brak logo

Chassis Brakes International Poland Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Chassis Brakes International Poland Sp. z o.o.

przyjme sie do 2015-06-19 16:51
Jakie zarobki sa w tej firmie i jaki socjal dla nowo przyjmowanych na stanowiska produkcyjne ??
9
prosze o odpowiedz 2015-07-09 14:46
Poniewaz mam takie samo pytanie ponawiam post poprzednika :
Jakie zarobki sa w tej firmie i jaki socjal dla nowo przyjmowanych na stanowiska produkcyjne ??
2
anonim 2015-07-22 17:04
czy są jakieś przyjęcia
1
Uciekinier 2015-07-24 19:31
Pracowałem w tej firmie od momentu podziału. Kadra zarządzająca nastawiona na ciecie kosztów do tego stopnia, że atmosfera pracy jak w obozie. Syf jakich mało liderzy buractwo aż słoma wychodzi. Jedynie chłopaki z logistyki dają rade. IPS utrzymuje zakład. Nie polecam
5
anonim 2015-07-24 19:36
a wie ile można zarobić na produkcji na poczatek ? szukam pracy
2
prosze o odpowiedz 2015-07-25 10:00
no wlasnie odpowiedzi o przyjecia , konkretne stawki i socjal ja tez nie moge tu sie doczekac ...... - to chyba dobrze , bo zwykle tam gdzie malo placa i zla robota duzo forumowiczow - żoładkowiczow :) - czekam na konkretna odp i tak
1
ex 2015-08-02 18:40
W Chassis Brakes pracują byli pracownicy Boscha, wysokość wynagrodzenia przepisano im z poprzedniej firmy. Ja zostałem przyjęty już przez Chassis, dostałem 2800 brutto, czyli 2000 netto. Firma od dłuższego czasu nie zatrudnia bezpośrednio pracowników (wcześniej i tak trzeba było mieć "plecy", aby zostać przyjętym). Jeszcze 2 miesiące temu pracowali pracownicy "agencyjni" z Sellpro, ale ze względu na to, iż przestali być potrzebni - spadek planów produkcyjnych - zostali zwolnieni. Nie będzie długo nowych przyjęć do firmy, a jeżeli już będą, na 100 % przez agencję (taka jest teraz niestety praktyka firm produkcyjnych). Socjal - możliwość grupowego ubezpieczenia, opieka lekarska, karta multisport, "wczasy pod gruszą", reasumując - pełny pakiet. Praca - produkcja seryjna, trzeba pracować szybko i wyrabiać się w przewidzianych cyklach. Lekko na pewno nie jest. Pozdrawiam.
5
do bosha tez 2015-08-03 00:49
to straszne znalezc przyzwoity zaklad ktory zatrudni , do bosha tak samo ciezko sie dostac , tez chyba tylko jak ma sie plecy , a przeciez nic trudnego tam nie ma ,nie tylko osoba z doswiadczeniem , nawet osoba bez doswiadczenia dalaby rade jak sie postara i wdrozy - wiem , bo mam tez w jakiejs fabryce kiedys sie zaczynalo prace i tez czlowiek byl nowy , swiezy i zielony i dal sobie spokojnie rade , tym bardziej wlasnie monotonia i normy - a na rozmowie o prace pytania jak na stanowisko inzyniera - TO CELOWE I SWIADOME UPADLANIE LUDZI I ROBIENIE ZAMETU W GLOWACH. to robota rzemieslnicza a oni robia nie wiadomo co , po prostu szpan i lans bo sa lepsze pieniadze i socjal jak gdzie indziej i juz cale rodzinki i znajomki obecnej zalogi bosha i chasis brakes czekaja jak hieny w kolejce na miejsce w tych zakladach,
1
anonim 2015-08-11 11:41
A przepisy BHP są przestrzegane przez kierowników ?
Jak wygląda praca działu BHP ?
1
Ahmed 2015-10-17 14:07
Ta firma to porażka!!! Jeden wielki bałagan!!Wszystko było dobrze do momentu gdy rządzili ludzie z za granicy.Jeden pracuje za 3 i zarabia 2000zl,a inny nie robi nic i ma 4000zl.
4
sta 2015-10-23 22:44
Ta firma to porażka. Zarzadzanie poziom zerowy. Zwalnianie kluczowych osób. Człowieka jak śmiecia traktują.psychologia pracy. Kadra zarządzająca oczywiście nie widzi problemu. Z nowym dyrektorem Ta firma to padają. Szukajcie gdzie indziej pracy to nie firma do polecenia.
2
pitupitu 2015-10-24 11:54
No Bo była i jest duża rotacja, tyle że firma prowadzi politykę oszczędności i bardzo rzadko zatrudnia nowych pracowników w miejsce tych którzy odeszli. O szkoleniach możecie zapomnieć, chyba że jesteście managerem, to będą was wysyłać na szkolenie typu "jak powiedzieć pracownikowi spier#@l@j tak by czuł dreszczyk emocji na myśl o czekającej go podróży" itp.
2
wegan 2016-02-02 12:05
cześć chciałbym zapytać czy są teraz przyjęcia na produkcję do Chasis? Jak się wam pracuje w tej firmie - jak wyglądają zarobki i socjal? Czy firma przyjmuje pracowników bezpośrednio, czy tylko przez agencję pracy? I jeszcze jedno -
2
Jarek 2016-03-14 22:13
Witam. Nie polecam tej firmy. Spychologia pracy, inżynierowie nie znają się na prostych zagadnieniach mechaniki dobrze że ten jeden co nic nie umie już niebawem ponoć odchodzi
1
H@CKER 2016-04-25 14:03
Praca jak każda inna w fabryce, czyli "ogień" , trzeba się wyrabiać w czasach cyklu pracy maszyn, nieporządek jak wszędzie, raz mniejszy, raz większy.
Atmosfera zależy jak patrzeć, na produkcji, kwestia porozumienia z ludźmi, produkcja-biuro , jak chyba w większości fabryk , zaś ciężka z kierownictwem, nie szanują ludzi w należyty sposób, zarobki hmm ... stali pracownicy przenoszeni z BOSH-a pewnie mają stawki w miarę, nowo przyjmowani na, oczywiście "produkcję" szału nie dostają , a tym bardziej ci przyjęci przez firmę zewnętrzną , TAK SIŁĄ TEGO ZAKŁADU JEST IPS , on utrzymuje zakład ;)
co tu dużo pisać na dziś jest dostatecznie.
1
tiger bonzo 2016-06-22 16:03
praca do d.... rudy się pałęta i robi bałagan . Karzą nosić okulary mimo że nic nie widać i oczy bolą . Mały Hitlerek nie daję żyć . Dobrze że idę do Boscha
5
marcin 2016-08-10 18:23
Witam;
Na jaka stawke moze liczyć automatyk w tej firmie? Obecnie poszukują właśnie kandydatów na to stanowisko. Duża rotacja w utrzymaniu ruchu??
Z góry dzieki za odpowiedz
3
brutal 2016-08-23 11:02
Praca w tej firmie ludzi zwala z nóg co to oznacza- ludzie przemęczeni pracując po 12 godz dziennie. Dlaczego się tak dzieje ponieważ kierownictwo nie zatrudnia nowych pracowników i są cięte koszty .Na obróbce jeden operator pracuje na trzech maszynach gdzie podczas audytów jest wszystko ok.Operatorzy produkcjii np PQ ,IPS LLD pracują bez umów jako osoby funkcyjne odpowiadają za kontrolę jakości ,logistykę itp-Śmiech!!!Liderzy stosują mobing na przełożonym,kierownictwo to wszystko toleruje!O szkoleniach można zapomnieć,wypadki w pracy ukrywane.Zarobki do norm bardzo nieciekawe jak wcześniej pisałam trzeba nadganiać systemem 12 godz.Kierownik produkcji tej firmy kompletnie nie jest osobą nadającą się na to stanowisko jest bo został inni poodchodzili. dla niego ważne są ilości a" jakość" ?jakoś to będzie!Takimi wielkimi firmami powinni rządzić ludzie z zagranicy nie Polacy!Teraz mamy dwóch dyrektorów cudzoziemców może w zakładzie będzie lepiej ale mają przed sobą dużo pracy.
3
Mapet 2016-08-26 09:58
Ja pracuję w Chassis. To jest zupelnie normalna firma. Zarobki takie jak u innych. W każdym razie identyczne z Boschem - wiem bo moja rodzina tam pracuje. Na wejściu ok. 3000 brutto. Ludzie z Boscha też do nas przechodzą.
Praca jest dosyć ciężka to fakt. Trzeba wyrabiać normy i jest presja na wyniki i koszty. Jak rozmawiam z rodziną, to wydaje mi się, że w Chassis jest nawet może lepiej. Socjal jest na prawdę w pożądku. Co tydzień gril przed kantyną, lody jak jest upal, fajne imprezy. Moim zdaniem bez sensu pisać tylko negatywy . nikomu to nie pomoże w decyzji o tym, gdzie pracować.


