brak logo

Energie2 Sp. z o.o.

lubuskie

Opinie o Energie2 Sp. z o.o.

bzyk 2015-08-18 22:49:51
Agenci naciągają starszych, nie mówiąc im wszystkich szczegółów.
W sumie umowa na 3lata i zysku 1,07zł/mc (przy 100kW/mc)ale w plecy 9,zł za opłatę abonamentową, chyba że się zużywa 750kW/mc to jest się na czysto
Wiola 2015-09-11 13:31:49
Jakby każdy czytał to co podpisuje to chyba nie byłoby takich kwasów..
Po podpisaniu umowy, jeszcze raz dokładnie ją przeczytałam bo wszystko jest jasno napisane, trzeba się tylko zmobilizować. Wiem na czym stoję i jestem zadowolona.
bzyk 2015-12-08 11:02:55
Jakby ją zostawili to była by szansa przeczytać ale nie zostawili. Cwaniaki pierwszy rachunek z karą przysłali po 3 miesiącach. W terminie po którym nie ma możliwości w ogóle odstąpić od umowy lub ją zaskarżyć.
Dopiero na pismo do nich przysłali umowę , regulamin i inne
Bartek 2016-04-20 13:28:51
Praca w tej firmie jak przedstawiciel handlowy jest opłacalna. Pozwalają się rozwijać, firma działa prężnie, a płacą dobrze
Piotrek 2016-05-11 08:37:35
Polecam pracę w tej firmie.
Marek 2016-10-24 17:11:21
Instytucja oszustów, która naciąga ludzi. Nie dajcie się nabrać. Dzisiaj ich pracownik, niejaki Tomasz Kozioł, pojawił się w mieszkaniu moich rodziców, gdzie świadczone są usługi PGE (Chełm,woj. lubelskie). Rozmowę zaczął od zapytania, czy rodzice chcą otrzymywać rozliczenia co 1/2 miesiące, a nie jak dotychczas co pół roku. Przedstawił dokument do podpisania, gdzie logo Energie2 i PGE stały obok siebie. Na pytanie o Energie2 powiedział, że pośredniczą w usługach PGE. Rodzice nieświadomi i głupi podpisali druk, myśląc, że chodzi o faktury, a facet rozpłynął się w powietrzu. Telefon rodziców, pod moim przymusem, do PGE i okazuje się, że nikt taki nie pośredniczy w usługach. Mój telefon do nich na infolinię i okazuje się, że Pani tam siedząca nie może mi pomóc. Należy wysłać odstąpienie od umowy. Nie chce przełączyć do nikogo bardziej kompetentnego. Nie chce pomóc w sprawie i daje jasno do zrozumienia, że spotyka się z taką sytuacją kolejny raz. Uważajcie na nich, nie idźcie śladem starszych ludzi - niczego nie podpisujcie. Tauron, PGE czy Enea wysyłają swoich ludzi wyłącznie w sprawach konserwacyjnych. Sprawa zgłoszona na policję.
Janusz 2016-11-07 19:27:01
Miałem podobna sytuację. Widocznie źle zrozumiałeś o co chodzi. Trzeba było skontaktować się z dystrybucją a nie sprzedawcą. Tam mi wszystko wyjasnili. Okazało się że to działa na zasadzie umowy kompleksowej z PGE. Po otrzymaniu rachunku jestem zadowolony. Nie jest to dużo taniej, aczkolwiek u mnie wychodzi ok 10 -15 zł na rachunku.
2
Adam 2016-11-07 20:29:49
A u mnie wszystko było ok, pan który przyszedł, wyjaśnił o co chodzi, dał czas do namysłu, podpisałem umowę i wcale nie czuję się oszukany!
1
Zostaw swoją opinię o Energie2 Sp. z o.o. - lubuskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energie2 Sp. z o.o.