SCG Sp. z o.o.

Rybnik

Opinie o SCG Sp. z o.o.

anna61 2015-01-02 16:14
Pani w biurze bardzo miła, konkretna oferta, konkretna kasa.
Krótko i na temat..
7
Magda 2015-01-12 15:40
Fajna firma wystarczy zadzwonić.
Wszystko mi załatwili.
6
Krysia62 2015-02-02 21:41
Bardzo fajna firma - właśnie wróciłam i pragnę polecić. Wyjeżdżałam wcześniej z kilku agencji, ale żadna nie zdała egzaminu tak, jak ta firma. Wszystko na czas - umowa, organizacja wyjazdu, pieniądze na koncie. Osoby w biurze bardzo kompetentne, wszystko wytłumaczą i zawsze pomogą. Polecam bo warto! Ja wyjeżdżam wkrótce znowu z nimi.
7
Justyna 2015-02-03 11:25
Profesjonalna firma. Obsługa w biurze fachowa.Serdecznie Polecam!
6
Maria 2015-02-11 16:43
Firma zadzwoniła do mnie z informacją, że wynagrodzenie zostało przelane i czy wszystko w porządku. Uczciwość ponad wszystko- Polecam Dziękuje Maria
4
kasia32z 2015-02-14 12:30
Popieram poprzedniczki - naprawdę ciężko trafić dziś na tak fajną agencję. Przede wszystkim godnie traktują człowieka. Również polecam.
10
becia04 2015-02-16 16:56
Mam pytanie czy znacie tą firmę mam zamiar aplikować na stanowisko opiekuna czy macie jakieś informacje czy ta firma jest godna zaufania? odpiszcie proszę
13
Ewa69 2015-03-03 21:12
Witam, firma jest godna zaufania. Jestem na ofercie i jest dobrze. tylko musisz znać dobrze język to nawet dostaniesz 1600 euro.
7
becia04 2015-03-04 19:34
Dzięki za odpowiedź no właśnie ten język ciężko to idzie u mnie
5
tea1 2015-03-25 19:58
Pozwolę się wtrącić - bez języka becia04 też nie płacą źle. Znajoma właśnie z nimi wyjechała i powiem szczerze jest zachwycona. Tak jak piszą powyżej chwaliła przede wszystkim obsługę i wynagrodzenie, ale stwierdziła też, ze mają wyjątkowo duży wybór jeżeli chodzi o oferty. Ja właśnie też mam zamiar z nimi wyjechać za jakiś miesiąc.
6
Beata 2015-04-20 06:59
Polecam Firmę - zawsze jest kontakt i pieniądze na czas.
6
ewe 2015-04-26 13:41
Bez języka też mają oferty??
7
Sylwia71 2015-05-05 13:26
Polecam - mają dużo ofert, ponieważ jak mi zmarła podopieczna to zaraz dostałam od nich kilka propozycji. Fajna firma.
8
Zbigniew1964 2015-07-01 15:41
Firma w porządku, przynajmniej dają dodatkowo Polisę jak coś się stanie.
I u lekarza nie trzeba nic płacić na ofercie.
4
Teresa 2015-07-13 22:38
Zgadza się że płacą na czas, Dziękuje Teresa
4
jolasia 2015-07-22 18:44
Dokumenty, pieniądze, ubezpieczenie - wszystko miałam na czas przed wyjazdem, dlatego mogę też z czystym sumieniem polecić tę firmę. Znam takie firmy, gdzie na dokumenty czeka się tygodniami... i ciężko się doczekać, a problemy są zamiatane pod dywan. Tutaj tak nie jest. Obsługa w biurze jest naprawdę ekstra, rzadko kiedy spotyka się takie świetne osoby, które są takie otwarte i tak przyjaźnie nastawione do drugiego człowieka
4
lenin 2015-08-30 00:17
No nie wierze tyle się pisze o firmach ludzie bluzgają z błotem mieszają a tu nawet jednego komentarza negatywnego a może to te miłe Panie z biura tak ładnie piszą o swojej firmie. Wprost się nie chce wierzyć w to co czytam nikt nie ma problemów z firmą to chyba anioł ta firma
9
lenin 2015-09-11 20:48
a teraz już nikt nie pisze o firmie może jej nie ma już?
2
ewa 2015-09-18 16:35
jest ta agencja dalej ja własnie wyjechałam od nich pierwszy raz narazie jest wszystko w porzadku zobaczę czy wynagrodzenie bedzie na czas
1
lenin 2015-09-20 22:31
a jakie wynagrodzenie dają? i czy składki opłacają przyzwoite? jak na pierwszy raz z tą firmą to jake wynagrodzenie ci oferują?
5
Barbara 2015-09-21 13:17
Chyba sami wpisuja tak pozytywne opinie.Wyjechałam na do pracy przez tą firmę i powiem tylko,że niczym dobrym się nie wyróżnia od pozostałych tego typu firmek.Pani z biura dzwoni do mnie i pyta najwyzej ,czy zorganizowałam to czy tamto z rodziną podopiecznego.Trzęsą się przed firmą niemiecką, z którą współpracują.Pieniądze tez nie na czas, nieco uskubnięte. No i zawsze maja rację "w ciemno",bo o podopiecznym wiedzą niewiele.
10
Maria 2015-09-27 12:07
A ile Ci się spóźnili z wypłatą bo mi jeden dzień.
1
ewa 2015-10-03 13:22
wkrótce 10-ty zobaczę czy będzie wynagrodzenie na czas jestem 3 tygodnie na szteli uzgadniam wszystko sama z rodziną bo z agencji nikt jeszcze nie zadzwonił chyba słabo interesują się opiekunkami takie jest oczywiście moje zdanie
ewa 2015-10-09 13:39
wynagrodzenie było nawet przed czasem zadzwoniłam do firmy bo jestem nowa pieniądze wypłacili mi w 2 ratach ale pani w biurze wyjasniła mi że podstawę placa na ostatniego a delegację do 10-ego wszystko super zgadzało się,ale jak zaczęłam mówić na jaką sztelę trafiłam to pani ta za bardzo nie chciała słuchać
4
Maria 2016-01-23 13:25
Mi się z nimi dobrze współpracuje od Kwietnia. Tyle ile ludzi tyle opinii, robisz swoje pieniądze na czas. Może tylko dużo już maja tych opiekunek i nie nadarzają z telefonami. kiedyś dzwonili w poniedziałki i czwartki na stele czy wszystko ok teraz już tylko raz w tygodniu. Ale nie ma co narzekać. Maria J.
1
basia 2016-02-01 13:11
naprawdę dzwonią do Ciebie raz w tygodniu?Do mnie dzwonili dwa razy - pierwszego i ostatniego dnia...
6
agata 2016-02-11 20:16
ja przejechałam z miejsca na inne miejsce ale żeby nie koordynator to nie wiem bo z firmy nikt nie dzwonił takze nie piszcie głupot ze dzwonią bo NIE DZWONIĄ koordynator jasno powiedział trzeba robić wszystko zeby nie stracić szteli i tylko to się liczy o opiekunki nikt się nie martwi
10
Beata 2016-02-16 11:29
Agata to bardzo dziwne, co piszesz bo jak to możliwe aby firma nie kontaktowała się z nami, z tego co wiem od zmienniczki to zawsze dzwonią i do mnie też.
1
Bozena 2016-02-17 14:37
to nie jest dziwne ale prawdziwe dzwonią tylko wtedy jak konczy
się umowa i trzeba zmianę zorganizować



