brak logo

POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

Warszawa

Opinie o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

kpina 2016-04-10 22:15
A co sadzicie o produkcji. Brugada 2 i 3 hmm jak dla mnie tragedia wystarczy znac dobrze kiero lub prowadzacych i robisz co chcesz a taki pion podjazdowy traktuje cie jak zero
firmadramat 2016-04-23 13:48
Firma dramat, zawsze była. Na górze przydupasy prezesów. Od Dyrektora handlowego począwszy. Wszedzie układy. Ciągła rotacja stanowisk. Pieniądze słabe płacone w wiekszosci pod stołem. Taka to Firma i nie porownujcie jej do PKM DUDA bo to dwie inne Firmy. Ta to zaden koncern
### 2016-04-27 12:22
Tragedia na produkcji....
1
Wall 2016-05-08 08:18
Trzyma się na rynku fakt tylko dlatego że pracują tam tacy ludzie jak my. Czysty wyzysk kierownik produkcji tylko czeka żeby pieniądza zabrać za święta nie płacą A Panie lejowe myśla ze sa mistrzami paranoja
1
Francja 2016-06-21 13:25
dostałem taki kontakt (usunięte przez administratora), podobno mają pracę dla ubojowców i wykrawaczy we francji na normalniej umowie o prace
:-) 2016-07-19 17:38
jakie premie???
Anonim 2016-07-26 20:26
Słyszałem że Duda kupuje Bekpol z Wałbrzycha, nie wiecie czy to prawda czy tylko plotki?
4
ferdzi 2016-08-08 11:56
Ludzie co wy wypisujecie . Jak może być dobra atmosfera jak sciagają ukrainców do pracy. Mam w Dudzie pracującego kolegę. Proponuję pensje po 1200-1500 zł. Oczywiscie wszystko na lewo najniższa na papierze. Sprzedaż Dudy spada w całej Polsce, na śląsku 2 mln złotych tak huczy cala branża ta Firma się kurczy.
ferdzi 2016-08-09 00:01
Ale tobie sie cos pmylilo To Firma z Sosnowca a nie z Warszawy. Nie mylcie Maktona z Dudą z Sosnowca
Klijent 2016-08-25 03:54
W firmie w Zabkach na ul.Pilsudzkiego jest bardzo niemily,rudy PAN MAGAZYNIER ktory w bardzo ordynarny sposob traktuje dostawców,dlatego w swiat idzie zla opinia na temat firmy DUDA a wystawia taka PAN MAGAZYNIER to znaczy ważniejszy od Prezesa!!
2
Cezar 2016-08-29 18:56
ten "ochroniarz" ma już problemy z policją. wie o nim również poznańska prokuratura. nazywa się stanisław sz. i dopuścił się przestępstw w hurtowni elektrotechnicznej elektroskandia, gdzie współpracował w niszczeniu ludzi z kierownikiem administracyjnym Błażejem J. jeżeli ktoś chce założyć mu sprawę to proszę kontaktować się z Komisariatem Poznań-Nowe Miasto.
JPK 2016-09-02 20:25
Piękne są róże i piękne są bzy, ale z tych kwiatów, tak szczerze mówiąc, to najpiękniejsza jesteś właśnie Ty. Kocham cię za Twoje szafirowe oczy,
kocham cię za Twoje ciemne włosy,
kocham cię za Twoja delikatność
i za to cię kocham, ze nie robisz mi na złość.
pawel 2016-10-04 13:11
Ludzie najniższa na umowie czy to Dyrektor czy przedstawciel handlowy reszta na lewo. W firmie istnieje układ Dyrektora handlowego z Prezesami i kilkoma innymi osobami w Firmie. Reszta to parobki do pracy. Córka Pana Dyrektora z Maktona Poznań zatrudniona celowo na Poznań jako PH w Dudzie. Ciagły spadek sprzedaży miesiąc do miesiąca na rynkach. Taki to koncern jak piszecie. Na produkcji układy.
góra 2016-10-10 16:15
firma jest ok. tylko trzeba więcej pracować niż się mądrzyć. Wypłaty są na czas bo to spółka akcyjna to po pierwsze a po drugie pensja wypłacana musi być bo tak stanowi prawo pracy. Jeśli ktoś ma jakieś zarzuty czy uwagi czekamy na informację.
alio 2016-10-10 16:20
A można wiedzieć jakie są średnie zarobi i jakie benefity wchodzą w grę gdy rozpoczyna się pracę i później jak ma się już większe doświadczenie @góra?
1
dramat 2016-11-06 23:54
Firma to nie żaden koncern bo cala sprzedaz leci na łeb na szyje i to w każdym rejonie Polski. Jak chcesz zarabiać na lewo i niskie pensje to wpadaj
1
Żarłok 2017-01-04 18:30
Złożyłem aplikacje na pracownika magazynu. Czy może mi ktoś powiedzieć ile ja tam zarobię? Czy podpisują umowę i na jak długo. A dodatki socjalne też mają? Mam małe doświadczenie w pracy i boje się że nie dam rady.
obywatel 2017-01-05 20:58
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poco piszesz jakie dodatki za komuny były dodatki!!!!!!
Odleciał 2017-01-08 13:12
Fajna firma znana na rynku, warto tam pracować. Więcej wiary w siebie
1
Iwona 2017-02-28 10:41
@odleciał
mógłbyś opowiedzieć czemu warto pracować w tej firmie
Obecnie trwa rekrutacja na wiele różnych stanowisk w firmie. Osoby szukające informacji na temat pracy na pewno będą wdzięczne za dodatkowe informacje.
Szok 2017-02-28 16:54
Dziadostwo dla despertów przez duże D jestem w szoku że to jeszcze żyje i że żadna kontrola tego nie zamkneła może nie na myśli mam sam proces produkcji ale podejscie do ludzi zatrudnienia wypłat jedna wielka sciema wszystko pod stołem jak nie z lewych kont to w bonach trzeba tam kontrolę nasłać nie ma wyjścia P.D.z Częstochowy pożal się Boże nie wspomnę o P.D.z Kielc dramat .Odradzam nie ładujcie się w to bagno szkoda czasu nigdy nie widziałem czegoś takiego dziki zachód.
Szok 2017-02-28 16:54
Dziadostwo dla despertów przez duże D jestem w szoku że to jeszcze żyje i że żadna kontrola tego nie zamkneła może nie na myśli mam sam proces produkcji ale podejscie do ludzi zatrudnienia wypłat jedna wielka sciema wszystko pod stołem jak nie z lewych kont to w bonach trzeba tam kontrolę nasłać nie ma wyjścia P.D.z Częstochowy pożal się Boże nie wspomnę o P.D.z Kielc dramat .Odradzam nie ładujcie się w to bagno szkoda czasu nigdy nie widziałem czegoś takiego dziki zachód.
1
Iwona 2017-03-01 11:51
@Szok długo już pracujesz w firmie? Co możesz powiedzieć o procesie rekrutacji do firmy? Ciężko jest dostać pracę?
Bolek 2017-05-02 22:08
POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA jest moim miejscem pracy i zawsze będę chwalił polskie firmy. Czasami jest ciężko ale takie życie.
Darek 2017-05-25 21:56
POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA to lider polskiego rynku mięsnego, bardzo intensywnie pracują nad wzmocnieniem pozycji na rynku międzynarodowym. Firma ciągle się rozwija i uważam, że pracownicy powinni cieszyć się praca w takiej firmie.
Iwona 2017-05-30 12:46
@Bolek a jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o plusach pracy w Polskim Koncernie Mięsnym DUDA. Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które rozważają przesłanie swojej aplikacji do firmy.
obywatel 2017-05-31 09:29
firma dno miesci sie wsosnowcu zakłady miesne silesia dawne duda
Iwona 2017-05-31 09:32
@obywatel piszesz, że firma to "dno". Mógłbyś napisać dlaczego tak uważasz? Jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? Dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które myślą o pracy w niej.
Czarek 2017-06-19 22:15
Czy firma organizuje dla pracowników jakieś dodatkowe atrakcje? Może mają zwyczaj dowartościować pracowników?
obywatel 2017-06-20 09:20
atrakcje z ukraincami
Żarłok 2017-06-22 22:20
Bardzo niesmaczne żarty się trzymają niektórych. To są też ludzie i mają swój honor. Firma zatrudnia ludzi którzy chcą pracować, na swoich czasami nie można liczyć.
Kiepasa 2017-06-24 08:20
Jak to wyglada teraz ? Chodzi mi o prace ph?
Warto tam isc do pracy ?
Kiepasa 2017-06-24 08:21
Jak to wyglada teraz ? Chodzi mi o prace ph?
Warto tam isc do pracy ?
Żarłok 2017-06-25 22:45
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby oczernić firmę. Dlaczego niektórzy nie pomyślą, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma? Może nie zawsze jest super.
Iwona 2017-06-26 09:06
@Żarłok rozumiem, że nie do końca zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat firmy. Chętnie dowiemy się więcej również o tym jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy?
Globus 2017-07-05 21:03
Super ? To jest totalne dno. Brak profesjonalizmu w tej firmie. Okropny bałagan panuje w tej firmie. Pracuje sie ponad godziny za które firma placi! Odpowiednie instytucje powinny sie tym zainteresować . Mobbing na porządku dziennym.Do nowych - ludzie nie idźcie do tej firmy . Jezeli cenicie czas wolny szacunek i godne traktowanie .
Iwona 2017-07-06 08:45
@Globus
rozumiem, że nie zgadzasz się z @Żarłok. Piszesz, że w firmie nie można liczyć na szacunek oraz godne traktowanie. Co dokładnie masz na myśli? Twierdzisz również, że w firmie panuje mobbing. Kodeks pracy definiuje mobbing jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce? Firma ma obowiązek ich przeciwdziałaniu. Czy próbowałeś je zgłaszać?
obywatel 2017-07-06 21:58
to czemu wiceprezes suchan odszedł
1
Moralista 2017-07-14 12:13
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać pozytywnej opinii? Czy faktycznie jest wam tak źle? Jeśli tak to może lepiej odejdźcie i poprawcie sobie byt.
Inna firma 2017-07-27 17:52
Czesc prawdopodobnie bede pracowal w Dudzie w Sosnowcu , mam dwa pytanka o socjal ... Czy idac na przerwe jest dostep do wyrobow miesnych z firmy jak szynki , pasztety do sniadania ?? i czy sa jakies bony lub karty przedplatowe ( jak tak to w jakiej kwocie do wydania) w firmowym sklepie Dudy ?? .... Z gory dziekuje za odp.
1
Bartek 2017-07-31 10:08
Tak duża firma musi mieć pewne procedury nadzoru nad pracownikami. Gdyby firma była zła jak piszą niektórzy to przy tej konkurencji nie byłoby śladu po firmie. Może niektórym nie odpowiada charakter pracy?
1
obywatel 2017-07-31 12:57
chłopie zejdz na ziemie jaki socjall jakie bony zawsze morzna zjesc bo sie maprzerwe nastołówce
1
obywatel 2017-07-31 13:01
jaka duża firma za dudy to była firma 4500 osób pracowało a teraz 1000 osób + ukraincy teraz firma bedzie nosiła inną nazwe bo przejeli ja inni ced drób
2
Metody 2017-08-09 21:02
Taka firma to spokojna przyszłość dla pracowników. Narzekanie to dla niektórych pracowników podstawa, tylko po co?
Strażak 2017-08-31 11:30
Jedno wielkie dno dno dno kierownictwo sposób planowania zarządzania ludźmi totalna porażka, łaskę robią że dadzą zjeść na stołówce ale nich powiedzą skąd to mają ano ze zwrotów co już po terminie. O kadrze kierowniczej lepiej się nie wypowiadać bo to są półmózgi a zwłaszcza Lidia.G to już jest brakmózg cały zakład się z niej śmieje Ale jej możesz napluc w twarz a ona ze pada deszcz. Patologią nie wybierajcie się tam do pracy. Ogólnie syf kiła i mogiła.
1
Strażak 2017-08-31 11:31
Jedno wielkie dno dno dno kierownictwo sposób planowania zarządzania ludźmi totalna porażka, łaskę robią że dadzą zjeść na stołówce ale nich powiedzą skąd to mają ano ze zwrotów co już po terminie. O kadrze kierowniczej lepiej się nie wypowiadać bo to są półmózgi a zwłaszcza Lidia.G to już jest brakmózg cały zakład się z niej śmieje Ale jej możesz napluc w twarz a ona ze pada deszcz. Patologią nie wybierajcie się tam do pracy. Ogólnie syf kiła i mogiła.
1
Marek 2017-09-03 10:38
Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Firma działa już tyle lat, wiele zdobyła.
obywatel 2017-09-03 20:03
marek jebij sie w łeb sprzedali zakład jaka przyszłość za 1400zł zakład dno nie mają ludzi to ukraina kto by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za tyle
Iwona 2017-09-04 12:23
@jo, @obywatel to nie miejsce na takie kłótnie i obrażanie się wzajemnie. Forum ma swój regulamin, którego wszyscy użytkownicy muszą przestrzegać. @obywatel skąd wiesz, że POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA jest sprzedany? Ważne, by informacje na forum były potwierdzone źródłowo, więc możesz to jakoś udowodnić? Nie ukrywam, że to ważne dla potencjalnych pracowników.
Żarłok 2017-09-13 10:23
Aż nie chce się czytać takich wpisów. Później ludzie dziwią się, że ich komentarz został usunięty. Tyle zawiści i obrażania. Żeby się dobrze pracowało ludzie musza dbać o to.
Zostaw swoją opinię o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA