brak logo

Press Glass SA

Katowice

Opinie o Press Glass SA

admin 2015-08-21 13:02
Firma Press Glass SA była twoim pracodawcą? Opisz to na naszym forum.
haczyk 2016-04-12 13:41
Mozecie sie zdziwc Pracuje tam wycisna was jak cytryne
etin 2016-06-17 10:00
Nigdy nie ocenia się firmy po ogłoszeniach o pracę. Dopiero jak się zatrudnisz, to się przekonasz jak bolesne jest zderzenie obietnic z rzeczywistością. Co innego obiecywać, a co innego dotrzymywać. Po ogłoszenia oceniają firmy tylko naiwni i ludzie po studiach. Przemielą ich tam jak w maszynce do mięsa.
2
Rock 2016-07-05 21:51
Warto pracować w exporcie w tej firmie ? Jakie warunki pracy,atmosfera ,wynagrodzenie ?
Bardzo jestem ciekawa jak to wygląda w środku, bo z zewnątrz same ochy i achy co trochę jest mi podejrzane... Zarobki jak na taką firmę z takim prestiżem powinny być naprawdę dobre... ale z doświadczenia wiem,że róznie to bywa...
PRosze o wiarygodne i sprawdzone opinie.
Rob 2016-07-08 20:49
A jakie są w Press Glass?
Rob 2016-07-10 12:31
Jeszcze raz pytam, jakie warunki są w Press Glass?
Warto się tam rozwijąć?
Czy te korzyści skierowane są tylko w jedną stronę-pracodawcy ?
Oczekuję rzetelnych opinii.
Chodzi mi o warunki na stanowiskach w biurach.
Rob 2016-07-11 19:35
No właśnie się dowiedziałam w momenci ekiedy zaproponowano mi pracę.
Gdybym wiedziała jaką płace oferują,nie stresowałabym się przechodzeniem przez dwa czy trzy etapy rekrutacji...
Chyba,że to tylko moja subiektywna opinia.
ara 2016-07-11 19:39
a konkretnie to w takim razie ile ci tego wynagrodzenia zaproponowali że jesteś taka spokojna? plis odp
Dominika 2017-03-13 09:35
Czy jakieś informacje na temat oferty pracy dla pracownika produkcji w Press Glass SA?
selin 2017-08-18 15:55
Jeśli chcesz uzyskać obiektywną opinię o Press-Glass to szukaj pod starą nazwą "Press-Glas" - Tychy.
Dominika 2017-08-18 16:37
W sieci pojawiła się nowa oferta pracy - Press Glass SA poszukuje Elektromechanika Utrzymania Ruchu. Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tej firmie? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia na tym konkretnym stanowisku? Takie informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
1
Mirek 2017-09-13 08:58
Czy wynagrodzenie w Press Glass poprawiły się może? Wiem, że narzekaliście na niskie płace a ponieważ chce aplikować dlatego dopytuję. Jaka jest atmosfera w firmie? Podpowiedzcie cos nowemu kandydatowi?
Zostaw swoją opinię o Press Glass SA - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Press Glass SA