Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
ok - 2014-02-06 00:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-02-06 08:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Mam pytanie można znaleźć pracę w NL dla osoby niepełnosprawnej przez agencję ?
zdjecie uzytkownika
que - 2014-02-06 09:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nawet się nie przyznawaj że masz oświadczenie jako osoba niepełnosprawna, w holandi i tak ono nic nie znaczy a jest na minus.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-02-06 09:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [que - 2014-02-06 09:14:02]:
Tylko problem polega na tym że chodzę o przy pomocy kul Czy w ogóle mam szansę na jakąś pracę ?
zdjecie uzytkownika
gue - 2014-02-06 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-02-06 09:19:40]:
trudno powiedzieć, chyba że umiesz lub nauczysz się holenderskiego lub w takim przypadku serio może lepiej zapytać w biurze.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-02-06 13:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są warunki mieszkaniowe, i ile mozna maksymalnie uzyskac godzin w tygodniu , a i jeszcze co z weekendami. Jade 1 raz i jeszcze jedno chcialbym sie zapytac ile musze wziac pieniedzy zeby przezyc te 2 tygodnie tam. Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-06 15:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieszkania ok, godzin różnie od 20 do 45, weekendy wolne, i spokojnie 100 euro wystarczy na 2 tygodnie a nawet mniej.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-02-06 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ile można zarobić w sezonie
zdjecie uzytkownika
xxd - 2014-02-07 21:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie mam zamiar wyjechać do pracy przez tą firme chciała bym się dowiedzieć jak tam jest z praca
zdjecie uzytkownika
see - 2014-02-13 08:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko w niedziele mam wyjechac przez ta agencje do pracy przy ziemniakach ktos moze cos powiedziec na temat tej agencji jak i samej pracy?? Dziek pozdrowki
zdjecie uzytkownika
indifference - 2014-02-18 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Rozmawiałam z pewną Panią z tej agencji , powiedziała, że odezwie się za tydzień lub dwa i powie kiedy będzie dokładny wyjazd. Czy miał ktoś podobną sytuację ? Odzywali się czy już nie ?
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-02-18 16:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [indifference - 2014-02-18 10:45:06]:
Hej. Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z biura z Opola w sprawie pracy na produkcji i szklarni w Holandii. Wydawała się bardzo miła i sympatyczna.Mam wyjechać w ten czwartek lub w przyszły razem z chłopakiem, ale czytam opinie i widze że są negatywne. Może wie ktoś coś więcej czy warto zaryzykować i jechać?
zdjecie uzytkownika
kropek - 2014-02-18 21:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak sie pracuje w tej firmie jak biorokracja itp. ile mozna zarobic na miesiac
zdjecie uzytkownika
indifference - 2014-02-18 22:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klara - 2014-02-18 16:53:46]:
Też mam właśnie wyjechać z chłopakiem. Zapytała czy jest możliwość przyjechania do Opola na rozmowę , a jeśli nie to czy była by możliwość rozmowa przez Skype.No i wszystko ładnie i pięknie , ale daty konkretnej wyjazdu nie podała.
zdjecie uzytkownika
Just - 2014-02-18 23:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podała Ci konkretnej daty bo jak narazie to ma być rekrutacja coś mysle ala rozmowa kwalifikacyjna i przynajmniej tak jak mi powiedziała to jak do nich sie zgłosze albo porozmiawiamy na skype to wszystko powie jak to wygląda z ich strony i bedą przeproawdzać rekuratcje :)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-21 13:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! czy Te osoby ktore maja wyjechac w ciagu 2 tyg. maja jakies juz info. czy odzywali sie dzis ? jesli ktos odezwie sie do was w najblizszym czasie napiszcie tu.z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
indifference - 2014-02-25 08:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2014-02-21 13:38:10]:
U mnie w poniedziałek minął tydzień i dalej cisza.
zdjecie uzytkownika
derik - 2014-02-25 16:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [indifference - 2014-02-25 08:29:15]:
chętnych na pewno jest dużo - sami się przypominajcie - dzwońcie do nich, że czekacie, bo może ktoś inny zadzwoni szybciej i pojedzie.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-26 11:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Co sądzicie o firmie Duijndaminternational? Mam okazje wyjechać z chłopakiem z ich biura. Opinie z 2009r są bardzo negatywne ale na dzień dzisiejszy jednak ludzie pchają się do tego biura i nie narzekają. Co Wy sądzicie na temat tego biura?
zdjecie uzytkownika
indifference - 2014-02-26 22:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-02-26 11:35:50]:
Dostałaś konkretny termin wyjazdu ?
zdjecie uzytkownika
śnieżynka - 2014-02-27 08:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-02-26 11:35:50]:
Ja pracowałam w tym biurze przez trzy lata i nie narzekam. Ogólnie jest to jedno z lepszych biur w Holandii. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-02-27 08:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznam tej firmy mam chec wyjechac dlatego szukam
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-02-27 09:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-01-28 00:21:54]:
a czy jest mozliwos jakiejs oferty pracy dostac jak dlugo sie czeka
zdjecie uzytkownika
Izus - 2014-02-28 17:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w przyszlym tygodniu z tej firmy? prosze o kontatkt: xxxciapekxxx@o2.pl chce wyjechac z Opola
zdjecie uzytkownika
Izus - 2014-03-01 12:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robert - 2014-02-27 09:29:23]:
ja sie zarejestrowalam i po godz mi dzwonili, ze jutro wyjazd ale nie zdecydowalam sie i w pon znow mi beda dzwonic, jak tam jest ? oplaca sie?
zdjecie uzytkownika
puzinio - 2014-03-03 16:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos ma jakies info w sprawie wyjazdu do pracy przy kwiatach doniczkowych
zdjecie uzytkownika
darusia - 2014-03-04 16:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Mam pytanie czy w pracy na magazynie (pakowanie,owoców i warzyw) jest norma?
Trzeba zrobić określoną liczbę szalek???
zdjecie uzytkownika
yunin - 2014-03-05 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do darusia,na każdej pakowni czy szklarni są normy,nie wyrabiasz Go Polen...
zdjecie uzytkownika
Tedson - 2014-03-05 17:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos 2014-03-09 jedzie z firmy Duijndam Na zbiory ziemniakow ;> ?? jak tak to skad lecicie ?
zdjecie uzytkownika
tedson - 2014-03-05 17:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tedson - 2014-03-05 17:05:13]:
nie tyle co na zbiory ;P a na magazyn :P z ziemniakami :) Pozdawiam
zdjecie uzytkownika
patka3212 - 2014-03-06 14:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam w jakim stopniu trzeba umiec jezyk angielski i jakie pytania zadaja?
zdjecie uzytkownika
evelinka - 2014-03-06 15:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracowalam tam i bardzo bylam zadowolona. mi sie trafilo super mieszkanko czyste wyremontowane az milo sie mieszkalo a dokladnie mieszkalam na Brielle na Kloosterweg. nie jechalam przez Polske bo bylam w Holandii wtedy i tam na miejscu zalatwialam sobie prace. Co do pracy tez bylo ok tylko uwaga, Duijndam poszukuje naprawde dobrych pracownikow, jesli macie okazje tam jechac to liczcie sie z tym, ze w pracy, do ktorej Was dadza naprawde trzeba sie starac. Byly osoby, ktore zostaly wyrzucone juz w pierwszym dniu pracy po kilku godzinach bo nie umieli czegos tam zrobic i niby taki blad mogli popelnic tylko w pierwszych godzinach - bez sensu troche hehe no ale poprostu trzeba sie starac. Moim zdaniem to dobre biuro zwlaszcza jesli ktos chce dobra i pewna prace no i fajnie sobie mieszkac przy okazji. Czytalam w jednej opinii, ze komus przytrafilo sie ''mieszkanie z grzybem'' - uwierzcie u mnie nie bylo nic takiego i wrecz przeciwnie, wszystko czysto i pachnaco jak weszlam do tego domu to az sama sie milo zdziwilam. Pracowalam ze znajomymi, ktorzy tez mieszkali na Brielle ale blizej centrum - taki rząd trzech mieszkań obok siebie - tam tez czysciutko i przytulnie, wszystko nowe. Ale to moze akurat mi sie trafilo, ze trafilam na Brielle bo ogolnie brzydkich mieszkan w tamtym regionie chyba nie maja. Jest ktos jeszcze kto tez mieszkal na Brielle? Aha, jesli trafi Wam sie mieszkac wlasnie tam to najprawdopodobniej bedziecie pracowac na jednej ze szklarni w (usunięte przez administratora) - dostaniecie rower do pracy, praca przy pomidorach na szklarni lub pakowalnia (usunięte przez administratora) - POZDRO DLA GREGORA hahaha!! Mozliwe tez, ze bedziecie dojezdzac na szklarnie z pelargoniami lub na sortowanie owocow - moi znajomi tam robili wlasnie. Podsumowując gdybym teraz miala jechac do Holandii napewno wrocilabym wlasnie do tej firmy i do tego samego mieszkanka gdyby sie dalo :D a wiec jesli jestescie zdecydowani glownie na prace a nie na ''imprezowanie'' to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
witkaa - 2014-03-06 17:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Ja też dostałam telefon o wyjeździe do holandii z tego biura z chłopakiem czyli na wyjazd dla par. Mielismy jechac w czwartek ale z tego co nam powiedzieli to dopiero w holadnii po wysłaniu naszych danych decyduja czy jedziemy. Czy to prawda? Myślicie , że jeszcze zadzwonią? Z tego co sie dowiedziałam to praca przy sortowaniu owoców i warzyw. Czy ktoś dostał też telefon z tego biura w tym tygodniu?
zdjecie uzytkownika
yunin - 2014-03-07 12:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [witkaa - 2014-03-06 17:10:32]:
piszesz o Opolskim oddziale agencji?
zdjecie uzytkownika
darusiaaa - 2014-03-07 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heej! Mam pytanie z firmy duijndam international wysyłają ludzi do pracy w magazynach(sortowanie,pakowanie owoców i warzyw) do GREENPACKA???
zdjecie uzytkownika
dsd - 2014-03-07 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos jedzie do sortowna i pakownia pomidorów lub byl jak tam jest???
zdjecie uzytkownika
gyuh - 2014-03-09 14:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do geenpacka nie, bo to firma innej agencji; firm gdzie pakują wice u warzywa to w holandii jest multum !
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-03-10 13:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,mam pytanie : jaka jest stawka godzinowa w wieku 19stu lat?. Jakie sa warunki mieszkaniowe i jaki jest koszt zakwaterowania, ubezpieczenia i transportu do pracy? I czy sa jeszcze jakies oplaty?.
zdjecie uzytkownika
Ema - 2014-03-10 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wyjazd 13 teraz na 14 muszę być w biurze. Myślę że będzie wszystko okej. Wiadomo że każdy się zastanawia jak będzie.Niektórzy piszą negatywnie drudzy pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-03-12 17:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darusiaaa - 2014-03-07 16:32:26]:
A wyjeżdżasz na to pakowanie i sortowanie?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-03-13 16:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dsd - 2014-03-07 21:15:25]:
ja jadę, ale przełożono mi wyjazd z czwartku na... jeszcze nie wiem.
zdjecie uzytkownika
pyrka - 2014-03-14 19:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wiecie lie sie czeka na odpowiedz zeby jechac do pracy ?
zdjecie uzytkownika
hgf - 2014-03-15 16:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myśle że nie ma reguły na to, zależy kiedy i ile nowych pracowników potrzebują w holandii
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-03-18 16:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to normalne jak prawie w kazdej firmie za granicą ;)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-03-18 17:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ;) Wybiera sie ktoś jutro (19.03.2014) na sortowanie owoców i warzyw z firmy Duijndam International oczywiście.
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-03-18 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serwus. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie w tej firmie są szanse na wyjazd do pracy dla pary?
zdjecie uzytkownika
Martymarty - 2014-03-21 01:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w niedzielę (tj.23.03.2014) do sortowania i pakowania owoców?
zdjecie uzytkownika
mike - 2014-03-21 22:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yunin - 2014-03-05 12:51:40]:
normy ... hehehe, te normy to są po tych zakładach przez tych zachłannych i chciwych polaczków !!! (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegała miło, sprawdzają znajomośc języka angielskiego, trzeba opowiedziec coś o sobie w języku angielskim, później Pani zadaje pytania. Rozmowa dotyczyła podanego przeze mnie stanowiska pracy, podpisałam wstępne dokumenty. Niestety później okazało się to wszystko kłamstwem i nie było mowy o pracy na stanowisku administracyjnym.
Pytania: Nie było żadnych trudnych/dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-03-23 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest mozliwy wyjazd w parach ;) Ja z chlopakiem bylam na rozmowie w opolu, dostalismy telefon w sprawie pracy teraz czekamy na konkretny termin wyjazdu.
zdjecie uzytkownika
robol bez szkoly - 2014-03-25 10:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiekszosc ludzi wyjezdza do pracy za granica nie na wczasy z prostego powodu. zeby cos zarobic, rynek pracy w polsce jest jaki jest, zyjemy w takich czasach a nie innych... nie kazdy nadaje sie do kazdej pracy. Uwazasz ze fizycznie pracuja ludzie jedynie bez wyksztalcenia i bez ambicji?? Hahahaha

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Duijndam international!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert