Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Nicolas - 2016-01-05 10:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie opłaca Ci się wracać do Polski, polecam Ci zmienić agencje tylko. A tych w pobliżu jest od groma! Ja też się nad tym zastanawiam, zobaczę czy po nowym roku coś ruszy, jeśli nie - zmieniam.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2016-01-05 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicolas - 2016-01-05 10:17:48]:
Tak zmiana agencji ok, tylko ze ja nie zamierzam byc tu kilka miesiecy.
zdjecie uzytkownika
pakol - 2016-01-08 01:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Wam. Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. Są jedna i tacy którzy podzielają również zdanie @pracownika powyżej
zdjecie uzytkownika
gośc - 2016-01-08 21:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bywa i tak ze osoby przyjeżadzające do Holandii muszą czekac na prace od 2 do 4 tygodni.Jeszcze gorsze jest to ze w duijdamie nigdy godziny przepracowane nie zgadzaja sie z tymi na solarisie to jest dosc powszechne .
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-01-10 23:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem o co chodzi z tymi godzinami, które się nie zgadzają. Dziwne, bo jednak to może doprowadzać do nieporozumień. Dziwne też, że wiszą tu ich oferty od października
zdjecie uzytkownika
nowil - 2016-01-13 03:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@franek, te oferty wisza, bo rekrutacja jest ciągła z racji charakteru pracy - pakowanie ziemniaków przez cały rok. Podobnie z sortowaniem cebulek kwiatowych w Holandii. Dopiero w sezonie będzie więcej ofert, to typowo zimowe prace, jakie zapewnia Duijndam.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-01-13 20:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na chwilę obecną jest aktualna praca przy pakowaniu ziemniaków? Są może jakieś inne prace w ogrodnictwie?? Bo planuje wyjechać przez to biuro.
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2016-01-14 13:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2016-01-13 20:29:42]:
Jeśli chcesz dodtakowe wakacje za granica to polecam ; ) na prace teraz nie licz. dopiero w sezonie
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-01-14 22:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli gdzieś na przełomie lutego-marca rusza sezon?
zdjecie uzytkownika
aniaaxd - 2016-01-15 12:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ;) właśnie czytam wasze komentarze z nich wynika , że w tej chwili nie ma pracy, my już kontaktowaliśmy się z biurem i maja się z nami kontaktować za tydzień, czy jest możliwe , że za tydzień już będzie praca. Czy lepiej jak poczekamy do lutego??
zdjecie uzytkownika
aniaaxd - 2016-01-15 12:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I prosze o info jak jest pracująć w tej firmie. jak z dojazdem do pracy ? czy warunki sa dobre?
zdjecie uzytkownika
Saruniaa - 2016-01-15 13:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniaaxd - 2016-01-15 12:18:16]:
jaka praca? hahaha.. Mi kazali czekać na telefon i do dnia dzisiejszego nie dostałam, a wszystko załatwione miałam..
Całe szczęscie nie pojechałam bo była moja bratowa i wróciła z płaczem bo miesiąc siedziała na pokoju bez pracy, a koszty pokoju leciały..
zdjecie uzytkownika
aniaaxd - 2016-01-15 16:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc może i lepiej , że do Ciebie nie zadzwonili. Tak byś pojechała i siedziała.. a macie jakieś namiary na sprawdzoną firmę w Holandii?
od kiedy zaczyna się sezon?
zdjecie uzytkownika
Prawdziweek - 2016-01-15 18:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy starrtuje sezon w Holandii?
zdjecie uzytkownika
saruniaa - 2016-01-16 11:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniaaxd - 2016-01-15 16:00:26]:
nie warto tam jechac..
sezon zaczyna się od marzec-kwiecień
jeśli do ciebie zadzwonią to wiedz, ze i tak bedziesz siedziala na pokoju i czekala na prace a panie z biura beda tylko mowily ze za dnia bedzie praca a nie bedzie
zdjecie uzytkownika
191919 - 2016-01-16 12:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć, ile mniej więcej kosztuje wyjazd do Holandii ?
zdjecie uzytkownika
anaxdd - 2016-01-17 10:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w sezonie pracując przez tą firmę?
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-01-17 14:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o co dokładnie pytasz @191919? Wydaje mi się, że pracownik bierze na siebie jedynie koszt transportu, a więc bus czy przelot. Niestety nie znam kosztów.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-01-17 17:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zalezy skad jedziesz, z lubelskiego gora 320 zl, im blizej holandii tym taniej. co do reszty kosztow to zalezy ile jesz i co jesz,czy palisz, mi tak z 700 zl wynosi wszystko razem,jedzenie, zakupy,fajki karta do tel za 50 zl plus bilet.z jedzenia polecam brac w sloiki jakis bigos,sos spagetti,golabki,do tego ryze makarony, mi 15 sloikow starczylo na 2 tygodnie zycia tam :) no i jakies 100 e w potfelu warto miec :)
zdjecie uzytkownika
lilka123 - 2016-01-18 19:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ;) mam do was pytanie. Kiedy zaczyna sie sezon ? Jeśli chcemy jechać jako para to bedzie dla nas praca w sezonie? bo czytam dużo komentarzy że teraz nie ma pracy, a w sezonie bedzie?
zdjecie uzytkownika
k0lczyk94 - 2016-01-19 01:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktos teraz niedziela /poniedzialek pod Rotterdam na szklarnie? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Perkelee - 2016-01-19 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam jest teraz? Chce wyjechac w najblizszym czasie
zdjecie uzytkownika
mirab - 2016-01-19 19:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Perkelee z tego co mi wiadomo to u nich jest bardzo w porządku :) W sumie to nawet szukają obecnie do Holandii pracowników szlarniowych przy pomidorach oraz fizycznych w ogrodnictwie. Wiaodmo, że nie są to lekkie roboty, ale bardzo się opłacają w tej firmie. No i pieniądze podobno na czas, więc nie trzeba się o to martwić.
zdjecie uzytkownika
Perkelee - 2016-01-19 23:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirab - 2016-01-19 19:45:51]:
To super ze jest praca :) Jestem juz po rozmowie z biurem. Do Holandii do pracy fizycznej nie jade pierwszy raz wiec to ze trzeba pracować mnie nie zdziwi ale jeśli biuro jest w porządku to świetnie :)
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-01-20 12:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. jakie są warunki mieszkaniowe na domkach?
zdjecie uzytkownika
Lucas - 2016-01-21 18:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka praca jest teraz przez duijndam?Sortownie,szklarnie,pakownie?Normalne jest,ze dopoki na szklarniach sie nie zaczna zbiory czyli sezon to co macie sortowac czy pakowac?Ludzie pomyślcie troche i nie wierzcie w to co wam w biurze czy przez telefon wciskaja!Teraz to praca max 2-3 dni w tyg.Ci co juz tam dlugo pracuja maja prace,a nowi po kilka dni zeby na domek zarobic i 20eur/tyg na przezycie.Jak ktos chce jechac i posiedziec na domku oczekujac na tel z biura ze na 2 dni maja isc do pracy to serdecznie polecam.

Ps.To ze jak macie mniej godzin w tygodniu to wam mniej za domek potraca to sie mija z prawda.Mi za 32godz potracili 85eur,a za 45godz 88eur czyli max.Faktycznie sporo mniej zainkasowali :D
zdjecie uzytkownika
pracownik-duijndam - 2016-01-21 19:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirab - 2016-01-19 19:45:51]:
Tylko,ze stawki maja nie z tych sektorow w jakich sie pracuje np.pracujac w logistyce masz stawke produkcyjna i nigdy nie dostaniesz podwyzki chyba ze nie bedziesz brac urlopu bo po powrocie wracasz do stawki startowej.
zdjecie uzytkownika
ks, - 2016-01-21 20:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, a czy to wszystkich pracowników obowiązuje ? Jak dla mnie to jest bardzo niepoważne traktowanie pracownika. A ja się zastanawiałem czy z nimi wyjechać do Holandii bo oferta na stronie bajeczna.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-22 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy ta agencja pomaga w wyrobieniu numeru SOFI ?
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-01-22 19:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak , pomnagaja jak juz jesteś na miejscu.
zdjecie uzytkownika
varys - 2016-01-23 21:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ks. w ogłoszeniu przecież jest napisane że oferują stawki zgodne z holenderskim CAO więc pewnie wysokie. Ja aplikowałem stanowisko pracownika szklarniowego przy pomidorach bo u rodziny na wsi dużo pomagałem i doświadczenie mam
zdjecie uzytkownika
laska - 2016-01-25 16:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjechał ktoś teraz do pracy? i jak tam jest? opowiedzcie cos...
zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-26 11:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cześć. Jedzie ktoś z Gdańska w Niedziele do Wateringen?
zdjecie uzytkownika
monisiaczeq - 2016-01-26 13:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gośc - 2016-01-08 21:16:23]:
Może i nie zgadzają się godziny ale tego się pilnuje! W każdym biurze tak może być nie tylko w duijndamie.. Ja pracowałam przez to biuro w 2014 roku i byłam zadowolona ale WALCZYŁAM O SWOJE i nie pozwoliłam wodzić się za nos jak inni - źle na tym nie wyszłam, bo miałam i godziny i normalne wypłaty.
Co do niezgodności godz to w duijndamie godziny (bodajże powyżej 38-40) odkładają się na "później" gdyby w jakimś tygodniu było ich mniej to pieniądze są wypłacane, to też kwestia dogadania ;)
POWTARZAM, WALCZCIE O SWOJE NIE BÓJCIE SIĘ! Jeśli będziecie siedzieć cicho i wszystko akceptować nawet niezgodności w solarisach to będziecie dostawać po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taka prawda ;)
zdjecie uzytkownika
fanny - 2016-01-27 11:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAk tak walczcie o swoje, wiadomo nie wolno sie robic w bambuko bo oni takich szukają.
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-27 20:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-26 11:02:51]:
jade ale z dolnośląskiego...
zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-27 21:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margaret - 2016-01-27 20:41:56]:
pracowałaś już przez tą agencje może? wiesz coś więcej na temat zakwaterowania? czy cokolwiek?
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 11:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-27 21:22:36]:
powiem Ci ze slyszalam wiele dobrych opinii, poza tym selekcja jest dość prowadzona z tego co widze - rozmowa osobiscie lub skype.. pozatym fajne warunki - domki. Pierwszy raz jadę do nich, mam nadzieje ze wszystko ok. " Pani planingowa " powiedziala ze pracy będzię trochę. Się okaże..
zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-28 11:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margaret - 2016-01-28 11:12:21]:
okey . rozumiem,a jaka prace ci daja? na magazynie?
wiesz moze czy jest tam wi fi?
zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-28 11:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-28 11:47:49]:
a i na jaki czas daja ci umowe?
mowili cos dokladniej od kiedy do kiedy?
zdjecie uzytkownika
izka - 2016-01-28 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są osoby do których po rekrutacji nie zadzwonili? wiecie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-28 11:53:12]:
Pytali czy mogę na dłużej jechać tzn nawet 2 lata ( bo tak trwa faza A) wiec jesli sie każdy z nas sprawdzi i bedzie pracowal OKEJ to mysle ze nie bedzie jakiegos problemu , nie ma sie co nakręcac niepotrzebnie. A Ty na co jedziesz ? W niedziele wyjezdzasz ?
zdjecie uzytkownika
Daviid - 2016-01-28 18:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margaret - 2016-01-28 18:36:05]:
na magazyn,pakowanie owocow i warzyw . tak w niedziele z Gdanska o 16.
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 18:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daviid - 2016-01-28 18:53:08]:
jedziesz do biura do wateringen ? byles juz za granicą ? ;) Ja jadę do pracy przy kwiatach.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-29 09:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja też jadę w niedzielę do kwiatów. Pozdrawiam emigrantów.
zdjecie uzytkownika
n - 2016-01-30 16:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jade w niedziele niby na kwiaty z dolnoslaskiego. Wyjezdzalam juz przez to biuro i krzywdy mi nie zrobili:)
zdjecie uzytkownika
Kamil111 - 2016-01-31 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, czy ta agencja wymaga znajomości języka angielskiego ?
zdjecie uzytkownika
kejti - 2016-02-01 10:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, takie pytanie czy wszyscy którzy wyjezdzaja z tej agencji dobrze znaja jezyk angielski ? Ja znam podstawy moj mąz wcale i ciągle brak ofert.. Firma chyba dobra skoro tak ciezko przez nią wyjechac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegała miło, sprawdzają znajomośc języka angielskiego, trzeba opowiedziec coś o sobie w języku angielskim, później Pani zadaje pytania. Rozmowa dotyczyła podanego przeze mnie stanowiska pracy, podpisałam wstępne dokumenty. Niestety później okazało się to wszystko kłamstwem i nie było mowy o pracy na stanowisku administracyjnym.
Pytania: Nie było żadnych trudnych/dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2016-02-01 15:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, chciałam się zapytać jak jest z Internetem na domkach?
zdjecie uzytkownika
Oliwia - 2016-02-01 16:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ja również mam zamiar wyjechać z chłopakiem jakoś na początku marca. Jaka tam jest praca, przy czym? Ja pracowałam 1,5 roku temu przy cebulkach w wakacje ale przez Mondial tam też opinie są różne, ale mi było w porządku, zależy wszystko od wymagań.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert