logo Gladius Patrol Sp. z o.o.

Gladius Patrol Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Gladius Patrol Sp. z o.o.

ronin 2014-11-29 08:49
Nie polecam.
4
jadźka 2015-10-09 18:09
ja nie wiem jakieś mam takie słabe zaufanie co do takich firm, ale to może być tylko moja subiektywna i indywidualna opinia, także wiecie... po prostu mój chłopak pracował w tej branży i wiem, co, że tak to ujmę, "za kulisami" się dzieje... ale tragedii nie ma i tak naprawdę jak ktoś chce pracować to będzie pracować wszędzie
Adam 2016-04-23 08:28
Witam, zastanawiam się czy firma Gladius Patrol Sp. z o.o. prowadzi obecnie rekrutację, bo nie widzę aktualnych ofert?
Michał 2016-05-16 21:40
Ok, ale czy nikt z tym nic nie robi skoro jest tak źle?
tajniak 2016-05-30 14:42
Jest nawet ok.
tuzik 2016-05-30 16:42
pracuje już 3 miesiąc, mogło być gorzej, spore wymagania na obiekcie, upierdliwy jest Patrol, przyjeżdżają i co rusz i spokoju nie dają.
blondyna 2016-05-31 08:08
Czy może ktoś mi powiedzieć czy zatrudniają na umowę o pracę ? mieszkam blisko ich obiektu i jrstem zainteresowana pracą. Proszę o info.
baśka 2016-05-31 09:21
odpowiadam, pracuję piąty miesiąc mam grupę inwalidzką, umowa o pracę.Wyplata zawsze w okolicach ósmego. bez dodatków. Nie ma co liczyć na nadgodziny, sucha norma godzin. Szkoda bo potrzebuję zarobić. Atmosfera jest dobra i fajni ludzie. A jeszcze jedno Patrol bardzo kontroluje, czepiaja się głównie munduru i obchodów.
Krzywy 2016-06-01 21:19
Baska, na jakim obiekcie jesteś? Myślałem że patrol interwencyjny tylko na nasz obiekt tak często przyjeżdża. Powie mi ktoś z pracujących co z umowami o prace ? Właśnie od patrolu się dowiedziałem że wszyscy od stycznia mają mieć Etaty, że nie będzie zleceń.
Potwierdza to ktoś?
Serwis 2016-06-02 13:43
Jesteśmy z obiektu Ace serwis sprzatajacy.Trzy osoby, wszyscy z umowami o prace , po 7 godzin dziennie bo mamy orzeczenia.
Wypłata zawsze przed 10.
klient 2016-06-07 07:27
proszę, proszę, nowy lans na mieście, nowe duże auto w grupie interwencyjnej :)

przeszedłem do firmy gladius z konkurencji, czas dojazdu na alarm mają rewelacyjny, oby tak dalej. Jeszcze potestujemy :)
1
usatysfakcjonowany 2016-06-08 21:08
potwierdzam, czas dojazdu mają bardzo dobry.
informator tajny 2016-10-05 15:40
I co płacą do 10 tego dnia miesiąca wypłaty czy co .Pan przymysław waśko który jest pełnomocnikiem w firmie gladius patrol sp zoo jest oskarżony o przywłaszczenie cudzego mienia Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych,podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Aktualnie śledztwo prowadzi Policja Wojewódzka CBŚ . Czy Przemysław Wąsko może prowadzić taką firmę ochroniarską
1
wiarygodny jacek 2016-10-05 17:29
nie jest źle, porównując do poprzedniej firmy EZT z sosnowca, w której pracowałem to panuje całkiem fajna atmosfera. wynagrodzenie w terminie. Upierdliwa tylko jest ta Pani dyrektor, często przyjeżdża i kontroluje. POLECAM.
1
erf 2016-10-05 18:58
@emuil z cala pewnoscia to zależy od stanwiska na jakim się rpacuje nie na każdym oczywiście sa takie same stawksi przecież warto zaznaczyć o jaka prace Ci chodzi i może po prostu zapytać u nich na rozmowie
Stasio$$$ 2016-12-30 22:23
od nowego 2017 roku wejdzie 13 brutto na godzinę i co zrobi ten waśko który biznesu nie umie prowadzić wiecznie problemy z tą firmą .
alo 2017-01-02 09:45
witam panią kierownik M. pracowałam u pani na Mopie na s8 mam nadzieję , że spali sie pani w piekle, wywaliła mnie pani i kilka innych osób , ale jesteśmy w dwie osoby i dobierzemy się Ci do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Masz wiele na sumieniu , sama o tym dobrze wiesz, zobaczymy jak gladius zareaguje na pismo które wyśle do nich, ciekawe czy wiedzą o twojej nowej firemce ? myslisz że my ciemna masa o tym sie nie dowiemy ? myslisz , że możesz pomiatać tak ludzmi ? wiem kogo znasz w fb serwis, ludzie maja krótkie języki wszystko mówia i wiedzą, wszystkie informacje napiszemy w pismie, w dniu dzisiejszym zadzwonimy tez do firmy i iich uprzdzimy, że robisz wałki.
6
wkurzona 2017-01-30 10:39
Czy zna ktoś obecny adres siedziby firmy PUH GLADIUS PATROL Krystyna Borowczyk lub GLADIUS PATROL Sp. z o.o. lub adres domowy Krystyny Borowczyk ,PILNIE POTRZEBNE,NIE WYPŁACIŁA wynagrodzenia za zeszły rok,adres z Siechnic ul.Prawocińska 23A/1(dolnośląskie )nieprawdziwy.Chcę założyć sprawę w sądzie ,ale muszę podać adres na który sąd wyśle wezwanie.Z tego co mi wiadomo do kontroli i wydania nakazu wyłaty przez PIP potzrebny jest adres firmy,a do sądu pracy adres domowy włascicielki firmy(ten byłby najodpowiedniejszy ,SĄD A PÓŻNIEJ KOMORNIK).Z góry dziękuję za info ,pewno więcej osób zostało poszkodowanych im też to się przyda ,a pani Borowczyk życzę spędzenia świąt a najlepiej resztę swych nędznych dni i lat bez środków do życia.
wkurzona 2017-01-30 11:08
Nie wypłacili wynagrodzenia za pażdziernik i listopad na swięta i nowy rok bez pieniędzy ,proszę o podanie adresu domowego Krystyny Borowczyk Gladius Patrol aby SĄD PRACY wysłał wezwanie na rozprawę ,bo PIP nie nic nie załatwił ze względu na nie aktualny adres siedziby firny w Siechnicach na dolnym ślasku.A p.Borowczyk aby na leki i rachunki brakło gdy będzie w potrzebie tak jak nam osobom z grupami niepełnosprawnymi bez rent i innych dochodów,oby nie zaznała miłości i spokoju do śmierci.

PRACOWNIK 2017-01-30 16:41
PUH GLADIUS PATROL KRYSTYNA BOROWCZYK Nie wypłacili mi wynagrodzenia za pażdziernik i listopad,pod adresem z Siechnic nikt nie urzęduje,czy może ktoś zna i poda adres domowy Krystyny Borowczyk aby można było załozyć sprawę w SĄDZIE PRACY.Nie obchodzą ich ludzi ,że pracująu nich ludzie nipełnosprawni i powinni dostać pieniążki na leki i opłaty..NIE POLECAM ,CHYBA ŻE KTOŚ LUBI PRACOWAĆ ZA DARMO.
pw 2017-02-06 22:37
hahahahahahhahahahahahahahhaha
:) 2017-02-07 15:07
znośnie, dobra atmosfera, dozoruję i sprzątam na S8 , firma jak najbardziej w porządku, rozpoczęłam prace w padzierniku, w rudniu miła niespodzianka bo wszyscy na mop-ach dostaliśmy wynagrodzenie biezące i juz przyszłe, czyli dwie wypłaty w miesiącu, bardzo, ale to bardzo za to dziękuje bo od wielu juz lat miałam normalne święta :) POLECAM :)
paweł 2017-02-07 15:09
nie rozumiem narzekania , ja mam dobrze, dostałam umowę z nowymi stawkami, 13,00 zł, bez kręcenia i marudzenia. Ale słyszałem , że szukają z orzeczeniami na umowę o pracę
hej 2017-02-07 15:34
hej,hej,hej
do wiadomości kierownika, musi Pan jeszcze bardziej przycisnąć obiboków i wywalić ich w trybie natychmiastowym !!!! mówie w imieniu moim i innych z obiektu, dobrze Pan wie o jaki chodzi, chcemy by dwie osoby wyleciały !!! nie będziemy za nich sprzątać !!!! wstrzymać im wynagrodzenie i dać nam !!!! klient jest zachwycony czystością, tylko taki efekt robi połowa załogi, ale druga si e obija !!!!
jacek 11 2017-02-08 08:55
nie wiem co zrobić, kolega załatwił mi pracę w dozorze w Rejonie śląskim, czekałem dwa miesiące bo obiekt blisko mojego domu, dostałem umowę o pracę, podpisałem również dokument o zakresie obowiązków. Przez trzy miesiące było bardzo fajnie , w jednym dostałem 100,00 zł premii, w sobotę miałem wesele, w niedzielę swoją służbę, i klopsik, przyjechał Patrol i poprosili mnie o dmuchnięcie w alkomat, wykazało mi 0,8 , zadzwonili do kierownika i usuneli mnie z obiektu, nie przyjęli moich tłumaczeń , co mam zrozbić ? dostałem dyscyplinarkę. Powiadomili również tym fakcie pracownika , który był wyznaczony do kontaktów z obiektu, ale przez trzy miesiące nie było uwag, jedna wpadka i dyscyplinarka !? zależy mi na tej robocie, fajny obiekt, fajna załoga, wiem również , że mogę mnie ukarać trzy krotnością wynagrodzenia, ktoś był w takiej sytuacji ?
12345 2017-02-08 08:59
proste, jeżeli miałeś wcześniej dobrą opinię i klient był z ciebie zadowolony, to jedz i próbuj sie dogadać, znam podobny przypadek z innego obiektu. Jeżeli twoim kierownikiem jest Pan Marek, to on jest w porządku, porozmawia z klientem bo oni nieczego nie ukrywają, i jak wyrazi zgode to przyjma ciebiez powrotem
oszukany 2017-02-09 19:33
Nie polecam tej firmy nie dają umów przed rozpoczęciem pracy , na umowach o pracę piszą 8,00 zł brutto na godzinę -nie podpisujcie takich umów , na umowie ma być 13 brutto na godzinę i kiedy ma być wypłata do 10 dnia każdego miesiąca .Ludzie nie dajcie się oszukiwać czytajcie wszystko co dają wam podpisać nie rozumiecie nie podpisujcie , nie polecam gladius patrol,jeśli chcecie pracować za darmo.Zostałem oszukany prez tą firmę nie zapłacili mi przez pół roku
123 2017-02-09 21:54
ZOBACZCIE NOWA FIRMA W PIESZYCACH : KRS 0000656517 PROTEGER OCHRONA SP. Z O.O. SP. Z O.O., NIP ... TEŻ WIADOMO KOGO
Alicja 2017-03-10 12:34
@oszukany, dostałeś umowę o pracę, na której było napisane 8 zł brutto za godzinę wykonywanej pracy?
Mati 2017-04-01 09:53
Dostalem umowe 2000brutto plus Nadgodziny Wypłacja wy tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narzekacie na Firmy nie roby z was i tyle chcecia Prscowsc nic nie Robiac Pan Przemek ma placic nieroba narzekacie na niego Dostslimy Umunderowanie Tel Latarki i Wode daje
Alicja 2017-04-03 12:01
Chcecie dowiedzieć się więcej o firmie? Zachęcam do zapoznania się z zakładką 'Ochrona fizyczna' na portalu GoWork.pl, przy wątku z opiniami: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,958959,0,0,ochrona_fizyczna
1
marek@onet.pl 2017-04-28 22:04
mare k pracowalem w tej firmie we wroclawiu na teczowej w ramach protestu opuscilismy obiek na teczowj to jest odlam grabowska patrol w sadzie toczy postepowanie upadlsciowe teraz nastepnych naiwnych znalezl gwarwnt z dzierzoniowa to samo glaudsius tez komornik niema co zajac chyba ze trzeba kazac by zajol przelewy wychodzace ktore firmy placa na konto glaudiusa z tego slaca swoje dlugi kosztem pracownika uciekajcie bo zadarmo bedziecie pracowac i komornik nie bedzie mail z czego zciagnac wynagodzenia tu po 48 pracuja 12 wolne i 48
Zostaw swoją opinię o Gladius Patrol Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gladius Patrol Sp. z o.o.