Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

Just 2014-02-18 23:43:42
Nie podała Ci konkretnej daty bo jak narazie to ma być rekrutacja coś mysle ala rozmowa kwalifikacyjna i przynajmniej tak jak mi powiedziała to jak do nich sie zgłosze albo porozmiawiamy na skype to wszystko powie jak to wygląda z ich strony i bedą przeproawdzać rekuratcje :)
lukasz 2014-02-21 13:38:10
Witam ! czy Te osoby ktore maja wyjechac w ciagu 2 tyg. maja jakies juz info. czy odzywali sie dzis ? jesli ktos odezwie sie do was w najblizszym czasie napiszcie tu.z gory dziekuje
indifference 2014-02-25 08:29:15
U mnie w poniedziałek minął tydzień i dalej cisza.
derik 2014-02-25 16:35:59
chętnych na pewno jest dużo - sami się przypominajcie - dzwońcie do nich, że czekacie, bo może ktoś inny zadzwoni szybciej i pojedzie.
doris 2014-02-26 11:35:50
Witam. Co sądzicie o firmie Duijndaminternational? Mam okazje wyjechać z chłopakiem z ich biura. Opinie z 2009r są bardzo negatywne ale na dzień dzisiejszy jednak ludzie pchają się do tego biura i nie narzekają. Co Wy sądzicie na temat tego biura?
2
indifference 2014-02-26 22:33:08
Dostałaś konkretny termin wyjazdu ?
śnieżynka 2014-02-27 08:13:07
Ja pracowałam w tym biurze przez trzy lata i nie narzekam. Ogólnie jest to jedno z lepszych biur w Holandii. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
robert 2014-02-27 08:31:48
nieznam tej firmy mam chec wyjechac dlatego szukam
robert 2014-02-27 09:29:23
a czy jest mozliwos jakiejs oferty pracy dostac jak dlugo sie czeka
Izus 2014-02-28 17:48:35
Jedzie ktos w przyszlym tygodniu z tej firmy? prosze o kontatkt: xxxciapekxxx@o2.pl chce wyjechac z Opola
Izus 2014-03-01 12:28:25
ja sie zarejestrowalam i po godz mi dzwonili, ze jutro wyjazd ale nie zdecydowalam sie i w pon znow mi beda dzwonic, jak tam jest ? oplaca sie?
1
puzinio 2014-03-03 16:06:33
Witam czy ktos ma jakies info w sprawie wyjazdu do pracy przy kwiatach doniczkowych
darusia 2014-03-04 16:33:57
Hej! Mam pytanie czy w pracy na magazynie (pakowanie,owoców i warzyw) jest norma?
Trzeba zrobić określoną liczbę szalek???
yunin 2014-03-05 12:51:40
do darusia,na każdej pakowni czy szklarni są normy,nie wyrabiasz Go Polen...
Tedson 2014-03-05 17:05:13
Witam czy ktos 2014-03-09 jedzie z firmy Duijndam Na zbiory ziemniakow ;> ?? jak tak to skad lecicie ?
tedson 2014-03-05 17:29:44
nie tyle co na zbiory ;P a na magazyn :P z ziemniakami :) Pozdawiam
1
patka3212 2014-03-06 14:04:39
Witam w jakim stopniu trzeba umiec jezyk angielski i jakie pytania zadaja?
3
evelinka 2014-03-06 15:35:12
a ja pracowalam tam i bardzo bylam zadowolona. mi sie trafilo super mieszkanko czyste wyremontowane az milo sie mieszkalo a dokladnie mieszkalam na Brielle na Kloosterweg. nie jechalam przez Polske bo bylam w Holandii wtedy i tam na miejscu zalatwialam sobie prace. Co do pracy tez bylo ok tylko uwaga, Duijndam poszukuje naprawde dobrych pracownikow, jesli macie okazje tam jechac to liczcie sie z tym, ze w pracy, do ktorej Was dadza naprawde trzeba sie starac. Byly osoby, ktore zostaly wyrzucone juz w pierwszym dniu pracy po kilku godzinach bo nie umieli czegos tam zrobic i niby taki blad mogli popelnic tylko w pierwszych godzinach - bez sensu troche hehe no ale poprostu trzeba sie starac. Moim zdaniem to dobre biuro zwlaszcza jesli ktos chce dobra i pewna prace no i fajnie sobie mieszkac przy okazji. Czytalam w jednej opinii, ze komus przytrafilo sie ''mieszkanie z grzybem'' - uwierzcie u mnie nie bylo nic takiego i wrecz przeciwnie, wszystko czysto i pachnaco jak weszlam do tego domu to az sama sie milo zdziwilam. Pracowalam ze znajomymi, ktorzy tez mieszkali na Brielle ale blizej centrum - taki rząd trzech mieszkań obok siebie - tam tez czysciutko i przytulnie, wszystko nowe. Ale to moze akurat mi sie trafilo, ze trafilam na Brielle bo ogolnie brzydkich mieszkan w tamtym regionie chyba nie maja. Jest ktos jeszcze kto tez mieszkal na Brielle? Aha, jesli trafi Wam sie mieszkac wlasnie tam to najprawdopodobniej bedziecie pracowac na jednej ze szklarni w (usunięte przez administratora) - dostaniecie rower do pracy, praca przy pomidorach na szklarni lub pakowalnia (usunięte przez administratora) - POZDRO DLA GREGORA hahaha!! Mozliwe tez, ze bedziecie dojezdzac na szklarnie z pelargoniami lub na sortowanie owocow - moi znajomi tam robili wlasnie. Podsumowując gdybym teraz miala jechac do Holandii napewno wrocilabym wlasnie do tej firmy i do tego samego mieszkanka gdyby sie dalo :D a wiec jesli jestescie zdecydowani glownie na prace a nie na ''imprezowanie'' to jak najbardziej polecam.
witkaa 2014-03-06 17:10:32
Witam. Ja też dostałam telefon o wyjeździe do holandii z tego biura z chłopakiem czyli na wyjazd dla par. Mielismy jechac w czwartek ale z tego co nam powiedzieli to dopiero w holadnii po wysłaniu naszych danych decyduja czy jedziemy. Czy to prawda? Myślicie , że jeszcze zadzwonią? Z tego co sie dowiedziałam to praca przy sortowaniu owoców i warzyw. Czy ktoś dostał też telefon z tego biura w tym tygodniu?
3
yunin 2014-03-07 12:59:04
piszesz o Opolskim oddziale agencji?
1
darusiaaa 2014-03-07 16:32:26
Heej! Mam pytanie z firmy duijndam international wysyłają ludzi do pracy w magazynach(sortowanie,pakowanie owoców i warzyw) do GREENPACKA???
dsd 2014-03-07 21:15:25
czy ktos jedzie do sortowna i pakownia pomidorów lub byl jak tam jest???
gyuh 2014-03-09 14:09:38
Do geenpacka nie, bo to firma innej agencji; firm gdzie pakują wice u warzywa to w holandii jest multum !
kaja 2014-03-10 13:55:22
Witam ,mam pytanie : jaka jest stawka godzinowa w wieku 19stu lat?. Jakie sa warunki mieszkaniowe i jaki jest koszt zakwaterowania, ubezpieczenia i transportu do pracy? I czy sa jeszcze jakies oplaty?.
Ema 2014-03-10 21:04:10
ja mam wyjazd 13 teraz na 14 muszę być w biurze. Myślę że będzie wszystko okej. Wiadomo że każdy się zastanawia jak będzie.Niektórzy piszą negatywnie drudzy pozytywnie.
... 2014-03-12 17:42:35
A wyjeżdżasz na to pakowanie i sortowanie?
... 2014-03-13 16:14:49
ja jadę, ale przełożono mi wyjazd z czwartku na... jeszcze nie wiem.
pyrka 2014-03-14 19:05:04
Hej wiecie lie sie czeka na odpowiedz zeby jechac do pracy ?
hgf 2014-03-15 16:52:56
myśle że nie ma reguły na to, zależy kiedy i ile nowych pracowników potrzebują w holandii
abc 2014-03-18 16:47:22
to normalne jak prawie w kazdej firmie za granicą ;)
ola 2014-03-18 17:36:46
hej ;) Wybiera sie ktoś jutro (19.03.2014) na sortowanie owoców i warzyw z firmy Duijndam International oczywiście.
dora 2014-03-18 19:30:41
Serwus. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie w tej firmie są szanse na wyjazd do pracy dla pary?
1
Martymarty 2014-03-21 01:03:35
jedzie ktoś w niedzielę (tj.23.03.2014) do sortowania i pakowania owoców?
mike 2014-03-21 22:17:18
normy ... hehehe, te normy to są po tych zakładach przez tych zachłannych i chciwych polaczków !!! (usunięte przez administratora)
jaaaa 2014-03-23 12:54:28
Jest mozliwy wyjazd w parach ;) Ja z chlopakiem bylam na rozmowie w opolu, dostalismy telefon w sprawie pracy teraz czekamy na konkretny termin wyjazdu.
robol bez szkoly 2014-03-25 10:23:50
wiekszosc ludzi wyjezdza do pracy za granica nie na wczasy z prostego powodu. zeby cos zarobic, rynek pracy w polsce jest jaki jest, zyjemy w takich czasach a nie innych... nie kazdy nadaje sie do kazdej pracy. Uwazasz ze fizycznie pracuja ludzie jedynie bez wyksztalcenia i bez ambicji?? Hahahaha
Adrian19 2014-03-26 01:13:53
Witam mam pytanie. Mam 19 lat i dostałem telefon o mozliwosci wyjazdu do Holandi własnie z ta firma czy warto jechac?
kowalski 2014-03-26 17:40:17
Witam! czy wyjezdza ktoś w niedzielę (30,03,2014) do pracy w tej firmie, przy pakowaniu i sortowaniu warzyw ??
nat 2014-03-26 20:25:30
Hello! Dostałam dziś telefon, że prawdopodobnie w nadchodzący piątek wyjadę do Holandii, czy ktoś jeszcze jedzie?
nat 2014-03-26 20:45:52
Hejka! Ja jadę chyba w piątek, a wiesz już może gdzie dokładnie jedziesz?
Kowalski 2014-03-27 09:39:49
Wiem tyle, że do biura w Wateringen i przy sortowaniu warzyw i owoców, tyle, że ja jadę w niedziele
1
XxX 2014-03-27 09:43:45
z jakiego oddzialu biura wyjezdzasz??
kowalski 2014-03-27 14:08:34
Sama nie wiem. Dzwonią do mnie jednocześnie z biura z Rzeszowa i Opola.
AnyG 2014-03-27 18:28:39
Witam
Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owoców w tą sobotę (29.03)Wateringen?
nina 2014-03-28 09:23:49
ja jadę z kuzynka....
Kowalski 2014-03-28 09:27:04
Ja tez jadę z chłopakiem
nina 2014-03-28 10:45:48
nie wiecie czy przy tym pakowaniu są normy na osobę czy na linie?
darusiaaa 2014-03-28 12:22:03
Hej! Czy w tej agencji pracy są jakieś listy odnośnie wyjścia do pracy,czy pracuje się codziennie? Aha i czy pracuje się na zmiany? Typu nocki?
1
AnyG 2014-03-28 12:25:49
Z tego co wiem to kiedyś było tam nieciekawie - takie opinie są na forum ale z 2009. Malo kto wie że dostali za to kary i teraz są zupełnie inne warunki. A wiem to od znajomej która u nich pracuje i sobie chwali. Zresztą wszystko okaże się na miejscu, zależy gdzie kto trafi...
Karolina 2014-03-28 14:18:00
ja wyjezdzam teraz na weekend z kolezanką, w duijndam mamy znajomych pracują na kwiatach i sobie chwalą
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international