Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Asik - 2014-11-17 22:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj do mnie dzwonili i moge jechac ma kontrole warzyw, bo znam angielski Będzie ktos jechał w czwartek?
zdjecie uzytkownika
radecki23 - 2014-11-19 11:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie z wawy w niedziele:)dajcie info (usunięte przez administratora)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lizka - 2014-11-19 23:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dzisiaj dzwoniła do mnie babka z holandii w sprawie wyjazdu na cebulki, czy ktoś wyjeżdża teraz na weekendzie (22-23.11)? można tam zarobić? obiecują niby jakies 60 godzin tygodniowo i 5,5 euro/h
zdjecie uzytkownika
tosia83 - 2014-11-20 12:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja się zarejestrowalam u nich ale narazie nikt nie dzwonił hmmm. Chcę wyjechać za granicę bo mam kredyt do spłacenia a w Polsce oferują najnizszą krajową + premie. Może znacie jakieś inne sprawdzone firmy. Zależy mi żeby wyjechać tyle, że jechalabym pierwszy raz i sama :( jeśli ktoś by chcial dołączyć dajcie znać.
Aga z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
problem - 2014-11-20 17:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz Tosie nie jesteś sama mam podobne poroblemy jak ty i podobne wątpliwości. Szkoda, że u nas w kraju niestety nie pojawia się nigdzie praca za dobrą kasę. chyba nie dożyjemy takich czasów. Aga, może jakos sie zgadamy żeby jechać razem, bo ja też jestem chętny?
zdjecie uzytkownika
del - 2014-11-20 17:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nerwy są zawsze bo się dużo pracuje, człowiek jest zmeczony, poza tym nie ma pracy idealnej. nie ma też się oszukiwać że do takiej pracy nie jedzie sie na stałe tylko po to żeby dorobić. Nie szukałbym na siłe wad bo wiem że firma jest uczciwa, to co mówią zazwyczaj się sprawdza, nie oszukują z pieniędzmi, można ufac
zdjecie uzytkownika
wicio1920 - 2014-11-26 22:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade na cebulki kto jedzie pisac (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pyzdra - 2014-11-27 10:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam z mieszkaniem jest??
jest internet itp ?
zdjecie uzytkownika
Rafcio - 2014-12-03 11:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te opinie to zastanawiam się że chyba przez inną firmę pracuje. Jestem w Nl od 2 miesięcy i jak na razie jest ok. co tydzień mam jakieś 37,38 godzin. Wypłaty normalnie co tydzień i zawsze wszystko się zgadza. Co do domków to jakieś rewelacji nie ma, ale tragedii też, niektórych lokatorów można by tylko wymienić bo do sprzątania to nie za bardzo się garną. Do pracy jadę rowerem, wiec czasem jest ciężko, ale nie ma co narzekać jeszcze te pare tygodni się wytrzyma. Jeśli chodzi o neta to trzeba go samemu skombinować.
zdjecie uzytkownika
marcinXbarca - 2014-12-04 18:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniła do mnie babka z Duijdam i mam mieć rozmowe przez skypa. Takie moje pytanie jak wygląda taka rozmowa i jakie pytania zadają ?
zdjecie uzytkownika
danzel - 2014-12-04 20:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to może Ty miałeś więcej szczęścia niż niektórzy użytkownicy forum którzy również pracowali poprzez Duijndam International. Ale dobra Twoja. Widać , że kilka rzeczy rzeczywiście jest nie do końca dogranych , ale jak człowiek potrafi załatwiać sprawy wokół siebie to i na takim wyjeździe powinien sobie poradzić
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-12-05 20:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byl ktos na pakowaniu warzyw i owocow? jakie opinie??? wateringen biuro
zdjecie uzytkownika
klaudek19 - 2014-12-08 13:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie do nas dziś dzownili i mamy jechać z chłopakiem na pare miesięcy na produkcje. Co myślicie o tej pracy i warunkach mieszkalnych?
zdjecie uzytkownika
jagna - 2014-12-08 13:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie sie tak wcale nie jest tak źle. Nie ma co wybrzydzać wszędzie masz jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] latające kiełbasy i takie inne rzeczy. Praca jak praca pracujesz zarobisz i wrocisz. Malo napewno nie zarobisz bo bylam tam i jakos za 2miesiace przywiozla 10 baniek. i moj mąz tyle samo bo razem bylismy nawet w jednym pokju. Bo pary i malzenstwa i narzeczeni sa razem!!!!
zdjecie uzytkownika
meh - 2014-12-09 08:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jedzie jakaś para w tym tygodniu do Wateringen przez agencje Dujindam? Czekam na wasze komentarze odnośnie zarobków pracy oraz warunków jak i samego miasta.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tararaa - 2014-12-09 22:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie i jeśli ktoś ma jakie kolwiek doswiadczenie i mocne gadanie to będzie miał dobrze a jesli nie to będzie miał wała , bo Panie koordynatorki nie traktują pracownikóww firmy poważnie :)
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-12-12 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam pytanie przyszla mi umowa do domu po tymbo nie wiem czy to naturalne ze po zjezdzie di polski nagle wysylaja umowe??prosze o kontakt niki120@onet.eu jak zjechalam do polski ktos tez tak mial??
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-12-16 12:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jedzie ktos w grudniu lub na poczatku stycznia z ta agencja? mowia ze na magazynie placa 8 lub 9 e brutto za h. mieszkanie 88 za tydz, ubezpiecz 20 itp. jak jest moze ktos mi obiektywnie napisac. gdy nie mam sofi mam czakeac do tyg na wyrobienie i nie pracuje wtedy jak to w rzeczywistosci jest? prosze o info na (usunięte przez administratora) z administratora) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
grubaberta - 2014-12-16 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjeżdża przez to biuro 21.12.2014 do haag?
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-12-17 14:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ja wyjeżdzam do Wateringen dokładnie
zdjecie uzytkownika
Paulina i Paweł - 2014-12-17 14:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , my wyjeżdżamy z tej firmy do pakowania owoców i warzyw . Mamy się wstawić w Wateringen w piątek między 8;30 a 10;00, jest jeszcze jakaś para która się tam wybiera? Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Ewa i Daniel - 2014-12-17 15:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pauliny i Pawla- my tez bedziemy tam z tym ze obecnie jestesmy w Holandii i jutro mamy tam byc rowniez w tych godzinach
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-12-17 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grubaberta - 2014-12-16 21:53:46]:
Tak jadę wraz z chłopakiem
zdjecie uzytkownika
Paulina i Paweł - 2014-12-18 07:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To super :) do zobaczenia na miejscu :)
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-12-19 00:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, w takim razie mam do Was prośbę, napiszcie po przyjeździe jakie warunki zastaniecie, zwłaszcza mieszkaniowe. Czy wszystko co obiecali pokryło się z prawdą, czy były jakieś rozbieżności? Dodatkowo interesuje mnie, czy ludzie są narażeni na jakieś ukryte koszty lub coś w tym stylu? Pozdrawiam i dzięki za info!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
x