brak logo

POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

Warszawa

Opinie o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

wyjasnienie 2015-04-03 21:49:47
Ludzie co wy piszecie wogóle są 2 firmy jedna to DUDA S.A i to jest najwiekszy koncern miesny , który miesci się gdzieś w Polsce, a drugi to Zakłady mięsne Silesia S.A z Sosnowca. Firma dramat, pieniądze pod stołem tzn kopertówki. Na umowie najniższa. Grupa osób, która jest przy Prezesie jest uprzywilejowana , a reszta to "czarne ludki" do zapieprzania. Nie polecam nikomu pracy w tej Firmie.
2
Gregor 2015-05-11 16:51:41
A Jak jest na stanowisku technologa? Warto aplikować, czy już mają i nie potrzebują. I ile wynosi stawka? Bardzo proszę o odp.będę wdzięczny. Pozdrawiam
Lukasz 2015-06-20 10:52:29
w 2004 roku gdy odchodzilem z firmy ,pracowalem jako operator dymo-generatorow w zakladach Duda.Jestem ciekawy jak placa na chwile obecna bo moja osttania wyplata z maja 2004 to bylo 1280 na reke.Od 11 lat emigracja :)
niestety 2015-08-13 23:36:46
Potwierdzam pensja minimalna oficjalnie reszta pod stolem, wiec dramat
1
dana 2015-09-16 22:01:55
duda z Sosnowca to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam,a reksio z garmażerki to pajac i dupek liżący [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektorowi,gnębi tylko pracowników swą krzywą mordą,przyjdzie czas na niego.....
nowa 2015-09-21 21:24:01
Witam dzisiaj zadzwonił i do mnie i zaproponowali stawkę 10zl netto na godzinę chciałam zapytać jak jest w rzeczywistości:)ps jest to praca na pakowni
kierowca 2015-09-22 12:52:48
A ja chcę poruszyć inny temat. Chodzi o ochronę, a dokładnie o jednego ochroniarza, który jest zatrudniony w Zakładach mięsnych i chodzi w mundurze z logo DUDA. Szanowny Panie Prezesie, kogo Pan zatrudnia? Złodzieja!!! Codziennie obserwujemy z kabin samochodów jego wyczyny rzucania czymkolwiek w drzewo orzechowe zza ogrodzenia. Niech sobie zbiera leżące na ziemi orzechy, ale rzucać czym popadnie i łamać gałęzie to chyba nie przystoi pracownikowi ochrony. Ten cymbał psuje opinie Pańskiej firmie w całej Polsce, zważywszy, że widzą to kierowcy z różnych zakątków Polski. Przychodzi do pracy pożreć i nakraść orzechów i tyle jest z niego pożytku, ale wszystkich kierowców i pracowników zakładów mięsnych uważa za złodziei i pijaków. Ochrona pod okiem kamer sprawdza kabiny samochodów i torebki pracowników. Gdyby mógł to jeszcze do majtek kazałby zaglądać, a dlaczego jemu nikt nie sprawdza wyładowanych toreb. Nieraz wynosi dwie torby. Najciemniej zawsze pod latarnią. Po zakładzie krąży opinia, że on jest skuteczny. W czym??? W kablowaniu? Insynuacje, podejrzenia i uważanie wszystkich za złodziei nie są żadnymi osiągnięciami, a w wykrywaniu wszelkich patologii doskonale sobie radzi ochrona zewnętrzna. Panie Prezesie, ten szmaciarz nigdzie długo miejsca nie zagrzał, zwalniali go wszędzie za spanie, za niesłuszne podejrzenia i donosicielstwo, które z faktami nie miało nic wspólnego. Jego pensja, to pensja dla kolejnego zatrudnionego na produkcji. Jego pensja to kolejne zaoszczędzone pieniądze na koncie firmy. Kopa w zad pasożytowi i po ptokach.
3
pracownik 2015-09-23 06:30:33
ten ochroniarz ma na imie Stachu. pracował kiedys w tym samym zakladzie co ja w strazy przemyslowej. kapowal i doprowadzal ludzi do zwolnien bez konkretnych zarzutow, az dyrekcja sie pokapowala, ze to prawdziwa gnida i go zwolnili. w kazdym widzial zlodzieja, a sam ma klejace lapy i zakosi wszystko jak nikt nie zauwazy. nie raz widzielismy przez okienko portierni jak ciął komara. gdyby u Dudy pracowal na nocki tez by gnił, zaloze sie.
3
onyx 2015-09-23 09:39:13
Jaki z niego ochroniarz, kiedys był milicjantem. Pałował ludzi, podkładał swinie i gnił przy kazdej okazji. Jak milicja przefarbowała się na plicje, skasowali i jego, bo to była wyjątkowa gnida. Potem pałętał się po różnych zakladach, ale też się na nim poznawali i szybko dostawał kopniaka. Widocznie u Dudy potrzebują takiego patałacha zeby kablował. Doprowadził do zwolnienia wiele osób. Pozostaje tylko pytanie...czy słusznie te soby potraciły pracę? Pomówić mozna każdego, a on jest w tym mistrzem. Popatrzcie na jego wredną gębę...już na niej ma swinię wymalowaną.
3
katia 2015-09-28 17:32:45
czy chodzi o tego stukniętego ochroniarza w pomarańczowej smyczy? bo ten w każdym widzi złodzieja. bardzo antypatyczny typ.
obywatel 2015-09-28 23:21:46
tak to smyczka
abc 2015-09-29 01:58:01
Ten w pomarańczowej smyczy każdego dnia kabluje do prezesa na wszystkich, zwalcza ochroniarzy, a prezesi i dyrektorzy potem się z czuba śmieją. On myśli, że w ten sposób nabija sobie punkty.
obecny 2015-10-24 06:48:31
Chcę wam wszystkim powiedzieć jaki ten ochroniarz w pomarańczowej smyczy jest potrzaskany. To prawdziwy psychol. Byłem świadkiem jak chciał bić przy budkach szlabanowych ochroniarza, który się zwolnił z pracy i wychodząc, na chwilkę się zatrzymał, żeby się pożegnać z kolegami. Widział to przez kamerę. Natychmiast przybiegł i z pełną agresją rzucił się na tego człowieka. To zwykły szajbus. Ktoś taki nie powinien być zatrudniony w Zakładach mięsnych DUDA. Ale pewnie dlatego utrzymuje się w tej robocie, że dobrze kabluje, a w kablowaniu i pomawianiu on jest mistrzem. Nigdzie szmaciarz długo miejsca nie zagrzał, bo wszędzie jak tylko dał się poznać, to się go pozbywali. Tutaj jedynie ma pozwolenie na tak chamskie zachowania. To zwykły śmieć.
2
obecny 2015-11-14 23:38:56
a wiesz co ty jaszczur...ja uważam po twoim tonie, w jakim odniosłeś się do mojej uwagi, że jesteś jakimś przydupasem u Dudy, w kulki grasz i bierzesz niezłą za to kasę. a to znaczy, że jesteś tyle samo wart, co ten w pomarańczowej smyczce, z tą tylko różnicą, że on niszczy ludzi za nędzne grosze. taki już z niego śmieć.
pracownik 2015-11-15 19:04:35
Ty śmieszny chłopeczku co ty wypisujesz? Tak, mamy pracę być może w jednej z największych i najbardziej znanych marek w Polsce, tylko co z tego? Za ile, ciężko harujemy? Gdybyś mógł coś powiedzieć na temat pracy, nie zabierałbyś tutaj głosu. Dobrze ci? A kto jest twoim wujkiem? A może to ty jesteś owym wujkiem, albo jednym z wujków? Pełno tych nierobów u Dudy. A taki kapuś-ochroniarz, którego zatrudniono poza ochroną zewnętrzną, jest wam na rękę. Tylko za co on bierze pieniądze? Pomawia ludzi o wszelkie zło. Z normalnej firmy, gdziekolwiek pracował, wszędzie go zwalniano za niszczenie ludzi. Ale u Dudy mobbing jest rzeczą normalną, a ten psi ochroniarz w pomarańczowej smyczy...były ormowiec, i były milicjant w gnębieniu ludzi jest najlepszy. Nawet z milicji go wywalili. Teraz na umowę zlecenie wyrabia sobie emeryturkę. Jedno jest pocieszające, ze jak już ją otrzyma, to zdechnie z głodu. Nie dociera tylko do was, że igracie z paragrafem, zatrudniając go. Kiedyś ktoś się mocno wkurzy.
okm 2015-11-16 06:52:17
bo w kazdej robocie to jest tak, ze jak nie masz wujka, to musisz wykazać sie dobrą praca jak chcesz utrzymac stanowisko, albo dobrze kapowac, donosić, podkladac swinie, niszczyc ludzi. a ten pomaranczowy smyk ma na imie Stachu i swinia byl cale zycie. w milicji palowal ludzi i robil najprzerozniejsze swinstwa. to byl wyjatkowa swinia, ze az nawet z milicji go wywalili. teraz szwenda sie po firmach ochroniarskich i tez go zwalniaja za naduzycia wobec ludzi. u dudy jest tolerowany z przymrozeniem oka bo taki jest im potrzebny, a to tez dowodzi ze ten zaklad nie jest normalny, ze jest przyzwolenie na jego zachowania wobec ludzi. jedno jest tylko tutaj normalnoscia - swinia w zakladach miesnych.
