Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
old girl - 2015-04-09 18:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do wszystkich 40-latków; Ja 2 lata temu chciałam jechać do pracy do nl bo paarę lat wcześniej tez już pracowałam trochę znałam angielski. Zarejestrowałam się w 3 agencjach pracy i niestety z żadnej nie udało mi się wyjechać!! Czekałam na telefon 3 miesiące a potem poszłam do pracy w Polsce,ale po 5 miesiącach!! któraś agencja zadzwoniła z ofertą na 2 mies. miałam niecałe 3 dni żeby wszystko sobie załatwić spakować się i wyjechać. Oczywiście nie wyjechałam no bo jaka to perspektywa? 2 mies. pracy w nl a potem znowu czekać 6 mies. na pracę?! Paranoja! Najlepiej mieć 18 lat bo od takich osób niczego się nie wymaga i taka młodzież może sobie przebierać w ofertach. No a od nas czyli 40+ podnosi sie poprzeczkę wymagań bardzo wysoko znajomość języka, prawo jazdy, doświadczenie itd. Uważam że system rekrutacji pracowników w Holandii i tak samo w Polsce jest zwyczajnie absurdalny i niestety jest tu dyskryminacja.Nasze pokolenie po prostu powinno kupić sobie trumny i spokojnie czekać na śmierć bo ani w kraju ani za granicą nikt nie pali się żeby dać nam szansę. Pozdrawiam wiekówkę 40+ i życzę dużo szczęścia w szukaniu pracy w nl
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-04-10 08:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedz do old girl.Ja mam 42 lata,i chce wyjechac,rok temu pracowałam juz i miałabym pracę nadal, ale z powodu spraw rodzinnych musiałam wrocic.Trzeba byc dobrej mysli,ja uwazam ze jesli chcesz pracowac,starasz się i jestes dobrym pracownikiem to pracę bedziesz miała.
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-04-10 14:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Wateringen w niedziele ? :)
zdjecie uzytkownika
thor - 2015-04-11 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monika - 2015-04-10 08:51:56]:
Ja tez musialem wrócic i juz pracy nie mam bo z biura ksiezniczki tak naklamaly szefowi ze glowa mala.Co innego do mnie mowily,a co innego kierownikowi.Tam jak jestes za bystry i za bardzo kumasz co i jak to szybko znajda sposob zeby sie ciebie pozbyc.Duijndam potrzebuje ludzi silnych i głupich tacy sa najlepsi zeby ich omamic.
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-04-11 12:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2015-04-10 14:52:45]:
tez jade w niedz przez duijndam z tarnowa
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-04-11 14:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mag - 2015-04-11 12:55:25]:
a jakim przewoźnikiem ? :))
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-04-11 14:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [thor - 2015-04-11 10:46:52]:
a co nakłamały ?
zdjecie uzytkownika
thor - 2015-04-11 18:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2015-04-11 14:18:41]:
Ze zjechalem na stale nie chce juz tam pracowac,ze nie wracam itp.Cala madrosc koordynatorek,a mnie sie pytaly czy wracam,kiedy.Taka firma niestety fałszywa i tyle.
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-04-11 19:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, czyli najlepiej siedzieć tam cały czas, bo jak się zjedzie to już nie ma do czego wracać ?
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-04-11 21:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2015-04-11 14:13:56]:
grand tourem
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-04-12 10:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mag - 2015-04-11 21:49:52]:
JA też z Kato :)
zdjecie uzytkownika
lololo - 2015-04-12 13:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie wierzcie w co wam mówią przez telefon przed wyjazdem. Zawsze wszystko ładnie pięknie a to na miejscu już zależy do czego i na co traficie. Raz miałem tak że przyjechaliśmy w piątek weekend wolny zero odzewu od koordynatorow i nagle spie w pon a tutaj przyjezdzaja ze do pracy idziesz. W parach jest tak ze dziewczyna pracuje a chlop ma tylko zarobic na mieszkanie. Byłem to wiem w Naaldwaijk dokładnie. Różnie u nich bywa z praca czasem pracujesz a czasem siedzisz po tyg + na domku. To już od was zależy.
zdjecie uzytkownika
lololo - 2015-04-12 13:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytałem wczesniejsze komentarze i nie wierzycie w male wyplaty ale tak to prawda czasami jest tak ze sie idzie 2 lub 3x w tyg do pracy potraca ci za domek troszke mniej i ubezpieczenie( to obowiazkowe)(usunięte przez administratora) To juz wszystko zalezy czy pracujesz czy nie.
zdjecie uzytkownika
trucker - 2015-04-14 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze mi ktos napisac obiektywna opinie na temat tej agencji? bo widze ze sa rozne jedni pisza ze wszystko ok a drudzy ze nie. Maja jakies oferty dla par? JAkiego poziomu jezyka wymagaja? jest tu ktos kto juz z nimi pracowal jesli tak prosze na maila info. czy moze ktos jedzie niedlugo z nimi? formaldehyd3@wp.pl
zdjecie uzytkownika
thor - 2015-04-14 19:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Poznalem wielu ludzi na wielu domkach i nigdy nie slyszalem zeby byl tam internet(chyba ze niedaleko jest niezabezpieczona siec u sasiada),albo ktos ma swoj prywatny.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
chetny - 2015-04-15 08:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tym tygodniu ktos wyjezdza na papryke? moglby sie wypowiedziec ktos kto juz byl/jest? jakie sa warunki mieszkaniowe, gdzie mieszkacie, czym dojezdzacie, ile srednio pracujecie w tygodniu? i czy sa pralki na mieszkaniu czy 1 duza[platna?] pralnia ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dghfkdsg - 2015-04-15 12:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tej stronie sie niczego nie dowiecie o firmie Duijndam ja osobiscie polecam ja wszystkim moim najwiekszym wrogom.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-04-15 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ilosc godzin zalezy od tego do jakiego zakladu pracy traficie, ja mam 45, trafilo sie dobrze, powodzenia i bojcie sie zaryzykowac ;p co do pytan, dojezdza sie rowerem albo z kierowca, pralki na domku.
zdjecie uzytkownika
arrow - 2015-04-15 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie teraz was tam potrzebuje duijndam bo sie prawo zmienilo i zastepstwa potrzebuja na troche.Stali musza pauzy robic (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-04-16 09:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jaa czy mogłabyś podać swoj adres e-mail? Chciałbym zadac kilka pytań jestem w podobnym wieku,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-16 13:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej /jedzie ktos moze w tą niedziele z krakowa ??? pracowal juz ktos z Wam jako order picker tam ?
zdjecie uzytkownika
jessa - 2015-04-16 17:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z moim partnerem tez zamierzamy jechac do Holandi przez tą agencje , ale zastanawiamy sie czy na miejscu napewno bedzie dla nas praca . Może ktos opowiedziec jakie są realia ?
zdjecie uzytkownika
Tomasz N - 2015-04-16 21:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem jak jest naprawde, naprawde jest to jedna z najuczciwszych firm w NL. ale jak to w Nl praca jest loteria choć w sezonie zawsze jest lepiej, pracowałem już przez nich i zarabiałem dobre pieniądze. jeśli jest mało pracy należy szukać sobie innej ale do tego trzeba znać język obcy. Moje zdanie jest takie że na start jest to dobra firma, potem to jest troche loterii troche zaangażowania. Ale jakby nie patrzył oni was do wiatru nie wystawią
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przez komunikator Skype. W ogóle nie pytano mnie o doświadczenie. Krótka rozmowa po angielsku, o moim hobby. Mimo, że zaznaczyłem podczas rozmowy że interesuje mnie stanowisko order picker to wysłali mnie do sortowsortowania warzyw i owoców.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-17 07:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniaja odrazu stala prace bezterminowa mozna bez problemu sciagac rodzine i osiedlac sie w holandii.Wszystko zapewniaja biuro pomaga we wszystkim,pracownicy sa dlanich najwazniejsi.
zdjecie uzytkownika
TARA - 2015-04-18 01:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [L - 2015-04-09 11:47:41]:
Jestem od 8-lat w Holandii i najgorsze uitzendbiureau to Flexibel , Alpha BV , Duijndam.....
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie