Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 674 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 18:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i temat sie skonczyl:(szkoda ze nikt nie pisze jak obecnie tam jest:((
zdjecie uzytkownika
garry - 2013-09-19 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może halus123 pojedzie i odpisze co się dzieje w Duijndam international. Do kolegi wyżej, a Ty planujesz z nimi jechać? Gdzieś widziałeś ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2013-09-19 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przyjechalam na poczatku sierpnia i na razie caly czas pracuje, wyplaty wtzsze niz przez biura w ktorych wczesniej pracowalam
zdjecie uzytkownika
garry - 2013-09-19 21:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jagoda, a gdzie dokładnie robisz i co? Dużo Polaków Ci się trafiło? Są polscy koordynatorzy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kami - 2013-09-23 14:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej wszystkim mam takie do was pytanie czy ktos w tej firmie był i czy faktycznie jest ona taka jak pisza itp dajcie mi odp
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 21:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kami, to znaczy jaka dokładnie, bo w Internecie pisza rózne rzeczy? Gdzie widziałes jakieś ogłoszenie z Duijndam International?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-09-27 23:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam. czy jedzie ktos moze z firmy Duijndam do Holandii w niedziele??
Czy w ogole moglby mi ktos napisac pare slow o tej firmie i pracy>:)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:), a do jakiej pracy jedziesz, bo to istotne no i skąd masz wyjazd? Na ile ten wyjazd no i czy autokar stawia Duijndam International?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2013-10-15 09:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adres do firmy Duijndam. Kerklaan 51 2291 CE Wateringen Tam jest całe kierownictwo.
zdjecie uzytkownika
zancia20 - 2013-10-24 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prawdopodobnie pojade z tej firmy do pracy... w niedziele lub przyszlym tygodniu... czy może ktos obecnie tez pojedzie jakos teraz z kim mozna pogadac? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jula - 2013-11-10 17:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zancia20, no i jak pojechałaś? Możesz opisac swoje wrazenia? W ogóle w jaki sposób Cie zrekrutowali do duijndam i ile to trwało? Z góry dzieki.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-11-21 09:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Więcej niż pewne że jeśli ktoś wyjeżdza do pracy w sezonie zimowym to będzie czekał na pracę siedząc na domku albo będzie pracował dwa dni w tygodniu.Mimo wszystko życzę powodzenia dla tych co właśnie przyjechali do pracy i cierpliwości.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-21 22:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śnieżynka, a dlaczego tak uwazasz, masz jakieś doświadczenia? Wtedy płaca przestojowe, domek jest za darmo?
zdjecie uzytkownika
pela21 - 2013-12-15 09:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystki .pracuje tu juz 2 lata i nie narzekam z wypłatami. prace tez mam cały czas. fakt za domek troche duzo biora ale to w kazdej firmie tak jest. Duijndam jest firma wypłacalna w porownaniu do innych firm.
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-12-17 12:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbyszek - 2013-11-21 22:06:13]:
mam kilkuletnie doświadczenie w tym biurze. Jak nie masz pracy to domek jest za darmo ale żadnego postojowego nie płacą. Ogólnie duijndam nie jest złym biurem. Głównie chodzi o sezony zimowe kiedy jest bardzo mało pracy a ściągają ludzi którzy potem siedzą na domkach i czekają na pracę albo wracają do Polski. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-27 19:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pela21, a ile dokładnie biora za ten domek? Co jaki czas masz zjady do Polski i czy zwracaja cos za te podróże?
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2013-12-27 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-27 19:06:51]:
za domek biorą różnie to zależy od godzin pracy. jak masz mało godzin to masz dofinansowanie z biura. jeśli chodzi o zjazdy to zależy od ciebie ale ogólnie to możesz zjechać po 12 przepracowanych tygodniach i biuro nie zwraca za podróż. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-28 23:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śnieżynka, jak to jak mam mało godzin, to zdarza sie tak, ze nie ma pracy? Możesz cos polecić, gdzie praca jest pewna?
zdjecie uzytkownika
jaka ja - 2013-12-31 09:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-28 23:51:18]:
gosia - widać, że jesteś "świeżynka" w tych sprawach. Żadna agencja pracy, podkreślam ŻADNA nie zagwarantuje Ci godzin pracy!! ale to nie oznacza, że ich nie będzie, musisz tylko dobrze się "wkręcić" w temat!!
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-12-31 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka ja, no jestem troche świeża, wczesniej pracowałam tylko przez jedna agencję, a to moższ napisac, czy czesto zdarzały Ci sie dni bez pracy, wtedy płaca tak zwane przestojowe?
zdjecie uzytkownika
jaka ja - 2014-01-02 11:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a płaciłabyś komuś za to, że siedzi i bąki zbija? ;)
w duijndam nie zapłacisz wtedy za mieszkanie
jak napisałam wcześniej, jak dobrze będziesz pracować i będzie ci zależało to po max 2-3 tyg. uzyskasz ciągłość godzin, jak nie od razu;
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-01-02 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
płaciłabym, np. 80% stawki jak nie z jego winy siedzi i nie ma pracy, to sie przestojowe właśnie nazywa. To jaką prace polecasz, gdzie jest największa ciągłość godzin? Bo maja zapiski na umowie odnosnie sytuacji, kiedy nie ma pracy?
zdjecie uzytkownika
kasia111 - 2014-01-08 09:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Gosiu" ja pracuje przez Duijndam jakieś 3miesiące... nie jest to duży okres bycia tutaj,ale zawsze coś. Ogólnie nie narzekam na to biuro. jeśli chodzi o wybór pracy, to każde biuro samo wybiera Ci prace, tam gdzie jest miejsce i praca nie ma tak,że sama sobie wybierasz. tak jak pisała koleżanka Ci wcześniej w okresie zimowym różnie jest z pracą raz ona jest raz jej nie ma.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mirella - 2014-01-08 16:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2014-01-02 18:34:53]:
postojowego to nawet już w Polsce nie płacą - za komuny obowiązywała zasada "czy się stoi czy się leży 2tysiące się należy" teraz to już nie te czasy ;-) każdy tak prawie pracuje w Holandii i jakoś żyją, a nawet mają kredyty na mieszkania, samochody i sprowadzają do kraju swoje rodziny. Głowa do góry, myśl pozytywnie to wtedy będzie wszystko dobrze ;) - pojedź, zobacz, a ewentualnie później narzekaj ;)
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-01-08 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-12-28 23:51:18]:
czasem jest tak ze nawet w najlepszej pracy zdarzają się jakieś przestoje np. jeden dzień wolny w tygodniu. każda firma pracuje inaczej w jednej możesz mieć i 70 godz w tygodniu ale jest tak ze jest mało pracy i te godziny się skracają. oczywiście może być tak że pracy nie ma ale biuro jest od tego żeby ją znaleźć.Niestety nie mogę ci powiedzieć jaka praca jest najpewniejsza to zależy od ciebie i twojego szefa. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x