Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

jj 2017-02-05 13:21
dziewczyno zapieraj sie nogami i rękami żeby tam nie trafić
1
Kwiaciarka 2017-02-06 09:02
Jestem zainteresowana ofertą przy produkcji bukietów. Wiem że firma jest dobrym pracodawcą i bardzo chcę wyjechać.
Bandowy kwiat 2017-02-07 20:09
Witam
Jeśli ktoś z Was wybiera się w najbliższym czasie do bukietów kwiatowych czy wogóle do kwiatów to przestrzegam! Praca niby ok, niby nie ciężka a 30h tygodniowo baardzo ciężko uzbierć, nawet jeśli Wam będą mówić że sezon... że akcja...(usunięte przez administratora) pZe zmiana pracy baardzo ciężko, u siebie na str piszę że bezproblemowo można się przenieśc na inny zakład. (usunięte przez administratora) Koniec końców trafiłam z deszczu pod rynnę i nadal pracuję w kwiatach.
3
Grungy 2017-02-11 17:01
W październiku byłam załamana po przeczytaniu komentarzy tutaj, ale zdecydowałam się mimo wszystko wyjechać i zobaczyć jak jest naprawdę. W połowie października dojechałam do Heino, gdzie miałam zakwaterowanie. Wysiadłam z busa na parkingu i odebrał mnie przemiły Holender(usunięte przez administratora) zawiózł mnie do właściwego domku. Wszystko pokazał co jak, gdzie, w którym pokoju kto mieszka, porozmawialiśmy jeszcze chwile i pojechał. Byłam.ostatnia osoba, ktora przyjechała na ten domek, wiec wszyscy sie tam juz znali. To byla sroda, badz czwartek, dokladnie.nie pamietam. W piatek jechalismy wszyscy z parku na wyrobienie numeru BSN. Papiery do konca tygodnia przywiezli nam na domki. Ludzie w porzadku, nie bylo zadnej typowej polskiej patologii, za to bardzo duzo par. W kazdym domku bylo 6 osob, dwie pary +dwoch chlopakow, lub dwie dziewczyny. Od poniedziałku, 17 pazdziernika zaczelismy prace przy cebulkach kwiatowych w Daarlerveen. Praca po 12 godzin,(usunięte przez administratora), nie bylo tragedii, bo praca ciezka nie byla, kwestia przyzwyczajenia do takiego trybu zycia.(usunięte przez administratora) Nie wszyscy chcieli, wiec pytanie, kto zostaje do 21 grudnia. Ci co zdecydowali sie zostac, dostali podwyzki. Ostatnie poltora tygodnia bylo ciezkie, bo pracowalismy dzien w dzien po 12 godzin od poniedzialku do srody bez dnia przerwy. Dalismy rade. :) ,(usunięte przez administratora)Ja zdecydowalam sie wrocic na miesiac, wiec 2 tygodnie temu zjechalam do Polski, akurat wtedy kiedy zaczely sie siewki i praca po 8 godzin dziennie, kilka osob tam jeszcze zostalo i pracuja normalnie.
Kiedy byl jakis problem.zawsze mozna bylo zadzwonic do ,(usunięte przez administratora)i wszystko wyjasnic, bez spiny, na spokojnie i wszystko bylo wiadomo. Ktos zle sie czul, to dzwonil i zostawal na domku na ten jeden dzien. Jezeli ktos zaslabl w pracy, to zazwyczaj po niego ktos przyjezdzal, jezeli byla taka mozliwosc, jezeli nie bylo nikogo, kto w danej chwili mogl przyjechac, niestety ta osoba do konca dnia musiala pozostac na kantynie. Za dowoz nic nie placilismy, tak jak bylo mowione przez telefon, ze dojazd darmowy tak w rzeczywistosci bylo. Pieniadze wyplacane na czas. Za domek.powinnismy placic 75e na tydzien, a ze wzgledu na duza ilosc godzin pracy potracali nam zazwyczaj 10e mniej, wiec tym lepiej. Jezeli mielismy wiecej niz 60 godzin pracy na tydzien(szczegolnie ostatnie 2,5 tyg. Przed swietami), to nadwyzka godzin nam sie odkladala. Tzn. Za jeden tydzien mialam 63h, odlozyly mi sie 3h platne 200%, za kolejny bylo wiecej, wiec kolejne godziny mi sie odlozyly platne 200%, bedac juz w Polsce dostalam wyplate za 3 ostatnie dni +godziny, ktore mi sie odlozyly. Koordynatorzy jak najbardziej w porzadku, nie traktowali sie niczym bostwa, pracowali razem z nami po 12 godzin dziennie i nie mieli z tym zadnego problemu. Zamierzam wrocic do tej firmy gdy tylko poukladam wszystkie sprawy w Polsce. Jednoczesnie wszystkim zastanawiajacym sie moge z calego serca polecic sezon cebulek kwiatowych w Daarlerveen, bo od pazdziernika mam nadzieje wrocic tam na kolejny sezon. :)
Paula 2017-02-12 20:36
To jest dobra firma, już niejednokrotnie współpracowałem i nie miałem żądnych problemów.
dutch 2017-02-13 17:39
To fakt. Ja z początku miałem godziny zapewnione 40h.tydz. na wiosne. W jesieni byłem po 2 dni w pracy, i wypłaty typu 80e./tydz. starczało na jedzenie i domek. Wmawiano nam starym pracownikom że nie ma pracy, a nowi przyjezdni prace jednak mieli... Dla nich liczy się przede wszystkim wiekówka. Najlepiej 18 lat stawka 5,50e i arbeit od rana do nocy i lepiej nie podskakuj...
5
dutch 2017-02-13 17:43
W większości mieszkań nie są. Muszą przecież robić nagminne kontrole z biura czy jest mieszkanie ogarnięte;)
3
ja 2017-02-13 23:13
Czy ktoś już tam jest i wie jak wygląda tam praca TERAZ? bo po opiniach ciężko a mój mąż się wybiera...
3
Heruś 2017-02-19 17:39
Świetna agencja , dobrze to organizują, ale tam trzeba pracować!!!!
2
xyz 2017-02-22 21:33
Jak się nie chce pracować - tak to już jest ;)
Najwięcej negatywów jest tylko dlatego, że wychodzi lenistwo z Polski, a tu, w Holandii pracują nawet 5-7 dni w tygodniu i to bez marudzenia. Fakt faktem, tu jest zapier.dol ale masz z tego porządną kase.
Znam wielu polaków, którzy przyjechali, aby zarobić, ale najwięcej marudzą niż pracują, a później gadają, że nie da się zarobić. Tyle w temacie.
Pamela 2017-02-24 14:29
Znam ich z wcześniejszej współpracy i powiem, że robią swoją robotę dobrze. Wiele osób jedzie za granicę pobawić się!!.
Matt 2017-02-26 23:10
Cześć,
przymierzam się do skorzystania usług tego biura. Zrobiłem sobie pół roku przerwy od studiów, żeby wyjechać i zarobić trochę pieniędzy, jak wiadomo warto inwestować w siebie.
Nie mniej czytam Wasze opinie i z tego co widzę zdania są bardzo podzielone. Od czego to zależy? Jak to jest, że jedni pracują regularnie, a pozostali wiecznie narzekają na brak pracy. Nie bardzo to rozumiem.
Czy jest tu ktoś, kto pracuje regularnie i zarabia siano? Ile to mniej więcej wychodzi tygodniowo?
1
Strong 2017-03-03 10:00
To wyglada tak, ze jedni pracuja bo po co wyjechali, a sa tacy którzy by chceli nic nie robic a zarobic i dla nich kazda praca bedzie za szybka, za ciezka i beda wiecznie narzekac.
