Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 614 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen Holandia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
massonek - 2014-07-23 22:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alior - 2014-07-23 19:15:57]:
czy do tego ,,innego miejsca" rekrutuje Duijndam international?
Bo jak dzwoniłem do biura to powiedzieli, że oni nie maja takiej oferty....
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-07-24 14:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alior, napisałeś, że "ordynatorka twierdzi ze praca jest na 5-6 tygodni po niecałych 3 tygodniach mówią Ci contract finish good bye tomorrow i dont want see you here i musisz wracac do domu" za tego typu akcje chyba powinny być przewidziane jakieś kary na przykład, przecież to jest niepoważne traktowanie pracowników i brak szacunku dla czasu. Co w takiej sytuacji zrobić, spakować się od tak i po prostu wyjechać na własny rachunek, no chyba nie, w umowie na pewno powinien być zawarty jakiś punkt, który by mówił właśnie o tym co w takim wypadku zrobić, to jest chyba rozwiązanie umowy z winą pracodawcy, bo chyba nie podpiszecie wypowiedzenia za porozumieniem stron.. porażka, naprawdę. A ja sam się zastanawiałem czy nie zostawić obecnej pracy i wyjechać gdzieś za granice, bo to bardziej opłacalne itd..no ale jeśli mam przyjechać, odbyć tylko wycieczkę, popracowac pare dni i wyjść na tym w sumie na minusie to podziekuję.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-24 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce wyjechać tam z chłopakiem. Mamy rozmowe na skeyp w poniedziałek. Czy jesli juz jest ta rozmowa to wezmą nas na pewno do pracy? Jakie pytania zadają w języku angielskim ?
zdjecie uzytkownika
Matheo. - 2014-07-25 12:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko,dzisiaj dostalem telefon z propozycja pracy i wyjezdzam w najblizsza niedziele.Jedzie ktoś może? Bo samemu w busie troche przypal jechac xD
zdjecie uzytkownika
Kamkas - 2014-07-25 13:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monuk ja również mam rozmowę w poniedziałek umówioną o 12.00. Dostałem na maila broszurę, zobaczymy co to za oferta.
zdjecie uzytkownika
annnnn - 2014-07-26 09:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam własnie dostalam oferte na kwiatki doniczkowe dzwoniła kordynatorka z NL i też właśnie wspominała że praca na pare tygodni jest wyjazd mam w czwartek a prace zaczynam od 4.08. czy ktos kojarzy jakas szklarnie z kwiatkami doniczkowymi na ktora zatrudnia własnie duijndam?? jak z godzinami czy pracuje sie cały tydzień czy tylko pare dni żeby opłacić domek bo mam dylemat i nie wiem czy wyjechac pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-28 13:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam dzisiaj rozmowe i mają dzwonić jeśli do piątku będzie jakaś oferta . a Wam jak idzie z szukaniem pracy?
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-28 14:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matheo jestes już w Holandii?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-29 16:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, czy ktoś wybiera się przez agencje Duijndam w tym tygodniu tzn 1.08 ???
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-29 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekam na oferte do piątku mają się odezwać, jeżeli coś będzie to bym wyjeżdzała 3.08
zdjecie uzytkownika
annnnn - 2014-07-30 09:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam byc 1.08 w biurze w wateringen:)
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-30 10:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie boisz się jechać ? My z chłopakiem się troche boimy, ze nie będzie pracy. Jakim transportem jedziesz? I przy czym będziesz pracować ?
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-30 10:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie boisz się jechać ? My z chłopakiem się troche boimy, ze nie będzie pracy. Jakim transportem jedziesz? I przy czym będziesz pracować ?
zdjecie uzytkownika
annnnn - 2014-07-30 10:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta na kwiatki doniczkowe jade własnym samochodem, troche sie obawiam braku internetu ale posiadam swoja antene wiec mysle ze dam rade a wy na jaka oferte jedziecie?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-30 10:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej annnn,jekimi przewoźnikami jedziecie? z jakiego województwa ? ja wyjeżdzam w piatek z polski.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-30 10:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz byc w biurze 1.08 a ja wtedy wyjeżdzam i ja jade prosto na domek a nie na biuro,
zdjecie uzytkownika
annnnn - 2014-07-30 11:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade swoim samochodem :) jade do biura podpisac ummowe i wtedy na domek a jedziecie na konkretna oferte czy tylko na domek i na miejscu sie dowiiecie dopiero co i jak?
zdjecie uzytkownika
annnnn - 2014-07-30 11:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna w jakiej miejscowosci masz domek?
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-30 13:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My z chłopakiem jeszcze nie wiemy na jaką ofertę bo mają do nas dzwonić w piątek jeśli coś będzie i wtedy wyjeżdzamy w niedziele o 21 firma transportowa tacconi. A jeśli nie bedzie dla nas zadnej ofert to mamy się odezwać po niedzieli. My bysmy musieli jechac najpierw do biura a potem dopiero na domek.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-30 15:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade sama, pierwszy raz do tej firmy, jade na plauzowanie hortensji a adresu domku jeszcze nie mam ale pytałam o to i jade odrazu na domek gdzie bede mieszkac
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-31 09:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeśli będziesz już tam i będziesz mogła to napisz jak jest jakie warunki itd :) ile czekaliście na numer sofi???
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2014-07-31 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w Duijndamie 3 tygodnie i sprawa wyglada tak: jezeli ktos sie stara to ma robote i nic mu sie nie dzieje, a jak ktos olewa tak jak niektore ziomki u mnie na mieszkaniu to maja co chwile kary i problem z praca. Ja zlapalem sie jednej pracy na szklarni niedaleko kwintshel czy jak to sie pisze i dostaje po 300 euro na reke tygodniowo. Wiec jak planujecie tu przyjechac i palic ziolko i pic do rana to odradzam, bo sa cieci na to, a jak zapierniczac to inna sprawa.
zdjecie uzytkownika
kasiak - 2014-07-31 19:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemo po ile godzin dziennie pracujecie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-31
Żródło: Gowork.pl
Haga
( )
          Duijndam International Sp. z o.o. Agencja Pracy Duijndam International Sp. z o.o. zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod nr 1 poszukuje dla swojego klienta holenderskiego osób do pracy na Stanowiskach ogrodniczych Pracowonik sektora ogrodniczego Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: 1/a O
zdjecie uzytkownika
kasiak - 2014-07-31 19:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ile wychodzi tobie na czysto na reke za godz 6 euro czy 6,50?
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-31 22:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemo napisz coś więcej np jakie są warunki mieszkaniowe czy wszystko ok jest pozałatwiane ile płacisz za mieszkanie i ile masz płacona na godzine oraz ile godzin robisz dziennie, po Twojej wypowiedzi aż chce mi się jechać, bo z tego co slyszałam to mowili ze 160 euro na tydzien się bierze.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski