Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

alvin 2016-10-03 12:19
edek napisal jak jest, podpisuje sie. Wpis osoby o nikcku "polecam" to wpis koordynatora z biura, najlepsze ze te dzidy myslą ze tego nie widać :) Jesli szukacie pracy za granicą to jest pelno lepszych biur.
Ish 2016-10-04 13:21
Witam. Czy jest ktoś kto zdecydował się na prace jako pracownik produkcji - bez doświadczenia;
Miejsce pracy: Holandia? Jeśli tak prosze o kontakt na: ishia1@o2.pl
Niepolecam 2016-10-18 11:11
Owszem. Jedno z Was może i prześladuje 36h. Niestety jeśli osoby jeżdżą parami zazwyczaj jedna osoba pracuje, a druga chodzi tylko po to aby zarobić na domek :)
4
Paulina 2016-10-18 17:31
Dlaczego oni ciągle szukają ludzi na orchidee?
Coś mi tu śmierdzi....pewnie jakieś akcje mają :/
7
Lukas 2016-10-20 17:00
Witam. Potrzebuje informacji odnośnie zakwaterowania. Czy pokoje w domkach są zamykane na klucz tak jak potwierdzają w agencji?
2
Lukas 2016-10-20 17:17
Witam. Czy ktoś mi może powiedzieć czy pokoje w domkach są zamykane na klucz?
basia 2016-11-01 18:36
nie sa zamykane, kazdy moze wejsc i grzebac
3
gość 2016-11-02 21:19
Zależy na jaki domek trafisz bo na domkach pokoje zamykane na klucz
1
Mysza 2016-11-13 07:55
Tak czytam te opinie ze niby w holandii sami alkocholicy nieudaczniczy itp itd Pracowalam w polskich firmach przez 9 lat i niestety tez ludzie mieli problemy tez pili w pracy i ludzie dla siebie tez byli podli Bledem jest wypisujac ze tylko w tej holandi tak jest ja jestem tu 3 lata i czasami mi sie wydaje ze nie ma zadnej roznicy Acha a ci co tak narzekaja poprostu nie umieja sie dostosowac A w polsce niestety tez jest patologia i to jeszcze wieksza niz tutaj tyle w tym temacie
2
Migotka 2016-11-15 12:15
Hej czy ktoś ostatnio wyjeżdżał do ND z tego biura?
Czy mogę liczyć na jakąś opinię z ostatniego czasu?
Jak to wygląda na miejscu (głównie chodzi mi o warunki mieszkaniowe)?
Pozdrawiam
mewa21 2016-11-15 16:00
wieksza patoogia w Polsce? Chyba ci sie kolezanko w glowie od maryski poprzewracalo. W NL nie masz praw, jak sie odezwiesz to wylatujesz, w Polsce jest wieksza kultura bo nie ma takiej patologii jak za granicą.
5
Szaman 2016-11-19 20:36
Lipa. Chciałem jechać do Holandii na magazyn, doświadczenie w pracy na magazynie posiadam i znam dobrze angielski, jestem osobą młodą podczas rozmowy rekrutacyjnej na skype nie dało się uzyskać informacji odnośnie zarobków netto. Oferowali 4,8brutto na godzinę co i tak według mnie jest śmieszne, a za zakwaterowanie z ubezpieczeniem chcieli 80euro tygodniowo wychodzi na to, że bakasz na domek i na jedzenie zero perspektyw.
4
kordas 2016-11-21 09:11
jestem po rozmowie z nimi podali mi calkiem inne stawki. 6 euro to niby najmniej ile dają więc to ciekawe skąd te 4,8 euro. Szaman a do jakiej pracy chciałes jechac? może to zależy od oferty?
Dajoros 2017-01-04 14:48
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna przez skejpa? Czy konieczne jest to zaświadczenie o niekaralności?
2
wilk18 2017-01-11 22:37
Witam mam pytanie pracuje ktoś w tej firmie koło hagi na produkcji mam oferte by wyjechać ale po tylu nieciekawych opiniach mam obawy.
ta 2017-01-15 14:59
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie biuro
1
Pańcia 2017-01-16 11:48
Praca w obcym kraju zawsze będzie bardzo stresująca. Czasami bariera językowa powoduje wiele nieporozumień. Ja mam jechać do Holandii do sadzonek, mam nerwy ale to normalne. Ile powinnam zarobić, może ktos wie?
1
LAMBADA 2017-01-18 13:13
rozmowa przez skeypa wyglada tak ze oni chca zobaczyc jak wygladasz czy nie jestes patologiczna pytaja od kiedy mozesz jechac gdzie pracowalas po angieslku tez cos pytaja
1
Zeza 2017-01-23 13:37
Agencja spoko, można z niej skorzystać. Praca nie jest lekka ale zarobki rekompensują wszystko. Płacą terminowo więc nie trzeba się obawiać, że coś kombinują. Po krótkiej przerwie będę jechał ponownie.
Sebek 2017-01-25 19:46
Hejka! Wiesz jak faktycznie to wygląda? Jestem po rozmowie na Skype i chcę z Nimi jechać, ale do pracy a nie na wakacje. Czy możesz coś bliżej napisać głównie ile średnio jest przepracowanych godzin miesięcznie?
Dzięki pozdrawiam.
..aaa 2017-01-26 16:50
Witam kiedy masz jechać do pracy od nich?
ewa 2017-01-26 17:30
Hej ...dzis jestem po rozmowie na sky powiedzieli ze teraz bedsa szukac konkretnej pracy i beda dzwonic ...wam tez tak powiedzieli czy wygladalo to inaczej?
3
ewa 2017-01-26 22:29
Hej mialam dzis rozmowe na sky i powiedzieli ze jak bedzie konkretna robota to beda od razu dzwonic .. Pani wyjasnila jak bedzie wszystko wygladac czy wasza rozmowa tak wygladala? Czy od razu dali wam oferte pracy?
Tomsonik 91 2017-01-27 08:03
Hej a o co pytali jak taka rozmowa wyglada ? Jakies konkrety?
malyyyy 2017-01-27 09:04
Witam miałem taką samą rozmowe co ty wczoraj a mianowicie czekać na telefon
1
ewa 2017-01-27 14:33
Rozmowa na luzie...potwierdzenie danych i Pani mowi wszystko jak praca wyglada pyta czy ma sir jakies pytania...wszystko jasno wyjasnione co do transportu kosztow zakwaterowania...a u was jak to wygladalo??
Szymek 2017-01-30 12:47
Skończyłem studia i chciałem wyjechać za granicę żeby dobrze zarobić, mieć troche pieniędzy na kursy, wszystko dla lepszej przyszłości. Trafiłem na tą agencje w internecie zarejestrowałem się dostałem od nich telefon w sprawie rozmowy, najbliższa agencja była 50km od mojego miejsca zamieszkania więc skype był jedyną sensowną opcją. Dzień rozmowy i istne nieporozumienie, zostałem pytany dlaczego chce wyjechać i tak dalej interesowała mnie praca na magazynie gdyż przez kilka lat podczas studiów pracowałem na pół etatu trochę dorabiając sobie na swoje wydatki, angielski znałem bardzo dobrze uzyskałem certyfikat FCE wszystko pięknie wręcz kandydat idealny, młody z doświadczeniem, a w dodatku bez problemu posługuje się językiem, czy można chcieć czegoś więcej? (usunięte przez administratora) Lepiej przygotujcie się na rozmowę i pytajcie o warunki bo narobicie sobie problemów, (usunięte przez administratora) Wyjechałem do Niemiec zarabiam dobre pieniądze i nie żałuję za pół roku wracam do PL, odłożyłem już na uprawnienia, a teraz odkładam każdy wolny grosz bo pieniądze zawsze się przydadzą. Pozdrawiam
2
Zenek 2017-02-02 03:17
A sie napisałem i mi sie zamknelo wiec w skrócie byłem wróciłem do Duijndam i wrócę, nie sa święci ale jak na inne agencję wypadają dobrze i są jedyną agencją do której wróciłem, domki sa różne z zamykanymi pokojami i nie zamykanymi, z netem i bez neta, dla tych co nie wiedza 20 euro ubezpieczenie ale urząd je oddaje , bywa ze na prace trzeba nieraz poczekać tydz ale jak sie zalapiesz to jest ok, a jak bedziesz sprzątać to nie bedziesz narzekać ze syf na domku jest, biuro jest kontaktowe i da sie z nimi dogadać i sa wyplacalni
Zenek 2017-02-02 03:18
A sie napisałem i mi sie zamknelo wiec w skrócie byłem wróciłem do Duijndam i wrócę, nie sa święci ale jak na inne agencję wypadają dobrze i są jedyną agencją do której wróciłem, domki sa różne z zamykanymi pokojami i nie zamykanymi, z netem i bez neta, dla tych co nie wiedza 20 euro ubezpieczenie ale urząd je oddaje , bywa ze na prace trzeba nieraz poczekać tydz ale jak sie zalapiesz to jest ok, a jak bedziesz sprzątać to nie bedziesz narzekać ze syf na domku jest, biuro jest kontaktowe i da sie z nimi dogadać i sa wyplacalni
jj 2017-02-05 13:21
dziewczyno zapieraj sie nogami i rękami żeby tam nie trafić
1
Kwiaciarka 2017-02-06 09:02
Jestem zainteresowana ofertą przy produkcji bukietów. Wiem że firma jest dobrym pracodawcą i bardzo chcę wyjechać.
Bandowy kwiat 2017-02-07 20:09
Witam
Jeśli ktoś z Was wybiera się w najbliższym czasie do bukietów kwiatowych czy wogóle do kwiatów to przestrzegam! Praca niby ok, niby nie ciężka a 30h tygodniowo baardzo ciężko uzbierć, nawet jeśli Wam będą mówić że sezon... że akcja...(usunięte przez administratora) pZe zmiana pracy baardzo ciężko, u siebie na str piszę że bezproblemowo można się przenieśc na inny zakład. (usunięte przez administratora) Koniec końców trafiłam z deszczu pod rynnę i nadal pracuję w kwiatach.
3
Grungy 2017-02-11 17:01
W październiku byłam załamana po przeczytaniu komentarzy tutaj, ale zdecydowałam się mimo wszystko wyjechać i zobaczyć jak jest naprawdę. W połowie października dojechałam do Heino, gdzie miałam zakwaterowanie. Wysiadłam z busa na parkingu i odebrał mnie przemiły Holender(usunięte przez administratora) zawiózł mnie do właściwego domku. Wszystko pokazał co jak, gdzie, w którym pokoju kto mieszka, porozmawialiśmy jeszcze chwile i pojechał. Byłam.ostatnia osoba, ktora przyjechała na ten domek, wiec wszyscy sie tam juz znali. To byla sroda, badz czwartek, dokladnie.nie pamietam. W piatek jechalismy wszyscy z parku na wyrobienie numeru BSN. Papiery do konca tygodnia przywiezli nam na domki. Ludzie w porzadku, nie bylo zadnej typowej polskiej patologii, za to bardzo duzo par. W kazdym domku bylo 6 osob, dwie pary +dwoch chlopakow, lub dwie dziewczyny. Od poniedziałku, 17 pazdziernika zaczelismy prace przy cebulkach kwiatowych w Daarlerveen. Praca po 12 godzin,(usunięte przez administratora), nie bylo tragedii, bo praca ciezka nie byla, kwestia przyzwyczajenia do takiego trybu zycia.(usunięte przez administratora) Nie wszyscy chcieli, wiec pytanie, kto zostaje do 21 grudnia. Ci co zdecydowali sie zostac, dostali podwyzki. Ostatnie poltora tygodnia bylo ciezkie, bo pracowalismy dzien w dzien po 12 godzin od poniedzialku do srody bez dnia przerwy. Dalismy rade. :) ,(usunięte przez administratora)Ja zdecydowalam sie wrocic na miesiac, wiec 2 tygodnie temu zjechalam do Polski, akurat wtedy kiedy zaczely sie siewki i praca po 8 godzin dziennie, kilka osob tam jeszcze zostalo i pracuja normalnie.
Kiedy byl jakis problem.zawsze mozna bylo zadzwonic do ,(usunięte przez administratora)i wszystko wyjasnic, bez spiny, na spokojnie i wszystko bylo wiadomo. Ktos zle sie czul, to dzwonil i zostawal na domku na ten jeden dzien. Jezeli ktos zaslabl w pracy, to zazwyczaj po niego ktos przyjezdzal, jezeli byla taka mozliwosc, jezeli nie bylo nikogo, kto w danej chwili mogl przyjechac, niestety ta osoba do konca dnia musiala pozostac na kantynie. Za dowoz nic nie placilismy, tak jak bylo mowione przez telefon, ze dojazd darmowy tak w rzeczywistosci bylo. Pieniadze wyplacane na czas. Za domek.powinnismy placic 75e na tydzien, a ze wzgledu na duza ilosc godzin pracy potracali nam zazwyczaj 10e mniej, wiec tym lepiej. Jezeli mielismy wiecej niz 60 godzin pracy na tydzien(szczegolnie ostatnie 2,5 tyg. Przed swietami), to nadwyzka godzin nam sie odkladala. Tzn. Za jeden tydzien mialam 63h, odlozyly mi sie 3h platne 200%, za kolejny bylo wiecej, wiec kolejne godziny mi sie odlozyly platne 200%, bedac juz w Polsce dostalam wyplate za 3 ostatnie dni +godziny, ktore mi sie odlozyly. Koordynatorzy jak najbardziej w porzadku, nie traktowali sie niczym bostwa, pracowali razem z nami po 12 godzin dziennie i nie mieli z tym zadnego problemu. Zamierzam wrocic do tej firmy gdy tylko poukladam wszystkie sprawy w Polsce. Jednoczesnie wszystkim zastanawiajacym sie moge z calego serca polecic sezon cebulek kwiatowych w Daarlerveen, bo od pazdziernika mam nadzieje wrocic tam na kolejny sezon. :)
Paula 2017-02-12 20:36
To jest dobra firma, już niejednokrotnie współpracowałem i nie miałem żądnych problemów.
dutch 2017-02-13 17:39
To fakt. Ja z początku miałem godziny zapewnione 40h.tydz. na wiosne. W jesieni byłem po 2 dni w pracy, i wypłaty typu 80e./tydz. starczało na jedzenie i domek. Wmawiano nam starym pracownikom że nie ma pracy, a nowi przyjezdni prace jednak mieli... Dla nich liczy się przede wszystkim wiekówka. Najlepiej 18 lat stawka 5,50e i arbeit od rana do nocy i lepiej nie podskakuj...
3
dutch 2017-02-13 17:43
W większości mieszkań nie są. Muszą przecież robić nagminne kontrole z biura czy jest mieszkanie ogarnięte;)
1
ja 2017-02-13 23:13
Czy ktoś już tam jest i wie jak wygląda tam praca TERAZ? bo po opiniach ciężko a mój mąż się wybiera...
3
Heruś 2017-02-19 17:39
Świetna agencja , dobrze to organizują, ale tam trzeba pracować!!!!
2
xyz 2017-02-22 21:33
Jak się nie chce pracować - tak to już jest ;)
Najwięcej negatywów jest tylko dlatego, że wychodzi lenistwo z Polski, a tu, w Holandii pracują nawet 5-7 dni w tygodniu i to bez marudzenia. Fakt faktem, tu jest zapier.dol ale masz z tego porządną kase.
Znam wielu polaków, którzy przyjechali, aby zarobić, ale najwięcej marudzą niż pracują, a później gadają, że nie da się zarobić. Tyle w temacie.
Pamela 2017-02-24 14:29
Znam ich z wcześniejszej współpracy i powiem, że robią swoją robotę dobrze. Wiele osób jedzie za granicę pobawić się!!.
Matt 2017-02-26 23:10
Cześć,
przymierzam się do skorzystania usług tego biura. Zrobiłem sobie pół roku przerwy od studiów, żeby wyjechać i zarobić trochę pieniędzy, jak wiadomo warto inwestować w siebie.
Nie mniej czytam Wasze opinie i z tego co widzę zdania są bardzo podzielone. Od czego to zależy? Jak to jest, że jedni pracują regularnie, a pozostali wiecznie narzekają na brak pracy. Nie bardzo to rozumiem.
Czy jest tu ktoś, kto pracuje regularnie i zarabia siano? Ile to mniej więcej wychodzi tygodniowo?
Strong 2017-03-03 10:00
To wyglada tak, ze jedni pracuja bo po co wyjechali, a sa tacy którzy by chceli nic nie robic a zarobic i dla nich kazda praca bedzie za szybka, za ciezka i beda wiecznie narzekac.
ola 2017-03-05 05:14
Biuro jeżeli chodzi o wypłatę to ok..Ale zrozumicie pisanie ze przyjechanie tutaj żeby cię bawić to źle dlatego że mieszkam dwa lata tutaj i chce normalnie żyć więc nie pracować 70 jak nie więcej tygodni i rozumiem że wy przyjezdzacie tu zarobić na 3 msc i ( usunięte przez administratora ) ile się da Ale podatek taki wam wezmą że wyjdzie ze pracujecie 40 h i nie pokazujcie Holandii ze polak potrafi bo wy wtocicie do pl i macie ( usunięte przez administratora )
2
ja 2017-03-09 09:18
A jak jest ze zarobkiem na szklarni na czysto z tej firmy jadę pierwszy raz w poprzedniej firmy bylo Malo godzin i zarobek ok150€ podkreślam ze jadę zarobić a nie sie bawić jak większość polakow proszę o odpowiedź kogoś normalnego a nie kogoś co non stop narzeka ze jest cos nie tak
Iza 2017-03-09 13:57
Duijndam international otrzymali jako pierwsi certyfikat ministerstwa gospodarki to o czymś świadczy. Myślę, że wszelkie pytania w sprawie ofert pracy najlepiej kierować na adres e-mail: biuro@duijndaminternational.pl
Ja 2017-03-10 11:26
A jak sa ulokowane mieszkania chodzi mi o sklepy bo niewiem czy brac duzo jedzenia czy sa tam blisko sklepy trzy razy trafilem ze sklep byl pod nosem a czwarty raz trafilem w taka dziure ze mialem godzine drogi do sklepu a jednak jedzenie duzo jiejsca zajmuje
Putek 2017-03-15 19:45
Jedno z lepszych biur pośrednictwa pracy. Jeśli trafi się na fajną pracę można bardzo dobrze pobyt w Holandii wspominać. W 2015 roku w firmie fresh prepack zdarzało się po 70 godzin w tygodniu. Męcząca praca , ale w sam raz dla pracowników sezonowych, studentów czy ludzi chcących zarobić na wakacje, polecam.
Iza 2017-03-19 13:30
To fajna agencja i można spokojnie wyjechać do pracy. Wszystko jest zorganizowane tak jak powinno być. Trzeba jedynie jechać z nastawieniem na pracę a nie na zabawę!
Ja 2017-03-22 11:40
Witam. Jak to jest?
Wszystkie pracę są fizyczne i powiązane z ogrodnictwem, prace na szklarniach, magazynach przy kontroli jakości między innymi, przygotowanie produktów do wysyłki itp.
Był ktoś??
Iza 2017-03-23 15:54
@Ja Dobrze zauważyłeś, tu mają tylko prace fizyczne w ogrodnictwie ale z pewnością można na tym dobrze zarobić. Agencja jest sprawdzona a to chyba najważniejsze.
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international