Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

Iza 2017-03-09 13:57
Duijndam international otrzymali jako pierwsi certyfikat ministerstwa gospodarki to o czymś świadczy. Myślę, że wszelkie pytania w sprawie ofert pracy najlepiej kierować na adres e-mail: biuro@duijndaminternational.pl
1
Ja 2017-03-10 11:26
A jak sa ulokowane mieszkania chodzi mi o sklepy bo niewiem czy brac duzo jedzenia czy sa tam blisko sklepy trzy razy trafilem ze sklep byl pod nosem a czwarty raz trafilem w taka dziure ze mialem godzine drogi do sklepu a jednak jedzenie duzo jiejsca zajmuje
Putek 2017-03-15 19:45
Jedno z lepszych biur pośrednictwa pracy. Jeśli trafi się na fajną pracę można bardzo dobrze pobyt w Holandii wspominać. W 2015 roku w firmie fresh prepack zdarzało się po 70 godzin w tygodniu. Męcząca praca , ale w sam raz dla pracowników sezonowych, studentów czy ludzi chcących zarobić na wakacje, polecam.
Iza 2017-03-19 13:30
To fajna agencja i można spokojnie wyjechać do pracy. Wszystko jest zorganizowane tak jak powinno być. Trzeba jedynie jechać z nastawieniem na pracę a nie na zabawę!
Ja 2017-03-22 11:40
Witam. Jak to jest?
Wszystkie pracę są fizyczne i powiązane z ogrodnictwem, prace na szklarniach, magazynach przy kontroli jakości między innymi, przygotowanie produktów do wysyłki itp.
Był ktoś??
Iza 2017-03-23 15:54
@Ja Dobrze zauważyłeś, tu mają tylko prace fizyczne w ogrodnictwie ale z pewnością można na tym dobrze zarobić. Agencja jest sprawdzona a to chyba najważniejsze.
1
Kaja 2017-03-28 22:42
A jak warunki mieszkalne? I czy daleko do sklepu i centrum jakiegos? Wyjezdzam w przyszlym tygodniu
1
Fg 2017-03-29 18:36
Jaki np?
Dawid 2017-03-31 00:58
Tak. Są zamykane na klucz. To jedyna zaleta tej Firmy...
1
Asd 2017-04-02 10:11
Witam, chciałabym wyjechać z koleżanka czy możecie podać jakieś konkrety? Która praca wg was jest przyjemna, czego raczej unikać? Oczywiście nie chce się opieprzać wiec darować sobie głupie komentarze, aha i przypuśćmy ja wole prace w zimnym takie warunki oferty tez są czy tylko szklarnie? :)
7
Bolek 2017-04-02 18:43
Moj kolega pracowal w "zimnym" tzn bylo kilka stopni na plusie bodajze w jakiejs chlodni przy pakowaniu wiec nie tylko prace w szklarni
Marti 2017-04-03 19:35
Pokoje nie są zamykane na klucz zdarzają się kradzieże. Mieszkałam na większości ich domków
3
Ciekawy 2017-04-06 11:11
Czy jest możliwość mieszkania przez tą firmę w Lisse hillegom?? Gdzie mają mieszkania?? Czy jest teraz praca tam??
2
Natalia 2017-04-06 12:05
Duijndam international to super agencja mogę ja polecić .
3
Nl 2017-04-08 19:58
Czy ktoś wie chętnie też się dowiem ??
Grzesiek 2017-04-09 22:07
Hej mam pytanie czy ktoś się orientuje czy pary wyjeżdżające razem pracują w tym samym zakładzie czy rozdzielaja pozdrawiam
Ja 2017-04-10 19:07
W Polsce mowili nam ze bedziemy pracowac razem na miejscu wyszlo inaczej
2
Ja 2017-04-10 19:09

W Polsce mowili ze bedziemy pracowac razem na miejscu wyszlo inaczej
2
Grzesiek 2017-04-11 12:20
A mieszkacie chociaż razem a czym dojeżdżacie i jak wyglądają zarobki da się zarobić
Tomasz 2017-04-11 19:27
A wyjeżdża ktoś w tym tygodniu przez biuro w Opolu
Syska 2017-04-12 19:46
Planuje wyjechać na sterowanie owoców i warzyw, czy jest praca, czy faktycznie jak pisza ludzie że siedzi się na domku??proszę o pilna odpowiedz..
Gregor 2017-04-13 12:40
Duijndam international to jest bardzo fajna agencja. Generalnie jak już coś organizują to jest zrobione dobrze. Czytałem wpis niezadowolonej osoby i cóż wypadek przy pracy? Tak bywa. W sumie agencja godna polecenia dla osób, które chcą pracować za granicą.
vincent 2017-04-17 10:33
Witam. Chciałbym wyjechać do pracy przez ta agencje, proszę o szczera ocenę koordynatorów i opiekunów mieszkan w tej firmie. Czy jest straszny rygor? Dodam ze zawsze sumiennie sprzątam i nie sprawiam problemów. Wielu ludzi zle wspomina wyjazdy właśnie przez głupie z biurem. Po zapoznaniu się z opiniami na innych forach mam poważne obawy. Z góry dziekuje za odpowiedz
vincent 2017-04-17 10:34
Witam. Chciałbym wyjechać do pracy przez ta agencje, proszę o szczera ocenę koordynatorów i opiekunów mieszkan w tej firmie. Czy jest straszny rygor? Dodam ze zawsze sumiennie sprzątam i nie sprawiam problemów. Wielu ludzi zle wspomina wyjazdy właśnie przez głupie z biurem. Po zapoznaniu się z opiniami na innych forach mam poważne obawy. Z góry dziekuje za odpowiedz
1
Kris 2017-04-18 10:46
Mam pytanie ile brac ze soba jedzenie . czy brac ze soba ciuchy robocze czy je dostaniemy na miejscu i czy trzeba wziac ze soba pieniadze nq przetrwanie czy wyplaca pieniadze jak bede potrzebowal .
Kris 2017-04-18 10:48
Mam pytanie ile brac ze soba jedzenie . czy brac ze soba ciuchy robocze czy je dostaniemy na miejscu i czy trzeba wziac ze soba pieniadze nq przetrwanie czy wyplaca pieniadze jak bede potrzebowal .
Kris 2017-04-18 11:04
Czy musze znac jezyk obcy ?
palazzo 2017-04-20 10:38
Można liczyć na odrobine prywatnosci i spokoju na mieszkaniu? Bo dla mnie to jest sprawa kluczowa. Czy podczas pracy jak mnie nie ma beda przetrzasac pokoje?
2
Domino 2017-04-22 19:31
Super agencja, profesjonalnie przygotowują wyjazd do pracy, mieszkanie. Korzystałem już z ich pośrednictwa i było ok.
1
Solan 2017-04-24 17:48
Wyjeżdża ktoś 27.04?
Magda.N 2017-04-25 13:54
Jakie niby biuro jest dobre, gwarantuje stała pracę, bo o to nam tylko chodzi jadąc na 1-4mc. Jaka niby firma jest ok, najlepiej w Niemczech?
zainteresowany 2017-04-25 14:36
witam,
zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy produkcji bukietów bandowych w Aalsmeer. ktoś wie jak to wygląda, głównie chodzi mi o mieszkania (jak warunki, hotel? bungal), jak praca? są te godziny? w ogłoszeniu niby napisane 2 zmiany po 11 godzin, można wywnioskować że pracy jest dosć dużo, ale jak to wygląda w rzeczywistości?
Pańcia 2017-04-25 20:11
Duijndam international ma jakoś tak mało ofert jaka to przyczyna?
Andrzej 2017-04-28 10:04
Dobra firma chętnych nie brakuję im do pracy , Korzystałem z ich usuług , pracowałem w Aalsmeer na różach zarobki za 42h około 250-270 eur na czysto / tydzień , mieszkania spoko , biuro ogarnia wszystko nie jest kłótliwe. Niestety musiałem zjechać do Pl , ale teraz wracam bo chyba nie ma lepszej sprawdzonej agencji pracy od nich a w kilku pracowałem. Wyjeżdza ktoś w maju?
2
Aa 2017-04-29 13:20
Hej :) A czy ta oferta na cebulki kwiatowe w Daarlerveen to oferta na dłuższy okres ? Bo mi powiedziano, że w tamtym regionie mają krótkie oferty takie wakacyjne. A bardzo chciałam jechać w okolice tego regionu ale od zaraz. Bardzo proszę o info, dzięki :)
Poldek 2017-05-02 18:15
Duijndam international dał mi pracę i miło wspominam ich. Byłem zadowolony, dobrze zarobiłem i dlatego piszę.
1
Chemiczka 2017-05-05 14:35
Opinie o pakowaniu pomidorôw w Tinte, ktoś coś wie na ten temat?
Pańcia 2017-05-05 23:05
Współpracowałam już z agencją Duijndam international i miło wspominam ten czas. Do odważnych świat należy. Jak byłem za granicą wszystko było dopięte jak trzeba.
1
Uchyłek 2017-05-07 10:44
Fajne miejsce pracy, polecam. Mają swoje normy, ale atmosfera jest ok, da się przeżyć. Szefo tez jest raczej spoko. Dziewczyby głownie ważyły i pakowały do pudełek, a chłopaki odbierali i układali skrzynki. Takze luzik.
Uchyłek 2017-05-07 10:45
Fajne miejsce pracy, polecam. Mają swoje normy, ale atmosfera jest ok, da się przeżyć. Szefo tez jest raczej spoko. Dziewczyby głownie ważyły i pakowały do pudełek, a chłopaki odbierali i układali skrzynki. Takze luzik.
Zmartwiona 2017-05-07 23:06
Wybiera się ktoś na pakowanie pomidorów w miejscowości Tinte w przyszłym tygodniu?
Dostałam propozycję, ale jeszcze nigdy nie pracowałam z tzw. " normami ".
Nie wiem czego mogę się spodziewać, obawiam się.
Wprawdzie pracowałam już na akord kilka razy min. sadzenie kwiatków doniczkowych oraz truskawki.
Nie chcę żeby mnie wyrzucili po tygodniu.
Hatti 2017-05-08 19:00
chce wyjechac pierwszy raz do Holandii z ta firmą czy ktoś mógłby powiedzieć co i jak tam jest? jak wyglądają zakwaterowania praca czy codziennie się jezdzi do innej jesli tak to jak długo to trwa?
Polandya 2017-05-08 19:39
Zakwaterowanie to raczej ruletka. Ja trafilem 10/10. Godziny 38-45 w tygodniu. Praca to również loteria. Dla osob na wiekówce doradzilbym tylko i wyłącznie szklarnie gdyż tam wiekowka jest tam splaszczona i płace są znacznie wyższe. Mają troche balaganu w biurze i czasem trzeba do nich dzwonić i upominać się o swoje, ale poza tym wszystko jest ok.
1
Anka 2017-05-09 08:17
ale jeśli ktoś nie jest na wiekówce to ma zapewnione godziny i te 38 będzie tak?
Polonia 2017-05-09 13:13
Jk firma jest dobra to miło czyta się komentarze, są porady dla innych, super. Ja słyszałam o agencji sporo dobrych opinii i mam wielka chęć spróbować wyjazdu. Trochę się boję ale jak czytam opinie to raczej zdecyduję się. Gdyby było źle to jak można wrócić?
1
monikka 2017-05-10 11:42
TEz chce jechać.. a kiedy planujesz wyjechać?
Emi 2017-05-14 21:26
Jeżeli chodzi o prace przy pomidorkach w Tinte to naprawdę świetna praca ! :)
Maciej 2017-05-15 13:40
Chciałem wyjechać do pracy przez tą agencje razem z dziewczyna. Mamy 19 lat i pytanko czy jest tam przestrzegana wiekówka i jakie warunki i stawka ?
Poldek 2017-05-18 10:33
Duijndam international to bardzo dobra firma. Profesjonalnie organizują robotę za granicą, ale zauważyłem jedną prawidłowość na tym forum. Jak tylko pokazały się pozytywne opinie o firmie to natychmiast pojawił się na forum wpis bardzo odradzający prace.
Olafo88 2017-05-23 00:43
Trzeba harowac wiec kazdy kto tutaj planuje przyjechac musi soe liczyc z ciężką pracą. Trzeba przyzwyczaic sie do mieszkania z patologią ktora nie szanuje nikogo i niczego
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international