ola 2017-03-05 05:14
Biuro jeżeli chodzi o wypłatę to ok..Ale zrozumicie pisanie ze przyjechanie tutaj żeby cię bawić to źle dlatego że mieszkam dwa lata tutaj i chce normalnie żyć więc nie pracować 70 jak nie więcej tygodni i rozumiem że wy przyjezdzacie tu zarobić na 3 msc i ( usunięte przez administratora ) ile się da Ale podatek taki wam wezmą że wyjdzie ze pracujecie 40 h i nie pokazujcie Holandii ze polak potrafi bo wy wtocicie do pl i macie ( usunięte przez administratora )
2
ja 2017-03-09 09:18
A jak jest ze zarobkiem na szklarni na czysto z tej firmy jadę pierwszy raz w poprzedniej firmy bylo Malo godzin i zarobek ok150€ podkreślam ze jadę zarobić a nie sie bawić jak większość polakow proszę o odpowiedź kogoś normalnego a nie kogoś co non stop narzeka ze jest cos nie tak
Iza 2017-03-09 13:57
Duijndam international otrzymali jako pierwsi certyfikat ministerstwa gospodarki to o czymś świadczy. Myślę, że wszelkie pytania w sprawie ofert pracy najlepiej kierować na adres e-mail: biuro@duijndaminternational.pl
Ja 2017-03-10 11:26
A jak sa ulokowane mieszkania chodzi mi o sklepy bo niewiem czy brac duzo jedzenia czy sa tam blisko sklepy trzy razy trafilem ze sklep byl pod nosem a czwarty raz trafilem w taka dziure ze mialem godzine drogi do sklepu a jednak jedzenie duzo jiejsca zajmuje
Putek 2017-03-15 19:45
Jedno z lepszych biur pośrednictwa pracy. Jeśli trafi się na fajną pracę można bardzo dobrze pobyt w Holandii wspominać. W 2015 roku w firmie fresh prepack zdarzało się po 70 godzin w tygodniu. Męcząca praca , ale w sam raz dla pracowników sezonowych, studentów czy ludzi chcących zarobić na wakacje, polecam.
Iza 2017-03-19 13:30
To fajna agencja i można spokojnie wyjechać do pracy. Wszystko jest zorganizowane tak jak powinno być. Trzeba jedynie jechać z nastawieniem na pracę a nie na zabawę!
Ja 2017-03-22 11:40
Witam. Jak to jest?
Wszystkie pracę są fizyczne i powiązane z ogrodnictwem, prace na szklarniach, magazynach przy kontroli jakości między innymi, przygotowanie produktów do wysyłki itp.
Był ktoś??
Iza 2017-03-23 15:54
@Ja Dobrze zauważyłeś, tu mają tylko prace fizyczne w ogrodnictwie ale z pewnością można na tym dobrze zarobić. Agencja jest sprawdzona a to chyba najważniejsze.
Kaja 2017-03-28 22:42
A jak warunki mieszkalne? I czy daleko do sklepu i centrum jakiegos? Wyjezdzam w przyszlym tygodniu
Fg 2017-03-29 18:36
Jaki np?
Dawid 2017-03-31 00:58
Tak. Są zamykane na klucz. To jedyna zaleta tej Firmy...
Asd 2017-04-02 10:11
Witam, chciałabym wyjechać z koleżanka czy możecie podać jakieś konkrety? Która praca wg was jest przyjemna, czego raczej unikać? Oczywiście nie chce się opieprzać wiec darować sobie głupie komentarze, aha i przypuśćmy ja wole prace w zimnym takie warunki oferty tez są czy tylko szklarnie? :)
5
Bolek 2017-04-02 18:43
Moj kolega pracowal w "zimnym" tzn bylo kilka stopni na plusie bodajze w jakiejs chlodni przy pakowaniu wiec nie tylko prace w szklarni
Marti 2017-04-03 19:35
Pokoje nie są zamykane na klucz zdarzają się kradzieże. Mieszkałam na większości ich domków
2
Ciekawy 2017-04-06 11:11
Czy jest możliwość mieszkania przez tą firmę w Lisse hillegom?? Gdzie mają mieszkania?? Czy jest teraz praca tam??
1
Natalia 2017-04-06 12:05
Duijndam international to super agencja mogę ja polecić .
2
Nl 2017-04-08 19:58
Czy ktoś wie chętnie też się dowiem ??
Grzesiek 2017-04-09 22:07
Hej mam pytanie czy ktoś się orientuje czy pary wyjeżdżające razem pracują w tym samym zakładzie czy rozdzielaja pozdrawiam
Ja 2017-04-10 19:07
W Polsce mowili nam ze bedziemy pracowac razem na miejscu wyszlo inaczej
1
Ja 2017-04-10 19:09

W Polsce mowili ze bedziemy pracowac razem na miejscu wyszlo inaczej
1
Grzesiek 2017-04-11 12:20
A mieszkacie chociaż razem a czym dojeżdżacie i jak wyglądają zarobki da się zarobić
Tomasz 2017-04-11 19:27
A wyjeżdża ktoś w tym tygodniu przez biuro w Opolu
Syska 2017-04-12 19:46
Planuje wyjechać na sterowanie owoców i warzyw, czy jest praca, czy faktycznie jak pisza ludzie że siedzi się na domku??proszę o pilna odpowiedz..
