brak logo

Platan Investment Sp. z o.o.

61-369 POZNAŃ

Opinie o Platan Investment Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 12:02
Podobała Ci się rekrutacja? Jakie pierwsze wrażenie zrobiła firma Platan Investment Sp. z o.o. ? Podziel się z nami opinią.
2
masakra 2016-06-30 14:29
Nie polecam tego biura, niekompetentni, nie słowni, kłamią, naciągają nie wiem co by tu jeszcze napisać. Podam za jakiś czas dokładnie pośrednika inicjały, kto tak kręci i mataczy i tyle pieniędzy zarabia na uczciwych ludziach.
6
Marek1982 2016-08-03 14:08
Firma świetna, sam sprzedawalem mieszkanie przez 8 miesięcy oni znaliźli mi klienta w 2 tygodnie. Rewelacja.
5
Krystian 2016-08-11 13:53
Genialna atmosfera pracy! Świetna pomoc od bardziej doświadczonych współpracowników. Serdecznie polecam!
3
Anna 2016-08-24 13:26
Pierwszy raz korzystałam z biura nieruchomości, pomimo początkowych obaw to finalnie jestem zadowolona. Dzięki pomocy pośrednika sprzedałam szybko i za dobra cenę. Pośrednik pomógł też załatwić wszystkie dokumenty i notariusza.
4
WB 2016-09-29 20:20
Korzystałam z tego biura i nie wiem jak inni pracownicy ale p.Marta z którą mieliśmy przyjemność załatwiać wszelkie sprawy to osoba godna polecenia. Jej zaangażowanie i profesjonalizm sprawił że od razu zdobyła nasze zaufanie. Jeśli mielibyśmy kupować jeszcze raz mieszkanie to tylko z p.Martą
4
naiwny 2017-02-15 21:58
opinie pozytywne sami sobie piszą a prawda jest taka że zatrudniają młodych studentów bez żadnej umowy, pracownicy korzystają ze swoich prywatnych telefonów, poszukują mieszkań i jak znajdą rezygnują z pracy, najwytrwalsi pracują do trzech miesięcy i sami odchodzą nie zarobiwszy nawet grosza, nawet im nie zwracają kosztów. na okragło szukają frajerów do szukania mieszkań. Firma bogata, bazuje na obiecywaniu ile to zarobicie.
2
Pracownik 2017-02-27 11:50
A ty na pewno o właściwej firmie piszesz ? Pracuje tam od dobrze ponad roku.. i szereg moich znajomych po fachu tez.
Serdecznie polecam!!! :)
2
Pracownik 2017-02-27 11:50
A ty na pewno o właściwej firmie piszesz ? Pracuje tam od dobrze ponad roku.. i szereg moich znajomych po fachu tez.
Serdecznie polecam!!! :)
Posrednik 2017-02-27 11:54
Bardzo fajna atmosfera pracy! Fenomenalne szkolenia i wsparcie ze strony kadry.
Baaardzo polecam!!!
2
posredniczka 2017-03-02 09:06
Wszystkim osobom które chca spróbować sil w sprzedaży nieruchomosci serdecznie polecam ta firme. Wszystkiego nauczą i odpowiednio zmotywują:)
2
doradca 2017-03-02 16:32
Fantastyczna ekipa! Polecam wszystkim którzy cenią sobie wolny zawód i dobre zarobki :)
2
maciej cymiński 2017-03-07 20:25
Wpis dotyczy Pani Agaty Kosickiej najlepszej z najlepszych.
To wyjatkowa osoba. Miła komunikatywna i kompetentna.
Sprzedałem za jej posrednictwem dwie nieruchomości. Skuteczność 100% Potrafi sprzedac wszystko w kazdym zakresie. Myślę ,że nie miała by problemu ze sprzedażą beduinom piachu na pustyni. Serdecznie polecam
Maciej Cymiński
2
naciągnięty 2017-03-08 18:41
Zwykli pospolici oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mają sporo ofert samemu "wyremontowanych" mieszkań. Wygląda to tak, że mieszkania na pierwszy rzut oka są ładne, ale tylko powierzchownie coś tam porobione jest i kupca w niedalekiej przyszłości (rok, max 2) czeka generalny remont. Zdecydowanie odradzam współpracę z tymi krętaczami
1
Pracownik 2017-03-13 16:04
Świetna atmosfera, genialna ekipa i najlepiej szkolą. Polecam
2
Anna i Wiesław 2017-03-30 01:40
Gorąco polecam Panią Martę Pijanowską z biura obrotu nieruchomościami Platan Investment. Pani Marta mimo młodego wieku, jest osobą o dużym doświadczeniu w branży, zaangażowaną w swoją pracę, bardzo skuteczną w negocjacjach i w sprzedaży mieszkań. Ponadto jest miłą w obyciu, sympatyczną i pogodną osobą. Czułam, że jesteśmy w dobrych rękach, gdy Pani Marta prowadziła naszą sprawę. Naprawdę, nie mogliśmy trafić lepiej!!!
1
Joanna 2017-04-11 20:56
Najlepsza możliwa transakcja dzięki Pani Agacie Kosickiej !! Bardzo profesjonalne podejście do klienta, dużo cennych rad i pomoc przy sprzedaży na najwyższym poziomie. Wszystko odbywa się w przemiłej atmosferze, bardzo dobry kontakt ! :)
1
Zostaw swoją opinię o Platan Investment Sp. z o.o. - 61-369 POZNAŃ
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platan Investment Sp. z o.o.