brak logo

POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

Warszawa

Opinie o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

Kraków- Barbara 2015-12-25 11:18
Niestety kupiłam zaparzone śmierdzące boczki pakowane w próżni.
Zdecydowanie odradzam
Jeżeli masz coś kupić od Dudy to bez opakowania i wąchaj- ten smród poczujesz
1
ja 2016-01-03 21:29
Pracuje w tym zakładzie na produkcji jest tragedia poprostu jedna baba drugą by za 1zł zaje. .. Kolesiostwo jezeli chodzi o kierownika prowadzacego itp. A osoby które pracują już długo myślą że mogą wszystko zero ponmocy i wsparcia. Zarobki też do dup. . okropna nerwowka
1
lol 2016-02-14 06:52
dlaczego Justyna M.się zwolniła? czy ktoś wie?
lol 2016-02-14 18:59
racja,właściwie nic mnie to nie interesuje,bo znam ją tylko z "widzenia'.pozdro...
lol 2016-02-14 18:59
racja,właściwie nic mnie to nie interesuje,bo znam ją tylko z "widzenia'.pozdro...
lol 2016-02-18 18:06
mi,to chodzi o tą Justynę z szopienic,,?
1
obywatel 2016-02-18 20:46
nie ma przyjęć do dudy na ich miejscach są ukraincy zapieprzaja po 12h 6 dni wtygodniu
2
obywatel 2016-02-19 14:51
potrzebuje ukrainców
2
anka 2016-03-24 22:20
Czy u Dudy jest zakładowy fundusz socjalny? Bo nie wiem czy skladac wniosek o wczasy pod gruszą?
ja 2016-04-01 23:31
U dudy najlepiej maja ci co choruja im wolno wszystko zawsze dostana urlop itp. a kierownictwo ?? doceniaja tym co du** liza
cała prawda 2016-04-08 17:08
FIRMA TRAGEDIA!! Zero szacunku dla pracownika ucinanie płac, niewypłacanie całej kwoty za nadgodziny, wyzysk jeden wielki, przy urlopie zero premii mimo, że urlopu było kilka dni w miesiącu, na święta KUBKI DLA PRACOWNIKÓW OD FIRMY KPINA!! ( usunięte przez administratora )
kpina 2016-04-10 22:15
A co sadzicie o produkcji. Brugada 2 i 3 hmm jak dla mnie tragedia wystarczy znac dobrze kiero lub prowadzacych i robisz co chcesz a taki pion podjazdowy traktuje cie jak zero
firmadramat 2016-04-23 13:48
Firma dramat, zawsze była. Na górze przydupasy prezesów. Od Dyrektora handlowego począwszy. Wszedzie układy. Ciągła rotacja stanowisk. Pieniądze słabe płacone w wiekszosci pod stołem. Taka to Firma i nie porownujcie jej do PKM DUDA bo to dwie inne Firmy. Ta to zaden koncern
### 2016-04-27 12:22
Tragedia na produkcji....
1
Wall 2016-05-08 08:18
Trzyma się na rynku fakt tylko dlatego że pracują tam tacy ludzie jak my. Czysty wyzysk kierownik produkcji tylko czeka żeby pieniądza zabrać za święta nie płacą A Panie lejowe myśla ze sa mistrzami paranoja
1
Francja 2016-06-21 13:25
dostałem taki kontakt (usunięte przez administratora), podobno mają pracę dla ubojowców i wykrawaczy we francji na normalniej umowie o prace
:-) 2016-07-19 17:38
jakie premie???
Anonim 2016-07-26 20:26
Słyszałem że Duda kupuje Bekpol z Wałbrzycha, nie wiecie czy to prawda czy tylko plotki?
