Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
johny - 2014-08-19 16:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich- kto wybiera sie do pracy jako order picker na magazynie z kosmetykami??
zdjecie uzytkownika
centk - 2014-08-19 17:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Osoba karana pojedzie?
zdjecie uzytkownika
mirabelka - 2014-08-22 17:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@johny, nie widziałam tej oferty na order picker na magazynie z kosmetykami, a wydaje sie być tez ciekawa, co tam trzeba umieć, pewnie doświadczenie przede wszystkim z tego co się orientuje patrząc na podobne oferty od nich. Właśnie mam na oku pewną ofertę, ale nie wiem czy przyjmą tam dziewczynę do pracy, bo to praca nie dość, że w Westaland to jeszcze na ścinaniu papryki czyli fizyczna typowo jakby nie patrzeć.. ale sama oferta w porządku, dużo rzeczy oferują, a konkretnie: 1. Cotygodniowe rozliczenia godzin pracy 2. Ubezpieczenie 3. Zakwaterowanie 4. Bezpłatny dojazd do i z pracy autami firmowymi 5. Opiekę polskich koordynatorów tylko ani słowa o wynagrodzeniu, mam nadzieje, że można będzie przy rozmowie samemu negocjować warunki zatrudnienia czy chociaż jakąś stawkę za godzinę pracy, albo sami podadzą, ale i ta będzie lepsza niż w Polsce na tego typu stanowisku tak czy inaczej jak wszystko z resztą..
zdjecie uzytkownika
Walken - Ten prawdziwy - 2014-08-23 21:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)br /> ja wiele nie będę pisał. wszystko na YT.
zobacz jak się pracuje i przeczytaj opis filmu.
A i tam nie usuwam komentarzy jak to mają w zwyczaju na tej stronie.
Więc może trochę prawdy wyjdzie na jaw :) (heheszki)
zdjecie uzytkownika
Walken - Ten prawdziwy - 2014-08-27 16:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [centk - 2014-08-19 17:39:24]:
Tak.
Moj znajomy ma dwa i pojechal.
Malo tego, bl tam nawet dluzej ode mnie.

Pozdrawaim Pana B. ;)
zdjecie uzytkownika
kox - 2014-09-06 13:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest oferta na niedzieli przy sortowaniu cebulek kwiatowych czy ktoś pracował przy tym?
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-09-06 23:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem rok temu i w tym roku tez bym chcial pojechac, tylko daleko do sklepu bylo, gdzie jest to ogloszenie?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-09-08 13:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no to jak to jest w końcu, da się normalnie zarobić czy zdarza się, że sa te przestoje po 2, 3 tygodnie, bo ja tam nie jadę pozwiedzać i na wakacje tylko chce pracować, żeby potem w Polsce mieć lżej, a są tylko oferty na ścinanie papryki i jako pracownik sektora ogrodniczego, to poradźcie, która praca jest bardziej pewna
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-12 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trzymam się z tą firmą od tamtego roku, byłam 2 razy na liliach na polu, a teraz jadę na cebulki. Fakt, było tak, że jedna grupa przerobiła więcej, inna mniej. Mi się na szczęście trafiło do tej lepszej i tygodniowo miałam 185 euro z odliczeniem wszystkiego. Myślę, że nie jest tak zle, tym bardziej że godzin było mniej niż będzie na cebulkach. Ale jestem zadowolona i wracam tam po raz 3.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-15 00:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie dostac na te lilie lub cebulki? Jest teraz jakas rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-21 10:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak jest z ta pracą na sortowaniu cebulek.? mam propozycje od nich żeby jechac koło 10paźd i 13zaczynać prace.. Babka co dzwoniła z biura gadała ze praca po 10,5h i od pon do sob. aa widze tu strasznie duzo negatywnych opinii. Jade z kolegą jak się zdecydujemy. Warto jechać czy niee.? Jedziemy oczywiscie żeby coś zarobić.
