Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

lalala 2013-02-09 11:14
rudy 5 - 2013-02-08 00:38:23

jak wyjazdy z tego biura??????????? Opłaca sie jechac ???????? vkto planuje wyjazd w lutym 2013??? (usunięte przez administratora)
Ja wypełniłam przed wczoraj formularz na ich stronie.Wczoraj do mnie zadzwonili z propozycją wyjazdu.Z tego co wiem to mają na razie oferty tylko dla kobiet.
szczur 2013-03-04 17:21
opłaca się wyjechać do Holandii w wieku 19 lat? wiem, że stawka na ten wiek to 5.54 brutto i na rękę po odliczeniu domku ubezpieczenia i podatku to jakies 3.5/h więc wolę wiedzieć :D
Magda2222 2013-03-09 12:00
To w takim razie jakie biuro możecie polecić z ręką na sercu bo właśnie do mnie zadzwonili z tego biura i podobno szukają pracy dla mnie.
zainteresowana 2013-04-17 21:02
Czy wie ktoś może coś na temat pracy w UKD? Bo zastanawiamy się z chłopakiem nad wyjazdem. Wybiera się ktoś może do nich w najbliższym czasie?
3
emka 2013-05-01 21:44
Może w takim razie podzielisz się jakie biuro załatwiło Ci pracę?:)
beata 2013-05-06 21:58
Witaj Jamnikowoo a skąd TY teraz masz tą ofertę tez dostałam oferte z ukd pozdrawiam moje gg6271412 napisz coś wiecej odwdzięcze się
takitam 2013-05-18 22:07
Ale w biurze w DenHaag pracy nie przydzielają, rejestrują tylko nowych i udzielają informacji. Później już wszystko załatwia Wateringen.
3 dni przed zjazdem to mniej niż to na co się godziłaś bo w aneksie jest 2 tygodnie ale oczywiście jeśli nie pracujesz i poinformujesz o tym później niż 2tyg to raczej kary nie powinni nakładać. Kara jest za ewidentne nie stawienie się do pracy bez poinformowania koordynatora no ale jak to wygląda w praktyce- nie wiem i nie chcę wiedzieć. Myślę, że jak zadzwonisz i spokojnie i z kulturą zapytasz o co chodzi to wszystko wyjaśnią. Niektóre biura po odejściu wypłacają ostatnią pensję razem z dodatkiem wakacyjnym i urlopowym dopiero po 8 tygodniach. Pytanie nic nie kosztuje.
Powodzenia
takitam 2013-05-20 00:36
Nie jestem pewny ale wydaje mi się, że to co napisałaś wcześniej nie oznacza że wypłacili Ci pieniądze tylko że one są do zapłaty. Jeśli chodzi o samą umowę to wiem, że tutaj czasami nie przykładają do tego zbytniej uwagi. Biorąc pod uwagę własne doświadczenia z tym i innymi biurami nie może to jakoś do mnie dotrzeć, sprawa trochę zakręcona i chyba już zbyt szczegółowa na rozmowę tutaj więc jeśli chcesz to podaj @ a może coś uda się pomóc.
takitam 2013-05-22 22:30
Wiesz, nikt nikogo do mieszkania na chacie z biura nie zmusza. Szukasz ogłoszenia i bierzesz tańsze (jeśli Ci się oczywiście takie uda znaleźć).
A jeśli chodzi o kolczyki itp to są stanowiska pracy gdzie po prostu jest to zabronione z różnych względów (choćby bezpieczeństwo: biżuteria przewodzi prąd, przy zaczepieniu łatwo o uszkodzenie ciała, względy sanitarne itp).
nefretete 2013-07-07 14:35
wiekówke sprawdz na jakies stronie w necie ja jade na papryke jutro w poniedzialek pozdrawiam (usunięte przez administratora)
1
halus123 2013-09-17 15:51
witam jade do pracy z tej agencji do pakowania i sortowania warzyw czy naprawde tak oszukują jak wszyscy piszą na forum?
2013-09-18 18:14
i temat sie skonczyl:(szkoda ze nikt nie pisze jak obecnie tam jest:((
1
jagoda 2013-09-19 21:09
ja przyjechalam na poczatku sierpnia i na razie caly czas pracuje, wyplaty wtzsze niz przez biura w ktorych wczesniej pracowalam
kami 2013-09-23 14:39
Hej wszystkim mam takie do was pytanie czy ktos w tej firmie był i czy faktycznie jest ona taka jak pisza itp dajcie mi odp
4
:) 2013-09-27 23:16
witam. czy jedzie ktos moze z firmy Duijndam do Holandii w niedziele??
Czy w ogole moglby mi ktos napisac pare slow o tej firmie i pracy>:)
5
Grześ 2013-10-15 09:35
Adres do firmy Duijndam. Kerklaan 51 2291 CE Wateringen Tam jest całe kierownictwo.
1
zancia20 2013-10-24 11:15
Witam prawdopodobnie pojade z tej firmy do pracy... w niedziele lub przyszlym tygodniu... czy może ktos obecnie tez pojedzie jakos teraz z kim mozna pogadac? (usunięte przez administratora)
śnieżynka 2013-11-21 09:19
Więcej niż pewne że jeśli ktoś wyjeżdza do pracy w sezonie zimowym to będzie czekał na pracę siedząc na domku albo będzie pracował dwa dni w tygodniu.Mimo wszystko życzę powodzenia dla tych co właśnie przyjechali do pracy i cierpliwości.
4
pela21 2013-12-15 09:11
witam wszystki .pracuje tu juz 2 lata i nie narzekam z wypłatami. prace tez mam cały czas. fakt za domek troche duzo biora ale to w kazdej firmie tak jest. Duijndam jest firma wypłacalna w porownaniu do innych firm.
śnieżynka 2013-12-17 12:38
mam kilkuletnie doświadczenie w tym biurze. Jak nie masz pracy to domek jest za darmo ale żadnego postojowego nie płacą. Ogólnie duijndam nie jest złym biurem. Głównie chodzi o sezony zimowe kiedy jest bardzo mało pracy a ściągają ludzi którzy potem siedzą na domkach i czekają na pracę albo wracają do Polski. Pozdrawiam
śnieżynka 2013-12-27 20:47
za domek biorą różnie to zależy od godzin pracy. jak masz mało godzin to masz dofinansowanie z biura. jeśli chodzi o zjazdy to zależy od ciebie ale ogólnie to możesz zjechać po 12 przepracowanych tygodniach i biuro nie zwraca za podróż. Pozdrawiam.
jaka ja 2013-12-31 09:31
gosia - widać, że jesteś "świeżynka" w tych sprawach. Żadna agencja pracy, podkreślam ŻADNA nie zagwarantuje Ci godzin pracy!! ale to nie oznacza, że ich nie będzie, musisz tylko dobrze się "wkręcić" w temat!!
jaka ja 2014-01-02 11:51
a płaciłabyś komuś za to, że siedzi i bąki zbija? ;)
w duijndam nie zapłacisz wtedy za mieszkanie
jak napisałam wcześniej, jak dobrze będziesz pracować i będzie ci zależało to po max 2-3 tyg. uzyskasz ciągłość godzin, jak nie od razu;
kasia111 2014-01-08 09:50
"Gosiu" ja pracuje przez Duijndam jakieś 3miesiące... nie jest to duży okres bycia tutaj,ale zawsze coś. Ogólnie nie narzekam na to biuro. jeśli chodzi o wybór pracy, to każde biuro samo wybiera Ci prace, tam gdzie jest miejsce i praca nie ma tak,że sama sobie wybierasz. tak jak pisała koleżanka Ci wcześniej w okresie zimowym różnie jest z pracą raz ona jest raz jej nie ma.(usunięte przez administratora)
1
Mirella 2014-01-08 16:58
postojowego to nawet już w Polsce nie płacą - za komuny obowiązywała zasada "czy się stoi czy się leży 2tysiące się należy" teraz to już nie te czasy ;-) każdy tak prawie pracuje w Holandii i jakoś żyją, a nawet mają kredyty na mieszkania, samochody i sprowadzają do kraju swoje rodziny. Głowa do góry, myśl pozytywnie to wtedy będzie wszystko dobrze ;) - pojedź, zobacz, a ewentualnie później narzekaj ;)
śnieżynka 2014-01-08 22:12
czasem jest tak ze nawet w najlepszej pracy zdarzają się jakieś przestoje np. jeden dzień wolny w tygodniu. każda firma pracuje inaczej w jednej możesz mieć i 70 godz w tygodniu ale jest tak ze jest mało pracy i te godziny się skracają. oczywiście może być tak że pracy nie ma ale biuro jest od tego żeby ją znaleźć.Niestety nie mogę ci powiedzieć jaka praca jest najpewniejsza to zależy od ciebie i twojego szefa. Pozdrawiam.
śnieżynka 2014-01-16 08:22
nie stresuj się tak. takie przestoje dwu tygodniowe zdarzają się rzadko. raczej w okresie zimowym i nie w każdej pracy tak jest. zawsze można zadzwonić do biura i grzecznie spytać o jakieś dodatkowe zajęcie lub o wypłacenie wakacyjnego(jeśli się wcześniej pracowało)bo się takie pieniążki odkładają. pozdrawiamF7FS
1
śnieżynka 2014-01-21 08:59
Okres zimowy dobiega końca. Wielu pracodawców luty-marzec potrzebuje więcej ludzi do pracy. tak więc życzę powodzenia i pozdrawiam.
janek 2014-01-24 00:28
witam, czytam te różne opinie i mam mieszane odczucia co do tej pracy. Mam pytanie do osób, które już tam pracowały/pracuja, jak jest z wynagrodzeniem dla osoby, która jest kawalerem ?
śnieynka 2014-01-24 08:50
To nie jest ważne czy jesteś kawalerem czy żonaty, na to się nie patrza. Każdy dostaje taką samą pensję. Pozdrawiam.
janek 2014-01-28 00:21
a jakie jest wynagrodzenie ? Ile miesięcznie można zarobić na rękę ?
1
magnat13 2014-01-28 15:38
Janku to zalezy gdzie pracujesz (pakownia czy szklarnia) i ile masz godzin w tyg ale mi przy 40 godzinach wychodzi ok 220-230 euro za tydzien na czysto.Pozdrawiam
jola 2014-02-02 14:18
mają teraz dużo pracy, wysłałam do nich CV ale nic o tej agencji nie wiem.
ok 2014-02-06 00:20
ok
Marian 2014-02-06 08:51
Witam Mam pytanie można znaleźć pracę w NL dla osoby niepełnosprawnej przez agencję ?
que 2014-02-06 09:14
nigdy nawet się nie przyznawaj że masz oświadczenie jako osoba niepełnosprawna, w holandi i tak ono nic nie znaczy a jest na minus.
1
Marian 2014-02-06 09:19
Tylko problem polega na tym że chodzę o przy pomocy kul Czy w ogóle mam szansę na jakąś pracę ?
gue 2014-02-06 12:57
trudno powiedzieć, chyba że umiesz lub nauczysz się holenderskiego lub w takim przypadku serio może lepiej zapytać w biurze.
daniel 2014-02-06 13:45
A jakie są warunki mieszkaniowe, i ile mozna maksymalnie uzyskac godzin w tygodniu , a i jeszcze co z weekendami. Jade 1 raz i jeszcze jedno chcialbym sie zapytac ile musze wziac pieniedzy zeby przezyc te 2 tygodnie tam. Pozdrawiam!!!
jan 2014-02-06 15:43
mieszkania ok, godzin różnie od 20 do 45, weekendy wolne, i spokojnie 100 euro wystarczy na 2 tygodnie a nawet mniej.
daniel 2014-02-06 21:15
a ile można zarobić w sezonie
3
xxd 2014-02-07 21:16
ja właśnie mam zamiar wyjechać do pracy przez tą firme chciała bym się dowiedzieć jak tam jest z praca
see 2014-02-13 08:58
Siemanko w niedziele mam wyjechac przez ta agencje do pracy przy ziemniakach ktos moze cos powiedziec na temat tej agencji jak i samej pracy?? Dziek pozdrowki
1
indifference 2014-02-18 10:45
Hej. Rozmawiałam z pewną Panią z tej agencji , powiedziała, że odezwie się za tydzień lub dwa i powie kiedy będzie dokładny wyjazd. Czy miał ktoś podobną sytuację ? Odzywali się czy już nie ?
Klara 2014-02-18 16:53
Hej. Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z biura z Opola w sprawie pracy na produkcji i szklarni w Holandii. Wydawała się bardzo miła i sympatyczna.Mam wyjechać w ten czwartek lub w przyszły razem z chłopakiem, ale czytam opinie i widze że są negatywne. Może wie ktoś coś więcej czy warto zaryzykować i jechać?
3
kropek 2014-02-18 21:00
witam jak sie pracuje w tej firmie jak biorokracja itp. ile mozna zarobic na miesiac
indifference 2014-02-18 22:14
Też mam właśnie wyjechać z chłopakiem. Zapytała czy jest możliwość przyjechania do Opola na rozmowę , a jeśli nie to czy była by możliwość rozmowa przez Skype.No i wszystko ładnie i pięknie , ale daty konkretnej wyjazdu nie podała.
Just 2014-02-18 23:43
Nie podała Ci konkretnej daty bo jak narazie to ma być rekrutacja coś mysle ala rozmowa kwalifikacyjna i przynajmniej tak jak mi powiedziała to jak do nich sie zgłosze albo porozmiawiamy na skype to wszystko powie jak to wygląda z ich strony i bedą przeproawdzać rekuratcje :)
lukasz 2014-02-21 13:38
Witam ! czy Te osoby ktore maja wyjechac w ciagu 2 tyg. maja jakies juz info. czy odzywali sie dzis ? jesli ktos odezwie sie do was w najblizszym czasie napiszcie tu.z gory dziekuje
indifference 2014-02-25 08:29
U mnie w poniedziałek minął tydzień i dalej cisza.
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international