brak logo

Antałek

Piaseczno

Opinie o Antałek

anonim 2011-05-03 13:37
Wręcz przeciwnie, z pełną świadomością polecam tę firmę, pracuje tam mungulasój narzeczony i bardzo ją sobie chwali!!!
1
anonim2 2012-12-30 14:02
anonim 1 to chyba pracownik firmy, przeczytaj jego/jej wpis i wszysto jest jasne. Osobiście nie polecam !
2
anonim3 2013-11-28 10:59
Nie polecam tej Firmy. Strasznie oszukuja pracowników sklepów, a ponadto córcia jednego z właścicieli sama podkłada swinie sprzedawcom. Ludzie tyrają tam non stop za grosze i o wszystko są obciazani. Wystarczy sprawdzić jakie roszady sa w zatrudnieniu i biura i sklepów.
1
zawiedziony 2014-01-13 11:06
Witam
Jeśli piszemy opinię dotyczącą danej firmy a jest to informacja zgodna z prawdą, miejmy na tyle odwagi żeby podać swoje dane, ponieważ każdy malkontent i męczennik może napisać paszkwil. Idea takiego forum jest taka, żeby rzetelnie informować ludzi (potencjalnych pracowników lub współpracowników), którzy potrzebują pomocy i szukają informacji o danej firmie. Jeśli jesteśmy anonimami to nasza opinia staje się mało wiarygodna.
1
byly ajent 2014-02-17 13:44
nawet nie zaczynajcie bo zostaniecie z dlugami
2
sąsiad 2014-02-20 13:10
Zapytam z ciekawości, jak rozumieć,że zostaniemy z długami, chciałbym wiedzieć czego można się spodziewać, z góry dziękuję za info.
1
warszawa 2014-10-23 00:13
Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą!!! Są zakłamani. Szanowne panie wprowadzają dwa razy tą samą fakture a potem przy remanencie są braki nie z twojego powodu ale kase musisz oddać.
1
były ajent b 2014-10-24 13:35
Odradzam, szkoda nerwów, praca non stop, duzo godzin, wszystkie swieta, po odliczeniu kosztow wlasnej dzialalnosci za grosze. Tylko kombinują zeby jak najmniej zaplacic, i to z wielkim opoznieniem.Ciągle cos im nie pasuje. Szczerze nie wiem co tam chwalic.
1
E.D. 2014-11-03 14:57
witam prosze o informacje na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam osob ktore o szukali tak jak ja
1
E.D. 2014-11-03 14:58
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
1
E.D. 2014-11-03 14:59
witam prosze sie ze mna skontaktowac na email ewelinka.dabrowa@gmail.com szukam ludzi ktorycch oszukali tak jak mnie
AJENT 2014-11-06 21:38
( usunięte przez administratora ), firma zarabia na ciezko pracujacych osobach, zacheca do wiekszej mobilizacji w pracy premia w wysokoci 500 zl miesiecznie, lecz co z tego, gdy po zdaniu sklepu i remanencie koncowym wychodza braki tak duze, ze spokojnie firmie zwraca sie za dane prowizje, czlowiek zostal z wiekszymi dlugami niz przed rozpoczeciem wspolpracy z dana firma.Nie polecam nawet najgorszym wrogom
1
były ajent 2014-11-20 15:49
Ta premia jest za wyrobienie miesięcznego utargu,zazwyczaj sklep nie uzyskuje takich dochodów aby uzyskać tą premie (jedynie za grudzień) Osobiście odradzam współpracy z tą firmą. Chyba że chce się im oddawać za darmo pieniądze to proszę. Ja zostałam z samymi długami przez tą firmę.
były ajent kru... 2014-12-24 08:26
jeżeli chodzi o dziewczyny z biura to bzdura ze faktury były wprowadzane ponownie, przecież nikt nikomu nie bronił ich kontrolować do czego każdy z ajentów miała prawo i dostęp. Jeżeli chodzi o samą prace to 0 poszanowania człowieka jesteś do roboty i zapi... , przelewy były nie na czas a przy tym nie ma sie co oszukiwać jeżeli ty nie płacisz to zaczynają ci kraść a straty pokrywasz ty i tu sie koło zamyka. ja zrezygnowałam sama ze współpracy z tą firmą i na całe szczęście zrobiłam to w odpowiednim momencie bo nie skończyłam z długami. Miejmy nadzieje ze teraz bedzie lepiej
1
były ajent 2015-03-01 11:56
Jak najbardziej były żle wprowadzane faktury,tylko po to aby żle wychodziły remanenty.Jeśli chodzi o sprawdzanie księgowych to p.Agnieszka umiejętnie to uniemożliwiała. Kilka dni temu się dowiedziałam że firma ''Antałek'' ma założonych kilka spraw w Sądzie właśnie o oszukiwanie ajentów co do remanentów bo takowe są nie zgodne z prawdą. A p.Edyte chyba ruszyło sumienie i sama odeszła bo wiedziała jakie tam są przekręty na ludziach. Uważam że ta sprawe powinno zaliczyć się jako wyłudzanie pieniędzy!!!
ajentka 2015-03-18 16:19
A kto Wam bronił sprawdzać faktury, czy są dobrze wprowadzane? Z tego co wiem, to niestety mieliście to w d... i dopiero przed remanentami braliście się do roboty... Najlepiej posądzić kogoś innego, a może trzeba szukać winnych wśród swoich?! Bo z tego co wiem, to ajenci też robili przekręty i to nie małe!!!!
SSSSSSSSSSS 2015-04-18 02:55
witam ja jestem tylko pracownikiem tyram po 16 godzin chodziasz mam płacone za 12 jezcze ciagłe braki i 700zl miesiecznie odradzam pracy ja tez odchodze koniec!!
magda 2016-05-31 13:49
Czy ktoś wie jak można skontaktować się z tą firmą? Numery które są na necie nie aktualne
Zostaw swoją opinię o Antałek - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antałek