logo Promost Consulting

Promost Consulting

Rzeszów

Opinie o Promost Consulting

man 2016-05-11 19:21
Bardzo kiepska płaca, a jak nie ma pracy to na przymusowe wolne (bezpłatne) wysyłają - zwłaszcza młodych. W firmie liczy się tylko staż pracy i nic więcej, nie licz też na podwyżkę po zdobyciu uprawnień (za dużo mają starych projektantów pracujących tam całe życie).... tak trochę jak w urzędzie
Leon 2016-05-19 00:01
Bzdury opowiadasz!
Sikoraman 2016-09-13 11:35
Cześć, czy ktoś mógłby powiedzieć na ile może liczyć projektant, a ile starszy asystent projektanta ? 2 tys. ? 3 tys ? .3 tys. i kartę multisportu ? :)
a jak 2016-09-13 11:57
Na pewno taki asystent projektanta branży drogowej ma zapewnione zarobki adekwatne do powierzanych obowiązków, co jest dobrym znakiem na to co się teraz dzieje.
Narkoman 2017-01-03 21:11
Na ich stronie jest nabor do pracy. Zloz cv, dowiesz sie ile dadzą
julek 2017-04-04 19:52
Fajna firma z szansą na rozwój - jak jesteś ambitny i trafisz na dobry projekt to sporo się nauczysz. Zarobki... wiadomo chciałoby się więcej, ale nie ma tragedii.
tribe 2017-04-23 16:35
Plusy - ciekawe projekty, dobra jakość projektów (można się sporo nauczyć, jak się trafi na dobrego kierownika) - co nie w każdym biurze jest obecnie normą niestety, godziny pracy (nadgodziny ewidencjonowane i albo odbiór albo płatne)
Minusy - troszkę za bardzo rodzinnie, za dużo starych niereformowalnych pracowników, którym się wydaje że są najmądrzejsi, a którzy strasznie psują atmosferę, stosunkowo niskie zarobki. Ogólnie ocena +4,-5 / 6
Iza 2017-08-10 10:49
@tribe dużo więcej plusów wymieniłeś pracy w Promost Consulting. Możliwość nauki i rozwoju jest w tych czasach bardzo ważny dla pracowników. A co powiesz na temat profitów dla pracowników? Wiadomo, że atmosfera jest ważna w pracy, ale może warto porozmawiać z tymi osobami, jak młodzi ich postrzegają i też zrozumieją, że ważne, żeby było miło, bo lepiej się pracuje?
tribe 2017-09-18 10:42
@Iza - jak ja pracowałem nie było specjalnie dużo profitów, teraz wiem że jest np Multisport . Plusuów było trochę, wiec jeżeli zastanawiasz się czy aplikować (nie wiem czy już nie minęło za dużo czasu) - spróbuj. Może się poprawiło coś w kwestiach finansowych (to była bolączka niestety jak ja pracowałem ;/ ).
Iza 2017-09-18 10:55
@tribe czyli, gdyby płaca się poprawiła to warto tam pracować? A jakie stanowisko opisujesz? Bo do Rzeszowa teraz szukają asystenta projektanta i projektanta branży drogowej. Informacje są na stronie serwisu gowork.pl. Czy to któreś z tych stanowisk?
tribe 2017-09-18 11:24
@Iza - widziałem że szukają drogowców, mostowców a nawet elektryków i telekomunikantów (jak ja pracowałem te 2 ostatnie branże były podzlecane). Jeżeli nastawiasz się na jakąś konkretną stawkę - mów od razu z podwyżkami bywa różnie (nie zawsze są satysfakcjonujące). Odpowiadając na pytanie - jeżeli wynegocjujesz stawkę jaka będzie Ci odpowiadać - myślę że warto tam pracować.
Iza 2017-09-27 13:24
@tribe dobrze wiedzieć, że istnieje możliwość negocjacji stawki w Promost Consulting. Czy jest jakaś górna granica pensji jaką można wynegocjować? Myślę, że to istotne przed takimi negocjacjami.
Zostaw swoją opinię o Promost Consulting - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promost Consulting