brak logo

Arma Express Kielce

Kielce

Opinie o Arma Express Kielce

adzio 2016-03-17 16:51
a ja jestem zadowolony , 1400 na ręke za kurs - to nie jest zle
1
Kowal 2016-04-30 19:36
Witam.
Czytam co piszecie na temat Firmy Arma express i tak naprawdę śmiać mi sie chce :) pracuje u nich już ponad 2 lata i nigdy nie miałem nie wypłaconego wynagrodzenia a wręcz przeciwnie sami do mnie dzwonią kiedy przyjadę po pieniądze i zawsze było wypłacane co do grosza. Poznałem paru nowych kierowców z army którzy zaraz wylecieli dlaczego?? a to nachlał się, kradł paliwo, robił wioche na załadunkach lub rozładunkach a takich sytuacji chyba żaden pracodawca który współpracuje z firma w UE nie chciałby. Żal czytać waszych opinii.
7
kiero 2016-05-23 22:39
to ciekaw jestem czemu ponad 70 pozostalych kierowcow sie nie sadzi tylko ciagle pracuja dla Army.
Andrz 2016-09-05 23:56
Dzwonilem i na ten rok nie maja juz wolnych miejsc na tira a z tego co wiem to ciagle dokupuja samochody. Wiec chyba nie jest tam zle skoro kierowcy sie trzymaja.
Zainteresowny 2016-11-07 19:54
Kolego co znaczy za kors i ile tam mozna zarobic i ile w aucie sie siedzi jaki system pracy
ARM 2016-11-08 13:14
KIEROWCA O NAZWISKU DOBROWOLSKI :) TAKI AS
6
mick 2016-11-10 20:59
he he troche po Francji z Krzysiem się jeżdzi. Landem i płatną,ale nigdy nikt w Armie złotówką mnie nie za to nie obciążył. Uczciwy to chyba ten gość co myślał ze auto jedzie na wodzie i zapomniał zatankować, a pożniej pół nocy z bańkami po Francji biegał. Widać po pisowni że bestia inteligentna jest..... Nie każdy sie do tej pracy nadaje powiedzmy sobie szczerze, a Ci którzy się nadają w Armie nie mają żle.
1
mick 2016-11-10 21:09
aha... i moja karta paliwowa zawsze działa..... pod warunkiem że odpowiednio ją się wkłada do czytnika i wbija PIN. Pozdro.
Zainteresowny 2016-11-11 17:31
Koledzy dajcie znac ile mozna zarobic w armie i w jakim systemie sie tam pracuje bo slyszalem ze podobno 8 tysiecy ale to tylko slyszalem
Mara 2016-11-24 17:58
Jak już kogoś oskarzasz to przynajmniej poprawnie nazwisko poprawne byś napisał;) i nie zaszkodzi od czasu do czasu zajrzeć do słownika:) fajnie się biegało po Francji nocą z paliwem ?
2
kierowca 2016-11-30 12:26
no taka głupotę i oszczerstwo mogł napisac tylko Olek lizy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a praca w Armie ok ..... ten dyspozytor był ok
kierowca Krzychu 2016-11-30 12:53
pracuje w firmie A....nadal i miałem przyjemnosc pracowac z kolega Piotrem i powiem wam ludzie. ze to co o nim jest tu napisane to nie prawda ( widzę jakieś rozgrywki miedzy jednym pracownikiem a drugim widac ze chłop ktory to wymazał jest z lekka zazdrosny ) A....der chłopie ty juz nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik Marcin 2016-11-30 13:11
ty uczciwy ?no własnie czytamy o twojej uczciwosc ten Piorek ci nie pasuje ,Krzysiek ci nie pasuje bo pewnie taki pracownik jestes i najlepiej obsmarowac kogos ŻENADA
pracownik Marcin 2016-11-30 13:26
Mara tak trzymaj (wieszaja psy na Krzysku i Piotku a pewnie tacy kierowcy jak z kozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba co oni mysla , ze chłopaki byli włascicelami to tez pracownicy i mieli wytyczne )
tiry na tory 2016-11-30 14:50
Browar Świętokrzyski
Olek spedytor w armie każdy pozna po piśmie bo tak do końca po Polsku mu nie wychodzi i jeszcze jedno w armie nie jest tak pięknie jak piszą a od kiedy nie ma Piotrka jest tylko gorzej auta sprawdzają z jakimiś kartkami w ręce i straszą że za braki będą potrącać ten Piotrek był tam jedyny Który wiedział gdzie się olej uzupełnia i miał pojecie do tego wszystkiego reszta nie ma bladego pojęcia o obsłudze auta ale siedmiu im odejdzie z ciężarówek nie długo bo teraz nie ma tam z kim co kolwiek załatwić i wszystko na naszej głowie o co zadzwonisz to usłyszysz załatw sobie ustal sobie i koniec
2
waldii 2016-11-30 16:19
tiry na tory dobrze piszesz Piotrek to jedyny gość ktory sie na wszystkim znał a nie jak teraz .... dzwonisz a tu nikt nic nie wie ...... i po co chłopakowi opinie psuc
2
waldii 2016-11-30 16:28

