brak logo

KKM Dystrybucja Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o KKM Dystrybucja Sp. z o.o.

Wojtek 2015-08-13 12:14:00
Firma na duży PLUS bardzo szybko się rozwija, miła atmosfera i dają zarobić. Rozmowa kwalifikacyjna była bardzo miła i nie czułem się jak osoba z góry skreślona. Ja posiadam doświadczenie w sprzedaży, ale dużo osób z którymi rozmawiałem nie posiadało doświadczenia i szybko się nauczyły. Przyjazne godziny pracy 9-17 i weekendy wolne :) nie ma problemu z dogadaniem się co do warunków współpracy.
1
Sylwia 2016-04-11 12:20:19
Ja jestem zadowolona. Mała firma wiec nie ma niepotrzebnego wyjściu szczurów.
Ludzie są mili, kasa dobra i w terminie. :)
Margo 2016-05-11 18:04:28
Trzeba być dobrym oszustem aby tam zarobić. To nie praca dla uczciwych ludzi. Jestem klientką tej Firmy i zostałam "wyrolowana po całości". Wcześniej czy później ktoś wreszcie poda ich do Sądu (ja mam taki zamiar) i pójdą z "torbami".
1
Ola 2016-05-11 22:22:45
Pewnie szefostwo pisze te pozytywne komentarze bo ja nie znam zadowolonej osoby,!!!firma zbudowana na kłamstwie ja nie jestem zadowolona wypaliłam się zawodowo !!!:(
Katarzyna 2016-06-08 19:15:20
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu, niedawno wyjechałam za granicę.
Mogę to napisać szczerze i z pełnym przekonaniem - odradzam i jeszcze raz odradzam.
Jeżeli ktoś chce pracować w wątpliwych warunkach, przy sprzedaży bardzo wątpliwych produktów - na granicy prawa, za wątpliwe pieniądze to praca w tej firmie jest dla niego!
2
miki 2016-06-13 22:17:42
również odradzam tą firmę. same dobre opinie napisane wyłącznie przez właścicieli firmy. odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam każda inna praca będzie lepsza niż ta
1
Karola 2016-06-14 16:00:27
Pracuję w tej firmie od ponad roku i nie mogę narzekać. Ładne biuro , mili ludzie , pieniądze zawsze na czas i dla osób , które się starają są premie. Jest to firma , która zajmuje się sprzedażą więc oczywistym jest , że trzeba lubieć rozmawiać z ludźmi i robić to dobrze :)

Najśmieszniejsze jest tylko to , że negatywne komentarze pochodzą od osób ( imiona w podpisie) , które nigdy tutaj nie pracowały .... czyżby konkurencja ??? :)
syfilizm 2016-06-20 17:47:50
dziewczyno jaka konkurencja ? to wy za osoby które odeszły z firmy dajecie komentarze podpisując się karola, sylwia i koloryzujecie jak to u was jest cudownie. Ludzie śmiechu warte NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA TE BREDNIE Jaka konkurencja jaki koń jaki wóz hehe
1
Nick 2016-06-21 13:00:50
Negatywne komentarze są przepełnione rozżaleniem i złością za rozwiązanie umowy.
Staramy się to rozumieć, nawet jest nam z tego powodu przykro.
Przy każdym pożegnaniu informujemy jakie są tego podwaliny.
Mamy głęboką nadzieje, że te osoby odnajdą pracę która ich usatysfakcjonuje.

Dokładamy wszelkich starań aby nasi pracownicy czuli się w firmie spełnieni.
Jeżeli ktoś nie czuje się w naszych kręgach komfortowo zawsze może zakończyć współpracę.

Sprzedaż to trudna branża zdajemy sobie z tego sprawę,albo się ją kocha, albo nienawidzi, dlatego spełnią się w niej osoby z najwyższymi umiejętnościami i samodyscypliną.:-)
MistrzyniMS 2016-06-28 12:27:30
Witajcie ,
Pracowałam w KKM ponad rok , w sprzedaży odkąd pamiętam , i z czystym sumieniem muszę stwierdzić , że sprzedaż w KKM Dystrybucji należy do bardzo łątwych sprzedaży, a osobom zmotywowanym na premie a także ambitnym szło zawsze bardzo lekko .

Firma jest bardzo mała , więc jeżeli chodzi o kontakt z zarządem to zawsze było bez problemu . Nigdy też nie bylo problemu , aby dogadać się w sprawie urlopu , ani też wyrywkowo dni wolnych . Naprawde nie wiem skąd to wielkie rozżalenie i narzekanie . Jeśli nie potraficie sprzedawać , ani też słuchać wskazówek osob które się na tym znają to wcale nie dziwie się , że zakończyliście współpracę z ta firmą i teraz wypisujecie takie bzdety na portalach :)

Więcej pracy , mniej narzekania moi drodzy .

Pozdrawiam ciule.
MistrzyniMS 2016-07-14 13:13:44
To zależy od tego co lubisz robić i czego potrzebujesz w życiu :) nie można każdej pracy wkładać do jednej polki. :) Ja już nie pracuje, gdyż od zawsze moim powołaniem była praca w dużej międzynarodowej korporacji. Ale gdybym chciała pracować w małej, polskiej firmie to na bank pracowalabym tam :)
troche_prawdy 2016-09-13 17:33:52
jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości i jeszcze łudzi się pod wpływem tych pozytywnych komentarzy pisanych przez właścicieli, że to poważna firma zamieszczam kilka infromacji:

- wsytarczy chwila googlowania by znaleźć infromacje, że firma sprzedaje specyfik Acai Original za pośrednictwem strony www.naturalneodchudzanie.com

Popatrzcie na tą stronę. Pełna oszukańczych mechanizmów, te wyskakujące chmurki "Ostatnio dokonane zakupy" to pic na wodę, lewe certyfikaty instytucji, które nie istnieją. Nie da się ich oczywiśćie również powiększyć. Zdjęcia "przed po" pobrane z internetu przedstawiane jako swoje no i oczywiście tanie mechanizmy marketingowe, które mają za zadanie przekonać Cię, że schudniesz 6 kg w mcs łykając te ich tabletki.

Jeśli więc ktoś z was chce wciskać biednym ludziom te oszukańcze suplementy diety za grubą kasę i pracować w firmie krzak z garażu to już lepiej niech pójdzie do tych co sprzedają garczki emerytą. Tam przynajmniej mają to profesionalnie zorganizowane i nie trzeba się martwić o wypłate.
Marta 2016-10-21 16:01:19
Hej
Pracowałam w tej firmie , i fakt jest taki że pracodawcy są mili . Panują tam warunki bardziej koleżanskie . Ale tu jest ale bo to było podejście psychologiczne . Obserwowałam z przerażeniem jak jedni znikali a druczy się pojawiali w tej firmie . Rotacja była niesamowita ! A do tego stres ! Ja tylko czekalam aż sie zwolnie .
Ja jestem pewna ze te pozytywne komentarze są pisane przez zarząd. Ja zawsze sprawdzałam historie w komputerze !
Zostaw swoją opinię o KKM Dystrybucja Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KKM Dystrybucja Sp. z o.o.