Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-12-27 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-27 19:06:51]:
za domek biorą różnie to zależy od godzin pracy. jak masz mało godzin to masz dofinansowanie z biura. jeśli chodzi o zjazdy to zależy od ciebie ale ogólnie to możesz zjechać po 12 przepracowanych tygodniach i biuro nie zwraca za podróż. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-28 23:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śnieżynka, jak to jak mam mało godzin, to zdarza sie tak, ze nie ma pracy? Możesz cos polecić, gdzie praca jest pewna?
zdjecie uzytkownika
jaka ja - 2013-12-31 09:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-28 23:51:18]:
gosia - widać, że jesteś "świeżynka" w tych sprawach. Żadna agencja pracy, podkreślam ŻADNA nie zagwarantuje Ci godzin pracy!! ale to nie oznacza, że ich nie będzie, musisz tylko dobrze się "wkręcić" w temat!!
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-31 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka ja, no jestem troche świeża, wczesniej pracowałam tylko przez jedna agencję, a to moższ napisac, czy czesto zdarzały Ci sie dni bez pracy, wtedy płaca tak zwane przestojowe?
zdjecie uzytkownika
jaka ja - 2014-01-02 11:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a płaciłabyś komuś za to, że siedzi i bąki zbija? ;)
w duijndam nie zapłacisz wtedy za mieszkanie
jak napisałam wcześniej, jak dobrze będziesz pracować i będzie ci zależało to po max 2-3 tyg. uzyskasz ciągłość godzin, jak nie od razu;
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-01-02 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
płaciłabym, np. 80% stawki jak nie z jego winy siedzi i nie ma pracy, to sie przestojowe właśnie nazywa. To jaką prace polecasz, gdzie jest największa ciągłość godzin? Bo maja zapiski na umowie odnosnie sytuacji, kiedy nie ma pracy?
zdjecie uzytkownika
kasia111 - 2014-01-08 09:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Gosiu" ja pracuje przez Duijndam jakieś 3miesiące... nie jest to duży okres bycia tutaj,ale zawsze coś. Ogólnie nie narzekam na to biuro. jeśli chodzi o wybór pracy, to każde biuro samo wybiera Ci prace, tam gdzie jest miejsce i praca nie ma tak,że sama sobie wybierasz. tak jak pisała koleżanka Ci wcześniej w okresie zimowym różnie jest z pracą raz ona jest raz jej nie ma.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mirella - 2014-01-08 16:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2014-01-02 18:34:53]:
postojowego to nawet już w Polsce nie płacą - za komuny obowiązywała zasada "czy się stoi czy się leży 2tysiące się należy" teraz to już nie te czasy ;-) każdy tak prawie pracuje w Holandii i jakoś żyją, a nawet mają kredyty na mieszkania, samochody i sprowadzają do kraju swoje rodziny. Głowa do góry, myśl pozytywnie to wtedy będzie wszystko dobrze ;) - pojedź, zobacz, a ewentualnie później narzekaj ;)
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-08 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-28 23:51:18]:
czasem jest tak ze nawet w najlepszej pracy zdarzają się jakieś przestoje np. jeden dzień wolny w tygodniu. każda firma pracuje inaczej w jednej możesz mieć i 70 godz w tygodniu ale jest tak ze jest mało pracy i te godziny się skracają. oczywiście może być tak że pracy nie ma ale biuro jest od tego żeby ją znaleźć.Niestety nie mogę ci powiedzieć jaka praca jest najpewniejsza to zależy od ciebie i twojego szefa. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-16 08:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie stresuj się tak. takie przestoje dwu tygodniowe zdarzają się rzadko. raczej w okresie zimowym i nie w każdej pracy tak jest. zawsze można zadzwonić do biura i grzecznie spytać o jakieś dodatkowe zajęcie lub o wypłacenie wakacyjnego(jeśli się wcześniej pracowało)bo się takie pieniążki odkładają. pozdrawiamF7FS
zdjecie uzytkownika
jaśka - 2014-01-20 23:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to teraz mamy okres zimowy, to ciekawe jak tam z przestojami. No, ale dzięki za opinie o duijndam international, są bardzo pomocne.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-21 08:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaśka - 2014-01-20 23:27:38]:
Okres zimowy dobiega końca. Wielu pracodawców luty-marzec potrzebuje więcej ludzi do pracy. tak więc życzę powodzenia i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-24 00:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czytam te różne opinie i mam mieszane odczucia co do tej pracy. Mam pytanie do osób, które już tam pracowały/pracuja, jak jest z wynagrodzeniem dla osoby, która jest kawalerem ?
zdjecie uzytkownika
śnieynka - 2014-01-24 08:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-01-24 00:28:37]:
To nie jest ważne czy jesteś kawalerem czy żonaty, na to się nie patrza. Każdy dostaje taką samą pensję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tuq - 2014-01-26 21:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dziwne pytanie, co ma do tego stan cywilny, wiadomo, przy rekrutacji może i zapytają o sprawy prywatne, ale raczej nie powinni, to się zresztą wpisuje w CV.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-28 00:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie jest wynagrodzenie ? Ile miesięcznie można zarobić na rękę ?
zdjecie uzytkownika
magnat13 - 2014-01-28 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janku to zalezy gdzie pracujesz (pakownia czy szklarnia) i ile masz godzin w tyg ale mi przy 40 godzinach wychodzi ok 220-230 euro za tydzien na czysto.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-02-02 14:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają teraz dużo pracy, wysłałam do nich CV ale nic o tej agencji nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-02-06 00:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-02-06 08:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Mam pytanie można znaleźć pracę w NL dla osoby niepełnosprawnej przez agencję ?
zdjecie uzytkownika
que - 2014-02-06 09:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nawet się nie przyznawaj że masz oświadczenie jako osoba niepełnosprawna, w holandi i tak ono nic nie znaczy a jest na minus.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-02-06 09:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [que - 2014-02-06 09:14:02]:
Tylko problem polega na tym że chodzę o przy pomocy kul Czy w ogóle mam szansę na jakąś pracę ?
zdjecie uzytkownika
gue - 2014-02-06 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-02-06 09:19:40]:
trudno powiedzieć, chyba że umiesz lub nauczysz się holenderskiego lub w takim przypadku serio może lepiej zapytać w biurze.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa telefoniczna, podobnie krótka rozmowa po angielsku na luźne tematy ( hobby, rodzina, plany na przyszłość).Zostałam poinformowana o tym co powinnam zabrać ze sobą co ustalić przed wyjazdem oraz mniej więcej jakie warunki zastane na miejscu.
Pytania: Pytania dotyczyły danych osobistych
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-02-06 13:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są warunki mieszkaniowe, i ile mozna maksymalnie uzyskac godzin w tygodniu , a i jeszcze co z weekendami. Jade 1 raz i jeszcze jedno chcialbym sie zapytac ile musze wziac pieniedzy zeby przezyc te 2 tygodnie tam. Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-06 15:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieszkania ok, godzin różnie od 20 do 45, weekendy wolne, i spokojnie 100 euro wystarczy na 2 tygodnie a nawet mniej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
alert