brak logo

Ekobox

Kielce

Opinie o Ekobox

Hydro 2011-01-14 02:05:22
A jeśli chodzi o zarobki w dziale projektowym to chyba rewelacji nie ma????
misiek 2011-10-08 10:00:37
Pracowałem rok-dłużej nie wytrzymałem.Na Kielcach zarobki 1100 - 1300 zł. W delegacje 1300 - 1600 zł .Na więcej nie-licz.Jak pójdziesz to się przekonasz.Z początku dadzą tyle ile obiecali,a potem z każdym miesiącem płacą coraz mniej -jak się zaczniesz przyzwyczajać. Na kielcach pracują od 8-15 .A w delegacji od 7 do 17 albo i dłużej.Za nadgodzinny nikt ci nie zapłaci.Za soboty też nie płacą.Potem możesz sobie wziąść wolne.Ale trzeba się wykłucać.Ja pracowałem w piątki od 7 do pierwszej w nocy w delegacji jak chcieliśmy zjechać w piątek.żeby w sobote nie zostawiać.Przyjmują na umowę zlecenie co wiąże się oczywiście z nie normalizowanym czasem pracy. Atmosfera jest fajna ? Jak jesteś na początku pędą cię traktować jak wroga. Atmosłera wcale nie jest miła bo jak się narobisz jak wół to co masz być szczęśliwy? że szef jest miły ,jak na mnie to nie robi wrażenia jak kasa się niezgadza. Raczej nie polecam Jedyny plus ,że zawsze te 1100 zł za 8h zapłacą Ci na Kielcach. Więc jeśl
1
antek kosiba 2012-03-13 16:12:55
misiek - 2011-10-08 10:00:37

Pracowałem rok-dłużej nie wytrzymałem.Na Kielcach zarobki 1100 - 1300 zł. W delegacje 1300 - 1600 zł .Na więcej nie-licz.Jak pójdziesz to się przekonasz.Z początku dadzą tyle ile obiecali,a potem z każdym miesiącem płacą coraz mniej -jak się zaczniesz przyzwyczajać.

Na kielcach pracują od 8-15 .A w delegacji od 7 do 17 albo i dłużej.Za nadgodzinny nikt ci nie zapłaci.Za soboty też nie płacą.Potem możesz sobie wziąść wolne.Ale trzeba się wykłucać.Ja pracowałem w piątki od 7 do pierwszej w nocy w delegacji jak chcieliśmy zjechać w piątek.żeby w sobote nie zostawiać.Przyjmują na umowę zlecenie co wiąże się oczywiście z nie normalizowanym czasem pracy.
Atmosfera jest fajna ?
Jak jesteś na początku pędą cię traktować jak wroga.
Atmosłera wcale nie jest miła bo jak się narobisz jak wół to co masz być szczęśliwy?
że szef jest miły ,jak na mnie to nie robi wrażenia jak kasa się niezgadza.<
stryjeczny brat ciotecznego szwagra 2012-03-13 16:14:50
100% racji...Pracowałem tam też około roku...to idealna firma na przetrwanie,taka wegetacyjna(droga i śniadanie się zwróci... i powiedzmy że na sól i kwaśne mleko zarobisz...bo na więcej nie licz) jeszcze plusem jest to że robót mają naprawdę sporo i zamiast dłubać w nosie człowiek nie rdzewieje i ma jakieś zajęcie na niekończących się chyba nigdy nieśmiertelnych umowach-zleceniach ...Co do atmosfery to zależy z jaką ekipą pracujesz...chroń dobry Boże każdego przed [usunięte przez moderatora] to mistrz autopromocji,wszystko sam robi-choć [usunięte przez moderatora] palcem nawet nie kiwnie-"wykopołem,ułożełem,podłączełem,zasypołem,posprzątołem...itd" wszystko sam robi-taki "KOMBAJN" z Marzysza, Tragedią jest robota ze [usunięte przez moderatora]...kłopoty i brak godzin MUROWANE jak cos [usunięte przez moderatora] to zawsze zgonią na kogoś!!! A przy okazji [usunięte przez moderatora] miedzi ile tylko auto da radę przewiezć... nie najlepiej pracuje się z przeżartym stresem [usunięte przez moderatora](choć to raczej dobre
1
były 2012-06-04 10:39:51
.Co do atmosfery to zależy z jaką ekipą pracujesz...chroń dobry Boże każdego przed [usunięte przez moderatora] to mistrz autopromocji,wszystko sam robi-choć ch*j palcem nawet nie kiwnie-\\\\\\\"wykopołem,ułożełem,podłączełem,zasypołem,posprzątołem...itd\\\\\\\" wszystko sam robi-taki \\\\\\\"KOMBAJN\\\\\\\" z Marzysza,

