Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antałek

Pracowałeś w firmie Antałek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-03 13:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wręcz przeciwnie, z pełną świadomością polecam tę firmę, pracuje tam mungulasój narzeczony i bardzo ją sobie chwali!!!
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2012-12-30 14:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim 1 to chyba pracownik firmy, przeczytaj jego/jej wpis i wszysto jest jasne. Osobiście nie polecam !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie,a ile mozna zarobic na miesiac w firmie Antałek?ktoś ma doswiadczenie?czy taka kwota padla na rozmowie o prace?Warto aplikowac?
zdjecie uzytkownika
anonim3 - 2013-11-28 10:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej Firmy. Strasznie oszukuja pracowników sklepów, a ponadto córcia jednego z właścicieli sama podkłada swinie sprzedawcom. Ludzie tyrają tam non stop za grosze i o wszystko są obciazani. Wystarczy sprawdzić jakie roszady sa w zatrudnieniu i biura i sklepów.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-01-13 11:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jeśli piszemy opinię dotyczącą danej firmy a jest to informacja zgodna z prawdą, miejmy na tyle odwagi żeby podać swoje dane, ponieważ każdy malkontent i męczennik może napisać paszkwil. Idea takiego forum jest taka, żeby rzetelnie informować ludzi (potencjalnych pracowników lub współpracowników), którzy potrzebują pomocy i szukają informacji o danej firmie. Jeśli jesteśmy anonimami to nasza opinia staje się mało wiarygodna.
zdjecie uzytkownika
byly ajent - 2014-02-17 13:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nawet nie zaczynajcie bo zostaniecie z dlugami
zdjecie uzytkownika
sąsiad - 2014-02-20 13:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytam z ciekawości, jak rozumieć,że zostaniemy z długami, chciałbym wiedzieć czego można się spodziewać, z góry dziękuję za info.
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2014-10-23 00:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim2 - 2012-12-30 14:02:34]:
Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą!!! Są zakłamani. Szanowne panie wprowadzają dwa razy tą samą fakture a potem przy remanencie są braki nie z twojego powodu ale kase musisz oddać.
zdjecie uzytkownika
były ajent b - 2014-10-24 13:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam, szkoda nerwów, praca non stop, duzo godzin, wszystkie swieta, po odliczeniu kosztow wlasnej dzialalnosci za grosze. Tylko kombinują zeby jak najmniej zaplacic, i to z wielkim opoznieniem.Ciągle cos im nie pasuje. Szczerze nie wiem co tam chwalic.
zdjecie uzytkownika
E.D. - 2014-11-03 14:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim3 - 2013-11-28 10:59:28]:
witam prosze o informacje na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam osob ktore o szukali tak jak ja
zdjecie uzytkownika
E.D. - 2014-11-03 14:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly ajent - 2014-02-17 13:44:02]:
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
zdjecie uzytkownika
E.D. - 2014-11-03 14:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warszawa - 2014-10-23 00:13:35]:
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
zdjecie uzytkownika
AJENT - 2014-11-06 21:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ), firma zarabia na ciezko pracujacych osobach, zacheca do wiekszej mobilizacji w pracy premia w wysokoci 500 zl miesiecznie, lecz co z tego, gdy po zdaniu sklepu i remanencie koncowym wychodza braki tak duze, ze spokojnie firmie zwraca sie za dane prowizje, czlowiek zostal z wiekszymi dlugami niz przed rozpoczeciem wspolpracy z dana firma.Nie polecam nawet najgorszym wrogom
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-11-20 15:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeraża mnie to że na stronie internetowej firmy antałek nie ma żadnej jakiejkolwiek wzmianki o ofertach pracy. jeśli piszecie prawdę że premia miesięczna wynosi 500zł to dla mnie niebo i poezja, ale jeszcze pozostaje kwestia ile wynosi na rękę podstawa i czy takie premie dostaje się co miesiąc? dzięx za pomoc
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-20 15:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
były ajent - 2014-11-20 15:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta premia jest za wyrobienie miesięcznego utargu,zazwyczaj sklep nie uzyskuje takich dochodów aby uzyskać tą premie (jedynie za grudzień) Osobiście odradzam współpracy z tą firmą. Chyba że chce się im oddawać za darmo pieniądze to proszę. Ja zostałam z samymi długami przez tą firmę.
zdjecie uzytkownika
były ajent kru... - 2014-12-24 08:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli chodzi o dziewczyny z biura to bzdura ze faktury były wprowadzane ponownie, przecież nikt nikomu nie bronił ich kontrolować do czego każdy z ajentów miała prawo i dostęp. Jeżeli chodzi o samą prace to 0 poszanowania człowieka jesteś do roboty i zapi... , przelewy były nie na czas a przy tym nie ma sie co oszukiwać jeżeli ty nie płacisz to zaczynają ci kraść a straty pokrywasz ty i tu sie koło zamyka. ja zrezygnowałam sama ze współpracy z tą firmą i na całe szczęście zrobiłam to w odpowiednim momencie bo nie skończyłam z długami. Miejmy nadzieje ze teraz bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
były ajent - 2015-03-01 11:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej były żle wprowadzane faktury,tylko po to aby żle wychodziły remanenty.Jeśli chodzi o sprawdzanie księgowych to p.Agnieszka umiejętnie to uniemożliwiała. Kilka dni temu się dowiedziałam że firma ''Antałek'' ma założonych kilka spraw w Sądzie właśnie o oszukiwanie ajentów co do remanentów bo takowe są nie zgodne z prawdą. A p.Edyte chyba ruszyło sumienie i sama odeszła bo wiedziała jakie tam są przekręty na ludziach. Uważam że ta sprawe powinno zaliczyć się jako wyłudzanie pieniędzy!!!
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-03-18 16:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były ajent - 2015-03-01 11:56:58]:
A kto Wam bronił sprawdzać faktury, czy są dobrze wprowadzane? Z tego co wiem, to niestety mieliście to w d... i dopiero przed remanentami braliście się do roboty... Najlepiej posądzić kogoś innego, a może trzeba szukać winnych wśród swoich?! Bo z tego co wiem, to ajenci też robili przekręty i to nie małe!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-18 02:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
SSSSSSSSSSS - 2015-04-18 02:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja jestem tylko pracownikiem tyram po 16 godzin chodziasz mam płacone za 12 jezcze ciagłe braki i 700zl miesiecznie odradzam pracy ja tez odchodze koniec!!
zdjecie uzytkownika
jonan - 2015-07-20 12:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powinno się mówić, że "jestem tylko pracownikiem". Przecież bez takich pracowników to nie byłoby firmy, bo żadna firma nie pracuje sama na siebie tylko ma od tego ludzi. Ale też uważam że 700 zł wypłaty miesięcznej za 16 godzin/dzień to czy ta kwota netto czy brutto to i tak zdecydowanie za mało.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antałek

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antałek?
Zadaj pytanie
alert