Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

Wnerwiona 2017-07-25 16:52
No napewno nie po kolejności zapisu bo ja się z koleżanką w maju zapisałam, Andzia w czerwcu a np taka jedna dziewczyna z forum w lipcu i na drugi dzień już do niej dzwonili ze ma wyjazd na cebulki. Więc polecieli w kulki z nami. Zrobili nas na zielono i tyle w temacie. Zapewniali ze praca będzie Napewno tylko w połowie lipca. A jak do nich się dzwoniło to mówili ze praca będzie. A to po co oni do nas dzwonili i opowiadali o pracy, zarobki jakie to wysokie itd.... Oszukali nas. I za co ma teraz student przeżyć cały rok na studiach? ????
2
Lucas 2017-07-25 17:26
Marzena byla koordynatorka jak mozna ja tak nazwac tapeciere jest idiotka jakich malo.Biuro tez ma problem bo sa dziadami i jak masz wypadek to na momecie cie wyrzucaja z domku i klamia na firmach!Nie polecam zwlaszcza pracy na flora.Stawki biora nie wiem skad 8.80 to na szklarniach wiecej sie zarabia a pracujesz na logistyce!To sa debile i nic wiecej.Umowe zrywaja po kazdym zjezdzie na urlop hahahhaha czyli caly czas faza A no chyba ze ktos nie zjedzie przez 3 lata,ale i tak wroci na faze A.Tepe laski w biurze pracuja nic nie ogarniaja.
2
pele 2017-07-26 11:54
ktos cos dzisiaj/wczoraj, jakies informacje? ktos tam dzwonil? czy juz szukac innej roboty?
Andzia 2017-07-26 13:34
Szukaj innej roboty. Byłam wczoraj w biurze, raczej nie maja miejsc na zakwaterowanie i pełny skład w moolenar.
1
Michał 2017-07-26 15:05
Ktoś jest w holandii i ma iść do pracy w moolenar . Dzwonili do was kiedy macie iść do pracy , bo w sumie czekam 2 dzień i trochę się już zaczynam niepokoić kiedy to ruszy .
Monika 2017-07-26 23:39
Mnie spławili w jeszcze ciekawszy sposób. Na rozmowie rekrutacyjnej (w czerwcu) padło standardowe pytanie o prawo jazdy. Mam. Następne pytanie, czy nie będzie problemów z prowadzeniem samochodu. Odpowiedziałam, że nie, dlaczego. Po prostu będę musiała się przestawić, przyzwyczaić. Nie zwróciłam nawet na tę kwestię większej uwagi. 14 lipca zadzwonił pan i powiedział, że aktualnie pracy nie ma, bo pracodawca nie dostał wystarczającej ilości cebulek, żeby zapewnić nam cały etat. A na 2-3 godziny dziennie się nie opłaca, wiadomo. Po kilku dniach dzwoni pani i mówi, uwaga, że praca była owszem, ale około 20-30 km od miejsca zakwaterowania, a ponieważ nie podałam dyspozycyjności do prowadzenia samochodu (!) to niestety, ale mają full i proszą o cierpliwość. Dodatkowo zapytała, czy jesteśmy zainteresowane inną pracą też przez ich agencję. Byłyśmy, ale konkretów brak. Dzisiaj już 26 lipca i po prostu ten wyjazd nie wyjdzie mnie finansowo lepiej, niż praca w Polsce. Chociażby ze względu na czekanie na numer Sofii, czy koszty biletów z Polski do Holandii.
Oczywiście w międzyczasie dzwoniłyśmy do agencji, ale nie mieli informacji i prosili o cierpliwość.

Jestem bardzo zawiedziona postawą agencji. Rozumiem, że pracy mogło nie być i to niekoniecznie z ich winy. Szkoda tylko, że wcześniej nie wspomnieli o tym nieszczęsnym samochodzie, bo mieli wieeele okazji ku temu.
5
Pele 2017-07-27 11:20
Czy do kogoś dzwonili dzisiaj/wczoraj i ma jakieś info o sytuacji na miejscu?
lalala 2017-07-27 13:04
Dzwoniłam dziś do biura w Bydgoszczy i powiedzieli, że sami czekają na informację z Holandii i że skoro do tej pory nikt z Holandii się nie odezwał to znaczy, że najprawdopodobniej nie potrzebują już ludzi.... chodzi mi o ofertę cebulek w Moolenie
Olek 2017-07-28 11:36
Duijndam to najlepsza agencja i nie dziwi, że nie maja roboty.
2
andrwe 2017-07-28 14:48
ktos jest na miejscu i moglby powiedziec jak wyglada sprawa z robota i zakwaterowaniem?
2
Łukasz1 2017-07-28 16:02
Jedzie ktoś jutro na szklarnie ??
Mateusz 2017-07-28 20:03
Ja z bratem jutro z Rzeszowa jadę.
Łukasz1 2017-07-29 00:44
Ja z Płocka ruszam, a gdzie na mieszkanie was kierują ? Na Maasdijk ?
marcin 2017-07-29 14:19
Jest ktoś na cebulkach, moglby powiedziec jak to wyglada na miejscu?
Mateusz 2017-07-29 14:59
W Berkel będziemy
młoda 2017-07-31 10:45
Agencja wiele obiecuje, nie wiem w jakim celu informują o tym, że praca będzie, że mają miejsca na cebulki, a później nawet cisza i na tym się kończy. Szczerze mówiąc, wyczekiwałam na telefon i się nie doczekałam... Owszem, Pani przy rozmowie rekrutacyjnej informuje o wszystkim, dodatkowych kosztach, typu kaucja 100 euro za rower, co oceniam na plus. W innych agencjach trzeba samemu wyciągać wszelkie informacje. Jednak jeśli ktoś spodziewa się telefonu od agencji... to niech lepiej szuka dodatkowo pracy w innych, bo przypadkiem tutaj może się nie doczekać :)
4
Pańcia 2017-08-01 15:55
Jeśli oferty znikają szybko to nic dziwnego, że jest cisza. Duijndam sprawdził się w wielu przypadkach i ludzie chcą wyjeżdżać na robotę od nich. Trochę szkoda bo ciężko jest trafić na dobrą ofertę.!
imhet 2017-08-01 20:01
cebulki juz sie rozpoczely bo robi tam moj znajomy, a ludzi jest full
1
lo 2017-08-02 06:14
wczoraj dostalam info, ze moge wyjechac na cebulki, wiec chyba nie taki full ;)
1
mmmm 2017-08-02 13:14
bo mialas farta, do mnie tez dzwonili i tez proponowala mi wyjazd, mowila mi ze sa 2 wolne miejsca to zadzwonila do cb.. i tak bedziesz siedziec na domku bo pracy nie bedzie. pozdro
1
Łukasz1 2017-08-03 18:30
pracował ktoś w firmie Metazet???
Piotrek 2017-08-07 10:42
Słyszałem o Duijndam dobre opinie i jestem zaskoczony niektórymi opiniami na forum. Właśnie mam informacje o wyjeździe do Holandii i mam nadzieję, że po powrocie napiszę dobrą opinię. Nie trzeba z każdego drobiazgu robić problemu i zaraz wrzucać na forum!
kurczak 2017-08-07 11:14
Pozdrawiam najlepszego koordynatora pod calym sloncem pana Daniela ! pracowalm w duijndam od 2015 do 2016 po czym zwolnił mnie ponieważ chorowałam i jeszcze dał czerwony wpis że nie bylam zdatna do pracy czy że opuszczałam godziny pracy . kiedy chorowalam i potrzebowałam pilni jechac do szpitala łatwo odpowiadalam a to taksówke sobie zamow ! szczyt chamstwa ! biuro samo w sobie nie jest złe ale przez takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej tego nie idzie nazwać , ma co raz gorsze opinie
milena 2017-08-08 15:58
Witam,dostałam dzisiaj telefon w sprawie wyjazdu do Alsmeer, firma DRC czy ktoś może podzielić się opinią jak z godzinami i praca dzieki
Iza 2017-08-11 14:29
W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Koordynatoar ds. Rekrutacji - czy ktoś się orientuje, jakie są oferowane przez Duijndam International warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Jakie dodatkowe benefity zapewnia pracodawca? Te informacje będą cenne dla osób, które są zainteresowane tą konkretną ofertą pracy.
Laura i Sandra 2017-08-11 20:24
Nie czekajcie na oferty z tej nieudolne agencji dzwoncie do tns group z Opola firma ma dużo ofert pracy prezent cały sezon firma z ponad 10 letnim doświadczeniem dzwonić rekrutowax wyjezdzać.
4
Kolo 2017-08-15 15:54
@Laura i Sandra Reklamować można ale nie na tym forum. To jest super agencja drogie Panie
1
duijndamka 2017-08-24 10:52
Ja się mogę wypowiedzieć kiedyś duijndam był bardzo dobrą agencją prracuje w duijndamie juz kilka lat z przerwami i jezeli trafisz na stala prace to jest naprawdę fajnie ale jeżeli cie rzucaja to tu to tam to juz gorzej , naściągali teraz studentow to i pracy nie maja a my stali pracownicy siedzimy w domu bez pracy ...Coz moge powiedziec klika lat w duijndamie i czas zmienic agencje bo niestety ale duijndam robi sie coraz bardziej gorszy a koordynatorki nabraly pewnosci siebie i zamiast pomagac to maja wszystko gdzies .Kiedyś oceniłabym na celujący dziś oceniam na dostateczny .
2
Pola 2017-08-25 09:24
Mam informacje, że Duijndam international to świetna agencja.
2
Mateusz 2017-09-01 00:32
Krotko zwiezle i na temat: Firma jest bogata i wyglada na godna zaufania.
W praktyce nie odrozniam tej firmy zupelnie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u Soltyka w Krk.
