brak logo

"EU MATCH"

Veghel

Opinie o "EU MATCH"

pracownik eu match 2013-06-10 16:49:53
prawda jest taka,że jak komuś się nie podoba to zawsze może zmienić biuro, a jak ktoś jest życiowym nieudacznikiem i jedyne co umie robić to narzekać to już jego problem w tej firmie nikt nikogo nie trzyma na siłę . do podpisu wyżej skoro jesteś taki odważny to powiedz to mu w oczy a nie na necie obrabiasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca ok,ale szału niema
zigi 2013-06-10 20:05:08
Szkoda, że tutaj wszyscy są tacy wygadani, a w konfrontacji z koordynatorem nabierają wody w usta.....KROWA KTÓRA DUŻO RYCZY ....MAŁO MLEKA DAJE....ale hotel i tak się oczyścił z toksyn...A TOKSYNY BYŁY I TO DUŻE...psuły atmosferę, ale powoli się oczyszcza. Ludzie są różni, praca jest w miarę...,koordynator w porządku, kasa na czas-szału nie ma, ale tragedii też nie ma.
rob 2013-06-11 12:33:18
ja mam niedługo wyjechać do pracy za posrdnictwem galerii pracy do produkcji sera ile wychodza tygodniówki bo odliczeniu juz wszysktiego i czy jest teraz tam praca?
prosze o odpowiedz
gorzka kawa 2013-06-24 19:54:50
troszkę mniej niz 200 e za 40 g
manius 2013-06-30 11:24:27
Ludzie omijajcie EU MUTCH z daleka ,krytyczne opinie ale prawdziwe,tyle bo szkoda pisac o tym syfie.
aldona138 2013-06-30 12:08:24
Odradzam wszystkim wyjazd za posrednictwem biora Gaeria Pracy do Eu Matcha.Oczywiscie w Polsce nie bedziecie wiedziec o pracy dla Eu Matcha poniewaz umowa pisana jest na inna firme.Jezeli kogos zainteresuje praca w rezerwie za 60Euro tygodniowo to niech jedzie.,mi udalo sie wyrwac z tego bagna,znalesc inne bioro w Holandii i normalna prace za normalne pieniadze.Pozdrawiam
1
anonim 2013-07-03 13:52:47
Dadzą Ci samochód z Gps-em,służbowy telefon i mieszkanie w apartamentowcu.Prawda jest taka ze nie masz sie po co wybierać bo stracisz tylko kase,ludzie zjeżdżają bo nie mają roboty (usunięte przez administratora),nie wierzcie w piękne słowka pani z Galeri Pracy zresztą w Holandii Eu Match .Bida z nędzą,szkoda słów.Pozdrawiam
1
ASTERIX 2013-07-08 03:22:03
"witajcie moi przyjaciele..." (usunięte przez administratora) nie znasz dnia ani godziny kiedy dopadną cie (usunięte przez administratora)!
ASTERIX 2013-07-10 16:38:00
pracowalem, o ile to mozna praca nazwac.. wiecej wolnego niz roboty. Chcesz urlop w nl, to jak najbardziej polecam a jak chcesz zarobic jakas kase to omijaj to biuro szerokim lukiem
ZiZiii 2013-07-19 22:52:32
ASTERIX nie znam Cię ale już Cię lubię. Piszesz prawdę i zgodzę się z Tobą całkowicie!
1
pracownik Eu Match 2013-07-25 22:48:58
Takie fora są dla ludzi, żeby wymieniali się opiniami itp. To jasne.
Szkoda tylko, że w większości są tutaj opinie tych niezadowolonych i ....pokrzywdzonych.Powinni także wypowiadać się ci, którzy mają dobrą opinie o agencji.
A takie groźby ....to ŚMIESZNE, NA NECIE KOZAK , A W REALU ZDANIA NIE UMIE SKLECIĆ....Ja jestem zadowolony.W porównaniu z innymi agencjami nie jest najgorzej.Ogólnie w Holandii lipa z pracą.
Tutaj płacą na czas,można się ze wszystkim dogadać,nie ma kar za samochody czy czystość-w innych biurach na tym żerują.
Tylko dużo osób myśli że są tacy " zbyt zajebiści"....bez języka, bez prawa jazdy, bez pojęcia o pracy fizycznej. Trzeba studia zostawić w Polsce...A większość myśli tak-przyjechałem, nie narobię się , a zarobię....-te czasy minęły...A ludzie nawet po sobie nie sprzątają i spodziewają się 400 e co tydzień na koncie, a w pracy zgrzewki napojów nie umieją dobrze otworzyć....KOSZMAR JAKIŚ TO SORT LUDZI.i TYM WŁAŚNIE pozostawię to forum.
2
zuzia 2013-08-03 22:23:19
pracowałam w tej firmie i narzekam na to biuro ... Do (usunięte przez administratora)też nic nie mam ... i dalej chcę wyjechac do tej ągencji pracy pozdro ;)
zuzia 2013-08-06 13:57:05
tak jakieś doswiadczenie trzeba miec żeby tam pojechac przede wszystkim sofiii numer i prawko na język też patszą :)
zuzia 2013-08-08 15:39:27
tego to nie wiem to już trzeba dzwonic do biura i pytac o takie rzeczy naprawde nie wiem:)
kaszmir 2013-08-09 17:40:40
Asterix jak ktoś już wcześniej wspomniał jesteś poprostu żałosny , kozak w necie (usunięte przez administratora) w świecie, na necie wyspisujesz takie teksty a w prawdziwej konfrontacji nie zlepiłbyś nawet zdania.W eu matchu pracują osoby,ktore jedyne co potrafią robić to tylko narzekać i nic nie robią w tym kierunku żeby poprawić swoją sytuację.Prawie nikt na hotelu nie zna języka, z prawem jazdy też jest ciężko , ludzie bez żadnego pomysłu na życie bez wykształcenia.Stado tępaków.Skoro nic sobą nie reprezentujecie to jakiej pracy wy oczekujecie ???W biurze ??
1
xxxx 2013-08-16 15:18:24
zadzwoń to opola sie zapytaj w jakich godz sie pracuje w eu-mach ?? proste
1
ASTERIX 2013-08-23 14:11:38
Z prawem jazdy ciężko ? no z tego co mi wiadomo to można rzec, co druga osoba prawko miała... Może każdy boi się tego rzekomego GPS w autach?? LUDZIE !! TO ZWYKŁY IMMOBILIZER :D śmiechu warte biuro i wszyscy tam. Jak się spodobasz Andrzejkowi to pracujesz, jak nie to nie proste. Każdy kto potwierdzi, tyle że ludzie się boją. W sumie jak korzystacie z wifi w hotelu to uważajcie... (usunięte przez administratora) może mieć wgląd do tego co piszecie i do kogo.... No chyba że na to jeszcze nie wpadł... :D
1
dużo by polemizowac 2013-10-07 23:43:11
Omijajcie eu match szerokim łukiem zwłaszcza parę mieszkającą naprzeciwko hotelu w domku kempingowym.To już zawodowi (usunięte przez administratora)są.Zdesperowana para nie znająca języka nie mająca prawa jazdy , nie poradna zyciowo itp jest zdolna do wszystkiego byle tylko nie stracic pracy.Już nie jednego wyeliminowali podkładając mu świnię (a zwalają wine na innych ,ze to inni (usunięte przez administratora)), wymyślając plotki , podburzając innych oj duzo by pisac. Jednym słowem chcesz pracować w eu matchu ??To trzymaj się z daleka od nich.Tak się dzieje jak ludzie nie mają własnego życia, znajomych itp.W tym wypadku resocjalizacja nie przyniosła pożądanego efektu :D
6
2013-10-12 08:35:00
Zapraszamy na rozmowe w cztery oczy;) my lubimy mowic prawde ;D smutne , ze w tych czasach szczerość tak boli,a wiekszosc ludzi krzyczy że jest wazna.. ajj zaklamani frajerzy chcacy dorobic sie wlazeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo mamusie niczego innego nie nauczyly lewusków; ;D Naprawde tak bardzo boli że ktos dorobil sie wlasna praca a nie pucowaniem; ale na szczescie coraz wiecej osob widzi jak jest;TYLKO KWESTIA CZASU;) niestety trafiliscie na ludzi ,,Z DOMKU',ktorzy tępią frajerków! Ojj chyba cos zabolalo, bo ktos tu PRZESTRASZONY wylewa swoje smuteczki hehe .JEDNI MAJA UKLADY I UKLADZIKI A MY MAMY HONOR HE;)Na poprawienie humorku polecalabym cos bardziej inteligentnego bo wywody na internecie na nikogo nie podzialaja,bo chyba mialy wzbudzic w nas emocje, ale coz, kazdy normalny wie jak jest wiec tu nikt nie bedzie sie produkowal, masz doczynienia z doroslymi ludzmi! Zapraszamy na rozmowe w realu bo nikt tu nie bedzie z toba debatowac a jak nie to prosze pamietac ze wiesci tutaj szybciutko sie rozchodza i wtedy bedzie dobra okazja na ocenienie efektów resocjalizacji...:D:D:D:D :D:D:D:D:D
2
duzo oj duzo 2013-10-13 23:41:11
To jest temat o eu matchu i ludzie tu wypowiadają się na temat pracy i innych pracownikow wiec wyraziłem tylko swoje zdanie.Nie wiem po co ze mną dyskutujesz dziewczynko. Nie ośmieszaj się i idź spać oraz zapoznaj się ze słownikiem i naucz się poprawnie pisać.Twój poziom intelektualny jest nie adekwatny do mojego wiec nie będe wchodzić z tobą w zadne dyskusje.
3
nikt 2013-10-30 09:30:08
a ja to biuro chwalę.nie ściemniają i nie zabierają kasy za chatę jak nie robisz,to ważne
2
;p 2013-11-26 16:44:32
tam jest wazne czy umiesz dla koordynatora ugotowac obiad - wtedy masz prace hahahahaah grochowke podobno najbardziej lubi ;D
2
Gall 2013-11-26 22:52:36
Wszystko co tu piszecie to prawda.Prawdą jest że kasę dają na czas.Prawdą jest też ,że wkręcają się na obiadki do kogo tylko mogą bo (usunięte przez administratora)i nie potrafi gotować,a i zaoszczędzić w ten sposób można.(usunięte przez administratora) zawsze miał swoich wybrańców ,którzy mu donosili,na obiadki zapraszali i organizowali dla niego i jego rodzinki imprezki .Ci właśnie wybrańcy do pracy chodzili.Fory u niego mieli też ci,którzy kupowali od (usunięte przez administratora)SAME ORYGINALNE CIUCHY przywożone z polskiego lumpeksu ,który prowadzi jej ojciec.Nie łudżcie sie lizusy ,że popracujecie tam dłużej jak będziecie mu donosić.Andrzejek jest dla was miły bo was potrzebuje a jak nie będziecie już przydatni to się was pozbędzie jak (usunięte przez administratora)swoich niepowtarzalnych ciuszków.Wiele czasu minęło i wiele osob przewinęło się przez eu-match,ale metody nibykoordynatora się nie zmieniły.Leniwy,brak nowych pomysłów ,idzie na łatwiznę.
1
Gall 2013-11-27 15:37:55
Słowa usunięte przez administratora dotyczą "pierwszej gwiazdy" eu-match,największej plotkary w tym biurze. Właśnie o niej i (usunięte przez administratora) można powiedzieć,że dobrali się jak dwie pasujące do siebie połówki.A jeżeli chodzi o obiadki,to nie musicie się za bardzo starać ,bo (usunięte przez administratora) nie jest zbyt wybredny.Zadowoli się wszystkim co nie pochodzi z budki od Turka. A ten "nikt" co pisze ,że ważne jest to ,że nie biorą kasy za chatę gdy nie pracuje,to bystry gość.Zauważył to,ale nie zauważył,że chodzą do pracy w kratkę,żeby od każdego byłoby co ściągnąć za chatę.Tydzień siedzisz to nie płacisz ,więc cię wyślą 2 razy w tygodniu i za chatę odliczą.To nie jest ich dobre serce,tylko zdrowa kalkulacja.
Johny Łoker 2014-04-30 22:15:51
Mi natomiast wszystko się podoba, bo jest tak samo jak mi powiedziano gdy przywiozłem papiery. I nawet karaoke na weekendy :)
1
nielogicznylogistyk? 2015-01-31 06:12:40
hahah tak sobie zabawe uzadzilem zn ickiem ;] moze powiecie mi jak tam sie dostac na jakies praktyki ktore musze odbebnic bedac teraz na studaich ? moze podpiszecie mi cos takiego mimo tego ze nie bede pracowac ;d byloby super! ale nie licze za bardzo na to napiszcie mi cokolwiek to bedzie mi bardzo milo
oszusci! 2015-10-23 18:52:56
Pokrzywdzona jest większość osób, która tam pracuje!! Koordynatorzy mają cie gdzieś. Nie możesz chorować, bo jesteś wyrzucany z pracy, bądź oskarżany o kłamstwo. Nie są wypłacane urlopowe, które się należą pracownikom. Złodzieje!!!! Pamiętam ludzi którzy przyjeżdzali na kilka dni po czym im oznajmiano, że nie ma dla nich pracy i tak siedzieli na domku nawet do 2 tyg albo byli od razu odsyłaniu do domu. Więc, eżeli ktoś zamierza jechać tam do pracy to polecam się zastanowić! Chyba, że chcecie wydać pieniądze nie potrzebnie na przejazd tam i spowrotem.
1
onia 2015-10-28 10:57:16
Czymajcie sie zdala ode tej agencji. Złodzieje okradaja urlopowe czyli pieniadze ktore nie należą sie im. Ispektorat w Holandi jak zobaczy solarisy to sie za głowę złapie. A Ty Andrzej nie kasuj opini niech ludzie wiedza jacy Wy złodzieje
ola 2015-11-16 08:46:24
Pracuje w tej firmie z chlopakiem od 4 miesiecy i jestesmy bardzo zadowoleni. Pieniadze na czas , praca tez ok. Zawsze znajdzie sie osoba nie zadawolona. Nie da sie dogodzic wszystkim, ja polecam .
paola 2016-01-26 13:01:00
OLA z tego co wiem to chyba daty sie nie zgadzaja bo niepamietam aby byla ola z chlopakiem od 4 miesiecy ( a pracuje tam ) na hotelu EU Match w tym okresie co piszesz. Czyzby falszywe pozytywne posty EU Match ?
buszka 2016-07-05 15:53:33
Pracowałam przez miesiąc na różnych halach, na których pakuje się towar: słodycze, napoje, chemia, wszystko dosłownie. Jeśli chodzi o liczbę godzin pracy w tygodniu to 25-38 h. Tydzień tygodniowi nierówny. Generalnie praca nie najcięższa. Warunki mieszkalne ok. Im mniej ci wychodzi godzin w tygodniu tym mniej płacisz za pokój, także uczciwie. Narzekać można tylko na to, że czasami tej pracy po prostu nie ma, ale na to się nie ma większego wpływu. W razie pytań służę pomocą. :)
nienawidze lizydupów 2016-07-15 15:33:06
...udało mi się prace miałam zawsze kasa też spoko ale połowa osób albo bez pracy albo codziennie gdzie indziej raczej nie mają stałej pracy...po pól roku dowiedziałam się i na własnej skórze przekonałam ze liczy sie tylko pracownik który zajebiśćie KAPUJE do ANDRZEJKA i LIZYDUPY mają wszystko, mogą przebierać w ofertach i wybierac jak najlepiej...masz swoje zdanie i nie boisz się wypowiedzieć to lecisz z biura i na końcu kara za byle co zeby ci dowalić...biuro polecam tylko KAPUSIOM i LIZUSOM będa miec dobrze za kazda informacje a i uwaga na KATARZYNE T. najwiekszy sprzymierzeniec biura-Kurewski lizydup
jhjh 2016-07-15 23:09:05
@ nienawidze lizydupów cyzli generalnie twiooerdzisz ze sooby które sie podlizują mają tutaj dużo łatwiej a nawet dużo lepiej? O ile to prawda, to faktycznie bardzo słabe zachowania i niemile widziane przez innych pracowników (no o pracodawcy nie mówie bo tu wiadomo jak jest...)
Zostaw swoją opinię o "EU MATCH" - Veghel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "EU MATCH"