:24
Rojters: Straszysz niczym Macierewicz i "dobra zmiana"
co sie zmieni jak spzredadza firme? - NIC!
Jak dziala Vista Equity? - Kupuje, restrukturyzuje i sprzedaje firmy...Zadna tajemnica!
(Powiedziane to bylo na samym poczatku jak otwierali oddzial w Polsce)
ps. NIe jestem z HR i wiele innych rzeczy mnie to denerwuje, to prawda.
Zdziwiona 2016-09-22 10:30
@Brzoza: Nic się nie zmieni? A skąd Ty to, Brzozo, możesz wiedzieć? Znasz już nowego udziałowca i jego plany? Wątpię. Czy to Aptean sam sobie otworzył SSC w Polsce? Nie, to Vista po wykupieniu dwóch firemek-bankrutów. To samo może zrobić nowy właściciel, zwłaszcza jeśli połączy je już ze swoją obecną firmą, której oddział ma w jakimś kraju.

"Wiele innych rzeczy mnie to denerwuje"? Nie rozumiem.
2
5oo 2016-09-22 14:49
Ty tak na powaznie, czy jednak zartujesz???
Nick 2016-10-04 12:33
Hejty i nic wiecej...szkoda czytac.
gonzo 2016-10-12 11:06
Nieprzerwanym strumieniem. Aż musiałem sobie tamę postawić.
3
Carlos 2016-10-14 10:51
Wypłata taka jaką sobie wynegocjujesz, nie najgorsza, ale na podwyżkę nie ma co liczyć
1
H. 2016-10-15 15:35
Tak jak już nie raz było pisane tutaj na forum nie dostajesz nic ponadto co oferują inne krakowskie korporacje, także multisport to standard i tutaj też jest. Premia raz na rok wypłacana w okolicy marca -kwietnia około 5% twojego rocznego wynagrodzenia. Jak dla mnie nic specjalnego. Pracując w polskiej firmie rok wcześniej otrzymałam 10%. Nie do końca się orientuję czy taka wysokość premii to standard w korporacjach natomiast biorąc pod uwagę fakt, że gdzie indziej dostaniesz podobna premie i dodatkowo podwyżkę nawet jeśli jest ona tylko inflacyjna to opłaca się iść gdzieś indziej. W aptean tak jak Carlos napisał o podwyżkę trudno a jak już to Ci rzucają jakieś ochlapy w wysokości 10zł plus na miesiąc i oczekują twojej wielkiej wdzięczności za tak hojny gest. Nie polecam tej firmy.
5
Niesmak 2016-10-18 11:14
W Aptean dalej bez zmian a nawet jeszcze gorzej. Przybywa młodziaków bez specjalnego doświadczenia, stara ekipa odchodzi widząc bałagan organizacyjny i komunikacyjny. Pracownicy do ostatniej chwili nie wiedzą o zmianach organizacyjnych i innych wewnętrznych zmianach. Management z USA jest niesłowny w kwestii składanych obietnic dot. rozwoju zespołów i indywidualnych jednostek. W IT rotacja jak na kasie w żabce, pensje niskie, o szkolenia trzeba błagać i składać milion glejtów na ich uzasadnienie. Nie polecam nikomu kto poważnie myśli o swojej karierze i nie chce się frustrować niskich lotów managementem przez ocean.
6
H. 2016-10-18 17:50
Problem w tym, że tacy młodzi dostają stanowiska i kasę lepszą niż Ci co już dłużej są w Aptean . Myślisz, no ok może mają większą wiedzę i doświadczenie. Niestety szybko się okazuję, że tak nie jest i kończy się tym, że ty musisz ich szkolić i pilnować czy wszystko robią dobrze a przy tym oczywiście musisz zdążyć ze wszystkim innymi obowiązkami. Jak dla mnie coś tutaj jednak nie gra! Nikt nie chce wszystkiego uczyć nowej osoby, szkolić ją i pomagać wiedząc, że ta osoba dostaje dwa razy tyle kasy co ty i dodatkowo wśród managementu jest uważana za kogoś kompetentnego i lepszego, bo w końcu ma lepsze stanowisku a ciebie traktują jak niewolnika, który ma robić co każą i nie protestować a najlepiej w ogóle nie myśleć.
6
Marek 2016-11-30 11:03
Dno i tyle
1
Robot 2017-01-02 14:23
Coś ucichło tutaj. Pracuje ktoś tam jeszcze?
Carlos 2017-01-16 11:31
Firma nie wypracowała zamierzonego zysku... ciekawe jak z premiami będzie?
3
Daisy 2017-05-11 13:33
Byly premie, ale za rok ich nie bedzie dla wszystkich, albo beda srednio sprawiedliwe/nizsze.
Przepowiadam przyszlosc. Nauczylam sie tego tutaj :)
Ann 2017-06-13 14:40
Ludzie juz nie odchodza, sytuacja sie ustabilizowala. Na ten moment zdecydowana wiekszosc sobie chwali atmosfere i warunki pracy.
1
H. 2017-06-14 21:12
Tak, tylko ostatnio, pod koniec maja odeszły trzy osoby jak nie więcej a na firmę gdzie jest około 70 osób to nie jest mało.
2
bozo 2017-06-22 15:18
To ma swoją nazwę - syndrom sztokholmski.

Po chwilowym okresei względnej stabilizacji, gdzie warunki stały się ledwie przyzwoite, management uznał że w firmie jest już tak cudownie, że aż dziw że nie pobierają jeszcze opłat za wejście.

Co przekłada się na to że płaca rośnie liniowo, obowiązki przyrastają geometrycznie. Osiołkom dokłada się coraz to nowe spółki dopóki nie rozkroczą się zdrowotnie/ psychicznie. Rotacyjna karuzela ruszy ponownie lada miesiąc .
4
czyzby kolejny malkontent? 2017-06-27 13:31
@ bozo

To co piszesz też ma swoja nazwę, „polactwo” i ciągłe „narzekactwo”.

Pominę gniota odnośnie opłat za wejście do biura bo to nawet ciężko komentować… nie widzę żadnych symptomów samouwielbienia firmy, jedyne co widzę to krzywe zwierciadło w twoim poście.

Odnośnie pensji vs. Ilości pracy, no cóż albo nigdy nie miałeś/łaś szansy pracować żadnej dużej korporacji albo po prostu lubisz narzekać. Sam pracowałem w kilkukrotnie większej firmie i tam nikogo nie obchodziło ze wzrasta ilość pracy. Po prostu klepało się nadgodziny. Rekrutujemy właśnie po to by kompensować dodatkowe obowiązki. Automatyzacje itd. też są wprowadzane z tego powodu.
S 2017-06-27 20:18
Nie wiem jak wyglada w IT. Pracuje w Finansach ktore stanowia jakies polowie biura. Pracuje sie lepiej niz w wiekszosci innych korporacji. Awanse sa. Poczestunek i playstation jak przedmowca wspomnial jest. Na stanowiskach managerskich nie wiem jak wyglada sytuacja. Atmosfera jest w porzadku. Polecilem kilka osob gdy byly wolne stanowiska ale niestety nie zdaly testow. Zarobki w finansach sa conajmniej konkurencyjne. Tylko moze trzy, cztery firmy w Krakowie placa lepiej. Nie wiem jak jest w IT ale jak czasem grywam z ludzmi to nie narzekaja, no moze na to, ze mleko bez laktozy sie szybko konczy.
1
Amazed 2017-06-28 07:48
A macie w tym cudzie juz recepcje, czy dalej pracownicy maja dyzury i biegaja otwierac drzwi gosciom? :D
3
rikitiki 2017-06-28 09:31
No właśnie audytorzy już poszli więc nie ma kto drzwi otwierać :/
3
recepcjonistka 2017-06-28 12:21
Nie przyjmujemy klientow,
nie mamy zadnych petentow,
drzwi otwieramy kurierom, dostawcy owocow (raz w tygodniu) itd.

Jezeli uwazacie za wade fakt ze firma majaca 70-80 pracownikow i zamkniety proces nie traci pieniedzy na recepcjonistke to macie problem ze soba ;)
3
Wut 2017-06-28 13:56
Zapomnialas wspomnies o kandydatach na rozmowy, ktorzy musza sie wloczyc po spejsie, bo nie wiedza dokad maja sie udac.

A jesli oszczednosci firmy stawiasz ponad swoj komfort w zwiazku z odrywaniem od pracy i zajmowaniem sie rzeczami, za ktore nikt Ci nie placi - to raczej ty masz problem xD
5
recepcjonistka 2017-06-28 14:38
Mowisz tak jakby codziennie staly pod drzwiami tabuny ludzi i czekaly na wpuszczenie.

Jezeli ktos kto otworzy drzwi pozwala jak mowisz "wloczyc" sie komus obcemu po biurze to mocno niepokojace, choc sama nie widzialam zbyt wielu takich sytuacji.

Otworzenie drzwi nie pogarsza mojego komfortu pracy, dobrze ze nie pracujemy w biedronce albo w zabce jako oddzwierni, choc po tym co piszesz mam wrazenie ze pomyliles/pomylilas firme, ktora komentujesz ;)

Odn odciagania od pracy, to wszyscy wiemy ze jest znacznie wiecej rzeczy, ktore odciagaja ludzi od pracy, niz brak recepcji. :P
1
H. 2017-07-13 21:42
Firma rekrutuje nie po to aby "kompensować dodatkowe obowiązki", tylko luki które powstają non stop jak się zwalniają osoby.
Co do tego, że tylko parę korporacji płaci więcej to nie jest tak do końca, bo jak jesteś dobry to dostaniesz lepszą kasę w innej korpo bez problemu.
A co do recepcji to nawet kilkuosobowe firmy maja recepcjonistkę. Takie osoby nie raz siedzą w firmach tylko po to żeby drzwi otwierać a tutaj znalazło by się parę innych rzeczy do roboty dla takiej osoby.
A jak dzwoni dzwonek już piąty raz z rzędu to logiczne jest, że Cię rozprasza i odciąga od pracy. W dodatku zdarzały się sytuację, że jak już postanowisz iść otworzyć i przejedziesz całe biuro to przy drzwiach pusto, bo ktoś już otworzył. Jak zdarzy Ci się kilka razy to pojawia się irytacja a to na pewno wpływa na komfort pracy a przynajmniej u ludzi, których ja znam..
4
H. 2017-08-18 12:52
Z tego co słyszałam to cały czas rekrutują. Jak chcesz wiedzieć jakie są warunki to polecam przeczytać dokładnie te 4 strony opini tutaj. NIestety mogę potwierdzić, że te negatywne są prawdziwe.
Swego czasu jak bardzo dużo osób brakowało w niektórych zespołach to można było bez wiekszych trudności wynegocjować dobrą kasę ale teraz podobno już zeszli do poziomu innych korporacji.

Jeśli poszukujesz pracy to polecam inne korporacje w Krakowie. Ja już pracowałam w kilku i Aptean był najgorszą z nich. Kiedy opowiadam co się tam działo to nawet Ci co obracają się w korpo branży już dobre pare lat i więdzą jaki może być źle to i tak się łapią za głowy.
4
rozbawiony 2017-08-24 22:34
@H
swego czasu? jak to ładnie brzmi :) więc kompletnie nie masz pojęcia jak w tym momencie wygląda firma.
Każda firma w trakcie transition przechodzi jakieś problemy z którymi Aptean sobie dobrze poradził.
W tym momencie rotacja kompletnie ustała, a jeśli rekrutacja dalej trwa to tylko ze względu na to, że ta firma się powiększa.

ps. Fakt podwyżki na tak niskim poziomie były śmieszne i zniechęcające, ale teraz jest o wiele lepiej ;)

Pozdrawiam
Agata 2017-09-05 15:51
@rozbawiony - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Aptean Limited? Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia? Czy możesz napisać więcej o bieżących rekrutacjach, o których wspominasz w swoim wpisie? Te informacje będą wskazówką dla innych osób korzystających z forum, które być może rozważają możliwość zatrudnienia w Aptean Limited.
Nick 2017-09-29 10:33
Najwieksza bolaczka tej firmy jest ilosc kibicow Wisly.
terefere 2017-09-29 15:41
Tak, bo firmę właśnie ocenia się pod kątem ilości fanów danego sportu. Tu się puknij
2
Zostaw swoją opinię o Aptean Limited - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aptean Limited