Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-08 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-28 23:51:18]:
czasem jest tak ze nawet w najlepszej pracy zdarzają się jakieś przestoje np. jeden dzień wolny w tygodniu. każda firma pracuje inaczej w jednej możesz mieć i 70 godz w tygodniu ale jest tak ze jest mało pracy i te godziny się skracają. oczywiście może być tak że pracy nie ma ale biuro jest od tego żeby ją znaleźć.Niestety nie mogę ci powiedzieć jaka praca jest najpewniejsza to zależy od ciebie i twojego szefa. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-16 08:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie stresuj się tak. takie przestoje dwu tygodniowe zdarzają się rzadko. raczej w okresie zimowym i nie w każdej pracy tak jest. zawsze można zadzwonić do biura i grzecznie spytać o jakieś dodatkowe zajęcie lub o wypłacenie wakacyjnego(jeśli się wcześniej pracowało)bo się takie pieniążki odkładają. pozdrawiamF7FS
zdjecie uzytkownika
jaśka - 2014-01-20 23:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to teraz mamy okres zimowy, to ciekawe jak tam z przestojami. No, ale dzięki za opinie o duijndam international, są bardzo pomocne.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-21 08:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaśka - 2014-01-20 23:27:38]:
Okres zimowy dobiega końca. Wielu pracodawców luty-marzec potrzebuje więcej ludzi do pracy. tak więc życzę powodzenia i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-24 00:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czytam te różne opinie i mam mieszane odczucia co do tej pracy. Mam pytanie do osób, które już tam pracowały/pracuja, jak jest z wynagrodzeniem dla osoby, która jest kawalerem ?
zdjecie uzytkownika
śnieynka - 2014-01-24 08:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-01-24 00:28:37]:
To nie jest ważne czy jesteś kawalerem czy żonaty, na to się nie patrza. Każdy dostaje taką samą pensję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tuq - 2014-01-26 21:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dziwne pytanie, co ma do tego stan cywilny, wiadomo, przy rekrutacji może i zapytają o sprawy prywatne, ale raczej nie powinni, to się zresztą wpisuje w CV.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-01-28 00:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie jest wynagrodzenie ? Ile miesięcznie można zarobić na rękę ?
zdjecie uzytkownika
magnat13 - 2014-01-28 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janku to zalezy gdzie pracujesz (pakownia czy szklarnia) i ile masz godzin w tyg ale mi przy 40 godzinach wychodzi ok 220-230 euro za tydzien na czysto.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-02-02 14:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają teraz dużo pracy, wysłałam do nich CV ale nic o tej agencji nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-02-06 00:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-02-06 08:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Mam pytanie można znaleźć pracę w NL dla osoby niepełnosprawnej przez agencję ?
zdjecie uzytkownika
que - 2014-02-06 09:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nawet się nie przyznawaj że masz oświadczenie jako osoba niepełnosprawna, w holandi i tak ono nic nie znaczy a jest na minus.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-02-06 09:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [que - 2014-02-06 09:14:02]:
Tylko problem polega na tym że chodzę o przy pomocy kul Czy w ogóle mam szansę na jakąś pracę ?
zdjecie uzytkownika
gue - 2014-02-06 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-02-06 09:19:40]:
trudno powiedzieć, chyba że umiesz lub nauczysz się holenderskiego lub w takim przypadku serio może lepiej zapytać w biurze.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-02-06 13:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są warunki mieszkaniowe, i ile mozna maksymalnie uzyskac godzin w tygodniu , a i jeszcze co z weekendami. Jade 1 raz i jeszcze jedno chcialbym sie zapytac ile musze wziac pieniedzy zeby przezyc te 2 tygodnie tam. Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-06 15:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieszkania ok, godzin różnie od 20 do 45, weekendy wolne, i spokojnie 100 euro wystarczy na 2 tygodnie a nawet mniej.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-02-06 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ile można zarobić w sezonie
zdjecie uzytkownika
xxd - 2014-02-07 21:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie mam zamiar wyjechać do pracy przez tą firme chciała bym się dowiedzieć jak tam jest z praca
zdjecie uzytkownika
see - 2014-02-13 08:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko w niedziele mam wyjechac przez ta agencje do pracy przy ziemniakach ktos moze cos powiedziec na temat tej agencji jak i samej pracy?? Dziek pozdrowki
zdjecie uzytkownika
indifference - 2014-02-18 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Rozmawiałam z pewną Panią z tej agencji , powiedziała, że odezwie się za tydzień lub dwa i powie kiedy będzie dokładny wyjazd. Czy miał ktoś podobną sytuację ? Odzywali się czy już nie ?
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-02-18 16:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [indifference - 2014-02-18 10:45:06]:
Hej. Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z biura z Opola w sprawie pracy na produkcji i szklarni w Holandii. Wydawała się bardzo miła i sympatyczna.Mam wyjechać w ten czwartek lub w przyszły razem z chłopakiem, ale czytam opinie i widze że są negatywne. Może wie ktoś coś więcej czy warto zaryzykować i jechać?
zdjecie uzytkownika
kropek - 2014-02-18 21:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak sie pracuje w tej firmie jak biorokracja itp. ile mozna zarobic na miesiac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przez komunikator Skype. W ogóle nie pytano mnie o doświadczenie. Krótka rozmowa po angielsku, o moim hobby. Mimo, że zaznaczyłem podczas rozmowy że interesuje mnie stanowisko order picker to wysłali mnie do sortowsortowania warzyw i owoców.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
indifference - 2014-02-18 22:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klara - 2014-02-18 16:53:46]:
Też mam właśnie wyjechać z chłopakiem. Zapytała czy jest możliwość przyjechania do Opola na rozmowę , a jeśli nie to czy była by możliwość rozmowa przez Skype.No i wszystko ładnie i pięknie , ale daty konkretnej wyjazdu nie podała.
zdjecie uzytkownika
Just - 2014-02-18 23:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podała Ci konkretnej daty bo jak narazie to ma być rekrutacja coś mysle ala rozmowa kwalifikacyjna i przynajmniej tak jak mi powiedziała to jak do nich sie zgłosze albo porozmiawiamy na skype to wszystko powie jak to wygląda z ich strony i bedą przeproawdzać rekuratcje :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
alert