Fundacja Szlachetny Bohater

Poznań

Opinie o Fundacja Szlachetny Bohater

bbb 2015-10-16 13:47
Praca normalna, dość ciekawa, ja pracuje od kilku tygodni. Fajna grupa ludzi, wiem że nie tolerują marud, są nastawieni na pomoc a nie na narzekanie. Moim zdaniem warto, a czas pokaże dalej.
16
tlo 2015-12-01 15:35
ciekawe kto wam powiedzial 2000tys??? wow... 940 podstawy i laskawie ok 100-150 premii za ktora musisz chodzic i sie prosiac na kolanach
8
electro2000 2016-02-03 01:28
Hm?Pracowaliście kiedys w fundacji lub stowarzyszeniu?Zęby na tym zjadłem, flaki wyprułem , całe lata i wiecie co powiem?Do takiej roboty trzeba się urodzić i być stworzony, a nie siano, siano i siano.Kocham ta robotę. 17 lat praktyki - electro2000
7
rosse 2016-02-08 14:45
zgadzam sie z electro2000 trzeba lubic to co sie robi. aplikowałam do nich na początku umowa zlecenie natomiast teraz za zaangażowanie w prace ktora polubiłam dostaje umowe o prace. Ciesze się, że trafiłam po przeżyciach w innej firmie do nich .
3
Buziaczek 2016-03-04 10:53
A może ma jeszcze inne firmy gdzie zarabia, przeciez nie musi to być Fundacja. W Gnieźnie się otwiera?? A to nowość bo ja słyszałam ze zmienia Fundację ze Szlachetnego Bohatera na Czerwone Serduszko!
5
Gianio 2016-03-07 10:38
Nie zmieniają żadnej nazwy zostają przy starej . Wiem bo pracuje tam, a z tamta fundacja nie maja nic wspólnego. Jak najdalej od nich !
6
Black Cat 2016-03-11 18:35
Praca dla osób które lubią pracować po kilka(naście) w jednej sali, w mini-boksach i namawiać niechętnych ludzi na datki - coś w rodzaju Call Center. Aktualna pensja: ok. 1150zł netto + prowizja. Zero możliwości rozwoju.
Jeśli jesteś zdesperowanym emerytem lub znudzonym studentem, lubisz telemarketing - prawie polecam.
3
oli 2016-04-01 11:10
praca od 8:00-16:00 . podstawa plus prowizja . na początek mam umowę zlecenie ale dają umowę o pracę - wiem bo dziewczyny mówiły . Dbają o dobrych uczciwych pracowików. konkursy mają dodatkowe profity. Jeżeli polubisz tą pracę to będziesz miała tam dobrze.
1
lk 2016-04-04 11:42
słyszałam że okolo (usunięte przez administratora) netto można zarobić, ale najlepiej jak złozysz aplikację i sama się przekonasz jak jest faktycznie :) szukają do dwóch lokalizacji: Gniezno i Poznań
1
hej 2016-05-04 12:29
No dalej szukają na Gniezno i Poznań tak jak piszesz @Ik. Można się zatrudnić jako konsultant - specjalista ds. pozyskiwania darczyńców.
1
tomek 2016-05-11 23:25
fundacja poszukuje osoby na stanowisko konsultant - specjalista ds. pozyskiwania darczyńców @hej, (usunięte przez administratora)wynagrodzenie stałe i dodatkowo prowizyjne (nawet 10 %),Praca od g. 8:00 do g.16:00 od poniedziałku do piątku,
3
natka 2016-08-17 18:26
Czym dokładnie się zajmujecie w tej pracy ??
11
Alajom 2016-09-16 17:49
Powiedzcie mi czy w fundacji są normalne pensje co miesiąc?
7
jack 2016-12-15 16:35
Co wiecie o Fundacji Czerwone Serduszko. Można im zaufać?
12
lok 2016-12-23 15:55
też szukam właśnie info o tej fundacji a konkretnie opinie
3
Stela 2017-01-21 19:24
Czy firma prowadzi obecnie nowe rekrutacje? Bardzo bym chciała pracować u nich ale niestety nie mogę namierzyć informacji. Na jakie zarobki może liczyć telemarketer? Jakieś dodatki do zasadniczej pensji są?
1
Xyz 2017-02-17 14:53
Cały czas można składać CV na pewno bardzo chętnie przyjmą kogoś do pracy.
Wystarczy wejść na www.szlachetnybohater.org.pl
Zakładka dołącz do zespołu
Stefa 2017-02-24 10:05
Jestem dumna, że mogę pracować dla tej fundacji, polecam.
Zostaw swoją opinię o Fundacja Szlachetny Bohater - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja Szlachetny Bohater