brak logo

360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k.

Rzeszów

Opinie o 360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k.

anonim 2011-09-22 06:34:38
Witam osoba która to napisala zapewne jest czlonkiem rodziny. (firma rodzinna) jest wręcz odwrotnie
1
ano 2013-01-02 19:30:10
zdecydowanie odradzam jakiejkolwiek współpracy!!!!!!!
2
lepiej NIE 2013-04-27 10:54:12
niestety bardzo nierzetelna firma, odradzam
1
w razie w 2013-12-12 14:34:38
odradzammmmm firemka rodzinna kolesiostwo nic nikomu nie można powiedzieć patrzą jak cie tylko[usunięte przez moderatora] żeby na tobie zarobić albo gdzie ci zrobić tak żebyś to ty im płacił:) podpisanie umowy z ta firma w życiu! same haki wykorzystywane w późniejszym czasie (firma stosuje również zwalnianie przez maila na forum wysłane do wiadomości wszystkich pracowników STRASZAK! miało miejsce kilka lat temu)
noty obciążeniowe za rzeczy wyssane z palca NIE POLECAM! itd itp
zero wsparcia, zero szkolenia (oprócz szkolenia przez Regionalnego)ogólny DRAMAT bałbym się podpisać nowa umowę ponieważ nie stać mnie na współodpowiedzialność za kolegów błędy ja rozumiem jeśli byłbym prezesem a nie szarą myszą na samym spodzie!
2
przyszly pracownik 2014-02-18 09:16:12
Ej no ludzie. Miałem zamiar wysłać tam cv ale jak to czytam to (usunięte przez administratora)
2
Angelo 2014-02-28 09:33:14
Byłem na rozmowie w sprawie pracy i ludzie ... litości! (usunięte przez administratora) Słoma z butów wystaje a zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadał. (usunięte przez administratora) Odradzam wszystkim. Dzwonili to nie odebrałem
2
ktoś 2014-03-31 11:37:21
zdecydowanie ODRADZAM !!!! Nic pozytywnego, tylko straszą karami lub po prostu wystawiają noty karne(usunięte przez administratora)
2
oszusci 2014-07-14 10:55:25
dodatkowo oprocz straszenia karami mydla oczy mozliwosciami awansu.
tylko straty , przez 3 miesiace wspolpracy. prowizje zenujaco niskie- jak sie pozniej okazalo przedstawiali "usrednione". Place przedstawiane przez dyr. nie maja nic wspolengo z rzeczywistoscia.
2
:) 2014-09-08 08:20:42
Oszuści, prostacy i naciągacze. Współpracując z nimi będziesz niewolnikiem a na końcu prawdopodobnie bankrutem - taki jest ich styl działania - wyssać z Ciebie całą kasę, zaszantażować i pozbyć się. Szkoda słów by więcej pisać.
4
uwaga na oszustów 2014-10-27 12:28:44
zgadzam się z przedmówcą. tą firmą powinna zająć się prokuratura
4
życzliwy :P 2014-11-19 13:57:36
Omijać wielkim łukiem, grozi stratą nerwów, cierpliwości i pieniędzy, żałuję, że w ogóle pomyślałem o współpracy z nimi. Lepiej poszukać pracy w "czystym" P4. Z resztą, jaka nazwa taka firma...jeden wielki cyrk :P
4
greg 2015-04-28 13:21:30
Nie wiem skąd te opinie powyżej, znam tą firmę od początku powstania, mogę powiedzieć o niej same pozytywne rzeczy. Współpraca bardzo fajna, młody zespół, super imprezy firmowe, wypłaty na czas, umowa o pracę.
1
kazek 2015-10-29 15:15:50
Firma bardzo dobra, umowa o pracę plus wysokie premie. Nie pracuje w salonie także nie wiem jak jest u doradców, czy kierowników salonów.
1
kazek 2015-10-30 11:55:59
Ja pracuję w Rzeszowie jako informatyk, żadnych zastrzeżeń nie mam.
Ekwador 2015-11-01 08:38:51
Ja tam pracuje w salonie od czerwca i jest ok, szef wymaga ale gdzie nie wymaga, kase można za to niezłą zarobić.
Może kiedyś i tak buło jak piszecie , ja tam teraz nie narzekam.pzdr
ASOT 2015-11-01 09:55:34
Circus to pracodawca gwarantujacy fajną atmosferę pracy, organizują wiele szkoleń doskonalacych umiejetnosci pracownikow oraz konkursów mobilizujacych do lepszych wyników. Sam nigdy sie w tej firmie nie nudziłem i co ważne za dobrą pracę oferują bardzo atrakcyjne wynagrodzenia.
Z całą pewnością jest to wymagajacy pracodawca dla ludzi ktorzy chcą osiągać sukces i świetne zarabiać.
ACITVE 2015-11-02 18:30:36
Przed zmiana pracy również weszłam na to forum i zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze robię. Ale przekonałam si e na własnej skórze, nie żałuję i więcej nie będe się sugerowała takimi taki forami. Dziwi mnie to co ludzie tu piszą i kompletnie się z tym nie zgadzam. Szefowie potrafią świetnie zarządzać zespołem, zawsze są otwarci na propozycje, a kiedy potrzeba można liczyc na ich wsparcie. panuje tutaj atmosfera rodzinna. Zgadzam się jedynie ze stwierdzeniem, że właściciele sa wymagający, ale jak dla mnie jest to logiczne jeśli chcę miec dobre wyniki. Pracuję z przyjemnością i choć czasami tej pracy jest dużo, to najlepszym wynagrodzeniem sa zarobki, jakich nie miałam do tej pory, a pracowałam już w wielu firmach i korporacjach. Polecam samemu się przekonać.
nergal 2015-12-13 21:44:41
Pracuję od 3 miesięcy i jest ok, sporo na prowizji idzie zarobić.
Johny 2015-12-13 23:46:21
Długo sie zastanawiałem czy aplikować do tej firmy po przeczytaniu komentarzy a teraz moge spokojnie stwierdzić, że to chyba konkurencja pisze te posty ;-)

jak dla mnie - chcesz uczciwie pracować i bdb zarabiać to złóż cv.

mi tam pasuje wszystko.
uwaga na circus360 2015-12-17 10:49:27
Zdecydowanie nie polecam, nie współpracujcie z ta firmą, nic u nich nie zarobicie a tylko poniesiecie straty
2
UWAGA NA NICH 2015-12-17 19:32:18
potwierdzam tą opinię! Dużo się mówi o oszustwach tej firmy.
2
Miro 2016-01-14 22:23:38
Dla mnie ok, ścigają troche z wynikami ale dzięki temu z mc na mc mam większe premie - to mi gra ;]
Janko 2016-02-18 07:43:02
po przeczytaniu tych opinii bałem sie zaaplikować ale w koncu zaryzykowalem, cos mi sie wydaje ze hejtują głównie ludzie którym generalnie nie wychodzi i pewnie teraz smarują juz kolejne firmy w ktorych "pracowali".

kasa jest, szkolenia są, wsparcie jest. dla mnie git
WIKA 2016-02-18 14:36:22
W firmie panuje super atmosfera, ludzie "na górze" są otwarci na pomysły pracowników i zawsze służą pomocą.
Można zarobić naprawdę extra kasę, jeśli tylko komuś się chce.
Pracuje się naprawdę komfortowo, choć przełożeni są wymagający. Ale to logiczne jesli chce się osiągać dobre wyniki i zarabiać gubą kasę.
Negatywne opinie wywodza się chyba od osób, którym nie chce się ptracować i sądzą, że wszytsko zrobi się samo.
Obelisk 2016-02-18 20:03:11
Nieudacznicy narzekają, a ludzie którym się chce pracować są zadowoleni i dobrze zarabiają na papierze, jak i ja. Firma jest super no i numer jeden wśród dealerów Playa, więc muszą pozostać najlepsi!
greg 2016-02-25 17:09:09
Bardzo fajnie się pracuje, super atmosfera, młody zespół, super imprezy integracyjne, nie można powiedzieć złego słowa.
Zenek 2016-03-24 18:49:39
znam dużo osób które w tej firmie pracowały, wszyscy tylko do tego dopłacili, kary, straszenie wekslami i psełdo dyrektor co sobą nic nie reprezentuje- słoma z butów
2
emus 2016-04-29 20:24:06
mi się swietnie pracuje i dobra kasa, najlepsi tu pracują u mnie w salonie i wymiatamy innych :)
Odradzam 2016-05-09 19:34:21
doradcy tam mają za wszystko kary i w efekcie nic nie zarabiają tylko dopłacają, zastraszani wekslami. Omijajcie ich szerokim łukiem!!!
1
xyz 2016-06-27 14:08:25
Czytałem opinie, zanim się zdecydowałem na współpracę i postanowiłem zaryzykować. Na początku wszystko super, kolorowo, obiecywano wysokie wypłaty, natomiast już przy podpisaniu dokumentów wszystko odbywało się na pół gwizdka, dali do podpisania oświadczenia, że zapoznałem się z różnymi regulaminami i zasadami, których jak dotąd nie zobaczyłem na oczy, a na prośbę o wgląd slyszałem "jest to możliwe". Praca za podstawę, a jak udało się zrobić plan, tak premii jak dotąd nie widziałem na oczy :) Dodatkowo straszą karami za braki w umowach, które to wynikają z tego, że brak było należytego przygotowania do pracy i właściwego szkolenia. Nikt Was porządnie nie przygotuje, nie poinformuje o mniej lub bardziej oczywistych kwestiach, a później płaćcie. Umywanie rąk przy każdej okazji i odsyłanie z każdą sprawą do kogoś innego, dopóki Ci się odechce pytać. Zabraknie Ci 1 umowy do planu? Pożegnaj się z premią :) Jakbym wiedzial, to bym się dwa razy zastanowił. NIE POLECAM!!
4
xyz 2016-06-27 14:49:11
Dostajesz kilkanaście dokumentów do podpisu z czego każdy dotyczy czego innego, uwierz że łatwo się zagubić, kiedy nie masz dłuższego czasu na zapoznanie się. Wydawało mi się, że wszystkie dokumenty mam, dopiero w domu zauważyłem czego brakuje. Skoro przez dłuższy czas ktoś cię zbywa, to znaczy że czas opuścić ten cyrk. Albo ktoś skorzysta z rady, albo nie :) Każdy ma swój rozum.
xyz 2016-06-28 08:11:05
Dokładnie :)
abba 2016-09-10 14:26:13
ja pracuje i jest super, słabiaki nie dają rady, zostają najlepsi :P
1
shhh 2016-09-10 23:21:19
Pewnie, że jak można liczyć u nich na dobre podwyżki do podstawy zarobków, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest terminowa, wiecie? Nie ukrywam, że ta kwestia mnie najbardcziej interesuje.
1
UWAGA NA NICH 2016-10-29 20:38:15
nie polecam, tam się nie zarabia, oni tylko wykorzystują ludzi, nie płacą ...
3
acomitam 2016-11-02 09:42:22
Ja pracuje już 2 lata i jest super, nie wiem kto pisze te komenty?
Chyba zwolniona .... bo zawsze kłótliwa byłaś i mało robiłaś.
zaawias 2016-11-02 17:49:19
Dokładnie :D Pztm kto napisze negatywy? Ci co zwolnieni zostali bo do sprzedaży się nie nadają.
Mi tam dobrze i dobre premie wygarnąć idzie.
Tylko czekać aż coś z nieba Wam spadnie.... i nie spadło
barca 2016-11-30 21:12:03
Potwierdzam powyższe, też pracuje w salonie w centralnej polsce i jest ok i szefostwo spoko, najlepiej to z premii idzie dostukać, nawet i dwie podstawy, a to już coś jak na tom polskę.
tabasco 2016-11-30 21:20:49
Pracowalem tam kilka mc ze wzgledu na wyjazd ale jak tylko wroce to zloze jeszcze raz aplikacje.
Kasa fajna, wsparcie fajne, wymagania tez duze ale cos za cos. Mi sie podoba.
Cezar 2016-11-30 21:21:42
Ja po pół roku pracy awansowałem na Menagera salonu i zarabiam tyle co dyrektor w średniej firmie
Plum 2016-12-01 14:39:02
Różnie bywa :) Najgorzej z premiami, jak już dostaniesz, to mniej, niż powinieneś i jeszcze nikt ci nie potrafi powiedzieć dlaczego, unikają tematu.
Zostaw swoją opinię o 360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 360 Circus Polska Sp. z o.o. Sp. k.