brak logo

GACA SYSTEM SP. Z O. O.

Warszawa

Opinie o GACA SYSTEM SP. Z O. O.

Były pracownik 2014-12-17 11:59:30
Banda wyzyskiwaczy i naciągaczy. Nigdy w życiu i nikomu nie polecam pracy tam! Ponad 200 godzin miesięcznie za śmieszne pieniądze. Prawo jedynie do 10 dni urlopu, ale jeśli masz umowę o pracę, a ma ją tylko kilka osób. Wszyscy pracują na umowach zlecenie przedłużanych co kilka miesięcy i wtedy 7 dni urlopu bezpłatnego. Ludzie są wykończeni i zmęczeni. Wszystko jest robione w białych rękawiczkach. Mobbing, dwulicowość, intrygi, plotki. To jest to, czym na co dzień żyje GS. Podobno ma Inspekcję Pracy na głowie.W końcu! Dziwi mnie to, jak człowiek, który ma ambicje na medialnego gwiazdora pozwala sobie na coś takiego. Odradziłbym pracę tam nawet swojemu wrogowi. Ludzie są zwalniani z dnia na dzień! Czeka się, aż skończą swoją zmianę i następnego dnia są zostawieni na lodzie. Jeśli robisz coś, nie po myśli wielkiego guru, to prędzej czy później coś na Ciebie znajdą, żeby Cię wyrzucić a przy okazji obrobią Ci dupę, tak że wszyscy będą myśleć, że to Twoja wina i byłeś złym pracownikiem. Mam nadzieję, że im bardziej medialny będzie, tym szybciej to wszystko wyjdzie na światło dzienne!
21
gość 2014-12-31 14:02:53
banda oszustów. przeprowadzają rekrutację, każą pracować 2 tygodnie za darmo, a potem do widzenia. I następne ogłoszenie o naborze. Zwykli wyzyskiwacze żerujący na determinacji ludzi poszukujących pracy.
6
Wiadomo kto 2015-04-24 21:34:52
Niestety ale wielki zawód... I chodzi mi tu o zawiedzenie. Ujrzawszy ofertę pracy nasunęła się myśl, że to jest właśnie TO. Praca u znanego człowieka zapewne za godziwe pieniądze. Nic bardziej mylnego. Praca na recepcji to praca stojąca, a więc nie łatwa. 9.50 na rękę, umowa zlecenie ( z umowami tez jest kombinowanie) , bez płatnego urlopu. Chorobowe przez pierwsze parę miesięcy także jest bezpłatne. Ludzi natłok, chwilami nie ma czasu żeby się napić. Pracuje się także w weekendy, dwa tygodnie bez ani jednego dnia wolnego. Proszę mi uwierzyć, że przychodząc tego 11 stego , 12 stego dnia człowiekowi żyć się nie chce. Skąd moja opinia? Zostałam wyrzucona z dnia na dzień, bez dania ani jednego dnia na znalezienie nowego zatrudnienia. Zarządca tej placówki sam nie potrafił wytłumaczyć dlaczego nie przedłuży mi umowy. Za każda rozmową podawał mi nowe powody. Stanęło na tym, że jakaś dziewczyna ( domyślam się, ze znajoma) chce wskoczyć na moje miejsce, a więc z racji iż jestem najkrótsza stażem to ja wylatuję ;) I gdzie tu profesjonalizm, ludzkie podejście i zrozumienie drugiego człowieka?
Polityka pacjent-pracownik w Gaca system wygląda tak, ze kiedy pacjent Cię obrzuca błotem , wyładowuje swoje złości, ubliżając przy tym -Ty masz się szczerze uśmiechać i najlepiej wejść im w tyłek. Nie ważne że pracownicy Gaca system to wartościowi, inteligentni ludzie z ambicjami. Tutaj nikt nigdy racji im nie przyzna. Liczy się pacjent, który zostawia sporo gotówki, a Ty jesteś tu tylko do obsługi. W gąszczu minusów znajdę także plusy. Załoga Gaca system to fajni, wartościowi ludzie, którzy tworzą tam super atmosferę. Plusem jest także możliwość korzystania z dobrze wyposażonej siłowni. Mam nadzieję że komuś przyda się moja opinia. Pozdrawiam ( także tych którym opinia się nie spodoba )
11
Pracownik 2016-10-02 09:18:30
Nie są dobre zarobki, praca trenera czy eksperta to jakaś masakra, proszę nie pisać bzdur
5
My 2016-10-03 16:56:57
Idź i spróbuj rozmowa bedzie z Panem W ktory zada ci kilka prostych pytan.Co do pracy to nie polecam wyzysk i mobing w bialy dzien. Wiekszosc pracownikow nie jest tutaj na długo duza rotacja
2
bum 2016-10-09 21:15:04
Hej, ale wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać? Pewnie jakieś premie się trafiają do podstawy.
1
były pracownik 2 2016-11-04 21:45:46
Na początek 10,50zł netto, po 2, 3 miesiącach po zdaniu egzaminu 11,50zł netto. Premie - nigdy. Jw banda oszustów, wyzyskiwaczy i zero szacunku dla pracownika. Człowiek nie jest doceniony za nic, a ta firma funkcjonuje tylko dzięki Tym ludziom, którzy są na każde zawołanie i pracują 14dni pod rząd również kończąc zmianę o godz 23, następnego dnia przychodząc na godzinę 8. GacaSystem jest jak maszynka do pieniędzy, kasa,kasa,kasaaa, ściągnięcie jak najwięcej "pacjentów" których jest już coraz mniej, ośrodki powstają, a na to trzeba zarobić.
Podsumowując nigdy nikomu nie polecam się tam zatrudniać, jeden wielki kołchoz pracy, gorzej niż korporacja. Jedno wielkie zamieszanie, zła atmosfera, plotki i zero szacunku, a z miesiąca na miesiąc robi się coraz większe błoto.


Ps : Były pracownik świetnie opisał tą pseudo firmę . :)
7
aga 2016-12-02 14:22:19
Do mnie dziś dzwonił Pan, który zaprosił mnie na rozmowę. Oczywiście składałam na recepcjonistkę, a tem mi wmawia za przeproszeniem "dziecko do brzucha", że jako telefonistka. A i bardzo ciekawa sprawa, że spotkanie w hotelu. Naprawdę świetna wizytówka. Na fb nie można wystawić opinii o firmie. Tak się szef boi ? Gratulacje jest świetną wizytówką firmy.
Ania 2016-12-02 15:03:26
Hej wiesz coś więcej jak wygląda praca na stanowisku recepcjonistki?
Zostaw swoją opinię o GACA SYSTEM SP. Z O. O. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GACA SYSTEM SP. Z O. O.