Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

Mi 2016-07-31 18:52:22
Tak kolego, koordynatorzy to jedyne co robią w pracy to piszą opinie, no daj spokój, przecież wszystko jest prawdziwe, nie ma na co narzekac, praca najlepsza w regionie i chyba o tym wiadomo jest nie?
reer 2016-07-31 21:07:44
@aska a nie wiesz przypadkiem na jakie zarobki tutaj u nich mozna liczyc? bo w sumie fajnie ze jednak daja tutaj zakwaterowanie na miejscu to duzy plus
Zły 2016-08-01 14:57:55
A gdzie sie podziały te złe opinie ?
1
mateusz 2016-08-01 16:03:31
Ale wiadomo jakie zarobki są zapewnione na stanowisku key account manager? Nie ukrywam, że odpowiadało mi takie zatrudnienie, bo stawki są raczej adekwatne do obowiązków.
Paulina 2016-08-08 17:09:48
Właśnie wróciłam do Polski. Praca z tą agencją nie jest taka zła jaką opisują. Jeżeli dobrze pracujesz, nie opierdalasz się za przeproszeniem, dobrze traktujesz innych to sam jesteś dobrze traktowany. Atmosfera w pracy jak najbardziej na plus. Pracowałam na sortowaniu cebulek nie wiem jak jest np. w szklarni czy gdziekolwiek indziej. Na zarobki też nie można narzekać ja wróciłam zadowolona. Poza tym wiadomo praca to praca a po pracy to po pracy więc nie ma co porównywać tego jakie podejście koordynatorzy mają do nas w pracy w jakie po pracy. Agencja dobra, polecam :)

Poza tym pozdrawiam Petronelle, Majo i Wilfreda i do zobaczenia w następnym sezonie :)
1
Janusz 2016-08-08 17:28:10
Mam pytanie. Po jakim czasie można zrezygnować żeby nie płacić kary i czy później trzeba jeszcze pracować jakiś okres. Czy można np zadzwonić i zrezygnować po tygodniu. Czy będą z tego powodu ujemne konserwacje.
Janusz 2016-08-08 17:39:20
Czy można zrezygnować po tygodniu z pracy.Czy trzeba liczyć się z ujemnymi konsekwencjami i zapłatą kary . Czy najlepiej zadzwonić powiedzieć że się rezygnuje i przepracować ten wymagany okres by później nie mogli obciążyć cię karą.
senko 2016-08-08 19:38:52
@mateusz to w sumie zależy, ogólnie kasa jest naprawdę przyzwoita, ale o konkretne stawki i warunki zatrudnienia np. po pierwszych trzech próbnych miesiącach, to musisz już podpytać podczas kolejnych etapów rekrutacji. Moim zdaniem warto się mocniej zainteresować tematem
edf 2016-08-09 13:38:03
no tak @senko wydaje mi sie ze cps takiego jak wynagrodzenie to mozna przeciez spokojnie ustalić podczas rozmowy kwalifikacyjnej skoro o tym w ogloszeniu nie napisali to pewnie chca to ustalać indywidualnie prawda? to smao jezeli chodzi o jakies premie
Jshshshs 2016-08-09 18:15:13
2tyg wcześniej trzeba złożyć wypowiedzenie
buterfly 2016-08-09 19:23:17
tak jest, ja siedzialam na domku 2 tyg, nikt do mnie nie dzwonil, nie mialam kasy na powrot, musialam kombinowac zeby wrocic
1
Weronika Mankiewicz 2016-08-09 19:32:52
Ja bylam na sortowaniu cebulek na magazynie i było super. Firma jest wypłacana, opieka koordynatorów jest świetna. Praca nie jest ciężka. Trzeba sobie powiedzieć że jedzie się tam do pracy, a nie na wakacje :) Gorąco polecam tą firmę! Mam nadzieję że uda mi sie wyjechać za rok na wakacje na dłużej niż na miesiąc :)
1
Wigor 2016-08-09 20:31:40
A ja uważam, że zwłaszcza jesli chodzi o Duijndam international to na spokojnie można wyjechać do szklarni z pomidorami do holandii, jeszcze nikt nie narzekał na nic konkretnie, bardzo mocno to propsuje i polecam
2 2016-08-11 21:26:00
@Wigor widze ze wlasnie szukaja tutaj do Holandii..
reer 2016-08-16 19:32:58
tak na przykład pracownika szklari z orchideami to jest ich ostatnia oferta pracy z tego co się orientuje wazne jest doświadczenie w pracy przy orchideach - wymóg konieczny znajomość języka angielskiego - min. w stopniu komunikatywnym
Janusz 2016-08-16 19:41:38
Nie polecam nikomu tego biura. Praca przez 2,3 dni w tygodniu,nie miałam zaszczytu nigdy przepracować pełnego tygodnia. Przepełnione,brudne domki w których mieszka po 10 osób a za które ściągają z żałosnej wypłaty najwyższe stawki.
4
is 2016-08-16 21:02:00
wlasnie widzę i ja ale zastanawiam sie czy na dlugo te wyjazdy?
buymm 2016-08-19 18:03:22
jesli chcesz miec wakacje w nl, siedziec i nie zarobic totylko ten posrednik
2
gthjk 2016-08-19 23:26:15
@ is coś chyba pół roku? Takie bynajmniej otrzymałam informacje. A widze teraz poszukują pracownika szklarni z orchiedami i pracownika giełdy kwiatowej
stół 2016-08-23 22:27:08
@ Anikkk - no faktycznie bardzo ogólnie pwoiedziałaś - a czy moze jakieś szczegóły? Coś? Cokolwiek? Bardzo proszę o informacje, a raczej o konkrety .
ojtakaja 2016-08-25 09:28:56
Byłam pół roku przez to biuro prace miałam pierwszą mniej więcej stałą stawkę bo pierw 9,16 a potem 9.46 po podwyżce na szklarni , zostałabym jeszcze ale musiałam zjechać ze względów osobistych ale teraz wracam od 4 i jestem bardzo zadowolona z tego biura.Wpłaty na czas zakwaterowanie porządne, ubezpieczenie i opieka koordynatorów na wysokim poziomie ;)
ania 2016-08-25 10:39:51
...jestem zainteresowana wyjazdem do tej firmy...czy faktycznie jest nie wypłacalna ? i pracuje się tylko parę dni w tygodniu? praca jest w szklarni czy na polu ?
luizjana 2016-08-25 14:37:29
piszcie konkretnie, bo tak to nic z tego nie będzie
mateusz 2016-08-28 22:29:36
W sumie to cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy, choć nie ukrywam, że najlepiej by było jakbym podjął zatrudnienie u nich jako pracownik produkcji czy kontroler jakości. Odpowiednie doświadczenie mam, a umowa o pracę może się trafić. Pozdrawiam
kankoo 2016-08-30 18:22:51
mateusz czyli wypowiedz wyzej to wpis kogos z biura, prawda taka ze nigdy nie trafisz tam gdzie ci proponuja lub ogloszenia z fcboka to zart, bedziesz skakac po firmach jak krolik po polu byle kase pobierac za oplaty
2
Arek 2016-08-30 19:13:48
Witam chcialbym sie dowiedziec na temat tej firmy bo chcialbym zaczac wspolprace na szklarni ale sie wacham inie wiem czy mam zaczac pra e z ta agencja dujdam
aska 2016-08-31 08:42:23
Masz bezpłatne zakwaterowanie i ubezpieczenie, za dojazd też nic nie płacisz. Pracujesz minimum 45 godzin w tygodniu @Arek porównaj z innymi agencjami najlepiej ale te warunki, które oni oferują są bardzo spoko
Hello 2016-09-02 12:46:06
Mamy zamiar z dziewczyną zacząc przez te agencje, jak na dzień dzisiejszy wygląda praca? Pytam osób które nie siedza i marzą o kokosach w koszulach,
Czy godziny pracy są? W tygodniu przepracuje te 36-40 godzin?
Hello 2016-09-02 12:46:33
Mamy zamiar z dziewczyną zacząc przez te agencje, jak na dzień dzisiejszy wygląda praca? Pytam osób które nie siedza i marzą o kokosach w koszulach,
Czy godziny pracy są? W tygodniu przepracuje te 36-40 godzin?
kama 2016-09-02 12:49:46
aska' a czy zapewnione sa i zagwarantowane te godziny pracy? Wiesz jak czasmi bywa, różnie zalezy od pracy czasami wczesniej sie z czyms mozna wyrobic, mi tez chodzi o ta gwarancje bo wyjezdzajac za granice chce zarobic a nie siedziec na wolnym, wiec to ważne
Roor 2016-09-02 14:34:56
Witam, czy godziny pracy sa gwarantwoane obecnie ile godzin tygodniowo wyrabiacie? Ile dni pracujecie jak domki, umowilismy si ena wyjazd z dziewczyna i czekamy na oferte
Roor 2016-09-02 14:35:16
Witam, czy godziny pracy sa gwarantwoane obecnie ile godzin tygodniowo wyrabiacie? Ile dni pracujecie jak domki, umowilismy si ena wyjazd z dziewczyna i czekamy na oferte
macij 2016-09-02 18:33:41
@aska no to w porządku, jak wiesz, że ta praca na pewno będzie...
N 2016-09-05 20:48:32
Duijndam international poszukuje ludzie do pracy w holandii w sektorze ogrodniczym z tego co mi wiadomo
aneko 2016-09-09 17:33:50
Witam.Mam pytanie,czy Ktoś z Was pracował przez Duijndam na układanie bukietów? Jak wygląda praca ?
Zaczynam od poniedziałku byłabym bardzo wdzięczna za jakieś informacje
heart 2016-09-10 08:29:07
Najważniejsze jest to, że każdy ma zapewnione odpowiednie zarobki @N, ale wiesz może czy premia jest również zapewniona dla początkujących pracowników? Chętnie bym się załapał, bo można dbać o przyzwoite stawki jak również o warunki socjalne. Pozdrawiam
Magda 2016-09-10 11:03:45
Czy coś ktoś wie na temat wyjazdu na sortowanie cebulek? Czy ta praca faktycznie jest? Czy warto jechać? Proszę o opinię osób, które były tam ostatnio.
ilonka 2016-09-10 11:06:45
n sektor ogrodniczy... doprecyzuj, wiele różnych stanowisk takich jest
majkla 2016-09-11 16:17:42
@Magda ja słyszałam dużo pozytywów o wyjazdach do Holandii, więc w sumie też się zastanawiam nad zgłoszeniem się do wyjazdu. Widzę, że są różne rekrutacje - do szklarni przy pracy z orchideami, ale też właśnie do sortowni cebulek. Która praca lepsza?
aska 2016-09-14 13:38:58
Stawka @majkla taka sama więc raczej nie ma różnicy, pamiętaj o angielskim bo to gwarantuje ci lepszą kasę
Ali 2016-09-14 19:36:05
Anson...A przy czym miałeś pracować?
3f 2016-09-14 21:51:54
@ aska - nie zawsze tak musi być jak piszesz, bo przeciez nie w każdej pracy jest wyamagny. W tyum wypadku mówimy o holandii, wiec wiadomo, ze język w minimalnym stopniu jest koniecznością. Ale nie sądze, by aż tak bardzo tam wplywał na zarobki .
1
klaudia 2016-09-16 13:51:15
hej baniiire i co nie polecasz tej agencji bo ja też oferty pracy oglądałam i chciałam wyjechać
kama 2016-09-16 15:16:48
Sobole to zapytaj czy trzeba znać język, czasami na zwykłego pracownika nie jest to wygrane ale dla samego siebie jesień go znać bo wszystko rozumiesz i sie potrafisz porozumiec
Maksior 2016-09-16 18:39:47
Ogólnie wiadomo chyba nie od dziś, że tutaj w Holandii nieźle płacą
Kinga 2016-09-18 18:31:12
(usunięte przez administratora) Po pierwsze to za domek biora 88e za tydz,masz dofinansowanie to i tak ok 75 e placisz+22e za ubez zdrowotne. Stawka na szklarni rowna dla wszystkich 9,34brutto. Godzin nie gwarantuja,wiec moze byc tak ze skaczesz i masz godziny np 35 albo nie masz i tylko na oplaty + 50e na jedzenie.. Ale jest tez opcja ze trafisz na jedna firme/szklarnie i bd dobrze wychodzil. My w zeszlym sezonie za 45h dostawalismy 320e na konto(w tym sobota 150%). Zarobki od 190(przy lipnych godz)-320e na reke na szklarni powyzej 21 roku zycia.Jeszcze jedno firma wyplaca tylko do 45h,nadgodziny odkladaja i jak masz mniej to pozniej dokladaja. Mozna zarobic,ale jak beda was rzucac po kwiatkach,cebulkach,florze,szklarniach(dodatkowe zlecenie) to nie spodziewajcie sie cudow. Kolejna sprawa wiekowka(poczytajcie na necie). Domki jak sprzatacie to sa czyste. A koordynatorom nie wierzcie za nic w swiecie! W Pl nic nie wiedza o Holandii. Tu przyjedziecie i bd zdziwieni. Aha zeby ddostac sie na szklarnie trzeba miec doswiadczenie inaczej ciezko. Pozdrawiam
Maksior 2016-09-18 18:49:28
Ja tam uważam i to od dawna, że Pracownicy Sortowni czy Ci w sektorze ogrodniczym mają naprawdę dobre warunki, ciepło, sucho, można pogadać, atmosfera jedna z lepszych, zdecydowanie polecam każdemu, ktor szuka jakiejś takiej pewnej pracy, tutaj zawsze dobrze.
Faraon 2016-09-20 17:29:34
Tak się składa że pracuje w tej firmie rok i mieszkam w 5 osobowym domku w którym jest czysto i panuje świetna atmosfera.. wszystko zależy od checi i podejścia.
Mik 2016-09-20 18:20:36
Ogólnie to wydaje mi się, że np. pracownicy sortowni nie mają tutaj tak bardzo źle, fajna firma, która w rozsądny sposób zarządza personelem, tym bardziej tym w Holandii, wiadomo że to dość trudny rynek jest i trzeba się naprawdę przyłożyć do tego, a oni to robią
kama 2016-09-22 19:19:19
ja tez zastanwialem sie troche nad tym czy beda poszukiwac na jesieni kogoś widze ze sa ogloszenia jednka czy ktos wie na ile miesiecy oferuja umowe?
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international