logo O&S Computer Soft

O&S Computer Soft

Radzionków

Opinie o O&S Computer Soft

pomiarowiec 2009-06-03 16:07:58
koledzy...jestem zdziwony waszymi opiniami, pracowałem w dwóch ostatnich naborach na stanowisku pomiarowiec w O&S ... łacznie 5 miesiecy ...umowa, kasa..nie mam uwag...nawet obecnie staram sie o nowe zlecenie.
anonim 2009-06-03 16:42:46
Bałam się, że rozmowa będzie bardzo rygorystyczna i szablonowa. A tu miłe zaskoczenie. Rozmowa odbyła się w luźnej i sympatycznej atmosferze. Mam również taką nadzieję, że zostane pozytywnie oceniona. Firma robi wrażenie. Ja nie mam uwag co do terminowości i czasu odbycia spotkania rekrutacyjnego.
anonim 2009-06-03 16:47:40
jest ok - kasa troche z poślizgiem ale taka jak umówiona, poleciłem znajomym i też nie narzekali
pomiarowiec 2009-07-03 20:48:54
mozesz cos wiecej napisac o tej pracy? pzdr i dzieki
pomiarowiec 2009-10-07 20:28:00
pracuje drugi miesiąc w Warszawie ....jest różnie, ale na rozliczenia nie można narzekać, są w terminie...pozdrawiam
Szukający 2009-11-16 20:27:55
Widzę, że dużo tych argumentów "za"...
Napewno wyślę tam aplikację ;-)
1
anonim 2011-05-05 16:46:25
Ta firma jest tak świetna jak nasz rząd. Same sukcesy!!!
Polo 2014-02-13 09:40:36
Od pierwszego kontaktu ze strony ichniejszego HR to pierwszego spotkania minęło 1,5 miesiąca. Demonem szybkości to ta firma nie jest :)
pomiarowiec 2014-02-18 16:02:34
Chyba były niezgodne z regulaminem O&S bo ja tam nigdzie obraźliwych słów nie widziałem...
pomiarowiec 2014-02-18 16:05:21
A przynajmniej nie w 350 wpisach....
bloo 2014-02-26 19:22:23
mój chłopak pracował w tej firmie przez niecałe 2 miesiące(usunięte przez administratora) wypłaty z kilkudniowym opóźnieniem, ale to jeszcze dało się wytrzymać, tylko od paru miesięcy jest bez pracy bo brak jest zleceń. i jak można w takiej firmie pracować jak nie ma się pewności ile się zarobi w miesiącu i siedzieć pod telefonem, a oni tylko zbywają że za tydzień może dwa.
programist 2014-10-10 13:06:30
Hej wszystkim, w tym tygodniu miałem pierwszą rozmowe na stanowiko java developer.
Ktoś może mi coś powiedzieć o firmie? Pracujecie w scrum, Waterfall, jak atmosfera, czy są nadgodziny? czy dużo, czy płatne? w czym pracujecie, ile czeka się na odpowiedź po pierwszym etapie? Są jakieś eventy integracyjne?

Pozdro.
1
guest 2014-10-23 18:09:05
4 miesiące po odbyciu rozmowy kwalifikacyjnej dalej czekam na odpowiedź zwrotną (ale chyba się nie doczekam) - widać dla Pań z HRu w O&E profesjonalizm to pojęcie, o którym z mądrymi minami dużo mówią na rozmowie a potem PUFFFF i znika :)
2
ja 2014-12-04 21:37:15
ja tego żałuję. to była najgorsza decyzja w moim życiu. tuż przed pójściem na rozmowę czytałam tu opinie i bardzo dziś żałuję, że je zlekceważyłam...
Łapki 2014-12-19 15:34:00
Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma O&S Computer Soft to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. O&S Computer – Soft Sp. z o.o. jest firmą o stabilnej i ugruntowanej pozycji na rynku usług IT. Od ponad 20 lat nasz...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5697966?keywords=&region=
Jan 2015-03-05 09:03:19
Maciej - takie pytania zadaje się samemu w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej
Miłka 2015-03-20 15:22:15
Nigdzie nie dostaniesz tyle ile w O&S ci obiecają :-). A tak całkiem poważnie:
- szkolenia owszem ale jedynie jeżeli uda się załatwić coś z EFS'u (czytaj za free) i najlepiej żebyś wybrał urlop na dzień szkolenia
- narzędzia pracy - owszem komputer stacjonarny i komórka. samochód służbowy (osobowy) jest chyba 1 i z tego co widziałam to nie zanosi się na zmianę tej sytuacji. Z tego co wiem płacisz za każdy km przejechany prywatnie ( w tym dojazd do pracy)
(usunięte przez administratora)
4
guest 2015-03-23 12:23:13
Obecnie rekrutują na asystentkę zarządu, czy ktoś może wyrazić opinie jak ta praca wygląda od kuchni, czy warto złożyć dokumenty?
2
Anonim 2015-04-13 09:31:16
asystentka zarządu czyli prezesa. Jak masz nerwy ze stali i jesteś pedantyczna to polecam. A tak na poważnie ta praca może wykończyć i to szybko
3
dawny_pracownik 2015-11-13 19:03:39
I jak się pracowało? :) jednak słabo prawda?
E 2016-02-06 17:28:02
Do O&S najlepiej zatrudniać się razem ze swoim prawnikiem. Umowy są tak napisane, że mogą kształtować wynagrodzenie dowolnie. Większość pozytywnych postów jest pisana przez pracowników HR. Posty z negatywną opinią są moderowane.
MS 2016-03-12 01:58:37
Słyszałem że w tej firmie mają jakiś system kontroli wewnętrznej, monitoringu pracy, śledzenia pracy na komputerach i inne tego typu. Czy ktoś cos o tym słyszał? Jak wyglądają zapisy w umowie które to regulują ? Dwie osoby już mi o tym wspominały wiec cos chyba jest na rzeczy. Będę wdzięczny za info.
kierownik 2016-03-13 16:16:59
Nie ma żadnego śledzenia. Firma robi systemy IT dla administracji rządowej i banków, a tam są konkretne wymogi bezpieczeństwa. Stąd jak w każdej takiej firmie IT są wdrożone procedury monitoringu sieci i systemów jako część bezpieczeństwa. Bez tego nie byłoby żadnego kontraktu i pracy dla ludzi.
michał 2016-05-07 23:07:57
a co powiecie na taką oferte jako Starszy programista Java - możliwość pracy dodatkowej jest tez podana i nie wiem jak to interpretować? to po godzinach coś daja jeszcze?
Zostaw swoją opinię o O&S Computer Soft - Radzionków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie O&S Computer Soft