Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Provident Polska S.A.

zdjecie uzytkownika
jeszcze przectawiciel - 2013-10-11 11:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-09-09 21:38:17]:
Witam jak pan to ładnie napisał wszystko zależy od rejestru . To prawda ja na zarobki nie narzekam mam je bardzo dobre Chociaż jestem zwykłym przedstawicielem. Głównie dzięki Nd. promocją i sprzedaży klientów. Ale to sam je wypracowałem przejeżdżając średnio 450 km w tygodniu w ciągu 2 lat zmieniałem już 3 razy samochód . Gdyby nie kierownicy którzy każą podpisywać umowy z zgłoszeń to bym miał jakieś 95% zbiórek a tak lipa zaledwie 83%. W tej firmie to kierownicy są problemem bo jak maja oni jakąś promocje to karzą walić umowy przedstawicielom bez opamiętania a potem są braki dla przedstawicieli. A jak człowiek się przeciwstawia to słyszy ze jak mu sie nie podoba to [usunięte przez moderatora]
A gdyby chciał pan podyskutować rzeczowo to bardzo proszę ja już mogę bo i tak zamierzam się zwolnic z tej firmy bo prawda jest taka że można tu zarobić bardzo dobrze (oczywiście nie od razu)ale z czasem człowiek ma dojść tego ze jakiś [usunięte przez moderatora] się wtrąca nie pytając się o zdanie przedstawiciela o danego klijęta/ki czy można tam jeszcze dać następne Nb. Albo jak ma złu dzień to cie zjedzie ze masz złe wyniki a potem się dowiadujesz od znajomej z administracji ze jesteś w pierwszej piątce w regionie z sprzedaży i zbiórek, [usunięte przez moderatora]. Ja na szczęście dostałem awans w swojej firmie i podwyszkę wiec w najbliższym czasie pożegnam Firmę Providęt :)
zdjecie uzytkownika
Doradca - 2013-10-12 13:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jeszcze przectawiciel - 2013-10-11 11:32:36]:
Jak tak dobrze zarabiasz to morze się pochwal ile,bo przy takich kosztach uzyskania tego dobrego zarobku,to są jakieś niesamowite kwoty.
Mniemam iż rejestr jaki obsługujesz to jakieś 300-400 klientów
zdjecie uzytkownika
ehhhhh - 2013-10-28 21:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jeszcze przectawiciel - 2013-10-11 11:32:36]:
Za błędy nigdy bym cię nie przyjęła do pracy. Chyba, że na kasę.
zdjecie uzytkownika
melon - 2013-10-29 22:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś z Was orientuje się jak wygląda praca "na słuchawce" w centrali w Warszawie ?
zdjecie uzytkownika
jasty - 2013-11-01 18:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [melon - 2013-10-29 22:02:18]:
Tak samo jak w każdym innym Call Center. Może w lepszej atmosferze tylko ;-)
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-11-07 18:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Providencie jest wspaniała, nie ma nacisków wszyscy się kochają a jakie zarobki, sam miód.
zdjecie uzytkownika
Napoleon - 2013-11-07 18:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2013-11-07 18:38:53]:
Tak potwierdzam sam tam pracowałem,zarobiłem tyle,że byłem najbogatszy na oddziale. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
milo - 2013-11-19 15:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim, prośba o informacje dotyczące stanowiska Kierownika w Dziale Sprzedaży. Jakie firma proponuje wynagrodzenie? Jakie daje narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
jasty - 2013-11-20 05:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milo - 2013-11-19 15:49:34]:
Tak samo jak każdym kierownikom . Może w lepszej atmosferze tylko
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-11-20 11:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Napoleon - 2013-11-07 18:46:45]:
Napoleonie jaki to oddział na którym przebywasz.
zdjecie uzytkownika
milo - 2013-11-20 13:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasty - 2013-11-20 05:58:41]:
Jeśli znasz warunki, prośba o bardziej precyzyjną odpowiedź. W jakich granicach podstawa, prowizja, jaka fura itp.
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2013-11-24 11:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2013-11-20 11:36:14]:
A na jakim oddziale mogę przebywać po pracy w Provident Polska.
Na tą chwile to już mnie wypuścili, ale na przedstawiciela już nie mogę wrócić bo twierdzą ,że normalnych nie potrzebują.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-11-24 22:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda gadać,praca za marne grosze,i ciągłe naciski kierownika(codzienne sms)Żeby troche zarobić trzeba zmarnować dużo czasu i zdrowią.Pracuję w Providencie więc piszę to z własnego doświadczenia.Bardzo ciężko przejmuje sie rejestr klientów po innym doradcy (który nauczył złych nawyków swoich klientów},to tak jak trudno odłuczyć człowieka złych nawyków .Żeby wszystko na nowo dobrze ustawić trzeba dużo wysiłku i sprytu.Jezeli chodzi o bezpieczeństwo -niebezpiecznie,mnie to spotkało już w pierwszym miesiącu pracy.Właśnie rezygnuje z tej pracy.....
