logo HOTEL & SPA

HOTEL & SPA "Trzy Wyspy"

Świnoujście

Opinie o HOTEL & SPA "Trzy Wyspy"

ość 2015-03-20 09:31:44
Hotel prowadzi sztuczną rekrutację na wszystkie stanowiska. Trwa to już kilka miesięcy. A otwarcie ciągle im się opóźnia. Z dużej chmury mały deszcz.
worker 2015-10-12 18:23:02
Hotel jest otwarty rekrutacja była przeprowadzona dobrze, pracuje dużo ludzi lecz od otwarcia dyrektor zminił się dwukrotnie i nie dotżymalii obietnic danych na rozmowie kwalifikacyjnej. Wypłata co miesiąc jest na koncie lecz trochę za mala jak na wymagania jakie sobie pracodawca stwia.
Gość 2015-11-08 21:17:22
A jak z zarobkami??? Ile zarabia np. Kucharz na kuchni??? Bo w żadnym ogłoszeniu nie podają zarobków.
1
Gość 2015-11-25 18:04:38
Nie chodzi mi o konkretną płacę ale np o jakiś zakres tylko nie wygórowany??? Np. zarobi się od 1500-2000 PLN jako Kucharz??? A może więcej??? W innych ogłoszeniach podają płacę tylko w tej firmie nie.
Gość 2016-01-07 18:37:40
To ile w końcu taki kucharz może zarobić w tej firmie???
Gość 2016-01-08 21:25:45
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
1
niezadowolona 2016-05-02 18:07:02
Ja nie polecam pracy w SPA, po pierwsze są braki w zaopatrzeniu, często zdarza się, ze brak podstawowych jednorazówek do pracy. Menadżer SPA nie radzi sobie z zadaniami, nie lubi jak się informuje o nieprawidłowościach. Natomiast bardzo lubi plotki i donoszenie. Nierówne traktowanie pracowników na tych samych stanowiskach, tego kogo uważa menadżer za "przyjaciela" ten ma lepiej nawet jeśli nie wykonuje rzetelnej pracy. Prace można stracić na rzecz kolegi albo rodziny pracowników na wyższych stanowiskach. Premie nie są zachęcające. Rzeczywistość pracy inna niż ta obiecywana, przede wszystkim dlatego, ze wykonuje się zdania dodatkowe często -gęsto za przyjaciół menadżera albo rodziny, bo tym się nie chce czegoś umyć, posprzątać lub pomoc. Zostawianie nowych pracowników bez wprowadzania w prace, często na recepcji, na której nierzadko się siedzi, bo hotel nie może utrzymać recepcjonistek, które pracownicy z dłuższym stażem pracy traktują bardzo źle. Dodatkowo, jeśli ma się pecha i dostaje się klientów rozliczanych na "zero"( za darmo- znajomi właścicieli etc) nie dostaje się premii za swoja prace. Takich klientów jest bardzo dużo, często zapisywani są na pracowników nowych, co skutkuje właściwie brakiem premii.
18
olga 2016-05-20 12:42:49
Jakiś czas temu wrzucili ogłoszenie, że szukają recepcjonisty i podali kwotę 2700 zł brutto.
1
Poławiacz_Rozwielitek 2016-05-22 17:50:39
Ta opinia brzmi tak, jakby pisała ją osoba pracująca ww. hotelu.
4
Marek 2016-06-22 18:11:30
Witam. Możesz mi dokładniej opowiedzieć o tej pracy w SPA. Dostałem ofertę pracy w tym SPA. Napisz mi na emaila: goluby.pigeon@gmail.com
Łowca_rozwielitek 2016-08-16 21:19:25
Raczej źle aię dzieje! Duzo ludzi odchodzi ze SPA, bodajże juz 10 osób odeszło.
1
kamila 2016-08-16 21:26:21
a czy ktos z was aplikowal wogole juz do nich an stanwsoiko recepcjonistki? niby piszecie ze za wesoło tam nie jest,ale ja nie ma pracy i z chcecia bym nawet tam poszla, jest zlecenie?
anonim 2016-12-10 17:45:13
Najbardziej oburzające jest to , ze hotel wydaje pieniadze na bzdury! Tj integracyjne imprezy. Pseudo integracyjne bo to jedna wielka schadzka dla ...a potem decyduje wydac kolejne pieniądze na następną integrację! Tym razem z żonami w hotelu. Ciekawe dlaczego zony nie byly proszone na pierwsza a na druga juz są! W odległych zakątkach Świnoujścia.....bawili sie Panowie w towarzystwie ukrainek szukających dorobku a jednocześnie tanich sil roboczych. Tak hotel wydaje pieniądze....szkoda ze na podwyżki nie ma! Żal ! Kto to wymyśla? Nigdy nie chciałbym tam pracować i nie życzyłbym sobie by moja zona pracowala w takim burdelu!
wtw:) 2016-12-10 17:54:00
Haha dokladnie pracowałem tam kiedys i niejednokrotnie koledzy mieli awantury w domu przez te imprezy. Ja wiem jak wyglądają integracje u mnie - zawsze w towarzystwie ukochanej. Nie wyobrażam sobie inaczej. Jesli dyrekcja chce integracji bez żon proponuje wypad na paintball to jest integracja zespołowa. Dobrze koleszko napisałeś takie imprezy to typowe ....
Zostaw swoją opinię o HOTEL & SPA "Trzy Wyspy" - Świnoujście
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL & SPA "Trzy Wyspy"