Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-10-29 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma sie te sposoby na odludziu to kosztuje.........
zdjecie uzytkownika
jinnix - 2014-11-01 15:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego biura, ściągają ludzi co chwile nowych, dadzą prace na tydzień i karzą czekać, a w tym czasie kolejni nowi sa przywożeni ehh. porażka. Ciągle mówią to samo, szukamy dla was pracy, jesteście na liście oczekujących i tak dziennie ta sama gadka...
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-11-04 08:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zarejestrowałem na ich stronie i chcę wyjechać. to co się czyta na temat agencji zatrudnienia to włos staje dęba ale są też pozytywy. ja chcę wyjechać z naszego kraju bo nie będę zap.....ał za 1000zł. KPINA!!
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-06 14:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca z a granicą nigdy nie należy do najłatwiejszych, ale wydaje mi się, że warto zwłaszcza z zaufaną agnecją, bo tak w pojedynkę to ciężko, zawsze jest wtedy większy ryzyko, że coś się nie uda, w wtedy zostaniesz sam bez niczyjej pomocy, więc tą drugą opcję odradzam. Czy ktoś wie jakie mają u nich stawki?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-06 15:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jest ktoś chętny do aplikowania przy sortowaniu cebulek kwiatowych ?
zdjecie uzytkownika
wyjezdzajacy - 2014-11-06 19:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! czy jest ktos kto wyjezdza do sortowania cebulek albo juz tam pracuje? jak jest?
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-11-06 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś tu pisze o cebulkach kwiatowych. tak jestem chętny. biorę to
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-06 21:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja aplikuję na stanowisko sortowania cebulek, milo byłoby być z kimś w kontakcie kto również wysyła tam swoje CV.
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-11-09 19:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-11-06 21:08:25]:
gdybyś wiedziała cos więcej na temat tej pracy to daj znać na e-maila:kbw.mecik@vp.pl
dzieki
zdjecie uzytkownika
radecki23 - 2014-11-12 12:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAwid - 2014-10-27 10:45:14]:
Elo do mnie wlasnie dzwonili do mag. Z kosm. Praca od wtorku wyjazd w niedziele. Wiesz coś wiecej, ktoś już tam pracuje? Stawka 9.31 brutto gwarancja 37.5 godz. Umowa na 6 miesiecy
zdjecie uzytkownika
radecki23 - 2014-11-13 08:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DAwid - 2014-10-27 10:45:14]:
Elo do mnie wlasnie dzwonili do mag. Z kosm. Praca od wtorku wyjazd w niedziele. Wiesz coś wiecej, ktoś już tam pracuje? Stawka 9.31 brutto gwarancja 37.5 godz. Umowa na 6 miesiecy. Daj znac na Radomir.Nowak@Gmail.com
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-11-13 10:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radecki23 - 2014-11-13 08:42:28]:
Hej czy ktoś juz wyjezdzaldo pracy przez ta firme duijdam bo my przez voorne puteen zostalismy oszukani,doradzczie cos bo do soboty musimy sie wyniesc z voorburga.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-13 20:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma kasę wypłaca w całości co zarobisz ! ale koordynatorki cie w dupie mają jak masz jakiś problem ty możesz do nich dzwonić i tak cie oleją a na pracowników mają (usunięte przez administratora) niby miały przychodzić co tydzień do pracy ale ja ją przez pół roku widziałem tylko raz brak słów nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
;S;idela - 2014-11-14 12:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sciema z tą pracą tylko sciągają ludzi dla pieniedzy za soft biorą 750 euro jak jeszcze raz bedzie to wymazane zgłaszam to do holenderskeko wymiaru sprawiedliwosci
zdjecie uzytkownika
filo - 2014-11-14 17:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;S;idela - 2014-11-14 12:57:04]:
750 euro za sofi??? kto by im to zapłacił?? że niby urząd holenderski?! pierdo...... głupoty
zdjecie uzytkownika
Turbo - 2014-11-14 17:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [;S;idela - 2014-11-14 12:57:04]:
Haha chyba nigdy nie byłeś /byłaś w holandi haha co za idiotyzm! Jakby tak było to kazdy zakładały agencje i tylko ściągał fikcyjnych pracownikow Jak juz cos piszesz to najpierw pomysl Smiechu warte
zdjecie uzytkownika
Mikos - 2014-11-14 20:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;S;idela - 2014-11-14 12:57:04]:
A co to jest soft?
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-11-15 22:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Napisze jak było- przepracowałem w duijndamie 10 tygodni za każdym razem miałem wypłatę ok 200-240€ Na rękę i jeszcze bede miec zwrot za ubezpieczenie - pewnie ktos zaraz napisze ze wypłata kiepska ale jak dla mnie osoby która pojechała za granice poraz pierwszy bez doświadczenia to kasa była wystarczająca. Pracowałem rożnie bo godziny nie były stałe raz nadgodziny a raz byli mniej ale jakis tam to rozkładają i wypłaty wychodzą w miarę stałe. Nikt ode mnie nie zabrał żadnych pieniędzy za nic wiec nie wiem czemu tak ktos miał z tym sofi bo u mnie czegoś takiego nie było @do mikos - sofi to to samo co polski nip . Ja ze swojej strony polecam, czasem były nerwy np musiałem rowerem jechac 5km a mi sie nie chciało bo bpracowalen dużo godzin i byłem zmęczony, albo szef mnie wkurzył, ale jak na koncie sie zgadza to czego wiecej chcieć. Ja nikogo nie namawiam na wyjaz ale pisze jak było bo wiem ze ludzie przed wyjazdem szukają informacji na temat agencji. Pozdrawiam wszystkich czytających.
zdjecie uzytkownika
wrona - 2014-11-17 15:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-10-29 18:11:20]:
Czesc Kamil dal bys namiary na kordynatora szukam pracy . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Asik - 2014-11-17 22:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj do mnie dzwonili i moge jechac ma kontrole warzyw, bo znam angielski Będzie ktos jechał w czwartek?
zdjecie uzytkownika
radecki23 - 2014-11-19 11:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie z wawy w niedziele:)dajcie info (usunięte przez administratora)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lizka - 2014-11-19 23:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dzisiaj dzwoniła do mnie babka z holandii w sprawie wyjazdu na cebulki, czy ktoś wyjeżdża teraz na weekendzie (22-23.11)? można tam zarobić? obiecują niby jakies 60 godzin tygodniowo i 5,5 euro/h
zdjecie uzytkownika
tosia83 - 2014-11-20 12:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja się zarejestrowalam u nich ale narazie nikt nie dzwonił hmmm. Chcę wyjechać za granicę bo mam kredyt do spłacenia a w Polsce oferują najnizszą krajową + premie. Może znacie jakieś inne sprawdzone firmy. Zależy mi żeby wyjechać tyle, że jechalabym pierwszy raz i sama :( jeśli ktoś by chcial dołączyć dajcie znać.
Aga z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
problem - 2014-11-20 17:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz Tosie nie jesteś sama mam podobne poroblemy jak ty i podobne wątpliwości. Szkoda, że u nas w kraju niestety nie pojawia się nigdzie praca za dobrą kasę. chyba nie dożyjemy takich czasów. Aga, może jakos sie zgadamy żeby jechać razem, bo ja też jestem chętny?
zdjecie uzytkownika
del - 2014-11-20 17:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nerwy są zawsze bo się dużo pracuje, człowiek jest zmeczony, poza tym nie ma pracy idealnej. nie ma też się oszukiwać że do takiej pracy nie jedzie sie na stałe tylko po to żeby dorobić. Nie szukałbym na siłe wad bo wiem że firma jest uczciwa, to co mówią zazwyczaj się sprawdza, nie oszukują z pieniędzmi, można ufac
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x