Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

Ja 2017-04-10 19:07
W Polsce mowili nam ze bedziemy pracowac razem na miejscu wyszlo inaczej
2
Ja 2017-04-10 19:09

W Polsce mowili ze bedziemy pracowac razem na miejscu wyszlo inaczej
3
Grzesiek 2017-04-11 12:20
A mieszkacie chociaż razem a czym dojeżdżacie i jak wyglądają zarobki da się zarobić
Tomasz 2017-04-11 19:27
A wyjeżdża ktoś w tym tygodniu przez biuro w Opolu
Syska 2017-04-12 19:46
Planuje wyjechać na sterowanie owoców i warzyw, czy jest praca, czy faktycznie jak pisza ludzie że siedzi się na domku??proszę o pilna odpowiedz..
Gregor 2017-04-13 12:40
Duijndam international to jest bardzo fajna agencja. Generalnie jak już coś organizują to jest zrobione dobrze. Czytałem wpis niezadowolonej osoby i cóż wypadek przy pracy? Tak bywa. W sumie agencja godna polecenia dla osób, które chcą pracować za granicą.
1
vincent 2017-04-17 10:33
Witam. Chciałbym wyjechać do pracy przez ta agencje, proszę o szczera ocenę koordynatorów i opiekunów mieszkan w tej firmie. Czy jest straszny rygor? Dodam ze zawsze sumiennie sprzątam i nie sprawiam problemów. Wielu ludzi zle wspomina wyjazdy właśnie przez głupie z biurem. Po zapoznaniu się z opiniami na innych forach mam poważne obawy. Z góry dziekuje za odpowiedz
vincent 2017-04-17 10:34
Witam. Chciałbym wyjechać do pracy przez ta agencje, proszę o szczera ocenę koordynatorów i opiekunów mieszkan w tej firmie. Czy jest straszny rygor? Dodam ze zawsze sumiennie sprzątam i nie sprawiam problemów. Wielu ludzi zle wspomina wyjazdy właśnie przez głupie z biurem. Po zapoznaniu się z opiniami na innych forach mam poważne obawy. Z góry dziekuje za odpowiedz
3
Kris 2017-04-18 10:46
Mam pytanie ile brac ze soba jedzenie . czy brac ze soba ciuchy robocze czy je dostaniemy na miejscu i czy trzeba wziac ze soba pieniadze nq przetrwanie czy wyplaca pieniadze jak bede potrzebowal .
Kris 2017-04-18 10:48
Mam pytanie ile brac ze soba jedzenie . czy brac ze soba ciuchy robocze czy je dostaniemy na miejscu i czy trzeba wziac ze soba pieniadze nq przetrwanie czy wyplaca pieniadze jak bede potrzebowal .
Kris 2017-04-18 11:04
Czy musze znac jezyk obcy ?
palazzo 2017-04-20 10:38
Można liczyć na odrobine prywatnosci i spokoju na mieszkaniu? Bo dla mnie to jest sprawa kluczowa. Czy podczas pracy jak mnie nie ma beda przetrzasac pokoje?
7
Domino 2017-04-22 19:31
Super agencja, profesjonalnie przygotowują wyjazd do pracy, mieszkanie. Korzystałem już z ich pośrednictwa i było ok.
1
Solan 2017-04-24 17:48
Wyjeżdża ktoś 27.04?
Magda.N 2017-04-25 13:54
Jakie niby biuro jest dobre, gwarantuje stała pracę, bo o to nam tylko chodzi jadąc na 1-4mc. Jaka niby firma jest ok, najlepiej w Niemczech?
zainteresowany 2017-04-25 14:36
witam,
zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy produkcji bukietów bandowych w Aalsmeer. ktoś wie jak to wygląda, głównie chodzi mi o mieszkania (jak warunki, hotel? bungal), jak praca? są te godziny? w ogłoszeniu niby napisane 2 zmiany po 11 godzin, można wywnioskować że pracy jest dosć dużo, ale jak to wygląda w rzeczywistości?
Pańcia 2017-04-25 20:11
Duijndam international ma jakoś tak mało ofert jaka to przyczyna?
Andrzej 2017-04-28 10:04
Dobra firma chętnych nie brakuję im do pracy , Korzystałem z ich usuług , pracowałem w Aalsmeer na różach zarobki za 42h około 250-270 eur na czysto / tydzień , mieszkania spoko , biuro ogarnia wszystko nie jest kłótliwe. Niestety musiałem zjechać do Pl , ale teraz wracam bo chyba nie ma lepszej sprawdzonej agencji pracy od nich a w kilku pracowałem. Wyjeżdza ktoś w maju?
2
Aa 2017-04-29 13:20
Hej :) A czy ta oferta na cebulki kwiatowe w Daarlerveen to oferta na dłuższy okres ? Bo mi powiedziano, że w tamtym regionie mają krótkie oferty takie wakacyjne. A bardzo chciałam jechać w okolice tego regionu ale od zaraz. Bardzo proszę o info, dzięki :)
Poldek 2017-05-02 18:15
Duijndam international dał mi pracę i miło wspominam ich. Byłem zadowolony, dobrze zarobiłem i dlatego piszę.
1
Chemiczka 2017-05-05 14:35
Opinie o pakowaniu pomidorôw w Tinte, ktoś coś wie na ten temat?
Pańcia 2017-05-05 23:05
Współpracowałam już z agencją Duijndam international i miło wspominam ten czas. Do odważnych świat należy. Jak byłem za granicą wszystko było dopięte jak trzeba.
1
Uchyłek 2017-05-07 10:44
Fajne miejsce pracy, polecam. Mają swoje normy, ale atmosfera jest ok, da się przeżyć. Szefo tez jest raczej spoko. Dziewczyby głownie ważyły i pakowały do pudełek, a chłopaki odbierali i układali skrzynki. Takze luzik.
Uchyłek 2017-05-07 10:45
Fajne miejsce pracy, polecam. Mają swoje normy, ale atmosfera jest ok, da się przeżyć. Szefo tez jest raczej spoko. Dziewczyby głownie ważyły i pakowały do pudełek, a chłopaki odbierali i układali skrzynki. Takze luzik.
Zmartwiona 2017-05-07 23:06
Wybiera się ktoś na pakowanie pomidorów w miejscowości Tinte w przyszłym tygodniu?
Dostałam propozycję, ale jeszcze nigdy nie pracowałam z tzw. " normami ".
Nie wiem czego mogę się spodziewać, obawiam się.
Wprawdzie pracowałam już na akord kilka razy min. sadzenie kwiatków doniczkowych oraz truskawki.
Nie chcę żeby mnie wyrzucili po tygodniu.
Hatti 2017-05-08 19:00
chce wyjechac pierwszy raz do Holandii z ta firmą czy ktoś mógłby powiedzieć co i jak tam jest? jak wyglądają zakwaterowania praca czy codziennie się jezdzi do innej jesli tak to jak długo to trwa?
Polandya 2017-05-08 19:39
Zakwaterowanie to raczej ruletka. Ja trafilem 10/10. Godziny 38-45 w tygodniu. Praca to również loteria. Dla osob na wiekówce doradzilbym tylko i wyłącznie szklarnie gdyż tam wiekowka jest tam splaszczona i płace są znacznie wyższe. Mają troche balaganu w biurze i czasem trzeba do nich dzwonić i upominać się o swoje, ale poza tym wszystko jest ok.
1
Anka 2017-05-09 08:17
ale jeśli ktoś nie jest na wiekówce to ma zapewnione godziny i te 38 będzie tak?
Polonia 2017-05-09 13:13
Jk firma jest dobra to miło czyta się komentarze, są porady dla innych, super. Ja słyszałam o agencji sporo dobrych opinii i mam wielka chęć spróbować wyjazdu. Trochę się boję ale jak czytam opinie to raczej zdecyduję się. Gdyby było źle to jak można wrócić?
1
monikka 2017-05-10 11:42
TEz chce jechać.. a kiedy planujesz wyjechać?
Emi 2017-05-14 21:26
Jeżeli chodzi o prace przy pomidorkach w Tinte to naprawdę świetna praca ! :)
1
Maciej 2017-05-15 13:40
Chciałem wyjechać do pracy przez tą agencje razem z dziewczyna. Mamy 19 lat i pytanko czy jest tam przestrzegana wiekówka i jakie warunki i stawka ?
Poldek 2017-05-18 10:33
Duijndam international to bardzo dobra firma. Profesjonalnie organizują robotę za granicą, ale zauważyłem jedną prawidłowość na tym forum. Jak tylko pokazały się pozytywne opinie o firmie to natychmiast pojawił się na forum wpis bardzo odradzający prace.
Olafo88 2017-05-23 00:43
Trzeba harowac wiec kazdy kto tutaj planuje przyjechac musi soe liczyc z ciężką pracą. Trzeba przyzwyczaic sie do mieszkania z patologią ktora nie szanuje nikogo i niczego
1
Bolo 2017-05-25 22:26
@Olafo88 Myślałeś , że pojedziesz i będziesz zwiedzał świat? Robota za graniąa jest ciężka ale wiesz za ile pracujesz.
znawca tematu 2017-05-27 10:40
cyt. : Mamy 19 lat i pytanko czy jest tam przestrzegana wiekówka i jakie warunki i stawka ?

- Jeżeli wylądujecie na szklarni to nie ma wiekówki masz 9e z gorszami, w pozostałych sektorach wiekówka obowiązuje i przy wieku 19 lat masz coś 6e z hakiem z każdym rokiem ta stawka idzie minimalnie w górę.

cyt.: Gdyby było źle to jak można wrócić?

- Czymkolwiek... zamawiasz busa, samolot, bla bla cara, co Tobie się podoba

cyt.: ale jeśli ktoś nie jest na wiekówce to ma zapewnione godziny i te 38 będzie tak?

Nigdy nie masz nic zapewnionego.. jeżeli jest sezon i jest robota to godziny każdy ma, a jak jest lipa bo sezon się skończył to i godzin mniej, poza tym jak nie stwarzasz problemów i dobrze żyjesz z kierownictwem to większa szansa że będziesz regularnie chodzić do pracy a nie pokutować na domku.

cyt.: witam,
zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy produkcji bukietów bandowych w Aalsmeer. ktoś wie jak to wygląda, głównie chodzi mi o mieszkania (jak warunki, hotel? bungal), jak praca? są te godziny? w ogłoszeniu niby napisane 2 zmiany po 11 godzin, można wywnioskować że pracy jest dosć dużo, ale jak to wygląda w rzeczywistości?

-Warunki mieszkalne są różne naprawdę. Loteria gdzie wylądujesz. W Aalsmeer zazwyczaj domki lub mieszkania, dużo zależy z kim będziesz mieszkać, czy z normalnymi ludźmi co przyjechali pracować i mieszkać czy z małoletnimi cwaniakami, alkoholikami i ćpunami którzy non stop będą imprezować na chacie i nie dadzą odpocząć po robocie. Praca lekka ale szybka. Godziny w sezonie jak najbardziej są,40, 50 i więcej zależy jaka firma i ile mają zamówień.


1
Poldek 2017-05-30 12:22
Czy Duijndam international ma jakieś nowe oferty pracy w Holandii? Bardzo dobrze mi się z nimi pracowało.
Lola123 2017-06-01 13:21
W ofercie pracy jest tabelka np. 192-220 euro tygodniowo się zarabia. Moje pytanie jest takie czy z tego zabierają za mieszkanie ?
Lola123 2017-06-01 13:22
W ofercie pracy jest tabelka np. 192-220 euro tygodniowo się zarabia. Moje pytanie jest takie czy z tego zabierają za mieszkanie ?
znawca 2017-06-02 15:53
Lola123

Jak miałem godziny rzędu 45-50 tygodniowo to około 300e zostawało na czysto po odjęciu ubezpieczenia i mieszkania ale pod warunkiem że są godziny, oczywiście takie pieniądze możesz także dostać jak podajesz przy komplecie godzin ale wtedy zapewne masz wiekówkę i małą stawkę więc mogło by się zgadzać
Joanna 2017-06-09 22:36
Czy mógłby Pan się ze mną jakoś skontaktować przez maila? Jestem zainteresowana praca i chciałabym zapytać o kilka rzeczy :) to moj mail joanna_mielniczek@o2.pl
Zawor 2017-06-15 12:37
Byłem i nie polecam.
Praca 2-3 dni w tygodniu, pewnie tylko po to żeby za domki mieli z czego ściągnąć.
Warunki mieszkalne powiedZIałbym, że dobre, ale nie jedzie się tam, żeby siedziec w nich całe dnie.
erwin 2017-06-15 18:36
Cześć,
Czy ktoś wie coś na temat pracy w zieleni miejskiej przez Duijndam??oraz zamieszaknu na parku Heino???będę wdzięczny za wszelkie info,dostałem propozycję
taratuta 2017-06-15 19:11
Super sa te opinie ,chyba nigdy tyle pozytywów nie przeczytalam o zadnym biurze wiec postanowilam podjac wspolprace. Panie w biurze bardzo życzliwe , rejestracja przebiegla sprawnie , odpowiedzieli mi na wszystkie pytania. Mam nadzieje ze bede zadowolona ☺Sprawdzali nawet w jakim stopniu komunikuje sie w j. Niderlandzkim i angielskim wiec pelna profeska ☺
Pycior 2017-06-16 12:12
Witam serdecznie :) Mam pytanie: czy pracowal moze ktos z panstwa w firmie Moolenaar w Holnadii? Chodzi o prace przy ceblukach. Bardzo bym prosil o opinie. Z gory dziekuje i pozdrawiam !
2
olek 2017-06-16 19:50
cebulki ok,są godziny,jest wypłacalność,zakwaterowanie zależy jak trafisz,ja mam ok,
Klaudia 2017-06-20 16:29
Wybiera się ktoś moze teraz ?
Kolosek 2017-06-20 18:44
Duijndam international to moja najlepsza agencja z jaką przyszło mi pracować. Pełna profeska w każdym temacie. Nie ma niedociągnięć ani fuszerki. Niech się tylko nie zepsują, bo jak widzę wiele osób ich chwali.
Tadek 2017-06-21 00:08
pracowałem tam jesienią,praca tempo wysokie (usunięte przez administratora)
Piotrek 2017-06-23 19:15
Opinię o Duijndam international trzeba wypośrodkować.
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international