Provident Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Provident Polska S.A.

pytajnik 2017-04-05 17:44
Witam serdecznie,

czy mógłbym liczyć na informacje na jakim poziomie kształtują się zarobki na stanowisku Młodszy Specjalista ds. Postępowań egzekucyjnych - to samo pytanie po awansie na Specjalistę.
Pytam, bo widzę, że w Warszawie wiele firm działy windykacji traktuje jako call center, z najniższa możliwą pensją,.
2
WALDEMAR 2017-04-08 18:48
Pol polecam wizytę u specjalisty twój bełkot jest zrozumiały tylko dla Ciebie gdzie jest moderator
4
Kuba 2017-04-10 17:44
Czy dowiem sie na tym forum cos więcej na temat pracy dla kierownika ds. sprzedaży i relacji z klientem? Mam doświadczenie z podobnej firmy i liczę na dobre zarobki. Jaka jest atmosfera w Providencie?
3
Renata 2017-04-10 23:21
DK, zapytaj DM'a o firme hapipozyczki, a dowiesz sie gdzie sa zgloszenia z infolinii:)))))))) i fajnie;).
pol36 2017-04-23 15:41
Tata blondynki od celebryty Tadeusz 24 pazdziernik 1949 musiala sie mocno zdziwic jak to dostala ale tak to jest jak sie na maile nie odpisuje
gość 2017-04-24 07:28
pol...sypiesz informacjami z naszej klasy? życie poszło do przodu :)
Zirytowany głupotą 2017-04-24 11:52
Człowieku widząc to co i z jaką częstotliwościa piszesz wnioskuje ,że masz zaburzenia psychiczne.
Może powinieneś zasięgnąć opini specjalisty .
Jeśli masz tyle czasu to może wykorzystaj to na lepsze cele.
Może pomyśl o jakimś wolontariacie ? Ale wchodzi w grę tylko pomoc opieki nad zwierzętami i to po uprzednim przebadaniu Ciebie przez specjalistów .
Zastanów się człowieku nad sobą ,jeśli to w ogóle możliwe.
Pamiętaj karma wraca podwójnie .
13
superpol 2017-04-25 14:37
Pol jesteś fajny, piszesz prosto, jasno i na temat, super się czyta twoje teksty, serio, serio.
Powinieneś się zatrudnić w providencie w dziale reklamy, może zabiorą cię nawet do Anglii
1
Superpol 2017-04-27 06:44
Pol czyżby chcieli cię w ABW lub wyjeżdżasz do Anglii ?
Powodzenia , angole są super zdolni, musisz używać tam trudniejszego szyfru.
1
Gorgol 2017-05-05 22:46
Widziałam ofertę na stanowisko kierownika sprzedaży i relacji z klientem i mam pytanie. Może ktoś ma wiedzę czy jest to aktualne? Jakie wymagania stawiają ?
1
Wielki POL 2017-05-07 20:44
Teraz i Wy mozecie poczytac zapraszam na strone tutanota.com

login: misiezfrancuskiej@tutanota.com
haslo: Francuska 2A!!
gosc dk 2017-05-08 09:36
Pol nie dziala to twoje konto pewnie ABW juz zamknela ;-)
4
Kaśka 2017-05-15 09:40
Czy możecie napisać co nowego słychać w firmie? Takie tajemnice nie służą nikomu. Jak się pracuje i jaka jest sytuacja na dziś to podstawowe informacje, które chciałabym znać przed aplikowaniem do firmy.
pol39 2017-05-17 22:07
mialo byc cos dzisiaj ale bedzie na weekend za to bedzie cos dodatkowo ekstra warto poczekac
Mania 2017-05-18 10:40
Provident Polska S.A. ma bardzo fajną ofertę pracy. Tak zróżnicowaną i każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie interesuje praca na stanowisku negocjatora.
Kama 2017-05-19 22:33
Oferty pracy do windykacji w providencie pojawiają się co kilka dni. Albo mają dużą rotację pracowników albo co tydzień rozbudowują biuro :)
pol42 2017-05-25 21:32
A na weekend wracamy do maili grupa docelowa wybrana kont przygotowanych bardzo duzo wiec tym razem nie ma sensu zebyscie je zamykali bo i tak beda kolejne i kolejne ten czas spokoju to bylo lepsze przygotowanie niz ostatnio. Program pocztowy ustawony juz. Do uslyszenia.
pol43 2017-05-26 04:57
Tak w sprawie przedostatniego koncowka Pani to ska a nie cka ;-) taka drobna pomyłka była
pol44 2017-05-26 20:50
a będąc dokładnym to końcówka to ńska
pol45 2017-05-28 12:53
No to poszlo na te 2 maile co juz byly plus dwa nowe do ktorych dostep ma poki co wybrana grupa ;-) ale potem dostana wszyscy ;-) Takze poki co sprawdzajcie tam a potem bedziemy sie bawic moze znowu tu
DK z ZG 2017-06-01 21:50
Gdyby ktoś powiedział mi miesiąc temu ze zamieszczę tu taki wpis to nie uwierzyłabym. Z góry przepraszam wszystkich za jeszcze jeden wpis nie na temat ale bałagan tutaj taki ze chyba nikt za złe tego mieć nie będzie. Chciałam osobiście ale niestety nie mam aktualnego numeru do Sebastiana wiec postanowiłam zrobić to publicznie, wiec przechodząc do rzeczy przepraszam. Naprawdę dałam się przekonać ze to Ty za wszystkim stoisz, nie ja jedyna. W świetle tych dowodów które widziałam jednak ostatnio wiem ze się myliłam podobnie jak wielu innych. Jeśli prawda są tez te dowody o których słyszałam ale nie widziałam to wtedy sprawa będzie już tak jasna ze każdy będzie wiedział o co chodzi. Tyle z mojej strony jeszcze raz przepraszam za jeszcze większe śmiecenie tu w wątku.
12
Iwona 2017-06-03 11:59
Rzygac sie chce jak to czytam. Chyba z kosmosu sie urwales
Lidka 2017-06-04 16:44
Tak z babskiej ciekawosci moze mi ktos wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi bo historia z tego co czytam jak z telewizji.
1
pol46 2017-06-06 18:47
Na specjalnie przygotowane maile dla tych co maja do nich dostep poleciala mega ciekawostkja teraz pewnie jestescie pod wrazeniem szczeki z podlogi po czyms takim sie zbiera ;-p no i jakby ktos chcial wiedziec pewna Asia a wlasciwie Joanna powiazana z dwiema doradczyniami zaciekawiona odpisuje na maile powoli i dla niej zadanie sie znajdzie
DK z ZG 2017-06-07 20:18
Sama zaplanowałaś sytuacje z tego co napisałaś czy przez przypadek Ci tak wyszło. Nie każdy jest blondynką jak Ty i nie łyka wszystkiego. Naprawdę skończ się kompromitować.
6
pol47 2017-06-09 12:12
a po weekendzie na mailach laduja scenogramy rozmow. daty godziny itd. Maj 2017 same swiezynki.
won z Polski 2017-06-18 19:48
Dlaczego gowork usuwa prawdę o providencie jezeli podane kwoty i zarobki są kłamliwe to niech Provident poda inne a takich nie ma.Forum ma służyć aby jak najmniej ludzi zostało oszukanych i nie traciło czasu.
Zarobki ????? doradców przykład :
Doradca znalazł ( wcisnął) klientowi 1000zł oprocentowanie to 160% RSO ( krótsze terminy ponad 200%)
szykał szukał dzwonił i jedzie swoim samochodem udziela pożyczkę Huraa !!!!! Po 4 tygodniach ( jak klient nie odstąpi bo wtedy jest zero) Provident wypłaca 1.5% brutto z 1000zł Doradca od firmy otrzymuje ok 9 zł !!!!!!!!!!!!!! z tego opłaca poszukiwanie - urabianie klienta paliwo oraz utrzymanie samochodu- lub bilety oraz poświęcony czas to ILE ZOSTAJE DLA DORADCY Doradca dopłaca i to sporą sume. Po tygodniu kupuje bilet lub własnym autem udaje się po ratę ok 30 zł z tego proovident zapłaci dla doradcy ok 50 groszy!!!!!!!!!!!!!!!! tak 50 groszy!!!!!!!!1 co to ma zrekompensować sami odpowiedzcie sobie. Uwaga 50 % klientów nie płaci bo to menole.Jeździsz za darmo ( tzn dopłacasz) może nie płacić przez 17 tygodni i tak przez 17 tygodni dopłacasz do pożyczki swoim samochodem paliwem oraz czasem Provident nic nie da nawet 1 GROSZ. Providen nic nie daje wszystko zam darmo szkolenia rozliczenia wpłacanie wypłacanie gotówki wszystko za Darmo.To nawet nie jest za darmo tylko doradca dopłaca.Odzyskasz ratę to 2% brutto minus paliwo czas itd .
Provident funkcjonuje jeszcze z wyzysku doradców a tych coraz mniej.Wiele osób zostało zamordowanych.
Jeżeli wpis jest kłamliwy to niech centrala providenta odpowie na zarzuty i wyliczenia
okradną doradce doradca z własnych zwraca pieniądze - BRAK UBEZPIECZENIA
zabiją doradce ile dostanie rodzina NIC - brak ubezpieczenia
kalectwo ile dostanie doradca NIC - brak ubezpieczenia
uszkodzenie samochodu paliwo szkolenia i wiele innych dyspozycyjność wszystko za darmo

TO JEST DOPŁACANIE przez doradców do tego syfu a NIE MA ZADNEJ UMOWY O PRACE ANI ZLECENIA TYLKO UMOWA WSPÓŁPRACY. WPISYWAC SWOJE PRZYGODY Z PROSYFEM
14
Kola 2017-06-20 09:56
Mam pytanie im liczę na podpowiedź. Czy na stanowisku konsultanta ds. sprzedaży da się godziwie zarobić? Czy do pensji dochodzą jakieś dodatki lub premia? A tak ogólnie to jaka jest atmosfera w firmie?
Kola 2017-06-25 18:12
Czy jest jakiś powód takiej ciszy na forum, żadnego wpisu?
mała 2017-06-28 19:47
Trzeba było zostać przy smsach wtedy szło dobrze a tak to zostałaś pokonana przez ustawienia widoczności postów na facebooku. Niby więcej informacji o wszystkich ale zaciekawiło mnie że jedna informacja była na facebooku tylko że dostępna tylko dla znajomych. Miałam już tydzień temu to sprawdzić ale dopiero dzisiaj czas znalazłam. Miałam jeszcze jedną osobę z opisywanych w znajomych i podobna sytuacja zdjęcie dla znajomych. W pozostałych przypadkach na profilach nic nie widzę więc albo z innego ródła informacje albo też udostępnione jedynie znajomym. No i ciekawe że tylko jedna Pani jest wspólnym znajomym z tymi WSZYSTKIMI osobami. No i pytanie do ludzi decyzyjnych zamierzacie zrobić coś z tymi danymi o wpłatach numerach pożyczek itd które są z ostatniego miesiąca czy dalej udajemy że winny już znaleziony i mimo że nie pracuje już pół roku to wszystkie te dane firmowe nadal wyczytuje ze szklanej kuli. Podpisywać się nie będę bo jeszcze będę kolejną osobą na liście Pani wariatki.
23
Olek 2017-07-05 09:22
Widzę , że firma ma sporo ofert pracy.Jak się pracuje? Może ktoś podzieli się nowinkami na forum?
ciekawy 2017-07-05 16:24
Piszesz "Dlaczego gowork usuwa prawdę o providencie" i tak dalej? Co Ci kto człowieku usunął, jeśli te twoje artykuły czytamy? :)))))))))))))))))))))
1
Kobra 2017-07-10 10:57
Provident to spoko firma, ma niestety trudny czas dla prowadzonej działalności. W każdej pracy napotykamy różnego rodzaju problemy, mniejsze lub większe. Takie są realia i nie widzę powodu do oskarżania firmy. Praca to nie przedszkole i nie zawsze jest wesoło.