6
Anka! 2016-05-20 16:02
Solidna i wypłacalna firma, miłe Panie, a przecież nigdy nie wiemy do jakiej rodziny trafimy!
1
emi67 2016-05-20 16:09
Firma bardzo fajna, nim wyjechałam Panie z biura przedstawiły mi kila ofert do wyboru. Panie w biurze interesują się opiekunkami na wyjeździe oraz dbają żeby nikt nie czuł się, że jest tam sam. Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę.
4
Jadwiga 2016-06-27 19:21
Płacą zawsze na czas,i nie ma że rodzina nie zapłaciła jak w innych agencjach Polecam.
2
Krysia 2016-09-22 20:30
Witam ja na pierwszej ofercie dostałam 1200 na rękę a potem po urlopie jak zjechałam na inną ofertę dostała 1300.
2
Mufinka 2016-09-29 14:05
oczywiście euro tak?
1
damiano 2016-09-29 15:44
W sumie to chętnie bym się załapał, bo pewnie zarobki mają adekwatne do powierzanych obowiązków. Dzięki
5
jola 2017-03-13 11:10
panie pracują w biurze są miłe , sympatyczne, udzielają wszelkiej pomocy, rady
2
Alicja Kwapik 2017-03-22 12:53
Ja również dostałam więcej jak poprosiłam, o lepiej płatną sztele to również dali mi 1300 eurasków :-)
1
Maja 2017-03-24 13:37
@Alicja Kwapik chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z SCG Sp. z o.o.
Jakie są największe plusy współpracy z firmą?
2
Opiekunka SCG 2017-04-13 15:55
Również polecam tą firmę,jestem zadowolona,wypłata na czas,karta EKUZ również otrzymałam,organizacja podróży doskonała pod same drzwi:),sztela dobra,Panie w biurze miłe i sercem,kartka świąteczna od firmy również doszła.:)
Maja 2017-04-14 10:03
@Opiekunka SCG widać, że firma stara się pokazać jak najlepiej swoją troskę o pracownika. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z firmą. W jakich sytuacjach mogłaś liczyć na wsparcie od strony SCG?
Opiekunka 2017-07-01 14:02
Bylam na pierwszym zleceniu. Organizacja ok, wyplata tez...Karty Ekuz nie dostalam do dzisiaj...
Zostaw swoją opinię o SCG Sp. z o.o. - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCG Sp. z o.o.