Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
O_0 - 2015-04-18 20:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-18 18:57:20]:
A Ty Beata Wyjeżdżałaś już przez tego pośrednika ?? Ja jadę właśnie w środę z wro :) ktoś wie jak tam teraz sytuacja z pracą? Domkami ? i jak długo się teraz na sofi czeka ?
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-18 20:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pączek - 2015-04-18 19:57:00]:
jaką firmę przewozową wybrales/as? nie wiem czy lepiej samemu sb zaltwiac przewoz czy raczej grand tour ten co duijndam poleca...
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-18 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę zagranice poraz pierwszy, ale mój brat z żoną byli w Holandii 1,5 roku. mowia ze roznie bywalo, zalezy gdzie sie trafi . czasami mieli prace non stop takze na nic innego nie mieli czasu a czasem tylko moj brat pracowal a bratowa szla do pracy 3 dni w tyg ale razem to im bylo lzej takze dawali rade. mimo ze oferta byla np . " do plauzowania chryzantem" to jak nie bylo pracy przy tym to bratowa do czegos innego wysylali zeby tylko nie siedziela bez pracy. codziennie wieczorem dostawali liste kto gdzie do pracy ma isc. prawda jest taka ze po prostu tam jest jeden wielki grajdołek : zalezy gdzie trafisz i z kim mieszkasz i do jakiej pracy. najlepiej jest sie przygotowac na najgorsze zeby potem nie byc niemile zaskoczonym...
zdjecie uzytkownika
Pączek - 2015-04-18 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-18 20:10:01]:
Jadę za pośrednictwem przewoznika Grand tour venus.
zdjecie uzytkownika
Pączek - 2015-04-18 20:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko będzie git majonez! :D
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-18 20:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do jakiej miejscowosci tam jedziesz? wiesz w razie "w" lepiej miec z kims tam kontakt...
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-18 20:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brat wlasnie mi napisal ze cos kolo miesiaca sie czeka na ten nr sofi... firma go pomaga zalatwic/
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-04-18 20:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-18 20:28:41]:
Beata ty chyba żartujesz sofi góra tydzień a nawet można w ten sam dzień dostać , zależy ile akurat mają pracy w tym urzędzie.
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-18 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zartujesz?! widzisz... ja to sie na najgorsze przygotowuje nawet na czekanie w nieskonczonosc na ten nr :D no w kazdym badz razie cos kolo tego czekal brat tylko ze on przez inna firme wyjezdzal tez to juz nie wiem od czego to zalezy. no i on nie musial za tym jezdzic do urzedu tylko koordynatorzy mu zalatwili.... jak masz na imie? mowisz ze jedziesz w przyszlym tyg moze zostawisz jakis kontakt? z kim jedziesz?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-04-18 20:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli masz szczescie i cie zawioza w ten sam dzien to masz ale zycze powodzenia zeby Ci biura tak expresowo zalatwilo , ja czekalam 3 dni a ludzie ktorzy przyjechalu ze mna czekali po 2-3 tyg.
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-18 20:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wiadomo ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i upominac o swoje.... do jakiej miejscowosci jedziesz?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-18 23:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beata ja mieszkam w bochni kiedy jedziesz?
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-04-19 08:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak bedziecie wydzwaniac i zawracac glowe tym lalka z biura to was wysla do polski i wybijcie sobie z glowy prace tam gdzie wam powiedzieli w polsce bo to co w pl mowia to nic sie nie zgadza z tym co zastaniecie w nl.Zycze wam wszystkim powodzenia skoro daliscie sobie nawciskac tyle bredni i obiecanek.
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-19 09:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja do mnie dzwonic po weekendzie kiedy bd wyjazd, bo chcialam po 20.04 dopiero jechac bo nie mialam dokumentow wszystkich . dobrze by bylo jechac z bochni ( mam 10-12km do bochni) albo wogole spod domu ....
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2015-04-19 10:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonił ktoś do was w sprawie wyjazdu w wakacje do pracy przy kwiatach? pielęgnacja i zrywanie kwiatów na polu.
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-19 12:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niet...
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2015-04-19 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I czy w ogóle ktoś z was aplikował na to stanowisko ?
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-20 17:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w czwartek grand tour venusem z brzeska do wateringen?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-20 17:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemaneczko. Odradzam te agencje. Jedna z najgorszych polskich agencji pracy. Byłam, pracowałam. Nigdy więcej. W Polsce mówili że jade do sortowania warzyw i owoców. Pojechałam i okazało się na miejscu, że dopiero będą mi szukać pracy. Siedziałam na domku tylko 2 dni. Poszłam na kwiaty.(usunięte przez administratora) Domki jak domki, brak internetu ale ludzie zajebisci... Solarisy, większość na minusie ale jako tako dało się przetrwać. Chcecie zarobić? Poszukajcie innej agencji.
zdjecie uzytkownika
;)))))))) - 2015-04-20 17:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja nowa sortownie i na sile ludzi szukaja,a kazdy po 3 dni pracuje,hahahaha;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-20 19:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade w czwartek,ale odmówiłem im i przez innego posrednika.Poczytalem troche opinii w internecie i szkoda czasu marnowac na siedzenie na domkach duijndamowskich lepiej jechac do agencji gdzie naprawde pracuje sie i zarabia.
zdjecie uzytkownika
lalal - 2015-04-20 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje i zarabiam,a odpoczywam tylko w weekend, pozdro, bojcie sie dalej ryzykowac :D
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-20 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja , a ty jedziesz tez do wateringen tak?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przez komunikator Skype. W ogóle nie pytano mnie o doświadczenie. Krótka rozmowa po angielsku, o moim hobby. Mimo, że zaznaczyłem podczas rozmowy że interesuje mnie stanowisko order picker to wysłali mnie do sortowsortowania warzyw i owoców.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-20 21:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze jest tak jak mowi lalal ...
zdjecie uzytkownika
Samuel L. Jackson - 2015-04-21 09:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę ze Szczecina w czwartek o 22 do biura w Wateringen, a co później to tylko Bóg wie. Mam dojeżdżać pod Amsterdam spod Hagi do pracy, co nie brzmi zachęcająco, ale jestem wolnym człowiekiem i męczyć się nie będę, jak będzie źle. Gotówki mam kawałek, więc nikt ze mnie niewolnika nie zrobi. Będę jak coś szukać dalej innej pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie