Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

... 2014-03-13 16:14:49
ja jadę, ale przełożono mi wyjazd z czwartku na... jeszcze nie wiem.
pyrka 2014-03-14 19:05:04
Hej wiecie lie sie czeka na odpowiedz zeby jechac do pracy ?
hgf 2014-03-15 16:52:56
myśle że nie ma reguły na to, zależy kiedy i ile nowych pracowników potrzebują w holandii
abc 2014-03-18 16:47:22
to normalne jak prawie w kazdej firmie za granicą ;)
ola 2014-03-18 17:36:46
hej ;) Wybiera sie ktoś jutro (19.03.2014) na sortowanie owoców i warzyw z firmy Duijndam International oczywiście.
dora 2014-03-18 19:30:41
Serwus. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie w tej firmie są szanse na wyjazd do pracy dla pary?
1
Martymarty 2014-03-21 01:03:35
jedzie ktoś w niedzielę (tj.23.03.2014) do sortowania i pakowania owoców?
mike 2014-03-21 22:17:18
normy ... hehehe, te normy to są po tych zakładach przez tych zachłannych i chciwych polaczków !!! (usunięte przez administratora)
jaaaa 2014-03-23 12:54:28
Jest mozliwy wyjazd w parach ;) Ja z chlopakiem bylam na rozmowie w opolu, dostalismy telefon w sprawie pracy teraz czekamy na konkretny termin wyjazdu.
robol bez szkoly 2014-03-25 10:23:50
wiekszosc ludzi wyjezdza do pracy za granica nie na wczasy z prostego powodu. zeby cos zarobic, rynek pracy w polsce jest jaki jest, zyjemy w takich czasach a nie innych... nie kazdy nadaje sie do kazdej pracy. Uwazasz ze fizycznie pracuja ludzie jedynie bez wyksztalcenia i bez ambicji?? Hahahaha
Adrian19 2014-03-26 01:13:53
Witam mam pytanie. Mam 19 lat i dostałem telefon o mozliwosci wyjazdu do Holandi własnie z ta firma czy warto jechac?
kowalski 2014-03-26 17:40:17
Witam! czy wyjezdza ktoś w niedzielę (30,03,2014) do pracy w tej firmie, przy pakowaniu i sortowaniu warzyw ??
nat 2014-03-26 20:25:30
Hello! Dostałam dziś telefon, że prawdopodobnie w nadchodzący piątek wyjadę do Holandii, czy ktoś jeszcze jedzie?
nat 2014-03-26 20:45:52
Hejka! Ja jadę chyba w piątek, a wiesz już może gdzie dokładnie jedziesz?
Kowalski 2014-03-27 09:39:49
Wiem tyle, że do biura w Wateringen i przy sortowaniu warzyw i owoców, tyle, że ja jadę w niedziele
1
XxX 2014-03-27 09:43:45
z jakiego oddzialu biura wyjezdzasz??
kowalski 2014-03-27 14:08:34
Sama nie wiem. Dzwonią do mnie jednocześnie z biura z Rzeszowa i Opola.
AnyG 2014-03-27 18:28:39
Witam
Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owoców w tą sobotę (29.03)Wateringen?
nina 2014-03-28 09:23:49
ja jadę z kuzynka....
Kowalski 2014-03-28 09:27:04
Ja tez jadę z chłopakiem
nina 2014-03-28 10:45:48
nie wiecie czy przy tym pakowaniu są normy na osobę czy na linie?
darusiaaa 2014-03-28 12:22:03
Hej! Czy w tej agencji pracy są jakieś listy odnośnie wyjścia do pracy,czy pracuje się codziennie? Aha i czy pracuje się na zmiany? Typu nocki?
1
AnyG 2014-03-28 12:25:49
Z tego co wiem to kiedyś było tam nieciekawie - takie opinie są na forum ale z 2009. Malo kto wie że dostali za to kary i teraz są zupełnie inne warunki. A wiem to od znajomej która u nich pracuje i sobie chwali. Zresztą wszystko okaże się na miejscu, zależy gdzie kto trafi...
Karolina 2014-03-28 14:18:00
ja wyjezdzam teraz na weekend z kolezanką, w duijndam mamy znajomych pracują na kwiatach i sobie chwalą
AnyG 2014-03-28 17:07:44
Witam
I co jedziecie w sobotę? Bo mnie przełożyli wyjazd i mają w tygodniu się odezwać...
kowalski 2014-03-28 19:39:45
Ja miałam jechać w przyszłym tygodniu, ale mi też przełożyli i jadę w niedziele.
Czy tam naprawdę jest, aż tak źle ?
1
Andzia 2014-03-28 19:54:39
Dzisiaj rozmawiałam z Panią z Opola, i w niedziele wyjeżdżam, jak zapytałam od kiedy pójdę do pracy, to powiedziała, że najpierw trzeba wyrobić numer soffi który się wyrabia tydzień a dopiero później koordynator się ze mną skontaktuje, czy to prawda ?
1
kowalski 2014-03-28 19:58:32
Nie przejmuj się, ja to samo miałam w zeszłym tygodniu, wszystko popakowane, zakupy zrobione a tu nagle dzwonia ze dopiero w przyszłym tygodniu... no i trzeba było się rozpakować i dzisiaj na nowo .. :) No ale opinie są podzielone, dopóki nie pojadę i się nie przekonam to nie będę wiedzieć :)
kowalski 2014-03-28 20:10:40
W jaki dzień tygodnia jedziesz? w sobote? od razu do domku, czy w poniedziałek do biura ??
Jolka 2014-03-28 20:43:25
Na sofi zawsze trzeba poczekać, mi przełożyli wyjazd na niedziele - spotkamy sie na miejscu ? ;))) tak jak ktoś napisał - jak nie pojedziesz to sie nie przekonasz , szczególnie ze na telefon ws pracy czekasz i czekasz a nikt sie nie odzywa aż tu nagle ktoś dzwoni wiec od razu łapie okazje puki jest ;)))
AnyG 2014-03-28 22:00:19
Dzięki za info. Ja się w sumie nie przejmuje na spokojnie zrobię zakupy i się spakuje a tak miałabym tylko jeden dzień na to. Lista już gotowa co najważniejsze. Sofi już mam tak że mam nadzieję że jak wyjadę to od razu do pracy pójdę zresztą tak mi Pani z biura powiedziała, że nie ma sensu żebym w ten weekend jechała i siedziała bez pracy na domku. A w dodatku jeszcze koncert w PL zaliczę, wiec jest oki. Mam prośbę do tych co jadą w ten weekend do sortowania owoców i warzyw - jak będziecie mieć jakaś możliwość (choć w sumie z netem może być problem na początku) proszę dajcie znać czy jest w miarę oki...
1
Kowalski 2014-03-29 08:56:51
jak tylko bede miała możliwość to napiszE :)
ja1 2014-03-31 16:27:28
jaka placa na miesiaci ile potracali za mieszkanie
mirek 2014-04-03 12:43:30
Witam czy żeby wyjechać do pracy duijndam najpierw trzeba odwiedzić biuro w Polsce ??????
paula 81 2014-04-03 16:56:01
hej kto wyjezdza teraz 6. 04 w niedziele z Poznania ? podaje moje gg jakby co 1003829
madi 2014-04-03 18:45:17
Widzę, że jest zapotrzebowanie na pracowników przy sortowaniu warzyw i ocowóc, bo i ja wyjeżdżam w ten weekend w to samo miejsce :P
paula 81 2014-04-03 19:14:35
ja dostalam info ze do Wateringen jedziesz tym transportem co oni polecali ? czy jakos inaczej ?
crazy28 2014-04-04 08:20:19
ty jedziesz na sałate i ogórki ja też mam wyjazd na 7 maja blisko den bosch
paula 81 2014-04-04 09:51:59
ale ja mam na 6 w niedziele 21.30 z poznania
stokrotka 2014-04-04 20:46:35
hej ja mam wyjazd 06.04.z legnicy a sortowanie warzyw i owocow
stokrotka 2014-04-04 21:53:42
szkoda ze nie z legnicy
eskimos 2014-04-07 12:30:58
Napiszcie proszę jak dojedziecie na miejsce, jak tam to wszystko wygląda. Z góry dzięki.
adamos 2014-04-07 17:37:36
Witam czy praca na sortowaniu warzyw i owoców jest naprawdę ciężka? Mam znajomego który pracował przy tym miesiąc i powiedział, żebym sobie odpuścił, bo harował jak wół i miał dosyć po miesiącu i się zwolnił! Wspominał nawet że ja miałbym jeszcze gorzej, bo jestem niski (162cm), a on na palety układał kartony i mówił że wysoko te kartony trzeba układać.Teraz nie wiem co robić.
1
crazy28 2014-04-08 07:10:39
tylko że ja jadę z biura z holandii,nie byłem w holandii ale spróbować można jak się pracuje itp.trzeba zaryzykować i wyjechać i zobaczyć jak jest
PiTeR 2014-04-08 16:53:27
Jedzie ktoś z Rzeszowa w niedzielę 13.04.2014 ??

POLECACIE BIURO ??
Zielonkowa 2014-04-09 13:00:01
Hej,
ja mam ofertę pracy na wyjazd 13.04.2014 - jeszcze nie potwierdzony przez agencję ani nie potwierdzony przeze mnie w 100%.
Z tego, co wiem zostałabym oddelegowana na prace magazynowe - do segregowania owoców itp.
I tak szczerze nie wiem, co mam zrobić.

Będę wyjeżdżała z Legnicy.
Czy ktoś będzie jeszcze jechał?

Pozdrawiam.
2
Ewka 2014-04-09 13:15:26
Witam co myślicie o firmie Work Force, dostalam oferte pakowania owocow i warzyw? pierwszy raz pojade za granice do roboty. Niewiem co robić. Wyjazd juz w niedziele.
misiek 2014-04-09 14:53:46
kto nie ryzykuje ten szampana nie pije
studiowork19 2014-04-09 14:57:30
nie nieprawda zglaszasz telefonicznie i do dwoch dniz paszportem lub dowodem osobiscie sie musisz zglosic po odbior sofi[numer identyfikacyjny]
Ewka 2014-04-09 14:57:39
Wiem wiem a co jak wyjade i nie bede miała za co wrócic :( tego sie najbardziej boje
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international