brak logo

Summa Linguae S.A.

Kraków

Opinie o Summa Linguae S.A.

Sunny 2015-09-07 09:42:49
SL to firma bardzo nieuczciwa. Obiecują Ci złote góry podczas rozmowy kwal. a zostajesz z niczym pod koniec pierwszego miesiąca.
Komunikacja z szefostwem na poziomie relacji - szef-kasjerka w Biedrze mniej więcej.
Mimo np. pisemnej gwarancji dużej liczby stron na miesiąc, przy bardzo niskiej stawce za stronę, dostajesz o ponad połowę mniej stron, wskutek czego prawie nic nie zarabiasz.
W konkluzji - mocno negatywnie; odradzam.
2
Summa Linguae 2015-09-22 12:21:36
Dzień dobry, uprzejmie prosimy o kontakt. Jeżeli Pan/Pani czuje się oszukany przez naszą firmę, chcielibyśmy wyjaśnić sytuację, która to spowodowała. Mamy nadzieję, na możliwość rozmowy. Prosimy o wiadomość na adres: marketing@summalinguae.pl
teddy 2015-12-24 23:11:30
Ktoś może orientuje się jak obecnie kształtują się stawki w Summa Linguae dla tłumaczy z ponad 5-letnim doświadczeniem?
tłumacz 2016-01-19 11:59:46
Nie polecam - bardzo niskie stawki za stronę, niekompetentna kadra i brak profesjonalizmu.
Summa Linguae 2016-01-22 16:09:47
Dzień dobry, jeśli czuje się Pan/i w jakikolwiek sposób pokrzywdzony/a przez naszą firmę, uprzejmie prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji. Staramy się, aby osoby odpowiedzialne ze zarządzanie i koordynację pracy tłumaczy zachowywały się profesjonalnie w stosunku do współpracowników i dbały o komfort ich pracy. Mamy nadzieję, że będziemy mogli odnieść się jakoś do stawianych nam zarzutów.

Prosimy o kontakt mailowy: marketing@summalinguae.pl
lok 2016-03-11 14:18:24
Pozytywne opinie są nieprawdziwe, pisane są przez obecnych pracowników firmy, żeby podbić statystyki.
Ahoj 2016-06-22 10:28:38
Porazka. Jezeli traktuja pracownikow tak samo jak kandydatow ubiegajacych sie o prace to radze trzymac sie od tej firemki z daleka. Rozmowa prowadzona w pospiechu, zadawanie pytania wogole nie adekwatne do stanowiska o jakie sie ubiegalem. No i oczywiscie zadnej opinii zwrotnej nie otrzymalem do dzisiaj...
Nicko 2016-09-18 21:00:59
Bardzo dobrze wspominam prace w Summa Linguae w Krakowie. Super zespol, kameralna atmosfera, niezla kasa.Z tego co wiem to w tej chwili firma sie dosyc preznie rozwija (jakieś przejecia w Indiach). Widzialam ze wciaz rekrutuja PM wiec moze uda sie wrocic...
pnbgtj 2016-09-24 23:00:36
@ Nicko - bardzo cenie sobie kameralna atmosfere! To dobra wiadomnosć. Moja obecna firma też zatrudnia niecałe 20 osób i kazdy każdego zna,, nie jesteśmy dla siebie w źaden sposób anonimowi. A jak można spytać - jaką tam kase daja na sam początek ??
Zostaw swoją opinię o Summa Linguae S.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Summa Linguae S.A.