brak logo

Antałek

Piaseczno

Opinie o Antałek

anonim 2011-05-03 13:37:38
Wręcz przeciwnie, z pełną świadomością polecam tę firmę, pracuje tam mungulasój narzeczony i bardzo ją sobie chwali!!!
1
anonim2 2012-12-30 14:02:34
anonim 1 to chyba pracownik firmy, przeczytaj jego/jej wpis i wszysto jest jasne. Osobiście nie polecam !
1
anonim 2013-07-12 16:49:56
sluchajcie,a ile mozna zarobic na miesiac w firmie Antałek?ktoś ma doswiadczenie?czy taka kwota padla na rozmowie o prace?Warto aplikowac?
anonim3 2013-11-28 10:59:28
Nie polecam tej Firmy. Strasznie oszukuja pracowników sklepów, a ponadto córcia jednego z właścicieli sama podkłada swinie sprzedawcom. Ludzie tyrają tam non stop za grosze i o wszystko są obciazani. Wystarczy sprawdzić jakie roszady sa w zatrudnieniu i biura i sklepów.
zawiedziony 2014-01-13 11:06:15
Witam
Jeśli piszemy opinię dotyczącą danej firmy a jest to informacja zgodna z prawdą, miejmy na tyle odwagi żeby podać swoje dane, ponieważ każdy malkontent i męczennik może napisać paszkwil. Idea takiego forum jest taka, żeby rzetelnie informować ludzi (potencjalnych pracowników lub współpracowników), którzy potrzebują pomocy i szukają informacji o danej firmie. Jeśli jesteśmy anonimami to nasza opinia staje się mało wiarygodna.
byly ajent 2014-02-17 13:44:02
nawet nie zaczynajcie bo zostaniecie z dlugami
1
sąsiad 2014-02-20 13:10:45
Zapytam z ciekawości, jak rozumieć,że zostaniemy z długami, chciałbym wiedzieć czego można się spodziewać, z góry dziękuję za info.
warszawa 2014-10-23 00:13:35
Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą!!! Są zakłamani. Szanowne panie wprowadzają dwa razy tą samą fakture a potem przy remanencie są braki nie z twojego powodu ale kase musisz oddać.
były ajent b 2014-10-24 13:35:57
Odradzam, szkoda nerwów, praca non stop, duzo godzin, wszystkie swieta, po odliczeniu kosztow wlasnej dzialalnosci za grosze. Tylko kombinują zeby jak najmniej zaplacic, i to z wielkim opoznieniem.Ciągle cos im nie pasuje. Szczerze nie wiem co tam chwalic.
E.D. 2014-11-03 14:57:20
witam prosze o informacje na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam osob ktore o szukali tak jak ja
E.D. 2014-11-03 14:58:49
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
E.D. 2014-11-03 14:59:58
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
AJENT 2014-11-06 21:38:50
( usunięte przez administratora ), firma zarabia na ciezko pracujacych osobach, zacheca do wiekszej mobilizacji w pracy premia w wysokoci 500 zl miesiecznie, lecz co z tego, gdy po zdaniu sklepu i remanencie koncowym wychodza braki tak duze, ze spokojnie firmie zwraca sie za dane prowizje, czlowiek zostal z wiekszymi dlugami niz przed rozpoczeciem wspolpracy z dana firma.Nie polecam nawet najgorszym wrogom
1
marysia 2014-11-20 15:03:05
przeraża mnie to że na stronie internetowej firmy antałek nie ma żadnej jakiejkolwiek wzmianki o ofertach pracy. jeśli piszecie prawdę że premia miesięczna wynosi 500zł to dla mnie niebo i poezja, ale jeszcze pozostaje kwestia ile wynosi na rękę podstawa i czy takie premie dostaje się co miesiąc? dzięx za pomoc
były ajent 2014-11-20 15:49:19
Ta premia jest za wyrobienie miesięcznego utargu,zazwyczaj sklep nie uzyskuje takich dochodów aby uzyskać tą premie (jedynie za grudzień) Osobiście odradzam współpracy z tą firmą. Chyba że chce się im oddawać za darmo pieniądze to proszę. Ja zostałam z samymi długami przez tą firmę.
były ajent kru... 2014-12-24 08:26:19
jeżeli chodzi o dziewczyny z biura to bzdura ze faktury były wprowadzane ponownie, przecież nikt nikomu nie bronił ich kontrolować do czego każdy z ajentów miała prawo i dostęp. Jeżeli chodzi o samą prace to 0 poszanowania człowieka jesteś do roboty i zapi... , przelewy były nie na czas a przy tym nie ma sie co oszukiwać jeżeli ty nie płacisz to zaczynają ci kraść a straty pokrywasz ty i tu sie koło zamyka. ja zrezygnowałam sama ze współpracy z tą firmą i na całe szczęście zrobiłam to w odpowiednim momencie bo nie skończyłam z długami. Miejmy nadzieje ze teraz bedzie lepiej
1
były ajent 2015-03-01 11:56:58
Jak najbardziej były żle wprowadzane faktury,tylko po to aby żle wychodziły remanenty.Jeśli chodzi o sprawdzanie księgowych to p.Agnieszka umiejętnie to uniemożliwiała. Kilka dni temu się dowiedziałam że firma ''Antałek'' ma założonych kilka spraw w Sądzie właśnie o oszukiwanie ajentów co do remanentów bo takowe są nie zgodne z prawdą. A p.Edyte chyba ruszyło sumienie i sama odeszła bo wiedziała jakie tam są przekręty na ludziach. Uważam że ta sprawe powinno zaliczyć się jako wyłudzanie pieniędzy!!!
ajentka 2015-03-18 16:19:38
A kto Wam bronił sprawdzać faktury, czy są dobrze wprowadzane? Z tego co wiem, to niestety mieliście to w d... i dopiero przed remanentami braliście się do roboty... Najlepiej posądzić kogoś innego, a może trzeba szukać winnych wśród swoich?! Bo z tego co wiem, to ajenci też robili przekręty i to nie małe!!!!
SSSSSSSSSSS 2015-04-18 02:55:21
witam ja jestem tylko pracownikiem tyram po 16 godzin chodziasz mam płacone za 12 jezcze ciagłe braki i 700zl miesiecznie odradzam pracy ja tez odchodze koniec!!
jonan 2015-07-20 12:25:50
Nie powinno się mówić, że "jestem tylko pracownikiem". Przecież bez takich pracowników to nie byłoby firmy, bo żadna firma nie pracuje sama na siebie tylko ma od tego ludzi. Ale też uważam że 700 zł wypłaty miesięcznej za 16 godzin/dzień to czy ta kwota netto czy brutto to i tak zdecydowanie za mało.
psau 2016-04-12 21:11:54
Są stanowiska gdzie jednak możesz zarobić znacznie więcej @jonan, ponieważ dajmy na to Kucharz, którego teraz szukają na start dostanie ponad 3000 złotych
vgg 2016-05-12 19:02:12
tak myślisz, że tyle dostaniesz? I to w Krakowie? Oby bo zarobki jak na to miasto w branży nie są duże
magda 2016-05-31 13:49:23
Czy ktoś wie jak można skontaktować się z tą firmą? Numery które są na necie nie aktualne
Zostaw swoją opinię o Antałek - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antałek