SCG Sp. z o.o.

Rybnik

Opinie o SCG Sp. z o.o.

anna61 2015-01-02 16:14:48
Pani w biurze bardzo miła, konkretna oferta, konkretna kasa.
Krótko i na temat..
5
Magda 2015-01-12 15:40:23
Fajna firma wystarczy zadzwonić.
Wszystko mi załatwili.
4
Krysia62 2015-02-02 21:41:47
Bardzo fajna firma - właśnie wróciłam i pragnę polecić. Wyjeżdżałam wcześniej z kilku agencji, ale żadna nie zdała egzaminu tak, jak ta firma. Wszystko na czas - umowa, organizacja wyjazdu, pieniądze na koncie. Osoby w biurze bardzo kompetentne, wszystko wytłumaczą i zawsze pomogą. Polecam bo warto! Ja wyjeżdżam wkrótce znowu z nimi.
5
Justyna 2015-02-03 11:25:50
Profesjonalna firma. Obsługa w biurze fachowa.Serdecznie Polecam!
5
Maria 2015-02-11 16:43:39
Firma zadzwoniła do mnie z informacją, że wynagrodzenie zostało przelane i czy wszystko w porządku. Uczciwość ponad wszystko- Polecam Dziękuje Maria
3
kasia32z 2015-02-14 12:30:06
Popieram poprzedniczki - naprawdę ciężko trafić dziś na tak fajną agencję. Przede wszystkim godnie traktują człowieka. Również polecam.
7
becia04 2015-02-16 16:56:05
Mam pytanie czy znacie tą firmę mam zamiar aplikować na stanowisko opiekuna czy macie jakieś informacje czy ta firma jest godna zaufania? odpiszcie proszę
9
Ewa69 2015-03-03 21:12:23
Witam, firma jest godna zaufania. Jestem na ofercie i jest dobrze. tylko musisz znać dobrze język to nawet dostaniesz 1600 euro.
5
becia04 2015-03-04 19:34:17
Dzięki za odpowiedź no właśnie ten język ciężko to idzie u mnie
5
tea1 2015-03-25 19:58:36
Pozwolę się wtrącić - bez języka becia04 też nie płacą źle. Znajoma właśnie z nimi wyjechała i powiem szczerze jest zachwycona. Tak jak piszą powyżej chwaliła przede wszystkim obsługę i wynagrodzenie, ale stwierdziła też, ze mają wyjątkowo duży wybór jeżeli chodzi o oferty. Ja właśnie też mam zamiar z nimi wyjechać za jakiś miesiąc.
5
Beata 2015-04-20 06:59:45
Polecam Firmę - zawsze jest kontakt i pieniądze na czas.
6
ewe 2015-04-26 13:41:01
Bez języka też mają oferty??
6
Sylwia71 2015-05-05 13:26:52
Polecam - mają dużo ofert, ponieważ jak mi zmarła podopieczna to zaraz dostałam od nich kilka propozycji. Fajna firma.
7
Zbigniew1964 2015-07-01 15:41:33
Firma w porządku, przynajmniej dają dodatkowo Polisę jak coś się stanie.
I u lekarza nie trzeba nic płacić na ofercie.
3
Teresa 2015-07-13 22:38:25
Zgadza się że płacą na czas, Dziękuje Teresa
3
jolasia 2015-07-22 18:44:36
Dokumenty, pieniądze, ubezpieczenie - wszystko miałam na czas przed wyjazdem, dlatego mogę też z czystym sumieniem polecić tę firmę. Znam takie firmy, gdzie na dokumenty czeka się tygodniami... i ciężko się doczekać, a problemy są zamiatane pod dywan. Tutaj tak nie jest. Obsługa w biurze jest naprawdę ekstra, rzadko kiedy spotyka się takie świetne osoby, które są takie otwarte i tak przyjaźnie nastawione do drugiego człowieka
3
lenin 2015-08-30 00:17:09
No nie wierze tyle się pisze o firmach ludzie bluzgają z błotem mieszają a tu nawet jednego komentarza negatywnego a może to te miłe Panie z biura tak ładnie piszą o swojej firmie. Wprost się nie chce wierzyć w to co czytam nikt nie ma problemów z firmą to chyba anioł ta firma
3
lenin 2015-09-11 20:48:42
a teraz już nikt nie pisze o firmie może jej nie ma już?
ewa 2015-09-18 16:35:29
jest ta agencja dalej ja własnie wyjechałam od nich pierwszy raz narazie jest wszystko w porzadku zobaczę czy wynagrodzenie bedzie na czas
lenin 2015-09-20 22:31:26
a jakie wynagrodzenie dają? i czy składki opłacają przyzwoite? jak na pierwszy raz z tą firmą to jake wynagrodzenie ci oferują?
3
Barbara 2015-09-21 13:17:25
Chyba sami wpisuja tak pozytywne opinie.Wyjechałam na do pracy przez tą firmę i powiem tylko,że niczym dobrym się nie wyróżnia od pozostałych tego typu firmek.Pani z biura dzwoni do mnie i pyta najwyzej ,czy zorganizowałam to czy tamto z rodziną podopiecznego.Trzęsą się przed firmą niemiecką, z którą współpracują.Pieniądze tez nie na czas, nieco uskubnięte. No i zawsze maja rację "w ciemno",bo o podopiecznym wiedzą niewiele.
5
Maria 2015-09-27 12:07:04
A ile Ci się spóźnili z wypłatą bo mi jeden dzień.
1
ewa 2015-10-03 13:22:34
wkrótce 10-ty zobaczę czy będzie wynagrodzenie na czas jestem 3 tygodnie na szteli uzgadniam wszystko sama z rodziną bo z agencji nikt jeszcze nie zadzwonił chyba słabo interesują się opiekunkami takie jest oczywiście moje zdanie
ewa 2015-10-09 13:39:53
wynagrodzenie było nawet przed czasem zadzwoniłam do firmy bo jestem nowa pieniądze wypłacili mi w 2 ratach ale pani w biurze wyjasniła mi że podstawę placa na ostatniego a delegację do 10-ego wszystko super zgadzało się,ale jak zaczęłam mówić na jaką sztelę trafiłam to pani ta za bardzo nie chciała słuchać
3
Maria 2016-01-23 13:25:37
Mi się z nimi dobrze współpracuje od Kwietnia. Tyle ile ludzi tyle opinii, robisz swoje pieniądze na czas. Może tylko dużo już maja tych opiekunek i nie nadarzają z telefonami. kiedyś dzwonili w poniedziałki i czwartki na stele czy wszystko ok teraz już tylko raz w tygodniu. Ale nie ma co narzekać. Maria J.
1
basia 2016-02-01 13:11:38
naprawdę dzwonią do Ciebie raz w tygodniu?Do mnie dzwonili dwa razy - pierwszego i ostatniego dnia...
6
agata 2016-02-11 20:16:24
ja przejechałam z miejsca na inne miejsce ale żeby nie koordynator to nie wiem bo z firmy nikt nie dzwonił takze nie piszcie głupot ze dzwonią bo NIE DZWONIĄ koordynator jasno powiedział trzeba robić wszystko zeby nie stracić szteli i tylko to się liczy o opiekunki nikt się nie martwi
5
Beata 2016-02-16 11:29:28
Agata to bardzo dziwne, co piszesz bo jak to możliwe aby firma nie kontaktowała się z nami, z tego co wiem od zmienniczki to zawsze dzwonią i do mnie też.
1
Bozena 2016-02-17 14:37:15
to nie jest dziwne ale prawdziwe dzwonią tylko wtedy jak konczy
się umowa i trzeba zmianę zorganizować



4
Anka! 2016-05-20 16:02:59
Solidna i wypłacalna firma, miłe Panie, a przecież nigdy nie wiemy do jakiej rodziny trafimy!
emi67 2016-05-20 16:09:31
Firma bardzo fajna, nim wyjechałam Panie z biura przedstawiły mi kila ofert do wyboru. Panie w biurze interesują się opiekunkami na wyjeździe oraz dbają żeby nikt nie czuł się, że jest tam sam. Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę.
3
Jadwiga 2016-06-27 19:21:39
Płacą zawsze na czas,i nie ma że rodzina nie zapłaciła jak w innych agencjach Polecam.
1
Krysia 2016-09-22 20:30:15
Witam ja na pierwszej ofercie dostałam 1200 na rękę a potem po urlopie jak zjechałam na inną ofertę dostała 1300.
2
Mufinka 2016-09-29 14:05:44
oczywiście euro tak?
damiano 2016-09-29 15:44:04
W sumie to chętnie bym się załapał, bo pewnie zarobki mają adekwatne do powierzanych obowiązków. Dzięki
1
Zostaw swoją opinię o SCG Sp. z o.o. - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCG Sp. z o.o.