Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-03-08 11:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ja Wam powiem, że już jakiś czas przyglądam się firmie i w moich oczach prezentuje się naprawdę bardzo bardzo dobrze, nawet lepiej niz się spodziewałem tak prawdę mówiąc
zdjecie uzytkownika
fanny - 2016-03-17 18:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie dziwi was dlaczego tak malo nieprzychylnych komentarzy? jezeli macie brudasa na domku to nic z nim nie zrobią bo nie zmuszą go do mycia się, ewentualnie mozecie jeszcze w gratisie dostać kare 20euro za niego i nie ma ze to nie wasza wina! kolega wyzej naPISAL JAK jest i o dziwo jeszcze tego nie usuneli
zdjecie uzytkownika
notfun - 2016-03-17 19:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że ty jestem w takie sytuacji @fanny nie znaczy, że każdy w niej jest a poza tym to co piszesz nijak ma się do forum..nie wiem czy kogoś obchodzą takie rasistowskie komentarze a raczej ludzie tak jak np. ja szukają rzetelnych informacji czy warto wyjechać
zdjecie uzytkownika
levinson - 2016-03-18 16:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fanny - 2016-03-17 18:29:59]:
bo oni usuwają negatywne komentarze. Nie mają jaj jak inne agencje, by przyznać, że nie wszystko cacy. Print screenem ściągnąłem z kilkadziesiąt negatywnych opinii stąd na temat tego biura, nim je usunęli.
zdjecie uzytkownika
dujduj - 2016-03-19 18:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [notfun - 2016-03-17 19:41:33]:
Brudas niekoniecznie musi odnosić się do innej nacji. Może to być określenie np. na Polaka, który nie sprząta po sobie, w pokoju trzyma chlew, wyżera innym jedzenie ze wspólnej (ło matko) lodówki i przez niego po łebie dostaje reszta współlokatorów. Tu mam dwie sprawy: czy agencja dujduj Polaczków wymaga od kandydatów zaświadczeń o niekaralności, bo różne egzemplarze przyjeżdżają do NL, z czego lwia część to bydło i element i po drugie, skoro tak się uraziłeś/uraziłeś słowem brudas, może żyjesz z brudasem?
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-03-19 19:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sądzisz @leevinson, że agencja ma jakikolwiek wpływ na to, jakie treści się tu pojawiają? Wydaje mi się, że nie. Jak patrzę po ofertach to powątpiewam w te złe warunki pracy
zdjecie uzytkownika
levinson - 2016-03-19 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-03-19 19:54:32]:
Wydaje mi się, że tak. Bo wystarczy zgłosić moderatorowi, że dany komentarz godzi w ich "dobre imię" (dobre sobie) i już moderator usuwa. Wcale nie trzeba uciekać się do obłąkańczych tez o korupcji itd.
zdjecie uzytkownika
kleo - 2016-03-20 20:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie czy warto teraz jechac na swieta przez ta agencje.Wogole jak u nich z praca?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-03-21 19:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuję @kleo, to opinie są przeróżne. To pewnie zależne jest od roboty, na jaką się zdecydujesz. A mają spory wybór, truskawki, ogrodnictwo. Nacisk kładą na język.
zdjecie uzytkownika
broszka - 2016-03-28 22:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i przede wszystkim zauważcie, że są to prace sezonowe. Myślę że to też ma wpływ na atmosferę, gdzie ludzie nie przywiązują się praktycznie w ogóle do miejsca pracy
zdjecie uzytkownika
Pawcio - 2016-03-30 10:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć, mam pytanko jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna przez Skype. Jakie są pytania? Chcę się przygotować na tą rozmowę. Z góry dziękuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
iglo - 2016-03-31 09:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez skype? no to rzeczywiście rekrutacja idzie w tych czasach do przodu. natomiast nie wiedziałam że na wyjazd z Holandii na truskawki czy do szklarni może to załatwić przez skype
zdjecie uzytkownika
Dujdomek - 2016-03-31 10:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Umowy wystawiają na 0 godzin pracy taka umowa troszkę bez wartości ale zgodna z prawem (Fase A) najczęściej dają umowy w języku Holenderskim. W Loonspecyfikacje masz wypłacane wszystkie wakantiedagen, co nie daje urlopu płatnego ponieważ już ci go wypłacili, a odkładnie godzin nadliczbowych i wypłacanie ich wtedy gdy niema pracy czy w formie urlopu płatnego to już inna bajka wg prawa holenderskiego jest coś takiego jak Tijd voor Tijd (tam odłożą ci twoje godziny nadliczbowe) czyli czas za czas pracy oznacza to ze pracownik chce miec więcej dni urlopowych i będzie odbierał ten czas pracy który moze byc w nadgodzinach jako normalne wolne. Kłaniają się podatki Holenderskie które sa od ilości przepracowanych godzin wiec im więcej godzin tym wyższy podatek. Kwestia dojazdów do pracy jest jasna ze niemożna pobierać za dojazdy do pracy ponieważ za każdą osobę zwraca Belastingdinst czyli każdy powinien mieć płacone. Ale nie są oni jedyni każdy pośrednik tak prawie robi bo by mało zarobili.Nr Burgerservicenummer (BSN) nie sofi wyrabia sie samemu na miejscu badz przed wyjazdem biuro ,dlaczego? bo na ten nr czeka się min 2 tyg. Tak wiec jak przyjedziesz i bedziesz pracowac bez to jest to nie legalne, już nie mówie nawet o wypadku w pracy.
