Provident Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Provident Polska S.A.

agsz 2014-05-19 11:33:29
ja! to był straszny czas
agsz 2014-05-19 11:36:42
Chyba zartujesz????!!!!!!!!!!
Kama 2014-05-21 16:18:31
To juz moja trzecia pozyczka z firmy Provident mimo gadania ze za wysoki procent ludzie i tak sie tam zaporzyczaja a pozniej biadola jak to im ciezko mimo ze wiedza jaki procent jest naliczany.Osobiscie jestem zadowolona splacam jak moge i trafiaja sie super oferty.
wacek 2014-05-21 22:33:45
Propaganda,to jest to co was wyróżnia spośród wszystkich firm pozabankowych.
Zbaiw 2014-05-22 06:15:13
No właśnie raczej żaden klient by nie powiedział, że jest zadowolony z pożyczki... To normalne, że każdy chciałby jej uniknąć
doradca 2014-05-25 17:26:28
Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują a tu zaraz się wykreśla
dzieki 2014-05-26 16:29:26
co powiecie wiecej o pracy w Provident? Jakieś wady/zalety? Napiszcie wszystko co wiecie, bo chce pilnie zlozyc papiery do nich.
Nick 2014-05-27 21:18:00
Przecież już jeden etat u nich masz administratorze.
Staszek 2014-05-31 02:41:25
Wiecie ile może zarobić doradca klienta w provident, czy wynagrodzenie jest prowizyjne, czy pensja jest stała?
doradca 2014-05-31 21:00:44
Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują na temat pracy w providencie a tu zaraz się wykreśla
olo 2014-06-02 17:11:41
siedlecki.d zadzwoń do mnie (usunięte przez administratora)jesteś rom w firmie provident
2
PROVIDENTKA:) 2014-06-03 17:45:17
1-2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
PROVIDENTKA:) 2014-06-03 17:45:45
1-2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
PROVIDENTKA:) 2014-06-03 17:46:16
1-2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
PROVIDENTKA 2014-06-04 06:43:14
2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
Nick 2014-06-04 07:43:23
Ale wpisów a jak przytłumiło wcześniejsze wpisy informujące o pełnej kontroli tego portalu przez Providenta.
magda 2014-06-04 14:02:08
siema, wwidze ze szukaja nowych pracownikow do providenta, co sie dzieje? rotacje czy ruszaja jakies nowe projekty?
doradca 2014-06-05 06:51:02
Zwalniamy się nagminnie, bo mobbing nie do zniesienia,szkoda że nie można tego tu opisać, bo w pełni kontrolują ten portal.
magda 2014-06-05 12:41:48
@doradca, mysle ze mozna opisac, byleby kulturalnie :) to o co chodzi z tym mobingiem? groza zwolnieniem za byle co?
doradca 2014-06-05 22:56:29
Kulturalnie opisać- to znaczy tak jak by provident to widział, bo inaczej wykreśli co mu nie będzie pasować. Szkoda mojego czasu, ale jeżeli znasz jakiś niezależny portal to podaj adres,a opiszę Ci horror tej pracy. Oczywiście będziesz musiała potwierdzić ,że masz 18 lat.
1
kobieta 2014-06-19 15:58:51
...w firmie Provident pracowałam siedem lat na stanowisku Kierownika ds Rozwoju...to jeden z lepszych jak nie najlepszych pracodawców na rynku, świetne zrobki, świetni ludzie, którzy tworzyli doskonałą atmosferę w pracy...okres pracy w tej firmie, to dla mnie tak naprawde siedem tłustych lat w moim życiu...niestety choroba zrobiła swoje i musiałam rozstać się z firmą...pracowałam w dwóch innych firmach pożyczkowych, ale bez porównania z Providentem...bardzo dobrze mówię i będę mówiła o tej firmie...szczrze polecam...
Gacek 2014-06-20 07:46:02
ADMINISTRATORZE to piękny wpis, tak piękny, że czytam go bez przerwy na okrągło i szkoda tylko, że to propaganda providencka nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
kobieta 2014-06-20 08:44:46
...to nie propaganda, ale prawda...nie wiem jak jest dzisiaj, ale wiem jak było kiedyś...w Providencie pracowałam za 3.000zł jeszcze cztery lata temu, a dzisiaj wykonuję podobna pracę za podstawę 1.200zł, a reszta jest praktycznie nieosiągalna, więc się nie dziw, że wracam myślami do Providenta...
doradca 2014-06-20 11:11:36
Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują na temat pracy w providencie a tu zaraz się wykreśla
1
magda 2014-06-23 14:17:59
@kobieta to czemu odeszłaś z providenta, czy moze cie zwolnili? 3 tysiace konkurencyjna pensja, powiesz na jakim stanowisku, pewnie doradca klienta?
Koko 2014-06-25 06:37:55
Prawda jest taka ze przy swoich wadach provident jest i jak wskazuje niewypał Dorfina jeszcze bardzo długo bedzie najlepszy na rynku. Jak ktoś ma wybierać prace w tej branży to nie ma co sie zastanawiać bo inne firmy nie maja nic lepszego . Robota dla tych ktorzy chcą zasuwac ciężko ale za dobre pieniądze, socjal i opiekę medyczna . Ci co wola mieć wolne spokój i mało kasy niech siedzą w domu i marudzą . Prosty wybór.
MARUDA 2014-06-25 07:47:57
Masz racje, wszystkim zatrudnionym w providencie jest dobrze, jest im bardzo dobrze,jest im tak dobrze,że dobrze im tak ,że tak im jest. Ja jednak wybieram tą opcje ( wolne i spokój ) bo zdrowie psychiczne jest najważniejsze i żadna ich opieka medyczna czy socjal nie powstrzyma świra z którym można zakończyć tą prace. Ale wybór pracy należy do każdego z osobna- jeżeli lubicie sporty ekstremalne i jazdę bez trzymanki to spróbujcie.
KAŻDY JEST KOWALEM WŁASNEGO LOSU.
2
magda 2014-06-25 12:38:25
@maruda, a nie uwazasz ze taka praca jak opisujesz to raczej specyfika stanowiska? chyba w innych firmach nie jest łatwiej, chyba taki sam sport ekstremalny :) ja tę prace rozważam, bo mimo ze moze byc ciezko to chociaz jakos dbają o pracownika- wnioskuje to z tego co czytam na tym forum. podaj mi firme ktora oferuje lepsze warunki to chętnie rozważę, dzieki
1
MARUDA 2014-06-25 15:04:21
Też umiem czytać i wiem ,że wyczytać tu można tylko to co provident zaakceptuje,resztę wykreśla.
ttt 2014-06-25 15:33:15
Uwaga starasz się o pracę nie dawaj kserować dowodu bo oszuści z Providenta mogą
załatwić: że przyjdziesz po pracę a wezmą na ciebie kredyt.Ot taka niespodzianka!
Koko 2014-06-25 16:09:24
Maruda, Twój wybór i ja go szanuje a Ty obrażasz ludzi ktorzy maja inne zdanie niz Ty i z jakiś powodów zawierają kontrakt z firma na zasadzie : wiem ze bedzie cieżko ale coś za coś i wybierają coś . Znam wielu ktorzy wybierali spokój a potem żałowali jak po paru miesiącach nie wystarczało na rachunki i kończyło siecrozstala robota na dwa etaty i zamiesza kasę . Ot życie. Ale jak napisałeś kazdy kuje swój los, sa tez tacy co wybierają zasiłki i tez dają radę
magda 2014-06-25 18:17:04
czyli jednak uważasz ze na tle innych firm z branzy Provident zle wypada? bo juz sie pogubiłam trochę...
Gacek 2014-06-25 19:54:48
Ja też pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują na temat pracy w providencie a tu zaraz się wykreśla
magda 2014-06-26 12:12:50
@gacek, przeciez są tez negatywne opinie, nie tylko pozytywne.. powiesz co Ci niepasuje w Prowidencie? może "nie wykreślą"
magda 2014-06-26 16:16:40
ale przeciez ja nie pracuje w providencie, wiec nie wiem o czym piszesz. widze tu różne opinie po prostu i dobre i złe.. twoim zdaniem nie ma opcji ze ktos naprawde chwali tę firmę i cos mu sie w niej podoba i powinny tu byc same negatywy?
pkapuś 2014-06-26 18:35:59
a ja sobie ściągnąłem cały internet i nie muszę się już martwić.
pkapuś 2014-06-27 01:46:29
Do wszystkich na całej ziemi!!!!!!!!!!!
Pozdrawienia z Zanzibaru.
wacek 2014-06-28 21:34:53
Ile kosztuje wykupienie od go work takiego złotego profilu o którym tu ktoś napisał i zaraz go wykreślili.
magda 2014-06-30 17:55:43
właśnie gdybyście napisali obiektywnie o providencie kulturalnie bez takich epitetów to pewnie by zostało, poza tym negatywne opinie wyżej zostały :)
doradca 2014-07-02 06:40:23
Wyżej zostały tylko obiektywne wpisy pochwalne, bo tylko takie mogą się tu znajdować, za zgodą firmy Provident.
studentka 2014-07-02 14:41:06
cześć, a ja chciałam się dowiedzieć dlaczego aż tyle nowych ofert pracy ruszyło we wszystkich oddziałach. rozwijacie się , czy takie sa rotacje? bo chciałam się na wakacje zaczepic i nie wiem co myśleć..
1
on 2014-07-02 17:33:15
Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja....
więcej info na: szek@wp.pl
ALFA 2014-07-02 23:43:32
Teraz droga studentko teścik na inteligencje- dlaczego pracownicy rezygnują z etatów we wszystkich oddziałach- no pomyśl.
studentka 2014-07-03 16:39:31
nie wiem czemu rezygnują, najczęściej powodem jest pewnie płaca. ja akurat nie oczekuje nie wiadomo jakiej pensji bo wiem że mozna się tu dostać bez doświadczenia i to w zasadzie bardziej praca dorywcza. myslę że na tylke żeby zarobić na moje własne potrzeby to Ppovident styknie. chodzi mi o pracę przez dosłownie kilka miesięcy
obiektywna 2014-07-11 17:38:40
To ja teź Wam powiem chociaż nie wiem czy zdążycie przeczytać zanim usuną :-)
Mam ogólny staż pracy kilkanaście lat. Pracowałam i u prywaciaza i w korporacji jeszcze przed Providentem więc mam skalę porównawczą .
To co tam się wyprawia z ludźmi to przechodzi ludzkie pojęcie .
Praca minimum od 9 do 21 w terenie.
Ludzie nie mają tam życia prywatnego, matki widzą swoje dzieci tylko rano odwozac je do szkoły.
Ciągle jesteś monitorowania przez telefon czy napewno jesteś w pracy.
Świątek piątek telefony od klientów bo przeciez kierownikiem jesteś to reaguje jak twój człowiek nie dotrze na czas do klienta .
40h tygodniowo to robisz w 3 dni reszta to powinny być nadgodziny ale nikt Ci za nie nie zapłaci boP masz zadaniowy czas pracy i nikogo to nie obchodzi, że nie dasz rady być w 3 miejscach
jednocześnie.
Kompletne wyniszczenie organizmu i nerwica to wszystko czego dorobilam się w Providencie
Nie róbcie krzywdy sobie i swoim bliskim, jeśli kogoś interesują szczegóły i jeszcze ma ochotę składać tam papiery dam namiar na dobrego specjalistę :-)
2
MARUDA 2014-07-11 20:42:15
Ja zdążyłem przeczytać i powiem Ci, że teraz po odejściu możesz mieć tylko lepiej ,życie nie będzie Ci tak szybko umykać.
2
hahaha 2014-07-15 14:25:48
mobbing..sms-y nawet o 23,30..łażenie po chałupach i proszenie nieznajomych ludzi o podpisanie umowy(hucznie nazwane marketingiem)..WSTYD...co tydzień trzeba miec nowego klienta..starzy nie mogą się spłacać..ważne jest netto-musi być na plus..nie ważne jak to zrobisz..możesz zadłużyć rodzinę ,znajomych etc..tylko wybrańcy kierownika dostają zgłoszenia..dla innych nie ma..szukaj sam!
1
wlasna dzialanosc 2014-07-15 17:34:07
w ofercie widze ze nie chcecie ludzi z wlasna dzialalnoscia, ale ja tak wole - mniejszy podatek zaplace. tak pracowalam u konkurencji i zaoszczedzilam na podatku na wesele. napiszcie czy tak sie da
ESEM 2014-07-15 23:12:17
Da się, wszystko się da żeby tylko złapać jeszcze jednego do motywowania jak opisali to obiektywna i hahaha. A dla kontroli wewnętrznej będziesz od razu podejrzanym potencjalnym złodziejem i tak będziesz traktowany przez cały okres gehenny jaką przejdziesz na etacie w tej firmie.
mike 2014-07-16 08:46:01
witam. wlasnie zjezdzam z Irlandii do Polski. w ofercie pracy zarobki są tygodniowe, to podobnie jak tutaj (pomijam roznice w zarobkach choc w PL zycie tansze). napiszcie czy są przelewy czy do reki?
Zostaw swoją opinię o Provident Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Provident Polska S.A.