Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
puzinio - 2014-03-03 16:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos ma jakies info w sprawie wyjazdu do pracy przy kwiatach doniczkowych
zdjecie uzytkownika
darusia - 2014-03-04 16:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Mam pytanie czy w pracy na magazynie (pakowanie,owoców i warzyw) jest norma?
Trzeba zrobić określoną liczbę szalek???
zdjecie uzytkownika
yunin - 2014-03-05 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do darusia,na każdej pakowni czy szklarni są normy,nie wyrabiasz Go Polen...
zdjecie uzytkownika
Tedson - 2014-03-05 17:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos 2014-03-09 jedzie z firmy Duijndam Na zbiory ziemniakow ;> ?? jak tak to skad lecicie ?
zdjecie uzytkownika
tedson - 2014-03-05 17:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tedson - 2014-03-05 17:05:13]:
nie tyle co na zbiory ;P a na magazyn :P z ziemniakami :) Pozdawiam
zdjecie uzytkownika
patka3212 - 2014-03-06 14:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam w jakim stopniu trzeba umiec jezyk angielski i jakie pytania zadaja?
zdjecie uzytkownika
evelinka - 2014-03-06 15:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracowalam tam i bardzo bylam zadowolona. mi sie trafilo super mieszkanko czyste wyremontowane az milo sie mieszkalo a dokladnie mieszkalam na Brielle na Kloosterweg. nie jechalam przez Polske bo bylam w Holandii wtedy i tam na miejscu zalatwialam sobie prace. Co do pracy tez bylo ok tylko uwaga, Duijndam poszukuje naprawde dobrych pracownikow, jesli macie okazje tam jechac to liczcie sie z tym, ze w pracy, do ktorej Was dadza naprawde trzeba sie starac. Byly osoby, ktore zostaly wyrzucone juz w pierwszym dniu pracy po kilku godzinach bo nie umieli czegos tam zrobic i niby taki blad mogli popelnic tylko w pierwszych godzinach - bez sensu troche hehe no ale poprostu trzeba sie starac. Moim zdaniem to dobre biuro zwlaszcza jesli ktos chce dobra i pewna prace no i fajnie sobie mieszkac przy okazji. Czytalam w jednej opinii, ze komus przytrafilo sie ''mieszkanie z grzybem'' - uwierzcie u mnie nie bylo nic takiego i wrecz przeciwnie, wszystko czysto i pachnaco jak weszlam do tego domu to az sama sie milo zdziwilam. Pracowalam ze znajomymi, ktorzy tez mieszkali na Brielle ale blizej centrum - taki rząd trzech mieszkań obok siebie - tam tez czysciutko i przytulnie, wszystko nowe. Ale to moze akurat mi sie trafilo, ze trafilam na Brielle bo ogolnie brzydkich mieszkan w tamtym regionie chyba nie maja. Jest ktos jeszcze kto tez mieszkal na Brielle? Aha, jesli trafi Wam sie mieszkac wlasnie tam to najprawdopodobniej bedziecie pracowac na jednej ze szklarni w (usunięte przez administratora) - dostaniecie rower do pracy, praca przy pomidorach na szklarni lub pakowalnia (usunięte przez administratora) - POZDRO DLA GREGORA hahaha!! Mozliwe tez, ze bedziecie dojezdzac na szklarnie z pelargoniami lub na sortowanie owocow - moi znajomi tam robili wlasnie. Podsumowując gdybym teraz miala jechac do Holandii napewno wrocilabym wlasnie do tej firmy i do tego samego mieszkanka gdyby sie dalo :D a wiec jesli jestescie zdecydowani glownie na prace a nie na ''imprezowanie'' to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
witkaa - 2014-03-06 17:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Ja też dostałam telefon o wyjeździe do holandii z tego biura z chłopakiem czyli na wyjazd dla par. Mielismy jechac w czwartek ale z tego co nam powiedzieli to dopiero w holadnii po wysłaniu naszych danych decyduja czy jedziemy. Czy to prawda? Myślicie , że jeszcze zadzwonią? Z tego co sie dowiedziałam to praca przy sortowaniu owoców i warzyw. Czy ktoś dostał też telefon z tego biura w tym tygodniu?
zdjecie uzytkownika
yunin - 2014-03-07 12:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [witkaa - 2014-03-06 17:10:32]:
piszesz o Opolskim oddziale agencji?
zdjecie uzytkownika
darusiaaa - 2014-03-07 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heej! Mam pytanie z firmy duijndam international wysyłają ludzi do pracy w magazynach(sortowanie,pakowanie owoców i warzyw) do GREENPACKA???
zdjecie uzytkownika
dsd - 2014-03-07 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos jedzie do sortowna i pakownia pomidorów lub byl jak tam jest???
zdjecie uzytkownika
gyuh - 2014-03-09 14:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do geenpacka nie, bo to firma innej agencji; firm gdzie pakują wice u warzywa to w holandii jest multum !
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-03-10 13:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,mam pytanie : jaka jest stawka godzinowa w wieku 19stu lat?. Jakie sa warunki mieszkaniowe i jaki jest koszt zakwaterowania, ubezpieczenia i transportu do pracy? I czy sa jeszcze jakies oplaty?.
zdjecie uzytkownika
Ema - 2014-03-10 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wyjazd 13 teraz na 14 muszę być w biurze. Myślę że będzie wszystko okej. Wiadomo że każdy się zastanawia jak będzie.Niektórzy piszą negatywnie drudzy pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-03-12 17:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darusiaaa - 2014-03-07 16:32:26]:
A wyjeżdżasz na to pakowanie i sortowanie?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-03-13 16:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dsd - 2014-03-07 21:15:25]:
ja jadę, ale przełożono mi wyjazd z czwartku na... jeszcze nie wiem.
zdjecie uzytkownika
pyrka - 2014-03-14 19:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wiecie lie sie czeka na odpowiedz zeby jechac do pracy ?
zdjecie uzytkownika
hgf - 2014-03-15 16:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myśle że nie ma reguły na to, zależy kiedy i ile nowych pracowników potrzebują w holandii
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-03-18 16:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to normalne jak prawie w kazdej firmie za granicą ;)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-03-18 17:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ;) Wybiera sie ktoś jutro (19.03.2014) na sortowanie owoców i warzyw z firmy Duijndam International oczywiście.
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-03-18 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serwus. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie w tej firmie są szanse na wyjazd do pracy dla pary?
zdjecie uzytkownika
Martymarty - 2014-03-21 01:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w niedzielę (tj.23.03.2014) do sortowania i pakowania owoców?
zdjecie uzytkownika
mike - 2014-03-21 22:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yunin - 2014-03-05 12:51:40]:
normy ... hehehe, te normy to są po tych zakładach przez tych zachłannych i chciwych polaczków !!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-03-23 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest mozliwy wyjazd w parach ;) Ja z chlopakiem bylam na rozmowie w opolu, dostalismy telefon w sprawie pracy teraz czekamy na konkretny termin wyjazdu.
zdjecie uzytkownika
robol bez szkoly - 2014-03-25 10:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiekszosc ludzi wyjezdza do pracy za granica nie na wczasy z prostego powodu. zeby cos zarobic, rynek pracy w polsce jest jaki jest, zyjemy w takich czasach a nie innych... nie kazdy nadaje sie do kazdej pracy. Uwazasz ze fizycznie pracuja ludzie jedynie bez wyksztalcenia i bez ambicji?? Hahahaha
zdjecie uzytkownika
Adrian19 - 2014-03-26 01:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie. Mam 19 lat i dostałem telefon o mozliwosci wyjazdu do Holandi własnie z ta firma czy warto jechac?
zdjecie uzytkownika
kowalski - 2014-03-26 17:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! czy wyjezdza ktoś w niedzielę (30,03,2014) do pracy w tej firmie, przy pakowaniu i sortowaniu warzyw ??
zdjecie uzytkownika
nat - 2014-03-26 20:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hello! Dostałam dziś telefon, że prawdopodobnie w nadchodzący piątek wyjadę do Holandii, czy ktoś jeszcze jedzie?
zdjecie uzytkownika
nat - 2014-03-26 20:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowalski - 2014-03-26 17:40:17]:
Hejka! Ja jadę chyba w piątek, a wiesz już może gdzie dokładnie jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2014-03-27 09:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nat - 2014-03-26 20:45:52]:
Wiem tyle, że do biura w Wateringen i przy sortowaniu warzyw i owoców, tyle, że ja jadę w niedziele
zdjecie uzytkownika
XxX - 2014-03-27 09:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowalski - 2014-03-26 17:40:17]:
z jakiego oddzialu biura wyjezdzasz??
zdjecie uzytkownika
kowalski - 2014-03-27 14:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XxX - 2014-03-27 09:43:45]:
Sama nie wiem. Dzwonią do mnie jednocześnie z biura z Rzeszowa i Opola.
zdjecie uzytkownika
AnyG - 2014-03-27 18:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dora - 2014-03-18 19:30:41]:
Witam
Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owoców w tą sobotę (29.03)Wateringen?
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-03-28 09:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę z kuzynka....
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2014-03-28 09:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AnyG - 2014-03-27 18:28:39]:
Ja tez jadę z chłopakiem
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-03-28 10:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy przy tym pakowaniu są normy na osobę czy na linie?
zdjecie uzytkownika
darusiaaa - 2014-03-28 12:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej! Czy w tej agencji pracy są jakieś listy odnośnie wyjścia do pracy,czy pracuje się codziennie? Aha i czy pracuje się na zmiany? Typu nocki?
zdjecie uzytkownika
AnyG - 2014-03-28 12:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to kiedyś było tam nieciekawie - takie opinie są na forum ale z 2009. Malo kto wie że dostali za to kary i teraz są zupełnie inne warunki. A wiem to od znajomej która u nich pracuje i sobie chwali. Zresztą wszystko okaże się na miejscu, zależy gdzie kto trafi...
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-28 14:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wyjezdzam teraz na weekend z kolezanką, w duijndam mamy znajomych pracują na kwiatach i sobie chwalą
zdjecie uzytkownika
AnyG - 2014-03-28 17:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kowalski - 2014-03-28 09:27:04]:
Witam
I co jedziecie w sobotę? Bo mnie przełożyli wyjazd i mają w tygodniu się odezwać...
zdjecie uzytkownika
kowalski - 2014-03-28 19:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja miałam jechać w przyszłym tygodniu, ale mi też przełożyli i jadę w niedziele.
Czy tam naprawdę jest, aż tak źle ?
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2014-03-28 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj rozmawiałam z Panią z Opola, i w niedziele wyjeżdżam, jak zapytałam od kiedy pójdę do pracy, to powiedziała, że najpierw trzeba wyrobić numer soffi który się wyrabia tydzień a dopiero później koordynator się ze mną skontaktuje, czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
kowalski - 2014-03-28 19:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AnyG - 2014-03-28 17:07:44]:
Nie przejmuj się, ja to samo miałam w zeszłym tygodniu, wszystko popakowane, zakupy zrobione a tu nagle dzwonia ze dopiero w przyszłym tygodniu... no i trzeba było się rozpakować i dzisiaj na nowo .. :) No ale opinie są podzielone, dopóki nie pojadę i się nie przekonam to nie będę wiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
kowalski - 2014-03-28 20:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-03-28 14:18:00]:
W jaki dzień tygodnia jedziesz? w sobote? od razu do domku, czy w poniedziałek do biura ??
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-03-28 20:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sofi zawsze trzeba poczekać, mi przełożyli wyjazd na niedziele - spotkamy sie na miejscu ? ;))) tak jak ktoś napisał - jak nie pojedziesz to sie nie przekonasz , szczególnie ze na telefon ws pracy czekasz i czekasz a nikt sie nie odzywa aż tu nagle ktoś dzwoni wiec od razu łapie okazje puki jest ;)))
zdjecie uzytkownika
AnyG - 2014-03-28 22:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kowalski - 2014-03-28 19:58:32]:
Dzięki za info. Ja się w sumie nie przejmuje na spokojnie zrobię zakupy i się spakuje a tak miałabym tylko jeden dzień na to. Lista już gotowa co najważniejsze. Sofi już mam tak że mam nadzieję że jak wyjadę to od razu do pracy pójdę zresztą tak mi Pani z biura powiedziała, że nie ma sensu żebym w ten weekend jechała i siedziała bez pracy na domku. A w dodatku jeszcze koncert w PL zaliczę, wiec jest oki. Mam prośbę do tych co jadą w ten weekend do sortowania owoców i warzyw - jak będziecie mieć jakaś możliwość (choć w sumie z netem może być problem na początku) proszę dajcie znać czy jest w miarę oki...
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2014-03-29 08:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AnyG - 2014-03-28 22:00:19]:
jak tylko bede miała możliwość to napiszE :)
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2014-03-31 16:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka placa na miesiaci ile potracali za mieszkanie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegała miło, sprawdzają znajomośc języka angielskiego, trzeba opowiedziec coś o sobie w języku angielskim, później Pani zadaje pytania. Rozmowa dotyczyła podanego przeze mnie stanowiska pracy, podpisałam wstępne dokumenty. Niestety później okazało się to wszystko kłamstwem i nie było mowy o pracy na stanowisku administracyjnym.
Pytania: Nie było żadnych trudnych/dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-04-02 22:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podbijam, bo tez mnie to interesuje i dodam, ze chodziłoby mi o coś takiego jak to sortowanie warzyw i owoców.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-04-03 12:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy żeby wyjechać do pracy duijndam najpierw trzeba odwiedzić biuro w Polsce ??????

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Duijndam international!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert