Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja ochrony MIKST

Pracowałeś w firmie Agencja ochrony MIKST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-02-14 15:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie daj Boże tam pracować to typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno jak może rządzić ludzmi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2011-02-25 11:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylem jednym z wielu (usunięte przez administratora),czlowiek idzie,cieszy sie ze bedzie mial pare groszy a tu trafia na (usunięte przez administratora),gdzie sa jakiekolwiek istytucje(proceder nieplacenia trwa juz lata)i to wszystko w srodku europy,rece opadają...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2011-02-25 11:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakby cos (do admina)to na to co napisalem mam papiery i swiadkow a ze wlasciciel tego calego miksta to kawal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to juz insza inszosc
zdjecie uzytkownika
człwiek - 2011-06-30 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech..tą firme jeżeli płaci to grosze aczkolwiek ostatniej wypłaty nie widiałem(usunięte przez administratora)ludźmi jak tylko może idiota i nic więcej
zdjecie uzytkownika
Kto pomoże - 2012-04-27 17:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam wynająć tą firmę ale zaniepokoiły mnie państwa opinie, może ktoś z byłych pracowników zechciałby skontaktować się ze mną i udzielić mi pewnych informacji(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-06-14 14:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto pomoże - 2012-04-27 17:23:24

chciałam wynająć tą firmę ale zaniepokoiły mnie państwa opinie, może ktoś z byłych pracowników zechciałby skontaktować się ze mną i udzielić mi pewnych informacji. (usunięte przez administratora)
witam osobiscie nie polecam tej firmy mieli napad na placówce Solbet(producent pustaków) pracownik tej firmy został pobity zabrano mu klucze po czym napastnicy wtargnęli do budynku biurowego gdzie znajdowała sie kasa firmy pracownik firmy mikst trafił do szpitala po czym został zwolniony z pracy kolejny przypadek to sklep artykuły gospodarcze koło ronda blisko ulicy poniatowskiego i czarnieckiego w sklepie juz ponad 3 razy wyleciała szyba pewnie zemsta byłych pracowników poniewaz ten sklep chroni Mikst jezeli ktoś chce bez problemu podam nr telefonu zarówno do solbetu jak i do właściciela tego sklepu a co do wypłat (usunięte przez administratora)własnych pracowników wypłaty od 400zł czy taki pracownik moze pracować sumiennie ?
zdjecie uzytkownika
Były klient - 2012-07-30 18:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były klient również nie polecam. Właściciel firmy MIkst potraktował mnie przez telefon po (usunięte przez administratora). W życiu jeszcze coś takiego nie spotkało mnie w relacjach biznesowych. Dodam, że nie było żadnego sporu, czy konfliktu - po prostu zadzwoniłem poinformować, że chcę rozwiązać umowę na monitoring, bo rezygnuję z wynajmowania lokalu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 19:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, szukam pracy w ochronie i zastanawiam się nad ta firmą. Czy możecie napisać bardziej szczegółowo, jak wyglądają zarobki w tej firmie? Czy pracodawcy oferują jakieś systemy premiowe? Polecacie firmę?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-06-22 10:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2013-06-22 10:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premię to dostaniesz jak nie umyjesz samochodu szefa, z wypłaty minus koszty mysia samochodu z woskowaniem na myjni.
zdjecie uzytkownika
Ramzes - 2014-10-16 02:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Domyślam się, że kokosów po Agnecji MIKST nie należy się spodziewać. Chciałem jednak się dowiedzieć czy można liczyć na zatrudnienie mając grupę inwalidzką? Swoją drogą jakie stawki oferują pracownikom, dadzą więcej czy mniej jak konkurencja w mieście? Dziękuję za wszelkie sugestie dotyczące pracy w MIKST.
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-12-31 17:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy jest na forum jakiś pracownik, który pracuje w agencji ochrony MIKST? Jak wyglądają tutaj możliwości awansu, czy też rozwoju np. w postaci jakiś szkoleń? Jak jest z atmosferą wśród pracowników, bo wiem, ze ludzie czasem są pomocni i się wspierają, a czasem wygląda to jak wyścig szczurów. Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
kulio - 2015-01-28 21:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hans - 2014-12-31 17:45:51]:
a czy Ty właściwie kiedyś pracowałeś w jakiejś agencji ochrony ? bo łatwo przełożyć relacje z jednej firmy ochronarskiej na inne. Przede wszystkim wydaje mi się , że pomiędzy samymi pracownikami fizycznymi atmosfera jest całkiem dobra. Gorzej ma się to do odnoszenia już do pracodawców. Zwłaszcza gdy przychodzi do wypłat...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-31 03:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
wusiak - 2015-03-31 03:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łatwo niełatwo, prawda jest taka, że każda jedna agencja ochrony oferuje przybliżone warunki, więc zasadniczo nie ma się co zastanawiać tylko wybrać w miarę najkorzystniejszą opcję finansową i atmosferę w zespole. Niestety w tej pracy nie trzeba mieć nie wiadomo jakich umiejętności a co za tym idzie stawki też nie powalają.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-04-24 20:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja dobrze myślę, że chcąc aplikować do firmy trzeba liczyć się z zarobkiem rzędu 6-7 zł na godzinę - bo dostałem takie informacje od strony trzeciej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony MIKST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja ochrony MIKST?
Zadaj pytanie
alert