Gregor 2017-04-13 12:40
Duijndam international to jest bardzo fajna agencja. Generalnie jak już coś organizują to jest zrobione dobrze. Czytałem wpis niezadowolonej osoby i cóż wypadek przy pracy? Tak bywa. W sumie agencja godna polecenia dla osób, które chcą pracować za granicą.
vincent 2017-04-17 10:33
Witam. Chciałbym wyjechać do pracy przez ta agencje, proszę o szczera ocenę koordynatorów i opiekunów mieszkan w tej firmie. Czy jest straszny rygor? Dodam ze zawsze sumiennie sprzątam i nie sprawiam problemów. Wielu ludzi zle wspomina wyjazdy właśnie przez głupie z biurem. Po zapoznaniu się z opiniami na innych forach mam poważne obawy. Z góry dziekuje za odpowiedz
vincent 2017-04-17 10:34
Witam. Chciałbym wyjechać do pracy przez ta agencje, proszę o szczera ocenę koordynatorów i opiekunów mieszkan w tej firmie. Czy jest straszny rygor? Dodam ze zawsze sumiennie sprzątam i nie sprawiam problemów. Wielu ludzi zle wspomina wyjazdy właśnie przez głupie z biurem. Po zapoznaniu się z opiniami na innych forach mam poważne obawy. Z góry dziekuje za odpowiedz
Kris 2017-04-18 10:46
Mam pytanie ile brac ze soba jedzenie . czy brac ze soba ciuchy robocze czy je dostaniemy na miejscu i czy trzeba wziac ze soba pieniadze nq przetrwanie czy wyplaca pieniadze jak bede potrzebowal .
Kris 2017-04-18 10:48
Mam pytanie ile brac ze soba jedzenie . czy brac ze soba ciuchy robocze czy je dostaniemy na miejscu i czy trzeba wziac ze soba pieniadze nq przetrwanie czy wyplaca pieniadze jak bede potrzebowal .
Kris 2017-04-18 11:04
Czy musze znac jezyk obcy ?
palazzo 2017-04-20 10:38
Można liczyć na odrobine prywatnosci i spokoju na mieszkaniu? Bo dla mnie to jest sprawa kluczowa. Czy podczas pracy jak mnie nie ma beda przetrzasac pokoje?
Domino 2017-04-22 19:31
Super agencja, profesjonalnie przygotowują wyjazd do pracy, mieszkanie. Korzystałem już z ich pośrednictwa i było ok.
Solan 2017-04-24 17:48
Wyjeżdża ktoś 27.04?
Magda.N 2017-04-25 13:54
Jakie niby biuro jest dobre, gwarantuje stała pracę, bo o to nam tylko chodzi jadąc na 1-4mc. Jaka niby firma jest ok, najlepiej w Niemczech?
zainteresowany 2017-04-25 14:36
witam,
zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy produkcji bukietów bandowych w Aalsmeer. ktoś wie jak to wygląda, głównie chodzi mi o mieszkania (jak warunki, hotel? bungal), jak praca? są te godziny? w ogłoszeniu niby napisane 2 zmiany po 11 godzin, można wywnioskować że pracy jest dosć dużo, ale jak to wygląda w rzeczywistości?
Pańcia 2017-04-25 20:11
Duijndam international ma jakoś tak mało ofert jaka to przyczyna?
Andrzej 2017-04-28 10:04
Dobra firma chętnych nie brakuję im do pracy , Korzystałem z ich usuług , pracowałem w Aalsmeer na różach zarobki za 42h około 250-270 eur na czysto / tydzień , mieszkania spoko , biuro ogarnia wszystko nie jest kłótliwe. Niestety musiałem zjechać do Pl , ale teraz wracam bo chyba nie ma lepszej sprawdzonej agencji pracy od nich a w kilku pracowałem. Wyjeżdza ktoś w maju?
Aa 2017-04-29 13:20
Hej :) A czy ta oferta na cebulki kwiatowe w Daarlerveen to oferta na dłuższy okres ? Bo mi powiedziano, że w tamtym regionie mają krótkie oferty takie wakacyjne. A bardzo chciałam jechać w okolice tego regionu ale od zaraz. Bardzo proszę o info, dzięki :)
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international