brak logo

Press Glass SA

Katowice

Opinie o Press Glass SA

admin 2015-08-21 13:02:42
Firma Press Glass SA była twoim pracodawcą? Opisz to na naszym forum.
haczyk 2016-04-12 13:41:03
Mozecie sie zdziwc Pracuje tam wycisna was jak cytryne
etin 2016-06-17 10:00:11
Nigdy nie ocenia się firmy po ogłoszeniach o pracę. Dopiero jak się zatrudnisz, to się przekonasz jak bolesne jest zderzenie obietnic z rzeczywistością. Co innego obiecywać, a co innego dotrzymywać. Po ogłoszenia oceniają firmy tylko naiwni i ludzie po studiach. Przemielą ich tam jak w maszynce do mięsa.
Rock 2016-07-05 21:51:43
Warto pracować w exporcie w tej firmie ? Jakie warunki pracy,atmosfera ,wynagrodzenie ?
Bardzo jestem ciekawa jak to wygląda w środku, bo z zewnątrz same ochy i achy co trochę jest mi podejrzane... Zarobki jak na taką firmę z takim prestiżem powinny być naprawdę dobre... ale z doświadczenia wiem,że róznie to bywa...
PRosze o wiarygodne i sprawdzone opinie.
Rob 2016-07-08 20:49:57
A jakie są w Press Glass?
Rob 2016-07-10 12:31:43
Jeszcze raz pytam, jakie warunki są w Press Glass?
Warto się tam rozwijąć?
Czy te korzyści skierowane są tylko w jedną stronę-pracodawcy ?
Oczekuję rzetelnych opinii.
Chodzi mi o warunki na stanowiskach w biurach.
Rob 2016-07-11 19:35:15
No właśnie się dowiedziałam w momenci ekiedy zaproponowano mi pracę.
Gdybym wiedziała jaką płace oferują,nie stresowałabym się przechodzeniem przez dwa czy trzy etapy rekrutacji...
Chyba,że to tylko moja subiektywna opinia.
ara 2016-07-11 19:39:32
a konkretnie to w takim razie ile ci tego wynagrodzenia zaproponowali że jesteś taka spokojna? plis odp
Zostaw swoją opinię o Press Glass SA - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Press Glass SA