3
ferdzi 2016-08-08 11:56
Ludzie co wy wypisujecie . Jak może być dobra atmosfera jak sciagają ukrainców do pracy. Mam w Dudzie pracującego kolegę. Proponuję pensje po 1200-1500 zł. Oczywiscie wszystko na lewo najniższa na papierze. Sprzedaż Dudy spada w całej Polsce, na śląsku 2 mln złotych tak huczy cala branża ta Firma się kurczy.
ferdzi 2016-08-09 00:01
Ale tobie sie cos pmylilo To Firma z Sosnowca a nie z Warszawy. Nie mylcie Maktona z Dudą z Sosnowca
Klijent 2016-08-25 03:54
W firmie w Zabkach na ul.Pilsudzkiego jest bardzo niemily,rudy PAN MAGAZYNIER ktory w bardzo ordynarny sposob traktuje dostawców,dlatego w swiat idzie zla opinia na temat firmy DUDA a wystawia taka PAN MAGAZYNIER to znaczy ważniejszy od Prezesa!!
2
Cezar 2016-08-29 18:56
ten "ochroniarz" ma już problemy z policją. wie o nim również poznańska prokuratura. nazywa się stanisław sz. i dopuścił się przestępstw w hurtowni elektrotechnicznej elektroskandia, gdzie współpracował w niszczeniu ludzi z kierownikiem administracyjnym Błażejem J. jeżeli ktoś chce założyć mu sprawę to proszę kontaktować się z Komisariatem Poznań-Nowe Miasto.
JPK 2016-09-02 20:25
Piękne są róże i piękne są bzy, ale z tych kwiatów, tak szczerze mówiąc, to najpiękniejsza jesteś właśnie Ty. Kocham cię za Twoje szafirowe oczy,
kocham cię za Twoje ciemne włosy,
kocham cię za Twoja delikatność
i za to cię kocham, ze nie robisz mi na złość.
pawel 2016-10-04 13:11
Ludzie najniższa na umowie czy to Dyrektor czy przedstawciel handlowy reszta na lewo. W firmie istnieje układ Dyrektora handlowego z Prezesami i kilkoma innymi osobami w Firmie. Reszta to parobki do pracy. Córka Pana Dyrektora z Maktona Poznań zatrudniona celowo na Poznań jako PH w Dudzie. Ciagły spadek sprzedaży miesiąc do miesiąca na rynkach. Taki to koncern jak piszecie. Na produkcji układy.
góra 2016-10-10 16:15
firma jest ok. tylko trzeba więcej pracować niż się mądrzyć. Wypłaty są na czas bo to spółka akcyjna to po pierwsze a po drugie pensja wypłacana musi być bo tak stanowi prawo pracy. Jeśli ktoś ma jakieś zarzuty czy uwagi czekamy na informację.
alio 2016-10-10 16:20
A można wiedzieć jakie są średnie zarobi i jakie benefity wchodzą w grę gdy rozpoczyna się pracę i później jak ma się już większe doświadczenie @góra?
1
dramat 2016-11-06 23:54
Firma to nie żaden koncern bo cala sprzedaz leci na łeb na szyje i to w każdym rejonie Polski. Jak chcesz zarabiać na lewo i niskie pensje to wpadaj
Żarłok 2017-01-04 18:30
Złożyłem aplikacje na pracownika magazynu. Czy może mi ktoś powiedzieć ile ja tam zarobię? Czy podpisują umowę i na jak długo. A dodatki socjalne też mają? Mam małe doświadczenie w pracy i boje się że nie dam rady.
obywatel 2017-01-05 20:58
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poco piszesz jakie dodatki za komuny były dodatki!!!!!!
Odleciał 2017-01-08 13:12
Fajna firma znana na rynku, warto tam pracować. Więcej wiary w siebie
1
Iwona 2017-02-28 10:41
@odleciał
mógłbyś opowiedzieć czemu warto pracować w tej firmie
Obecnie trwa rekrutacja na wiele różnych stanowisk w firmie. Osoby szukające informacji na temat pracy na pewno będą wdzięczne za dodatkowe informacje.
Szok 2017-02-28 16:54
Dziadostwo dla despertów przez duże D jestem w szoku że to jeszcze żyje i że żadna kontrola tego nie zamkneła może nie na myśli mam sam proces produkcji ale podejscie do ludzi zatrudnienia wypłat jedna wielka sciema wszystko pod stołem jak nie z lewych kont to w bonach trzeba tam kontrolę nasłać nie ma wyjścia P.D.z Częstochowy pożal się Boże nie wspomnę o P.D.z Kielc dramat .Odradzam nie ładujcie się w to bagno szkoda czasu nigdy nie widziałem czegoś takiego dziki zachód.
