Capital Innovation

Poznań

Opinie o Capital Innovation

Marek1434 2016-01-19 09:43:58
Czy ktoś obecnie mógłby wyrazić swoją opinię na temat pracodawcy warunków (usunięte przez administratora) Licze na oopinie doświadczonych pracowników byłych i obecnych ! Z góry dziękuję
1
ola 2016-01-19 13:51:06
Witam.Mała- dlaczego "dopłacisz"?Jak wyglądają plany sprzedażowe?(wysokie?)Firma sprawia wrażenie bardzo wymagającej.
Arti 2016-01-19 14:01:02
Ja pracuje w Capital od 4 miesięcy i nie mam się do czego doczepić. Rekrutacja 3 etapowa, na każdym etapie test sprawdzający różne cechy i doświadczenie. Średnio trudne. Trochę straszą na 3 etapie, że to wymagająca praca, ale jak bierzesz udział w szkoleniu i zajęciach praktycznych to nie ma się czego bać, zwłaszcza że z każdą sprawą możesz przyjść do swojego opiekuna cały czas, choć bywa też czasem wymagający. Tylko umowę o pracę dają dopiero po ukończonym szkoleniu. Myślę że mogę spokojnie polecić.
23
Tyyy 2016-01-19 14:04:00
Firma sprawia wrażenie bardzo wymagającej.Czy palny są realne do zrealizowania czy zawyżane?Ważna dla mnie jest atmosfera w pracy.Mógłby ktoś, powiedzieć coś więcej na ten temat? Jak traktowani są nowi pracownicy?
3
Trryyy 2016-01-19 14:08:47
Dlaczego dopłacisz?
Mała 2016-01-20 14:31:40
Jakim cudem tam pracujesz 4 miesiące jak ludzie odchodzą od nich po tygodniu ?!
9
Odradzam 2016-01-26 15:14:32
i tyle w temacie, (usunięte przez administratora)
7
Becia 2016-01-28 14:22:07
Mi tam się praca podoba, pracuje już 2 miesiąc, warunki zadowalające, bardzo mili ludzie i można się bardzo dużo nauczyć. Dostałam nawet komputer :-)
19
aga 2016-02-01 17:03:25
odradzam, wszystko wygląda dobrze na procesie rekrutacji ale potem...
20
kandydat 2016-02-02 17:12:52
Witam. Byłem dziś na rozmowie. Sprawia wrażenie profesjonalnej. No ale zobaczymy. Póki co jestem pozytywnie nastawiony. Ps. jak ktoś odchodzi po tygodniu z jakiejkolwiek pracy to się chyba do niej nie nadaje.
18
Mała 2016-02-03 18:22:38
tak, tak. Przyjmij pracę to sam zobaczysz.
10
nodi28 2016-02-08 15:23:10
Kandydat jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna?
Zainteresowany 2016-03-22 10:58:19
Powiedzcie mi proszę, po jakim czasie od rozmowy dostaliście zaproszenie na drugi etap rekrutacji? Chodzi o stanowisko menagerskie. Pozdrawiam
4
Justyna 2016-03-23 15:29:14
Ja aplikowałam na stanowisko managerskie, ale zaproszenie na II etap dostałam dopiero po dwóch dniach. Kilka testów + prezentacja. Ogólnie mogę polecić.
18
Zainteresowany 2016-03-24 07:51:08
Ja również aplikowałem na stanowisko menagerskie. Z tym, że zaproszenie na drugi otrzymałem już po pierwszej rozmowie. Zaskoczyło mnie to, dlatego chciałem się dowiedzieć czy jestem odosobnionym przypadkiem, czy nie?
kasia 2016-03-24 10:04:02
czy na drugim etapie powiedzieli dokłanie jak ta praca wygląda? czy praca kierownika zespołu polega na pracy w birze firmy czy trzeba chodzić do klientów i im coś wciskać? i jak wygląda wynagrozenie? stała pensja plus prowizja?
1
asa 2016-03-24 17:52:26
nie, nie jesteś odosobnionym przypadkiem.
Kandydat 2016-05-04 15:09:22
Z czystym sumieniem mogę polecić
26
Kandydat 467 2016-05-05 19:07:25
Czy to co mówią na rozmowach nie jest zbyt kolorowe?
6
kandydat 467 2016-05-08 22:29:22
no zasadniczo fajna podstawa a do tego premie i prowizje dość spore, przy stosunkowo niewielkim (mogłoby się wydawać) nakładzie pracy. fajnie by było jakby sie wypowiedział ktoś kto pracuje/pracował tam dłuższy czas jak się ma to co mówią do teog jak w rzeczywistości jest
15
ŚCIEMA 2016-05-09 14:26:50
(usunięte przez administratora) omijać szerokim łukiem
13
kandydat 2016-05-19 23:05:45
Jestem po pierwszym etapie rozmowy na stanowisko doradcy klienta, czy mógłby ktoś podpowiedzieć (usunięte przez administratora) Jak ta praca wygląda DOKLADNIE?? Z komentarzy typu "polecam" albo "nie polecam" bardzo mało można się dowiedzieć. Nie chcę tracić czasu na kolejne etapy jeżeli moja praca będzie tak wyglądać. Z góry dzięki!
9
truskawka 2016-05-26 19:50:59
Zaluje ze zdecydowałem sie przyjąć te prace. Nie polecam!
16
Mała 2016-06-03 17:45:59
A ja jestem bardzo zadowolona z pracy.Absolutnie nie żałuję żadnego dnia na szkoleniu.Dużo informacji ciekawych.Szkolenia produktowe z Dyrektorami z innych firm na bardzo wysokim poziomie co daje możliwość nauczenia się produktu faktycznie od podstaw. Jak można pisać że się żałuję że zdecydowało się podjąć prace a po tygodniu szkolenia nagle zrezygnować. To jest praca dla ludzi lubiących pracę z innymi ludźmi. To co jest pozytywne to na pewno atmosfera.
Ja jestem zadowolona mam managera który zawsze pomaga, choć czasami jest bywa upierdliwy.
25
Interesant 2016-06-09 13:00:28
Jaka wiedza jest potrzebne w obsłudze klienta/handlu aby swobodnie pracować na takim stanowisku? W ofertach jest spora rozbieżność wykształcenie średnie albo wyższe. Czy wymagana jest perfekcyjna znajomość rachunkowości albo tematów pokrewnych w ofertach nie ma o tym wzmianki ale być może osoba która pracuje na podobnym stanowisku może coś podpowiedzieć.
5
Alka 2016-06-10 07:54:41
Wiedza w zależności gdzie wcześniej pracowałaś lub jaką uczelnie skończyłaś. Jeżeli chodzi o szkolenia to one w Capital są od podstaw więc nie trzeba się niczym przejmować.Tym bardziej z tego co pamiętam cały czas pracuje się razem z managerem który wspomaga prace oraz indywidualnie tez uczy. Dużo ćwiczeń i wiedzy praktycznej. Na moim szkoleniu jak zaczynałam to była osoba która miała większą wiedze niż ja ale szkolenia i tak były od samych podstaw ,ponieważ oni uczą co jest potrzebne do tego konkretnego zawodu.Oczywiście trochę wiedzy swojej też się przyda :)
22
Oli 2016-06-15 09:25:28
Naprawdę polecam z czystym sumieniem.Praca z klientem może nie każdemu odpowiadać ale ja to uwielbiam. Fajni ludzi Fajna atmosfera i Fajne imprezy ;)
20
aha 2016-07-27 16:47:59
To skoro zapewnione są odpowiednie narzędzia pracy @maja, to łatwiej się wykonuje swoje obowiązki i zadania.
2
Marcin 2016-08-02 18:12:44
Jak wygląda prezentacja na stanowisko doradcy?
5
Versooz 2016-08-08 12:29:16
Witam.
Właśnie dostałem ofertę pracy w tej firmie. Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko kierownika zespołu. Ktoś mógłby przybliżyć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, obowiązki na tym stanowisku, zarobki oraz atmosfera?
Hutacz 2016-08-09 12:38:14
Versooz na kiedy zostales zaproszony?
Noname 2016-08-09 17:42:19
Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną. Powie mi ktoś jak to wygląda? Może ktoś ma jakieś wskazówki? Był bym wdzięczny za pomoc.
Kama 2016-08-16 17:40:59
witam, czy ktoś może sensownie określić na czym polega praca kierownika zespołu i czy można spodziewać się wynagrodzenia powyżej 2 000 zł netto?
3
ziemianin 2016-08-23 19:09:43
Czy Kancelaria Capital Innovation rekrutuje przedstawicieli handlowych do salonów samochodowych?
bikini3 2016-08-24 22:06:41
Ja również zostałam zaproszona na rozmowę. Mało jest tutaj opinii osób pracujących w tej w firmie, większość osób chciałyby tam pracować. Dziwi mnie jedno, że potrzebują tylu aż pracowników skoro widzę posty z sierpnia, że ktoś ma rozmowę na stanowisko kierownika.
1
ObiektywnyGracz 2016-08-26 14:58:39
Zdecydowanie przekoloryzowane....
7
polo 2016-09-09 15:30:50
Wydaje mi się, że niedawno widziałem ich ogłoszenie w jakies gazecie, ale nie pamietam jaka to była.
Keraj 2016-09-13 15:32:24
Rekrutuja na stanowisko doradcy. Własnie wrocilem z pierwszego etapu. Jutro jest prezentacja i wiecie czego można się spodziewac? Wiem ze bedzie jakis test, ale czego on dotyczy. Jakie zarobki sa przewidywane i czy jest podstawa?
1
Jean 2016-09-13 17:14:00
Ja współpracuję od samego początku i wiele widziałam , praca fajna dla osób które chcą pracować. Jeżeli komuś się nie chce i ciągle pisze to znaczy że jeszcze roboty nie znalazł. Można zarobić naprawdę dobre pieniądze ale trzeba się naprawdę napracować , nic za darmo. Atmosfera świetna. Ludzie bardzo fajni zawsze uśmiechnięci. Jeżeli chodzi o proces rekrutacyjny to manpower teraz oni się tym zajmują. To jest praca dla ludzi z żyłką przedsiębiorczości , którzy chcą działać i się rozwijać a nie siedzieć i czekać i mieć tryb roszczeniowy. Polecam w 100 %
12
Heja 2016-09-21 21:36:15
Witam
Czy ktos z Was ma informacje na czym konkretnie polega praca doradcy klienta?
Monia 2016-09-22 10:49:46
Podbijam pytanie wyżej. Byłam wczoraj na rozmowie dot. tego stanowiska i chciałabym się dowiedzieć jak to wszystko wygląda.
maja 2016-10-17 09:18:23
Nie no, jak to pracownicy nie chcą umów? Przecież dla każdego liczy się na pewno stabilne zatrudnienie z tego co wiem, a tutaj podobno też Telemarketer / Konsultant może zarobić nawet 4500 zł na ręke.
Kandydaytka 2016-10-24 13:51:30
Zostałam zaproszona na rozmowę o pracę na stanowisko Doradca klienta czy może ktoś powiedzieć jak wygląda rekrutacja, oraz jak wygląda w ogóle praca Doradcy Klienta w Capital innovation?
Kasia 2016-11-16 23:33:54
Czy ktoś pracuje jako kierownik zespołu w tej firmie? Na jakie wynagrdzenie można liczyć i co do obowiązków należy?
tub 2016-11-17 20:22:03
Jestes agentem oni obojetnie jakie daja ogloszenie czy manager czy doradzca to jezt jedno i to samo agent
1
Warzner 2016-11-21 10:59:51
Byłam na rozmowie - bardzo dużo konkretów ! polecam firmę jeżeli chodzi o zdobycie nowego doświadczenia oraz przygotowanie do zawodu.
3
Karol 2016-11-22 10:42:47
Witam, jutro mam rozmowe z prezesem .
Co mówili Wam podczas rozmowy telefonicznej?
Paweł 2016-11-22 12:40:12
Jak się ubrać na rozmowę ?
karolina 2016-11-22 17:56:25
jakie sa zarobki?
Jakub 2016-12-07 12:23:49
Polecam w 100% dla osób które chcą zarabiac dobre pieniądze. Ja wcześniej byłem przedstawicielem i powiem szczerze że jestem mega zadowlony.
1
Zostaw swoją opinię o Capital Innovation - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Innovation