racja taki mały kurdupel w okularkach i jego giermek szympans.ten mały to jest mocny tylko w buzi. przełazic , pomachać rekami, posiedzic sobie w samochodzie i bojczyć.

A swoja drogą to ciekawe że derektor ł. nie wie co to jest podsypka pod przewód.

Wiec wyjasniam są dwie rodzaje podsypki górna i dolna.
podsypka to piasek

A piasek to skała osadowa, luźna, złożona z niezwiązanych spoiwem ziaren mineralnych, przede wszystkim kwarcu. Wielkość ziaren od 0,0625 do 2 mm, gęstość ziaren piasku kwarcowego ok. 2,62 g/cm3.
chwdp 2012-06-20 15:05:56
były - 2012-06-04 10:39:51

.Co do atmosfery to zależy z jaką ekipą pracujesz...chroń dobry Boże każdego przed [usunięte przez moderatora] i jego giermkiem [usunięte przez moderatora] to mistrz autopromocji,wszystko sam robi-choć [usunięte przez moderatora]palcem nawet nie kiwnie-\\\\\\\"wykopołem,ułożełem,podłączełem,zasypołem,posprzątołem...itd\\\\\\\" wszystko sam robi-taki \\\\\\\"KOMBAJN\\\\\\\" z Marzysza,



racja taki mały kurdupel w okularkach i jego giermek szympans.ten mały to jest mocny tylko w buzi. przełazic , pomachać rekami, posiedzic sobie w samochodzie i bojczyć.



A swoja drogą to ciekawe że derektor ł. nie wie co to jest podsypka pod przewód.



Wiec wyjasniam są dwie rodzaje podsypki górna i dolna.

