Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-09-30 23:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc ja mam pytanie odnosnie tego sortowania cebulek, jak mozna sie tam dostac? mam kolezanke ktora byla tam kiedys ale nie chce dac namiaru bo zawistna jest pewnie. Piszecie ze sa tam dobre godziny pracy, to znaczy jakie?
zdjecie uzytkownika
Natka - 2014-10-06 10:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc ! Też planuję wyjechac z chłopakiem. Prześlijcie mi opinie na nmokwa@gazeta.pl :) tylko takie prawdziwe. Widze opinie są różne, ale jak człowiek nie spróbuje to sie nie dowie.
Piszcie uczciwe opinie, prosze
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-08 11:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ja z kolei chce z koleżankami pojechać i jedna z nich już była, mówi, że wszystko było w porządku, co na umowie to w rzeczywistości, pensja też wpływała na czas, więc nie było większych kłopotów, a jeśli już coś wydarzyło, to było rozwiązywane na bieżąco, więc obyło się bez większych strat, mam nadzieje, że teraz będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
cer - 2014-10-08 17:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-10-08 11:51:03]:
ludzie czy na pewno jest tam praca bo mi babka dzwoniła ze 19 ma sie przygotowac na wyjazd i jeszcze jedno gdzie sie tam mieszka domki czy baraki i co trzeba zabrac ze soba
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-14 10:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie nie kierujcie się głupimi opiniami bo jakich opinii na temat obojętnie jakiego biura nie poczytajcie to będzie tak samo. Wpisz sobie np. Covebo, axell albo axidus i każda opinia wygląda tak samo...
zdjecie uzytkownika
hasu - 2014-10-16 16:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega rozmowa na skype i jak wyglada zakwaterowanie ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jadas - 2014-10-21 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam nie polecam i tyle na ten temat wmawiają ci coś a potem się tłumaczą szkoda gadać 1 zasada żadna agencja nie jest spoko tyle na ten temat .
zdjecie uzytkownika
tomaloo - 2014-10-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jadas to co ty swojego rozumu nie masz, że można Ci cos ,,wmówić", jak sie ma wątpliwości to sie nie jedzie, a nie później swoje żale na jakimś marnym forum wylewać, pozdrawiam trzeźwo myślących
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-22 17:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety niektóre opinie tutaj sa przesadzone, to fakt, trzeba przyznać. Ja n ie pracowałam tam, ale mam znajomych i od nich podobnych rzeczy nie słyszałam tak naprawdę, wiec nie wiem, może to chodzi o prace w innym oddziale albo na innym stanowisku, sama nie wiem już. Oby było lepiej tylko, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
do kaja - 2014-10-26 23:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-10-22 17:19:14]:
W innym oddziale? To sobie wybierzcie oddzial gdzie sie pracuje na owocach i warzywach, to jest dno dopiero, nie ma chwili odpoczynku, szef wycisnie z ciebie ostatnie poty
zdjecie uzytkownika
do 'do kaja' - 2014-10-27 09:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [do kaja - 2014-10-26 23:12:24]:
za dużo pracy źle - bo harówa, bo wyzysk, bo pracować trzeba, odpoczynku za mało... a drugie opinie , że godzin jest za mało, że za dużo wolnego, że nie ma nadgodzin...o co tu w ogóle chodzi?! nie kumam, jednym za dużo, drugim za mało i jakie mogą być tu opinie jak nikomu nie dogodzisz :/ !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
DAwid - 2014-10-27 10:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirabelka - 2014-08-22 17:46:13]:
do mnie zadzwonili wlasnie z tą ofertą order picker na magazynie z kosmetykami .. i nie wiem co robic .. wiecie cos na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-10-27 11:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAwid - 2014-10-27 10:45:14]:
ja bym jechał bo słyszałem że tam są fajne godziny i stawka też ok, też czekam na telefon ws tej oferty ale nikt jeszcze nie zadzwonił :/
zdjecie uzytkownika
DAwid - 2014-10-27 11:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mnie to kusi jak cholera , jestem umowiony na jutro z nimi i jak cos to w niedziele wyjazd..
zdjecie uzytkownika
CD - 2014-10-27 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syn pojechał 19.10. 14.miał prace do soboty przy sortowaniu ziemiaków od dzisiaj nie ma pracy bo ludzie wracają z urlopu tak mu powiedzieli werbuja ludzi a pracy nie ma robią to dla zysku bo agęcja ma kase za klienta a pracy nie ma ładna sciema pracy nie ma a za spanie trzeba płacic 88 e.tygodniowo wielkie złodziejstwo nawed na zakwaterowaniu kroja znajoma mieszka w holandi i za domek płaci 320 e za miesiąc syn mieszka w domku w 7 osób to policzcie sobie jak kroją polaków a jesc trzeba tak ,obiecali ze załatwią prace ale kiedy człowiek nie jedzie sobie posiedziec w holandi tylko chce pracowac siedziec można w domu.Powiem agęcja lipa
zdjecie uzytkownika
Elii - 2014-10-27 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos tu doświadczenie order picker na magazynie z kosmetykami ? albo dzwonili do kogos ostatnio w sprawie pracy ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-28 13:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CD - 2014-10-27 14:44:24]:
Nie jest tak jak Pan mowi bo ja pracuje przy sortowaniu cebulek kwiatowych w Nieuw Heeten i mamy domki na max 4 osoby i placi sie 75 euro a nie 88 a jak ma sie dobre godziny pracy to czasem nawet 30 albo 40 euro wychodzi za zakwaterowanie
zdjecie uzytkownika
DC - 2014-10-28 16:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-10-28 13:04:53]:
A w jakim miescie jestes bo w waterling płaci sie 88 euro za osobe
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-28 22:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DC - 2014-10-28 16:53:55]:
tak jak pisalem powyzej w nieuw-heeten na sortowaniu cebulek kwiatowych, podobno szukaja teraz jeszcze dodatkowych kilku osob
zdjecie uzytkownika
DC - 2014-10-29 08:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-10-28 22:24:35]:
A z jakiej agenci bo ja z Opola a ty.
zdjecie uzytkownika
Grzuchu - 2014-10-29 10:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak sie to czyta to az zal. Ktos napisal ze siedzi na domku bez pracy czyli ze przyjechal żeby domki utrzymac. Co za bzdury Ja pracuje od wakacji z przerwa na urlop. po urlopie trzy dni czekalem na prace i wtedy nie placilem za mieszkanie! Nie piszcie bzdur a jak ktos jest mami synkiem i jie potrafi wstac do pracy bo baluje pol nocy to nie dziwie sie se potem nikt go nie chce do roboty wziasc
zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-10-29 12:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest siedze od poniedziałku na domku i pracy nie mam nie baluje bo nie ma gdzie do miasta daleko miałem prace przez pare dni taka prawda robie zjazd robiom ludzi w balona pare dni po pracujesz i tyle
zdjecie uzytkownika
Qbek - 2014-10-29 16:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hal - 2014-10-29 12:14:11]:
Elo szeryfie, skond ciagniesz neta? mi koloeś z biura gadał, że tam nie ma , a ty na odludziu siedzisz to jak łapiesz??? gadaj tu szybko , bo mam oferte od nich i nie wiem czy jechac !!!! dzięx
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-29 18:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DC - 2014-10-29 08:19:47]:
Ja sie dostalem nie przez biura w polsce ale przez koordynatorke bezposrdnio z holandii, kolega co pracuje juz troche dluzej dal mi namiar
zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-10-29 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma sie te sposoby na odludziu to kosztuje.........
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x