brak logo

Arma Express Kielce

Kielce

Opinie o Arma Express Kielce

adzio 2016-03-17 16:51
a ja jestem zadowolony , 1400 na ręke za kurs - to nie jest zle
1
Kowal 2016-04-30 19:36
Witam.
Czytam co piszecie na temat Firmy Arma express i tak naprawdę śmiać mi sie chce :) pracuje u nich już ponad 2 lata i nigdy nie miałem nie wypłaconego wynagrodzenia a wręcz przeciwnie sami do mnie dzwonią kiedy przyjadę po pieniądze i zawsze było wypłacane co do grosza. Poznałem paru nowych kierowców z army którzy zaraz wylecieli dlaczego?? a to nachlał się, kradł paliwo, robił wioche na załadunkach lub rozładunkach a takich sytuacji chyba żaden pracodawca który współpracuje z firma w UE nie chciałby. Żal czytać waszych opinii.
8
kiero 2016-05-23 22:39
to ciekaw jestem czemu ponad 70 pozostalych kierowcow sie nie sadzi tylko ciagle pracuja dla Army.
Andrz 2016-09-05 23:56
Dzwonilem i na ten rok nie maja juz wolnych miejsc na tira a z tego co wiem to ciagle dokupuja samochody. Wiec chyba nie jest tam zle skoro kierowcy sie trzymaja.
Zainteresowny 2016-11-07 19:54
Kolego co znaczy za kors i ile tam mozna zarobic i ile w aucie sie siedzi jaki system pracy
ARM 2016-11-08 13:14
KIEROWCA O NAZWISKU DOBROWOLSKI :) TAKI AS
6
mick 2016-11-10 20:59
he he troche po Francji z Krzysiem się jeżdzi. Landem i płatną,ale nigdy nikt w Armie złotówką mnie nie za to nie obciążył. Uczciwy to chyba ten gość co myślał ze auto jedzie na wodzie i zapomniał zatankować, a pożniej pół nocy z bańkami po Francji biegał. Widać po pisowni że bestia inteligentna jest..... Nie każdy sie do tej pracy nadaje powiedzmy sobie szczerze, a Ci którzy się nadają w Armie nie mają żle.
1
mick 2016-11-10 21:09
aha... i moja karta paliwowa zawsze działa..... pod warunkiem że odpowiednio ją się wkłada do czytnika i wbija PIN. Pozdro.
1
Zainteresowny 2016-11-11 17:31
Koledzy dajcie znac ile mozna zarobic w armie i w jakim systemie sie tam pracuje bo slyszalem ze podobno 8 tysiecy ale to tylko slyszalem
Mara 2016-11-24 17:58
Jak już kogoś oskarzasz to przynajmniej poprawnie nazwisko poprawne byś napisał;) i nie zaszkodzi od czasu do czasu zajrzeć do słownika:) fajnie się biegało po Francji nocą z paliwem ?
2
kierowca 2016-11-30 12:26
no taka głupotę i oszczerstwo mogł napisac tylko Olek lizy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a praca w Armie ok ..... ten dyspozytor był ok
kierowca Krzychu 2016-11-30 12:53
pracuje w firmie A....nadal i miałem przyjemnosc pracowac z kolega Piotrem i powiem wam ludzie. ze to co o nim jest tu napisane to nie prawda ( widzę jakieś rozgrywki miedzy jednym pracownikiem a drugim widac ze chłop ktory to wymazał jest z lekka zazdrosny ) A....der chłopie ty juz nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik Marcin 2016-11-30 13:11
ty uczciwy ?no własnie czytamy o twojej uczciwosc ten Piorek ci nie pasuje ,Krzysiek ci nie pasuje bo pewnie taki pracownik jestes i najlepiej obsmarowac kogos ŻENADA
pracownik Marcin 2016-11-30 13:26
Mara tak trzymaj (wieszaja psy na Krzysku i Piotku a pewnie tacy kierowcy jak z kozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba co oni mysla , ze chłopaki byli włascicelami to tez pracownicy i mieli wytyczne )
waldii 2016-11-30 16:19
tiry na tory dobrze piszesz Piotrek to jedyny gość ktory sie na wszystkim znał a nie jak teraz .... dzwonisz a tu nikt nic nie wie ...... i po co chłopakowi opinie psuc
4
waldii 2016-11-30 16:28

malud ty to sie wykazałes co ma tu do rzeczy ze Piotr jest okrągły a ty jakie masz dupsko ? tu sie pisze o pracy a nie o wygladzie INTELIGENCJE
brutal 2016-11-30 22:08
Łooo widzę że dziś cosik gorąca na forum super firmy Armaexpress pewnie za przepały znowu komuś całą wypłatę zabrały kto tam teraz u was jest najstarszym pracownikiem pewnie jakiś kowalski co w październiku przyszedł ha ha czytam i nimogę uwierzyc jak ktos se tam robote chwali ta firma powinna się nazywać arma75 bo po tyle chłopaki jeżdżą żeby przepały nie zrobić i co kolwiek zarobić ha ha
1
urszula 2016-12-01 10:26
mysle ze o wszystkich tam mozna duuuuuuuuuuuuzo napisac nie tylko o nim rada dla Bosów zróbcie selekcje i zacznijcie od dam w kadrach (te zawieruszone faktury sie znalazły?)
sprawiedliwa 2016-12-01 10:38
no mozna poczytac haha kiedys tam pracowałam i pani A .... ktora ma masę kompleksów i zadziera nosa umie czarowac szefów i nie wiem jak to robi ,ze ona tam tyle pracuje.A...a przyznaj sie ktory z szefow ma taki kiepski gust
ania 2016-12-01 11:08
Witam tylko czekałam kiedy bedzie cos o pani brzydkiej (Anno masz juz wszystkie te dokumenty kierowcy Cz ?czy znowu musiałas sama wszystko podrobic
Misiek 2016-12-02 01:00
Ostro ostro jest. Tak serio, jak narzekacie na Arme po cholere jezdzicie u nich ???........ aaa wiem , dobrze płacą i tu już cisza. Kasa zawsze jest na kącie. Jeżdżę u chłopaków ponad rok i nigdy mi nie zabrali kasy bez powodu. Pewnie dlatego że zawsze Bartek mnie rozliczal a nie Piotruś. Pozdrawiam i nie placzcie na Arme
Mara 2016-12-17 14:01
Dobrze wiedziałeś napewno że mają normę 11 i się tego trzymają a jak się chciało zap... bo ja taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem to się przepal zrobiło:) więc nie wiem po co takie pierdoly piszesz :) a na tel. Cie nie stać ? trzeba było zainwestować w głupia Lyca a nie dzwonić z firmowego :) i nie pie... ze potracali Ci za to że na pusto zjechałes
Kuki 2016-12-17 15:22
Zrobienie jednego kółka to raczej nie praca a przygoda :) więc nie pisz ze pracowałeś Andrzeju :) a jak się wzięło jedzonko na tydzień to później papu brakowało:) a jak się nie zgłosiło że 3 tyg chciało się jeździć no to cóż sam sobie zafundowałes przedłużone kółko:)
Monika 2016-12-17 20:46
Hmm albo ja już czytać nie umie albo źle widzę bo w nagłówku wyraźnie jest napisane OPINIA O ARMIE EXPRESS a nie o PRACOWNIKACH FIRMY.więc po co te wycieczki personalne do poszczególnych osób? Większość tych nazekajacych wychodzi chyba z zasady cwaniak w necie ,pi... w swiecie:) łatwo obsmarować kogoś na forum będąc anonimowy:) ale jeden z drugim w twarz już tego powiedzieć nie potrafi :) W każdej pracy, każdej firmie są plusy i minusy tak też jest w ARMIE idealna nie jest bo NIKT I NIC nie jest IDEALNE :) połaczecie ze za to za tamto potracaja a dobrze wiedzieliscie jakie są wytyczne bo sami podpisywaliscie papiery :) ale jak się nie czyta tego co się podpisuje to się później płacze:) dziękuję za uwagę i tyle w temacie :) pozdro
3
mick 2016-12-17 22:49
1. W Armie nie panuje zasada potrącania każdemu i za wszystko. Wykręciłem kilkaset tysięcy kilometrów Armowską Masterką po Europie i od pensji w tym czasie miałem zabrane około 200zł ( nie oczekujmy że ktoś za nas zapłaci za przekroczenia prędkości, fotoradary i przepały związane z jazdą 140 km/h}

2. Spedycja jest ok widać że siedzą tam ludzie zorientowani w transporcie międzynarodowym i potrafią auto ściągnąć na kraj w terminie. Jest jednak jeden warunek: kierowca to profesjonalista, nie ma alko problemu, jest solidny i godny zaufania. Wtedy relacja spedytor- kierowca kierowca - spedytor jest 10/10. Jeśli jesteś pijusem, nie znasz zasad poruszania się po drogach EU, jedynym słowem jakim znasz w obcym języku jest HALLO i wyznajesz zasadę wbiję adres w GPS gaz do podłogi i jakoś to będzie nie oczekuj że ktoś będzie Cię traktował poważnie .

3.W biurze na rozliczeniu panuje miła atmosfera. Nie czuję się jak intruz, którego trzeba oskubać z ciężko zarobionych pieniędzy. To co uczciwie zarobiłem uczciwie jest mi wypłacane.

4. Propnuję świeżakom zanim przyjdziecie pracować do Army nabierzcie minimum 2 letniej praktyki w ruchu międzynarodowym, oszczędzicie nerwów sobie, spedycji, właścicielom, paniom w biurze. Wbrew pozorom nie jest to łatwa praca.

5.Monika napisała NIKT i NIC nie jest idealne. Zgadzam się. Ale widać że firma obrała właściwy kierunek. Dostaliśmy podwyżki da się odczuć że szanują stałych i dobrych kierowców. Myślę że ogarnięci i zdolni ludzie będą z miesiąca na miesiąc tylko lepiej.

6. Dla tych co psioczą i wylewają żale mam radę. Pojeżdzijcie w innych firmach transportowych, pod innymi spedycjami będziecie mieli porównanie.
1
Kuki 2016-12-18 00:14
Już nie jeden przyszedł z doświadczeniem bo jeździła a to na błyszce a to na kasce , Marysce itp itd a później [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielka bo myślał że auto na wodę jeździ i po co tankowania, przez pół nocy wjazdu na firmę nie potrafił znaleźć, a to sobie spałem i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem czy do mnie dzwonią czy nie bo ot co ja taki kozak jestem i mogą mi naskoczyc :) a później taki jeden z drugim zale wylewa :( żal żal i to wielki ale to Wasze pseudo kierowcy :)
Marecki 2016-12-22 16:49
Ojej... nie wiedziałem że teraz żeby pomykać zapszałym busikiem po europie trzeba być poliglotą i mieć topografie europy w jednym paluszku bo po nawigacji jeździć to jest be... może pomyśl o pracy jako spedytor a nie smigasz busikiem 23/24 h za 170 czy 180 dniówki a jak już zdarzy ci się spać to gnieciesz się w tej trumnie zamontowanej na kabinie.
Zasady są w tej firmie dość proste...dymaj dużo a my damy rade i niech to wszystkim wystarczy.
Wszystkie dyspozycje z biura odnośnie tras, załadunków , napraw należy zapisywać i przechowywać przez cały okres w jakim pracujecie, nie robimy nic na gębę, wszystkiego trzeba wymagać na piśmie bo w razie czego wszyscy się wyprą a pieniądze wyciągną od ciebie z kieszeni, nie można tam nikomu ufać.
2
wojtek 2016-12-23 11:27
Interesowała mnie praca na c/e w tej firmie ale z tego co tu widzę to po pierwsze: w firmie raczej kiepska atmosfera - jakieś pousuwane posty, podjazdy personalne itp. bo żale o potrąceniach za przepały puszczam mimo uszu, to raczej norma w firmach transportowych a nie anomalia o ile nie mają norm jeszcze mniejszych od tych podanych przez producenta a u mądrali z prawem jazdy kat "b" przeszkolonych przez przedstawicieli producentów norma na załadowanym zestawie to 20l na 100km
po drugie: mało dużych samochodów i wszystkie zajęte, nie wiem czy dlatego że jest ok czy dlatego że mało aut ale mniejsza o to, narazie daję sobie spokój.
1
Kierowca Volvo 2017-01-02 20:59
Brak szacunku dla kierowców.
5
Kieto 2017-01-04 19:18
To prawda tylko karać i zabierać to dewiza tej firmy nawet za zapachy w aucie potrocaja
9
max 2017-01-25 23:13
w firmie mają nowe samochody, to aż tak śmierdzi od ciebie że musisz zapachy kupować ??
Tomek 2017-01-26 12:02
A ty taki głupi jesteś czy tylko taki głupi żarcik ci wyszedł?
2
zainteresowany 2017-02-07 15:26
A może napisze ktoś jak wygląda praca na c+e ???
Też taka nędza jak tutaj piszą chłopaki z busów czy trochę lepiej?
jak spedycja , jaki system jazdy, kasa itd...
Oczywiście za radę "zadzwoń i zapytaj" z góry dziękuję bo już jestem na tyle doświadczony i wiem że podczas takich rozmów mówią to co chce się usłyszeć a jak przyjdzie co do czego to wypłatę dziel na dwa a w kabinie zamiast 1 czy 2 weekendów siedź co najmniej 3 .
truck 2017-02-22 09:10
to sie mylisz i to sporo
ck 2017-02-22 09:19
w Armie ledwo wytrzymałem trzy tygodnie - umowa zlecenie na początek . porażka . obecnie pracuje już 2 lata w innej konkurencyjnej firmie to coś mówi samo z siebie jak jest w Armie
2
ck 2017-02-22 09:25
jak jest nowe auto to już plastikiem musi pachnieć zamiast np. wanilią
2
VOLVIAK 2017-03-12 19:31
Zwolnić Króla Macedonii i w firmie powinno być ok. Jak narazie Kierowców traktuja jak śmieci.
3
dziadtrans 2017-03-14 21:02
Król Macedonii to jakiś odpad z Regesty więc raczej niczego dobrego się po nm nie można spodziewać.
1
Kierowca nie tuman 2017-03-14 21:15
Super :-) macedon jest cool a jakie sztuczki potrafi hmmm cały potrafi do du.....y prezesom wejsc bez wazeliny istna magia nie iluzja.
1
Arma 2017-03-19 15:23
Super ze sie spotkacie w sadzie. Wlasnie jest ustalany twoj adres IP jak taki jestes pokrzywdzony to w sadzie bedziesz sie mogl wypowiedziec
Kiero 2017-03-20 17:16
To że pracujesz dwa lata w konkurencyjnej firmie nic nie mowi jak jest w Armię, nie podałeś jakiś konkretów jak było więc Twoją opinia to raczej nie opinia :)
renooMaskot 2017-03-29 15:12
Bartek - nie gwiasdosz - zjedzs snikersa :D
1
Nowy22 2017-05-02 09:14
A może ktoś powie jakie są realia ? Bo zastanawiam się nad zmianą pracy i podobno bardzo dobrze płacą, jazda własnym autem na jeden weekend w trasie drugi w domu, stałe sztywne systemy i miła luźna atmosfera... każdy mówi co innego i na drodze co innego.. a jak się podsumuje wszystko to i tak wszędzie poniżej 6/msc...
1
ck 2017-05-15 19:48
w firmie której pracuje nie jest opisana w internecie , Armie jakoś się to nie udało
1
kaczor donald 2017-05-16 15:10
Wow pracujesz w firmie która nie jest opisana w internecie, to naprawdę powód do dumy, napewno jesteś guru na parkingach i dniówki masz ze cztery stówy euro oczywiście hi hi
1
k 2017-05-22 11:50
Aleś zabłysnął - zjedz snickersa
Zostaw swoją opinię o Arma Express Kielce - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arma Express Kielce