brak logo

360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k.

Rzeszów

Opinie o 360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k.

anonim 2011-09-22 06:34
Witam osoba która to napisala zapewne jest czlonkiem rodziny. (firma rodzinna) jest wręcz odwrotnie
1
ano 2013-01-02 19:30
zdecydowanie odradzam jakiejkolwiek współpracy!!!!!!!
3
lepiej NIE 2013-04-27 10:54
niestety bardzo nierzetelna firma, odradzam
2
przyszly pracownik 2014-02-18 09:16
Ej no ludzie. Miałem zamiar wysłać tam cv ale jak to czytam to (usunięte przez administratora)
3
greg 2015-04-28 13:21
Nie wiem skąd te opinie powyżej, znam tą firmę od początku powstania, mogę powiedzieć o niej same pozytywne rzeczy. Współpraca bardzo fajna, młody zespół, super imprezy firmowe, wypłaty na czas, umowa o pracę.
1
kazek 2015-10-29 15:15
Firma bardzo dobra, umowa o pracę plus wysokie premie. Nie pracuje w salonie także nie wiem jak jest u doradców, czy kierowników salonów.
1
kazek 2015-10-30 11:55
Ja pracuję w Rzeszowie jako informatyk, żadnych zastrzeżeń nie mam.
Ekwador 2015-11-01 08:38
Ja tam pracuje w salonie od czerwca i jest ok, szef wymaga ale gdzie nie wymaga, kase można za to niezłą zarobić.
Może kiedyś i tak buło jak piszecie , ja tam teraz nie narzekam.pzdr
ASOT 2015-11-01 09:55
Circus to pracodawca gwarantujacy fajną atmosferę pracy, organizują wiele szkoleń doskonalacych umiejetnosci pracownikow oraz konkursów mobilizujacych do lepszych wyników. Sam nigdy sie w tej firmie nie nudziłem i co ważne za dobrą pracę oferują bardzo atrakcyjne wynagrodzenia.
Z całą pewnością jest to wymagajacy pracodawca dla ludzi ktorzy chcą osiągać sukces i świetne zarabiać.
ACITVE 2015-11-02 18:30
Przed zmiana pracy również weszłam na to forum i zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze robię. Ale przekonałam si e na własnej skórze, nie żałuję i więcej nie będe się sugerowała takimi taki forami. Dziwi mnie to co ludzie tu piszą i kompletnie się z tym nie zgadzam. Szefowie potrafią świetnie zarządzać zespołem, zawsze są otwarci na propozycje, a kiedy potrzeba można liczyc na ich wsparcie. panuje tutaj atmosfera rodzinna. Zgadzam się jedynie ze stwierdzeniem, że właściciele sa wymagający, ale jak dla mnie jest to logiczne jeśli chcę miec dobre wyniki. Pracuję z przyjemnością i choć czasami tej pracy jest dużo, to najlepszym wynagrodzeniem sa zarobki, jakich nie miałam do tej pory, a pracowałam już w wielu firmach i korporacjach. Polecam samemu się przekonać.
nergal 2015-12-13 21:44
Pracuję od 3 miesięcy i jest ok, sporo na prowizji idzie zarobić.
Johny 2015-12-13 23:46
Długo sie zastanawiałem czy aplikować do tej firmy po przeczytaniu komentarzy a teraz moge spokojnie stwierdzić, że to chyba konkurencja pisze te posty ;-)

jak dla mnie - chcesz uczciwie pracować i bdb zarabiać to złóż cv.

mi tam pasuje wszystko.
UWAGA NA NICH 2015-12-17 19:32
potwierdzam tą opinię! Dużo się mówi o oszustwach tej firmy.
3
Miro 2016-01-14 22:23
Dla mnie ok, ścigają troche z wynikami ale dzięki temu z mc na mc mam większe premie - to mi gra ;]
Janko 2016-02-18 07:43
po przeczytaniu tych opinii bałem sie zaaplikować ale w koncu zaryzykowalem, cos mi sie wydaje ze hejtują głównie ludzie którym generalnie nie wychodzi i pewnie teraz smarują juz kolejne firmy w ktorych "pracowali".

kasa jest, szkolenia są, wsparcie jest. dla mnie git
WIKA 2016-02-18 14:36
W firmie panuje super atmosfera, ludzie "na górze" są otwarci na pomysły pracowników i zawsze służą pomocą.
Można zarobić naprawdę extra kasę, jeśli tylko komuś się chce.
Pracuje się naprawdę komfortowo, choć przełożeni są wymagający. Ale to logiczne jesli chce się osiągać dobre wyniki i zarabiać gubą kasę.
Negatywne opinie wywodza się chyba od osób, którym nie chce się ptracować i sądzą, że wszytsko zrobi się samo.
Obelisk 2016-02-18 20:03
Nieudacznicy narzekają, a ludzie którym się chce pracować są zadowoleni i dobrze zarabiają na papierze, jak i ja. Firma jest super no i numer jeden wśród dealerów Playa, więc muszą pozostać najlepsi!
greg 2016-02-25 17:09
Bardzo fajnie się pracuje, super atmosfera, młody zespół, super imprezy integracyjne, nie można powiedzieć złego słowa.
emus 2016-04-29 20:24
mi się swietnie pracuje i dobra kasa, najlepsi tu pracują u mnie w salonie i wymiatamy innych :)
xyz 2016-06-28 08:11
Dokładnie :)
abba 2016-09-10 14:26
ja pracuje i jest super, słabiaki nie dają rady, zostają najlepsi :P
1
shhh 2016-09-10 23:21
Pewnie, że jak można liczyć u nich na dobre podwyżki do podstawy zarobków, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest terminowa, wiecie? Nie ukrywam, że ta kwestia mnie najbardcziej interesuje.
1
acomitam 2016-11-02 09:42
Ja pracuje już 2 lata i jest super, nie wiem kto pisze te komenty?
Chyba zwolniona .... bo zawsze kłótliwa byłaś i mało robiłaś.
zaawias 2016-11-02 17:49
Dokładnie :D Pztm kto napisze negatywy? Ci co zwolnieni zostali bo do sprzedaży się nie nadają.
Mi tam dobrze i dobre premie wygarnąć idzie.
Tylko czekać aż coś z nieba Wam spadnie.... i nie spadło
barca 2016-11-30 21:12
Potwierdzam powyższe, też pracuje w salonie w centralnej polsce i jest ok i szefostwo spoko, najlepiej to z premii idzie dostukać, nawet i dwie podstawy, a to już coś jak na tom polskę.
tabasco 2016-11-30 21:20
Pracowalem tam kilka mc ze wzgledu na wyjazd ale jak tylko wroce to zloze jeszcze raz aplikacje.
Kasa fajna, wsparcie fajne, wymagania tez duze ale cos za cos. Mi sie podoba.
Cezar 2016-11-30 21:21
Ja po pół roku pracy awansowałem na Menagera salonu i zarabiam tyle co dyrektor w średniej firmie
gołodupiec 2017-01-18 01:01
piszcie lepiej ile się zarabia na poszczególnych stanowiskach, bo atmosfera w robocie zależy tylko od współpracowników i podejścia do roboty itd...
Zuzanna 2017-03-20 13:47
@tabasco rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w 360 Circus Polska. A co więcej możesz powiedzieć o oferowanych warunkach zatrudnienia i możliwościach rozwoju?
Eny 2017-04-06 09:19
odradzam jakiejkolwiek współpracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Zuzanna 2017-04-06 09:21
@Eny co sprawia, że tak oceniasz firmę? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z 360 Circus Polska.
Zostaw swoją opinię o 360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k.