Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Provident Polska S.A.


Oceniono 627 razy
Oddziały
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Provident Polska S.A.
Polna 11
00-633 Warszawa
bok@provident.pl
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-05-08 13:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-08 10:37:04]:
Pracowniku Provident Polska o tyle jesteś w lepszej sytuacji,że miodzenia Twój kolega administrator nie wykreśli więc możesz wypisywać propagandowe bzdury do woli.
Z mojej sekcji odeszło pięciu doradców w ciągu kwartału a na wolne wakaty niema chętnych.Moja psychika po dziewięciu latach pracy, jest na wyczerpaniu więc czy mnie zwolnią czy sam odejdę jest faktem,że kończę tą niewolniczą prace.Opisał bym swoją 9-cio letnią pracę od dobrych chwil po te dzisiejsze najgorsze ale musiał bym mieć pewność,że administrator z providenta będzie na urlopie, w przeciwnym razie wykreśli szybciej to co opisałem, niż sam zdążę przeczytać.
zdjecie uzytkownika
Zbiku - 2014-05-09 00:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę stronniczy jesteś. Złe opinie przecież też wiszą na tej stronie. Z tymi które zleciały musiało być coś nie tak. Przyznam, że 9 lat jak na mnie robi wrażenie całkiem spore.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-05-09 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tej stronie wiszą raczej drwiny z tego obłudnego portalu,który dali Ci pod kontrole administratorze providencki.
zdjecie uzytkownika
dorka78 - 2014-05-13 19:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dziś był u mnie kierownik na rozmowie rekrutacyjnej i musi mnie sprawdzić w BIKU przed podpisaniem umowy.stąd moje pytanie dlaczego bik?!
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-05-13 20:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
opinia: +1 Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują a tu zaraz się wykreśla.
zdjecie uzytkownika
Zbaiw - 2014-05-15 02:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro to forum niezależne to po co mieliby kasować inne wpisy? Trochę stronniczy w tej kwestii jesteś.
zdjecie uzytkownika
rura - 2014-05-15 15:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trele fele. A to przepuścisz
zdjecie uzytkownika
agsz - 2014-05-19 11:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam - totalna porażka!!! Nigdy w życiu nie poleciłabym tego pracodawcy!
zdjecie uzytkownika
agsz - 2014-05-19 11:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-04-03 02:15:29]:
ja! to był straszny czas
zdjecie uzytkownika
agsz - 2014-05-19 11:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-05-08 10:28:42]:
Chyba zartujesz????!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kama - 2014-05-21 16:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To juz moja trzecia pozyczka z firmy Provident mimo gadania ze za wysoki procent ludzie i tak sie tam zaporzyczaja a pozniej biadola jak to im ciezko mimo ze wiedza jaki procent jest naliczany.Osobiscie jestem zadowolona splacam jak moge i trafiaja sie super oferty.
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-05-21 22:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kama - 2014-05-21 16:18:31]:
Propaganda,to jest to co was wyróżnia spośród wszystkich firm pozabankowych.
zdjecie uzytkownika
Zbaiw - 2014-05-22 06:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie raczej żaden klient by nie powiedział, że jest zadowolony z pożyczki... To normalne, że każdy chciałby jej uniknąć
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-05-25 17:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują a tu zaraz się wykreśla
zdjecie uzytkownika
dzieki - 2014-05-26 16:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co powiecie wiecej o pracy w Provident? Jakieś wady/zalety? Napiszcie wszystko co wiecie, bo chce pilnie zlozyc papiery do nich.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-05-27 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzieki - 2014-05-26 16:29:26]:
Przecież już jeden etat u nich masz administratorze.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-05-31 02:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie ile może zarobić doradca klienta w provident, czy wynagrodzenie jest prowizyjne, czy pensja jest stała?
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-05-31 21:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują na temat pracy w providencie a tu zaraz się wykreśla
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-02 17:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
siedlecki.d zadzwoń do mnie (usunięte przez administratora)jesteś rom w firmie provident
zdjecie uzytkownika
PROVIDENTKA:) - 2014-06-03 17:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-08 10:37:04]:
1-2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
zdjecie uzytkownika
PROVIDENTKA:) - 2014-06-03 17:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-08 10:37:04]:
1-2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
zdjecie uzytkownika
PROVIDENTKA:) - 2014-06-03 17:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-08 10:37:04]:
1-2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
zdjecie uzytkownika
PROVIDENTKA - 2014-06-04 06:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 godz dziennie to ja poświęcam na marketing, żeby pozyskać nowych klientów, łatwo nie jest, ale jak się człowiek "dołoży" do pracy to można z tego wyżyć. No i ba nie życzę nikomu pakietu po poprzednim doradcy, który dzielił się z klientami pożyczkami lub wypisywał bez ich zgody;)
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-06-04 07:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wpisów a jak przytłumiło wcześniejsze wpisy informujące o pełnej kontroli tego portalu przez Providenta.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-04 14:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, wwidze ze szukaja nowych pracownikow do providenta, co sie dzieje? rotacje czy ruszaja jakies nowe projekty?
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-06-05 06:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-06-04 14:02:08]:
Zwalniamy się nagminnie, bo mobbing nie do zniesienia,szkoda że nie można tego tu opisać, bo w pełni kontrolują ten portal.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-05 12:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doradca, mysle ze mozna opisac, byleby kulturalnie :) to o co chodzi z tym mobingiem? groza zwolnieniem za byle co?
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-06-05 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magda - 2014-06-05 12:41:48]:
Kulturalnie opisać- to znaczy tak jak by provident to widział, bo inaczej wykreśli co mu nie będzie pasować. Szkoda mojego czasu, ale jeżeli znasz jakiś niezależny portal to podaj adres,a opiszę Ci horror tej pracy. Oczywiście będziesz musiała potwierdzić ,że masz 18 lat.
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2014-06-19 15:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...w firmie Provident pracowałam siedem lat na stanowisku Kierownika ds Rozwoju...to jeden z lepszych jak nie najlepszych pracodawców na rynku, świetne zrobki, świetni ludzie, którzy tworzyli doskonałą atmosferę w pracy...okres pracy w tej firmie, to dla mnie tak naprawde siedem tłustych lat w moim życiu...niestety choroba zrobiła swoje i musiałam rozstać się z firmą...pracowałam w dwóch innych firmach pożyczkowych, ale bez porównania z Providentem...bardzo dobrze mówię i będę mówiła o tej firmie...szczrze polecam...
zdjecie uzytkownika
Gacek - 2014-06-20 07:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobieta - 2014-06-19 15:58:51]:
ADMINISTRATORZE to piękny wpis, tak piękny, że czytam go bez przerwy na okrągło i szkoda tylko, że to propaganda providencka nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2014-06-20 08:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to nie propaganda, ale prawda...nie wiem jak jest dzisiaj, ale wiem jak było kiedyś...w Providencie pracowałam za 3.000zł jeszcze cztery lata temu, a dzisiaj wykonuję podobna pracę za podstawę 1.200zł, a reszta jest praktycznie nieosiągalna, więc się nie dziw, że wracam myślami do Providenta...
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-06-20 11:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jeszcze raz pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują na temat pracy w providencie a tu zaraz się wykreśla
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-23 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kobieta to czemu odeszłaś z providenta, czy moze cie zwolnili? 3 tysiace konkurencyjna pensja, powiesz na jakim stanowisku, pewnie doradca klienta?
zdjecie uzytkownika
Koko - 2014-06-25 06:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze przy swoich wadach provident jest i jak wskazuje niewypał Dorfina jeszcze bardzo długo bedzie najlepszy na rynku. Jak ktoś ma wybierać prace w tej branży to nie ma co sie zastanawiać bo inne firmy nie maja nic lepszego . Robota dla tych ktorzy chcą zasuwac ciężko ale za dobre pieniądze, socjal i opiekę medyczna . Ci co wola mieć wolne spokój i mało kasy niech siedzą w domu i marudzą . Prosty wybór.
zdjecie uzytkownika
MARUDA - 2014-06-25 07:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Koko - 2014-06-25 06:37:55]:
Masz racje, wszystkim zatrudnionym w providencie jest dobrze, jest im bardzo dobrze,jest im tak dobrze,że dobrze im tak ,że tak im jest. Ja jednak wybieram tą opcje ( wolne i spokój ) bo zdrowie psychiczne jest najważniejsze i żadna ich opieka medyczna czy socjal nie powstrzyma świra z którym można zakończyć tą prace. Ale wybór pracy należy do każdego z osobna- jeżeli lubicie sporty ekstremalne i jazdę bez trzymanki to spróbujcie.
KAŻDY JEST KOWALEM WŁASNEGO LOSU.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-25 12:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@maruda, a nie uwazasz ze taka praca jak opisujesz to raczej specyfika stanowiska? chyba w innych firmach nie jest łatwiej, chyba taki sam sport ekstremalny :) ja tę prace rozważam, bo mimo ze moze byc ciezko to chociaz jakos dbają o pracownika- wnioskuje to z tego co czytam na tym forum. podaj mi firme ktora oferuje lepsze warunki to chętnie rozważę, dzieki
zdjecie uzytkownika
MARUDA - 2014-06-25 15:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-06-25 12:38:25]:
Też umiem czytać i wiem ,że wyczytać tu można tylko to co provident zaakceptuje,resztę wykreśla.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2014-06-25 15:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga starasz się o pracę nie dawaj kserować dowodu bo oszuści z Providenta mogą
załatwić: że przyjdziesz po pracę a wezmą na ciebie kredyt.Ot taka niespodzianka!
zdjecie uzytkownika
Koko - 2014-06-25 16:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maruda, Twój wybór i ja go szanuje a Ty obrażasz ludzi ktorzy maja inne zdanie niz Ty i z jakiś powodów zawierają kontrakt z firma na zasadzie : wiem ze bedzie cieżko ale coś za coś i wybierają coś . Znam wielu ktorzy wybierali spokój a potem żałowali jak po paru miesiącach nie wystarczało na rachunki i kończyło siecrozstala robota na dwa etaty i zamiesza kasę . Ot życie. Ale jak napisałeś kazdy kuje swój los, sa tez tacy co wybierają zasiłki i tez dają radę
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-25 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jednak uważasz ze na tle innych firm z branzy Provident zle wypada? bo juz sie pogubiłam trochę...
zdjecie uzytkownika
Gacek - 2014-06-25 19:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Koko - 2014-06-25 16:09:24]:
Ja też pragnął bym podziękować GO WORK za umożliwienie dokonywania obiektywnych wpisów pochwalnych dla firmy provident,bo na innych forach to nieładnie się czyta to co wypisują na temat pracy w providencie a tu zaraz się wykreśla
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-26 12:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gacek, przeciez są tez negatywne opinie, nie tylko pozytywne.. powiesz co Ci niepasuje w Prowidencie? może "nie wykreślą"
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-26 16:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przeciez ja nie pracuje w providencie, wiec nie wiem o czym piszesz. widze tu różne opinie po prostu i dobre i złe.. twoim zdaniem nie ma opcji ze ktos naprawde chwali tę firmę i cos mu sie w niej podoba i powinny tu byc same negatywy?
zdjecie uzytkownika
pkapuś - 2014-06-26 18:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sobie ściągnąłem cały internet i nie muszę się już martwić.
zdjecie uzytkownika
pkapuś - 2014-06-27 01:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich na całej ziemi!!!!!!!!!!!
Pozdrawienia z Zanzibaru.
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-06-28 21:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kosztuje wykupienie od go work takiego złotego profilu o którym tu ktoś napisał i zaraz go wykreślili.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-06-30 17:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie gdybyście napisali obiektywnie o providencie kulturalnie bez takich epitetów to pewnie by zostało, poza tym negatywne opinie wyżej zostały :)
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-07-02 06:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-06-30 17:55:43]:
Wyżej zostały tylko obiektywne wpisy pochwalne, bo tylko takie mogą się tu znajdować, za zgodą firmy Provident.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja w milej atmosferze, pytania przecietne
Pytania: CZy to prawda, ze zanim pracownik administracyjny zacznie pracowac, musi jechac na szkolenie do Warszawy???
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-07-02 14:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, a ja chciałam się dowiedzieć dlaczego aż tyle nowych ofert pracy ruszyło we wszystkich oddziałach. rozwijacie się , czy takie sa rotacje? bo chciałam się na wakacje zaczepic i nie wiem co myśleć..
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-02 17:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [studentka - 2014-07-02 14:41:06]:
Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja....
więcej info na: szek@wp.pl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Provident Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert