logo Orange Logistics

Orange Logistics

Katowice

Opinie o Orange Logistics

gosc 2016-09-07 20:37
A jakie warunki na spedytorow?? Mam tam jutro rozmowę
gosc 2016-09-09 14:56
Hej i dostałaś się?? Bo ja też zostałam zaproszona na ll etap.Napisz coś więcej o tej pracy jeśli możesz.kamyksc@op.pl
Adam 2016-09-12 17:38
Wypłatę dostajesz w terminie, nie masz się o co obawiać.
Nowy 2016-09-27 15:06
1800 przez 3 miechy pozniej 2200 na ręke
samantaaaaa 2016-10-10 14:25
A więc dam i ja szczerą opinię, i napiszę jak jest naprawdę ...
Pracowałam niecały miesiąc po czym w tym samym dniu zostałam zwolniona ...
Na początku mówią/piszą że dostaniesz umowę o pracę a jak się zatrudnisz to dają umowę zlecenie, właśnie tylko po to aby Cię z dnia na dzień mogli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Praca mi się bardzo podobała i jej specyfika, lecz niedocenione starania ( w sumie jak mogą być docenione jak prawie "szefa" nie ma ). Oczekują wyników od razu lecz aby zainwestować w dobrą jakieś kadry szkolące bądź w szkolenia, to szkoli Cię osoba która sama ma 7 aut do prowadzenia i nie ma czasu Ci tłumaczyć niczego... Zadajesz nieraz pytania i echoooo... Firma kogucik :) spółeczki córeczki tylko po to aby prawdziwej twarzy nie rozszyfrować :) Kwestia zwolnienia niby "marża" na porsche szefa , pewnie teraz mięso poleci w mój komentarz lecz mnie to mało obchodzi , będą bronić lizydupy :) a i nie zazdrość przemawia tylko rozczarowanie bo jeśli jeździ się takim autem to i można zatrudnić szkoleniowca !! I takich rotacji by nie było :) po co piszą że do przyuczenia jak nikt prawie nie szkoli i na dodatek Cię wyrzucą nie z Twojej winy , bo jak masz osiągać wyniki ,wiedzę posiadając niedużą? Na LOGIKĘ a ponoć zajmują się właśnie myśleniem :) Dają Ci sprzęt niezbędny do pracy, podniesiony pułap wysoko gdzie aby awansować musisz mieć z 8 aut, dodatkowo robisz zlecenia , szukasz ich , kontaktujesz się z kierowcą, przewoźnikiem , potencjalnym klientem , wysyłasz meile i kupa roboty przy ładunkach... brak czasu na cokolwiek!!! za dużo spedytor ma, bo dzwonienie i namawianie potencjalnych klientów leży w pracy handlowców którzy też tam są... na początek 1800zł przez 3 miesiace umowy zlecenie potem 2200zł na umowę o pracę (plus marża) jak zrobisz 15tys marży co wczesniej było 10 to wskakujesz na 2500zł jak 20 tys 2700 a 25 3000zł... Kij i marchewka szkoda że wszyscy się łapią na ten wyścig szczurów, przez co tracisz człowieczeństwo bo każdy z zazdrości i pazerności mało co rozmawia i daje rady, straszna rywalizacja jest między ludźmi... A i jeden osobnik w szczególności donosi wszystko szefowi :) więc uważajcie z kim i o czym rozmawiacie :) to było by na tyle :)
Powodzenia !
Samantaaa 2016-10-11 09:56
Tak dają lecz w ofercie o pracę jest wyraźnie wszędzie napisane UMOWA O PRACĘ! Więc niech nie robią z ludzi idiotów :)
Samantaaa 2016-10-11 10:00
Wypłata hmmm, ja robiłam miesiąc i dzisiaj 11 a dalej przelewu nie mam... Poczekam jeszcze do wieczora dzisiaj a jak nie to inaczej to załatwię :)
Kolega z pracy 2016-10-11 16:21
no pewnie że jest wypłata na czas, a Samanta to naprawdę Natalia i pracowała ze mną. Nie miesiąc tylko 3 i po trzech miesiącach dalej nie dorobiła się żadnego klienta. Prowadziła 3 a nie 8 samochodów i nie potrafiła ich załadować. Jak chcecie prawdziwych informacji to :
1) tak pierwsze 3 miesiące zlecenie dają
2) wypłaty są w terminie a w tym miesiącu dostałem nawet 7-mego
3) tak jest zapieprz i ciężko, ale kasę też dobrą płacą, dużo postów to przechwałki i pieprzenie że zarabiają po 6-8 tys. , takie kwoty to pojedyncze sytuacje. Myśle że średniakowi w tej firmie wyjdzie 3-4tys. na rękę.

