Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
dghfkdsg - 2015-03-06 20:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracujesz po 3 dni w tyg=kasuja cie za domek=wyplata50eur=zarabiaja :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 21:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi powiedziano ze jak sie mniej pracuje to i za domek mniej sie placi, wiec cos napewno zostaje i nie uwierze ze tylko 50e
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2015-03-07 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak chcesz pracować i nie szukasz wrażeń to jest ok.Za błędy i głupoty się płaci i zasady i prawo obowiązuje wszędzie.Monika jest spoko koordynatorką.Polecam pracę w ąpartusie dla poprawy kondycji.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-07 21:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Częsc mnie szuka wrazem a druga czesc chce pracowac i tylko pracowac... :p
zdjecie uzytkownika
Fabian - 2015-03-08 00:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do prac fizycznych nie wybierają się ludzie leniwi, tylko potrzebujący. Zabawić można się w swoim kraju, nie trzeba wyjeżdżać.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-03-08 00:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem tego zdania Fabian. Ten kto się tak wymądrza to pewnie przydupas.Gościu ale masz zrabany kalafior he he
zdjecie uzytkownika
Fabian - 2015-03-08 00:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdzasz za kasiorką, tyrajac w polu.Nie każdy pójdzie ci do takiej pracy,wolą gnic w domach i byc na utrzymaniu starych.Zabawic to nie masz czasu, albo chodzisz do pracy, a jak nie ma dla ciebie roboty to wracasz do Polski.
zdjecie uzytkownika
dh - 2015-03-10 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
......ulatwie wam wszystkim zycie, wszystko opiera sie na pogodzie, wiec jak jest kiepsko z pogoda to jest kiepsko i na szklarni , a jak jest kiepska na szklarni to niema czego pakowac w skrzynki a jak niema tego wszystkiego to WY siedzicie w domach bo niema pracy. kumacie teraz POGODA = PRACA
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-12 16:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w niedziele??
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-03-12 19:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy przyjezdzają tez osoby w wieku 40+ czy tylko same młode...?
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-03-13 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-03-12 16:18:01]:
tak jadę i trochę się boję
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-14 09:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czego sie boisz, pierwszy raz jedziesz??
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-03-14 15:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie dlaczego mam błąd w rejestracji ? Wpisuje kod pocztowy i miasto i wyskakuje błąd + jak załączam CV to pisze że nie wybrałem żadnego pliku.. HELP
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-16 18:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno mnie zastanawia,wysyłaja solarisy na konto na portalu.Wiec zeby sprawdzic czy sie wszystko zgadza trzeba na niego sie zalogowac do czego jest niezbedny dostep do internetu,ktorego nie ma na zadnych domkach!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-16 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-03-12 16:18:01]:
ja jade w srode do pomiodorów, pierwszy raz, był ktos tam?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-16 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-16 21:15:24]:
Do pakowania czy na szklarnie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-17 19:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dotyczy biura Duijdnam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-17 19:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dotyczy biura Duijdnam
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-03-18 09:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY JEDZIE KTOS W NIEDZIELE TJ. 22.03 ?
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2015-03-18 21:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2015-02-25 16:54:55]:
Ja dostałam, ale nie mogę, mogę później. Tylko, że właśnie na nic konkretnego. Tylko tak ogólnie mówiła, że na sortowanie warzyw i owoców, że ogólnie w ogrodnictwie. Tylko pani pytała czy jestem dyspozycyjna.
zdjecie uzytkownika
Megii - 2015-03-19 16:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , zaproponowali mi prace z biura Duijndam international . Byl ktos ? Porsze o kilka slow o tym biurze posrednictwa.
zdjecie uzytkownika
katarina - 2015-03-20 15:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie ja mam wyjazd na23 do wateringen przez bioro w opolu nl jobs kochani nap prosze czy ktos tam byl przez to bioro bo niewiem co robic
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-03-20 19:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam w zeszlym roku 8mc przez duijndam i bylo ok no moze ludzie na domkach gorsi
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-25
Żródło: Gowork.pl
Den Haag
( )
Agencja Pracy Duijndam International Sp. z o.o. zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod nr 1 poszukuje dla swojego klienta holenderskiego osób do pracy przy sortowaniu i pakowaniu warzyw oraz owoców Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: 1s Obowiązki: Sortowanie warzyw oraz owoców n
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-03-21 11:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie bojcie sie :p a co do internetu to co za problem kupic wlasny, noe rozumiem i nie w kazdym domku nie ma:p
zdjecie uzytkownika
kkkkkkk - 2015-03-23 08:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze mozna sobie kupic wlasny internet,podpisac umowe i placic abonament.Wszystko mozna samemu zrobic.Nie bojcie sie jedzcie i sami sprawdzcie jak jest.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie