brak logo

ABC-Czepczyński Sp.z o.o. Sp.k

Międzychód

Opinie o ABC-Czepczyński Sp.z o.o. Sp.k

domi 2014-05-22 07:53
Pracuję w ABC już kilka lat. Zaczynalam od zera, jeszcze nie mialam skonczonych studiów. Nie wyobrażam sobie innego pracodowacy. Dobre pieniądze i warunki pracy. Umowy o pracę i wszystkie premie płatne legalnie, a nie pod stołem :)
zdziwiony 2014-06-05 16:53
nie żartuj domi - wiem jak to wygląda
Xyz 2014-06-16 18:34
Jak wyglądają zarobki na starcie?
1
Oni 2014-07-08 13:34
Proszę o opinię, jakie są zarobki na stanowisku młodszego spedytora?
ciekawa 2014-09-19 10:18
ja tez bardzo prosze o opinie o tej firme.
6
def 2014-09-26 22:30
Witam jakie opinie na temat pracy w tej firmie? zdziwiony co masz na myśli że wiesz jak to wygląda? Jaki są ich minimalne wymagania co do zysków dla firmy?
7
gość 2016-01-20 18:18
ktoś tu ostatnio pracował? jaka atmosfera i zarobki? prowadzą szkolenie dla osób bez doświadczenia?
Wodoxo 2016-05-17 17:13
@Peszek w takim razie jeśli ktoś się u nich zatrudni to raczej nie będzie żałował, bo nawet nie ma do czego się przyczepić :D
Aneta 2017-03-07 12:24
@Wodoxo dalej pracujesz w firmie? Możesz coś więcej napisać na temat tego jakim pracodawcą jest firma ABC-Czepczyński?
emma567 2017-05-17 13:01
Oprócz doświadczenia nic więcej się stąd nie wyniesie. Niskie wynagrodzenie 1600 zł, szkolenie 2 dniowe a potem radź sobie sam. Nie zadawaj pytań jak masz problem bo tylko przeszkadzasz innym spedytorom. Jak ktoś w koncu zauważy że sobie nie radzisz to przyjdzie do ciebie lider na 10 minut i pójdzie dalej. Jeżeli nie wykażesz się czymś co spowoduje w nich myślenie że się przydasz-wypad z firmy. Mogłabym tak pisać i pisać. Innymi słowy-wymagania większe niż to warte. Hierarchia jak w korporacji, nie wiadomo kto pod kim podlega, ogromna rotacja pracowników. Ciesze się że już tam nie pracuje. To nie tylko moja opinia ale i kilku znajomych którzy tam pracowali.
Aneta 2017-05-17 13:19
@emma567 na stronie internetowej ABC-Czepczyński można znaleźć informacje o tym, że firma zapewnia pracownikom możliwości rozwoju. Ze stanowiska młodszego spedytora można też awansować. Mogłabyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Chętnie też dowiemy się jak wygląda codzienna praca spedytora.
Zostaw swoją opinię o ABC-Czepczyński Sp.z o.o. Sp.k - Międzychód
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC-Czepczyński Sp.z o.o. Sp.k