Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

mateusz 2016-07-09 22:09:43
I tak najlepiej znaleźć zatrudnienie u nich bezpośrednio @Mon i przekonać się o prawdziwości niektórych komentarz.
fanny 2016-07-10 19:00:44
niestety holandia nie dla ludzi o slabych nerwach, wykorzystywanie Polakow, oczernianie jest na porzadku dziennym, Polska toPolska, tutaj czuje sie jak wiezien, powtorze jeszcze raz ze 90% przyjezdnych to patologia z problemami psychicznymi najczesciej, trzebqa UWAZAC na ludzi bo mozna sie niezle przejechac
5
musiał 2016-07-10 20:36:00
@ fanny powiedzmyu sobie sdzczerze oni tam nas traktują tak jak my miej wiecej Ukrainców czy Chińczyków - taka prawda. Dlatego zawsze podkreślam i powtarzam - traktuj ludzi tak jak sam chcesz być potraktowany
fanny 2016-07-12 19:31:47
@MUSIAL Nie do konca tak jest, Holendrzy sa falszywi i holender bedzie klepal cie po plecach a za plecami obgadywal i najchetniej noz by wbil. Oni nie widzą nas jako ludzi ktorzy przyjechali skubnąć troche grosza ciezko pracujac ale jako maszyny do roboty.
3
kama 2016-07-12 19:51:05
Tym bardziej, że wsrod pracownikow sami mlodzi no moze nie sami, ale warto miec to na uwadze i pokazac dobra strone siebie, to nie korporacja by walczyc miedzy soba
aska 2016-07-14 14:59:12
@kama młodzi to znaczy w jakim wieku? Zastanawiam się nad aplikacją do szklarni, czy ta oferta jet nadal aktualna? Ma już w zasadzie miesiąc, ale mam nadzieję, że to nie szkodzi...
fanny 2016-07-18 19:14:30
przewaznie mlodzi, pomyslcie kto moze wyjezdzac za granice? odpowiedz brzmi: patologia,analfabeci, nieudacznicy zyciowi, ćpuny. I teraz pomyslcie ze z nimi bedziecie mieszkac
8
forze 2016-07-19 08:38:57
Dobrze, że atmosfera znacznie dopisuje, to dobry znak.
fanny 2016-07-19 19:51:08
atkosfera? tqka ze wszyscy dookola sie obgaduja i kablują
5
wiolka 2016-07-20 09:48:52
jak sądzicie, jak wygląda tutaj praca jako Pracownik sezonowy w ogrodnictwie? bo praca jest przede wszystkim w Holandii wiec na penwo można zarobić o wiele wiecej niż w Polsce, to jest pewne oczywiście.
gość 2016-07-21 11:05:13
Ja to bym się chętnie załapał, ale chyba nie ma na razie żadnej oferty pracy. Widocznie każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie, a to dobry znak.
czlk 2016-07-22 20:01:22
Witam, jadę za kilka dni na cebulki kwiatowe. Dam znać jak będzie wyglądała sytuacja, stawki są takie że dla 18 lat co najmniej 6 euro dają. Z zamieszkaniem i innymi duperelami wychodzi jakoś 16zł bez jedzenia na rękę.
Ania 2016-07-23 10:37:06
Koniecznie daj znać, bo warto takie rzeczy wiedzieć, ja pierwsze słsyszę o tym, pojawiłam się tutaj przypadkiem, ale szczerze przyznam, że nic ciekawszego mnie chyba nie spotka, więc pojechałabym szukać szczęścia do Holandii, podaj całą sytuację jak będziesz
mietek 2016-07-23 13:20:00
Fanny musisz się leczyć !!
Mam 2016-07-23 19:08:36
Widze, że tutaj trwa nabór cały czas, jest dobrze? Widzę tutaj prawdziwe i fajne perełki ogłoszeń w sumie, zastanawiam się czy jest szansa dostać tutaj etat
olliie95 2016-07-25 18:35:07
hej. Rozmowa przez to jak zwykła rozmowa przez telefon po prostu chcą widzieć z kim rozmawiają, sprawdzają język poprzez zadanie zwykłych prostych pytań. ja jadę na cebulki za kilka dni i również dam znać co i jak jest :)
Marcin 2016-07-26 10:50:28
Dio w Diemen , ktoś coś?
Stójka 2016-07-26 11:43:47
Widzę takie ogłoszonko jak pracownik giełdy kwiatowej, mam więc tylko pytanie - czy to oznacza wstawanie na 4 rano?
gosć 2016-07-26 13:45:40
Hej, wiecie czy wciąż można się załapać do pracy w szklarni z pomidorami? Dobrze, że można liczyć na legalne zatrudnienie i nawet na ubezpieczenie i zakwaterowanie, a skoro są dodatkowe bonusy to jeszcze lepiej.
czlk 2016-07-26 15:51:50
Jestem na cebulkach, załatwili nam meble całkiem spoko łóżka. Ogólnie mieszkamy w duuuużym domku 16 osobowym(prawie pustym jeżeli chodzi o lokatorów), były problemy z internetem ale udało się połączyć. Domek po remoncie kilku pokoi, kilka łazienek i toalet. Kuchnia i wszystko w pełni wyposażone, szafki zamykane na kłódeczkę. Jeżeli chodzi o koordynatora i innych ludzi którzy tu są od Duijndam to jak najbardziej mili, bez problemu wszystko. Numer Sofi załatwiony w dniu przyjazdu. Dzisiaj mają zadzwonić i poinformować nas o pracy, gdzie mamy robić itd. Informacje o pracy podam jak przepracuję kilka dni.
misio 2016-07-26 17:09:59
Może wiecie jakich średnich zarobków można się spodziewać? Podobno oprócz dobrych zarobków jest jeszcze szansa na jakieś benefity socjalne, a to już jest dobry znak.
2
neell 2016-07-29 20:09:01
Wszystko to smutna prawda.
1
reer 2016-07-29 20:14:57
@misio zalezy o jakie stanowisko pytasz teraz torche tego maja..na przyklad dla pracownika giełdy kwaitowej w Holandii oferowane jest legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców holenderskich praca w zgranym zespole i miłej atmosferze
Ja 2016-07-30 01:00:38
Super praca
Ja 2016-07-30 01:03:31
Brak pracy,ludzie tylko co chwilę nowi
3
Ie 2016-07-30 01:05:26
Nie ma pracy nie ma kasy
1
aska 2016-07-30 10:13:39
To po co mieliby to robić @le? Skoro to oni organizują ci wyjazd zwracają częściowo koszty podróży i zakwaterowania jak nie ma pracy. Nie chce mi się w to wierzyć bo to, przecież jeszcze większe straty dla nich są. A na logikę skoro szukają do szklarni to jest sezon na to więc na bank praca jest
Mi 2016-07-31 18:52:22
Tak kolego, koordynatorzy to jedyne co robią w pracy to piszą opinie, no daj spokój, przecież wszystko jest prawdziwe, nie ma na co narzekac, praca najlepsza w regionie i chyba o tym wiadomo jest nie?
reer 2016-07-31 21:07:44
@aska a nie wiesz przypadkiem na jakie zarobki tutaj u nich mozna liczyc? bo w sumie fajnie ze jednak daja tutaj zakwaterowanie na miejscu to duzy plus
Zły 2016-08-01 14:57:55
A gdzie sie podziały te złe opinie ?
1
mateusz 2016-08-01 16:03:31
Ale wiadomo jakie zarobki są zapewnione na stanowisku key account manager? Nie ukrywam, że odpowiadało mi takie zatrudnienie, bo stawki są raczej adekwatne do obowiązków.
Paulina 2016-08-08 17:09:48
Właśnie wróciłam do Polski. Praca z tą agencją nie jest taka zła jaką opisują. Jeżeli dobrze pracujesz, nie opierdalasz się za przeproszeniem, dobrze traktujesz innych to sam jesteś dobrze traktowany. Atmosfera w pracy jak najbardziej na plus. Pracowałam na sortowaniu cebulek nie wiem jak jest np. w szklarni czy gdziekolwiek indziej. Na zarobki też nie można narzekać ja wróciłam zadowolona. Poza tym wiadomo praca to praca a po pracy to po pracy więc nie ma co porównywać tego jakie podejście koordynatorzy mają do nas w pracy w jakie po pracy. Agencja dobra, polecam :)

Poza tym pozdrawiam Petronelle, Majo i Wilfreda i do zobaczenia w następnym sezonie :)
1
Janusz 2016-08-08 17:28:10
Mam pytanie. Po jakim czasie można zrezygnować żeby nie płacić kary i czy później trzeba jeszcze pracować jakiś okres. Czy można np zadzwonić i zrezygnować po tygodniu. Czy będą z tego powodu ujemne konserwacje.
Janusz 2016-08-08 17:39:20
Czy można zrezygnować po tygodniu z pracy.Czy trzeba liczyć się z ujemnymi konsekwencjami i zapłatą kary . Czy najlepiej zadzwonić powiedzieć że się rezygnuje i przepracować ten wymagany okres by później nie mogli obciążyć cię karą.
senko 2016-08-08 19:38:52
@mateusz to w sumie zależy, ogólnie kasa jest naprawdę przyzwoita, ale o konkretne stawki i warunki zatrudnienia np. po pierwszych trzech próbnych miesiącach, to musisz już podpytać podczas kolejnych etapów rekrutacji. Moim zdaniem warto się mocniej zainteresować tematem
edf 2016-08-09 13:38:03
no tak @senko wydaje mi sie ze cps takiego jak wynagrodzenie to mozna przeciez spokojnie ustalić podczas rozmowy kwalifikacyjnej skoro o tym w ogloszeniu nie napisali to pewnie chca to ustalać indywidualnie prawda? to smao jezeli chodzi o jakies premie
Jshshshs 2016-08-09 18:15:13
2tyg wcześniej trzeba złożyć wypowiedzenie
buterfly 2016-08-09 19:23:17
tak jest, ja siedzialam na domku 2 tyg, nikt do mnie nie dzwonil, nie mialam kasy na powrot, musialam kombinowac zeby wrocic
1
Weronika Mankiewicz 2016-08-09 19:32:52
Ja bylam na sortowaniu cebulek na magazynie i było super. Firma jest wypłacana, opieka koordynatorów jest świetna. Praca nie jest ciężka. Trzeba sobie powiedzieć że jedzie się tam do pracy, a nie na wakacje :) Gorąco polecam tą firmę! Mam nadzieję że uda mi sie wyjechać za rok na wakacje na dłużej niż na miesiąc :)
Wigor 2016-08-09 20:31:40
A ja uważam, że zwłaszcza jesli chodzi o Duijndam international to na spokojnie można wyjechać do szklarni z pomidorami do holandii, jeszcze nikt nie narzekał na nic konkretnie, bardzo mocno to propsuje i polecam
2 2016-08-11 21:26:00
@Wigor widze ze wlasnie szukaja tutaj do Holandii..
reer 2016-08-16 19:32:58
tak na przykład pracownika szklari z orchideami to jest ich ostatnia oferta pracy z tego co się orientuje wazne jest doświadczenie w pracy przy orchideach - wymóg konieczny znajomość języka angielskiego - min. w stopniu komunikatywnym
Janusz 2016-08-16 19:41:38
Nie polecam nikomu tego biura. Praca przez 2,3 dni w tygodniu,nie miałam zaszczytu nigdy przepracować pełnego tygodnia. Przepełnione,brudne domki w których mieszka po 10 osób a za które ściągają z żałosnej wypłaty najwyższe stawki.
2
is 2016-08-16 21:02:00
wlasnie widzę i ja ale zastanawiam sie czy na dlugo te wyjazdy?
buymm 2016-08-19 18:03:22
jesli chcesz miec wakacje w nl, siedziec i nie zarobic totylko ten posrednik
2
gthjk 2016-08-19 23:26:15
@ is coś chyba pół roku? Takie bynajmniej otrzymałam informacje. A widze teraz poszukują pracownika szklarni z orchiedami i pracownika giełdy kwiatowej
stół 2016-08-23 22:27:08
@ Anikkk - no faktycznie bardzo ogólnie pwoiedziałaś - a czy moze jakieś szczegóły? Coś? Cokolwiek? Bardzo proszę o informacje, a raczej o konkrety .
ojtakaja 2016-08-25 09:28:56
Byłam pół roku przez to biuro prace miałam pierwszą mniej więcej stałą stawkę bo pierw 9,16 a potem 9.46 po podwyżce na szklarni , zostałabym jeszcze ale musiałam zjechać ze względów osobistych ale teraz wracam od 4 i jestem bardzo zadowolona z tego biura.Wpłaty na czas zakwaterowanie porządne, ubezpieczenie i opieka koordynatorów na wysokim poziomie ;)
ania 2016-08-25 10:39:51
...jestem zainteresowana wyjazdem do tej firmy...czy faktycznie jest nie wypłacalna ? i pracuje się tylko parę dni w tygodniu? praca jest w szklarni czy na polu ?
luizjana 2016-08-25 14:37:29
piszcie konkretnie, bo tak to nic z tego nie będzie
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international