Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 593 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen Holandia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
zaniepokojony - 2014-07-06 17:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie czy w szklarnii tez malo godzin? bo pracowałem juz przez inna agencje i byly godziny,a tutaj takie opinie
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-07-07 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o właśnie, ja też jestem zainteresowana paprykami @aga, pytałam znajomych o tej firmie, ale średnio znali, więc zajrzałam do internetu, skarbnicy wiedzy ogólnie dostępnej :) chyba mnie mile zaskoczyli, bo organizują tylko do Holandii wyjazdy, to w sumie dobrze, że specjalizują się w jednej rzeczy, a nie robią milion pobocznych. Jeśli chodzi o godziny to podawane są podczas umowy, to tez jest w internecie, pewnie wszystko zależy jak się dogadasz, byleby obie strony wyszły na plus i to wszystko. pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
klementynka108 - 2014-07-08 18:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy wszyscy znacie angielski?
zdjecie uzytkownika
swierszczu11 - 2014-07-10 12:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jechać w niedziele. Będzie ktoś jechał?
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-07-10 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie jak sprawdzaja znajonosc jęzka ?
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2014-07-10 23:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! A czy moze mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej na rękę wychodzi na godzinę przy najwyższej stawce wiekowej?? i wogóle jak jest z godzinami w tej firmie...czy jest ich sporo??
zdjecie uzytkownika
lidi - 2014-07-11 16:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MAgdzik godziny to pewnie do ustalenia, ale raczej to będzie cały etat, spytaj jeszcze może u nich bezpośrednio, w dziale HR czy podczas rekrutacji. A angielski trzeba raczej znać, jakoś dogadać się trzeba, nawet na podstawowy poziomie. Firma jest rzetelna jak sądzę, bo w Polsce działają od roku 2003 i nie brakuje chętnych do wyjazdu, bo właśnie mój kolega chciał jechac, ale podobno nie ma miejsc na razie, to jeszcze na stronie można zobaczyć jak to wygląda. Na pewno jedna z lepszych firm, z nimi to można spokojnie jechać, a nie bać się, że nie będzie domku, czy będziesz miał 2 tyg i nic nie robił..
zdjecie uzytkownika
diana - 2014-07-12 18:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tylko tyle ,że nigdy wiecej bym z tej firmy nie pojechała ponieważ jechałam z kolesiem bez prawa jazdy po czym to zgłosiłam i przez to mnie z biura wyrzucili gdzie tu jest sprawiedliwość!!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-14 09:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy wybiera się ktoś z rzeszowa chciałą bym jechać ale się zastanawiam
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-14 11:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-14 11:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy za granica natychmiast!, znam holenderski niemiecki i angielski, mam prawojazdy
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-14 17:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-07-14 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania, moja znajoma też mówiła, że by się do nich wybrała, ale jak szukałem ofert u nich to nic nie ma, albo ja nie umiem szukać. Może wynika z tego, że nie rekrutują na razie. Firma jako sama w sobie ma doświadczenie, kilka lat pracy za sobą, więc nie jest byle jakim pośrednikiem, ale upewnić się, zapytać zawsze można, może akurat ktoś ma w miarę aktualne informacje o tym czy firma dobrze działa, jak cały wyjazd przebiegł
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-15 06:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak mam ta prace znalesc? nie wiem gdzie znalesc te oferty pracy???
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-15 07:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem gotowy juz wyjechac do pracy, jest ktos chetny jechac razem?
zdjecie uzytkownika
ollleczka - 2014-07-15 14:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@walken, na portalach różnych szukałam ich ogłoszeń, ale wydaje mi się, że tak ich nie znajdziesz, bo faktycznie tak nie rekrutują ludzi. Lepiej się samemu do nich bezpośrednio zgłosić, jak wejdziesz na ich stronę to będziesz miał tam nawet specjalną zakładkę do tego. Terminy wyjazdów organizowane są od niedzieli do czwartku każdego tygodnia z tego co dobrze pamiętam. Teraz mają jakieś wyjazdy i oferty - przy orchideach (z doświadczeniem), przy kontrolii jakości warzyw i owoców ( z językiem angielskim), jako order picker w branży kosmetycznej ( z językiem angielskim), jako operator/ka maszyn typu Flow pack ( z doświadczeniem) i pracę przy pomidorach też widziałam, też z doświadczeniem. Generalnie to nie trzeba mieć jakiś nadzwyczajnych umiejętności, a praca sezonowa dobra, oczywiście jak masz to doświadczenie, o którym zawsze piszą.
zdjecie uzytkownika
Magnat8386 - 2014-07-15 17:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję przez Duijndam ponad rok - nie narzekam. Ogłoszeń od nich raczej nie znajdziecie na polskich portalach pracy. Najlepiej dzwonić bezpośrednio do biura, ewentualnie patrzeć na aktualne ogłoszenia na www.niedziela.nl
zdjecie uzytkownika
swierszczu11 - 2014-07-16 16:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś jutro?
zdjecie uzytkownika
Aska - 2014-07-17 00:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez nich 3 lata temu i ogólnie wsztstko było ok. Teraz skończyłam studia u chce wyjechać na dłużej. Widzę ze maja kilka ofert teraz. Ktos sie wybiera?
zdjecie uzytkownika
zuzia123 - 2014-07-17 09:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie ile wychodzi za godz na szklarni, ale netto. Pracował tam juz ktos?
zdjecie uzytkownika
Natali - 2014-07-17 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim,
czy ktoś pracował z tej firmy na produkcji, w magazynach? ja będę się wybierać niedługo
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-07-17 16:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam kolegę, który zdecydował się na wyjazd za granicę za pracą i długo szukał różnych biur, aż w końcu wybrał DUIJNDAM i tam właśnie pracowal przez ich oddzial w Hadze. Z tego co pamiętam to nie miał zagwarantowanego pokoju, mieszkania ale taką opcję po prostu wybrał, bo można dostać z góry narzucone mieszkanie, ale tez nie do końca się wie z kim się tam będzie mieszkało, czy współlokatorzy nie będa robili problemów, nie będą śmiecili itd, więc moim zdaniem dobrze, że taką opcję wybrał, a nie to mieszkanie. Poza tym powiedział, że co do umowy to wszystko od poczatku do konca bylo ok i wrócił zadowolony. Nie orientuję się ile konkretnie tak zarobił, ale mówił, że się opłacało, że jeszcze pewnie się wybierze do Holandii.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-20 19:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natali - 2014-07-17 10:30:11]:
zajebis..ie ciezko zalezy jak tasma idzie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-21 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaniepokojony - 2014-07-06 17:01:52]:
hej.ja pracowalam tam przy tasmie warzywa owoce oraz na sortowaniu papryki oklejaniu i stykerowaniu ogorkow,praca jak kazda wszystkirgo mozna sie nauczyc atmosfera tez zalezy od ludzi.obecnie wole i pracuje jako pomoc domowa u osob prywatnych i wiem ze bardziej mnie szanuja niz Duijndam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-07-21 16:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natrafiłem na tą firme, bo coś mi o niej kole wspominał, że chyba znajomy tam pracował czy ktoś taki i jeśli szukam czegoś za granicą, to, że warto z nimi spróbować. Szukałem kilka innych ofert, ale u nich znalazłem bardzo fajną informację, że Duijndam Uitzendgroep jest nowoczesną i pomocną firmą, bo wszystkie niezbędne formalności związane z podjęciem pracy oni załatwiają za mnie, tak, żebym ja miał jak najmniej papierkowej roboty z tym wszystkim. Przy okazji można uniknąć wielu problemów czy jakiś nieprawidłowości związanych chociażby ze złym uzupełnieniem formularza. Działają chyba z 17 lat już w branży, z tego co pamietam, więc z każdym rokiem sadzę, że pewniej jest się z nimi wybrać, ale zastanawia mnie komentarz @anna, skoro mówisz, że praca ciężka.. oby to sie opłaciło w momencie otrzymania wynagrodzenia.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x