Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-08 11:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ja z kolei chce z koleżankami pojechać i jedna z nich już była, mówi, że wszystko było w porządku, co na umowie to w rzeczywistości, pensja też wpływała na czas, więc nie było większych kłopotów, a jeśli już coś wydarzyło, to było rozwiązywane na bieżąco, więc obyło się bez większych strat, mam nadzieje, że teraz będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
cer - 2014-10-08 17:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-10-08 11:51:03]:
ludzie czy na pewno jest tam praca bo mi babka dzwoniła ze 19 ma sie przygotowac na wyjazd i jeszcze jedno gdzie sie tam mieszka domki czy baraki i co trzeba zabrac ze soba
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-14 10:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie nie kierujcie się głupimi opiniami bo jakich opinii na temat obojętnie jakiego biura nie poczytajcie to będzie tak samo. Wpisz sobie np. Covebo, axell albo axidus i każda opinia wygląda tak samo...
zdjecie uzytkownika
hasu - 2014-10-16 16:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega rozmowa na skype i jak wyglada zakwaterowanie ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jadas - 2014-10-21 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam nie polecam i tyle na ten temat wmawiają ci coś a potem się tłumaczą szkoda gadać 1 zasada żadna agencja nie jest spoko tyle na ten temat .
zdjecie uzytkownika
tomaloo - 2014-10-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jadas to co ty swojego rozumu nie masz, że można Ci cos ,,wmówić", jak sie ma wątpliwości to sie nie jedzie, a nie później swoje żale na jakimś marnym forum wylewać, pozdrawiam trzeźwo myślących
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-22 17:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety niektóre opinie tutaj sa przesadzone, to fakt, trzeba przyznać. Ja n ie pracowałam tam, ale mam znajomych i od nich podobnych rzeczy nie słyszałam tak naprawdę, wiec nie wiem, może to chodzi o prace w innym oddziale albo na innym stanowisku, sama nie wiem już. Oby było lepiej tylko, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
do kaja - 2014-10-26 23:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-10-22 17:19:14]:
W innym oddziale? To sobie wybierzcie oddzial gdzie sie pracuje na owocach i warzywach, to jest dno dopiero, nie ma chwili odpoczynku, szef wycisnie z ciebie ostatnie poty
zdjecie uzytkownika
do 'do kaja' - 2014-10-27 09:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [do kaja - 2014-10-26 23:12:24]:
za dużo pracy źle - bo harówa, bo wyzysk, bo pracować trzeba, odpoczynku za mało... a drugie opinie , że godzin jest za mało, że za dużo wolnego, że nie ma nadgodzin...o co tu w ogóle chodzi?! nie kumam, jednym za dużo, drugim za mało i jakie mogą być tu opinie jak nikomu nie dogodzisz :/ !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
DAwid - 2014-10-27 10:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirabelka - 2014-08-22 17:46:13]:
do mnie zadzwonili wlasnie z tą ofertą order picker na magazynie z kosmetykami .. i nie wiem co robic .. wiecie cos na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-10-27 11:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAwid - 2014-10-27 10:45:14]:
ja bym jechał bo słyszałem że tam są fajne godziny i stawka też ok, też czekam na telefon ws tej oferty ale nikt jeszcze nie zadzwonił :/
zdjecie uzytkownika
DAwid - 2014-10-27 11:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mnie to kusi jak cholera , jestem umowiony na jutro z nimi i jak cos to w niedziele wyjazd..
zdjecie uzytkownika
CD - 2014-10-27 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syn pojechał 19.10. 14.miał prace do soboty przy sortowaniu ziemiaków od dzisiaj nie ma pracy bo ludzie wracają z urlopu tak mu powiedzieli werbuja ludzi a pracy nie ma robią to dla zysku bo agęcja ma kase za klienta a pracy nie ma ładna sciema pracy nie ma a za spanie trzeba płacic 88 e.tygodniowo wielkie złodziejstwo nawed na zakwaterowaniu kroja znajoma mieszka w holandi i za domek płaci 320 e za miesiąc syn mieszka w domku w 7 osób to policzcie sobie jak kroją polaków a jesc trzeba tak ,obiecali ze załatwią prace ale kiedy człowiek nie jedzie sobie posiedziec w holandi tylko chce pracowac siedziec można w domu.Powiem agęcja lipa
zdjecie uzytkownika
CD - 2014-10-27 15:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jadas - 2014-10-21 18:51:37]:
MASZ RACJE NIE POLECAM DZWONIĄ DO CIEBIE ZE JEST PRACA A PO TYGODNIU JEJ NIE MASZ
PO PROSTU SCIEMA.
zdjecie uzytkownika
DC - 2014-10-27 15:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za tym żeby Polacy emigrowali za pracą skoro w Polsce tak kiepsko płacą ale ale jak sciągają nas do siebie to niech tą prace zapewnią a nie jechac i w nosie dłubać .
zdjecie uzytkownika
Elii - 2014-10-27 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos tu doświadczenie order picker na magazynie z kosmetykami ? albo dzwonili do kogos ostatnio w sprawie pracy ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-28 13:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CD - 2014-10-27 14:44:24]:
Nie jest tak jak Pan mowi bo ja pracuje przy sortowaniu cebulek kwiatowych w Nieuw Heeten i mamy domki na max 4 osoby i placi sie 75 euro a nie 88 a jak ma sie dobre godziny pracy to czasem nawet 30 albo 40 euro wychodzi za zakwaterowanie
zdjecie uzytkownika
DC - 2014-10-28 16:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-10-28 13:04:53]:
A w jakim miescie jestes bo w waterling płaci sie 88 euro za osobe
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-28 22:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DC - 2014-10-28 16:53:55]:
tak jak pisalem powyzej w nieuw-heeten na sortowaniu cebulek kwiatowych, podobno szukaja teraz jeszcze dodatkowych kilku osob
zdjecie uzytkownika
DC - 2014-10-29 08:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-10-28 22:24:35]:
A z jakiej agenci bo ja z Opola a ty.
zdjecie uzytkownika
Grzuchu - 2014-10-29 10:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak sie to czyta to az zal. Ktos napisal ze siedzi na domku bez pracy czyli ze przyjechal żeby domki utrzymac. Co za bzdury Ja pracuje od wakacji z przerwa na urlop. po urlopie trzy dni czekalem na prace i wtedy nie placilem za mieszkanie! Nie piszcie bzdur a jak ktos jest mami synkiem i jie potrafi wstac do pracy bo baluje pol nocy to nie dziwie sie se potem nikt go nie chce do roboty wziasc
zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-10-29 12:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest siedze od poniedziałku na domku i pracy nie mam nie baluje bo nie ma gdzie do miasta daleko miałem prace przez pare dni taka prawda robie zjazd robiom ludzi w balona pare dni po pracujesz i tyle
zdjecie uzytkownika
Qbek - 2014-10-29 16:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hal - 2014-10-29 12:14:11]:
Elo szeryfie, skond ciagniesz neta? mi koloeś z biura gadał, że tam nie ma , a ty na odludziu siedzisz to jak łapiesz??? gadaj tu szybko , bo mam oferte od nich i nie wiem czy jechac !!!! dzięx
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-29 18:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DC - 2014-10-29 08:19:47]:
Ja sie dostalem nie przez biura w polsce ale przez koordynatorke bezposrdnio z holandii, kolega co pracuje juz troche dluzej dal mi namiar
zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-10-29 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma sie te sposoby na odludziu to kosztuje.........
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x