Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

patka3212 2014-03-06 14:04:39
Witam w jakim stopniu trzeba umiec jezyk angielski i jakie pytania zadaja?
3
evelinka 2014-03-06 15:35:12
a ja pracowalam tam i bardzo bylam zadowolona. mi sie trafilo super mieszkanko czyste wyremontowane az milo sie mieszkalo a dokladnie mieszkalam na Brielle na Kloosterweg. nie jechalam przez Polske bo bylam w Holandii wtedy i tam na miejscu zalatwialam sobie prace. Co do pracy tez bylo ok tylko uwaga, Duijndam poszukuje naprawde dobrych pracownikow, jesli macie okazje tam jechac to liczcie sie z tym, ze w pracy, do ktorej Was dadza naprawde trzeba sie starac. Byly osoby, ktore zostaly wyrzucone juz w pierwszym dniu pracy po kilku godzinach bo nie umieli czegos tam zrobic i niby taki blad mogli popelnic tylko w pierwszych godzinach - bez sensu troche hehe no ale poprostu trzeba sie starac. Moim zdaniem to dobre biuro zwlaszcza jesli ktos chce dobra i pewna prace no i fajnie sobie mieszkac przy okazji. Czytalam w jednej opinii, ze komus przytrafilo sie ''mieszkanie z grzybem'' - uwierzcie u mnie nie bylo nic takiego i wrecz przeciwnie, wszystko czysto i pachnaco jak weszlam do tego domu to az sama sie milo zdziwilam. Pracowalam ze znajomymi, ktorzy tez mieszkali na Brielle ale blizej centrum - taki rząd trzech mieszkań obok siebie - tam tez czysciutko i przytulnie, wszystko nowe. Ale to moze akurat mi sie trafilo, ze trafilam na Brielle bo ogolnie brzydkich mieszkan w tamtym regionie chyba nie maja. Jest ktos jeszcze kto tez mieszkal na Brielle? Aha, jesli trafi Wam sie mieszkac wlasnie tam to najprawdopodobniej bedziecie pracowac na jednej ze szklarni w (usunięte przez administratora) - dostaniecie rower do pracy, praca przy pomidorach na szklarni lub pakowalnia (usunięte przez administratora) - POZDRO DLA GREGORA hahaha!! Mozliwe tez, ze bedziecie dojezdzac na szklarnie z pelargoniami lub na sortowanie owocow - moi znajomi tam robili wlasnie. Podsumowując gdybym teraz miala jechac do Holandii napewno wrocilabym wlasnie do tej firmy i do tego samego mieszkanka gdyby sie dalo :D a wiec jesli jestescie zdecydowani glownie na prace a nie na ''imprezowanie'' to jak najbardziej polecam.
witkaa 2014-03-06 17:10:32
Witam. Ja też dostałam telefon o wyjeździe do holandii z tego biura z chłopakiem czyli na wyjazd dla par. Mielismy jechac w czwartek ale z tego co nam powiedzieli to dopiero w holadnii po wysłaniu naszych danych decyduja czy jedziemy. Czy to prawda? Myślicie , że jeszcze zadzwonią? Z tego co sie dowiedziałam to praca przy sortowaniu owoców i warzyw. Czy ktoś dostał też telefon z tego biura w tym tygodniu?
3
yunin 2014-03-07 12:59:04
piszesz o Opolskim oddziale agencji?
1
darusiaaa 2014-03-07 16:32:26
Heej! Mam pytanie z firmy duijndam international wysyłają ludzi do pracy w magazynach(sortowanie,pakowanie owoców i warzyw) do GREENPACKA???
dsd 2014-03-07 21:15:25
czy ktos jedzie do sortowna i pakownia pomidorów lub byl jak tam jest???
gyuh 2014-03-09 14:09:38
Do geenpacka nie, bo to firma innej agencji; firm gdzie pakują wice u warzywa to w holandii jest multum !
kaja 2014-03-10 13:55:22
Witam ,mam pytanie : jaka jest stawka godzinowa w wieku 19stu lat?. Jakie sa warunki mieszkaniowe i jaki jest koszt zakwaterowania, ubezpieczenia i transportu do pracy? I czy sa jeszcze jakies oplaty?.
Ema 2014-03-10 21:04:10
ja mam wyjazd 13 teraz na 14 muszę być w biurze. Myślę że będzie wszystko okej. Wiadomo że każdy się zastanawia jak będzie.Niektórzy piszą negatywnie drudzy pozytywnie.
... 2014-03-12 17:42:35
A wyjeżdżasz na to pakowanie i sortowanie?
... 2014-03-13 16:14:49
ja jadę, ale przełożono mi wyjazd z czwartku na... jeszcze nie wiem.
pyrka 2014-03-14 19:05:04
Hej wiecie lie sie czeka na odpowiedz zeby jechac do pracy ?
hgf 2014-03-15 16:52:56
myśle że nie ma reguły na to, zależy kiedy i ile nowych pracowników potrzebują w holandii
abc 2014-03-18 16:47:22
to normalne jak prawie w kazdej firmie za granicą ;)
ola 2014-03-18 17:36:46
hej ;) Wybiera sie ktoś jutro (19.03.2014) na sortowanie owoców i warzyw z firmy Duijndam International oczywiście.
dora 2014-03-18 19:30:41
Serwus. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie w tej firmie są szanse na wyjazd do pracy dla pary?
1
Martymarty 2014-03-21 01:03:35
jedzie ktoś w niedzielę (tj.23.03.2014) do sortowania i pakowania owoców?
mike 2014-03-21 22:17:18
normy ... hehehe, te normy to są po tych zakładach przez tych zachłannych i chciwych polaczków !!! (usunięte przez administratora)
jaaaa 2014-03-23 12:54:28
Jest mozliwy wyjazd w parach ;) Ja z chlopakiem bylam na rozmowie w opolu, dostalismy telefon w sprawie pracy teraz czekamy na konkretny termin wyjazdu.
robol bez szkoly 2014-03-25 10:23:50
wiekszosc ludzi wyjezdza do pracy za granica nie na wczasy z prostego powodu. zeby cos zarobic, rynek pracy w polsce jest jaki jest, zyjemy w takich czasach a nie innych... nie kazdy nadaje sie do kazdej pracy. Uwazasz ze fizycznie pracuja ludzie jedynie bez wyksztalcenia i bez ambicji?? Hahahaha
Adrian19 2014-03-26 01:13:53
Witam mam pytanie. Mam 19 lat i dostałem telefon o mozliwosci wyjazdu do Holandi własnie z ta firma czy warto jechac?
kowalski 2014-03-26 17:40:17
Witam! czy wyjezdza ktoś w niedzielę (30,03,2014) do pracy w tej firmie, przy pakowaniu i sortowaniu warzyw ??
nat 2014-03-26 20:25:30
Hello! Dostałam dziś telefon, że prawdopodobnie w nadchodzący piątek wyjadę do Holandii, czy ktoś jeszcze jedzie?
nat 2014-03-26 20:45:52
Hejka! Ja jadę chyba w piątek, a wiesz już może gdzie dokładnie jedziesz?
Kowalski 2014-03-27 09:39:49
Wiem tyle, że do biura w Wateringen i przy sortowaniu warzyw i owoców, tyle, że ja jadę w niedziele
1
XxX 2014-03-27 09:43:45
z jakiego oddzialu biura wyjezdzasz??
kowalski 2014-03-27 14:08:34
Sama nie wiem. Dzwonią do mnie jednocześnie z biura z Rzeszowa i Opola.
AnyG 2014-03-27 18:28:39
Witam
Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owoców w tą sobotę (29.03)Wateringen?
nina 2014-03-28 09:23:49
ja jadę z kuzynka....
Kowalski 2014-03-28 09:27:04
Ja tez jadę z chłopakiem
nina 2014-03-28 10:45:48
nie wiecie czy przy tym pakowaniu są normy na osobę czy na linie?
darusiaaa 2014-03-28 12:22:03
Hej! Czy w tej agencji pracy są jakieś listy odnośnie wyjścia do pracy,czy pracuje się codziennie? Aha i czy pracuje się na zmiany? Typu nocki?
1
AnyG 2014-03-28 12:25:49
Z tego co wiem to kiedyś było tam nieciekawie - takie opinie są na forum ale z 2009. Malo kto wie że dostali za to kary i teraz są zupełnie inne warunki. A wiem to od znajomej która u nich pracuje i sobie chwali. Zresztą wszystko okaże się na miejscu, zależy gdzie kto trafi...
Karolina 2014-03-28 14:18:00
ja wyjezdzam teraz na weekend z kolezanką, w duijndam mamy znajomych pracują na kwiatach i sobie chwalą
AnyG 2014-03-28 17:07:44
Witam
I co jedziecie w sobotę? Bo mnie przełożyli wyjazd i mają w tygodniu się odezwać...
kowalski 2014-03-28 19:39:45
Ja miałam jechać w przyszłym tygodniu, ale mi też przełożyli i jadę w niedziele.
Czy tam naprawdę jest, aż tak źle ?
1
Andzia 2014-03-28 19:54:39
Dzisiaj rozmawiałam z Panią z Opola, i w niedziele wyjeżdżam, jak zapytałam od kiedy pójdę do pracy, to powiedziała, że najpierw trzeba wyrobić numer soffi który się wyrabia tydzień a dopiero później koordynator się ze mną skontaktuje, czy to prawda ?
1
kowalski 2014-03-28 19:58:32
Nie przejmuj się, ja to samo miałam w zeszłym tygodniu, wszystko popakowane, zakupy zrobione a tu nagle dzwonia ze dopiero w przyszłym tygodniu... no i trzeba było się rozpakować i dzisiaj na nowo .. :) No ale opinie są podzielone, dopóki nie pojadę i się nie przekonam to nie będę wiedzieć :)
kowalski 2014-03-28 20:10:40
W jaki dzień tygodnia jedziesz? w sobote? od razu do domku, czy w poniedziałek do biura ??
Jolka 2014-03-28 20:43:25
Na sofi zawsze trzeba poczekać, mi przełożyli wyjazd na niedziele - spotkamy sie na miejscu ? ;))) tak jak ktoś napisał - jak nie pojedziesz to sie nie przekonasz , szczególnie ze na telefon ws pracy czekasz i czekasz a nikt sie nie odzywa aż tu nagle ktoś dzwoni wiec od razu łapie okazje puki jest ;)))
AnyG 2014-03-28 22:00:19
Dzięki za info. Ja się w sumie nie przejmuje na spokojnie zrobię zakupy i się spakuje a tak miałabym tylko jeden dzień na to. Lista już gotowa co najważniejsze. Sofi już mam tak że mam nadzieję że jak wyjadę to od razu do pracy pójdę zresztą tak mi Pani z biura powiedziała, że nie ma sensu żebym w ten weekend jechała i siedziała bez pracy na domku. A w dodatku jeszcze koncert w PL zaliczę, wiec jest oki. Mam prośbę do tych co jadą w ten weekend do sortowania owoców i warzyw - jak będziecie mieć jakaś możliwość (choć w sumie z netem może być problem na początku) proszę dajcie znać czy jest w miarę oki...
1
Kowalski 2014-03-29 08:56:51
jak tylko bede miała możliwość to napiszE :)
ja1 2014-03-31 16:27:28
jaka placa na miesiaci ile potracali za mieszkanie
mirek 2014-04-03 12:43:30
Witam czy żeby wyjechać do pracy duijndam najpierw trzeba odwiedzić biuro w Polsce ??????
paula 81 2014-04-03 16:56:01
hej kto wyjezdza teraz 6. 04 w niedziele z Poznania ? podaje moje gg jakby co 1003829
madi 2014-04-03 18:45:17
Widzę, że jest zapotrzebowanie na pracowników przy sortowaniu warzyw i ocowóc, bo i ja wyjeżdżam w ten weekend w to samo miejsce :P
paula 81 2014-04-03 19:14:35
ja dostalam info ze do Wateringen jedziesz tym transportem co oni polecali ? czy jakos inaczej ?
crazy28 2014-04-04 08:20:19
ty jedziesz na sałate i ogórki ja też mam wyjazd na 7 maja blisko den bosch
paula 81 2014-04-04 09:51:59
ale ja mam na 6 w niedziele 21.30 z poznania
stokrotka 2014-04-04 20:46:35
hej ja mam wyjazd 06.04.z legnicy a sortowanie warzyw i owocow
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international