2
Nowy 2016-09-17 22:21
Witam pracuję od niedawna i praca jest spoko. Jest dość ciężko ale jak juz sie człowiek wyrobi to daje rade. Płaca dosyć wysoka. Dla osob rozpoczynających kariere zawodową to idealny start i miejsce do zdobywania doświadczeń.
leo 2016-10-02 16:27
Jako były pracownik nie polecam pracy tutaj, po czasie spędzonym w tej firmie miło zobaczyć o ile świat wygląda przyjemniej gdzie indziej. Pokrótce postaram się obiektywnie wytłumaczyć dlaczego. Otóż po rozstaniu z Boschem nastał czas cięć i oszczędności. Oczywiście nie jest to instytucja charytatywna i Chassis powinno zarabiać, ale szukanie za wszelką cenę kasy nie tam gdzie trzeba, nie powinno mieć miejsca, tym bardziej, że produkuje się tu części od których zależy bezpieczeństwo wielu użytkowników dróg. Zdecydowanie spadł szacunek do pracownika i nastał czas windowanie tylko i wyłącznie targetów ilościowych z pominięciem tak istotnej jakości. O jakimkolwiek podnoszeniu kwalifikacji czy szkoleniach można zapomnieć. Wszechobecne asekuranctwo, nepotyzm i wyścig szczurów nie poprawiają atmosfery w pracy. Istnieje wyraźny podział na pracowników biurowych i produkcyjnych, ci drudzy nie są jednak zbytnio szanowani a raczej traktowani jak chłopi pańszczyźniani, przy czym trzeba uczciwie przyznać, że częstokroć są to ludzie inteligencją i kulturą przerastający gryzipiórków z biur i swoich przełożonych. Część osób zatrudnia się przez firmy pośredniczące, trochę dziwna filozofia bo chyba lepiej tę kasę za prowizję dać pracownikowi żeby był bardziej usatysfakcjonowany z tego co zarabia. W ramach obniżki kosztów pojawiają się też ludzie z Ukrainy, ale nawet i oni po jakimś czasie przechodzą do innych zakładów. Mapet, nie wiem skąd się pojawia Twój zachwyt socjalem, przykro to mówić ale chyba nie najlepiej świadczy to o Twoim stanie umysłu. Ta cała akcja z lodami i kiełbaskami kosztowała nie więcej jak 25 zł na osobę. Podniecasz się grillem a nie zauważasz, że ktoś w ramach oszczędności zabrał Ci wodę mineralną z dystrybutorów, w zamian tego wstawiając jakieś śmieszne niby filtry. Przecież ta woda z nieużywanej instalacji kilkuset metrów rur, po weekendzie lub dłuższym przestoju cuchnie jak z pisuaru. Nie wspominając o akcji wyłączania wyciągów, stosowaniu najtańszych okularów które psują wzrok, takich przykładów można podawać mnóstwo. Zasoby finansowe w funduszu socjalnym firmy nie nie pochodzą z jej dobrej woli czy altruizmu, ale reguluje to ustawa. Od zakładu tylko zależy jak będą one dystrybuowane, czy będzie to zorganizowane w miarę uczciwie i przejrzyście, bo jeśli chodzi o sposób dystrybucji pieniędzy z innego źródła to wiemy jak się to skończyło, ale o tym to nawet wstyd pisać. Z Boscha przyszła ilość osób którą można policzyć na palcach jednej ręki i jeszcze reszta zostanie:), a exodus nadal trwa w drugą stronę . Ludzie głównie odchodzą, grubo ponad setka, wielu z nich to doświadczone osoby które warto i można było łatwo zatrzymać, ale nikomu na tym nie zależało. Marcin, nie wiem na jaką stawkę może liczyć automatyk, czy mechanik, ale jak można było zauważyć to chyba źle się zaczyna dziać w utrzymaniu ruchu, skoro ludzie zaczynają stamtąd uciekać, łącznie z kierownikiem, chodzą pogłoski o mającym być tam wprowadzonym systemie pracy czterobrygadowym. Ponadto zostali oni wszyscy przeniesieni do najgorszej możliwej lokalizacji na terenie zakładu - w pobliże nowo powstałej galwanizerni, ich pomieszczenie bezpośrednio sąsiaduje z zasobnikami kwasów, ługów i nie wiadomo jeszcze jakich chemikaliów. Ogólnie mówiąc atmosferę panującą w zakładzie w prosty aczkolwiek obrazowy sposób przedstawił Brutal w swoim poście.
10
Nowy 2016-10-08 15:29
Pracuję w Chassis Brakes od niedawna ale dość długo aby móc się wypowiedzieć. Przed przyjęciem do pracy opinie moich poprzedników wydawały mi się trochę przesadzone ale niestety muszę przyznać im racje. Praca dość ciężka, normy wyśrubowane, ludzie uciekają stąd na potęgę. Jednak najgorsza jest atmosfera na produkcji, większość załogi stanowią starsze panie, których jedynym sensem istnienia jest uganianie się za liderem i donoszenie na każdego. Ciągłe intrygi, awantury, wyścigi szczurów. Jeszcze w BOSCHu przed podziałem same robiły wyścigi, która więcej zrobi a teraz płaczą na kręgosłup, ręce i nogi bo cały czas muszą robić ponad siły przez własną głupotę podniosły normy do granic możliwości. W takich warunkach ciężko jest pracować na stałe. Nie wiem skąd wzięły się pozytywne opinie, chyba dział HR w pracy mocno się nudzi i pisze pozytywy bo już mają problemy ze znalezieniem pracowników. Jedynie chłopaki z logistyki i magazynu są spoko i w przeciwieństwie od 95% pracowników produkcji są pomocni i sympatyczni. Płace takie same jak we wszystkich większych fabrykach tak samo social. Szczerze mam dość już tej pracy i zacząłem się już rozglądać za czymś lepszym. Nie chodzi o samą pracę bo wszędzie śrubują normy i trzeba zasuwać ale chodzi przede wszystkim o atmosferę i o ludzi. Z chamstwem i buractwem nie da się pracować. Szczerze odradzam pracę tutaj.
9
Veli 2016-10-12 15:27
Witam, pracuje od niedawna w CBI, praca fakt nie jest lekka, ale nie odczulem zlej atmosfery u ludzi. Poki co jest ok.
Szukam rowniez dojezdzajacych lub szukajacych dojazdu do CBI z OLEŚNICY.
kontakt pod adresem: machiavelli88@gmail.com
alek 2016-10-12 18:21
no akurat tak się składa że na Wrocław to mają kilka ofert pracy ale nie tylko bo właśnie też zauważyłem sam że na praktyki szukają w dziale logistyki we Wrocławiu jestem ciekaw czy jest szansa żeby jakieś doświadczenie konkretne tutaj u nich zdobyć
abc 2016-11-08 12:26
a jak tam się pracuje na stanowisku konstruktora? Bo widzę że mają ofertę.
V2 2016-11-19 20:37
Pracuje od ok 2 miesięcy, i całkowicie kolega napisał prawdę, wszystko chyba da sie wyczuć już po miesiącu. Ciężko określić to jako praca bo wszystko wygląda jak na wyścigach czy maratonie, jedni ludzie w porządku, drudzy przeganiają się by pokazać co to nie oni, a liderzy zacierają ręce bo będą mieli do premii (tylko oni). Jeśli trafi się na montaż, a nie palisz to wiedzcie ze praca jest od dechy do dechy poza przerwami 5-15-5 - oczywiście przy 5 truchcik do WC by zdążyć punktualnie na stanowisko, a przy 15stka zaskoczy jej szybkim końcem. Co do NADGODZIN 12stki ale kto chce je robić? niby fakt coś zarobisz, ale co gdy masz dość już po 8h? Przyjdą niektórzy starzy wyjadacze którzy maja dobre stawki i wcisną się na wygodniejsze stanowisko, lub młodzi którzy zbierają na autko, są tez ci których "zachęca" jeśli rozumiecie, a inni jak to mówią PIERDO*Ą. Pasje jak siłownia chyba lepiej sobie odpuścić - korpusy są ciężkie i dochodzi tempo - superserie gwarantowane.
Ludzie odchodzą, jedni już po 4h się żegnają. Ciężko im poszukać kogoś nowego, doszło do tego ze pracownicy werbują w śród swoich bliskich na już. Jeśli macie opcje chyba wybierzcie Boscha - przynajmniej lżejsze części i szanse na podwyżki gdyż w CBI nawet to zamrozili.
Reasumując - stawka za niska na ta "prace" - ciężka - i zbyt duże tempo pracy.
5
Mrówka 2016-12-16 21:19
Nie polecam nowym na zmianę trzeba przerzucić 15 ton przy pakowaniu IPS do 40- stki da się zrobić a potem nikt renty nie da a zdrowie baj baj.Za góra 18 PLN szkoda zdrowia .Starsi pracują bo mają po 22 na godzinę i parę lat do emerytury reszta z doświadczeniem ucieka jak tylko jest okazja.
7
piotr 2017-02-04 21:02
witam czy ktoś chetnie by sie jeszcze wypowiedział na temat pracy, i czy rzeczywiście jest tak duza rotacja dzieki i pozdrawiam.
abc 2017-02-05 09:41
Rotacja jest olbrzymia bo ludzie kiedy przychodzą i widzą jak bardzo wyśrubowane są normy i ile się od nich oczekuje za śmieszne pieniądze to uciekają stąd w podskokach. Jeżeli nie dbasz o swój kręgosłup i nie cenisz sobie swojego zdrowia psychicznego to możesz spróbować. Ogólnie rzecz ujmując chamstwo, buractwo i klany rodzinne z Twardogóry zakrawające często na patologię.
3
Kris 2017-02-06 14:08
A jak jest na dziale kontroli i ludzie jacy są?
Kris 2017-02-06 15:23
I po ile godzin się pracuje ? To prawda ,zepo 12?i sa nocki no.od godziny 18 do 2-w nocy?
Kolo 2017-02-06 15:26
Czy to prawda, że od 18 do 2 w nocy się pracuje także?
Kolo 2017-02-06 15:29
A jak jest z tymi co pracują w dziale kontroli, tez po 12 godzin się pracuje?
Koks 2017-04-11 21:05
Chyba nie wiesz ile ma starszy pracownik z wywindowaną stawka w boschu :)
abc 2017-04-12 12:54
Starsi pracownicy mają po 25-30zł brutto na godzinę z czego większość z nich pracuje na lżejszych stanowiskach bo na cięższych nie dają rady. Młodego chcą zaorać za 18,75 bo na jego miejsce zawsze znajdą kolejnego, ewentualnie zatrudnią ukraińca aby tylko nie płacić uczciwej stawki młodemu Polakowi.
3
Ajdiam 2017-05-22 00:10
Bardzo fajna praca. Normy łatwe do wyrobienia a elementy są lekkie. Tu się liczy twoje wykształcenie oraz wkład w pracę. Liderzy motywują pracownika i wspierają go. Zarobki są bardzo zadowalające. Wszyscy są traktowani równo i nie maja tu znaczenia znajomości. Każdy jest zadowolony że tu pracuje. A kierownik to jest po prostu super. Gdybym mógł to bym z pracy nie wychodził.

PS Jeśli ironia nie jest ci obca to wiesz o co mi chodzi :)
6
H@CKER 2017-05-24 17:56
A weź się za robotę lepiej :P
chuj z cbi 2017-06-08 00:49
Kontroli w Cbi niema. Dwie dziewczynki obskakują 5 lini za 22 zł brutto
1
Zmęczony 2017-06-19 08:42
Kiedy zaczynałem pracę w CBI przez 8 godzin dziennie było bieganie... teraz? teraz wymagają niemożliwego. Likwidują stanowiska na liniach i śrubują normy, których nikt nie jest w stanie wyrobić. Musisz zrobić szybko swoją robotę i biec na drugie stanowisko. Jedyną innowacją w tym zakładzie, która ma przynieść oszczędności jest zajechanie pracownika (większość załogi chodzi regularnie na rehabilitacje). Jeszcze trochę genialnych pomysłów kebaba a nikt z nowych pracowników tutaj nie zostanie. Podwyżki indywidualne są tylko dla autobusów z Twardogóry, jak nie masz pleców i jesteś z Wrocławia to omijaj ten zakład z daleka. Podział obowiązków? młodego zajechać za miskę ryżu a starsze panie nie grzeszące kulturą osobistą pracują na najlżejszych stanowiskach bo na cięższych nie dają rady za 25-30zł na godzinę... Zawieszono dodatki za wysługę lat dlatego nigdy nie dogonisz starych wyjadaczy z zarobkami i będziesz zarabiać co roku tyle samo co nowy pracownik. Zdecydowanie odradzam pracę tutaj, sam zacząłem już rozglądać się za inną pracą. Zmarnowałem naiwnie sporo czasu w nadziei, że coś się zmieni w tym zakładzie.
9
Iza 2017-08-11 10:00
@Zmęczony, rozumiem, że praca jest ciężka bo jest fizyczna, jednak czy pomimo trudu jaki się w nią wkłada w jakiś sposób jest on rekompensowany? W postaci np, benfitów? Pakietów socjalnych? Twoim zdaniem ,to dobra praca tylko na start? Nie ma żadnych awansów?
Zmęczony 2017-08-12 15:02
To nie chodzi o to, że praca jest ciężka bo jest fizyczna tylko o to, że przez 8godzin biegasz bo polikwidowali stanowiska na liniach żeby jedna osoba zasuwała za dwie na kilku stanowiskach jednocześnie. Trud jaki wkładasz w pracę jest rekompensowany w ten sposób, że jak pokarzesz się z dobrej strony to narzucą na Ciebie jeszcze więcej obowiązków i nic za to nie dostaniesz. Benefity i socjal? to samo co w innych większych fabrykach. Awanse? Od ponad miesiąca liderzy pytają się każdego czy nie chce "awansować" na inspektora jakości i każdy odmawia bo wszyscy wiedzą z czym to się je. 2 inspektorów jakości na zmianę ma kontrolować wszystkie linie w zakładzie... W nagrodę za nierealistyczne zadanie ludzie, którzy się zgodzili pracują ponad pół roku bez żadnego aneksu do umowy i bez żadnej podwyżki wynagrodzenia. Czy to dobra praca tylko na start? Start radzę rozpocząć w innej firmie bo szkoda czasu i nerwów. Rozstrzał w zarobkach między nowymi a starymi pracownikami jeszcze z czasów BOSCHa jest kolosalny. Kadry i Dyrektor nic nie robią w tym kierunku aby zatrzymać nowych pracowników i zniwelować różnice w zarobkach. Jedyne podwyżki na jakie możesz liczyć to coroczne podwyżki, które przydzielane są jednakowo nowym i starym pracownikom, także nawet robiąc sporo lat dalej będziesz "nowy" pod względem wynagrodzenia. Nie chodzi o to, że tylko "narzekam" lub krytykuję ale o to, że to co się wyprawia w tej firmie to już tragikomedia ciężka do opisania to trzeba przeżyć ;)
3
Autokontroler monter 2017-08-21 14:33
Witam.
Social jest to podstawowy pakiet na minimum. Potrzebowalem zrobic zwykle przeswietlenie i okazalo sie ze trzeba zaplacic 70 zl za przeswietlenie, 140 za konsultacje u ortopedy. Poradzono mi wiec zalatwic to w zwyklej przychodni rejonowej gdzie nie trzeba za to placic plus kardio dental i tak dalej to wszystko jest odplatne wiec luxusowa opieka medyczna to tylko nazwa zeby dobrze wygladalo ze pracownicy CB jom posiadajom. / Internista wchodzi tylko w sklad pakietu luxmed.
1
GOŚĆ 2017-08-30 14:30
OBECNIE NIE MA PRACODAWCY, NA KTÓREGO Z ZASADY NIE WYLEWA SIĘ WIADER POMYJ.
LUDZIOM SIĘ WYDAJE, ZE WYNAGRODZENIE BĘDĄ DOSTAWAĆ ZA SIEDZENIE NA TYŁKACH.
JAK ŚWIAT ŚWIATEM TRZEBA SIĘ NAROBIĆ ŻEBY ZAROBIĆ. SZANUJMY SIEBIE; SWOJĄ PRACĘ I PŁACĘ ZAMIAST PATRZEĆ INNYM NA RĘCE I W PORTFELE.
Nick 2017-08-31 15:26
Proponuję przepracować przynajmniej jeden dzień na produkcji w Chassis i przekonać się na własnej skórze jak wygląda to "siedzenie na tyłku". Widocznie Ukraińcy mają słabsze tyłki do siedzenia od Polaków skoro nawet oni rezygnują z tej pracy.
1
robol 2017-09-01 12:17
Ktos tam pisze ze trzeba sie narobic zeby zarobic.........niestety w Polsce czlowiek sie narobi i tak nie zarobi ......tak tez jest w tej chorej firmie, rzady do niczego, ludzi nie szanujai nie chca ich zatrzymac, uklady, ukladziki, znajomosci itd. ?Typowa chora Polska i ambitni kierownicy oraz liderzy ktorzy wyzej sraja niz glowe maja.......ktos jest kumaty i ambitny to tylko doloza mu obowiazkow i pracy aby wykorzystac, o podwyzce indywidualnej mozna zapomniec......chyba ze sie jest znajomym znajomego itd......Patologia prosze ja was......
3
.............................. 2017-09-11 07:38
przecież każdy wie że to ściema lux [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i inne chodzi żeby kasę od ludzi wyciągnąć przedstawiciel handlowy firm medycznych układa się z dyrektorem danej firmy a ludzie bulą i nic z tego nie maja
1
......................... 2017-09-11 07:43
nie to pracodawcą się pomyliło chcieli by zarabiać zyliony a pracownikom naj niższa krajowa trzeba być ułomem żeby oczekiwać ze da się pracownikowi na miskę ryżu i będzie z siebie dawał 100%
1
Monter 2017-09-14 23:55
Jak zaczynalem prace w cb i przeczytalem kilka opni to odrazu pomyslalem sobie ze tak strasznie narzekacie na wszystko ze to niemozliwe zeby bylo az tak potwornie jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pomyslalem sobie tez ze niektorzy z was muszom chyba byc leniami ktorym nic nie odpowiada. Oj jak bardzo mocno sie mylilem to nie mialem bladego pojecia. Sam pracuje szybko i po kilku miesiacach wyrabialem normy ktore som ciagle srubowane. Zapiepszalem jak na maratonie i wogule przestalo miec znaczenie to wszystko co mi sie tylko wydawalo. Ci ludzie ktorzy sie tutaj wypowiedzieli prawie wszyscy bardzo dokladnie i bardzo precyzyjnie opowiedzieli jak jest i rzeczywiscie tak jest jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Autentycznie wszystko co ludzie opisali o chaosie braku organizacji o kierownikch o mobingu zwlaszcza o technikach liderow i ich taktykach na zasadzie rób non stop i nadgodziny to prawda - na przyklad lider przychodzi w piatek ze jutro w sobote som nadgodziny - to norma.
Wszystko to prawda. Autentycznie tak wlasnie jest i ciesze sie ze o tym wyzysku i chaosie i parciu na ilosc a nie na jakosc pisze sie w szczegółach.
Posty ludzi o nikach:
Leo - abc - Zmeczony , som idealnie wcelowane w to jak jest w CB.
Przeczytajcie sobie uwaznie te wpisy !!!
Zaczynajom sie zwalniac ludzie ktorych firma powinna szanowac. Zaczynajom sie maxymalnie podwyrzszone normy na wszystkich liniach praktycznie. Zmiana kierownika.
Jak mowilem - To jest drugi amazon tyle ze w amazonie nie ma takich strat jak slyszalem i zwrotow wynikajacych z parcia na ilosc niedbalstwa.
Jest to chore miejsce gdzie praca to szalone wyscigi za gowniane pieniadze. Zupelny brak szacunku do pracownika.
Nierowne place nie adekwatne do wieku i doswiadczenia. Ten pakiet medyczny to zwykla sciema. Tylko nazwa pakiet luxmed. ( internista i cos tam )
Za zwykle przeswiwtlenie trzeba placic 140 zl z konsultacjom 70 zl jak w prywatnej klinice bez na wejscie z ulicy.
W przychodni bez oplaty przeswietlenie...
Po za tym rozliczenia wynagrodzenia som obcinane. Kilka razy pytalem o to nowo zatrudnionych. Sciemy i zwykle zlodziejstwo. Nie pelne wyplaty.
Ciagly chaos i wyzysk ludzi i tak jak wczesniej napisali pracownicy CB - jak masz zalatwione albo masz kogos z klanu autobusowego to jeszcze pol biedy ale jak jestes zatrudniony indywidualnie to bedziesz zasowal jak scierwo.
Pomijam system wentylacji i opary powietrze az ciezkie. To wszystko prawda co wyzej opisane przez innych. Uklady ukladziki ploty donosy stres i paranoia. Robisz to rób wiecej. Robisz wiecej to masz jeszcze wiecej. Pisze tak ogulnie bo jesli chodzi o szczeguly to ludzie idealnie opisali jak jest w tej firmie. To prawda ze ludzie uciekajom z tego miejsca. To prawda ze niektore panie nic nie robiom za dwa razy tyle co inni zapiepszajom bo majom pensje z bylego bosha ale nie wszyscy oczywiscie. To wszystko prawda. Niektorzy to bardzo fajni ludzie ale praca w cb to żenada i wyzysk. Juz nie zatrudnia sie jak kiedys. Nie ma stabilnego zatrudnienia. Podpisujesz umowe na czas okreslony trzy lub szesc miesiecy i dalej rotacja w nowym systemie. Ludzie majom przedluzane umowy tymczasowe co kilka miesiecy po kilka razy w roku zanim nowi pujdom na stale zatrudnienie. Podwyzka to smieszne kilka zloty w skali roku.
Nowo zatrudniony przez pewiem czas sie myli i jest na kogo zwalic i na kim sie wyrzyc kiedy linia sie zatrzymuje reszta moze odetchnac z ulgom bo w cb zasowasz jak na akord a jesli chodzi o liderow ktorzy som zupelnie nie kompetentni to szkoda gadac i tak jak we wczesniejszych postach niektorzy naprawde nie majom bladego pojecia w podstawowej obsludze maszyny, robiom gupiom mine tak jak karierowiczka liderka jedyna na zakladzie - imienia i nazwiska nie wymienie ale wiadomo o kogo chodzi / przyszla kiedys do mnie zebym to ja wytlumaczyl pewiem zakres obowiazkow do pracownika. Pracowalem wtedy moze dwa miesiace. Osoba nie nadajaca sie na stanowisko lidera kiedys pracowala na lini montazowej. Ludzie mowili ze szybko zapomniala jak jest. Nikt jej nie lubi z kim nie rozmawialem to kazdy mowil ze z niom sie nie da dogadac bo ma klapy na oczach. Myslalem sobie jakos tam mozna i znowu sie mylilem. Narwana pretensjonalna bezczelna w burackim zachowaniu jak dziecko z fochami biega po calej lini montazowej udajac profesjonalizm - totalna amatorszczyzna.
I tak jest z wiekszosciom liderow jesli chodzi porozumienie i zakres obowiazkow. Totalny chaos. Kiedys musialem sie tlumaczyc z użetki na ktorom prawnie nie trzeba podawac powodu zwolnienia sie z pracy na 1 dzien. Zaczela wymuszac na mnie ze ja musze przyjsc do pracy. To jest wlasnie mobing i to bedzie mialo konsekwencje. Wczesniej powiedzialem ze mam spotknie rodziny i niemilom wizyte w szpitalu. Ta do mnie ze albo praca albo rodzina w tak chamski sposob ze zule pod mostem majom dziesiec razy wiecej kultury. Pomyslalem sobie co za b
6
Monter czesc 2 2017-09-15 00:26
spokojnie ze nikt tu pani nie lubi i ludzie smiejom sie z pani zarzadzania jako lidera. Odpowiedzialem no niestety pani Kamilo ale rodzina jest wazniejsza niz praca w tej zwlaszcza sytuacji, szczegulnie ze informuje duzo wczwsniej o tym ze biore użetke i chce byc w porzadku bo normalnie moglbym zadzwonic pol godziny przed pracom ze biore urlop na rzadanie i miec to gdzies. No i nie udalo sie jej kolejne zastraszenie. Polknela chyba język - prymitywna i ograniczona osoba na stanowisku lidera gdzie trzeba umiec zorganizowac prace - ten pasztet sie nie nadaje po prostu i tak jak żółw co pali jak lokomotywa i nie ma bladego pojecia dlaczego na przyklad palety pod abesy lecom dwa na godzine po mimo ze ja wpuszczam je wszystkie i miedzyczasie jeszcze dodatkowo zakladam sprezyny na tacki bo sie wyrabiam z palcem w tylku a miedzyczasie żółw w brylach przychodzi i nic nie kuma i mowi jak za komuny " robic robic nie torowac " - ( ale co nie torowac ? Chodzi o transport do Auschwitz wcale nie zartuje z tym przykrym porownaniem )
Takie praktyki to norma w cb. Nie udalo sie tez z z ludzmi na produkcji jak trzeba bylo w wolne od pracy przyjsc w dzien juz raz odpracowany. To byl cyrk i takie akcje zawsze i ten chaos i brak porozumienia lidera z pracownikiem o zakresie obowiazkow to o czym tez ktos dobrze napisal wczwsniej w niedawnym poście z 2017 roku.
Odradzam zatrudnienia sie w cb a pracowalem cale lata w roznych miejscach i mam pelne doswiadczenie w pracy na maszynach za granicom i to jest jedno z najgorszych miejsc.
Naprawde nie zycze nikomu tam pracowac w tych warunkach. Som tam jednak fajni ludzie ktorych bradzo polubilem ale oni pracujom tam juz dlugo i wyrobili sobie swoje co teraz przy tych standardach ilosciowych jest i tak nie do utrzymania zwlaszcza jesli chodzi za jakie pieniadze. Poczatki byly trudne potem sie wyrabilem i to na luzie ale w piatek po nockach po prostu zdajesz sobie sprawe ze to jest obóz pracy w ktorym czlowiek jest nikim tylko trybem w ruchach monotypowych na montażu.
Jak masz doswiadczenie i swoje lata to najgorsze miejsce bez stabilizacji i szacunku etc.
Jak jestes mlody i nie masz doswiadczenia to zasówaj jak szalony ale bedziesz kiedys żałowal ze sie tam spalałes. Wiem jak to jest jak sie czlowiek poswieca i stara jak jest mlody a potem se pluje w brode jak w takim podlym miejscu mogl pracowac.
Ja swoje juz przeszedlem i zwisa mi i powiewa na wietrze ale tam sie coraz gorzej dzieje - To Amerykanska firma.
Pozdrawiam.
5
......................... 2017-10-05 08:00
i dlatego tak jest w naszym kraju idiota zawsze się znajdzie nawet za 2zl na godz chce się wykazać bo niby stawka dobra żeby przedłużyli umowę ale to fikcja skoro robisz za 2 osoby umiesz liczyć podziel stawkę na 2 dlatego wielu się zwalnia ale to jest problem w naszym kraju Ukraincy i my człowiek to nie robot a do pracy nie przychodzi siedzieć i pić kawę jak większość biurowych wiem bo też w biurze robiłem tylko normalnie pracować a nie jak mały samochodzik,ale to wina ludzi jeśli każdy by powiedział nie to żaden ubogi na umyśle inżynier itp normy by nie zwiększali a szacunku się trzeba domagać jakie kolwiek łamanie naginanie przepisów zgłaszać do pipu czy innych i się za nich wezmą
2
Zostaw swoją opinię o Chassis Brakes International Poland Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chassis Brakes International Poland Sp. z o.o.