Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-28 11:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-28 11:47:49]:
a i na jaki czas daja ci umowe?
mowili cos dokladniej od kiedy do kiedy?
zdjecie uzytkownika
izka - 2016-01-28 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są osoby do których po rekrutacji nie zadzwonili? wiecie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-28 11:53:12]:
Pytali czy mogę na dłużej jechać tzn nawet 2 lata ( bo tak trwa faza A) wiec jesli sie każdy z nas sprawdzi i bedzie pracowal OKEJ to mysle ze nie bedzie jakiegos problemu , nie ma sie co nakręcac niepotrzebnie. A Ty na co jedziesz ? W niedziele wyjezdzasz ?
zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-28 18:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margaret - 2016-01-28 18:36:05]:
na magazyn,pakowanie owocow i warzyw . tak w niedziele z Gdanska o 16.
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 18:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-28 18:53:08]:
jedziesz do biura do wateringen ? byles juz za granicą ? ;) Ja jadę do pracy przy kwiatach.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-29 09:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja też jadę w niedzielę do kwiatów. Pozdrawiam emigrantów.
zdjecie uzytkownika
n - 2016-01-30 16:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jade w niedziele niby na kwiaty z dolnoslaskiego. Wyjezdzalam juz przez to biuro i krzywdy mi nie zrobili:)
zdjecie uzytkownika
Kamil111 - 2016-01-31 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, czy ta agencja wymaga znajomości języka angielskiego ?
zdjecie uzytkownika
kejti - 2016-02-01 10:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, takie pytanie czy wszyscy którzy wyjezdzaja z tej agencji dobrze znaja jezyk angielski ? Ja znam podstawy moj mąz wcale i ciągle brak ofert.. Firma chyba dobra skoro tak ciezko przez nią wyjechac
zdjecie uzytkownika
andzia - 2016-02-01 15:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć, chciałam się zapytać jak jest z Internetem na domkach?
zdjecie uzytkownika
Oliwia - 2016-02-01 16:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ja również mam zamiar wyjechać z chłopakiem jakoś na początku marca. Jaka tam jest praca, przy czym? Ja pracowałam 1,5 roku temu przy cebulkach w wakacje ale przez Mondial tam też opinie są różne, ale mi było w porządku, zależy wszystko od wymagań.
zdjecie uzytkownika
Kokos - 2016-02-07 20:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś będzie chciał dowiedzieć się prawdy o tej firmie proszę pisać na maila: (usunięte przez administratora) Odpowiem na wszystkie nurtujące Was pytania. Zachęcam.
zdjecie uzytkownika
odezwa - 2016-02-10 16:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ponawiam swoją odezwę: OMIJAJCIE GŁUPIĄ HOLANDIĘ Z DALEKA!!! Tam jest najwięcej agencji i najwięcej oszustw na Polakach. Tureccy poganiacze i fałszywi Holendrzy, do tego rypające Polaków biura pracy prowadzone przez sprzedajne, robiące dobrze Holendrom ścierwa biurowe!!!
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-02-13 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [odezwa - 2016-02-10 16:49:36]:
Widzę, że musiało Ci nie wyjść i to bardzo w pracy, skoro piszesz taki tryskający nienawiścią post. A moim zdaniem w każdym kraju, nie tylko w Holandii, wiele zależy od nas samych, podstawą jest język kraju do którego sie jedzie, albo przynajmniej sam angielski. Nie majac wiedzy pierwszy wyjazd moze być dość "średni" ale z każdym kolejnym mamy nowe doświadczenia. A w Holandii wiadomo od dawna, ze biura ktorych wlascicielami są Turcy to omija się dalekim łukiem, bo oni nie mają żadnych skrupółów w wykorzystywaniu. Agencje pracy są dobrym pomyśłem na start, bo dają zakwaterowanie ale jeśli chce się pozostać w kraju to pożniej trzeba od tych agencji sie uwolnić i znalezc pracę samemu na rynku holenderskim, z dobrą praca ma się szanse na wlasny dom i godne zycie z pensja kilkukrotnie wyzsza niz to co oferuje przeciętnemu Kowalskiemu nasza Polska. Ale takich rzeczy nie buduje sie od razu, tylko przez co najmniej kilka lat, wiec drodzy rodacy nie plujmy żółcią na forach i nie traćmy na to czasu bo i tak nic z tego nie ma, tylko weźmy los we własne ręce!
zdjecie uzytkownika
odezwa - 2016-02-14 08:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kaska - 2016-02-13 21:17:24]:
Tak się składa, że byłem kilka razy zagranicą i z angielskim moim nie jest źle, skoro się dogadywałem. Wszędzie było dobrze, roboty w bród, tylko w holandii rozmaite dujdamy srujdamy i inne wyzyskujące ścierwo ściąga mimo braku pracy Polaków, którzy na tym tracą i przywożą mniej niż mogą zarobić w Polsce. Więc nie wyłaź mi z argumentem, że utyskuję i zionę nienawiścią, tylko piszę jak jest. I wiele osób to potwierdzi, szkoda tylko, że dujduje zgłaszają takie komentarze, ale jak chcecie, to ja mam kilkadziesiąt zrzutów z tej strony z opiniami, które dujduje zgłosiły do wywalenia. A ty, co piszesz, to podejrzewam, choć mogę się mylić, że jesteś jedną z koordynatorek tego cyrku.
zdjecie uzytkownika
odezwa - 2016-02-14 08:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kaska - 2016-02-13 21:17:24]:
PS. Scroll lock poszedł w ruch i możecie mnie cmoknąć, zamieszczę te zrzuty nawet na prywatnym serwerze, niech ludzie widzą, jak ich rodacy rypają...
zdjecie uzytkownika
idezwa - 2016-02-15 16:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odezwa - 2016-02-14 08:03:09]:
Ups, chodzi oczywiście o print screen...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-02-16 10:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odezwa - 2016-02-14 08:00:46]:
czesc, a skoro w innych miejscach jest tak dobrze to dlaczego tam nie zostales? Podaj moze namiary do tak fajnych prac, poniewaz skoro pracy jest w bród - jak napisales - to wystarczy dla wszystkich, nie?
zdjecie uzytkownika
odezwa - 2016-02-16 12:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-02-16 10:44:37]:
Wystarczy biurowy pionku poszukać, jest kilka biur albo przez pracuj.pl bądź poloniusza. Nie zostałem zz wielu różnych powodów, często ode mnie niezależnych Nie było czegoś takiego jak zjeżdżanie do kraju, bo na domkach siedziało się bez roboty na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kasę za chatę pobierali. Znowu zamierzam jechać na wyspy. Głupią holandię omijać z daleka!
zdjecie uzytkownika
odezwa - 2016-02-16 14:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chcesz wiedzieć czemu? Daj swój gg albo mail póki nie zakryją lub usuną. Mam z kilkadziesiąt negatywnych opinii o tej "firmie", które oni już usunęli. Planuję gdzieś na prywatnym serwerze je umieścić, co by te krety nie usuwały.
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-02-22 14:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jacy sa koordynatorzy w duijndam? (usunięte przez administratora) jakimi firmami sie opiekuje? Jakie firmy maja w okolicach aalsmeer? Jakie sa zarobki w duijndam??
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-24 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hej czy ktoś pracował przez ta agencję na kwiatkach przy orchideach bo szukam pracy a mam doświadczenie i nie wiem nic konkretnego o tej agencji a opinie są różne
zdjecie uzytkownika
zezi - 2016-02-27 07:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam mozliwosc wyjazdu, jak jest z godzinami pracy teraz ?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2016-02-27 15:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiec tak czytajac te komentarze przypomina mi sie jedna agencja pracy a mianowicie efficient at work jesli jedziesz tam z mysla o wieczornych libacjach a na drugi dzien w pracy na kacu myslisz ze sobie troche odpoczniesz i nikt tego nie zauwazy to sie mylisz na koniec pracy cie pozegnaja i POLSKA BUS wracasz szybciej niz myslisz.LUDZIE TO NIE WAKACJE TO PRACA NIE ZALEZNIE CZY POLSKA CZY ZAGRANICA,JAK PRACUJESZ TAK ZARABIASZ NIE PRACUJESZ OUT!
zdjecie uzytkownika
Mona - 2016-03-02 16:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś mi powie czy wybiera się do pracy w Wateringen w przyszłym tyg? i Może mi ktoś powiedzieć cokolwiek o nich ?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-03-03 08:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Dostałam propozycję pracy przy storczykach. Czy w tym okresie są godziny? jak myślicie? i jak z warunkami mieszkaniowymi w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-03-07 12:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej jak wyglada sparwa mieszkaniowa z ta firma wie ktos Chodzi mi co oni daja za 88 euro Bylem w FHS i trafilem extra na ludzi i domek. Jak tarfi sie na brudasow i alkoholikow to da sie takich albo ustawic albo zmiec lokum.
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-03-08 11:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ja Wam powiem, że już jakiś czas przyglądam się firmie i w moich oczach prezentuje się naprawdę bardzo bardzo dobrze, nawet lepiej niz się spodziewałem tak prawdę mówiąc
zdjecie uzytkownika
fanny - 2016-03-17 18:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwi was dlaczego tak malo nieprzychylnych komentarzy? jezeli macie brudasa na domku to nic z nim nie zrobią bo nie zmuszą go do mycia się, ewentualnie mozecie jeszcze w gratisie dostać kare 20euro za niego i nie ma ze to nie wasza wina! kolega wyzej naPISAL JAK jest i o dziwo jeszcze tego nie usuneli
zdjecie uzytkownika
notfun - 2016-03-17 19:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że ty jestem w takie sytuacji @fanny nie znaczy, że każdy w niej jest a poza tym to co piszesz nijak ma się do forum..nie wiem czy kogoś obchodzą takie rasistowskie komentarze a raczej ludzie tak jak np. ja szukają rzetelnych informacji czy warto wyjechać
zdjecie uzytkownika
levinson - 2016-03-18 16:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fanny - 2016-03-17 18:29:59]:
bo oni usuwają negatywne komentarze. Nie mają jaj jak inne agencje, by przyznać, że nie wszystko cacy. Print screenem ściągnąłem z kilkadziesiąt negatywnych opinii stąd na temat tego biura, nim je usunęli.
zdjecie uzytkownika
dujduj - 2016-03-19 18:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [notfun - 2016-03-17 19:41:33]:
Brudas niekoniecznie musi odnosić się do innej nacji. Może to być określenie np. na Polaka, który nie sprząta po sobie, w pokoju trzyma chlew, wyżera innym jedzenie ze wspólnej (ło matko) lodówki i przez niego po łebie dostaje reszta współlokatorów. Tu mam dwie sprawy: czy agencja dujduj Polaczków wymaga od kandydatów zaświadczeń o niekaralności, bo różne egzemplarze przyjeżdżają do NL, z czego lwia część to bydło i element i po drugie, skoro tak się uraziłeś/uraziłeś słowem brudas, może żyjesz z brudasem?
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-03-19 19:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sądzisz @leevinson, że agencja ma jakikolwiek wpływ na to, jakie treści się tu pojawiają? Wydaje mi się, że nie. Jak patrzę po ofertach to powątpiewam w te złe warunki pracy
zdjecie uzytkownika
levinson - 2016-03-19 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-03-19 19:54:32]:
Wydaje mi się, że tak. Bo wystarczy zgłosić moderatorowi, że dany komentarz godzi w ich "dobre imię" (dobre sobie) i już moderator usuwa. Wcale nie trzeba uciekać się do obłąkańczych tez o korupcji itd.
zdjecie uzytkownika
kleo - 2016-03-20 20:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie czy warto teraz jechac na swieta przez ta agencje.Wogole jak u nich z praca?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-03-21 19:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuję @kleo, to opinie są przeróżne. To pewnie zależne jest od roboty, na jaką się zdecydujesz. A mają spory wybór, truskawki, ogrodnictwo. Nacisk kładą na język.
zdjecie uzytkownika
broszka - 2016-03-28 22:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i przede wszystkim zauważcie, że są to prace sezonowe. Myślę że to też ma wpływ na atmosferę, gdzie ludzie nie przywiązują się praktycznie w ogóle do miejsca pracy
zdjecie uzytkownika
Pawcio - 2016-03-30 10:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć, mam pytanko jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna przez Skype. Jakie są pytania? Chcę się przygotować na tą rozmowę. Z góry dziękuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
iglo - 2016-03-31 09:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez skype? no to rzeczywiście rekrutacja idzie w tych czasach do przodu. natomiast nie wiedziałam że na wyjazd z Holandii na truskawki czy do szklarni może to załatwić przez skype
zdjecie uzytkownika
Dujdomek - 2016-03-31 10:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy wystawiają na 0 godzin pracy taka umowa troszkę bez wartości ale zgodna z prawem (Fase A) najczęściej dają umowy w języku Holenderskim. W Loonspecyfikacje masz wypłacane wszystkie wakantiedagen, co nie daje urlopu płatnego ponieważ już ci go wypłacili, a odkładnie godzin nadliczbowych i wypłacanie ich wtedy gdy niema pracy czy w formie urlopu płatnego to już inna bajka wg prawa holenderskiego jest coś takiego jak Tijd voor Tijd (tam odłożą ci twoje godziny nadliczbowe) czyli czas za czas pracy oznacza to ze pracownik chce miec więcej dni urlopowych i będzie odbierał ten czas pracy który moze byc w nadgodzinach jako normalne wolne. Kłaniają się podatki Holenderskie które sa od ilości przepracowanych godzin wiec im więcej godzin tym wyższy podatek. Kwestia dojazdów do pracy jest jasna ze niemożna pobierać za dojazdy do pracy ponieważ za każdą osobę zwraca Belastingdinst czyli każdy powinien mieć płacone. Ale nie są oni jedyni każdy pośrednik tak prawie robi bo by mało zarobili.Nr Burgerservicenummer (BSN) nie sofi wyrabia sie samemu na miejscu badz przed wyjazdem biuro ,dlaczego? bo na ten nr czeka się min 2 tyg. Tak wiec jak przyjedziesz i bedziesz pracowac bez to jest to nie legalne, już nie mówie nawet o wypadku w pracy.
zdjecie uzytkownika
erni - 2016-04-02 10:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dujdomek widzę, że znasz się na rzeczy. W sumie dobrze, wiesz potem co z czego wynika i czego się możesz spodziewać. Widzę, że aktualnie cały czas można się rekrutować do pracy w Holandii w szklarni do truskawek, albo do ogrodnictwa.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2016-04-03 17:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po rozmowie przez Skype ile się czeka na ofertę pracy ?
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-04-04 10:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że nie długo się czeka, a jak ci ta rozmowa w ogóle poszła, jakie masz odczucia? ważam, że nie dłużej niż tydzień chyba, generalnie to są dość szybkie rzeczy
zdjecie uzytkownika
11111 - 2016-04-04 12:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maksior - 2016-04-04 10:52:41]:
Jeszcze rozmowy przez Skype nie miałem, jak się zakwalifikuję to będę musiał jeszcze czekać na ofertę chyba że od razu coś mają ale z tego co czytałem to do dwóch tygodni się czeka, poczekam do dwóch tygodni nie zadzwonią to jestem umówiony z inną agencją która już na mnie ma ofertę. A co do rozmowy to pewnie będą sprawdzać znajomość języka angielskiego, przedstawią warunki pracy, zakwaterowanie, będą pytać o zdrowie. A co do agencji czytając opinie to nie jest aż tak źle bywa gorzej.Godziny pracy to wszystko zależy od zapotrzebowania firmy w Holandii, mi się wydaje że pogoda też ma wpływ na godziny pracy. Jak zobaczą że ktoś sobie rady nie daje to takich na pewno nie będą brać do pracy trzeba być ogarniętym dobrze jak ktoś już pracował na produkcji to ma doświadczenie i wie jak jest. A większość negatywnych opinii piszą właśnie nie roby, ćpuny, alkoholicy, ludzie co nie wiadomo ile by chcieli zarabiać. Mi by stykło za 40h pracy 250e. Tak na prawdę to zależy wszystko od człowieka i godzin pracy w tygodniu i wszystko w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2016-04-04 12:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 250e za 40h pracy to na czysto po opłatach jak liczyłem to gdzieś tyle wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2016-04-06 11:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno wyjdzie to troche więcej, ale przecież na pełen etat to jest chyba 120 czy 160 godzin o ole dobrze pamiętam, więc to nie jest tak źle jak wygląda.
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2016-04-11 19:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jeśli ktoś pracował za pośrednictwem tej firmy proszę o opinie na maila (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-04-12 09:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Wczoraj aplikowałem a na jutro jestem umówiony na Skypa.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegała miło, sprawdzają znajomośc języka angielskiego, trzeba opowiedziec coś o sobie w języku angielskim, później Pani zadaje pytania. Rozmowa dotyczyła podanego przeze mnie stanowiska pracy, podpisałam wstępne dokumenty. Niestety później okazało się to wszystko kłamstwem i nie było mowy o pracy na stanowisku administracyjnym.
Pytania: Nie było żadnych trudnych/dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2016-04-18 16:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2016-04-12 09:46:51]:
Ale czad! Super! Pozdro.
zdjecie uzytkownika
fanny - 2016-04-28 18:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
troche mi was zal, cieszycie sie a jak zajedzecie na miejsce to miny juz nie beda takie wesole, tak naprawde za granice wyjezdza najwieksza patologia, przykre ale prawdziwe, nie dbaja o porzadek, nie myja sie czesto

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Duijndam international!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert