Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 604 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen Holandia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-14 17:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-07-14 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania, moja znajoma też mówiła, że by się do nich wybrała, ale jak szukałem ofert u nich to nic nie ma, albo ja nie umiem szukać. Może wynika z tego, że nie rekrutują na razie. Firma jako sama w sobie ma doświadczenie, kilka lat pracy za sobą, więc nie jest byle jakim pośrednikiem, ale upewnić się, zapytać zawsze można, może akurat ktoś ma w miarę aktualne informacje o tym czy firma dobrze działa, jak cały wyjazd przebiegł
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-15 06:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak mam ta prace znalesc? nie wiem gdzie znalesc te oferty pracy???
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-15 07:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem gotowy juz wyjechac do pracy, jest ktos chetny jechac razem?
zdjecie uzytkownika
ollleczka - 2014-07-15 14:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@walken, na portalach różnych szukałam ich ogłoszeń, ale wydaje mi się, że tak ich nie znajdziesz, bo faktycznie tak nie rekrutują ludzi. Lepiej się samemu do nich bezpośrednio zgłosić, jak wejdziesz na ich stronę to będziesz miał tam nawet specjalną zakładkę do tego. Terminy wyjazdów organizowane są od niedzieli do czwartku każdego tygodnia z tego co dobrze pamiętam. Teraz mają jakieś wyjazdy i oferty - przy orchideach (z doświadczeniem), przy kontrolii jakości warzyw i owoców ( z językiem angielskim), jako order picker w branży kosmetycznej ( z językiem angielskim), jako operator/ka maszyn typu Flow pack ( z doświadczeniem) i pracę przy pomidorach też widziałam, też z doświadczeniem. Generalnie to nie trzeba mieć jakiś nadzwyczajnych umiejętności, a praca sezonowa dobra, oczywiście jak masz to doświadczenie, o którym zawsze piszą.
zdjecie uzytkownika
Magnat8386 - 2014-07-15 17:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję przez Duijndam ponad rok - nie narzekam. Ogłoszeń od nich raczej nie znajdziecie na polskich portalach pracy. Najlepiej dzwonić bezpośrednio do biura, ewentualnie patrzeć na aktualne ogłoszenia na www.niedziela.nl
zdjecie uzytkownika
swierszczu11 - 2014-07-16 16:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś jutro?
zdjecie uzytkownika
Aska - 2014-07-17 00:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez nich 3 lata temu i ogólnie wsztstko było ok. Teraz skończyłam studia u chce wyjechać na dłużej. Widzę ze maja kilka ofert teraz. Ktos sie wybiera?
zdjecie uzytkownika
zuzia123 - 2014-07-17 09:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie ile wychodzi za godz na szklarni, ale netto. Pracował tam juz ktos?
zdjecie uzytkownika
Natali - 2014-07-17 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim,
czy ktoś pracował z tej firmy na produkcji, w magazynach? ja będę się wybierać niedługo
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-07-17 16:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam kolegę, który zdecydował się na wyjazd za granicę za pracą i długo szukał różnych biur, aż w końcu wybrał DUIJNDAM i tam właśnie pracowal przez ich oddzial w Hadze. Z tego co pamiętam to nie miał zagwarantowanego pokoju, mieszkania ale taką opcję po prostu wybrał, bo można dostać z góry narzucone mieszkanie, ale tez nie do końca się wie z kim się tam będzie mieszkało, czy współlokatorzy nie będa robili problemów, nie będą śmiecili itd, więc moim zdaniem dobrze, że taką opcję wybrał, a nie to mieszkanie. Poza tym powiedział, że co do umowy to wszystko od poczatku do konca bylo ok i wrócił zadowolony. Nie orientuję się ile konkretnie tak zarobił, ale mówił, że się opłacało, że jeszcze pewnie się wybierze do Holandii.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-20 19:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natali - 2014-07-17 10:30:11]:
zajebis..ie ciezko zalezy jak tasma idzie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-21 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaniepokojony - 2014-07-06 17:01:52]:
hej.ja pracowalam tam przy tasmie warzywa owoce oraz na sortowaniu papryki oklejaniu i stykerowaniu ogorkow,praca jak kazda wszystkirgo mozna sie nauczyc atmosfera tez zalezy od ludzi.obecnie wole i pracuje jako pomoc domowa u osob prywatnych i wiem ze bardziej mnie szanuja niz Duijndam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-07-21 16:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natrafiłem na tą firme, bo coś mi o niej kole wspominał, że chyba znajomy tam pracował czy ktoś taki i jeśli szukam czegoś za granicą, to, że warto z nimi spróbować. Szukałem kilka innych ofert, ale u nich znalazłem bardzo fajną informację, że Duijndam Uitzendgroep jest nowoczesną i pomocną firmą, bo wszystkie niezbędne formalności związane z podjęciem pracy oni załatwiają za mnie, tak, żebym ja miał jak najmniej papierkowej roboty z tym wszystkim. Przy okazji można uniknąć wielu problemów czy jakiś nieprawidłowości związanych chociażby ze złym uzupełnieniem formularza. Działają chyba z 17 lat już w branży, z tego co pamietam, więc z każdym rokiem sadzę, że pewniej jest się z nimi wybrać, ale zastanawia mnie komentarz @anna, skoro mówisz, że praca ciężka.. oby to sie opłaciło w momencie otrzymania wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
nefcia - 2014-07-22 13:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie wy chyba nie wiecie ile zarabia sie w Holandii a jesli Duijdam jest firma waszych marzen powodzenia (usunięte przez administratora) w biurze narzucaja prace (usunięte przez administratora) masz 100eu pensji czy więcej nie masz godzin trudno a i jie zapomnij sie umówic żeby zadac jedno pytanie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Elf - 2014-07-22 23:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam zastanówcie się poważnie zanim się zdecydujecie!!!! najważaniejsze godzin nie gwarantują!!! więc siedzisz w domku 2-3 dni i dłużej jak popracujesz to i tak Ci za domek poźniej odbiją więc się nie opłaca mało pracować w tyg ;/ ja byłam 3 tygodnie i wróciłam bo nie bede zarabiać 100 e jak wiem jakie są zarobki!! sciagaja ludzi i poźniej siedzą na domku a w biurach w Polsce nic nie wiedzą- Rzeszów. Ja z doświadczenia pojechałam zobaczyłam dowiedziałam sie jak inni NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-07-23 13:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie, jak mi się nie zwróci za domek nawet i będę musiała siedzieć bezczynnie trzy dni, to słaba bardzo opcja. @Elf, mam nadzieję, że nie było problemu z powrotem chociaż.. To dziwne, że na początku nie ustalili jasno warunków, bo widziałam komentarz jednego chłopaka, gdzie od razu przedstawili mu uczciwi jak to wygląda, co może się zdarzyć i świadomie przyjął prace, potem raczej był zadowolony po powrocie. Skoro są firmą, która ponad 14 lat pośredniczy pomiędzy polskim pracownikiem, a holenderskim pracodawcą, to powinni mieć już wszystko wyćwiczone perfekcyjnie, być przygotowanym na różne, nawet niemiłe okoliczności i wszelkie pomyłki od razu wyjaśniać. Oferty to ogólnie mają fajne i zarobki niby też, tylko dochodzi masa rzeczy, które trzeba sobie odliczać jak chociażby opłata za te domki właśnie.
zdjecie uzytkownika
trutru - 2014-07-23 15:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2014-07-23 13:21:33]:
Nie ktorzy dostali e-maila ze beda pracowac w szklarni a przyszlo co do czego i robili w polu mieli nie odejmowac za domki jezeli sie nie przekroczylo 23 godzin a tak na prawde odejmuja nie polecam ...nie ktorzy nawet nie maja za co wrocic do domu bo byla umowa na 6tyg a wywalaja ludzi po 3tyg i na drugi dzien nie chca ich widziec i nie obchodzi ich czy masz gdzie pojsc czy nie..
zdjecie uzytkownika
alior - 2014-07-23 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
równiez nie polecam, kordynatorka twierdzi ze praca jest na 5-6 tygodni po niecałych 3 tygodniach mówią Ci contract finish good bye tomorrow i dont want see you here i musisz wracac do domu. Do tego odciągają za wszystko za pranie, internet wszystko! Do tego dojazdy do pracy łącznie 3,5 h dziennie które nie sa wliczane. Upały? Informacja - kupcie sobie więcej wody. Deszcz? Zajeżdzamy do sklepu kupcie sobie ubranie przeciwdeszczowe. Bez przesady. Solarisy - kilka osób ma tyle samo godzin co ja, ten sam wiek wszystko - różnica w tygodniówkach +/- 30 euro mimo ze ma sie przepracowane tyle samo godzin, nie wiadomo dlaczego. Zadasz pytanie, chce sie dowiedzieć, szybko masz zrobiony młyn z głowy albo słyszysz jak Ci nie pasuje to wracaj do domu, nikt Cie tu nie trzyma... nie polecam szukajcie innych agencji. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Puca puca - 2014-07-23 17:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba pomyliłeś firmy Duijndam nie ma wyjazdów na 6 tygodni bo sie pytałam i minimum to 12 tyg Poza tym nie maja w Wateringen pracy na polu tylko namagazynach i szklarniach // za domek tez odciągają proporcjonalnie do wyrobionych godzin i nie ma limitow godzin od których biorą za domek ...chyba z innego swiata sie urwałeś - nie to forum :)
zdjecie uzytkownika
alior - 2014-07-23 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Puca puca - 2014-07-23 17:48:29]:
po pierwsze nie pisze o jakims wateringen tylko pisze o innym miejscu i mam maile od duijndamu ze praca ma byc na 5-6 tyg. Kolejna osoba z biura?
zdjecie uzytkownika
walken - 2014-07-23 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem do tej chwili zadowolony
zdjecie uzytkownika
massonek - 2014-07-23 22:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alior - 2014-07-23 19:15:57]:
czy do tego ,,innego miejsca" rekrutuje Duijndam international?
Bo jak dzwoniłem do biura to powiedzieli, że oni nie maja takiej oferty....
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-07-24 14:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alior, napisałeś, że "ordynatorka twierdzi ze praca jest na 5-6 tygodni po niecałych 3 tygodniach mówią Ci contract finish good bye tomorrow i dont want see you here i musisz wracac do domu" za tego typu akcje chyba powinny być przewidziane jakieś kary na przykład, przecież to jest niepoważne traktowanie pracowników i brak szacunku dla czasu. Co w takiej sytuacji zrobić, spakować się od tak i po prostu wyjechać na własny rachunek, no chyba nie, w umowie na pewno powinien być zawarty jakiś punkt, który by mówił właśnie o tym co w takim wypadku zrobić, to jest chyba rozwiązanie umowy z winą pracodawcy, bo chyba nie podpiszecie wypowiedzenia za porozumieniem stron.. porażka, naprawdę. A ja sam się zastanawiałem czy nie zostawić obecnej pracy i wyjechać gdzieś za granice, bo to bardziej opłacalne itd..no ale jeśli mam przyjechać, odbyć tylko wycieczkę, popracowac pare dni i wyjść na tym w sumie na minusie to podziekuję.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-07-24 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce wyjechać tam z chłopakiem. Mamy rozmowe na skeyp w poniedziałek. Czy jesli juz jest ta rozmowa to wezmą nas na pewno do pracy? Jakie pytania zadają w języku angielskim ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x