Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-01 08:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podkarpacie i od 3 lipca wraz z chlopakiem wyjezdzamy
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-07-02 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tydzień temu wyjechały podobno 4 osoby na pomidory ,maja prace/ ile godzin w tyg? jakie warunki i ludzie????
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-07-02 13:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tttt - 2015-06-19 12:45:22]:
to zależy ile km od zamieszkania bedzie ta praca, do 12/13km jeździ się rowerem.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-02 18:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w ta niedziele z Rzeszowa?
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-07-02 20:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do jakiej pracy jedziesz??
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-07-02 21:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ZAPEWNIAJA TERAZ PRACE NA POMIDORACH?????
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 00:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na magazyn, jeżeli ktoś jedzie chętnie poznam
zdjecie uzytkownika
Kubala - 2015-07-03 20:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-07-02 18:15:29]:
Ja jadę ze znajomym w poniedziałek, też na magazyn. Do jakiej miejscowości jedziesz?
zdjecie uzytkownika
hjkgdjk - 2015-07-07 10:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zapewniaja teraz prace nowym pracownikom na szklarni na pomidorach ,czy siedza ludzie na domkach???
zdjecie uzytkownika
fashliv - 2015-07-07 11:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Idzie się na jeden dzień do pracy a potem czekasz, i czekasz na telefon. W biurze ciągle brak pracy i kontaktu z pracownikiem. Ogólnie bałagan niesamowity.
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2015-07-07 17:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-07-03 00:24:35]:
no ja jade
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-07-07 19:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jadę z koleżanką 10-tego w piątek na lilie. Jedzie ktoś wtedy? :)
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-07-08 11:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno nie ma u nich roboty ??? wysyłaja tylko ludzi i siedzą na domkach bez pracy .czy to prawda????
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-07-08 17:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam w tamtym roku z Polluxa i jak bedzie z ukd jak od nich to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takim wyjazdem, jest ktos tam teraz pracujacy na magazynie ?? Moze cos powiedziec o pracy?? Paula ja tez bym jechala w ta niedziele daj do siebie nr telefonu albo emaila i jakos sie zgadamy
ale troche sie cykam bo wole nie jechac jak mam wrocic z dlugami i wkurwiona.
zdjecie uzytkownika
hnjjk - 2015-07-09 10:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak teraz ktoś wyjedzie na szklarnie na Pomidory to ma prace ???czy siedzi na domku ?? jak jest na prawde??
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-07-15 17:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-07-03 00:24:35]:
Hello Patryk ja mam wyjazd na początku sierpnia na jaki magazyn jedziesz
zdjecie uzytkownika
Kii - 2015-07-15 21:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jade jutro z dziewczyna na sortowanie cebulek, w piątek mamy być w Wateringen. Czy wyjeżdża jeszcze ktoś do takiej pracy? Jak wygląda sprawa z mieszkaniem, ludzie są raczej w porządku? Bo tego sie najbardziej obawiam. Mam nadzieje, że sie jakoś dogadamy bo atmosfera na mieszkaniu w sumie będzie najważniejsza:)
zdjecie uzytkownika
Młody - 2015-07-16 16:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś coś o wyjeździe na sortowaniu i pakowaniu owoców oraz warzyw? Ktoś też ma zamiar jechać? Jade pierwszy raz, nie nastawiam się na super warunki i wygody, poprostu chcem wiedzieć czy jest w miare stała praca.
zdjecie uzytkownika
Kreciproch - 2015-07-17 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witajcie.Dzwonili wczoraj do mnie z Rzeszowa i w poniedziałek mam iść w celu rozmowy i podania dokumentów.Proszę o opinie na temat tej agencji,bo mam wątpliwości co do jej opinii.
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-07-22 11:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młody - 2015-07-16 16:54:02]:
czy jest stała praca? to zależy. raz w tygodniu robisz do 21/22, a raz od 10-15, sorternio-pakownie to największy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak może być, ale nie martw się, pewnie i tak trafisz zupełnie gdzieś indziej.;)
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-07-22 11:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kii - 2015-07-15 21:24:40]:
jeżeli chodzi o cebulki to praca jest fajna, multum godzin, ale sezon trwa 2-3 mies
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-07-22 11:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kii - 2015-07-15 21:24:40]:
jeżeli chodzi o ludzi to jest naprawdę RÓŻNIE. wszystko zależy od szczęścia...zawsze można prosic o przeprowadzkę.
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2015-07-22 18:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pierwszy temat, który czytam tutaj na goworku , gdzie wychwalają firmę która wysyła ludzi za granicę do pracy. Wszędzie narzekają. a tutaj wszystko okej, aż się wierzyćnei chce. Teraz widziałęm, że szukają osoby do sortowania i pakowania owoców oraz warzyw. Chyba się skuszę na taką ofertę skoro dobrze płacą i warunki mieszkaniowe są dobre.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa telefoniczna, podobnie krótka rozmowa po angielsku na luźne tematy ( hobby, rodzina, plany na przyszłość).Zostałam poinformowana o tym co powinnam zabrać ze sobą co ustalić przed wyjazdem oraz mniej więcej jakie warunki zastane na miejscu.
Pytania: Pytania dotyczyły danych osobistych
zdjecie uzytkownika
kołatek - 2015-07-27 17:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luca - 2015-06-17 08:57:34]:
hej a czemu nie bylo roboty przez tydzien?? mozesz podac nazwe biura co ci pomogło??
zdjecie uzytkownika
kołatek - 2015-07-27 18:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiek - 2015-05-04 11:26:05]:
hej tez jestem z olkusza daj jakos znac
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
alert