Szok 2017-02-28 16:54
Dziadostwo dla despertów przez duże D jestem w szoku że to jeszcze żyje i że żadna kontrola tego nie zamkneła może nie na myśli mam sam proces produkcji ale podejscie do ludzi zatrudnienia wypłat jedna wielka sciema wszystko pod stołem jak nie z lewych kont to w bonach trzeba tam kontrolę nasłać nie ma wyjścia P.D.z Częstochowy pożal się Boże nie wspomnę o P.D.z Kielc dramat .Odradzam nie ładujcie się w to bagno szkoda czasu nigdy nie widziałem czegoś takiego dziki zachód.
1
Iwona 2017-03-01 11:51
@Szok długo już pracujesz w firmie? Co możesz powiedzieć o procesie rekrutacji do firmy? Ciężko jest dostać pracę?
Bolek 2017-05-02 22:08
POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA jest moim miejscem pracy i zawsze będę chwalił polskie firmy. Czasami jest ciężko ale takie życie.
Darek 2017-05-25 21:56
POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA to lider polskiego rynku mięsnego, bardzo intensywnie pracują nad wzmocnieniem pozycji na rynku międzynarodowym. Firma ciągle się rozwija i uważam, że pracownicy powinni cieszyć się praca w takiej firmie.
Iwona 2017-05-30 12:46
@Bolek a jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o plusach pracy w Polskim Koncernie Mięsnym DUDA. Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które rozważają przesłanie swojej aplikacji do firmy.
obywatel 2017-05-31 09:29
firma dno miesci sie wsosnowcu zakłady miesne silesia dawne duda
Iwona 2017-05-31 09:32
@obywatel piszesz, że firma to "dno". Mógłbyś napisać dlaczego tak uważasz? Jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? Dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które myślą o pracy w niej.
Czarek 2017-06-19 22:15
Czy firma organizuje dla pracowników jakieś dodatkowe atrakcje? Może mają zwyczaj dowartościować pracowników?
obywatel 2017-06-20 09:20
atrakcje z ukraincami
Żarłok 2017-06-22 22:20
Bardzo niesmaczne żarty się trzymają niektórych. To są też ludzie i mają swój honor. Firma zatrudnia ludzi którzy chcą pracować, na swoich czasami nie można liczyć.
Kiepasa 2017-06-24 08:20
Jak to wyglada teraz ? Chodzi mi o prace ph?
Warto tam isc do pracy ?
Kiepasa 2017-06-24 08:21
Jak to wyglada teraz ? Chodzi mi o prace ph?
Warto tam isc do pracy ?
Żarłok 2017-06-25 22:45
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby oczernić firmę. Dlaczego niektórzy nie pomyślą, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma? Może nie zawsze jest super.
Iwona 2017-06-26 09:06
@Żarłok rozumiem, że nie do końca zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat firmy. Chętnie dowiemy się więcej również o tym jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy?
Globus 2017-07-05 21:03
Super ? To jest totalne dno. Brak profesjonalizmu w tej firmie. Okropny bałagan panuje w tej firmie. Pracuje sie ponad godziny za które firma placi! Odpowiednie instytucje powinny sie tym zainteresować . Mobbing na porządku dziennym.Do nowych - ludzie nie idźcie do tej firmy . Jezeli cenicie czas wolny szacunek i godne traktowanie .
Iwona 2017-07-06 08:45
@Globus
rozumiem, że nie zgadzasz się z @Żarłok. Piszesz, że w firmie nie można liczyć na szacunek oraz godne traktowanie. Co dokładnie masz na myśli? Twierdzisz również, że w firmie panuje mobbing. Kodeks pracy definiuje mobbing jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce? Firma ma obowiązek ich przeciwdziałaniu. Czy próbowałeś je zgłaszać?
obywatel 2017-07-06 21:58
to czemu wiceprezes suchan odszedł
Moralista 2017-07-14 12:13
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać pozytywnej opinii? Czy faktycznie jest wam tak źle? Jeśli tak to może lepiej odejdźcie i poprawcie sobie byt.
Zostaw swoją opinię o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA