Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-02-20 23:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo u nich każde biuro ma inne wyjazdy i każde ma swoich kandydatów jak dobrze trafisz to pojedziesz
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-02-21 14:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzianoo mi że do około tygodnia . :) Wiec mam nadziejeee że w tygodniu już rusze hehe :)
zdjecie uzytkownika
magical - 2015-02-21 14:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My ze znajomymi po rozmowie i czekamy na oferty co zaproponuja chcielibyśmy razem pracowac i mieszkac ciekawe czy sie uda :-D
zdjecie uzytkownika
kal - 2015-02-21 15:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkac too pewnie bedziecie razem . A co do pracyy to watpieee pewnie rozdziela :)
zdjecie uzytkownika
Eukaliptusowa - 2015-02-21 18:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nam powiedzieli przez Skype'a że praca na kwiatach doniczkowych zaczyna się 02.03. i że to jest na 100 % pewny termin. Przynajmniej mnie i koleżance tak przekazała Pani z biura.
zdjecie uzytkownika
tola - 2015-02-21 19:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Z tego co wiem co do tych kwiatkow doniczkowych, to wyjazd jest na pewno w czwartek, bo w piatek rano ma sie byc w biurze, ale w poniedzialek maja dzwonic do osob ktore sie zglosily, bo potrzebuja 4, a chetnych jest wiecej i to koordynatorka podejmie decyzje kogo wybierze i poinformuja nas w poniedzialek telefonicznie, a jak bedzie selekcja to zakladam ze sie nie zalapie:-)
zdjecie uzytkownika
Rysia - 2015-02-21 19:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eukaliptusowa - 2015-02-21 18:26:04]:
No to widocznie wteafilyscie na fajna koordynatorke Że was zapisała na wyjazd ja tez czekam na potwierdzenie w poniedziałek pewnie z moim szczęściem to wybiorą kogos innego ale moze jeszcze cos innego beda miec bo teraz wiosna to pracy pewnie beda miec coraz wiecej
zdjecie uzytkownika
magical - 2015-02-21 20:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze z kims sie spotkamy na miejscu :-D kto ze śląska? Oby byla robota pewna tylko ;-)
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-02-22 20:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Dostalismy wraz chłopakiem odpowiedz ze mozemy jechać do pracy na Pakowanie pomidorow.Pracowal tam juz ktos moze? W internecie duzo negatywnych opini ale tym sie nie martwiła , ponieważ juz pracowaliśmy przez firme Pollux w Holandii to tez bylo duzo złych opini a okazało sie naprawde super.
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-02-25 16:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktoś propozycję wyjazdu na marzec?
zdjecie uzytkownika
daroooo - 2015-02-25 17:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hehesze23 - 2015-02-18 14:59:08]:
tez się tam wybieram z dziewczyna do tego samego i troche w ciemno i chciałbym sie dowiedziec czego czy jestescie juz w NL ??
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-02-26 14:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera sie ktos w przyszly czwartek do zbioru warzyw???
zdjecie uzytkownika
as - 2015-02-26 21:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się wybieral na 'pakowanie pomidorów' niech lepiej zadzwoni do tej firmy bo odwołuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
grok - 2015-02-26 23:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W skład dobrze zorganizowanego, stałego zespołu tej firmy koordynatorów wchodzą osoby mówiące po polsku i holendersku, które na bieżąco troszczą się o wysoki standard pracy i pobytu pracowników w Holandii.Firma posiada jako pierwsza w Polsce wpis do rejestru Agencji Zatrudnienia Certyfikat Ministerstwa Gospodarki Pracy i Polityki Społecznej.
zdjecie uzytkownika
Seidan - 2015-02-27 02:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ile czekaliście na odpowiedź po wysłaniu CV?
zdjecie uzytkownika
rafal - 2015-02-27 11:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostal moze ktos teraz na dniach oferte pracy i termin na 8 lub 15 marca ? bo ja z ziomkami czekam na oferte chcemy wyjechac w 3 ja mam prawko kolega umie angelski a 3 kolega juz tam byl ;p mysle ze moze byc pozytywnie
zdjecie uzytkownika
RYSIEK - 2015-02-28 11:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego nie ma żadnej negatywnej opinii???Dziwne :)
zdjecie uzytkownika
Marta153 - 2015-03-02 11:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, proponują mi wyjazd na zbieranie zamówień w branży kosmetycznej, pracuje/pracował ktoś tam?

Powiedzieli, że zakwaterowanie w domkach jednorodzinnych, ktoś wie jakie tam warunki, jest internet?
zdjecie uzytkownika
Hardshock - 2015-03-03 10:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Sądząc po komentarzach to agencja pracy Duijndam International wydaje się być pewna. Otóż. Dostałem propozycje pracy w ogrodnictwie w Holandii. Póki co szczegóły są mi nieznane. Pytanie....warto myśleć coś w sprawie wyjazdu do pracy z tą agencją?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-03-03 12:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wczoraj miałem rozmowę na Skype ale na razie oferty pracy brak jestem na liście oczekujących pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Boss - 2015-03-03 18:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dzisiaj dostałem oferte pracy w ogrodnictwie na terenie NL, wie ktoś coś więcej o tej firmie(pracy?)
zdjecie uzytkownika
Do chłopaków wyżej - 2015-03-03 18:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy wszyscy znacie angielski? A biuro faktycznie wydaje się ok.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-03-03 20:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo czekacie na oferty od przeprowadzenia rozmowy?
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2015-03-03 21:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy portal aukcyjny bez ceny minimalnej

http://tanieaukcjenaczasie.skroc.pl
zdjecie uzytkownika
arczi - 2015-03-04 00:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ann - 2015-03-03 20:55:24]:
Jakiej rozmowy? telefonicznej czy osobiście w biurze?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie