Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international


Oceniono 631 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Duijndam international
Kołłątaja 3/2
45-064 Wateringen Holandia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-03 22:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli pani karolina to odradzam
przez teljest wszystko piekne.

a co do prawka- kierowca nie ma wiekszej kasy
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-03 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakos tydzien temu
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-03 22:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I też mialaś 6 euro na godzine? zapytam się jak sie nazywa ;d a o prawko to nie chodzi ze wieksza kasa tylko poprostu musze je odebrac :)
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-03 23:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na wiekowce bylam. mam 19 lat.
wychodzilo mi 5zkawalkiem
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-03 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja tez mam 19 ... wiec pewnie bd miala to samo...
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-03 23:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dujindam jest mze dobra firma.nie mowie ze nie, ale dwoje posrednikow ktorzy pracuja w tym oddziale w ktorym ja bylam to prazka. psuja renome.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-03 23:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mozesz napisac imiona tochociaz vym wiedziala :D za mieszkanie placilas 88 euro ? Dlugo czekalas na nr sofi ?
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-03 23:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
70e.tygodniowo. numer sofi yrabialismy po kilku dniach. alebez niego tez sie pracwalo
zdjecie uzytkownika
Fiolekk - 2014-08-04 10:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jezeli chcecie sie przejechac do NL i siedziec na tyłku to polecam. Zajedziecie i bedziecie dniami czekac łaskawie na telefon az zadzwonią ze jest "jakaś" praca dla
was. Z tym biurem wyjdziecie jeszcze na minusie. żenada
zdjecie uzytkownika
mirosław - 2014-08-05 12:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzwonie często i nie mają żadnych ofert pracy dla nie. Mogę jechać gdziekolwiek byle tylko sie wyrwać. Jak mam siedzieć to wolę w Holandii i tak teraz siedzę w Polsce, a tam na pewno wiecznie siedzieć na tyłku się nie będzie i wczęsniej czy później dadzą prace jakąś
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-08-06 09:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja aktualnie jestem zapisana w biurze nl jobs i tez czekam na telefon i tez ofert nie maja
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-08-06 15:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cholera, za godzinę mam rozmowę na Skype i po przeczytaniu tych wszystkich opinii rozważam kliknięcie "odrzuć rozmowę" jak do mnie zadzwonią.
< (usunięte przez administratora) minist (usunięte przez administratora) pani Karolina o której mowa wyżej?
zdjecie uzytkownika
surprised - 2014-08-07 16:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klaudia - 2014-08-03 18:19:06]:
Bylem tam i pracowalem razem z wami ale wcale nie bylo tak jak piszecie, ja mialem informacje przed wyjazdem ze net jest platny i pralnia tez. Godziny byly dobre, moja grupa nie robila mniej niz po 8 - 10 godzin dziennie. A to ze jak jest upal na polu i trzeba zabrac ze soba wode to jest chyba normalne, jak szef nam przywozil lody i kawe na pole to nikt tego nie napisze haha frajerzy jestescie
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-07 18:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 5 czy 6grup jedna miala dobrego wlasciciela pola ktory dbal lepiej niz szef. wlasciciel pola anie szef, no wlasnie.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-08 09:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kuurcze codziennie dzwonię i nie mają ofert dla par...
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-08 21:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przed Duijndam i w ogole nie mam internetu na domku, chcialbym miec nawet platny ... wiec lepiej nie narzekaj klaudia bo mozesz trafic gorzej tak jak ja
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-08-08 23:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego raz za domki w tej firmie placi sie 70 euro a ktos inny pisal tutaj ze 88? To chyba lepiej jechac do tej pracy gdzie domek jest tanszy. Jak sie tam dostac?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-09 10:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czescja sie wybieram zaniedlugp do tej firmy jedzie ktos za 2tyg?? moze ktos mi napisac jak naprawde jest bo tu kazdy pisze inaczej bylabym bardzo wdzieczna to moj e-mail niki120@onet.eu
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-09 12:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKI a powiedzieli Ci, ze za 2 tygodnie ? Bo ja ciągle dzwonie z chłopakiem i mowią że narazie nie mają ofert... a Ty przy czym bedziesz pracowac?
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-08-13 16:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko kto jedzie prawdopodobnie w tą niedzielę?
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-08-13 16:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dzwonie i niestety nie mają ofert, albo wymagają z doświadczeniem, np na ścinanie papryki, co uważam za śmieszne, bo tego typu prace są proste i trzeba robić szybko żeby wyrobić normę. Dla mnie to nie jest jakiś duży problem, bo robiłem na szklarniach i wiem o co chodzi. Wystarczy holender przyjdzie pokaże jak ścinać i w kilka dni te normy zacznę wyrabiać.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-14 23:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie dostaje się kluczy od swojego pokoju?
zdjecie uzytkownika
UKLEN - 2014-08-15 23:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diana - 2014-07-12 18:43:01]:
CO SIE DZIWISZ ,ZE CIE WYZUCILI,KONFIDENCTWO JEST SUROWO KARANE SLONKO
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-14
Żródło: Gowork.pl
Westland
( )
Agencja Pracy Duijndam International Sp. z o.o. zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod nr 1 poszukuje dla swojego klienta holenderskiego osób do pracy przy ścinaniu papryki. ŚCINANIE PAPRYKI Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: 1/b Obowiązki: Ścinanie papryki żółtej, zielonej i pomarańczowej. Praca możliwa również w we
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-08-19 16:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich- kto wybiera sie do pracy jako order picker na magazynie z kosmetykami??
zdjecie uzytkownika
centk - 2014-08-19 17:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osoba karana pojedzie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x