Wiem , ze majac pieniadze mozna sobie wiele kupic, ale dobrze ze nie mozecie sobie kupic mojego
wypowiedzenia sie w tym temacie.
Johnyy 2017-09-01 00:36
To masz zla informacje
Farggggo 2017-09-03 15:34
Długo czekaliście na jakąś ofertę po rozmowie Skype? Mi obiecali że w ciągu 3-4 dni powinno już coś się znaleźć.
Pracujący z nimi 2017-09-03 23:11
Duijndam international to agencja godna polecenia.
2
Iza 2017-09-11 12:32
@Johnyy - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych ze współpracą w Duijndam international? Z Twojego wpisu wnioskuję, że nie jesteś z niej zadowolony - mógłbyś zatem powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz negatywną opinię o Agencji? Konkretne informacje będą najbardziej cenne. Warto też zauważyć, że to co Tobie w firmie nie odpowiadało, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia. Mam nadzieję, że będziesz mógł uzupełnić swoją wypowiedź
mm 2017-09-14 18:43
Pracował ktos przy pakowaniu ziemniakow Noordwijk , jaka praca ?
Dwdss 2017-09-17 10:20
Połowa sukcesu to pracodawca. Od kwietnia aż do dzisiaj pracuję u jednego pracodawcy i tydzien w tydzien zarabiam powyzej 300e na rękę. Na palcach jednej ręki mogę wyliczyc dni w których nie bylo pracy i co warte uwagi miałem wtedy propozycję jednorazowych wyjazdow do pracy gdzie indziej, ale myślę, że decydowal tutaj fakt, że jestem kierowcą. Teraz zauwarzylem, że dla osob które przyjechaly niedawno o prace i godziny zdecydowanie trudniej niż to mialo miejsce np. w lipcu co nie oznacza że pracy brak i nie mozna sie zalapac. Reasumujac mozna trafic i pracowac jak holender w normalnych godzinach i warunkach za 280-340e tygodniowo ale i mozna nie miec szczescia i trafic do kolchozu czując sie jak Tania sila robocza. Pozdrawiam i powodzonka
Olek 2017-09-26 12:13
Więcej opinii na temat agencji Duijndam znajdziesz na stronie https://bpwh.pl

Bezpieczna praca w Holandii
Ranking Agencji Pracy w Holandii
Ewelinaa 2017-09-28 12:59
Ktoś się orientuje jak tam teraz z pracą ?
M. 2017-09-28 22:52
Praca nudna jak cholera przerzucasz worki zienniakow caly dzien albo sortujesz je na tasmie. Zaczynalismy prace o 6 rano nieraz do 20 czasem niektorzy zostawali do 23 a jest to dokładnie w miejscowości Hillegom. Pozdrawiam.
2
Paula 2017-09-30 16:29
Słyszałam sporo dobrego o agencji ale jak widziałam to nie maja w tym momencie zbyt dużo ofert pracy. Może ktoś ma wiedzę o robocie przy kwiatach i mógłby coś wrzucić?
Exandros 2017-10-01 22:44
Wybiera sie ktos w okolice Heino na sortowanie cebulek lub ziemniaków? Lub tez ktoś juz tam jest i wie jak z mieszkaniem? Praca? Kasa?
Ewelina 2017-10-02 19:08
Szukam osoby do wspolnego wyjazdu za granicę ktoś coś? :)
znachor13 2017-10-02 20:04
Witam. Ja tez dostałem propozycje wyjazdu na cebulki. Masz jakies info na temat tej pracy ,godzin itp?
xyz 2017-10-02 20:09
Sam jestem ciekaw co mi zaproponują , dostałem dziś telefon i mam umówioną rozmowę przez skype.
dójduj 2017-10-03 20:32
Szukasz osoby? Ja z obcą osobą W ŻYCIU bym nie pojechał.
1
Pola 2017-10-04 17:57
Sporo osób wyjeżdża do pracy ale nie wiem jak jest już na miejscu? Może ktoś był i wie jakie dają mieszkania , jak z dojazdem do pracy bo pewnie też jest? Podpowiedzcie coś dla nowych chętnych? Bardzo proszę.
1
Dzesika 2017-10-10 16:57
No wlasnie jestesmy z bratem na domku numer 71a zwolseweg i od jutra zaczynamy
Dzesika 2017-10-10 17:01
Witam. Wlasnie jestem w heino na bungaloparku i bede pracowac od jutra na cebulkach, ogolnie z bratem dostalismy kijowy pokoj ale bedziemy pytac o inny.. Domki sa super :)
osezek 2017-10-17 19:47
jesli szukasz zatrudnienia w NL to nie przez to biuro, pracy nie ma a jak jest to na dwa-trzy dni, reszte siedzisz w domku
Paweł 2017-10-17 21:16
Jeśli ktoś godzi się wykonywać dodatkową pracę to powinien zadbać o zapis na umowie i nie byłoby teraz problemu. Niestety to częste zjawisko jak nie czytamy umów!!!
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international