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-09-22 14:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem w zeszlym roku i bylo tyle samo godzin, to prawda, ale nie mam juz numeru do koordynatorki z zeszlego roku. Moze ktos tu napisac kontakt?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-22 16:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a teraz jest spoko oferta jest na ścinanie papryki, aż zdziwiłem się, że jeszcze biorą, w sumie niedługo kończy się okres tych papryk, ale widzę, ze w Hadze czy w Westland prac idzie pełną parą. Może się zgłoszę do nich, pracował już ktoś w tych miastach czy jeszcze nie? Bardzo proszę o opinie jeśli ktoś takie ma
zdjecie uzytkownika
mywyonioneja - 2014-09-24 18:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ostrzegam strzeże pomyślcie zanim dacie się namówić na wyjazd (usunięte przez administratora)wmawiają nie wiadomo co nie polecam najlepiej nie korzystać z żadnej agencji już się zawiodłam drugi raz
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-09-24 19:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak źle z tym biurem
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-09-30 14:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dostałam ofertę pracy z chłopakiem jutro babka z biura będzie z nami przeprowadzać rozmowę kwalifikacyjna na Skypie, jakie tam są stawki wie ktoś może? I jak wyglądają domki? da się mieszkać czy jakieś baraki. Wyjazd ma byc w niedziele a praca od poniedziałku :) proszę o szybkie odpowiedzi muszę do jutra dać znać czy jesteśmy na 100% zainteresowani
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-09-30 23:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc ja mam pytanie odnosnie tego sortowania cebulek, jak mozna sie tam dostac? mam kolezanke ktora byla tam kiedys ale nie chce dac namiaru bo zawistna jest pewnie. Piszecie ze sa tam dobre godziny pracy, to znaczy jakie?
zdjecie uzytkownika
Natka - 2014-10-06 10:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc ! Też planuję wyjechac z chłopakiem. Prześlijcie mi opinie na nmokwa@gazeta.pl :) tylko takie prawdziwe. Widze opinie są różne, ale jak człowiek nie spróbuje to sie nie dowie.
Piszcie uczciwe opinie, prosze
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-08 11:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja z kolei chce z koleżankami pojechać i jedna z nich już była, mówi, że wszystko było w porządku, co na umowie to w rzeczywistości, pensja też wpływała na czas, więc nie było większych kłopotów, a jeśli już coś wydarzyło, to było rozwiązywane na bieżąco, więc obyło się bez większych strat, mam nadzieje, że teraz będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
cer - 2014-10-08 17:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-10-08 11:51:03]:
ludzie czy na pewno jest tam praca bo mi babka dzwoniła ze 19 ma sie przygotowac na wyjazd i jeszcze jedno gdzie sie tam mieszka domki czy baraki i co trzeba zabrac ze soba
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-14 10:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie kierujcie się głupimi opiniami bo jakich opinii na temat obojętnie jakiego biura nie poczytajcie to będzie tak samo. Wpisz sobie np. Covebo, axell albo axidus i każda opinia wygląda tak samo...
zdjecie uzytkownika
hasu - 2014-10-16 16:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega rozmowa na skype i jak wyglada zakwaterowanie ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jadas - 2014-10-21 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam nie polecam i tyle na ten temat wmawiają ci coś a potem się tłumaczą szkoda gadać 1 zasada żadna agencja nie jest spoko tyle na ten temat .
zdjecie uzytkownika
tomaloo - 2014-10-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jadas to co ty swojego rozumu nie masz, że można Ci cos ,,wmówić", jak sie ma wątpliwości to sie nie jedzie, a nie później swoje żale na jakimś marnym forum wylewać, pozdrawiam trzeźwo myślących
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-22 17:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety niektóre opinie tutaj sa przesadzone, to fakt, trzeba przyznać. Ja n ie pracowałam tam, ale mam znajomych i od nich podobnych rzeczy nie słyszałam tak naprawdę, wiec nie wiem, może to chodzi o prace w innym oddziale albo na innym stanowisku, sama nie wiem już. Oby było lepiej tylko, pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x