Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

maajk 2017-07-24 13:33
tez nie...
maajk 2017-07-24 14:17
skoro taka fajna agencja to dlaczego ludzie od miesiaca czekaja na telefon z biura do pracy... ? to sie nazywa syf a nie biuro, myslalem ze sie biuro zmienilo a jest dalej to samo, ludzie po kilka tyg czekaja na informacje czy bedzie wyjazd do pracy..
3
Andzia 2017-07-24 14:41
Podobno praca trwa od piątku. Z Rzeszowa pojechały 4 osoby póki co...
maajk 2017-07-24 15:04
mozemy my tez pojedziemy ????????????
Andzia 2017-07-24 15:32
ja już zwątpiłam, oni nrazie czekaja tam na tel żeby pójść do pracy ..
Katia 2017-07-24 21:02
No ja też ich nie mogę zrozumieć, najpierw dzwonią co tydzień i pytają czy dalej jesteśmy chętni, a teraz nas zwodzą, że dalej czekają na rozpoczęcie sezonu, a ludzie już powyjeżdżali. Nie spodziewałam się takiego zagrania. A miałam jechać z niego dzięki dobrej opinii koleżanki. W ogóle to według jakiej kolejności biorą tych pracowników? Bo na pewno nie po kolejności zapisu!
1
Pycior 2017-07-24 21:20
Mialem tak samo. Znjaoma polecila mi i narzeczonej to biuro, wiec sie na nie zdecydowalismy. Jestesmy z okolic Rzeszowa. W ostatnim tygodniu czerwca bylismy sie zapisac do Moolnara i pani powiedziala, ze bedzie dzwonic. Dodalismy ze bedziemy juz od lipca wolni i powiedziala, ze na pewno w lipcu bedzie wyjazd. Przez ten czas tylko raz dzwoniono zapytac, czy nadal jestesmy chetni na wyjazd. Jest juz prawie lipiec. Chcielismy jechac na w 2 miesiace wiec juz raczej nie oplaci sie Nam jechac. Ciekawie, bo specjalnie zrezygnowalem z pracy w PL dla tego wlasnie wyjazdu.. Gorzej byc chyba nie moglo.
2
maajk 2017-07-24 22:20
ludzi na wiekowce wczesniej biora bo maja wiekszy zysk, za osobe ktora ma powyzej 23lat maja za niego za godz pracy okol.. 9 euro a za osobe ktora jest na tzw wiekowce okol. 15 euro , sama pomysl kogo lepiej, ale tez sa napewno inne rzeczy dlatego tak robia
pele 2017-07-24 22:29
moze ktos sie wypowiedziec kto byl w zeszlym roku? moze po prostu sezon sie zaczyna od sierpnia i narazie powoli zwożą ludzi?
Katia 2017-07-24 22:29
Rozumiem, też do tego doszłam =D i pewnie bez sofi numeru też chętnie. To dlaczego nam naobiecywali pracę, a teraz jej nie dali? Mogą wprost o tym powiedzieć jak się do nich dzwoni pytać o pracę, a nie że dalej czekają na cebulki,pokoje, itd.....Koniec lipca jest to i żadna agencja pewnie nie potrzebuje pracowników. Zostaliśmy na przysłowiowym "lodzie" ;p
3
maajk 2017-07-24 22:57
kazdy ma inne doswiadczenie widze, ja 2 lata temu aplikowalem koniec czerwca, a wyjechalem 15 lipca i do sierpnia czekalem na prace, niektorzy siedzieli caly czas na domkach a mi np dali prace na ten okres 15 dni nie na cebulki tylko calkiem cos innego.. nie mam pojecia na czym to wszystko polega, kazda agecja jest inna ale wszystkie musze namieszac i nie dotrzymac slowa, duzo pisania na temat biur moglbym napisac bo 5 razy wyjezdzalem i co roku jest gorzej..wiecej info mogena mail wyzej wyslalem.. mam nadzieje ze w koncu zareaguja i cos postanowia, dla wszystkich jest to niekonfortowe...
maga 2017-07-25 00:46
a ile trwa wyrobienie numeru sofii jak zajade na miejsce, zebym mogl juz pracowac? bo czytalem ze wyrabiany jest tam, na miejscu dopiero
Michał 2017-07-25 08:44
Witam , kontaktowali się z wami w sprawie pracy sortowania cebulek tulipanowych ? Spodziewałem się telefonu wczoraj i chcę wiedzieć czy do kogoś dzwonili .
Ika 2017-07-25 10:00
Moolenaar? Pytanie czy wogole jeszcze zadzwonia ????
;) 2017-07-25 10:15
cos ty... cisza
tez czekam z kolezanka na telefon od dluzszego czasu
1
Andzia 2017-07-25 10:56
Nie ma na co czekać. Pewnie już nie zadzownia, a inne biura nie maja już rekrutacji wakacyjnych ... jedyne oferty to ofert indywidualne na minimum pol roku. Możemy podziękować Paniom z biura za telefony czy nadal jesteśmy zainteresowani i zapewnianie ze na pewno do nas zadzownia. Tylko szkoda ze jest juz sierpień za pasem w nadal nie znam terminu wyjazdu ... żałosne
2
;) 2017-07-25 11:11
nie zdziwiłabym się gdyby to było zrobione specjalnie, żeby nie rejestrować się w innych biurach pracy. po za tym szczerze wątpie zeby w jakiejkowiek agencji przyjeli teraz na min 3 miesiace pracy...
1
mag 2017-07-25 14:52
dzwonili do kogos dzisiaj?
Andzia 2017-07-25 15:20
Nie i już raczej nie zadzwonią. Powiedzieli ze dzownili i pytali cZy potrzeba więcej osób tam na miejscu i nikogo już nie potrzebują. Maja stałych pracowników. Pytałam o inne oferty to pani owijała w bawełnę i zmieniła temat dodała ze maja ju tule osób ze sa problemy z zakwaterowaniem. Nie polecam nikomu takiego oszustwa.
1
pele 2017-07-25 15:33
no ale moze za pare dni bedzie wiecej roboty, wieksze zapotrzebowanie....? przeciez ja teraz zostaje na lodzie bo nawet za innymi ofertami pracy sie nie rozgladalem. naprawde wykonali 3 telefony czy jestem dalej zainteresowany po to zeby teraz bez odzewu po prostu mnie olać? dla mnie kpina
Andiza 2017-07-25 16:16
nie liczyłabym na to. Wszysycy jedtesmy w tej samej sytuacji. Lepiej udezaj na inne biura bo z tego sa małe szanse na wyjazd. Maja fulla na domkach
1
Artek 2017-07-25 16:36
z tego co wiem na cebulki było więcej chętnych niż miejsc, zapisywali wszystkich chętnych, a później brali pokoleji z listy jak pracodawca chciał ludzi, wiec mogli miec 100 na liscie, a miesc 40 i czesc osob zostaje bez pracy :( wiecie w pl jak idziecie na rozmowę też nie macie pewności, że was zatrudnią. Dzwoniłem po innych agencjach i wszystcy mają pełne domki i każą czekać
1
konrad 2017-07-25 16:50
gdzie jeszcze mozna celowac na sezonowa prace na 5-6 tyg ?
Wnerwiona 2017-07-25 16:52
No napewno nie po kolejności zapisu bo ja się z koleżanką w maju zapisałam, Andzia w czerwcu a np taka jedna dziewczyna z forum w lipcu i na drugi dzień już do niej dzwonili ze ma wyjazd na cebulki. Więc polecieli w kulki z nami. Zrobili nas na zielono i tyle w temacie. Zapewniali ze praca będzie Napewno tylko w połowie lipca. A jak do nich się dzwoniło to mówili ze praca będzie. A to po co oni do nas dzwonili i opowiadali o pracy, zarobki jakie to wysokie itd.... Oszukali nas. I za co ma teraz student przeżyć cały rok na studiach? ????
