Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Duijndam international

zdjecie uzytkownika
jola - 2015-04-29 21:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
monika bylas tam oplaca sie jechac?
zdjecie uzytkownika
agawa1233 - 2015-04-30 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może ktoś mi coś napisać o tej firmie/???
zdjecie uzytkownika
cala prawda - 2015-05-01 18:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli ktoś jest na wiekowce nie ma co jechac przez duijndam jesli jestes poza wiekiem czyli masz ukonczone 23 lata jestes dla nich za stara, np w wieku 22 lat zarabiasz na czysto 211 euro czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa. im mniej lat tym mniej hajsu ludzie na czysto dostaja po 160 euro majac 20-20 lat zaznaczam przy godzinach 45 w tyg :) wyplaty zazwyczaj na czas za domki zawsze sie praktycznie placi to samo czyli 88 euro na tydz sporo jak na westland sie trafi i na tamte warunki mieszkalne. koordynatorzy póki oni maja biznes sa kochani prze mili jesli ty czegos juz chcesz masz problem radz sobie :) i tez zalezy na kogo sie trafi.. a co do pracy zalezy gdzie trafisz wszedzie masz normy i gnają jak niewolnikow ale norme da sie wyrobic i robisz jak niewolnik :) Pozdro!
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-05-03 14:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-20 17:34:41]:
Czesc Beata jak juz pojechałas napisz jak tam jest??? tezbedejechac
zdjecie uzytkownika
osoba - 2015-05-03 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sobie załatwisz tak masz. proste :D
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-05-04 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dziś bardzo miła pani zadzwoniła do mnie i mam rozmowę na skype o 16. Ale jak czytam te opinie to się zastanawiam czy jechać czy nie. Może ktoś coś więcej powiedzieć o tej firmie?

PS. Jestem z okolic Olkusza
zdjecie uzytkownika
chetny - 2015-05-06 11:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie zadzwonili z oferta pracy przez wakacje przy kwiatach, normalnie ucze sie i praca na same wakacje bylaby dla mnie super, ktos tez jedzie? jak tak to skad z Polski?
zdjecie uzytkownika
luiwu@interia.pl - 2015-05-06 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dzis mam rozmowe poprzes ta ogencje na skape pracowal moze ktos juz poprzez ta ogencje
zdjecie uzytkownika
luiwu@interia.pl - 2015-05-06 15:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiek - 2015-05-04 11:26:05]:
czesc tez dzis mam o 16stej rozmowe przas skape
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-06 20:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie moj kolega dzis tam byl, wszystko pieknie elgancko, ale mieszkanie to kampingu syf i tyle, pokoj 2 osobowy 1,5m zal
zdjecie uzytkownika
maly - 2015-05-07 00:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luiwu@interia.pl - 2015-05-06 15:47:21]:
witaj i jak bylo z ta rozmowa jak to wygladalo i co pytaja odp
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2015-05-07 21:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z was pod koniec maja do pracy przy kwiatach?
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2015-05-07 21:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o tę ofertę na 25 maja przy selekcji kwiatów lili
zdjecie uzytkownika
domek - 2015-05-08 11:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
narzekacie na warunki mieszkaniowe... byłem, mieszkałem w takich domkach letniskowych i fakt, nie są to domki jednorodzinne o wysokim standardzie. Osobiście mieszkałem w gorszych warunkach. Poza tym jedziecie do pracy, a nie na wczasy. Większość z młodych osób, które wyjeżdża pierwszy raz w życiu jeszcze mało widziała i oczekuje Bóg wie czego. Jak ktoś nie chce pracować to zacznie narzekać na wszystko.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-08 15:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [domek - 2015-05-08 11:20:05]:
Najlepiej w budach jak psy mieszkac a placic jak za hotel,polak ma zap...ć a nie narzekac!Ogarnijcie sie ludzie to nie XVII wiek!
zdjecie uzytkownika
mokaaa - 2015-05-08 18:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w te niedziele z Wrocławia?
zdjecie uzytkownika
lilie - 2015-05-09 22:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alonso - 2015-05-07 21:59:18]:
Ja jade z malopolski, a ty? bylem tam rok temu i bylo ok, domki nie sa jak psy, wszystko normalnie, wiadomo nie ma w srodku jacuzzi hehe ale jest ok. Wazne ze kasa na czas
zdjecie uzytkownika
jola podkarpacie - 2015-05-11 17:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jedzie ktos po niedzieli z tej firmy z okolic rzeszowa zostawiam swoj nr ( usunięte przez administratora ) bo ja tez chyba pojade w czwartek jade do tego biora wiec wszystko bede wiedziec
zdjecie uzytkownika
Alonso - 2015-05-12 15:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do ,,lillie,,. A kiedy jedziesz? i dokładnie gdzie,i kiedy?
zdjecie uzytkownika
Boski - 2015-05-12 18:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jak jest w tej firmie z zaliczkami
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2015-05-12 19:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty masz co tydzień wiec chyba w tym systemie o zaliczce bie ma co mowić
zdjecie uzytkownika
lilie - 2015-05-16 10:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alonso - 2015-05-12 15:31:40]:
Jade w przyszlym tygodniu do nieuw heeten do zrywania paczkow z kwiatkow, wiem, ze pare osob co bylo ze mna w zeszlym roku tez ma jechac to moze sie spotkamy :-)
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-05-17 15:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'cala prawda' co ty wypisujesz ze wszedzie normy, ja mam powyzej 23 lat i normalnie mnie przyjeli i sa tez starsi ludzie, jesli chodzi o wyplaty to sa na czas, domku sa rozne, ale tragedii nie ma bez przesady..

Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przez komunikator Skype. W ogóle nie pytano mnie o doświadczenie. Krótka rozmowa po angielsku, o moim hobby. Mimo, że zaznaczyłem podczas rozmowy że interesuje mnie stanowisko order picker to wysłali mnie do sortowsortowania warzyw i owoców.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-05-17 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chetny - 2015-05-06 11:28:10]:
Razem z koleżanką też jedziemy do pracy przy selekcji kwiatów pod koniec czerwca ;) i jesteśmy ze Śląska
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-05-20 08:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam jechać 24 maja do Westland do pracy w szklarni przy kwiatach .... Jedzie ktoś z Was .... Pozdrawiam :) Joanna
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Duijndam international?
Zadaj pytanie
alert