Krążek 2015-11-16 19:20:28
Nawet jak pracujesz 2,5miesiąca w mieśącu to i tak ci za to nie zapłacą a człowiek daje z siebie wszystko ludzie wogule nie szanowani jak by mogli to byci z samochodu nie dali wysiąść no ale
onyx 2015-11-17 01:37:41
no i sobie swoim nędznym życiem zasłużył na głodową emeryturę. nie ma go co żałować. w życiu trzeba być człowiekiem.
1
gogol 2015-12-03 15:02:29
powiedz lolek23 czyim jesteś przyd...sem i pochwal się ile zarabiasz. nie wszyscy dobrze zarabiają...nawet u dudy. więc nie zabieraj głosu. a może też kapujesz, skoro pochwalasz takie metody zaistnienia w firmie.
Maszyniok 2015-12-19 00:45:11
Ile teraz na maszynach można zarobić jak się zwalnialem bralem 1900 a teraz
Kraków- Barbara 2015-12-25 11:18:30
Niestety kupiłam zaparzone śmierdzące boczki pakowane w próżni.
Zdecydowanie odradzam
Jeżeli masz coś kupić od Dudy to bez opakowania i wąchaj- ten smród poczujesz
1
ja 2016-01-03 21:29:39
Pracuje w tym zakładzie na produkcji jest tragedia poprostu jedna baba drugą by za 1zł zaje. .. Kolesiostwo jezeli chodzi o kierownika prowadzacego itp. A osoby które pracują już długo myślą że mogą wszystko zero ponmocy i wsparcia. Zarobki też do dup. . okropna nerwowka
1
lol 2016-02-14 06:52:01
dlaczego Justyna M.się zwolniła? czy ktoś wie?
lol 2016-02-14 18:59:52
racja,właściwie nic mnie to nie interesuje,bo znam ją tylko z "widzenia'.pozdro...
lol 2016-02-14 18:59:57
racja,właściwie nic mnie to nie interesuje,bo znam ją tylko z "widzenia'.pozdro...
lol 2016-02-18 18:06:13
mi,to chodzi o tą Justynę z szopienic,,?
1
obywatel 2016-02-18 20:46:16
nie ma przyjęć do dudy na ich miejscach są ukraincy zapieprzaja po 12h 6 dni wtygodniu
1
obywatel 2016-02-19 14:51:19
potrzebuje ukrainców
1
anka 2016-03-24 22:20:57
Czy u Dudy jest zakładowy fundusz socjalny? Bo nie wiem czy skladac wniosek o wczasy pod gruszą?
ja 2016-04-01 23:31:10
U dudy najlepiej maja ci co choruja im wolno wszystko zawsze dostana urlop itp. a kierownictwo ?? doceniaja tym co du** liza
cała prawda 2016-04-08 17:08:34
FIRMA TRAGEDIA!! Zero szacunku dla pracownika ucinanie płac, niewypłacanie całej kwoty za nadgodziny, wyzysk jeden wielki, przy urlopie zero premii mimo, że urlopu było kilka dni w miesiącu, na święta KUBKI DLA PRACOWNIKÓW OD FIRMY KPINA!! ( usunięte przez administratora )
kpina 2016-04-10 22:15:01
A co sadzicie o produkcji. Brugada 2 i 3 hmm jak dla mnie tragedia wystarczy znac dobrze kiero lub prowadzacych i robisz co chcesz a taki pion podjazdowy traktuje cie jak zero
firmadramat 2016-04-23 13:48:06
Firma dramat, zawsze była. Na górze przydupasy prezesów. Od Dyrektora handlowego począwszy. Wszedzie układy. Ciągła rotacja stanowisk. Pieniądze słabe płacone w wiekszosci pod stołem. Taka to Firma i nie porownujcie jej do PKM DUDA bo to dwie inne Firmy. Ta to zaden koncern
### 2016-04-27 12:22:24
Tragedia na produkcji....
1
Wall 2016-05-08 08:18:23
Trzyma się na rynku fakt tylko dlatego że pracują tam tacy ludzie jak my. Czysty wyzysk kierownik produkcji tylko czeka żeby pieniądza zabrać za święta nie płacą A Panie lejowe myśla ze sa mistrzami paranoja
1
Francja 2016-06-21 13:25:17
dostałem taki kontakt (usunięte przez administratora), podobno mają pracę dla ubojowców i wykrawaczy we francji na normalniej umowie o prace
:-) 2016-07-19 17:38:38
jakie premie???
Anonim 2016-07-26 20:26:19
Słyszałem że Duda kupuje Bekpol z Wałbrzycha, nie wiecie czy to prawda czy tylko plotki?
2
ferdzi 2016-08-08 11:56:42
Ludzie co wy wypisujecie . Jak może być dobra atmosfera jak sciagają ukrainców do pracy. Mam w Dudzie pracującego kolegę. Proponuję pensje po 1200-1500 zł. Oczywiscie wszystko na lewo najniższa na papierze. Sprzedaż Dudy spada w całej Polsce, na śląsku 2 mln złotych tak huczy cala branża ta Firma się kurczy.
ferdzi 2016-08-09 00:01:21
Ale tobie sie cos pmylilo To Firma z Sosnowca a nie z Warszawy. Nie mylcie Maktona z Dudą z Sosnowca
Klijent 2016-08-25 03:54:44
W firmie w Zabkach na ul.Pilsudzkiego jest bardzo niemily,rudy PAN MAGAZYNIER ktory w bardzo ordynarny sposob traktuje dostawców,dlatego w swiat idzie zla opinia na temat firmy DUDA a wystawia taka PAN MAGAZYNIER to znaczy ważniejszy od Prezesa!!
2
Cezar 2016-08-29 18:56:45
ten "ochroniarz" ma już problemy z policją. wie o nim również poznańska prokuratura. nazywa się stanisław sz. i dopuścił się przestępstw w hurtowni elektrotechnicznej elektroskandia, gdzie współpracował w niszczeniu ludzi z kierownikiem administracyjnym Błażejem J. jeżeli ktoś chce założyć mu sprawę to proszę kontaktować się z Komisariatem Poznań-Nowe Miasto.
JPK 2016-09-02 20:25:54
Piękne są róże i piękne są bzy, ale z tych kwiatów, tak szczerze mówiąc, to najpiękniejsza jesteś właśnie Ty. Kocham cię za Twoje szafirowe oczy,
kocham cię za Twoje ciemne włosy,
kocham cię za Twoja delikatność
i za to cię kocham, ze nie robisz mi na złość.
pawel 2016-10-04 13:11:13
Ludzie najniższa na umowie czy to Dyrektor czy przedstawciel handlowy reszta na lewo. W firmie istnieje układ Dyrektora handlowego z Prezesami i kilkoma innymi osobami w Firmie. Reszta to parobki do pracy. Córka Pana Dyrektora z Maktona Poznań zatrudniona celowo na Poznań jako PH w Dudzie. Ciagły spadek sprzedaży miesiąc do miesiąca na rynkach. Taki to koncern jak piszecie. Na produkcji układy.
góra 2016-10-10 16:15:08
firma jest ok. tylko trzeba więcej pracować niż się mądrzyć. Wypłaty są na czas bo to spółka akcyjna to po pierwsze a po drugie pensja wypłacana musi być bo tak stanowi prawo pracy. Jeśli ktoś ma jakieś zarzuty czy uwagi czekamy na informację.
alio 2016-10-10 16:20:19
A można wiedzieć jakie są średnie zarobi i jakie benefity wchodzą w grę gdy rozpoczyna się pracę i później jak ma się już większe doświadczenie @góra?
1
dramat 2016-11-06 23:54:16
Firma to nie żaden koncern bo cala sprzedaz leci na łeb na szyje i to w każdym rejonie Polski. Jak chcesz zarabiać na lewo i niskie pensje to wpadaj
Żarłok 2017-01-04 18:30:49
Złożyłem aplikacje na pracownika magazynu. Czy może mi ktoś powiedzieć ile ja tam zarobię? Czy podpisują umowę i na jak długo. A dodatki socjalne też mają? Mam małe doświadczenie w pracy i boje się że nie dam rady.
obywatel 2017-01-05 20:58:16
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poco piszesz jakie dodatki za komuny były dodatki!!!!!!
Odleciał 2017-01-08 13:12:42
Fajna firma znana na rynku, warto tam pracować. Więcej wiary w siebie
1
Zostaw swoją opinię o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA