Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 648 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
surprised - 2014-08-07 16:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klaudia - 2014-08-03 18:19:06]:
Bylem tam i pracowalem razem z wami ale wcale nie bylo tak jak piszecie, ja mialem informacje przed wyjazdem ze net jest platny i pralnia tez. Godziny byly dobre, moja grupa nie robila mniej niz po 8 - 10 godzin dziennie. A to ze jak jest upal na polu i trzeba zabrac ze soba wode to jest chyba normalne, jak szef nam przywozil lody i kawe na pole to nikt tego nie napisze haha frajerzy jestescie
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-07 18:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 5 czy 6grup jedna miala dobrego wlasciciela pola ktory dbal lepiej niz szef. wlasciciel pola anie szef, no wlasnie.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-08 09:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kuurcze codziennie dzwonię i nie mają ofert dla par...
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-08 21:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przed Duijndam i w ogole nie mam internetu na domku, chcialbym miec nawet platny ... wiec lepiej nie narzekaj klaudia bo mozesz trafic gorzej tak jak ja
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-08-08 23:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego raz za domki w tej firmie placi sie 70 euro a ktos inny pisal tutaj ze 88? To chyba lepiej jechac do tej pracy gdzie domek jest tanszy. Jak sie tam dostac?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-09 10:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czescja sie wybieram zaniedlugp do tej firmy jedzie ktos za 2tyg?? moze ktos mi napisac jak naprawde jest bo tu kazdy pisze inaczej bylabym bardzo wdzieczna to moj e-mail niki120@onet.eu
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-09 12:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKI a powiedzieli Ci, ze za 2 tygodnie ? Bo ja ciągle dzwonie z chłopakiem i mowią że narazie nie mają ofert... a Ty przy czym bedziesz pracowac?
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-08-13 16:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko kto jedzie prawdopodobnie w tą niedzielę?
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-08-13 16:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dzwonie i niestety nie mają ofert, albo wymagają z doświadczeniem, np na ścinanie papryki, co uważam za śmieszne, bo tego typu prace są proste i trzeba robić szybko żeby wyrobić normę. Dla mnie to nie jest jakiś duży problem, bo robiłem na szklarniach i wiem o co chodzi. Wystarczy holender przyjdzie pokaże jak ścinać i w kilka dni te normy zacznę wyrabiać.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-14 23:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie dostaje się kluczy od swojego pokoju?
zdjecie uzytkownika
UKLEN - 2014-08-15 23:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diana - 2014-07-12 18:43:01]:
CO SIE DZIWISZ ,ZE CIE WYZUCILI,KONFIDENCTWO JEST SUROWO KARANE SLONKO
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-08-19 16:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich- kto wybiera sie do pracy jako order picker na magazynie z kosmetykami??
zdjecie uzytkownika
centk - 2014-08-19 17:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Osoba karana pojedzie?
zdjecie uzytkownika
mirabelka - 2014-08-22 17:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@johny, nie widziałam tej oferty na order picker na magazynie z kosmetykami, a wydaje sie być tez ciekawa, co tam trzeba umieć, pewnie doświadczenie przede wszystkim z tego co się orientuje patrząc na podobne oferty od nich. Właśnie mam na oku pewną ofertę, ale nie wiem czy przyjmą tam dziewczynę do pracy, bo to praca nie dość, że w Westaland to jeszcze na ścinaniu papryki czyli fizyczna typowo jakby nie patrzeć.. ale sama oferta w porządku, dużo rzeczy oferują, a konkretnie: 1. Cotygodniowe rozliczenia godzin pracy 2. Ubezpieczenie 3. Zakwaterowanie 4. Bezpłatny dojazd do i z pracy autami firmowymi 5. Opiekę polskich koordynatorów tylko ani słowa o wynagrodzeniu, mam nadzieje, że można będzie przy rozmowie samemu negocjować warunki zatrudnienia czy chociaż jakąś stawkę za godzinę pracy, albo sami podadzą, ale i ta będzie lepsza niż w Polsce na tego typu stanowisku tak czy inaczej jak wszystko z resztą..
zdjecie uzytkownika
Walken - Ten prawdziwy - 2014-08-23 21:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)br /> ja wiele nie będę pisał. wszystko na YT.
zobacz jak się pracuje i przeczytaj opis filmu.
A i tam nie usuwam komentarzy jak to mają w zwyczaju na tej stronie.
Więc może trochę prawdy wyjdzie na jaw :) (heheszki)
zdjecie uzytkownika
Walken - Ten prawdziwy - 2014-08-27 16:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [centk - 2014-08-19 17:39:24]:
Tak.
Moj znajomy ma dwa i pojechal.
Malo tego, bl tam nawet dluzej ode mnie.

Pozdrawaim Pana B. ;)
zdjecie uzytkownika
mieto - 2014-09-01 11:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dajcie się nabrać pracuję już chwilę przez Duijndam i cały czas przyjeżdżają nowi ludzie i siedzą bez pracy 2-3 tygodnie i wracaja do PL!
Cała prawda o duijndam niestety...
zdjecie uzytkownika
kox - 2014-09-06 13:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest oferta na niedzieli przy sortowaniu cebulek kwiatowych czy ktoś pracował przy tym?
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-09-06 23:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem rok temu i w tym roku tez bym chcial pojechac, tylko daleko do sklepu bylo, gdzie jest to ogloszenie?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-09-08 13:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no to jak to jest w końcu, da się normalnie zarobić czy zdarza się, że sa te przestoje po 2, 3 tygodnie, bo ja tam nie jadę pozwiedzać i na wakacje tylko chce pracować, żeby potem w Polsce mieć lżej, a są tylko oferty na ścinanie papryki i jako pracownik sektora ogrodniczego, to poradźcie, która praca jest bardziej pewna
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-12 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trzymam się z tą firmą od tamtego roku, byłam 2 razy na liliach na polu, a teraz jadę na cebulki. Fakt, było tak, że jedna grupa przerobiła więcej, inna mniej. Mi się na szczęście trafiło do tej lepszej i tygodniowo miałam 185 euro z odliczeniem wszystkiego. Myślę, że nie jest tak zle, tym bardziej że godzin było mniej niż będzie na cebulkach. Ale jestem zadowolona i wracam tam po raz 3.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-15 00:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie dostac na te lilie lub cebulki? Jest teraz jakas rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-21 10:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak jest z ta pracą na sortowaniu cebulek.? mam propozycje od nich żeby jechac koło 10paźd i 13zaczynać prace.. Babka co dzwoniła z biura gadała ze praca po 10,5h i od pon do sob. aa widze tu strasznie duzo negatywnych opinii. Jade z kolegą jak się zdecydujemy. Warto jechać czy niee.? Jedziemy oczywiscie żeby coś zarobić.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-14
Żródło: Gowork.pl
Westland
( )
Agencja Pracy Duijndam International Sp. z o.o. zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod nr 1 poszukuje dla swojego klienta holenderskiego osób do pracy przy ścinaniu papryki. ŚCINANIE PAPRYKI Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: 1/b Obowiązki: Ścinanie papryki żółtej, zielonej i pomarańczowej. Praca możliwa również w we
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-09-22 14:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem w zeszlym roku i bylo tyle samo godzin, to prawda, ale nie mam juz numeru do koordynatorki z zeszlego roku. Moze ktos tu napisac kontakt?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-22 16:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz jest spoko oferta jest na ścinanie papryki, aż zdziwiłem się, że jeszcze biorą, w sumie niedługo kończy się okres tych papryk, ale widzę, ze w Hadze czy w Westland prac idzie pełną parą. Może się zgłoszę do nich, pracował już ktoś w tych miastach czy jeszcze nie? Bardzo proszę o opinie jeśli ktoś takie ma
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x