2
Lucas 2017-07-25 17:26
Marzena byla koordynatorka jak mozna ja tak nazwac tapeciere jest idiotka jakich malo.Biuro tez ma problem bo sa dziadami i jak masz wypadek to na momecie cie wyrzucaja z domku i klamia na firmach!Nie polecam zwlaszcza pracy na flora.Stawki biora nie wiem skad 8.80 to na szklarniach wiecej sie zarabia a pracujesz na logistyce!To sa debile i nic wiecej.Umowe zrywaja po kazdym zjezdzie na urlop hahahhaha czyli caly czas faza A no chyba ze ktos nie zjedzie przez 3 lata,ale i tak wroci na faze A.Tepe laski w biurze pracuja nic nie ogarniaja.
2
pele 2017-07-26 11:54
ktos cos dzisiaj/wczoraj, jakies informacje? ktos tam dzwonil? czy juz szukac innej roboty?
Andzia 2017-07-26 13:34
Szukaj innej roboty. Byłam wczoraj w biurze, raczej nie maja miejsc na zakwaterowanie i pełny skład w moolenar.
1
Michał 2017-07-26 15:05
Ktoś jest w holandii i ma iść do pracy w moolenar . Dzwonili do was kiedy macie iść do pracy , bo w sumie czekam 2 dzień i trochę się już zaczynam niepokoić kiedy to ruszy .
Monika 2017-07-26 23:39
Mnie spławili w jeszcze ciekawszy sposób. Na rozmowie rekrutacyjnej (w czerwcu) padło standardowe pytanie o prawo jazdy. Mam. Następne pytanie, czy nie będzie problemów z prowadzeniem samochodu. Odpowiedziałam, że nie, dlaczego. Po prostu będę musiała się przestawić, przyzwyczaić. Nie zwróciłam nawet na tę kwestię większej uwagi. 14 lipca zadzwonił pan i powiedział, że aktualnie pracy nie ma, bo pracodawca nie dostał wystarczającej ilości cebulek, żeby zapewnić nam cały etat. A na 2-3 godziny dziennie się nie opłaca, wiadomo. Po kilku dniach dzwoni pani i mówi, uwaga, że praca była owszem, ale około 20-30 km od miejsca zakwaterowania, a ponieważ nie podałam dyspozycyjności do prowadzenia samochodu (!) to niestety, ale mają full i proszą o cierpliwość. Dodatkowo zapytała, czy jesteśmy zainteresowane inną pracą też przez ich agencję. Byłyśmy, ale konkretów brak. Dzisiaj już 26 lipca i po prostu ten wyjazd nie wyjdzie mnie finansowo lepiej, niż praca w Polsce. Chociażby ze względu na czekanie na numer Sofii, czy koszty biletów z Polski do Holandii.
Oczywiście w międzyczasie dzwoniłyśmy do agencji, ale nie mieli informacji i prosili o cierpliwość.

Jestem bardzo zawiedziona postawą agencji. Rozumiem, że pracy mogło nie być i to niekoniecznie z ich winy. Szkoda tylko, że wcześniej nie wspomnieli o tym nieszczęsnym samochodzie, bo mieli wieeele okazji ku temu.
5
Pele 2017-07-27 11:20
Czy do kogoś dzwonili dzisiaj/wczoraj i ma jakieś info o sytuacji na miejscu?
lalala 2017-07-27 13:04
Dzwoniłam dziś do biura w Bydgoszczy i powiedzieli, że sami czekają na informację z Holandii i że skoro do tej pory nikt z Holandii się nie odezwał to znaczy, że najprawdopodobniej nie potrzebują już ludzi.... chodzi mi o ofertę cebulek w Moolenie
Olek 2017-07-28 11:36
Duijndam to najlepsza agencja i nie dziwi, że nie maja roboty.
andrwe 2017-07-28 14:48
ktos jest na miejscu i moglby powiedziec jak wyglada sprawa z robota i zakwaterowaniem?
2
Łukasz1 2017-07-28 16:02
Jedzie ktoś jutro na szklarnie ??
Mateusz 2017-07-28 20:03
Ja z bratem jutro z Rzeszowa jadę.
Łukasz1 2017-07-29 00:44
Ja z Płocka ruszam, a gdzie na mieszkanie was kierują ? Na Maasdijk ?
marcin 2017-07-29 14:19
Jest ktoś na cebulkach, moglby powiedziec jak to wyglada na miejscu?
Mateusz 2017-07-29 14:59
W Berkel będziemy
młoda 2017-07-31 10:45
Agencja wiele obiecuje, nie wiem w jakim celu informują o tym, że praca będzie, że mają miejsca na cebulki, a później nawet cisza i na tym się kończy. Szczerze mówiąc, wyczekiwałam na telefon i się nie doczekałam... Owszem, Pani przy rozmowie rekrutacyjnej informuje o wszystkim, dodatkowych kosztach, typu kaucja 100 euro za rower, co oceniam na plus. W innych agencjach trzeba samemu wyciągać wszelkie informacje. Jednak jeśli ktoś spodziewa się telefonu od agencji... to niech lepiej szuka dodatkowo pracy w innych, bo przypadkiem tutaj może się nie doczekać :)
4
Pańcia 2017-08-01 15:55
Jeśli oferty znikają szybko to nic dziwnego, że jest cisza. Duijndam sprawdził się w wielu przypadkach i ludzie chcą wyjeżdżać na robotę od nich. Trochę szkoda bo ciężko jest trafić na dobrą ofertę.!
imhet 2017-08-01 20:01
cebulki juz sie rozpoczely bo robi tam moj znajomy, a ludzi jest full
1
lo 2017-08-02 06:14
wczoraj dostalam info, ze moge wyjechac na cebulki, wiec chyba nie taki full ;)
1
mmmm 2017-08-02 13:14
bo mialas farta, do mnie tez dzwonili i tez proponowala mi wyjazd, mowila mi ze sa 2 wolne miejsca to zadzwonila do cb.. i tak bedziesz siedziec na domku bo pracy nie bedzie. pozdro
1
Łukasz1 2017-08-03 18:30
pracował ktoś w firmie Metazet???
Piotrek 2017-08-07 10:42
Słyszałem o Duijndam dobre opinie i jestem zaskoczony niektórymi opiniami na forum. Właśnie mam informacje o wyjeździe do Holandii i mam nadzieję, że po powrocie napiszę dobrą opinię. Nie trzeba z każdego drobiazgu robić problemu i zaraz wrzucać na forum!
kurczak 2017-08-07 11:14
Pozdrawiam najlepszego koordynatora pod calym sloncem pana Daniela ! pracowalm w duijndam od 2015 do 2016 po czym zwolnił mnie ponieważ chorowałam i jeszcze dał czerwony wpis że nie bylam zdatna do pracy czy że opuszczałam godziny pracy . kiedy chorowalam i potrzebowałam pilni jechac do szpitala łatwo odpowiadalam a to taksówke sobie zamow ! szczyt chamstwa ! biuro samo w sobie nie jest złe ale przez takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej tego nie idzie nazwać , ma co raz gorsze opinie
milena 2017-08-08 15:58
Witam,dostałam dzisiaj telefon w sprawie wyjazdu do Alsmeer, firma DRC czy ktoś może podzielić się opinią jak z godzinami i praca dzieki
Iza 2017-08-11 14:29
W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Koordynatoar ds. Rekrutacji - czy ktoś się orientuje, jakie są oferowane przez Duijndam International warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Jakie dodatkowe benefity zapewnia pracodawca? Te informacje będą cenne dla osób, które są zainteresowane tą konkretną ofertą pracy.
Laura i Sandra 2017-08-11 20:24
Nie czekajcie na oferty z tej nieudolne agencji dzwoncie do tns group z Opola firma ma dużo ofert pracy prezent cały sezon firma z ponad 10 letnim doświadczeniem dzwonić rekrutowax wyjezdzać.
3
Kolo 2017-08-15 15:54
@Laura i Sandra Reklamować można ale nie na tym forum. To jest super agencja drogie Panie
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international