brak logo

GACA SYSTEM SP. Z O. O.

Warszawa

Opinie o GACA SYSTEM SP. Z O. O.

Były pracownik 2014-12-17 11:59
Banda wyzyskiwaczy i naciągaczy. Nigdy w życiu i nikomu nie polecam pracy tam! Ponad 200 godzin miesięcznie za śmieszne pieniądze. Prawo jedynie do 10 dni urlopu, ale jeśli masz umowę o pracę, a ma ją tylko kilka osób. Wszyscy pracują na umowach zlecenie przedłużanych co kilka miesięcy i wtedy 7 dni urlopu bezpłatnego. Ludzie są wykończeni i zmęczeni. Wszystko jest robione w białych rękawiczkach. Mobbing, dwulicowość, intrygi, plotki. To jest to, czym na co dzień żyje GS. Podobno ma Inspekcję Pracy na głowie.W końcu! Dziwi mnie to, jak człowiek, który ma ambicje na medialnego gwiazdora pozwala sobie na coś takiego. Odradziłbym pracę tam nawet swojemu wrogowi. Ludzie są zwalniani z dnia na dzień! Czeka się, aż skończą swoją zmianę i następnego dnia są zostawieni na lodzie. Jeśli robisz coś, nie po myśli wielkiego guru, to prędzej czy później coś na Ciebie znajdą, żeby Cię wyrzucić a przy okazji obrobią Ci dupę, tak że wszyscy będą myśleć, że to Twoja wina i byłeś złym pracownikiem. Mam nadzieję, że im bardziej medialny będzie, tym szybciej to wszystko wyjdzie na światło dzienne!
35
gość 2014-12-31 14:02
banda oszustów. przeprowadzają rekrutację, każą pracować 2 tygodnie za darmo, a potem do widzenia. I następne ogłoszenie o naborze. Zwykli wyzyskiwacze żerujący na determinacji ludzi poszukujących pracy.
12
Wiadomo kto 2015-04-24 21:34
Niestety ale wielki zawód... I chodzi mi tu o zawiedzenie. Ujrzawszy ofertę pracy nasunęła się myśl, że to jest właśnie TO. Praca u znanego człowieka zapewne za godziwe pieniądze. Nic bardziej mylnego. Praca na recepcji to praca stojąca, a więc nie łatwa. 9.50 na rękę, umowa zlecenie ( z umowami tez jest kombinowanie) , bez płatnego urlopu. Chorobowe przez pierwsze parę miesięcy także jest bezpłatne. Ludzi natłok, chwilami nie ma czasu żeby się napić. Pracuje się także w weekendy, dwa tygodnie bez ani jednego dnia wolnego. Proszę mi uwierzyć, że przychodząc tego 11 stego , 12 stego dnia człowiekowi żyć się nie chce. Skąd moja opinia? Zostałam wyrzucona z dnia na dzień, bez dania ani jednego dnia na znalezienie nowego zatrudnienia. Zarządca tej placówki sam nie potrafił wytłumaczyć dlaczego nie przedłuży mi umowy. Za każda rozmową podawał mi nowe powody. Stanęło na tym, że jakaś dziewczyna ( domyślam się, ze znajoma) chce wskoczyć na moje miejsce, a więc z racji iż jestem najkrótsza stażem to ja wylatuję ;) I gdzie tu profesjonalizm, ludzkie podejście i zrozumienie drugiego człowieka?
Polityka pacjent-pracownik w Gaca system wygląda tak, ze kiedy pacjent Cię obrzuca błotem , wyładowuje swoje złości, ubliżając przy tym -Ty masz się szczerze uśmiechać i najlepiej wejść im w tyłek. Nie ważne że pracownicy Gaca system to wartościowi, inteligentni ludzie z ambicjami. Tutaj nikt nigdy racji im nie przyzna. Liczy się pacjent, który zostawia sporo gotówki, a Ty jesteś tu tylko do obsługi. W gąszczu minusów znajdę także plusy. Załoga Gaca system to fajni, wartościowi ludzie, którzy tworzą tam super atmosferę. Plusem jest także możliwość korzystania z dobrze wyposażonej siłowni. Mam nadzieję że komuś przyda się moja opinia. Pozdrawiam ( także tych którym opinia się nie spodoba )
17
Pracownik 2016-10-02 09:18
Nie są dobre zarobki, praca trenera czy eksperta to jakaś masakra, proszę nie pisać bzdur
9
My 2016-10-03 16:56
Idź i spróbuj rozmowa bedzie z Panem W ktory zada ci kilka prostych pytan.Co do pracy to nie polecam wyzysk i mobing w bialy dzien. Wiekszosc pracownikow nie jest tutaj na długo duza rotacja
6
bum 2016-10-09 21:15
Hej, ale wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać? Pewnie jakieś premie się trafiają do podstawy.
2
były pracownik 2 2016-11-04 21:45
Na początek 10,50zł netto, po 2, 3 miesiącach po zdaniu egzaminu 11,50zł netto. Premie - nigdy. Jw banda oszustów, wyzyskiwaczy i zero szacunku dla pracownika. Człowiek nie jest doceniony za nic, a ta firma funkcjonuje tylko dzięki Tym ludziom, którzy są na każde zawołanie i pracują 14dni pod rząd również kończąc zmianę o godz 23, następnego dnia przychodząc na godzinę 8. GacaSystem jest jak maszynka do pieniędzy, kasa,kasa,kasaaa, ściągnięcie jak najwięcej "pacjentów" których jest już coraz mniej, ośrodki powstają, a na to trzeba zarobić.
Podsumowując nigdy nikomu nie polecam się tam zatrudniać, jeden wielki kołchoz pracy, gorzej niż korporacja. Jedno wielkie zamieszanie, zła atmosfera, plotki i zero szacunku, a z miesiąca na miesiąc robi się coraz większe błoto.


Ps : Były pracownik świetnie opisał tą pseudo firmę . :)
16
aga 2016-12-02 14:22
Do mnie dziś dzwonił Pan, który zaprosił mnie na rozmowę. Oczywiście składałam na recepcjonistkę, a tem mi wmawia za przeproszeniem "dziecko do brzucha", że jako telefonistka. A i bardzo ciekawa sprawa, że spotkanie w hotelu. Naprawdę świetna wizytówka. Na fb nie można wystawić opinii o firmie. Tak się szef boi ? Gratulacje jest świetną wizytówką firmy.
4
Ania 2016-12-02 15:03
Hej wiesz coś więcej jak wygląda praca na stanowisku recepcjonistki?
Były pracownik. 2017-01-18 12:41
Jakiś czas temu miałam przyjemność pracować u Pana GACY. Wspominam ten czas bardzo dobrze. To bogate doświadczenie pracy z różnymi ludźmi i dla różnych ludzi. Szybko zrozumiałam, że ważna jest dobra atmosfera, którą sama też tworzyłam, czym dzieliłam się z innymi to wracało do mnie. Pracowitość, sumienność, zaangażowanie zostało docenione bez większego rozgłosu, w niespektakularny sposób. Wiem, że Pan Gaca pomagał i pomaga pracownikom i osobom w potrzebie, a lista jest bardzo długa. Co zyskałam? Zyskałam bogate doświadczenie, szacunek, przyjaźń wielu osób na całe życie.
2
Kama 2017-02-06 11:08
Pracowałam na recepcji kilka miesięcy i wiem jak to wygląda. Bywa że pracy jest naprawde dużo, ale za to zespół mi trafił sie fajny. Nogi bolały, jak to na recepcji. Nie powiem, że mniej czy bardziej niż w sieciówce z odzieżą. Jestem studentką i przynajmniej zdobyłam jakieś doświadczenie. Nigdzie nie jest lekko, ale tam przynajmniej są pieniądze i spoko ludzie.
2
Jtis 2017-02-06 15:32
Staniwczo odradzam prace w tej firmie, szczegolnie w dziale TOP w ktorym kierwoniczka jest chora psychicznie kobieta, nie jestes matka? to jestes przez nia traktowany jak chore, niepelnosprawne umyslowo dziecko. Ogolnie ma jedna swoja ukochana ulubienice, ktora moze Ci w ryj napluc ale i tak to Ty musisz ja przepraszac przt wszystkich, momentami gubilam sie czy to ona lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniczce czy idwrotnie. Poza tym, konrad gaca nie jest lekarzam, nie ma wyksztalcenia medycznego a deklaruje sie ze leczy ludzi z otylisci. Znachorstwo w nowiczesny sposob i legalny. Powinni tym miejscem zajac sie odpowiednie sluzby.
3
Byla recepcjonistka wawa 2017-02-08 10:42
nie polecam pracy u tego pana! Najgorsza praca na jaka trafilam! Brak szacunku dla pracownika, sztuczna atmisfera pracy i jeszcze Ci biedni pacjenci ktorym wmawia sie tone glupot, szkoda sie robi jak sie widzi czlowieka ktory niszczy sobie organizm u takiego konowała i jeszcze za to sporo placi.
8
... 2017-02-14 19:38
Wydaje Ci się , że anonimowo możesz obrażać ludzi:) Powodzenia w dalszej karierze :)
on 2017-02-14 19:41
I kto tu podczas pracy komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizał to ja nie będę się wypowiadał, opinia niedowartościowanej,sfrustrowanej małolaty. Tyle
1
detrh 2017-02-14 20:44
Najlepiej nic nie robić i brać za to spory hajs. Mieć pretensje o wszystko i do wszystkich. Ludzie chyba nie znacie co to praca.
1
Prawo 2017-02-16 20:23
Proszę nie straszyć użytkowników.
Administrator Danych Osobowych przetwarza Dane Osobowe Użytkownika w zakresie niezbędnym do realizacji usługi zdefiniowanej w regulaminie, w tym rozwiązania oraz prawidłowej realizacji usług, archiwizacji, a także w innych celach pod warunkiem uzyskania odpowiednich zgód.

Administrator Danych Osobowych uprawniony jest do udostępniania Danych Osobowych wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości.

Użytkownik ma prawo wynikające z wyżej wymienionej ustawy wglądu do przetwarzanych Danych Osobowych w każdym czasie, jak również prawo do ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia z bazy kont.

Serwis podejmuje szereg działań technicznych oraz organizacyjnych w celu zabezpieczenia Danych Osobowych Użytkowników.

Dane osobowe przekazane przez Użytkowników w związku z korzystaniem z usługi nie będą udostępniane odbiorcom w rozumieniu art. 7 pkt 6 UODO.
Ustawa art.7 pkt 6 UODO
6) odbiorcy danych - rozumie się przez to każdego, komu udostępnia się dane osobowe, z wyłączeniem:
a) osoby, której dane dotyczą,
b) osoby upoważnionej do przetwarzania danych,
c) przedstawiciela, o którym mowa w art. 31a,
d) podmiotu, o którym mowa w art. 31,
e) organów państwowych lub organów samorządu terytorialnego, którym dane są udostępniane w związku z prowadzonym postępowaniem,
7) (6) państwie trzecim - rozumie się przez to państwo nienależące do Europejskiego Obszaru Gospodarczego.
1
Sylwka 2017-04-25 17:40
Nie polecam, marne pieniadze w porownaniu do obowiazkow jakie trzeba wykonywac, zrezygnowalam po 2 tygodniach pracy. Jesli chcesz zarobic godne pieniadze to napewno nie w gaca system.
7
Patrycja 2017-07-31 14:35
A pracuje ktoś jako Kierownik Recepcji? Napiszcie coś o pracy na tym stanowisku.Wyrażając swoją opinie pomożecie osobom które zastanawiają się nad aplikowaniem do firmy.
Jacek 2017-08-28 14:15
Sylwka skoro pracowałaś tylko 2 tygodnie to co ty wiesz o tej firmie stanowisku czy pieniądzach? A skoro pracowałaś to przecież musiałas wiedziec za ile pracujesz, to czemu sie zgadzałaś? coś mi tu śmierdzi
1
susu 2017-09-03 17:07
Nie polecam. Jeśli ktoś ma życie prywatne i jest osobą ambitną to nie warto zadawać się z tą firmą.
1
szaleniec 2017-09-14 11:58
Szczerze? Jedna wielka zenada, czekam az to upadnie
1
Patrycja 2017-09-18 16:22
@szaleniec dlaczego tak uważasz? Co jest tego powodem? Czy obecnie pracujesz tutaj? @susu czy powiesz coś więcej na ten temat? Czemu nie polecasz? Co nie podoba Ci się pracując w firmie GACA SYSTEM SP. Z O. O.?
Zostaw swoją opinię o GACA SYSTEM SP. Z O. O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GACA SYSTEM SP. Z O. O.