1
Nick 2017-07-15 06:27
Bez mała 3 lata pracy, dwie tygodniówki z rzędu zarobiłem po 100 złotych - paliwo = 70 złotych na czysto : 2 = 35 złotych za popołudnie. W tym czasie firma zarobiła, po opłaceniu mojego "wynagrodzenia" 1800 złotych. Ekonomia społeczna w naszym kraju to fikcja.
Ciekaw jestem jakie prowizje mają doradcy w UK? Czy idą do klienta po 20 pensów zarobku, czy piszą umowy pożyczki za 1 funta? Stosunek angoli do Polaków nie zmienił się od czasów powojennych, gdy polscy generałowie, służący w ich armii podczas II wojny, pracowali po jej zakończeniu np. na zmywaku.
Czy kiedyś znajdzie się polski rząd, który skończy z wyzyskiem Polaków przez obce koncerny?
3
wonzpolski 2017-07-15 23:20
Provident to syf
piszesz-70 paliwo tak paliwo to 70 a samochód następne 70 bankowanie rozliczenia i inne za darmo twoja praca to dopłacasz a tym samy okradasz siebie samego i rodzinę z 200-300zł tygodniwo
Ludzie po co dopłacacie do tego (usunięte przez administratora)
1
Nick 2017-07-16 12:34
Już nie dopłacam, bujają się sami po żebry.
3
Kola 2017-07-16 12:55
Jeśli ktoś się zdecydował na prace w Providencie to chyba wiedział jaki rodzaj pracy go czeka. Po co to marudzenie? Niektóre osoby myślą, że pogadaj sobie trochę z ludźmi w terenie i zarobią dobre pieniądze.
Jerzyk 2017-07-23 11:27
Są osoby, które zamiast pisać coś o firmie to mają przyjemność z obrażania ludzi pracujacych w firmie. Można sobie wyrobić opinie o takich ludziach. Provident to spoko firma i jak ktoś lubi taki rodzaj pracy to będzie zadowolony.
Justyna 2017-07-31 11:04
Czy etat specjalisty ds. ZUS jest jeszcze aktualny? Może ktoś podpowie kilka informacji? Chciałabym aplikować
Romek 2017-07-31 22:32
Czy w Waszych oddzialach kierownicy tez tak wariują na punkcie "tajemniczego klienta " ?
pol48 2017-08-01 19:20
teraz AW potem MM a na koncu wisienka na torcie EK.
wkurzony 2017-08-03 00:09
Pozdrawiam ( usunięte przez administratora ) z oddziału slupsk pamietaj karma wraca !!!!
p 2017-08-08 18:58
Arek daj spokój przez lata ładnie na wielkie sumy klientom wciskałeś w providenta jak w b... wierzyłeś a teraz na pysk wyrzucili.Tak samo postępowałeś a do Jurka masz pretensje.Jurka także wyrzuca na pysk.
Najgorsze dla pracowników providenta ze nic oprócz wciskania pożyczek nic nie potrafią i na bezrobocie.
Provid 2017-08-11 12:51
Jak ktoś nie umie sprzedawać pożyczek to nie może tu pracować, to oczywiste!
sylwia 2017-08-12 21:08
Mam znajomą w dziale windykacji.Zasuwa na słuchawkach po 6 godzin na czas.Praca bez koncepcji,
ogłupiająca. Przez 6 godzin gada to samo zmieniając tylko kwotę z którą zalega dłużnik.
Pensja 1700 zl na rękę. Jak "robi" 8 godzin i ma sporo obietnic spłaty pożyczki to jakaś premia.
Firma czasem rzuci jakis ochłap - darmowy wypad do knajpy, dla najlepszych bon wakacyjny do biura podróży w wys.ok.2000 zł.
W Providencie jest duża rotacja bo kto wytrzyma taką beznadziejną robotę i głodowa pensję?
Wg mnie to praca dla nieudaczników bo kto tam pracuje z wyboru ?To raczej smutna konieczność.

1
Katia 2017-08-15 14:19
Wielu nieudaczników, którzy nie potrafią pracować w takiej firmie jak Provident z czystej zazdrości obrażają tych którzy tu pracują. Żeby pracować tu, trzeba mieć poukładane w głowie i to jest już dobrze
1
Jakub 2017-08-21 21:47
Jak komuś nie odpowiada praca to szuka dziury w całym!
l 2017-08-22 19:41
Dlaczego gowork usuwa prawdę o providencie raz usuniete zobaczymy ile razy usuniecie


jezeli podane kwoty i zarobki są kłamliwe to niech Provident poda inne a takich nie ma.!!!!!!!!!

Forum ma służyć aby jak najmniej ludzi zostało oszukanych i nie traciło czasu.
Zarobki ????? doradców przykład :
Doradca znalazł ( wcisnął) klientowi 1000zł oprocentowanie to 160% RSO ( krótsze terminy ponad 200%)
szykał szukał dzwonił i jedzie swoim samochodem udziela pożyczkę Huraa !!!!! Po 4 tygodniach ( jak klient nie odstąpi bo wtedy jest zero) Provident wypłaca 1.5% brutto z 1000zł Doradca od firmy otrzymuje ok 9 zł !!!!!!!!!!!!!! z tego opłaca poszukiwanie - urabianie klienta paliwo oraz utrzymanie samochodu- lub bilety oraz poświęcony czas to ILE ZOSTAJE DLA DORADCY Doradca dopłaca i to sporą sume. Po tygodniu kupuje bilet lub własnym autem udaje się po ratę ok 30 zł z tego proovident zapłaci dla doradcy ok 50 groszy!!!!!!!!!!!!!!!! tak 50 groszy!!!!!!!!1 co to ma zrekompensować sami odpowiedzcie sobie. Uwaga 50 % klientów nie płaci bo to menole.Jeździsz za darmo ( tzn dopłacasz) może nie płacić przez 17 tygodni i tak przez 17 tygodni dopłacasz do pożyczki swoim samochodem paliwem oraz czasem Provident nic nie da nawet 1 GROSZ. Providen nic nie daje wszystko zam darmo szkolenia rozliczenia wpłacanie wypłacanie gotówki wszystko za Darmo.To nawet nie jest za darmo tylko doradca dopłaca.Odzyskasz ratę to 2% brutto minus paliwo czas itd .
Provident funkcjonuje jeszcze z wyzysku doradców a tych coraz mniej.Wiele osób zostało zamordowanych.
Jeżeli wpis jest kłamliwy to niech centrala providenta odpowie na zarzuty i wyliczenia
okradną doradce doradca z własnych zwraca pieniądze - BRAK UBEZPIECZENIA
zabiją doradce ile dostanie rodzina NIC - brak ubezpieczenia
kalectwo ile dostanie doradca NIC - brak ubezpieczenia
uszkodzenie samochodu paliwo szkolenia i wiele innych dyspozycyjność wszystko za darmo

TO JEST DOPŁACANIE przez doradców do tego syfu a NIE MA ZADNEJ UMOWY O PRACE ANI ZLECENIA TYLKO UMOWA WSPÓŁPRACY. WPISYWAC SWOJE PRZYGODY Z PROSYFEM
1983 2017-08-23 00:11
To co obecnie dzieje sie w oddziale gdanskim to miniatura calego providenta i ich tzw. "wartosci"
1983 2017-08-23 00:17
To co obecnie dzieje sie w oddziale gdansk - to miniatura providenta i ich tzw "wartosci"
Zostaw swoją opinię o Provident Polska S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Provident Polska S.A.