brak logo

Arcom Sp.j. RZEZAWA

Rzezawa

Opinie o Arcom Sp.j. RZEZAWA

ziomal 2009-11-17 09:04:29
Gościu zejdz na ziemie, to Twoja pierwsza praca??? myślisz, że gdzieś jest lepiej???
2
syndyk 2009-11-18 16:04:08
Na szczęście w kadrze administracyjnej wszystko pod kontrolą,pełnia szczęścia bez narzekań;),a tak całe zło przez fizycznych;)
PREDATOR 2009-11-18 20:27:30
SZACUN KOBRANOCKA
PREDATOR 2009-11-19 15:29:08
R.I.P
DLA WSZYSTKICH BO CO TU WIĘCEJ DODAĆ.
A JEDNAK MOŻE DRUGI ODDECH I POŻYJEMY,ZOBACZYMY.
Rolnik 2009-11-19 16:20:14
do Predatora sprawa napewno wyladuje w PiP , ciekawe kto tam przyjdzie, jak cala zmiana dostala wypowiedzenie ... ich opinia jest tak znana ze raczej sami sami beda musieli isc do pracy haha
sygnalista 2009-11-19 19:04:50
"TO" zapewne,wcześniej czy póżniej musiało się stać.
ZOBACZYMY tylko jak się skończy polubownie czy nie.
lepszy fizyczny 2009-11-19 19:11:58
Może przyjdą po rozum do głowy.
Rany bitewne,szybko się zaleczą,wyjdziemy na prostą?
1
znajomy 2009-11-20 18:53:14
No a ja wam kiedyś mówiłem nie róbcie ponad normy bo to wam na dobre nie wyjdzie, ale nikt mnie nie słuchał
spawacz 2009-11-24 13:37:23
ADAM 23-40 TAK WYGLADAJA TWOJE NADGODZINY zajmij sie praca a nie wlazeniem do [usunięte przez admina]
1
sokol 2009-12-09 13:16:33
przestancie sie zalic jak baby zacznijcie dzialac
predator 2009-12-16 17:50:12
Może przesadziłem z tym WIĘKSZOŚĆ,ale do marca 2010 myślę że
odejdzie do 12osób(spawacze,operatorzy pras,lakiernicy,operatorzy robota spawalniczego,pomocnik,operator piły),ale zapewne "ubytek" spawaczy najbardziej "zaboli" choć nie tylko.Ale jak wiemy jakie było-jest "podejście władzy" taka reakcja.
Schone grusse;)
obserwator 2010-02-15 13:27:40
ludzie w arcomie sie polepszylo czy zwolnili wszystkich co umieli czytac i pisac
anonim 2010-02-16 18:22:18
KOCHAM TE FIRME JEZU ALE SOBIE WYCHOWALI ROBOLI GDZIE SA TAKIE KURSY TEZ BYM TAK CHCIAL WYCHOWAC SWOICH PRACOWNIKOW
xmen 2010-02-17 15:04:38
"KURSY" jak to nazwałeś to poprostu,lub aż zastój gospodarczy,kryzys jak zwał tak zwał lecz uwierz gdy się ogólnie poprawi,gdy "ktoś" złapie inną lepszą ofertę bez większego zastanowienia odejdzie(zresztą jak wiesz już kilku to zrobiło,a jeszcze kilku się "przymierza",poczekajmy chociażby,do kwietnia,zobaczymy;-),także ostrożnie z "wychowywaniem",bo "każdy kij ma dwa końce:-)
anonim 2011-08-28 20:41:42
dostałem ropozycję w Arcomie 2 września mam jechać powiedzcie konkretnie czy coś się zmieniło??????Jak jest jechać z tej firmy czy nie ???proszę o szybką odpowiedz
anonim 2011-08-28 20:42:31
dostałem ropozycję w Arcomie 2 września mam jechać powiedzcie konkretnie czy coś się zmieniło??????Jak jest jechać z tej firmy czy nie ???proszę o szybką odpowiedz
maciej 2011-08-28 20:44:33
to jak z tą firmą Arcom jechać ?mam za parę dni wyjeżdzać i trochę się obawiam !!!
Adam 2013-08-04 15:55:46
na produkcji praca po 8h/dzień za ok 12 zł brutto + jesli jesteś spawaczem dostajesz jakieś tam premię za wspawane regały.
mm16 2014-03-11 09:11:13
Witam wszystkich,
Czy ktoś pracuje teraz w Arcomie za granicą? Mają ogłoszenie o pracy w Dubaju. Czy warto się starać? Jak to wygląda?
pozdrawiam wszystkicj
5
Magda Arcom 2014-07-17 15:21:07
Dzień dobry

w temacie aktualnych ofert, jak też samych warunków pracy, zachęcam do kontaktu bezpośrednio z nami.

Pozdrawiam,

Magda
praca@arcom.net.pl
franko 2015-02-02 21:28:28
Arcom z tego co wiem to specjalizuje się w produkcji systemów magazynowania, a więc palet, regałów (z wyjątkiem regałów wysokiego składowania), boksów, koszy do magazynowania i transportowania praktycznie wszystkiego. także robota typowo produkcyjna i ciężka dla niewprawionych i zaczynających dopiero tego typu pracę
1
-. 2016-04-04 08:59:07
Firma malo powazna!
1
aaaa 2016-04-11 15:00:07
co masz na myśli?
aaaa 2016-04-11 15:00:21
co masz na myśli?
franko 2016-05-21 10:52:50
Witam serdecznie .Słyszałem , że w firmie kilka lat temu i uważam , że tamten czas spędzony w tym miejscu na pewno nie był czasem straconym. Teraz w pracy jest mi sporo łatwiej bo dużo się tutaj nauczyłem.
Zostaw swoją opinię o Arcom Sp.j. RZEZAWA - Rzezawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arcom Sp.j. RZEZAWA