Duijndam international

Opole

Opinie o Duijndam international

czlk 2016-07-22 20:01:22
Witam, jadę za kilka dni na cebulki kwiatowe. Dam znać jak będzie wyglądała sytuacja, stawki są takie że dla 18 lat co najmniej 6 euro dają. Z zamieszkaniem i innymi duperelami wychodzi jakoś 16zł bez jedzenia na rękę.
mietek 2016-07-23 13:20:00
Fanny musisz się leczyć !!
olliie95 2016-07-25 18:35:07
hej. Rozmowa przez to jak zwykła rozmowa przez telefon po prostu chcą widzieć z kim rozmawiają, sprawdzają język poprzez zadanie zwykłych prostych pytań. ja jadę na cebulki za kilka dni i również dam znać co i jak jest :)
Marcin 2016-07-26 10:50:28
Dio w Diemen , ktoś coś?
czlk 2016-07-26 15:51:50
Jestem na cebulkach, załatwili nam meble całkiem spoko łóżka. Ogólnie mieszkamy w duuuużym domku 16 osobowym(prawie pustym jeżeli chodzi o lokatorów), były problemy z internetem ale udało się połączyć. Domek po remoncie kilku pokoi, kilka łazienek i toalet. Kuchnia i wszystko w pełni wyposażone, szafki zamykane na kłódeczkę. Jeżeli chodzi o koordynatora i innych ludzi którzy tu są od Duijndam to jak najbardziej mili, bez problemu wszystko. Numer Sofi załatwiony w dniu przyjazdu. Dzisiaj mają zadzwonić i poinformować nas o pracy, gdzie mamy robić itd. Informacje o pracy podam jak przepracuję kilka dni.
neell 2016-07-29 20:09:01
Wszystko to smutna prawda.
4
Ja 2016-07-30 01:00:38
Super praca
Ja 2016-07-30 01:03:31
Brak pracy,ludzie tylko co chwilę nowi
5
Ie 2016-07-30 01:05:26
Nie ma pracy nie ma kasy
1
Zły 2016-08-01 14:57:55
A gdzie sie podziały te złe opinie ?
1
Paulina 2016-08-08 17:09:48
Właśnie wróciłam do Polski. Praca z tą agencją nie jest taka zła jaką opisują. Jeżeli dobrze pracujesz, nie opierdalasz się za przeproszeniem, dobrze traktujesz innych to sam jesteś dobrze traktowany. Atmosfera w pracy jak najbardziej na plus. Pracowałam na sortowaniu cebulek nie wiem jak jest np. w szklarni czy gdziekolwiek indziej. Na zarobki też nie można narzekać ja wróciłam zadowolona. Poza tym wiadomo praca to praca a po pracy to po pracy więc nie ma co porównywać tego jakie podejście koordynatorzy mają do nas w pracy w jakie po pracy. Agencja dobra, polecam :)

Poza tym pozdrawiam Petronelle, Majo i Wilfreda i do zobaczenia w następnym sezonie :)
2
Janusz 2016-08-08 17:28:10
Mam pytanie. Po jakim czasie można zrezygnować żeby nie płacić kary i czy później trzeba jeszcze pracować jakiś okres. Czy można np zadzwonić i zrezygnować po tygodniu. Czy będą z tego powodu ujemne konserwacje.
Janusz 2016-08-08 17:39:20
Czy można zrezygnować po tygodniu z pracy.Czy trzeba liczyć się z ujemnymi konsekwencjami i zapłatą kary . Czy najlepiej zadzwonić powiedzieć że się rezygnuje i przepracować ten wymagany okres by później nie mogli obciążyć cię karą.
Jshshshs 2016-08-09 18:15:13
2tyg wcześniej trzeba złożyć wypowiedzenie
buterfly 2016-08-09 19:23:17
tak jest, ja siedzialam na domku 2 tyg, nikt do mnie nie dzwonil, nie mialam kasy na powrot, musialam kombinowac zeby wrocic
2
Weronika Mankiewicz 2016-08-09 19:32:52
Ja bylam na sortowaniu cebulek na magazynie i było super. Firma jest wypłacana, opieka koordynatorów jest świetna. Praca nie jest ciężka. Trzeba sobie powiedzieć że jedzie się tam do pracy, a nie na wakacje :) Gorąco polecam tą firmę! Mam nadzieję że uda mi sie wyjechać za rok na wakacje na dłużej niż na miesiąc :)
1
Janusz 2016-08-16 19:41:38
Nie polecam nikomu tego biura. Praca przez 2,3 dni w tygodniu,nie miałam zaszczytu nigdy przepracować pełnego tygodnia. Przepełnione,brudne domki w których mieszka po 10 osób a za które ściągają z żałosnej wypłaty najwyższe stawki.
7
buymm 2016-08-19 18:03:22
jesli chcesz miec wakacje w nl, siedziec i nie zarobic totylko ten posrednik
4
stół 2016-08-23 22:27:08
@ Anikkk - no faktycznie bardzo ogólnie pwoiedziałaś - a czy moze jakieś szczegóły? Coś? Cokolwiek? Bardzo proszę o informacje, a raczej o konkrety .
ojtakaja 2016-08-25 09:28:56
Byłam pół roku przez to biuro prace miałam pierwszą mniej więcej stałą stawkę bo pierw 9,16 a potem 9.46 po podwyżce na szklarni , zostałabym jeszcze ale musiałam zjechać ze względów osobistych ale teraz wracam od 4 i jestem bardzo zadowolona z tego biura.Wpłaty na czas zakwaterowanie porządne, ubezpieczenie i opieka koordynatorów na wysokim poziomie ;)
ania 2016-08-25 10:39:51
...jestem zainteresowana wyjazdem do tej firmy...czy faktycznie jest nie wypłacalna ? i pracuje się tylko parę dni w tygodniu? praca jest w szklarni czy na polu ?
kankoo 2016-08-30 18:22:51
mateusz czyli wypowiedz wyzej to wpis kogos z biura, prawda taka ze nigdy nie trafisz tam gdzie ci proponuja lub ogloszenia z fcboka to zart, bedziesz skakac po firmach jak krolik po polu byle kase pobierac za oplaty
2
Arek 2016-08-30 19:13:48
Witam chcialbym sie dowiedziec na temat tej firmy bo chcialbym zaczac wspolprace na szklarni ale sie wacham inie wiem czy mam zaczac pra e z ta agencja dujdam
Hello 2016-09-02 12:46:06
Mamy zamiar z dziewczyną zacząc przez te agencje, jak na dzień dzisiejszy wygląda praca? Pytam osób które nie siedza i marzą o kokosach w koszulach,
Czy godziny pracy są? W tygodniu przepracuje te 36-40 godzin?
Hello 2016-09-02 12:46:33
Mamy zamiar z dziewczyną zacząc przez te agencje, jak na dzień dzisiejszy wygląda praca? Pytam osób które nie siedza i marzą o kokosach w koszulach,
Czy godziny pracy są? W tygodniu przepracuje te 36-40 godzin?
Roor 2016-09-02 14:34:56
Witam, czy godziny pracy sa gwarantwoane obecnie ile godzin tygodniowo wyrabiacie? Ile dni pracujecie jak domki, umowilismy si ena wyjazd z dziewczyna i czekamy na oferte
Roor 2016-09-02 14:35:16
Witam, czy godziny pracy sa gwarantwoane obecnie ile godzin tygodniowo wyrabiacie? Ile dni pracujecie jak domki, umowilismy si ena wyjazd z dziewczyna i czekamy na oferte
aneko 2016-09-09 17:33:50
Witam.Mam pytanie,czy Ktoś z Was pracował przez Duijndam na układanie bukietów? Jak wygląda praca ?
Zaczynam od poniedziałku byłabym bardzo wdzięczna za jakieś informacje
Magda 2016-09-10 11:03:45
Czy coś ktoś wie na temat wyjazdu na sortowanie cebulek? Czy ta praca faktycznie jest? Czy warto jechać? Proszę o opinię osób, które były tam ostatnio.
2
Ali 2016-09-14 19:36:05
Anson...A przy czym miałeś pracować?
klaudia 2016-09-16 13:51:15
hej baniiire i co nie polecasz tej agencji bo ja też oferty pracy oglądałam i chciałam wyjechać
Kinga 2016-09-18 18:31:12
(usunięte przez administratora) Po pierwsze to za domek biora 88e za tydz,masz dofinansowanie to i tak ok 75 e placisz+22e za ubez zdrowotne. Stawka na szklarni rowna dla wszystkich 9,34brutto. Godzin nie gwarantuja,wiec moze byc tak ze skaczesz i masz godziny np 35 albo nie masz i tylko na oplaty + 50e na jedzenie.. Ale jest tez opcja ze trafisz na jedna firme/szklarnie i bd dobrze wychodzil. My w zeszlym sezonie za 45h dostawalismy 320e na konto(w tym sobota 150%). Zarobki od 190(przy lipnych godz)-320e na reke na szklarni powyzej 21 roku zycia.Jeszcze jedno firma wyplaca tylko do 45h,nadgodziny odkladaja i jak masz mniej to pozniej dokladaja. Mozna zarobic,ale jak beda was rzucac po kwiatkach,cebulkach,florze,szklarniach(dodatkowe zlecenie) to nie spodziewajcie sie cudow. Kolejna sprawa wiekowka(poczytajcie na necie). Domki jak sprzatacie to sa czyste. A koordynatorom nie wierzcie za nic w swiecie! W Pl nic nie wiedza o Holandii. Tu przyjedziecie i bd zdziwieni. Aha zeby ddostac sie na szklarnie trzeba miec doswiadczenie inaczej ciezko. Pozdrawiam
Faraon 2016-09-20 17:29:34
Tak się składa że pracuje w tej firmie rok i mieszkam w 5 osobowym domku w którym jest czysto i panuje świetna atmosfera.. wszystko zależy od checi i podejścia.
alvin 2016-09-25 15:34:13
Praca jesien-zima w Hholandii jest ciezko bo Holandia to krakj glownie pracujacy w rolnictwie. Jesli szukacie pracy to lepiej oplaca sie w Niemczech gdzie zycie jest tansze a zarobki takie same. Po drugie przygotujcie sie psychicznie bo to nie jest wycieczka dla slabych osob, za granice wyjezdza patologia. Koordynatorzy niech sie w biurze wezma za ogarnieceie balaganu jaki maja w systemie a nie pisza pochlebne opinie o tutaj na forum( patrz posty wyzej-maksior)
3
Grungy 2016-09-27 20:08:06
Czesc. Mam wyjechac 9 pazdziernika na cebulki kwiatowe. Powiedzcie mi, czy jest praca? Gwarantuja 50 godzin tygodniowo. Przez telefon rozmawialam z kompetentna osoba, ale czytajac Wasze komentarze nabrałam trochę wątpliwości...
Michaela 2016-09-28 17:11:39
Cebulki kwiatowe w okolicach deventer to świetna praca. Lekka, chociaż trochę monotonna, Ale atmosfera fajna i zarobki też okej. Byłam i polecam wszystkim!
edek 2016-09-30 12:32:23
Firma Duijndam to bardzo fajnie zrobiony produkt pod względem marketingowym . Eleganckie samochody firmowe mogą dawać do myślenia .Niestety od środka nie jest już tak kolorowo . Wprawdzie warunki mieszkaniowe są w miarę dobre , natomiast z pracą bywa różnie . Jeżeli ktoś przyjechał w marcu lub kwietniu i zaczepił sie na stałą firmę to jest w miarę Ok . Przyjazd w trakcie sezonu wiąże się z ryzykiem , ciągłą rotacją i brakiem pracy . W moim przypadku bywało tak że w firmie której pracowałem jeden odpoczywał na domku a drugi przychodził do pracy .Słaby tydzień przeplatał się z troche lepszym , za dużo kąbinacji i nieszczerości wobec koordynatorów . Jeżeli ktoś chciał przychodzić codziennie do pracy to stawał się osobą niewygodną . Z tego względu zrezygnowałem z Duijdamu po krótkim czasie . To nie jest odosobniony przypadek , każda firma działa według określonych schematów .Najgorsze w tym wszystkim jest to że zawsze cierpia na tym pracownicy . Jeżeli firma zatrudnia osoby ponad stan powinna zagwarantować swoim pracownikom określone warunki - a tak nie jest .
3
alvin 2016-10-03 12:19:04
edek napisal jak jest, podpisuje sie. Wpis osoby o nikcku "polecam" to wpis koordynatora z biura, najlepsze ze te dzidy myslą ze tego nie widać :) Jesli szukacie pracy za granicą to jest pelno lepszych biur.
Ish 2016-10-04 13:21:29
Witam. Czy jest ktoś kto zdecydował się na prace jako pracownik produkcji - bez doświadczenia;
Miejsce pracy: Holandia? Jeśli tak prosze o kontakt na: ishia1@o2.pl
Niepolecam 2016-10-18 11:11:30
Owszem. Jedno z Was może i prześladuje 36h. Niestety jeśli osoby jeżdżą parami zazwyczaj jedna osoba pracuje, a druga chodzi tylko po to aby zarobić na domek :)
1
Paulina 2016-10-18 17:31:12
Dlaczego oni ciągle szukają ludzi na orchidee?
Coś mi tu śmierdzi....pewnie jakieś akcje mają :/
1
Lukas 2016-10-20 17:00:53
Witam. Potrzebuje informacji odnośnie zakwaterowania. Czy pokoje w domkach są zamykane na klucz tak jak potwierdzają w agencji?
Lukas 2016-10-20 17:17:42
Witam. Czy ktoś mi może powiedzieć czy pokoje w domkach są zamykane na klucz?
basia 2016-11-01 18:36:56
nie sa zamykane, kazdy moze wejsc i grzebac
1
gość 2016-11-02 21:19:57
Zależy na jaki domek trafisz bo na domkach pokoje zamykane na klucz
Mysza 2016-11-13 07:55:46
Tak czytam te opinie ze niby w holandii sami alkocholicy nieudaczniczy itp itd Pracowalam w polskich firmach przez 9 lat i niestety tez ludzie mieli problemy tez pili w pracy i ludzie dla siebie tez byli podli Bledem jest wypisujac ze tylko w tej holandi tak jest ja jestem tu 3 lata i czasami mi sie wydaje ze nie ma zadnej roznicy Acha a ci co tak narzekaja poprostu nie umieja sie dostosowac A w polsce niestety tez jest patologia i to jeszcze wieksza niz tutaj tyle w tym temacie
Migotka 2016-11-15 12:15:55
Hej czy ktoś ostatnio wyjeżdżał do ND z tego biura?
Czy mogę liczyć na jakąś opinię z ostatniego czasu?
Jak to wygląda na miejscu (głównie chodzi mi o warunki mieszkaniowe)?
Pozdrawiam
mewa21 2016-11-15 16:00:33
wieksza patoogia w Polsce? Chyba ci sie kolezanko w glowie od maryski poprzewracalo. W NL nie masz praw, jak sie odezwiesz to wylatujesz, w Polsce jest wieksza kultura bo nie ma takiej patologii jak za granicą.
1
Szaman 2016-11-19 20:36:24
Lipa. Chciałem jechać do Holandii na magazyn, doświadczenie w pracy na magazynie posiadam i znam dobrze angielski, jestem osobą młodą podczas rozmowy rekrutacyjnej na skype nie dało się uzyskać informacji odnośnie zarobków netto. Oferowali 4,8brutto na godzinę co i tak według mnie jest śmieszne, a za zakwaterowanie z ubezpieczeniem chcieli 80euro tygodniowo wychodzi na to, że bakasz na domek i na jedzenie zero perspektyw.
1
kordas 2016-11-21 09:11:31
jestem po rozmowie z nimi podali mi calkiem inne stawki. 6 euro to niby najmniej ile dają więc to ciekawe skąd te 4,8 euro. Szaman a do jakiej pracy chciałes jechac? może to zależy od oferty?
Zostaw swoją opinię o Duijndam international - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international