Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Provident Polska S.A.

zdjecie uzytkownika
jasty - 2013-11-01 18:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [melon - 2013-10-29 22:02:18]:
Tak samo jak w każdym innym Call Center. Może w lepszej atmosferze tylko ;-)
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-11-07 18:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Providencie jest wspaniała, nie ma nacisków wszyscy się kochają a jakie zarobki, sam miód.
zdjecie uzytkownika
Napoleon - 2013-11-07 18:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2013-11-07 18:38:53]:
Tak potwierdzam sam tam pracowałem,zarobiłem tyle,że byłem najbogatszy na oddziale. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
milo - 2013-11-19 15:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim, prośba o informacje dotyczące stanowiska Kierownika w Dziale Sprzedaży. Jakie firma proponuje wynagrodzenie? Jakie daje narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
jasty - 2013-11-20 05:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milo - 2013-11-19 15:49:34]:
Tak samo jak każdym kierownikom . Może w lepszej atmosferze tylko
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-11-20 11:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Napoleon - 2013-11-07 18:46:45]:
Napoleonie jaki to oddział na którym przebywasz.
zdjecie uzytkownika
milo - 2013-11-20 13:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasty - 2013-11-20 05:58:41]:
Jeśli znasz warunki, prośba o bardziej precyzyjną odpowiedź. W jakich granicach podstawa, prowizja, jaka fura itp.
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2013-11-24 11:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2013-11-20 11:36:14]:
A na jakim oddziale mogę przebywać po pracy w Provident Polska.
Na tą chwile to już mnie wypuścili, ale na przedstawiciela już nie mogę wrócić bo twierdzą ,że normalnych nie potrzebują.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-11-24 22:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda gadać,praca za marne grosze,i ciągłe naciski kierownika(codzienne sms)Żeby troche zarobić trzeba zmarnować dużo czasu i zdrowią.Pracuję w Providencie więc piszę to z własnego doświadczenia.Bardzo ciężko przejmuje sie rejestr klientów po innym doradcy (który nauczył złych nawyków swoich klientów},to tak jak trudno odłuczyć człowieka złych nawyków .Żeby wszystko na nowo dobrze ustawić trzeba dużo wysiłku i sprytu.Jezeli chodzi o bezpieczeństwo -niebezpiecznie,mnie to spotkało już w pierwszym miesiącu pracy.Właśnie rezygnuje z tej pracy.....
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Doradca - 2013-10-12 13:48:23]:
JA mam 180 klientów i zarabiam od 2500 do 4000 brutto. Czyli chcieć to móc.
zdjecie uzytkownika
łoś - 2013-12-05 11:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08]:
Tak masz racje, tylko zapomniałeś jeszcze dodać, że jest to najmilsza praca na świecie i dziwi Cie fakt że cała Polska tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-12-05 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08]:
to twoja jedyna praca jak sie domyslam a z tymi zarobkami to ......czesciej 2500 brutto chyba co ja mialem rejestr 150 i caly tydzien w[usunięte przez moderatora] ....... zeby zarobic
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2013-12-06 22:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę się nie łudzić. Firma nastawiona typowo na sprzedaż i ogłupianie klientów. Zarabiają tylko am , dm i reszta. Doradcy klienta tyrają za grosze, a pracują najwięcej.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2013-12-06 23:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2013-11-24 22:07:01]:
jakie niebezpieczeństwo cie spotkało...? bez problemu można zrezygnować z pracy u nich?
zdjecie uzytkownika
byly kierownik - 2013-12-07 13:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grażyna - 2013-12-06 22:58:26]:
Zwracam się do kierowników i doradców jednocześnie - rzucajcie tą prace i zakładajcie sprawy sądowe w sądach pracy,a wygracie o co byście nie założyli (za nadgodziny,psychiczne znęcanie itp).

PS. Chylę czoła przed doradcami bo to właśnie ich zdrowie psychiczne jest najbardziej narażone na próbę czasu.
zdjecie uzytkownika
uciekinier - 2013-12-20 13:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie się podział Mój wpis sprzed paru dni.
zdjecie uzytkownika
stały bywalec - 2014-01-01 12:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MODELATOR PROVIDENT W ZWIĄZKU Z NOWYM ROKIEM ŻYCZĘ CI SUKCESÓW ZAWODOWYCH.
zdjecie uzytkownika
Door Financial - 2014-01-01 12:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapraszam do współpracy byłych jak i obecnych doradców providenta, zarobki to 7% za zbiórkę i 50 zł, za każdą umowę.
Zapewniam,iż tu nie stosuje się nacisków.
Door Financial Polska Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-01-03 11:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stały bywalec - 2014-01-01 12:35:28]:
ja tez skladam zyczenia wszelkiej pomyslnosci w nowym roku (usunięte przez administratora) z .........prowidenta
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-01-03 11:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-01-03 11:32:28]:
a przedstawicielom zycze duzego dystansu szczegolnie tym dla ktorych jest to praca dodatkowa ktora miala byc przyjemnoscia a dzieki podejsciu i niekompetencji niby kierownikow stala sie jakims koszmarem a tak swoja droga popytajcie kim byli zanim zostali AM DM zapewne niespelnionymi karierowiczami gdzies tam i tutaj sie realizuja bo w normalnych warunkach dawno mieli by wyroki w zawieszeniu za mobing, uporczywe nekanie itd
zdjecie uzytkownika
jeszcze doradca - 2014-01-05 22:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2014-01-03 11:42:42]:
Zgadzam się z Tobą w 100%,ta praca to jakiś koszmar,ale zdarzają się i dobrzy kierownicy czyli normalni jak na te warunki pracy,mowa oczywiście o DM-ach.
Mieliśmy takich w oddziale Stalowo Wolskim, piszę mieliśmy bo złożyli wymówienia w okresie świątecznym. Powód jest prosty,jak się jest dobrym dla swoich doradców nie można być dobrym pracownikiem w oczach kadry wyższej AM, ROM.
Ale powinni wiedzieć,że w naszych wspomnieniach pozostaną wielcy w przeciwieństwie do tej kadry która została.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-15 16:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08]:
Ja też z powodu braku pracy chciałam pójść na doradcę ale po pierwszym szkoleniu o zasadach bezpieczeństwa jak to należy siadać w domu klienta żeby nie dostać nożem w plecy i po podpisaniu weksla in blanco na ponoć 16000 zł. zrezygnowałam z czego mój kierownik nie był zadowolony od razu z sympatycznego pana stał się gburowatym facetem. Sami bardzo dobrze się zabezpieczają a ciebie wysyłają jak mięso armatnie za parę złotych przynajmniej na początku tak tłumaczyli 100 150 zł tygodniowo. Szkoda mi tylko że dalej nie mam pracy ale może coś trafię.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-01-18 22:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech mi ktoś powie ile mogę realnie zarobić jako doradca firmy pożyczkowej provident bo pracuję fizycznie po 12 godzin przez co na nic nie mam czasu a po powrocie do domu myślę tylko o tym żeby położyć się spać i chcę rzucić tę brudną robotę a w moim mieście provident szuka doradców klienta i poważnie się zastanawiam na tą ofertą.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Jawor
(dolnośląskie)
Doradcy Klienta zamieszkałych na terenie JAWOR, SNOWIDZA, GMINA MĘCINKA i OKOLICE Praca Doradcy polega na: Pozyskiwaniu nowych klientów Współpracy z obecnymi klientami Provident Cotygodniowym zbieraniu rat od swoich klientów Oczekujemy: Umiejętności lub predyspozycji sprzedażowych Umiejętności lub predyspozycji w obsłudze klienta Nastawienia na realizację celów, zadań Umiejętności organizacji pracy w
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-01-18 22:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam że ludzi się nie boję,jestem wysoki i umięśniony no i szukam czystej pracy.
zdjecie uzytkownika
stały bywalec - 2014-01-19 12:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-01-18 22:40:28]:
Nawiązując do Twojego zapytania odpowiem tak.
Praca czyściutka w niej się nie ubrudzisz bo jako nowy dostaniesz ok 30 klientów do obsługi,wiec się zbytnio nie nachodzisz. Zarobisz jakiś 50 do 100 zł. brutto tygodniowo. I nie klientów powinieneś się obawiać, bo to z reguły biedni ludzie borykający się z problemem przeżycia z dnia na dzień.
Powinieneś się obawiać raczej o swoją silną posturę, bo jeżeli nie zapanujesz nad sobą i nie uodpornisz na sposoby zachowań kierownictwa względem Doradców a będzie trudno uwierz Mi to możesz napytać sobie kłopotów natury prawnej. Bo jak wiesz nietykalność jest karalna.
ale ludzie płacą za ekstremalne przeżycia a Ty będziesz miał je za darmo i oczywiście jeszcze zarobisz trochę co tydzień. Powodzenia życzę.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Provident Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x