podsypka to piasek



A piasek to skała osadowa, luźna, złożona z niezwiązanych spoiwem ziaren mineralnych,
poppe55 2013-06-21 10:11:55
Właśnie rozstałem się z tym zakładem pracy.Ale to nie jest zakład pracy lecz[usunięte przez moderatora] Na każdym kroku cię sprawdzają,a dyrektorek Łukasz
M.potrafi stac cały dzień nad tobą i wymyslac wciaz nowe roboty.Upał a ty nie masz chwili na złapanie oddechu i ani odrobiny wody by móc ugasic pragnienie,jak sobie nie kupisz to nie licz na nic.Każą ci jezdzic
uszkodzonymi lawetami i przyczepami,bez uprawnień.Spróbuj się sprzeciwic.Nie prawda jest że na kielcach pracujesz od 7do 15 bo o tej godzinie jeśli nie skonczyłes zadania przyjeżdża taki niedouczony
kierowniczek zatrudniony po znajomosci który na niczym się nie zna,
ale wiadomo że derektorowi [usunięte przez moderatora] ,i kaze ci robic do godzin wieczornych .A za nadgodziny nikt ci nie płaci.Często wracasz do domu ,po godz.18.Czy za 1300 zł.jest sens tracic zdrowie i byc gościem w domu?Osobiście uważam że nie.Co się tyczy delegacji na której możesz zarobic nawet 1600 zł.to nie polecam.Po pierwsze warunki socjalne,ja na szczęście byłem tylko dwa dni w Grójcu ale to co tam zastałem na kwaterze urąga wszelkim standardom chigieny.W dwóch pokojach stłoczono dziesięc osób,gdzie w jednym z nich stoi kuchenka na której wszyscy gotują po pracy.Nie ma szans abyś mógł odpocząc,jeśli akurat masz nieszczęście miec łużko w tym pokoju.Jest jedna łazienka na 10 osób,zasyfiona tak że samo dotknięcie klamki to wielkie ryzyko bo można nabawic się jakiegoś chorubska.W umowie masz zapisane że
w delegacji płacą diety,spróbuj je wyrwac,życzę powodzenia.Na zakończenie powiem tak,wystrzegaj się starych elektryków ,którzy kręcą takie lody ze głowa mała,.Nie wierzę że derektor o tym nie wie
.Zresztą on też kręcił niezłe lody,kiedy pracował w urzedzie miejskim
za co go zwolniono.
1
mycha 2013-07-27 10:04:32
Jak dla mnie jest to firma "Niewypłacalna". Zlecała wykonanie usługi. Na początku płaciła, to co później zaczęła firma wymyślać to jest śmieszne. W końcowej relacji nie zapłaciła.
1
Młody 2013-09-21 12:06:12
Radzę kupić sobie słownik języka polskiego.
1
rider 2014-03-15 18:43:35
Jezusie, czytam te opinie i zastanawiam się jak można tak nasz piękny język kaleczyć..."chigieny","łużko" - człowieku!
(usunięte przez administratora)
Gol 2014-04-17 07:58:09
Ja pracuje w tej firmie już ~ 3 lat i uważam, że na tle naszego rynku to to jest ok. Płacą w terminie, pewnie chciałoby się zarabiać więcej ale cóż. Dostaje tyle na ile się umówiłem. Jak czytam forum to się dziwie, bo generalnie piszą już byli pracownicy, którzy przepracowali pewnie kilka miesięcy i zrezygnowano z "ich usług". Z moich obserwacji wynika, że jak ktoś normalnie pracuje to ma to na co się umówił. Natomiast jak na ponad pewnie ze 100 zatrudnionych w tej firmie to większości pracujący po kilka a może nawet kilkanaście lat. Co do dyrektorka to fakt trzyma dyscyplinę i tyle.
Ekobox S.A 2014-06-15 14:33:00
Jak się robić nie chce to i pensji nie ma.... Wszędzie tak jest, tylko tam się litują i trzymają takich jak Wy...
derektor ł. 2014-06-25 16:57:20
takich jak Ty !!!
gość 2015-01-13 16:19:08
Nie polecam powiem krótko za dużo obserwatorów i kierowników a za mało takich co chcą pracować i oszukują na poborach
1
GHz 2015-01-15 18:52:58
Ja tam pracuje - jest ok. Pracowałem w wielu firmach i było rożnie. Tutaj mam terminowo to na co się umówiłem.
Znajomy znajomego 2015-01-19 21:00:12
Ciekawe kiedy prezes zrobi porządek w biurze z tymi pożal się Boże kierownikami i koordynatorami i poprawkami na każdej inwestycji. Jak by nie było poprawek to i pensje byłyby większe. Fakt faktem że fachowców w tej firmie jest mało.