malud ty to sie wykazałes co ma tu do rzeczy ze Piotr jest okrągły a ty jakie masz dupsko ? tu sie pisze o pracy a nie o wygladzie INTELIGENCJE
brutal 2016-11-30 22:08
Łooo widzę że dziś cosik gorąca na forum super firmy Armaexpress pewnie za przepały znowu komuś całą wypłatę zabrały kto tam teraz u was jest najstarszym pracownikiem pewnie jakiś kowalski co w październiku przyszedł ha ha czytam i nimogę uwierzyc jak ktos se tam robote chwali ta firma powinna się nazywać arma75 bo po tyle chłopaki jeżdżą żeby przepały nie zrobić i co kolwiek zarobić ha ha
1
endru 2016-12-01 09:31
pracowałem w tej firmie Ar.....i nie polecam za wszystko zabierali ,wysyłali w trasy np na 3 tyg a pozwolili zjechac po 5 mieli w d.... czy mam na jedzenie na tyle czy nie ,czy mam cos do załatwienia czy nie i nie widzieli roznicy miedzy 3 tyd a 5 tyg a kto jezdzi to wie ze roznica kolos
1
urszula 2016-12-01 10:26
mysle ze o wszystkich tam mozna duuuuuuuuuuuuzo napisac nie tylko o nim rada dla Bosów zróbcie selekcje i zacznijcie od dam w kadrach (te zawieruszone faktury sie znalazły?)
sprawiedliwa 2016-12-01 10:38
no mozna poczytac haha kiedys tam pracowałam i pani A .... ktora ma masę kompleksów i zadziera nosa umie czarowac szefów i nie wiem jak to robi ,ze ona tam tyle pracuje.A...a przyznaj sie ktory z szefow ma taki kiepski gust
ania 2016-12-01 11:08
Witam tylko czekałam kiedy bedzie cos o pani brzydkiej (Anno masz juz wszystkie te dokumenty kierowcy Cz ?czy znowu musiałas sama wszystko podrobic
Misiek 2016-12-02 01:00
Ostro ostro jest. Tak serio, jak narzekacie na Arme po cholere jezdzicie u nich ???........ aaa wiem , dobrze płacą i tu już cisza. Kasa zawsze jest na kącie. Jeżdżę u chłopaków ponad rok i nigdy mi nie zabrali kasy bez powodu. Pewnie dlatego że zawsze Bartek mnie rozliczal a nie Piotruś. Pozdrawiam i nie placzcie na Arme
wyluzowany 2016-12-03 16:50
A ja tam polecam armaexpress bardzo dobrą firmą 4 tyg jazdy zabrali z wypłaty za przepał telefon i zjazd na pusto i zostało 1200zl super było a i jeszcze jakiś depozyt poszedł nie wiem na co chyba dla prezesa na podpaski czy coś takiego polecam szczeże dla ludzi pełnych wrażeń bo kasy to nie zobaczycie
5
jack 2016-12-07 22:43
Masz kolego rację też tam pracowałem powinien ta firma się jakiś urząd zainteresować oszuści i tyle umowa zlecenie i tyle za wszystko tylko by potracali 3 tyg w trasie domagałem się zjazdu to mi Pan Krz...of zadzwonił ze jak chcę już zjechać to mi za paliwo potraca ta firma to nieporozumienie wiem też ze mają jakieś sprawy w sądzie z kierowcami.
1
xxc 2016-12-14 18:06
Powiem wam tyle. Jeden z kiero jezdzktoryjezdziljako ierwszy na duzym aucie zalozyl im sprawe. Z tego co wiem za nim poszlo paru innych. Sprawa wygarmaugode nie godzi sie na ugode. Byla ksiegowa pozwana za swiadka poswiadczyla jak bylo naprawde tzn papiery inblanko itp kwestia czasu jak inspekcja im do biora wejdzie
Wesołych świąt 2016-12-16 22:09
Arma arma Bedzie plajta po nowym roku z kierowcami umów o pracę nie przedłużają tylko działalności każą otwierać i wypłaty nie będzie po zjeździe kpina 80% kierowców odejdzie może wtedy zaczną szanowac ludzi
Mara 2016-12-17 14:01
Dobrze wiedziałeś napewno że mają normę 11 i się tego trzymają a jak się chciało zap... bo ja taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem to się przepal zrobiło:) więc nie wiem po co takie pierdoly piszesz :) a na tel. Cie nie stać ? trzeba było zainwestować w głupia Lyca a nie dzwonić z firmowego :) i nie pie... ze potracali Ci za to że na pusto zjechałes
Kuki 2016-12-17 15:22
Zrobienie jednego kółka to raczej nie praca a przygoda :) więc nie pisz ze pracowałeś Andrzeju :) a jak się wzięło jedzonko na tydzień to później papu brakowało:) a jak się nie zgłosiło że 3 tyg chciało się jeździć no to cóż sam sobie zafundowałes przedłużone kółko:)
Monika 2016-12-17 20:46
Hmm albo ja już czytać nie umie albo źle widzę bo w nagłówku wyraźnie jest napisane OPINIA O ARMIE EXPRESS a nie o PRACOWNIKACH FIRMY.więc po co te wycieczki personalne do poszczególnych osób? Większość tych nazekajacych wychodzi chyba z zasady cwaniak w necie ,pi... w swiecie:) łatwo obsmarować kogoś na forum będąc anonimowy:) ale jeden z drugim w twarz już tego powiedzieć nie potrafi :) W każdej pracy, każdej firmie są plusy i minusy tak też jest w ARMIE idealna nie jest bo NIKT I NIC nie jest IDEALNE :) połaczecie ze za to za tamto potracaja a dobrze wiedzieliscie jakie są wytyczne bo sami podpisywaliscie papiery :) ale jak się nie czyta tego co się podpisuje to się później płacze:) dziękuję za uwagę i tyle w temacie :) pozdro
2
mick 2016-12-17 22:49
1. W Armie nie panuje zasada potrącania każdemu i za wszystko. Wykręciłem kilkaset tysięcy kilometrów Armowską Masterką po Europie i od pensji w tym czasie miałem zabrane około 200zł ( nie oczekujmy że ktoś za nas zapłaci za przekroczenia prędkości, fotoradary i przepały związane z jazdą 140 km/h}

2. Spedycja jest ok widać że siedzą tam ludzie zorientowani w transporcie międzynarodowym i potrafią auto ściągnąć na kraj w terminie. Jest jednak jeden warunek: kierowca to profesjonalista, nie ma alko problemu, jest solidny i godny zaufania. Wtedy relacja spedytor- kierowca kierowca - spedytor jest 10/10. Jeśli jesteś pijusem, nie znasz zasad poruszania się po drogach EU, jedynym słowem jakim znasz w obcym języku jest HALLO i wyznajesz zasadę wbiję adres w GPS gaz do podłogi i jakoś to będzie nie oczekuj że ktoś będzie Cię traktował poważnie .

3.W biurze na rozliczeniu panuje miła atmosfera. Nie czuję się jak intruz, którego trzeba oskubać z ciężko zarobionych pieniędzy. To co uczciwie zarobiłem uczciwie jest mi wypłacane.

4. Propnuję świeżakom zanim przyjdziecie pracować do Army nabierzcie minimum 2 letniej praktyki w ruchu międzynarodowym, oszczędzicie nerwów sobie, spedycji, właścicielom, paniom w biurze. Wbrew pozorom nie jest to łatwa praca.

5.Monika napisała NIKT i NIC nie jest idealne. Zgadzam się. Ale widać że firma obrała właściwy kierunek. Dostaliśmy podwyżki da się odczuć że szanują stałych i dobrych kierowców. Myślę że ogarnięci i zdolni ludzie będą z miesiąca na miesiąc tylko lepiej.

6. Dla tych co psioczą i wylewają żale mam radę. Pojeżdzijcie w innych firmach transportowych, pod innymi spedycjami będziecie mieli porównanie.
1
Kuki 2016-12-18 00:14
Już nie jeden przyszedł z doświadczeniem bo jeździła a to na błyszce a to na kasce , Marysce itp itd a później [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielka bo myślał że auto na wodę jeździ i po co tankowania, przez pół nocy wjazdu na firmę nie potrafił znaleźć, a to sobie spałem i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem czy do mnie dzwonią czy nie bo ot co ja taki kozak jestem i mogą mi naskoczyc :) a później taki jeden z drugim zale wylewa :( żal żal i to wielki ale to Wasze pseudo kierowcy :)
renooMaskot 2016-12-22 00:47
To taka jest teraz polityka? To jak kierowca nie powie że chce zjechać po 3 tygodniach to ma 2 miesiące jeździć aż ktoś ze spedycji sobie o nim przypomni?
Kiedyś było tak że spedycja (na busach) pytała się po upływie 3 tygodni czy przedłużamy kurs czy zjeżdżamy na Polskę. Widzę że teraz jest coraz gorzej... Wirtualna księgowość w formie ... Jeszcze kilka kierowców Wam odejdzie i nawet za 180PLN/dzień nikt do Was nie przyjdzie. O jakichkolwiek dodatkach moża zapomnieć, wiecznie trzeba się upominać o swoją kasę, a to że firma życzy sobie żeby wysyłać do nich CMRki pocztą (z Francji, Niemiec, EU) to nie znaczy że kierowca ma ze swoich pieniędzy za to płacić a potem upominać się o swoje pieniądze. Tak trudno przelać 50eur zaliczki... Zgoda szefa, spedycji i Bóg wie kogo jeszcze ... Przekroczysz 11l/100km to płacisz za przepał, urwane lusterka, stłuczki, Wieczna umowa zlecenie ... czy coś takiego jest legalne? Chyba nikt w tej firmie poza biurem (i kierowcami ciężarówek) nie ma umowy o pracę.
3
Marecki 2016-12-22 16:49
Ojej... nie wiedziałem że teraz żeby pomykać zapszałym busikiem po europie trzeba być poliglotą i mieć topografie europy w jednym paluszku bo po nawigacji jeździć to jest be... może pomyśl o pracy jako spedytor a nie smigasz busikiem 23/24 h za 170 czy 180 dniówki a jak już zdarzy ci się spać to gnieciesz się w tej trumnie zamontowanej na kabinie.
Zasady są w tej firmie dość proste...dymaj dużo a my damy rade i niech to wszystkim wystarczy.
Wszystkie dyspozycje z biura odnośnie tras, załadunków , napraw należy zapisywać i przechowywać przez cały okres w jakim pracujecie, nie robimy nic na gębę, wszystkiego trzeba wymagać na piśmie bo w razie czego wszyscy się wyprą a pieniądze wyciągną od ciebie z kieszeni, nie można tam nikomu ufać.
2
wojtek 2016-12-23 11:27
Interesowała mnie praca na c/e w tej firmie ale z tego co tu widzę to po pierwsze: w firmie raczej kiepska atmosfera - jakieś pousuwane posty, podjazdy personalne itp. bo żale o potrąceniach za przepały puszczam mimo uszu, to raczej norma w firmach transportowych a nie anomalia o ile nie mają norm jeszcze mniejszych od tych podanych przez producenta a u mądrali z prawem jazdy kat "b" przeszkolonych przez przedstawicieli producentów norma na załadowanym zestawie to 20l na 100km
po drugie: mało dużych samochodów i wszystkie zajęte, nie wiem czy dlatego że jest ok czy dlatego że mało aut ale mniejsza o to, narazie daję sobie spokój.
1
Kierowca Volvo 2017-01-02 20:59
Brak szacunku dla kierowców.
4
Driver 2017-01-03 21:44
Brak szacunku to mało powiedziane. Chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo . Mam na mysli beznadziejne spedytorki. Nie polecam nikomu kto choć troche ma szacunku dla samego siebie. Omijajcie firme szerokim łukiem.
6
Kieto 2017-01-04 19:18
To prawda tylko karać i zabierać to dewiza tej firmy nawet za zapachy w aucie potrocaja
5
max 2017-01-25 23:13
w firmie mają nowe samochody, to aż tak śmierdzi od ciebie że musisz zapachy kupować ??
Tomek 2017-01-26 12:02
A ty taki głupi jesteś czy tylko taki głupi żarcik ci wyszedł?
2
Kiero 2017-02-06 20:42
Powiem tak firma kupa kombinatorów najlepiej przyjmą ze swoja działalnością pewnie dla tego żeby kierowca w razie czego wszystko wziął na swoja odpowiedzialność nie istnieje u nich coś takiego jak legalna umowa o pracę tylko zlecenie albo własną działalność nie ma kasy po zjeździe tylko w dwuch ratach z opóźnieniem chłopaki odchodzą ale zawsze znajdą jakiegoś naiwniaka na miesiąc OMIJAĆ Z DALEKA.
2
zainteresowany 2017-02-07 15:26
A może napisze ktoś jak wygląda praca na c+e ???
Też taka nędza jak tutaj piszą chłopaki z busów czy trochę lepiej?
jak spedycja , jaki system jazdy, kasa itd...
Oczywiście za radę "zadzwoń i zapytaj" z góry dziękuję bo już jestem na tyle doświadczony i wiem że podczas takich rozmów mówią to co chce się usłyszeć a jak przyjdzie co do czego to wypłatę dziel na dwa a w kabinie zamiast 1 czy 2 weekendów siedź co najmniej 3 .
Zostaw swoją opinię o Arma Express Kielce - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arma Express Kielce