Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antałek

Pracowałeś w firmie Antałek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-03 13:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wręcz przeciwnie, z pełną świadomością polecam tę firmę, pracuje tam mungulasój narzeczony i bardzo ją sobie chwali!!!
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2012-12-30 14:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim 1 to chyba pracownik firmy, przeczytaj jego/jej wpis i wszysto jest jasne. Osobiście nie polecam !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie,a ile mozna zarobic na miesiac w firmie Antałek?ktoś ma doswiadczenie?czy taka kwota padla na rozmowie o prace?Warto aplikowac?
zdjecie uzytkownika
anonim3 - 2013-11-28 10:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej Firmy. Strasznie oszukuja pracowników sklepów, a ponadto córcia jednego z właścicieli sama podkłada swinie sprzedawcom. Ludzie tyrają tam non stop za grosze i o wszystko są obciazani. Wystarczy sprawdzić jakie roszady sa w zatrudnieniu i biura i sklepów.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-01-13 11:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jeśli piszemy opinię dotyczącą danej firmy a jest to informacja zgodna z prawdą, miejmy na tyle odwagi żeby podać swoje dane, ponieważ każdy malkontent i męczennik może napisać paszkwil. Idea takiego forum jest taka, żeby rzetelnie informować ludzi (potencjalnych pracowników lub współpracowników), którzy potrzebują pomocy i szukają informacji o danej firmie. Jeśli jesteśmy anonimami to nasza opinia staje się mało wiarygodna.
zdjecie uzytkownika
byly ajent - 2014-02-17 13:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nawet nie zaczynajcie bo zostaniecie z dlugami
zdjecie uzytkownika
sąsiad - 2014-02-20 13:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytam z ciekawości, jak rozumieć,że zostaniemy z długami, chciałbym wiedzieć czego można się spodziewać, z góry dziękuję za info.
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2014-10-23 00:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim2 - 2012-12-30 14:02:34]:
Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą!!! Są zakłamani. Szanowne panie wprowadzają dwa razy tą samą fakture a potem przy remanencie są braki nie z twojego powodu ale kase musisz oddać.
zdjecie uzytkownika
były ajent b - 2014-10-24 13:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam, szkoda nerwów, praca non stop, duzo godzin, wszystkie swieta, po odliczeniu kosztow wlasnej dzialalnosci za grosze. Tylko kombinują zeby jak najmniej zaplacic, i to z wielkim opoznieniem.Ciągle cos im nie pasuje. Szczerze nie wiem co tam chwalic.
zdjecie uzytkownika
E.D. - 2014-11-03 14:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim3 - 2013-11-28 10:59:28]:
witam prosze o informacje na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam osob ktore o szukali tak jak ja
zdjecie uzytkownika
E.D. - 2014-11-03 14:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly ajent - 2014-02-17 13:44:02]:
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
zdjecie uzytkownika
E.D. - 2014-11-03 14:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warszawa - 2014-10-23 00:13:35]:
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
zdjecie uzytkownika
AJENT - 2014-11-06 21:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ), firma zarabia na ciezko pracujacych osobach, zacheca do wiekszej mobilizacji w pracy premia w wysokoci 500 zl miesiecznie, lecz co z tego, gdy po zdaniu sklepu i remanencie koncowym wychodza braki tak duze, ze spokojnie firmie zwraca sie za dane prowizje, czlowiek zostal z wiekszymi dlugami niz przed rozpoczeciem wspolpracy z dana firma.Nie polecam nawet najgorszym wrogom
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-11-20 15:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeraża mnie to że na stronie internetowej firmy antałek nie ma żadnej jakiejkolwiek wzmianki o ofertach pracy. jeśli piszecie prawdę że premia miesięczna wynosi 500zł to dla mnie niebo i poezja, ale jeszcze pozostaje kwestia ile wynosi na rękę podstawa i czy takie premie dostaje się co miesiąc? dzięx za pomoc
zdjecie uzytkownika
były ajent - 2014-11-20 15:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta premia jest za wyrobienie miesięcznego utargu,zazwyczaj sklep nie uzyskuje takich dochodów aby uzyskać tą premie (jedynie za grudzień) Osobiście odradzam współpracy z tą firmą. Chyba że chce się im oddawać za darmo pieniądze to proszę. Ja zostałam z samymi długami przez tą firmę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antałek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x