Mnie się wydaje że nikt na nikogo nie donosi bo nie ma czasu ani potrzeby, jak robisz marże to kogo obchodzi donoszenie. Jak nudzisz się to i się wkręcasz że ktoś donosi, według mnie : atmosfera jest ok, zresztą wszyscy włącznie z szefostwem jesteśmy na ty, zarobki ok, pracy trochę dużo . Idealnych firm nie ma.
A i tak szef ma porsche, fajne:)
Pozdro dla Natalii :)
Kolega z pracy 2016-10-11 16:21
no pewnie że jest wypłata na czas, ( usunięte przez administratora ) i pracowała ze mną. Nie miesiąc tylko 3 i po trzech miesiącach dalej nie dorobiła się żadnego klienta. Prowadziła 3 a nie 8 samochodów i nie potrafiła ich załadować. Jak chcecie prawdziwych informacji to :
1) tak pierwsze 3 miesiące zlecenie dają
2) wypłaty są w terminie a w tym miesiącu dostałem nawet 7-mego
3) tak jest zapieprz i ciężko, ale kasę też dobrą płacą, dużo postów to przechwałki i pieprzenie że zarabiają po 6-8 tys. , takie kwoty to pojedyncze sytuacje. Myśle że średniakowi w tej firmie wyjdzie 3-4tys. na rękę.

Mnie się wydaje że nikt na nikogo nie donosi bo nie ma czasu ani potrzeby, jak robisz marże to kogo obchodzi donoszenie. Jak nudzisz się to i się wkręcasz że ktoś donosi, według mnie : atmosfera jest ok, zresztą wszyscy włącznie z szefostwem jesteśmy na ty, zarobki ok, pracy trochę dużo . Idealnych firm nie ma.
A i tak szef ma porsche, fajne:)
Pozdro dla Natalii :)
Spedytor 2016-10-11 22:08
Teraz mamy nowy projekt i dużo rekrutują chłopaki do działów , co za tym idzie spora rotacja i narzekacze się trafiają. A miesiąc jak ktoś pracuje to wiadomo kto to jest.
Po miesiącu pracy to wstydziła bym się pisać opinie o firmie. To oczywiste że zwolniona bo się nie nadawała .
Jeśli chodzi o wypłaty w Orange Logistics to pracuje od 1,5 roku, nie długo ale od nikogo nie słyszałam żeby kiedy kolwiek się spóźnili. A jeśli chodzi o kwoty to jak Sławek mi obiecał że dostanę za cos premie to zawsze się wywiązuje z danego słowa . Zaglądajcie na transie z Kim kolwiek z firmy to wam potwierdzi .
Pracowałam w życiu w czterech firmach i tu mi sie podoba najbardziej , oczywiście wiem ze to indywidualne odczucie ale moje jest właśnie takie.
Pozdrawiam
Spedytor 2016-10-11 22:09
Teraz mamy nowy projekt i dużo rekrutują chłopaki do działów , co za tym idzie spora rotacja i narzekacze się trafiają. A miesiąc jak ktoś pracuje to wiadomo kto to jest.
Po miesiącu pracy to wstydziła bym się pisać opinie o firmie. To oczywiste że zwolniona bo się nie nadawała .
Jeśli chodzi o wypłaty w Orange Logistics to pracuje od 1,5 roku, nie długo ale od nikogo nie słyszałam żeby kiedy kolwiek się spóźnili. A jeśli chodzi o kwoty to jak Sławek mi obiecał że dostanę za cos premie to zawsze się wywiązuje z danego słowa . Zaglądajcie na transie z Kim kolwiek z firmy to wam potwierdzi .
Pracowałam w życiu w czterech firmach i tu mi sie podoba najbardziej , oczywiście wiem ze to indywidualne odczucie ale moje jest właśnie takie.
Pozdrawiam
Fff 2016-10-11 22:26
Tak ale ja pracuje od dwóch miesięcy i zrobiłam plan , czyli 25 tys marzy i wskoczyłam na podstawę 2700 ;), na razie jest super, zobaczę jak dalej. I do fajnego zespołu trafiłam ... a nie wszystkie są takie fajne ...
1
Samantaaa 2016-10-11 22:46
Wiesz jak ktoś dobrze przeszkolil i poświęcił czas oraz nauczył to jest inna kwestia a w dodatku dużo wcześniej miałaś obycia z tym stanowiskiem, też bym się wymadrzala :) a to że miałam mało aut jak na początek to nie oczekujmy cudów bo z pustego to nawet Salomon nie naleje :) dużo zależy od team leadera :) i zależy w jakim segmencie pracujesz, a wgl dużo czynników składa się na sukces! :)
Pozdrawiam
Samantaaa 2016-10-11 22:48
A 25tys to podstawa jest 3000zl jak już a 2700 to 20tys marży :)
Fff 2016-10-12 08:12
To na kraju pracowałaś ? Bo na międzynarodówce od 25 tys. jest jest 2700, a 30 tys jest 3000 podstawy. A ile marży Samantaa?
Fff 2016-10-12 11:52
Co rozumiesz przez socjal?
Orange:) 2016-10-13 11:27
Z tego co widzę to ostatnie 3 miesiące dostałam 7-go, 9-go . Czyli generalnie płacą przed dziesiątym.
Jeśli chodzi o kwoty wypłaty to jest nieźle :) , ja po trzech miesiącach ciężkiej orki :) dostałam za wrzesień 3600 pln na rękę więc uważam że jak na początek nieźle. To tylko pracy dużo. Cały czas trzeba o tym myśleć. Chłopak co ze mną zaczynał po miesiącu sam zrezygnował bo mówił że mu się tiry śniły po nocy. Mnie się podoba ale na pewno nie dla każdego ta praca. Pracuje w zespole 14 osobowym, manager spoko, da się z nim żyć. Ogólnie atmosfera spoko.
Kris 2016-10-13 22:28
Wypłaty są terminowe, ale dla m,nie to nie jest żaden plus a warunek , w dzisiejszych czasach to łaski nie robią że płacą w terminie. Natomias muszę przyznać że bardzo mi się podoba atmosfera panująca w tej firmie. Sprawia wrażenie takiej nowoczesnej, tzn. zarządzanej nowocześnie, wszyscy są na ty nie zależnie od wieku. Systemy wynagrodzeń przejrzyste, od samego początku znasz możliwości rozwoju. Jeden chłopak awansował na managera po czterech miesiącach pracy, bo miał wyniki. W mojej opinii jeżeli chce ci się pracować to mogę polecić Orange
halo 2016-10-17 10:39
Wiesz w spedycji to raczej łaski nie robią, ja odbieram co trzeci dzień telefon z propozycją pracy. Ale w oranege rzeczywiście dobrze płacą a już kilka osób po odejściu żałowało i chciało wracać. Myślę że jak jest dobrze to nie ma co szukać :) bo się może [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
wow 2016-10-18 15:09
wiesz że jak jest dobrze to nikt ci się nie pochwali :) , jak w miarę pracujesz to 3500 - 4000 zł na rękę . Chociaż te świerzaczki to i 2000 wychodzą na początku. Zależy jak Ci się poukłada i jak ogarniasz.
Klaudia 2016-10-20 19:13
Ja pracowałam w tej firmie przez ostatni rok, dla mnie zbyt cieżko . Po roku miałam dość tej charowki. Moze i pieniądze były dobre , ale zrezygnowałam i nie żałuje . Praca nie jest moim całym życiem . Nie polecam
4
olo 2016-10-21 12:38
No teraz pewnie na recepcji dostajesz , najniższą krajową . Ale no cóż praca nie jest twoim całym życiem. Ja tam sobie w Orange pracuje, dobrze zarabiam, czasem ciężko tyram wale 7-8 zleceń w ciągu dnia. A czasem mogę troszkę się po opiep-sz-a-c . I robię 2-3 zlecenia. :) a na koniec miesiąca 25-30 tys marży jest i nikt do mnie się nie czepia. Wszystko zależy jak się zorganizujesz.
fredka. 2016-11-08 12:14
Hej! dostalam propozycję pracy w tej firmie. Generalnie mam bardzo mieszane uczucia. mam obecnie prace na umowę o pracę która trwa do .. .lutego ... i tak na prawdę nie mam pojęcia czy mi ją przedłużą czy nie . nie powiem ze zarobki są kuszące i fakt , że mam możliwość otrzymania umowy o pracę na dłuzej niz rok. ale widzę że nie do konca tak to jest ... niestety nie mogę sobie pozwolić na jakąś tam śmieciówkę przez 3 miesiące... czy myslicie ze jest mozliwosc otrzymania umowy od razu ? bez hejtu prosze. moze ktos byl w podobnej sytuacji
AAAaa 2016-11-08 15:03
Myślę że nie dadzą Ci od razu umowy o pracę, z tego co mnie wiadomo każdy zaczynał od zlecenia. Ale potem dają umowę o pracę. Więc się zastanów.
Xo 2016-12-01 23:02
Team leader spedytorów (rekruter) to błąd.
Podejmuje decyzje bez uzgodnienia z kierownikiem w sprawie rekturacji.
Kosztowało mnie to 3 dni urlopu w obecnej firmie na darmo.
Mimo ustaleń z Panem rekturerem kontakt z nim jest zerowy. Nie pamięta, albo nie szanuje.
Zastanów się dziesięć razy i jak chcesz tam iść i mówią Ci, że coś trwa ileś dni, ale jak będzie krócej to nic się nie stanie bierz swój bagaż i wyjdź. Szkoda czasu
Mateusz W 2016-12-12 17:17
Myślę że nie dadzą Ci od razu umowy o pracę, z tego co mnie wiadomo każdy zaczynał od zlecenia. Ale potem dają umowę o pracę. Więc się zastanów.

Zastanawiam się KTO tutaj już na początku ..CWANIAKUJE ???

Akurat zmówiłem się ze Znajomym ,który był u Nich na Spotkaniu w zeszłym tygodniu w Katowicach w ogłoszeniu Był BEZWZGLĘDNY ..wymóg Niepełnosprawność -tzw Grupa a Oni twierdza ,że pierwsze 3 miesiące na umowę a póxniej Umowa o Pracę
Zastanawiam sie czy iść na to Spotkanie Skoro Nawet Propozycja w Telemarketingu od 01-stycznia poniżej Sławnych 13 złotych na godzine !!
Adam 2016-12-13 09:17
o czym tutaj dyskutować z osobą co wie wszystko z opowieści? a jak wie nie z opowieści, to z rekrutacji
Chcesz wiedzieć jak jest w tej firmie przyjdz popracuj tak jak reszta z wielu osób co tu pracuje

Bo z opowiesci to jestesmy logistykiem orange od telefonow komorkowych
1
zxc 2016-12-16 00:50
Nie wiem jaki cel mają osoby które podszywają się tu pod byłych pracowników i opowiadają bzdury ale pomówienia w internecie są karalne więc niektórzy powinni się raczej zastanowić zanim klikną enter.
A spedytor to nie telemarketer i własne kontakty powinny być tylko wspomagaczem a nie podstawą pracy firmy. A realia są takie że jakby ze swoimi kontaktami odeszły 2,3 główne osoby to zostałoby wam jedynie ładowanie z transa więc może zamiast obrażaniem ludzi na forach internetowych zajmijcie się szukaniem nowych poważnych klientów.
rybak 2016-12-16 11:53
Wiesz to pewnie Ty jesteś jednym z tych spedytorów którzy wszystkie kontakty trzymają. Lepiej żebyś nie odszedł bo będą mieli biede :) , a na poważnie. Jak w każdej firmie są spedytorzy którzy lepiej sobie dają radę i gorzej. Ale w orange nie masz szans się utrzymać bez klientów. Nawet już na rekrutacji zaznaczają że musisz dzwonić i pozyskiwać nowych klientów. Pozdrawiam
new 2016-12-27 21:02
Pracuję stosunkowo od niedawna, atmosfera naprawdę świetna, rozładowywuje napięcie bo roboty jest sporo, trzeba zapierniczać ale to chyba nic dziwnego, taka specyfka pracy spedytora. Trzeba mieć duży dystans i mocne nerwy, dlatego jest duża rotacja. To nie praca dla osob z miękkim tyłkiem :) Ja tam nie mam na co narzekać :)
3
Kupolit 2017-01-03 09:43
Mam wrazenie ze wiekszosc z tych postow pisza osoby z gornej polki badz osoby przez nich wytypowane. Zbyt duza rozbierznosc w tym co pisza jedni a drudzy.
gowork 2017-01-04 13:43
Zapewne, dla każdego co innego. Niektórzy przychodzą i po 2,3 dniach rezygnują. Więc dla nich pewnie to nie jest zbyt dobra praca i pewnie opinii o tej pracy nie mają dobrej a jeżeli ktoś pracuje kilka lat i się cały czas rozwij to i praca mu się podoba. A tak ja pracuje tu już ponad rok i mam podobne wrażenie że różni pracownicy tu piszą. Myśle że co poniektóre wypowiedzi są zbyt słodkie. Ale ogólnie jak dla mnie praca ok.
Jola 2017-01-04 14:38
Pracując w tej firmie czułam się jakbym handlowała garnkami zeptera. Ze spedycją niema to nic wspólnego.
krystek 2017-01-04 16:53
Wiesz zawsze możesz pracować w PKP, tam nie trzeba handlować jak garnkami zeptera. :)
Anna 2017-01-13 09:28
Przed przybyciem na rozmowę kwalifikacyjną upewniałam się telefonicznie czy aby na pewno na stanowisku telemarketera jest 3 tys brutto podstawy . Pan potwierdził. Na samej rozmowie okazało się że podstawa wynosi 1500 zł. na rękę (przez pierwsze 3 miesiące na umowie zleceniu, przy wyrobieniu planu po tym okresie przejście na umowę o pracę z taka sama stawką netto - 1500). Pan próbował mnie przekonać że nie zna się na kwotach brutto i że z premia spokojnie wyciagnę 2 tysie ;-) Straciłam tylko czas.
miki 2017-01-17 11:30
No to nowinka na telemarketera nie chcą płacić 3 tys. podstawy. Ciekawe gdzie tak płacą bo ja jestem liderem w AIG, a oznacza to że robię najlepsze wyniki w całym zespole i jak z prowizjami wyjdę 2500 to sukces. A sam się zastanawiam bo ja dostałem od nich propozycję 3000 podstawy plus premię ale na managera zespołu telemarketingu a nie na telemarketera, może źle zrozumiałaś.
niewinna 2017-02-02 17:56
Nie polecam szkoda czasu i energii, zatrudnili wielkich panów rekruterów co o szkoleniu pracowników nie mają bladego pojęcia. posądzam człowieka zdanego samemu i masz pracować sobie sam. jak nie sprzedaż ładunków przez 5 dni conajmniej 5ciu nara i nie licz na platne 5 dni, koszmar. omijać z daleka
loki 2017-02-03 14:58
niewinna, a nie informowali cię wcześniej o tym?
kacha 2017-02-04 18:05
Ja rozpoczęłam pracę w orange logistic w zeszłym tygodniu, o wszystkim mnie poinformowali. Fajna rzecz że można spróbować jak wygląda ta praca bez zobowiązań. Dają 5 dni próbnych, jeżeli się sprawdzisz i jeżeli tobie odpowiada praca to możesz pracować na stałę. Zaczynał ze mną 4 osoby i zostało nas dwie po tygodniu. Mnie się udało i dostałam umowę o pracę tak jak mówili od początku. Więc startuję na serio :) . Na ten moment mogę tylko dobrze się wypowiedzieć o tej firmie, zobaczymy później :)
Ma ti 2017-02-06 13:52
Poprostu szkoda czasu. Dziwne ka ha no ja po tym okresie proby dostalem propzycje na umowe zlecenie wiec podziekowalm. Zreszta co za pomysl posadzic pracownika bez szkolenia na obcych danych osobowych Bo na kompie Sa Dane jakiegos innego pracownika. Nie polecam odradzam stanowczo.
kach 2017-02-06 15:54
Przepraszam, masz rację dostałam umowę zlecenie na 3 miesiące, następna ma być umowa o pracę. Z tego co ze wszystkimi w firmie rozmawiałem to zawsze wywiązują się , ja też zadowolona ze współpracy jestem. Rozumiem Cię że nie udało Ci się przejść testów i jesteś sfrustrowany. Osobiście jestem przekonana że wszystkie warunki były na wstępie wyjaśnione. Mnie to bym powiedziała opowiedzieli o tej pracy więcej złego niż w rzeczywistości było. Wydaje mi się że nie jest problemem to zweryfikować, wystarczy iść na rozmowę kwalifikacyjną i każdy się dowie czy mówią o wszystkim czy nie. Pozdrawiam
Ma ti 2017-02-09 22:45
Ka Ch jakich testow. Jeslu 5 dni na obcych danych osobowych bez zadnego szkolenia wstepnego za darmo uwazasz za testy to gratuluje. Chyba ze wpisy twoje Sa sugerowane I inspirowane przez Orange logistics. Firmy nie polecam zadnyego szkolenia wstepnego zadnych zasad I procedur. Atmosfera beznadziejna. Odradzam.
Pracownik 2017-02-10 08:18
A co to za różnica na czyim komputerze pracujesz ? Masz 5 dni żeby pokazać że nie będą ci płacić podstawy za siedzenie bezczynnie. I nie jest tak że każdy cie olewa bo wystarczy sprzedać przez te dni 1 ładunek, jak widzą że się starasz to inni spedytorzy sami ci nagrają zlecenie i pomogą je sfinalizować. Ale rozumiem złość świeżo upieczonych absolwentów ,,uczelni wyższych,, , którzy rynek pracy znają z seriali w telewizji... ,,studiowałem hotelarstwo to wymagam stosownych zarobków,, ... otóż nie tak to wygląda ;) Dla mnie to zupełnie zrozumiałe że płacąc nawet 1500zł ( choć to nieprawda ) pracownikowi, który przychodzi sobie poukładać pasjansa, to trwonienie pieniędzy firmy, które można przeznaczyć na premie dla tych, którzy naprawdę zarabiają na firmę i mają łeb na karku... Jak się nie podoba, to na kopalnie, tam się wszystkim wszystko należy, bez względu na to czy się robi czy się leży.
Pracuje w Orange, jest dobrze, pracowałem w innych firmach na wielu różnych stanowiskach i naprawdę mało w której firmie miałem tak przejrzysty system.
Pozdrawiam
Ma ti 2017-02-10 14:18
Tak wczesnie juz po 8 pozytywny wpis. Az tak was bola prawdziwe negatywne opinie. Moze trzeba zaczac budowac marke pracodawcy na prawdzie. Wtedy I pracownik napisze pozytywna opinie zapewniam.
1
Pracownik 2017-02-14 10:13
Bardziej boli chyba ten lament ludzi, którzy nie potrafią sobie poradzić w żadnym zawodzie, i jedynym sposobem na podbudowanie swojego EGO jest wypisywanie wszędzie jak to źle było się traktowanym, że szef zwolnił z pracy ... A może ktoś podłapie i poklepie po plecach ;) No, można i tak.
lobby 2017-02-14 14:38
Coś w tym jest, z resztą teraz i tak jest rynek pracownika a nie pracodawcy więc się dziwię że kotoś lamentuje zamiast wziąć się za pracę albo ją zmienić.
Pracownik 2017-02-15 10:54
Taka mentalność, jak mi coś nie wychodzi to jest wina pracodawcy. Coś poszło nie tak z mojej winy, to nikt mnie nie prowadził za rękę... Nie wiem skąd takie nawyki, szczególnie w tym kraju.
kolega 2017-02-24 16:42
Pracowałem w dziale międzynarodowym. Odradzam firma bezwizji nie przeprowadzają szkoleń wprowadzających. Stary sprzęt komputerowy oraz telefon. Atmosfera bez nadzieja. Firma nie liczy sie z ludzmi dlatego taka rotacja. Nie polecam.
Radek 2017-02-27 08:53
hahahahha a co ty chciałeś nowego kompa dostać żeby w domu sobie pograć w Wiedźmina ?
Kompy są takie jaki mają być do pracy... A szkolenie ? Opiekun pokazuje ci wszystko na początku, reszta to sprawdzian podstawowych umiejętności handlowo-spedycyjnych, jest też sporo osób, które możesz o wszystko zapytać i zawsze ci pomogą... Pójdziesz do każdej firmy, jak to firma handlowa, przeszkolą cie z produktu i radź sobie sam, tak jak wszędzie... Naprawdę ręce opadają...
kolega 2017-02-27 09:04
Taaa... Jak po wlaczeniu dwoch arkuszu w Excelu komp muli jak jakis 486, to w gacie sobei taki sprzet wsadz. W Wiedzmina gram na PS4, wiec luz :D.
Zostaw swoją opinię o Orange Logistics - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orange Logistics