Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-08-10 17:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-08-10 17:09:36]:
Mniej więcej 30 - 40 euro tygodniowo na jedzenie pojdzie, no chyba,że zupki chińskie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-08-10 17:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za przewoźnika trzeba płacić na miejscu bo mi się wydawało że pobierają przy wypłacie chyba że pomyliłem sobie agencje
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-08-10 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ruszył temacik (usunięte przez administratora) Ja byłem raz przez agencje ale było w miare ok a tak to jezdziłem ciagle w stałe miejsce do Niemiec, praca przy sortowaniu cebuli i ziemniakow a dla faceta układanie worków z ziemniakami na paletach i streczowanie, dodam ze po 12 h worek 25 kg wazy 250 kg hah
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-11 01:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztof - 2015-08-10 17:35:37]:
To właśnie też mi tak powiedziała. I, że warto wziąść ze soba dużo jedzenia z Polski tylko takich suchych produktów co się nie psują, środki, detergenty itd. Coś o kwiatkach mi też mówiła, sortowanie róż czy coś... Na szklarni ponoć wyższa stawka. A mi to sprzątanie proponowała ze względu na mój poziom języka-wymagana znajomość. Ma się odezwać za 2 tygodnie i wtedy zobaczymy jakie jeszcze oferty wpłyną. Jeśli chodzi o cebulki to też mam propozycje ale z innej agencji Euro Work. Dziękuję Krzysiu za odpowiedź. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-11 01:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-08-10 17:46:16]:
Tego mi nie mówiła kiedy trzeba płacić tylko podała zawyżoną kwotę jaka może mnie wynieść i że mogę jechac przez przewoźników poleconych przez nich, którzy wożą do nich pracowników albo na własną rękę.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-08-11 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
calkowicie zgadzam się z Twoja opinią
zdjecie uzytkownika
dunno - 2015-08-15 20:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow jak maja sobie sami to zalatwic jak kazdy przyjezdza zielony w temacie a duijndam takich szuka. Nie wiem skad bierzecie te kwoty 500, 400 euro bo nikt takiej wyplaty nie mial nawet na szklarni. max to jest mniej wiecej 300euro zczego 50 ero /tyg na jedzenie. Ale trzeba jeszcze na tej szklarni byc. O ludziach na domku nie bede pisac bo wiadomo ze patologia nie szanujaca innych, egoisci falszywi i brudasy. a potem kary pieniezne ktore biura bardzo czesto ściąga
zdjecie uzytkownika
KaSiA - 2015-08-17 11:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jutro rozmowe kwalifikacyjna przez skype. I z tego co tu czytam to dużo osób chcą ściągnąć, ale czy w takim razie wszystkim zagwarantują pracę?! Tak jak wszystkim zależałoby mi na dużej ilości godzin i nie uśmiecha mi się siedzieć w domku, nic nie robić i niewiele zarobić. Coraz bardziej się zastanawiam czy jest sens z nimi wyjeżdzać
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-17 13:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej ( usunięte przez administratora ) biuro z Hagi i okolic. Dzownią do mnie z ofertą pracy i karzą przyjechać do biura a jak przyjeżdżam to sie rejestruje po raz któryś z kolei żeby na koniec babka mi powiedziała ''jak będziemy mieli dla pani odpowiednią ofertę to sie odezwiemy'' Siedzą tam jedna z drugą i nic tylko wciskają kit ludziom. Kolejny raz zmarnowały tylko mój cenny czas. Obiecuje sobie nigdy więcej się tam nie wybrać. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-17 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KaSiA - 2015-08-17 11:30:16]:
Oni zawsze duzo ludzi potrzebuja ściągac w kolo te same ogloszenia maja na te same firmy.Jakas wielka rotacja tam musi byc ze caly czas ludzi im brakuje.Tak jest jak sie 1 stanowisko np. na pakowni obsadza 4 ludzmi ktorzy chodza na zmiane po 3 dni do pracy.Duijndam pokasuje ich za domki i szafa gra.Jeszcze troche i ludzi im zabraknie w polsce i na kim bidulki beda zarabiac?

ps.szkoda ze nie mozna tutaj wgrac plikow bo bym wam pokazal jak ludzie w tym samym wieku,na tym samym stanowisku i w tym samym czasie zaczynajacy prace moga miec dwie rozne stawki godzinowe :D Takie rzeczy tylko w duijndamiee...
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-08-17 19:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To skoro nie ma pracy przy sortowaniu to nie proponują jakiejś innej, np. przy sprzataniu? Tam podobno jest praca 6 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 22:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2015-08-17 19:08:10]:
No mi też taką zaproponowała, bo tak czy inaczej te magazyny i hale ktoś musi posprzątać..
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-21 16:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy jest ktoś w Holandii przez tą firmę teraz, kto mógłby coś opowiedzieć, czy jest praca, ile godzin, jak zarobki, mieszkanie itp? Bo wybieram się w następnym tygodniu i boję się że nie będzie pracy :/ Bardzo proszę o odpowiedź. Dziękuję z góry! Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-08-21 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do jakiej pracy jedziesz? W kazdej pracy jest inaczej,są rozne godziny.Nie ma tak,ze w kazdej szklarni tak samo.Powinnaś poczytac opinie powyżej to duzo byś sie dowiedziała
zdjecie uzytkownika
mond - 2015-08-21 22:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja niestety nie jestem, ale zapewne wiele osób jest tylko niestety nie wszyscy mają dostęp do internetu czy też nie zajmują się takimi głupotami. Wolny czas poświęcają na ciekawsze rzeczy i nie ma co się dziwić, bo praca przy sortowaniu i pakowaniu owoców czy też warzyw jest wbrew pozorom bardzo męcząca.
zdjecie uzytkownika
mond - 2015-08-21 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja niestety nie jestem, ale zapewne wiele osób jest tylko niestety nie wszyscy mają dostęp do internetu czy też nie zajmują się takimi głupotami. Wolny czas poświęcają na ciekawsze rzeczy i nie ma co się dziwić, bo praca przy sortowaniu i pakowaniu owoców czy też warzyw jest wbrew pozorom bardzo męcząca.
zdjecie uzytkownika
mond - 2015-08-21 22:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja niestety nie jestem, ale zapewne wiele osób jest tylko niestety nie wszyscy mają dostęp do internetu czy też nie zajmują się takimi głupotami. Wolny czas poświęcają na ciekawsze rzeczy i nie ma co się dziwić, bo praca przy sortowaniu i pakowaniu owoców czy też warzyw jest wbrew pozorom bardzo męcząca.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-23 22:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie oni dzwonią do mnie co tydzien bo co tydzien maja inne oferty ale chciala dać mnie na pakownie róż albo na sprzątanie bo potrzebują kogoś z dobrym angielskim właśnie tylko ja im mowilam ze chce wyjechac na koniec sierpnia bo taka mam sytuacje. Ehh no pojade to się przekonam, nie będzie pracy to wrócę, trudno :/ Dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
K. - 2015-08-25 00:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a jak można się skontaktować Asiu? Odp. ja rano bde spr. odp. . Masz możę gg?
Pozdra
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 11:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-08-28 11:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2015-08-25 00:52:54]:
hej. Jedziesz moze przez Duijndam? jak mozesz skontaktuj sie ze mna na gosialubas@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Monalisa - 2015-08-28 11:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja bylam juz 2 razy w pracy przez agencje duijndam.
Czytajac wasze koemntarze stwierdzam ze mialam szczescie, bo i na domku mialam dobre warunki, i fajna prace. mam 20 lat i bylam na cebulkach. pracuje na wiekowce i bedac na domkui za 56 godzin mialam 260 euro ( mam ich ubezpieczenie
)w ciagu 6 tyg nie schodzilam ponizej 45 godz. Chyba to zalezy od koordynatorki bo ja mialam fajna, nawet dzwonilam do niej po godz pracy i odbierala
zdjecie uzytkownika
Benio - 2015-08-28 13:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kazdy pisze co innego i chyba kazda agencja ma plusy i minusy. W duijdamie bylo nawet spoko i w sumie jak se tera odbije w kraju troche to moze zznowu tam pojade jak beda mieli cos dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Popi - 2015-08-29 01:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta koordynatorka to Karolina?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przez telefon a potem na skypie a potem znowu przez tel
Pytania: Pytali mnie co robiłam wcześniej i jak długho i rozmawiałam po angielsku, bo na to stanowisko trzerba znać angielki, ale pytania w miare proste
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 21:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-29 21:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2015-08-25 00:52:54]:
Na ich stronie masz wszystkie numery do jakiego biura chcesz. Ja sie kontaktuje przez Rzeszów bo z lubelskiego najbliżej :) Pozdrawiam i sorry ze tak późno odpisuje ale internetu nie mialam.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-29 22:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2015-08-25 00:52:54]:
Gg nie mam ale mam maila asienka710@gmail.com . Jak coś to czekam na odzew a co wybierasz się do holandii? Kiedy i skąd?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
alert