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Doradca - 2013-10-12 13:48:23]:
JA mam 180 klientów i zarabiam od 2500 do 4000 brutto. Czyli chcieć to móc.
zdjecie uzytkownika
łoś - 2013-12-05 11:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08]:
Tak masz racje, tylko zapomniałeś jeszcze dodać, że jest to najmilsza praca na świecie i dziwi Cie fakt że cała Polska tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-12-05 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2013-12-04 19:04:08]:
to twoja jedyna praca jak sie domyslam a z tymi zarobkami to ......czesciej 2500 brutto chyba co ja mialem rejestr 150 i caly tydzien w[usunięte przez moderatora] ....... zeby zarobic
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2013-12-06 22:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę się nie łudzić. Firma nastawiona typowo na sprzedaż i ogłupianie klientów. Zarabiają tylko am , dm i reszta. Doradcy klienta tyrają za grosze, a pracują najwięcej.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2013-12-06 23:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2013-11-24 22:07:01]:
jakie niebezpieczeństwo cie spotkało...? bez problemu można zrezygnować z pracy u nich?
zdjecie uzytkownika
byly kierownik - 2013-12-07 13:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grażyna - 2013-12-06 22:58:26]:
Zwracam się do kierowników i doradców jednocześnie - rzucajcie tą prace i zakładajcie sprawy sądowe w sądach pracy,a wygracie o co byście nie założyli (za nadgodziny,psychiczne znęcanie itp).

PS. Chylę czoła przed doradcami bo to właśnie ich zdrowie psychiczne jest najbardziej narażone na próbę czasu.
zdjecie uzytkownika
uciekinier - 2013-12-20 13:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie się podział Mój wpis sprzed paru dni.
zdjecie uzytkownika
stały bywalec - 2014-01-01 12:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MODELATOR PROVIDENT W ZWIĄZKU Z NOWYM ROKIEM ŻYCZĘ CI SUKCESÓW ZAWODOWYCH.
zdjecie uzytkownika
Door Financial - 2014-01-01 12:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapraszam do współpracy byłych jak i obecnych doradców providenta, zarobki to 7% za zbiórkę i 50 zł, za każdą umowę.
Zapewniam,iż tu nie stosuje się nacisków.
Door Financial Polska Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-01-03 11:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stały bywalec - 2014-01-01 12:35:28]:
ja tez skladam zyczenia wszelkiej pomyslnosci w nowym roku (usunięte przez administratora) z .........prowidenta
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-16
Żródło: Gowork.pl
Prudnik
(opolskie)
Doradcy Klienta zamieszkałych na terenie Prudnik, Paczków, Głuchołazy, Głubczyce i okolice Praca Doradcy polega na: Pozyskiwaniu nowych klientów Współpracy z obecnymi klientami Provident Cotygodniowym zbieraniu rat od swoich klientów Oczekujemy: Umiejętności lub predyspozycji sprzedażowych Umiejętności lub predyspozycji w obsłudze klienta Nastawienia na realizację celów, zadań Umiejętności organizacj
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-01-03 11:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-01-03 11:32:28]:
a przedstawicielom zycze duzego dystansu szczegolnie tym dla ktorych jest to praca dodatkowa ktora miala byc przyjemnoscia a dzieki podejsciu i niekompetencji niby kierownikow stala sie jakims koszmarem a tak swoja droga popytajcie kim byli zanim zostali AM DM zapewne niespelnionymi karierowiczami gdzies tam i tutaj sie realizuja bo w normalnych warunkach dawno mieli by wyroki w zawieszeniu za mobing, uporczywe nekanie itd
zdjecie uzytkownika
jeszcze doradca - 2014-01-05 22:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2014-01-03 11:42:42]:
Zgadzam się z Tobą w 100%,ta praca to jakiś koszmar,ale zdarzają się i dobrzy kierownicy czyli normalni jak na te warunki pracy,mowa oczywiście o DM-ach.
Mieliśmy takich w oddziale Stalowo Wolskim, piszę mieliśmy bo złożyli wymówienia w okresie świątecznym. Powód jest prosty,jak się jest dobrym dla swoich doradców nie można być dobrym pracownikiem w oczach kadry wyższej AM, ROM.
Ale powinni wiedzieć,że w naszych wspomnieniach pozostaną wielcy w przeciwieństwie do tej kadry która została.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Provident Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x