brak logo

Wayss Freytag Spółka Projektowa

Niemcy

Opinie o Wayss Freytag Spółka Projektowa

jou 2015-02-23 09:29
witam złożyłem aplikacje do tej firmy na wyjazd do Danii jako ciesla ale nigdzie nie mogę znależć o nich opinii.Ktoś coś o Nich wie?
10
jaw 2015-07-10 11:30
Witam ja mam podpisaną umowe z tą firmą tylko nie mogę się doczekać aż mnie wyślą na jakiś wyjazd a umowe już mam miesiąc na dodatek jak dzwonie do biura to pani nawet nie raczy podieść słuchawki i tak dzwonie całymi dniami ale cisza SZCZERZE nie polecam tej firmy sami oszuści. !!!!!!!!
8
jaw 2015-08-08 10:56
Proszę wpisać Budomx Miejsce Piastowe to ta sama firma ,tylko pod inną nazwą.
4
mizerka 2016-05-12 16:31
Ja pracuję w tej firmie od poczatku istnienia i serdecznie polecam niema co nażekać bo gdżie nas niema tam jest ok
8
porucznik 2016-08-15 19:32
oj oj bogdan po trupach i do celu
9
darek 2016-11-06 01:07
bogdan kto Cię nie zna to CI uwierzy, jesteś jednym z nich.
3
darek 2016-11-06 01:18
uważaj bo to banda oszustów szczególnie w Danii liczy się dla nich tylko sztuka ,a ty jesteś po to żeby zapłacić tylko ich koszty a ty nie zarobisz na swoje wydatki(za 160 godz. 5000 DKK)
2
W 2016-12-29 08:41
ja nie narzekam
1
wacek 2017-01-23 17:02
czy ktoś wie coś na temat pracy w Rabce mają drążyć tunel
4
wacek 2017-01-23 17:04
a gdzie pracujesz
2
Krzysiek 2017-01-27 15:29
Tęz mnie interesuje Rabka. Ponoć tunel i praca 2lata a zarobki min 6tys
wacek 2017-01-27 18:15
a skąd wiesz jakie zarobki
Znajacy firme 2017-01-30 18:12
Lepiej rzadnej oferty z tej firmy nie przyjmuj!
2
Paweł 2017-01-30 18:15
Dobre żarty robisz kolego! Ta firma to jeden wielki przekręt.
3
Jarek 2017-01-30 18:17
Potwierdzam słowa kolegi - oszuści.
2
Piotrek 2017-01-30 18:22
Badz wpisac Mbud, Sbud, Kroscar,Serwis 5+ Ltd., i tak można długo wymieniać... Pomysłów na nowe nazwy im nie brakuje. Spółki im rosną jak grzyby po deszczu.
W pewnym momencie człowiek nie wie gdzie jest zatrudniony, w której spółce i jaki ma rodzaj umowy.
4
Marek 2017-01-30 18:25
Nie do końca Pan wie, co Pan mówi. Poznaj Pan to wszystko bliżej, to zmienisz Pan zdanie gwarantuję.
1
Piotrek 2017-01-30 18:27
Prawdę mówisz, tak jest dokładnie. Strzeżcie się tej grupy firm!
3
Mirek 2017-01-30 18:32
Wie - czekają na Ciebie, żeby Cię wykorzystać i to wszystko! Będziesz dla nich tylko sztuką w stadzie do orki.
3
wacek 2017-01-30 21:38
pracowaleś w tej firmie że tak dokładnie wiesz i na czym to polega że nie płacą czy coś innego jakieś konkrety podać proszę
1
wacek 2017-02-06 13:34
pracujesz tam w rabce
1
wacek 2017-02-22 17:22
ktoś wie jak się dostać do tej firmy na rabke
1
zawiedziony 2017-03-08 20:26
Potwierdzam nazw firm co nie miara a przekręty te same,a najlepsza nazwa firmy to Biznes Serwis po 400 euro za mieszkania w Niemczech każą sobie płacić,dajcie sobie spokój z tą grupą firm z Miejsca Piastowego.
1
Porucznik 2017-03-26 17:59
Popieram kolego będę zakładał im sprawę z tego tytułu mam faktury i jestem oszukany
1
Niezadowolony 2017-04-02 21:50
Witam. Tez zostalem oszukany. Właśnie wróciłem z Niemiec po 3 dniach i też zamierzam założyć im sprawę. Może jak będzie nas więcej to coś ugramy?
Pozdrawiam
1
wacek 2017-04-07 20:06
po trzech dniach to nie chciało Ci się robić czy co?
manio 2017-05-16 08:20
Jestem zatrudniony w tej firmie. Podpisałem umowie i miesiąc siedziałem na postojowym. Pieniądze z umowy dostałem więc zarobiłem za nic. Teraz pracuje w Niemczech i jest w miarę dobrze. Mieszkania mogły by być lepsze - szukaliśmy z chłopakami ale za 250EUR nic lepszego nie znajdziesz. Poprzednio robiłem w Krakbau, warunki podobne ale tu lepiej płacą.
3
olaf 2017-05-16 08:38
praca dla włochów ale z polską ekipą (nie trza szwargolic) - stawki może nie tak rewelacyjne jak we frycowie ale nie ma takiej rotacji. Stałe zatrudnienie i umowa o prace - rzadkość ostatnimi czasy. ogólnie zadowolony
tedy 2017-05-16 08:52
to faktycznie - trudno się połapać bo co chwilę coś się zmienia. ale jak kasa się zgadza to jest ok.
arek 2017-05-16 09:01
Jakieś konkrety ? Bo na jaką firmę nie patrze to wszyscy to sami oszuści - to gdzie mam iść do pracy?
1
stasek 2017-05-16 09:10
zatrudniaja cie na dunskich warunkach bo maja tam jakas filie. dobra kasa ale trzeba upominac sie o wszystko. zjazdy raz na 5-6 tyg roznie zalezy od budowy. oplacaja transport, ale mieszkania odbijaja od wyplaty ale taniej nie znalazlem. bylem tam pol roku ale dla mnie za daleko od rodziny. ogolnie dobrze
stasek 2017-05-16 09:33
Gdzie nie popatrzę na jaką stronę to sami oszuści a jednak ludzie u nich pracują. A gdzie się pojawi jakaś dobra opinia to "ty jesteś od NICH". Napiszcie jakieś konkrety bo widać nie ma firm które nie są oszustami. Jakie stawiki, czy płacą co miesiąc - czy nie płacą, co odbijają od brutta, kiedy zjazdy, co opłacają - co mamy sobie sami opłacić, umowa o prace czy zlecenie czy w ogóle brak umowy. Nie trudno napisać OSZUŚCI i nie napisać żadnych konkretów.

Chcę pracować jako zbrojarz/spawacz za granicą (z wiadomych przyczyn). Kto mi napisze coś o konkretach.
wacek 2017-05-18 20:37
czy pracują górnicy w już w Rabce przy tunelu jesli tak to jaka kasa
martinez 2017-06-12 09:48
Ja tam pracuje już 10 lat. Na różnych budowach w Niemczech, Szwecji czasem w Danii (zależy gdzie cię wyślą) Jak chcesz pracować zawsze znajdziesz pracę. Niezłe warunki pracy, tanie mieszkania i zjazdy do domu co 4-5 tygodni. Transport opłacają więc trzeba tylko się wyżywić i zawsze idzie się dogadać.
arek 2017-06-12 09:54
A konkrety? Ile na rękę za godzinę? co trzeba sobie opłacić samemu?
Michał 2017-06-20 13:16
Ze wszytkim można się dogadać, kasa zawsze na czas, pracuję u nich od około 5 lat i jestem zadowolony. Dobre pieniądze, warunki i opieka. Polecam
ROBOL 2017-07-27 10:17
pierwsze co wjezdzajac do firmy zuca sie w oczy Brabus v12 biturbo sl600 HYPERCAR za 2 mln złoty wiecej pisac nie musze. przekretasy
Zostaw swoją opinię o Wayss Freytag Spółka Projektowa - Niemcy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wayss Freytag Spółka Projektowa