Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Polo - 2015-06-17 10:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda praca przy liliach na polu, ile godzin w tygodniu się robi ?
I mam pytanie jeszcze ile w tydzień czasu idzie zarobić ?
zdjecie uzytkownika
fk - 2015-06-19 10:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, w niedziele wieczorem wyjezdzam do do holandi właśnie do duijdamu,jade podpisać umowe, jak ktos jest chetny moge zabrać po drodze, jade pierwszy raz do tego posrednika
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-06-19 12:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na Pomidorach przez to Biuro?,dużo jest godzin tygodniowo?czym sie jezdzi do pracy samochodem czy rowerem?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-06-19 15:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jadę pierwszy raz do Nieuw-Heeten w dniach 2-4 lipca, za pośrednictwem Pani Karoliny Nowak na zbiór pączków Lilii, czy ktoś jeszcze jedzie w tym dniu? jeżeli tak proszę o odpowiedz. Ponieważ jak napisałem pierwszy raz, trochę się boję, że zostanę oszukany.
zdjecie uzytkownika
koke - 2015-06-19 16:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2015-06-19 15:24:54]:
Ja Jade 4 lipca też pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-06-19 18:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koke - 2015-06-19 16:51:34]:
Miałeś może rozmowę kwalifikacyjną przez skype ? I jak się z nią dogadałeś na temat wyjazdu? ponieważ mi podała tylko adres miejscowości oraz firmy transportowe i napisała, że mam być na miejscu 2-4 lipca, i że umowa będzie podpisana od razu po przybyciu na miejsce, a jak jest u Ciebie ?
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-06-19 19:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duijndam? Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-06-19 20:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A to czego nie polecasz,a jak wygląda u nich praca w szklarni na pomidorach ,duzo jest godzin?
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-06-19 23:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2015-06-19 18:59:40]:
Wszystko powiedziala co i jak ze min 40h na tydzień plus nadgodziny co wźiaść ze sobą ogolnie zobaczymy ;d
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-06-20 20:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracuje ktoś z tego biura e szklarniach na pomidorach ,po ile godzin tygodniowo sie robi ,czym sie do pracy jezdzi i ile kilometrów
zdjecie uzytkownika
;;;;;;; - 2015-06-21 19:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy opłaca sie w tym czasie jechać przez to biuro na szklarnie na pomidory?? lub kwiaty,czy sa jakieś przyzwoite godziny????? czy naprawde mam wierzyć w te negatywne opinie??
zdjecie uzytkownika
fgfhj - 2015-06-22 10:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pojechał ktoś w ostatnim czasie przez to biuro na pomidory ??? czy są jakieś przyzwoite godziny?? jakie warunki mieszkaniowe ,czym sie dojezdza do pracy i ile km.jest ????
zdjecie uzytkownika
lowo - 2015-06-22 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś tam już jakie warunki idzie coś zarobić ?
zdjecie uzytkownika
duidam - 2015-06-22 17:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie sie dorobic garba!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-06-23 19:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wlasnie wczoraj wrocilem z wyjazdu do pracy.W polsce wszystko ladnie pieknie bylo 38h+ tyg.A na miejscu okazalo sie zupelnie inaczej po podpisaniu umowy w Wateringen zawiezli mnie na domek-dziury w scianach jedna mini szafka na max 2 pary spodni i 3 koszulki.Po 3 dniach zadzwonili z biura ze do pracy mam isc na drugi dzien.Pracowalem 2 dni i praca sie skonczyla.Po 2 dniach znowu telefon o 21.30 ze na 6 do pracy,pracowalem na pakowni jeden dzien i kolejne dni oczekiwania na jakaś prace.Jechalem na szklarnie z pomidorami,a pracowalem na pakowni owocow i na baklazanach.Mowily mi w biurze ze jak sie sezon zacznie na max to na pomidory pojde.Nie wiem kiedy sie wedlug duijndamu sezon zaczyna,ale pracowalem 4lata na pomidorach i wiem co sie kiedy zaczyna i konczy(usunięte przez administratora)Pozdrawiam wyjezdzajacyc...
zdjecie uzytkownika
saa - 2015-06-23 23:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ładnie lecą w kulki widzę
zdjecie uzytkownika
Duke - 2015-06-24 14:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-06-23 19:24:34]:
a Pani Nowak nie pomogła ?? Przecież Polacy powinni sobie pomagać, nie ??
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-06-25 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kwiaty, początek lipca
Czy ktoś był w okresie lipiec/sierpien na kwiatach od Karoliny Nowak?
mam kilka pytań
zdjecie uzytkownika
ttyyd - 2015-06-25 16:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-06-25 15:10:31]:
też jadę początek lipca przyłączam się do pytania
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-27 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lala - 2015-06-25 15:10:31]:
lala, ja bylem rok temu w zeszle wakacje i bylo wszystko ok, dlatego chc tez przyjechac w tym roku, ale nie mam tel do koordynatorki, wiec jak jedziesz to podeslij tutaj ten numer bo ten z zeszlego roku niedziala. Pisalem tu juz wczesniej ale nie wiem dlaczego ludzie nie chca sie podzielic namiarem na te prace przy liliach, zazdrosni czy co.
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-06-29 09:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy osoby którzy przyjezdzają teraz na szklarnie na Pomidory maja prace ??czy czy siedza na domku?? a może ich żucaja na do innej roboty??
zdjecie uzytkownika
7868 - 2015-06-29 18:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqq - 2015-06-29 09:56:40]:
Rzucaja wszędzie procz szklarni z pomidorami
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-06-30 10:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy ?/że na pomidorach jest w miare dobrze ??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przez komunikator Skype. W ogóle nie pytano mnie o doświadczenie. Krótka rozmowa po angielsku, o moim hobby. Mimo, że zaznaczyłem podczas rozmowy że interesuje mnie stanowisko order picker to wysłali mnie do sortowsortowania warzyw i owoców.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
koki - 2015-06-30 15:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto do nieuw heeten 3 lipca ? i skąd wyjeżdżacie województwo ??
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-01 08:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podkarpacie i od 3 lipca wraz z chlopakiem wyjezdzamy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
alert