Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

jaka ja 2013-12-31 09:31:11
gosia - widać, że jesteś "świeżynka" w tych sprawach. Żadna agencja pracy, podkreślam ŻADNA nie zagwarantuje Ci godzin pracy!! ale to nie oznacza, że ich nie będzie, musisz tylko dobrze się "wkręcić" w temat!!
gosia 2013-12-31 18:08:36
jaka ja, no jestem troche świeża, wczesniej pracowałam tylko przez jedna agencję, a to moższ napisac, czy czesto zdarzały Ci sie dni bez pracy, wtedy płaca tak zwane przestojowe?
jaka ja 2014-01-02 11:51:11
a płaciłabyś komuś za to, że siedzi i bąki zbija? ;)
w duijndam nie zapłacisz wtedy za mieszkanie
jak napisałam wcześniej, jak dobrze będziesz pracować i będzie ci zależało to po max 2-3 tyg. uzyskasz ciągłość godzin, jak nie od razu;
gosia 2014-01-02 18:34:53
płaciłabym, np. 80% stawki jak nie z jego winy siedzi i nie ma pracy, to sie przestojowe właśnie nazywa. To jaką prace polecasz, gdzie jest największa ciągłość godzin? Bo maja zapiski na umowie odnosnie sytuacji, kiedy nie ma pracy?
1
kasia111 2014-01-08 09:50:04
"Gosiu" ja pracuje przez Duijndam jakieś 3miesiące... nie jest to duży okres bycia tutaj,ale zawsze coś. Ogólnie nie narzekam na to biuro. jeśli chodzi o wybór pracy, to każde biuro samo wybiera Ci prace, tam gdzie jest miejsce i praca nie ma tak,że sama sobie wybierasz. tak jak pisała koleżanka Ci wcześniej w okresie zimowym różnie jest z pracą raz ona jest raz jej nie ma.(usunięte przez administratora)
1
Mirella 2014-01-08 16:58:59
postojowego to nawet już w Polsce nie płacą - za komuny obowiązywała zasada "czy się stoi czy się leży 2tysiące się należy" teraz to już nie te czasy ;-) każdy tak prawie pracuje w Holandii i jakoś żyją, a nawet mają kredyty na mieszkania, samochody i sprowadzają do kraju swoje rodziny. Głowa do góry, myśl pozytywnie to wtedy będzie wszystko dobrze ;) - pojedź, zobacz, a ewentualnie później narzekaj ;)
śnieżynka 2014-01-08 22:12:25
czasem jest tak ze nawet w najlepszej pracy zdarzają się jakieś przestoje np. jeden dzień wolny w tygodniu. każda firma pracuje inaczej w jednej możesz mieć i 70 godz w tygodniu ale jest tak ze jest mało pracy i te godziny się skracają. oczywiście może być tak że pracy nie ma ale biuro jest od tego żeby ją znaleźć.Niestety nie mogę ci powiedzieć jaka praca jest najpewniejsza to zależy od ciebie i twojego szefa. Pozdrawiam.
śnieżynka 2014-01-16 08:22:51
nie stresuj się tak. takie przestoje dwu tygodniowe zdarzają się rzadko. raczej w okresie zimowym i nie w każdej pracy tak jest. zawsze można zadzwonić do biura i grzecznie spytać o jakieś dodatkowe zajęcie lub o wypłacenie wakacyjnego(jeśli się wcześniej pracowało)bo się takie pieniążki odkładają. pozdrawiamF7FS
1
jaśka 2014-01-20 23:27:38
No to teraz mamy okres zimowy, to ciekawe jak tam z przestojami. No, ale dzięki za opinie o duijndam international, są bardzo pomocne.
śnieżynka 2014-01-21 08:59:20
Okres zimowy dobiega końca. Wielu pracodawców luty-marzec potrzebuje więcej ludzi do pracy. tak więc życzę powodzenia i pozdrawiam.
janek 2014-01-24 00:28:37
witam, czytam te różne opinie i mam mieszane odczucia co do tej pracy. Mam pytanie do osób, które już tam pracowały/pracuja, jak jest z wynagrodzeniem dla osoby, która jest kawalerem ?
śnieynka 2014-01-24 08:50:56
To nie jest ważne czy jesteś kawalerem czy żonaty, na to się nie patrza. Każdy dostaje taką samą pensję. Pozdrawiam.
tuq 2014-01-26 21:01:14
No dziwne pytanie, co ma do tego stan cywilny, wiadomo, przy rekrutacji może i zapytają o sprawy prywatne, ale raczej nie powinni, to się zresztą wpisuje w CV.
janek 2014-01-28 00:21:54
a jakie jest wynagrodzenie ? Ile miesięcznie można zarobić na rękę ?
1
magnat13 2014-01-28 15:38:10
Janku to zalezy gdzie pracujesz (pakownia czy szklarnia) i ile masz godzin w tyg ale mi przy 40 godzinach wychodzi ok 220-230 euro za tydzien na czysto.Pozdrawiam
jola 2014-02-02 14:18:58
mają teraz dużo pracy, wysłałam do nich CV ale nic o tej agencji nie wiem.
ok 2014-02-06 00:20:00
ok
Marian 2014-02-06 08:51:57
Witam Mam pytanie można znaleźć pracę w NL dla osoby niepełnosprawnej przez agencję ?
que 2014-02-06 09:14:02
nigdy nawet się nie przyznawaj że masz oświadczenie jako osoba niepełnosprawna, w holandi i tak ono nic nie znaczy a jest na minus.
1
Marian 2014-02-06 09:19:40
Tylko problem polega na tym że chodzę o przy pomocy kul Czy w ogóle mam szansę na jakąś pracę ?
gue 2014-02-06 12:57:32
trudno powiedzieć, chyba że umiesz lub nauczysz się holenderskiego lub w takim przypadku serio może lepiej zapytać w biurze.
daniel 2014-02-06 13:45:06
A jakie są warunki mieszkaniowe, i ile mozna maksymalnie uzyskac godzin w tygodniu , a i jeszcze co z weekendami. Jade 1 raz i jeszcze jedno chcialbym sie zapytac ile musze wziac pieniedzy zeby przezyc te 2 tygodnie tam. Pozdrawiam!!!
jan 2014-02-06 15:43:43
mieszkania ok, godzin różnie od 20 do 45, weekendy wolne, i spokojnie 100 euro wystarczy na 2 tygodnie a nawet mniej.
daniel 2014-02-06 21:15:57
a ile można zarobić w sezonie
3
xxd 2014-02-07 21:16:43
ja właśnie mam zamiar wyjechać do pracy przez tą firme chciała bym się dowiedzieć jak tam jest z praca
see 2014-02-13 08:58:54
Siemanko w niedziele mam wyjechac przez ta agencje do pracy przy ziemniakach ktos moze cos powiedziec na temat tej agencji jak i samej pracy?? Dziek pozdrowki
1
indifference 2014-02-18 10:45:06
Hej. Rozmawiałam z pewną Panią z tej agencji , powiedziała, że odezwie się za tydzień lub dwa i powie kiedy będzie dokładny wyjazd. Czy miał ktoś podobną sytuację ? Odzywali się czy już nie ?
Klara 2014-02-18 16:53:46
Hej. Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z biura z Opola w sprawie pracy na produkcji i szklarni w Holandii. Wydawała się bardzo miła i sympatyczna.Mam wyjechać w ten czwartek lub w przyszły razem z chłopakiem, ale czytam opinie i widze że są negatywne. Może wie ktoś coś więcej czy warto zaryzykować i jechać?
3
kropek 2014-02-18 21:00:49
witam jak sie pracuje w tej firmie jak biorokracja itp. ile mozna zarobic na miesiac
indifference 2014-02-18 22:14:06
Też mam właśnie wyjechać z chłopakiem. Zapytała czy jest możliwość przyjechania do Opola na rozmowę , a jeśli nie to czy była by możliwość rozmowa przez Skype.No i wszystko ładnie i pięknie , ale daty konkretnej wyjazdu nie podała.
Just 2014-02-18 23:43:42
Nie podała Ci konkretnej daty bo jak narazie to ma być rekrutacja coś mysle ala rozmowa kwalifikacyjna i przynajmniej tak jak mi powiedziała to jak do nich sie zgłosze albo porozmiawiamy na skype to wszystko powie jak to wygląda z ich strony i bedą przeproawdzać rekuratcje :)
lukasz 2014-02-21 13:38:10
Witam ! czy Te osoby ktore maja wyjechac w ciagu 2 tyg. maja jakies juz info. czy odzywali sie dzis ? jesli ktos odezwie sie do was w najblizszym czasie napiszcie tu.z gory dziekuje
indifference 2014-02-25 08:29:15
U mnie w poniedziałek minął tydzień i dalej cisza.
derik 2014-02-25 16:35:59
chętnych na pewno jest dużo - sami się przypominajcie - dzwońcie do nich, że czekacie, bo może ktoś inny zadzwoni szybciej i pojedzie.
doris 2014-02-26 11:35:50
Witam. Co sądzicie o firmie Duijndaminternational? Mam okazje wyjechać z chłopakiem z ich biura. Opinie z 2009r są bardzo negatywne ale na dzień dzisiejszy jednak ludzie pchają się do tego biura i nie narzekają. Co Wy sądzicie na temat tego biura?
2
indifference 2014-02-26 22:33:08
Dostałaś konkretny termin wyjazdu ?
śnieżynka 2014-02-27 08:13:07
Ja pracowałam w tym biurze przez trzy lata i nie narzekam. Ogólnie jest to jedno z lepszych biur w Holandii. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
robert 2014-02-27 08:31:48
nieznam tej firmy mam chec wyjechac dlatego szukam
robert 2014-02-27 09:29:23
a czy jest mozliwos jakiejs oferty pracy dostac jak dlugo sie czeka
Izus 2014-02-28 17:48:35
Jedzie ktos w przyszlym tygodniu z tej firmy? prosze o kontatkt: xxxciapekxxx@o2.pl chce wyjechac z Opola
Izus 2014-03-01 12:28:25
ja sie zarejestrowalam i po godz mi dzwonili, ze jutro wyjazd ale nie zdecydowalam sie i w pon znow mi beda dzwonic, jak tam jest ? oplaca sie?
1
puzinio 2014-03-03 16:06:33
Witam czy ktos ma jakies info w sprawie wyjazdu do pracy przy kwiatach doniczkowych
darusia 2014-03-04 16:33:57
Hej! Mam pytanie czy w pracy na magazynie (pakowanie,owoców i warzyw) jest norma?
Trzeba zrobić określoną liczbę szalek???
yunin 2014-03-05 12:51:40
do darusia,na każdej pakowni czy szklarni są normy,nie wyrabiasz Go Polen...
Tedson 2014-03-05 17:05:13
Witam czy ktos 2014-03-09 jedzie z firmy Duijndam Na zbiory ziemniakow ;> ?? jak tak to skad lecicie ?
tedson 2014-03-05 17:29:44
nie tyle co na zbiory ;P a na magazyn :P z ziemniakami :) Pozdawiam
1
patka3212 2014-03-06 14:04:39
Witam w jakim stopniu trzeba umiec jezyk angielski i jakie pytania zadaja?
3
evelinka 2014-03-06 15:35:12
a ja pracowalam tam i bardzo bylam zadowolona. mi sie trafilo super mieszkanko czyste wyremontowane az milo sie mieszkalo a dokladnie mieszkalam na Brielle na Kloosterweg. nie jechalam przez Polske bo bylam w Holandii wtedy i tam na miejscu zalatwialam sobie prace. Co do pracy tez bylo ok tylko uwaga, Duijndam poszukuje naprawde dobrych pracownikow, jesli macie okazje tam jechac to liczcie sie z tym, ze w pracy, do ktorej Was dadza naprawde trzeba sie starac. Byly osoby, ktore zostaly wyrzucone juz w pierwszym dniu pracy po kilku godzinach bo nie umieli czegos tam zrobic i niby taki blad mogli popelnic tylko w pierwszych godzinach - bez sensu troche hehe no ale poprostu trzeba sie starac. Moim zdaniem to dobre biuro zwlaszcza jesli ktos chce dobra i pewna prace no i fajnie sobie mieszkac przy okazji. Czytalam w jednej opinii, ze komus przytrafilo sie ''mieszkanie z grzybem'' - uwierzcie u mnie nie bylo nic takiego i wrecz przeciwnie, wszystko czysto i pachnaco jak weszlam do tego domu to az sama sie milo zdziwilam. Pracowalam ze znajomymi, ktorzy tez mieszkali na Brielle ale blizej centrum - taki rząd trzech mieszkań obok siebie - tam tez czysciutko i przytulnie, wszystko nowe. Ale to moze akurat mi sie trafilo, ze trafilam na Brielle bo ogolnie brzydkich mieszkan w tamtym regionie chyba nie maja. Jest ktos jeszcze kto tez mieszkal na Brielle? Aha, jesli trafi Wam sie mieszkac wlasnie tam to najprawdopodobniej bedziecie pracowac na jednej ze szklarni w (usunięte przez administratora) - dostaniecie rower do pracy, praca przy pomidorach na szklarni lub pakowalnia (usunięte przez administratora) - POZDRO DLA GREGORA hahaha!! Mozliwe tez, ze bedziecie dojezdzac na szklarnie z pelargoniami lub na sortowanie owocow - moi znajomi tam robili wlasnie. Podsumowując gdybym teraz miala jechac do Holandii napewno wrocilabym wlasnie do tej firmy i do tego samego mieszkanka gdyby sie dalo :D a wiec jesli jestescie zdecydowani glownie na prace a nie na ''imprezowanie'' to jak najbardziej polecam.
witkaa 2014-03-06 17:10:32
Witam. Ja też dostałam telefon o wyjeździe do holandii z tego biura z chłopakiem czyli na wyjazd dla par. Mielismy jechac w czwartek ale z tego co nam powiedzieli to dopiero w holadnii po wysłaniu naszych danych decyduja czy jedziemy. Czy to prawda? Myślicie , że jeszcze zadzwonią? Z tego co sie dowiedziałam to praca przy sortowaniu owoców i warzyw. Czy ktoś dostał też telefon z tego biura w tym tygodniu?
3
yunin 2014-03-07 12:59:04
piszesz o Opolskim oddziale agencji?
1
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international