Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-01-20 14:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do GregorySemJa! Jeżeli w tygodniu było np. normalnie 40 godzin to ile tak na miesiąc się wychodzilo? 4 tys zl dalo rade odlozyc?
zdjecie uzytkownika
GregorySemJa - 2015-01-20 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4000 to spokojnie czasami byly nadgodziny to juz wogole na luzie. Zreszta jak jutro masz u nich rozmowe to zapytaj tez ich i niech ci dokładnie wytłumacza jak tam jest bo noe wiem do ktorej firmy chcom cie dac ale order piker chyba wszedzie podobnie pracuje
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-01-20 20:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olek - 2015-01-12 20:21:15]:
Witaj Olek !! ja chce wyjechac do pracy przez to biuro z narzeczonym czekamy na ofertę dla par. mogłbys napisac cos wiecej jak tam jest czy warto jechac ? podaje e maila : (usunięte przez administratora) byłabym wdzięczna na odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Onaion - 2015-01-20 21:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lukasz daj znac jak poszło na skejpie, tez sie zastanawiamy czy pojechac ale boimy sie takie rozmowy
zdjecie uzytkownika
Kirito - 2015-01-21 11:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na skype nie gryzą;p Miła pani (usunięte przez administratora) wsio wytłumaczy ;)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-01-21 16:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem dziś rozmowe i bez zadnego stresu.. Facet mily, wszystko ladnie wytlumaczyl od podstaw. Odpowiedzial na wszystkie pytania. na koniec dialog po angielsku..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-22 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam wyjechać przez tą firme do pracy , czy by mógł ktoś mi napsiac czy warto ? i czy nie oszukuja widziałam duzo negatywnych opinii na ten temat w internecie i teraz nie wiem co zrobić .prosze o szybką odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Messi - 2015-01-22 14:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie oszukują na kasie,pracowałem dla nich 2 lata kasa na czas,nawet jak zjechałem do Polski to pieniążki były.Z pracą różnie,jak się trafi.POLECAM
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-23 10:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,jak długo czekaliście na wyjazd w parze?
zdjecie uzytkownika
wielkopolska - 2015-01-23 15:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche z innej beczki do tych co byli w Holandii-na domku nie ma neta,jaki internet bedzie najlepszy na komórka a jaki do laptopa?
zdjecie uzytkownika
wdzięczna - 2015-01-23 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wybiera się ktoś do pracy przez ta firme na początku lutego :) ? jak jest z godzinami i ile ? wypłata jest co tydzień ile mniej więcej wychodzi? ile miesięcznie można odłożyć? takie mam pytanko :)
zdjecie uzytkownika
Kamil93 - 2015-01-24 18:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-01-21 16:52:16]:
Witam, w poniedziałek mam mieć rozmowę przez Skype. lukasz, jak dokladnie wygładał dialog po angielsku? Zadawano jakieś pytania? jesli tak, to czego dotyczyły?
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-01-24 22:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kamil93 - 2015-01-24 18:29:55]:
na początku normalnie bajera, wszystko wyjasnial.. na koniec pytal się jak u mnie z angielskim no i mowie ze nie jest zle. zapytal się grzecznie czy można zamienic kilka slow i pogadaliśmy m.in. o tym co mnie interesuje, jak wygląda mój wolny czas, opowiedzieć cos o tym gdzie pracuje/pracowałem...
zdjecie uzytkownika
Kamil93 - 2015-01-24 23:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-01-24 22:01:18]:
Dzieki, i jak tam >? Kiedy Jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-25 10:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,to może ktoś wie czy w ogóle warto zgłaszać się w parach? Jechał ktoś w parze?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-25 12:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-25 10:14:51]:
No nie nie warto.... lepiej siedzieć w domu ( boże co za głupie pytania!!!)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-01-25 15:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kamil93 - 2015-01-24 23:21:41]:
Masz czekac az pracodawca się odezwie jak będzie praca. Jutro będę dzwonil się dowiedzieć czy cos się ruszylo..
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-25 19:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie teraz siedzę w domu bez pracy...Pytam,bo może ktoś miał taką sytuację i po rozdzieleniu się pojechał szybciej.No stress!
zdjecie uzytkownika
Onaion - 2015-01-26 07:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
My sie juz zgłosiliśmy, zdecydowaliśmy sie pojechac na rozmowę do biura bo nie mamy daleko. Nasi znajomi zdecydowali sie pojechac osobno, ale przez inna agencje, najpierw pojechała ona, bo niby nie było miejsc dla par, a tak im sie udało, ze dla niego po dwóch tygodniach sie praca znalazła bez problemu. No ale potrzebowali kogoś z angielskim to moze dlatego. W tym biurze moze jest podobnie. Zobaczymy co nam powiedzą.
zdjecie uzytkownika
aro - 2015-01-26 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-01-25 12:49:17]:
w parach cięzko agencja ok na skejpie rozmowa co porabiasz czym sie zajmujesz, ciekawe jak na domkach jest czy syf czy jak
zdjecie uzytkownika
Por - 2015-01-26 19:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aro - 2015-01-26 18:06:33]:
Zależy pewnie od lokatorów. Moze byc skromnie ale czysto jak sprzątają po sobie, a moze byc nowe wszystko ale syf i to jeszcze gorsze. Byle by tylko trafić na normalnych ludzi którzy po pracy jeszcze umyją podłogę i sprzątają po sobie wc... a nie lenie co tylko czekają aż inni zrobią
zdjecie uzytkownika
MaZa_23 - 2015-01-26 23:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko. Razem z dziewczyna wybieramy sie przez to biuro tzn czekamy na oferte wyjazdu, odbylismy juz rozmowe na Skypeie (tylko czekac :>) Pracowalismy juz w Holandii przez ponad rok tylko ze przez inne biuro i powiem ze wiekszosc opinii ktore usłyszałem o Duijndam były dobre. Jesli sie nie obijasz w pracy nie bierzesz wolnego dnia co chwile to prace masz cały czas. Nie ma czego sie bac ludzie;) "Kto nie ryzykuje, nie pije szampana...:)" Zycze jak najlepiej i do zobaczenia w Holandii.
Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-01-27 15:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-01-23 10:32:35]:
Ciezko bd miec by wyjechac w parach
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-27 16:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-01-27 15:28:11]:
No właśnie dlatego się rozdzielamy i zobaczymy jak szybko będzie praca.Dam znać.
zdjecie uzytkownika
adr - 2015-01-27 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kazdy kto pojedzie do holandii to niech dba o to co mu dadza i niech raz dwa ustali zasady sprzatania. Wtedy bedziemy zyc w porzadku. Ja np ostatnim razem trafilam do rotterdamu ale z innej agencji..byl porzadek bo ludzie dbali ale jak trafilam na domki w zwartslouis to byla tragedia i ludzi nie dalo sie ustawic. Wiec kazdy niech sprzata a bedzie czysto. Mam nadzieje ze przez to iuro bedzie okej jak pojade.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
x