zdjecie uzytkownika
erni - 2016-04-02 10:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dujdomek widzę, że znasz się na rzeczy. W sumie dobrze, wiesz potem co z czego wynika i czego się możesz spodziewać. Widzę, że aktualnie cały czas można się rekrutować do pracy w Holandii w szklarni do truskawek, albo do ogrodnictwa.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2016-04-03 17:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po rozmowie przez Skype ile się czeka na ofertę pracy ?
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-04-04 10:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że nie długo się czeka, a jak ci ta rozmowa w ogóle poszła, jakie masz odczucia? ważam, że nie dłużej niż tydzień chyba, generalnie to są dość szybkie rzeczy
zdjecie uzytkownika
11111 - 2016-04-04 12:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maksior - 2016-04-04 10:52:41]:
Jeszcze rozmowy przez Skype nie miałem, jak się zakwalifikuję to będę musiał jeszcze czekać na ofertę chyba że od razu coś mają ale z tego co czytałem to do dwóch tygodni się czeka, poczekam do dwóch tygodni nie zadzwonią to jestem umówiony z inną agencją która już na mnie ma ofertę. A co do rozmowy to pewnie będą sprawdzać znajomość języka angielskiego, przedstawią warunki pracy, zakwaterowanie, będą pytać o zdrowie. A co do agencji czytając opinie to nie jest aż tak źle bywa gorzej.Godziny pracy to wszystko zależy od zapotrzebowania firmy w Holandii, mi się wydaje że pogoda też ma wpływ na godziny pracy. Jak zobaczą że ktoś sobie rady nie daje to takich na pewno nie będą brać do pracy trzeba być ogarniętym dobrze jak ktoś już pracował na produkcji to ma doświadczenie i wie jak jest. A większość negatywnych opinii piszą właśnie nie roby, ćpuny, alkoholicy, ludzie co nie wiadomo ile by chcieli zarabiać. Mi by stykło za 40h pracy 250e. Tak na prawdę to zależy wszystko od człowieka i godzin pracy w tygodniu i wszystko w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2016-04-04 12:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 250e za 40h pracy to na czysto po opłatach jak liczyłem to gdzieś tyle wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2016-04-06 11:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno wyjdzie to troche więcej, ale przecież na pełen etat to jest chyba 120 czy 160 godzin o ole dobrze pamiętam, więc to nie jest tak źle jak wygląda.
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2016-04-11 19:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jeśli ktoś pracował za pośrednictwem tej firmy proszę o opinie na maila (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-04-12 09:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Wczoraj aplikowałem a na jutro jestem umówiony na Skypa.
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2016-04-18 16:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2016-04-12 09:46:51]:
Ale czad! Super! Pozdro.
zdjecie uzytkownika
fanny - 2016-04-28 18:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
troche mi was zal, cieszycie sie a jak zajedzecie na miejsce to miny juz nie beda takie wesole, tak naprawde za granice wyjezdza najwieksza patologia, przykre ale prawdziwe, nie dbaja o porzadek, nie myja sie czesto
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-05-05 14:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie, że sa nowe ogłoszenia? Szukajcie Osoba do pracy przy kwiatach czy Pracownik fizyczny w sektorze ogrodniczym czy Pracownik fizyczny ze znajomością języka angielskiego lub holenderskiego praca w Holandii, bardzo fajna i dobra, generalnie mocno polecam
zdjecie uzytkownika
elizab - 2016-05-17 18:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
maksior a ty posrednik z biura czy wynajety troll?
zdjecie uzytkownika
ROKSANA - 2016-05-31 19:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę w niedzielę 5 czerwca do Wateringen z chęcią zabiorę jedną osobę z dopłatą do paliwa, bede tu zaglądać wiec jak ktoś chce to pisz, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ROKSANA - 2016-05-31 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę w niedzielę 5 czerwca do Wateringen z chęcią zabiorę jedną osobę z dopłatą do paliwa, bede tu zaglądać wiec jak ktoś chce to pisz, pozdrawiam okolice Wałbrzycha
zdjecie uzytkownika
ROKSANA - 2016-05-31 19:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę w niedzielę 5 czerwca do Wateringen z chęcią zabiorę jedną osobę z dopłatą do paliwa, bede tu zaglądać wiec jak ktoś chce to pisz, pozdrawiam jestem z okolic Wałbrzycha, pracowałam już przez Duijndam i jest ok
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2016-06-02 14:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dalej poszukujesz jednej osoby ??
zdjecie uzytkownika
ROKSANA - 2016-06-03 21:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Tak dalej mogę zabrać jedną osobę, jestem też wystawiona na bla bla carze ale tam trzeba płacic za rezerwację, jeśli jesteś zainteresowana Marcelino to zadzwoń (usunięte przez administratora) to sie dogadamy może, zależy skąd jedziesz i do jakiego miasta w Holandii pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2016-06-08 16:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak wygląda u nich oferta pracy jako Pracownik sezonowy - bo ma to być praca na wakacje w ogrodnictwie, wiec w sumie oferta na sezonową to naparwde bardzo ciekawie to wygląda z tego co widze. Ale stawek nie ma niestety konkretnych z tego co widzę tak naparwde.
zdjecie uzytkownika
xyzz - 2016-06-19 12:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracował ktoś przy sortowaniu cebulek kwiatowych z Duijndam International? Jak wygląda wynagrodzenie? Warto jechać z nimi?
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-06-19 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myślę, że warto, według wczorajszych wiadomości zarabia się tam więcej niż lekarz w polsce, a tak na powaznie to idź, napprawdę jest to dobra kwota
zdjecie uzytkownika
xyzz - 2016-06-19 12:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jaka jest tam stawka mniej więcej i czy jest te 40 godzin pracy jak mówią?
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-06-19 13:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak to kogo, specjalistów szukają przeciez, to chyba dość jasne i oczywiste, nie mogą sobie pozwolić inaczej
zdjecie uzytkownika
glupota - 2016-06-19 14:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytajcie sie w biurze o stawki i inne rzeczy, a kto ma ci to powiedziec, ludzie z forum zagwaranyuja ci wynagrodzenie? myslcie troche bo potem przyjezdzaja bezmyslne polaczki tutaj i siedza jak sierotki
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-06-19 15:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co zagwarantują, bo oni tylko mówią jak jest, trzeba po prostu im uwierzyć, a życie będzie prostsze
zdjecie uzytkownika
olex - 2016-06-20 22:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maksior - 2016-06-19 15:04:44]:
Ty tam pracowałeś w tym Duijndam? Nie wiem ile u nich się zarobi? Wypłacają co tydzień?
zdjecie uzytkownika
Sara - 2016-06-20 22:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nikt nic nie pisze, ile godzin tygodniowo ani czy wypłacają na czas. Żeby posiedzieć sobie tam tydzień albo dłużej i czekać czy praca będzie to się nie opłaca przecież.
zdjecie uzytkownika
biksa - 2016-06-20 22:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maksor oferty trzeba czytać, pracownik szklarniowy otrzymuje stawki zgodne z holenderskim CAO, bezpłatny transport do i z miejsca pracy i ubezpieczenie, to wszystko masz w ofercie czarno na białym nawet
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-06-23 11:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna przez Skape ?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-06-23 11:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna przez Skape ?
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2016-06-23 11:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale na jakie stanowisko jest taka rozmowa? wydaje mi się, że po prostu umawia się na daną godzinę i wygląda to jak zwykła romowa. A teraz mają tez oferte pracy na magazynie przy sortowaniu cebulek kwiatowych i tu chyba nie potrzeba takich rozmów jednak.
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-06-24 08:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest taka możliwosc by przez komunikator z nimi rozmowe przeprowadzac?
zdjecie uzytkownika
mulat - 2016-06-25 11:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy warto jechac na operatora wózka widłowego przez ta firme
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-06-25 11:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mulat słyszałem, że jest w porządku i można sobie dorobić, ale nie wiem, czy szukają kogokolwiek na to stanowisko. Wiem, że szukają do pracy w szklarni (Holandia).
zdjecie uzytkownika
mulat - 2016-06-25 11:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi szukają bez języka to nie wiem jaka placa czy wiek ma cos do tego
zdjecie uzytkownika
czosnek - 2016-06-25 12:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam konkretnie to w Holandii chyba jest im teraz potrzebna osoba do sortowania cebulek kwiatowych, ale nie wiem czy to szklarnia czy magazyn
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegała miło, sprawdzają znajomośc języka angielskiego, trzeba opowiedziec coś o sobie w języku angielskim, później Pani zadaje pytania. Rozmowa dotyczyła podanego przeze mnie stanowiska pracy, podpisałam wstępne dokumenty. Niestety później okazało się to wszystko kłamstwem i nie było mowy o pracy na stanowisku administracyjnym.
Pytania: Nie było żadnych trudnych/dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
mulat - 2016-06-25 13:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na takie cos ja nie jade to do ludzi którzy nie maja doświadczenia żadnego albo tylko na sezon a o tej pracy to sporo mi wiadomo robisz 2tygodnie potem 2 siedzisz a za mieszkanie trzeba płacić
zdjecie uzytkownika
e - 2016-06-25 14:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak chcesz jechać jakom pracownik szklarniowy to 1 sezon to idealnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Duijndam international!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert