brak logo

Platan Investment Sp. z o.o.

61-369 POZNAŃ

Opinie o Platan Investment Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 12:02
Podobała Ci się rekrutacja? Jakie pierwsze wrażenie zrobiła firma Platan Investment Sp. z o.o. ? Podziel się z nami opinią.
2
masakra 2016-06-30 14:29
Nie polecam tego biura, niekompetentni, nie słowni, kłamią, naciągają nie wiem co by tu jeszcze napisać. Podam za jakiś czas dokładnie pośrednika inicjały, kto tak kręci i mataczy i tyle pieniędzy zarabia na uczciwych ludziach.
11
Marek1982 2016-08-03 14:08
Firma świetna, sam sprzedawalem mieszkanie przez 8 miesięcy oni znaliźli mi klienta w 2 tygodnie. Rewelacja.
7
Krystian 2016-08-11 13:53
Genialna atmosfera pracy! Świetna pomoc od bardziej doświadczonych współpracowników. Serdecznie polecam!
5
Anna 2016-08-24 13:26
Pierwszy raz korzystałam z biura nieruchomości, pomimo początkowych obaw to finalnie jestem zadowolona. Dzięki pomocy pośrednika sprzedałam szybko i za dobra cenę. Pośrednik pomógł też załatwić wszystkie dokumenty i notariusza.
6
WB 2016-09-29 20:20
Korzystałam z tego biura i nie wiem jak inni pracownicy ale p.Marta z którą mieliśmy przyjemność załatwiać wszelkie sprawy to osoba godna polecenia. Jej zaangażowanie i profesjonalizm sprawił że od razu zdobyła nasze zaufanie. Jeśli mielibyśmy kupować jeszcze raz mieszkanie to tylko z p.Martą
6
naiwny 2017-02-15 21:58
opinie pozytywne sami sobie piszą a prawda jest taka że zatrudniają młodych studentów bez żadnej umowy, pracownicy korzystają ze swoich prywatnych telefonów, poszukują mieszkań i jak znajdą rezygnują z pracy, najwytrwalsi pracują do trzech miesięcy i sami odchodzą nie zarobiwszy nawet grosza, nawet im nie zwracają kosztów. na okragło szukają frajerów do szukania mieszkań. Firma bogata, bazuje na obiecywaniu ile to zarobicie.
6
Pracownik 2017-02-27 11:50
A ty na pewno o właściwej firmie piszesz ? Pracuje tam od dobrze ponad roku.. i szereg moich znajomych po fachu tez.
Serdecznie polecam!!! :)
4
Pracownik 2017-02-27 11:50
A ty na pewno o właściwej firmie piszesz ? Pracuje tam od dobrze ponad roku.. i szereg moich znajomych po fachu tez.
Serdecznie polecam!!! :)
1
Posrednik 2017-02-27 11:54
Bardzo fajna atmosfera pracy! Fenomenalne szkolenia i wsparcie ze strony kadry.
Baaardzo polecam!!!
4
posredniczka 2017-03-02 09:06
Wszystkim osobom które chca spróbować sil w sprzedaży nieruchomosci serdecznie polecam ta firme. Wszystkiego nauczą i odpowiednio zmotywują:)
4
doradca 2017-03-02 16:32
Fantastyczna ekipa! Polecam wszystkim którzy cenią sobie wolny zawód i dobre zarobki :)
4
maciej cymiński 2017-03-07 20:25
Wpis dotyczy Pani Agaty Kosickiej najlepszej z najlepszych.
To wyjatkowa osoba. Miła komunikatywna i kompetentna.
Sprzedałem za jej posrednictwem dwie nieruchomości. Skuteczność 100% Potrafi sprzedac wszystko w kazdym zakresie. Myślę ,że nie miała by problemu ze sprzedażą beduinom piachu na pustyni. Serdecznie polecam
Maciej Cymiński
4
naciągnięty 2017-03-08 18:41
Zwykli pospolici oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mają sporo ofert samemu "wyremontowanych" mieszkań. Wygląda to tak, że mieszkania na pierwszy rzut oka są ładne, ale tylko powierzchownie coś tam porobione jest i kupca w niedalekiej przyszłości (rok, max 2) czeka generalny remont. Zdecydowanie odradzam współpracę z tymi krętaczami
3
Pracownik 2017-03-13 16:04
Świetna atmosfera, genialna ekipa i najlepiej szkolą. Polecam
5
Anna i Wiesław 2017-03-30 01:40
Gorąco polecam Panią Martę Pijanowską z biura obrotu nieruchomościami Platan Investment. Pani Marta mimo młodego wieku, jest osobą o dużym doświadczeniu w branży, zaangażowaną w swoją pracę, bardzo skuteczną w negocjacjach i w sprzedaży mieszkań. Ponadto jest miłą w obyciu, sympatyczną i pogodną osobą. Czułam, że jesteśmy w dobrych rękach, gdy Pani Marta prowadziła naszą sprawę. Naprawdę, nie mogliśmy trafić lepiej!!!
4
Joanna 2017-04-11 20:56
Najlepsza możliwa transakcja dzięki Pani Agacie Kosickiej !! Bardzo profesjonalne podejście do klienta, dużo cennych rad i pomoc przy sprzedaży na najwyższym poziomie. Wszystko odbywa się w przemiłej atmosferze, bardzo dobry kontakt ! :)
3
Jerzy 2017-05-04 18:48
Pani (usunięte przez administratora) z biura PLATAN Investment wysłuchała uważnie naszych oczekiwań dotyczących szukanego mieszkania i kupiliśmy pierwsze mieszkanie polecone przez Panią Martę. To miła osoba ,kompetentna ,udzielająca cennych informacji . Bardzo skuteczna w negocjacjach. Polecam Jerzy!
4
Anna i Krzysztof z córką Pauliną 2017-05-23 18:53
Gorąco polecam Panią Agatę Kosicką!Kompetentna,rzetelna,sympatyczna oraz bardzo skuteczna i pomocna w negocjowaniu kupna mieszkania.Dziękujemy!
4
Andrzej 2017-06-21 22:19
Z tą firmą współpracowałem po raz pierwszy i nie zawiodłem się. Mieszkanie pokazane w sposób bardzo profesjonalny pomimo młodego wieku pośrednika.Starają się wyjaśnić wszelkie wątpliwości i muszę przyznać ,że gdybym kupował po raz kolejny mieszkanie skorzystałbym z usług tej firmy.
3
Kamila i Marek 2017-06-21 23:22
Bardzo polecam Panią Martę Pijanowską. Od momentu, kiedy przejęła sprawy sprzedaży naszej nieruchomości - cały proces ruszył z miejsca. W ciągu 1,5 miesiąca znalazła nam Klienta na mieszkanie (wcześniej mieszkanie było na rynku od 8 miesięcy - bez rezultatu). Bardzo pomocna podczas negocjacji i samej transakcji, która ze względu na zasady funkcjonowania naszego banku nie należała do łatwych i się przedłużała. Jestem pod dużym wrażeniem jej postawy - uważam, że jest życzliwa, a przy tym skuteczna. Bardzo dziękujemy, Pani Marto! :)
4
AW 2017-06-22 18:43
Oceniam to biuro pozytywnie. Pan Miłosz Majchrzak znalazł odpowiedzialnego i słownego kupca praktycznie w ciągu miesiąca. Końcowe negocjacje cenowe oceniam pozytywnie Mogę spokojnie polecić pana Miłosza. Po prostu chce załatwić transakcje a o to przecież chodzi
3
Oszukana 2017-07-15 12:54
W życiu nie spotkałam się z tak niekompetentna, nieuczciwa firma. Pracownicy kłamią, są niedoswiadczeni, bezczelni. Miałam styczność z wieloma firmami i poziom jest każdej o wiele wyższy niż Platana. Naprawdę z całą odpowiedzialnoscia nie polecam tego biura. Niestety zostałam przez nich oszukana. Pozdrawiam
2
Karolina 2017-07-15 21:47
Dziękuję bardzo za pomoc Pani Anicie! Zakup mieszkania byl czystą przyjemnością! Będę polecać dalej! Pozdrawiam! :)
3
Patrycja 2017-07-16 22:40
Szczerze polecam!! Profesjonalne podejście do tematu, transakcja przeprowadzona od a do z tak jak powinno być. Dziękuję! :)
2
Aleksandra K. 2017-07-17 18:50
Platan Nieruchomości w Poznaniu okazało się najbardziej kompetentnym biurem z jakim miałam do czynienia. Pani pośrednik, która sprzedawała moje mieszkanie na Ratajach, stanęła na wysokosci zadania. O nic nie musiałam się martwić - wszystko załatwiła za mnie, a co najważniejsze znalazła świetnych kupujących. Polecam wszystkim!!
2
Oliwia 2017-07-21 11:46
Platan nieruchomości nie ma sobie równych pod względem kadry. Poznałam Pana Jakuba na jednej z prezentacji i byłem oczarowana jego znajomością rynku nieruchomości. Polecam serdecznie, duży wybór ofert
2
Andrzej 2017-07-21 11:48
Polecam Pana Miłosza Majchrzaka, swoim spokojem potrafi załagodzić każdy spór, a entuzjazmem daje poczuć przyjemność z kupowania i wydawania pieniędzy, pozdrawiam Andrzej :)
2
Anna 2017-08-09 20:03
Miałam przyjemność współpracować z Panem Jakubem Konopczyńskim, który zna się na rzeczy. Transakcja przebiegła prawidłowo i bezpiecznie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru biura Platan. Serdecznie polecam!
1
Ania i Marcin 2017-08-18 12:26
Pani Agata Kosicka z biura Platan Nieruchomości jest najlepszą agentką pod słońcem! Błyskawicznie, w ciągu 2 dni, znalazła klientów na nasze mieszkanie. Była niczym latarnia wskazująca właściwy kierunek w meandrach dokumentów, prawnych zawiłości i urzędowych kruczków.
Bardzo dziękujemy za pomoc i opiekę podczas całego procesu sprzedaży mieszkania i z czystym sumieniem polecamy Panią Agatę Kosicką każdemu, kto chce kupić lub sprzedać nieruchomość!
Zostaw swoją opinię o Platan Investment Sp. z o.o. - 61-369 POZNAŃ
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platan Investment Sp. z o.o.