fdt 2015-01-25 10:11:08
Ci pożal się Boże wielcy kierownicy i dyrektorki są zatrudnieni po znajomości w normalnej firmie już dawno by nie pracowali..na czele z Panią P.P
Zirytowany 2015-01-30 22:26:45
I co tylko narzekania a tu Firma z siedzibą w Wiśniówce ma ugruntowaną i znaczącą pozycję w branży budownictwa energetycznego i telekomunikacyjnego. Spółka jest notowana na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych. Działa od stycznia 1990 roku.LIDER REGIONU ZA 2014r.!!!
1
miziawa 2015-02-01 00:43:02
To nie wina dyrektora.ale prezesa od zgraparnia
całą śmietankę ,terminowo rzuci w biurze parę
okłapów.a nędzne resztki biedny dyrektor dzieli
pomiędzy 100 pracowników.dyrektor to nie zuluski
czarodziej i pieniedzy nie wyciąga z d...py
jednorożca.
1
ktoś 2015-02-05 18:30:34
pzezesie może trochę potrzeba żeby ten LIDER REGIONU BYŁ PRAWDZIWY!!!!!
Odstaw tych pożal sie boże pseudo fachowców dyrektorków i pijocków do roboty co tylko palą piją i nic nie umieją zrobić i zatrudnij kilku pożądnych fachowców z uprawnieniami i daj zaplac im tyle co trzeba to roboty będą szły jak złoto... kary sie skończą i odzyskasz prestiż firmy. I co z tego jak i tak tego nie czytasz...prezezie...
1
ktoś 2015-02-05 18:33:43
Prezesie może trochę potrzeba zmian, żeby ten LIDER REGIONU BYŁ PRAWDZIWY!!!!!
Odstaw tych pożal sie boże pseudo fachowców dyrektorków i pijocków do roboty co tylko palą piją i nic nie umieją zrobić i zatrudnij kilku pożądnych fachowców z uprawnieniami i zapłac im tyle co trzeba to roboty będą szły jak złoto... kary sie skończą i odzyskasz prestiż firmy. I co z tego jak i tak tego nie czytasz...prezezie...
Zaniepokojony 2015-02-23 16:35:09
A co tam na budowie trasy E7 trochę tam wesoło
Kierownik 2015-03-03 20:12:55
Witam wszystkich znawców zarządzania.
Jak narazie to tylko narzekacie.
A to dyrektor zły, a to dyrektorka zła, kierownicy też po znajomości.
Tylko Wy idealni. No ale jak taka elita przychodzi "pracować", to każdy dyrektor czy kierownik ma utrudnione zadanie, a u wszystkich kierowników po równo się rozkładają porażki. W zależności z kim przyszło mu pracować.
do Henry 2015-09-07 23:07:47
Wszycy co umieli pisać to odeszli z tej firmy. Teraz liczy się tylko Korona i Senat Rzeczypospolitej Polski.
champion 2015-11-12 10:11:34
TRAGEDIA. W Miechowie przy ulicy Sienkiewicza " roboty"tj. położenie nowego kabla w wykopie ok 100-150 m długości trwają TRZY TYGODNIE.KPINA pracownicy snują się z rękami w kieszeniach . Brak przejść brud błoto.Jak ktoś myśli o zleceniach dla tej tak szumnie ogłaszającej się w internecie firmy ECOBOX z Kielc to niech rozważy decyzję i poczyta wpisy .
aa 2016-04-04 00:57:30
Jak płaca ,tak praca...

zatrudnij sie ,przepracuj miesiac ,jak dostaniesz wyplate to zobaczymy
z jaka werwą rzucisz sie do ....pracy..

Brawo ludzie Ekoboxu nie dajcie sie wykorzystywac....
nie badzie frajerami...

jestam z Was dumny i trzymam za Was kciuki
aa 2016-04-04 01:05:48
jakby ktos nie widzial kto jest frajer to ma definicje

Frajer - osoba bardzo naiwna. Ktoś, komu można wmówić cokolwiek lub namówić z dużą łatwością na czynności przynoszące tej osobie straty.
uh 2016-05-15 19:05:24
no wiesz @Tomek kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie tak na prawde nikt nikomu nie zabroni ;p a co do zarobkow to nie wiem ale skoro piszesz ze sa dobre to tak tez pewne jest chociaz to zalezy od tego na jakie stanowisko chce sie aplikowac w firmie przeciez
Zostaw swoją opinię o Ekobox - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekobox