Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 613 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen Holandia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
takitam - 2013-05-20 00:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pewny ale wydaje mi się, że to co napisałaś wcześniej nie oznacza że wypłacili Ci pieniądze tylko że one są do zapłaty. Jeśli chodzi o samą umowę to wiem, że tutaj czasami nie przykładają do tego zbytniej uwagi. Biorąc pod uwagę własne doświadczenia z tym i innymi biurami nie może to jakoś do mnie dotrzeć, sprawa trochę zakręcona i chyba już zbyt szczegółowa na rozmowę tutaj więc jeśli chcesz to podaj @ a może coś uda się pomóc.
zdjecie uzytkownika
takitam - 2013-05-22 22:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, nikt nikogo do mieszkania na chacie z biura nie zmusza. Szukasz ogłoszenia i bierzesz tańsze (jeśli Ci się oczywiście takie uda znaleźć).
A jeśli chodzi o kolczyki itp to są stanowiska pracy gdzie po prostu jest to zabronione z różnych względów (choćby bezpieczeństwo: biżuteria przewodzi prąd, przy zaczepieniu łatwo o uszkodzenie ciała, względy sanitarne itp).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,proszę o opinię ,czy jest ktoś kto w tym roku jedzie na biór papryki z firmy Duijndam international?Czy jest ktoś kto mógłlby mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie działa stawka wiekowa?
zdjecie uzytkownika
nefretete - 2013-07-07 14:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiekówke sprawdz na jakies stronie w necie ja jade na papryke jutro w poniedzialek pozdrawiam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do nefretete - 2013-07-07 15:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj,czy możesz przyblizyc w jakich granicach zarobki zostaly ci zaproponowane?Na jak długi okres czasu wyjezdzasz?
zdjecie uzytkownika
halus123 - 2013-09-17 15:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jade do pracy z tej agencji do pakowania i sortowania warzyw czy naprawde tak oszukują jak wszyscy piszą na forum?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 11:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halus123, ja niestety nie wiem, ale możesz napisać gdzie dokładnie masz wyjazd i czy zapewniają transport z Duijndam International?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 18:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i temat sie skonczyl:(szkoda ze nikt nie pisze jak obecnie tam jest:((
zdjecie uzytkownika
garry - 2013-09-19 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może halus123 pojedzie i odpisze co się dzieje w Duijndam international. Do kolegi wyżej, a Ty planujesz z nimi jechać? Gdzieś widziałeś ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2013-09-19 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przyjechalam na poczatku sierpnia i na razie caly czas pracuje, wyplaty wtzsze niz przez biura w ktorych wczesniej pracowalam
zdjecie uzytkownika
garry - 2013-09-19 21:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jagoda, a gdzie dokładnie robisz i co? Dużo Polaków Ci się trafiło? Są polscy koordynatorzy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kami - 2013-09-23 14:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej wszystkim mam takie do was pytanie czy ktos w tej firmie był i czy faktycznie jest ona taka jak pisza itp dajcie mi odp
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 21:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kami, to znaczy jaka dokładnie, bo w Internecie pisza rózne rzeczy? Gdzie widziałes jakieś ogłoszenie z Duijndam International?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-09-27 23:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam. czy jedzie ktos moze z firmy Duijndam do Holandii w niedziele??
Czy w ogole moglby mi ktos napisac pare slow o tej firmie i pracy>:)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:), a do jakiej pracy jedziesz, bo to istotne no i skąd masz wyjazd? Na ile ten wyjazd no i czy autokar stawia Duijndam International?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2013-10-15 09:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adres do firmy Duijndam. Kerklaan 51 2291 CE Wateringen Tam jest całe kierownictwo.
zdjecie uzytkownika
zancia20 - 2013-10-24 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prawdopodobnie pojade z tej firmy do pracy... w niedziele lub przyszlym tygodniu... czy może ktos obecnie tez pojedzie jakos teraz z kim mozna pogadac? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jula - 2013-11-10 17:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zancia20, no i jak pojechałaś? Możesz opisac swoje wrazenia? W ogóle w jaki sposób Cie zrekrutowali do duijndam i ile to trwało? Z góry dzieki.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-11-21 09:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Więcej niż pewne że jeśli ktoś wyjeżdza do pracy w sezonie zimowym to będzie czekał na pracę siedząc na domku albo będzie pracował dwa dni w tygodniu.Mimo wszystko życzę powodzenia dla tych co właśnie przyjechali do pracy i cierpliwości.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-21 22:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śnieżynka, a dlaczego tak uwazasz, masz jakieś doświadczenia? Wtedy płaca przestojowe, domek jest za darmo?
zdjecie uzytkownika
pela21 - 2013-12-15 09:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystki .pracuje tu juz 2 lata i nie narzekam z wypłatami. prace tez mam cały czas. fakt za domek troche duzo biora ale to w kazdej firmie tak jest. Duijndam jest firma wypłacalna w porownaniu do innych firm.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-12-17 12:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbyszek - 2013-11-21 22:06:13]:
mam kilkuletnie doświadczenie w tym biurze. Jak nie masz pracy to domek jest za darmo ale żadnego postojowego nie płacą. Ogólnie duijndam nie jest złym biurem. Głównie chodzi o sezony zimowe kiedy jest bardzo mało pracy a ściągają ludzi którzy potem siedzą na domkach i czekają na pracę albo wracają do Polski. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-27 19:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pela21, a ile dokładnie biora za ten domek? Co jaki czas masz zjady do Polski i czy zwracaja cos za te podróże?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-31
Żródło: Gowork.pl
Haga
( )
          Duijndam International Sp. z o.o. Agencja Pracy Duijndam International Sp. z o.o. zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod nr 1 poszukuje dla swojego klienta holenderskiego osób do pracy na Stanowiskach ogrodniczych Pracowonik sektora ogrodniczego Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: 1/a O
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-12-27 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-27 19:06:51]:
za domek biorą różnie to zależy od godzin pracy. jak masz mało godzin to masz dofinansowanie z biura. jeśli chodzi o zjazdy to zależy od ciebie ale ogólnie to możesz zjechać po 12 przepracowanych tygodniach i biuro nie zwraca za podróż. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-28 23:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śnieżynka, jak to jak mam mało godzin, to zdarza sie tak, ze nie ma pracy? Możesz cos polecić, gdzie praca jest pewna?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski