brak logo

PROFIT EXPRESS SP. Z O.O.

Warszawa

Opinie o PROFIT EXPRESS SP. Z O.O.

kris 2015-06-28 10:02
chcialbym sie dowieciec cos o firmie profit expres bo jestem zainteresowany wspolpraca z ta firma
19
konrad 2016-10-10 15:28
Ma ktoś może namiary na ich stronkę internetową firmy profit express? Mają w ogóle? Bo nigdzie nie mogę znaleźć, a potrzebowałbym sprawdzić kilka informacji z pierwszej ręki...
www 2016-12-20 14:07
tu masz adres stronki internetowej profit express: http://profitexpress.pl/
2
busikiem po europie 2017-03-08 11:29
Nie podpisujcie umów z tą firmą. Po analizie gospodarczej przez bank wyszło że firma zostawia klientów na lodzie po zakupie samochodu. Cena samochodu zawyżona o przynajmniej 20000zł netto. do tego kredyt na okropnych warunkach.
3
Busiarz 2017-03-21 12:20
Witajcie, chciał bym się z wami podzielić moją opinią o firmie Profit Express Zielonki . Na początku miałem bardzo duże obawy przed podpisaniem umowy, czy to autko faktycznie zarobi na siebie, leasing, kredyt, paliwo... Pierwszą trasę zacząłem w styczniu co nie było najlepszym miesiącem po 3 tygodniach okolo 9 tys km. kolejna trasa po 5 dniach odpoczynku, zaczęło się bardzo dobrze, trasa ponad 3 tys km, następna okolo 2500km i kolejna ... poznałem co to prawdziwe przemęczenie organizmu. podliczając luty norma 10tys przekroczona, po całkowitym podliczeniu ponad 12tys km. tym razem odpoczynek w PL ponad tydzień, musiałem dojść do siebie. Zgłosiłem gotowość samochodu na poczatku Marca po 2 dniach dostałem trase wyjazdową i znów słoneczna Hiszpania. trafilem tym razem na liniówke, zaczynam 3 tydzien w trasie mam zrobione ponad 17tys km. i ledwo widzę na oczy, czas wracać do ojczyzny, czekam własnie na ładunek powrotny. Każdemu życze podobnie ułożonej traski. Pozdrawiam, szerokości, hej!
8
AntyBusiarz 2017-06-13 00:33
Busiarz Ty kopiujesz i wklejasz tą samą opinie na wszystkie fora ?
Busdg 2017-07-19 03:28
Jesli ma to cos wspolnego z prawda to powodzenia za stawke 0.35 e [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak malolatow ... Zenada dac sie tak robic a puziniej ze sie nie oplaca
Busiarz 2017-09-03 11:28
Busdg - lepiej siedziec w domu i marudzic jakie zycie jest ciezkie. albo lap zlecenia z Transa, plac abonament, zatrudnij spedytora i jazda po 0.37e . Brawo Ty ;). Co do jazdy dla Profit express jest spoko. juz pol roku i nie bylo problemu z km, moze i po 0.35e ale przy 15-17 tys km wychodzi sie na swoje. oczywiscie jak sie jest leniem. kto pracuje ten ma ;)
1
Busiarz 2017-09-03 11:30
Busdg - lepiej siedziec w domu i marudzic jakie zycie jest ciezkie. albo lap zlecenia z Transa, plac abonament, zatrudnij spedytora i jazda po 0.37e . Brawo Ty ;). Co do jazdy dla Profit express jest spoko. juz pol roku i nie bylo problemu z km, moze i po 0.35e ale przy 15-17 tys km wychodzi sie na swoje. oczywiscie jak nie jest sie leniem. kto pracuje ten ma ;)
1
Zostaw swoją opinię o PROFIT EXPRESS SP. Z O.O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFIT EXPRESS SP. Z O.O.