logo Gladius Patrol Sp. z o.o.

Gladius Patrol Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Gladius Patrol Sp. z o.o.

PRACOWNIK 2017-01-30 16:41
PUH GLADIUS PATROL KRYSTYNA BOROWCZYK Nie wypłacili mi wynagrodzenia za pażdziernik i listopad,pod adresem z Siechnic nikt nie urzęduje,czy może ktoś zna i poda adres domowy Krystyny Borowczyk aby można było załozyć sprawę w SĄDZIE PRACY.Nie obchodzą ich ludzi ,że pracująu nich ludzie nipełnosprawni i powinni dostać pieniążki na leki i opłaty..NIE POLECAM ,CHYBA ŻE KTOŚ LUBI PRACOWAĆ ZA DARMO.
pw 2017-02-06 22:37
hahahahahahhahahahahahahahhaha
:) 2017-02-07 15:07
znośnie, dobra atmosfera, dozoruję i sprzątam na S8 , firma jak najbardziej w porządku, rozpoczęłam prace w padzierniku, w rudniu miła niespodzianka bo wszyscy na mop-ach dostaliśmy wynagrodzenie biezące i juz przyszłe, czyli dwie wypłaty w miesiącu, bardzo, ale to bardzo za to dziękuje bo od wielu juz lat miałam normalne święta :) POLECAM :)
paweł 2017-02-07 15:09
nie rozumiem narzekania , ja mam dobrze, dostałam umowę z nowymi stawkami, 13,00 zł, bez kręcenia i marudzenia. Ale słyszałem , że szukają z orzeczeniami na umowę o pracę
hej 2017-02-07 15:34
hej,hej,hej
do wiadomości kierownika, musi Pan jeszcze bardziej przycisnąć obiboków i wywalić ich w trybie natychmiastowym !!!! mówie w imieniu moim i innych z obiektu, dobrze Pan wie o jaki chodzi, chcemy by dwie osoby wyleciały !!! nie będziemy za nich sprzątać !!!! wstrzymać im wynagrodzenie i dać nam !!!! klient jest zachwycony czystością, tylko taki efekt robi połowa załogi, ale druga si e obija !!!!
jacek 11 2017-02-08 08:55
nie wiem co zrobić, kolega załatwił mi pracę w dozorze w Rejonie śląskim, czekałem dwa miesiące bo obiekt blisko mojego domu, dostałem umowę o pracę, podpisałem również dokument o zakresie obowiązków. Przez trzy miesiące było bardzo fajnie , w jednym dostałem 100,00 zł premii, w sobotę miałem wesele, w niedzielę swoją służbę, i klopsik, przyjechał Patrol i poprosili mnie o dmuchnięcie w alkomat, wykazało mi 0,8 , zadzwonili do kierownika i usuneli mnie z obiektu, nie przyjęli moich tłumaczeń , co mam zrozbić ? dostałem dyscyplinarkę. Powiadomili również tym fakcie pracownika , który był wyznaczony do kontaktów z obiektu, ale przez trzy miesiące nie było uwag, jedna wpadka i dyscyplinarka !? zależy mi na tej robocie, fajny obiekt, fajna załoga, wiem również , że mogę mnie ukarać trzy krotnością wynagrodzenia, ktoś był w takiej sytuacji ?
12345 2017-02-08 08:59
proste, jeżeli miałeś wcześniej dobrą opinię i klient był z ciebie zadowolony, to jedz i próbuj sie dogadać, znam podobny przypadek z innego obiektu. Jeżeli twoim kierownikiem jest Pan Marek, to on jest w porządku, porozmawia z klientem bo oni nieczego nie ukrywają, i jak wyrazi zgode to przyjma ciebiez powrotem
oszukany 2017-02-09 19:33
Nie polecam tej firmy nie dają umów przed rozpoczęciem pracy , na umowach o pracę piszą 8,00 zł brutto na godzinę -nie podpisujcie takich umów , na umowie ma być 13 brutto na godzinę i kiedy ma być wypłata do 10 dnia każdego miesiąca .Ludzie nie dajcie się oszukiwać czytajcie wszystko co dają wam podpisać nie rozumiecie nie podpisujcie , nie polecam gladius patrol,jeśli chcecie pracować za darmo.Zostałem oszukany prez tą firmę nie zapłacili mi przez pół roku
123 2017-02-09 21:54
ZOBACZCIE NOWA FIRMA W PIESZYCACH : KRS 0000656517 PROTEGER OCHRONA SP. Z O.O. SP. Z O.O., NIP ... TEŻ WIADOMO KOGO
Alicja 2017-03-10 12:34
@oszukany, dostałeś umowę o pracę, na której było napisane 8 zł brutto za godzinę wykonywanej pracy?
Mati 2017-04-01 09:53
Dostalem umowe 2000brutto plus Nadgodziny Wypłacja wy tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narzekacie na Firmy nie roby z was i tyle chcecia Prscowsc nic nie Robiac Pan Przemek ma placic nieroba narzekacie na niego Dostslimy Umunderowanie Tel Latarki i Wode daje
Alicja 2017-04-03 12:01
Chcecie dowiedzieć się więcej o firmie? Zachęcam do zapoznania się z zakładką 'Ochrona fizyczna' na portalu GoWork.pl, przy wątku z opiniami: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,958959,0,0,ochrona_fizyczna
1
tomi@onet.pl 2017-05-02 14:36
w czwartek na teczowj ma 04 05 maj ma byc kierownik na rozmowie teczowa 55 w godz 10 -18 wszystkich poszkodowanych zapraszam podobno ma placic do reki jak nie to traca obiekty we wiecej pod telefonem690o14458 tomek oszukany z ojcem
marcin 2017-05-04 21:16
w dniu jutrzejszym w piatek pan wasko o 10 bedzie we wroclawiu na teczowej zapraszam osoby ktore nie otrzymaly pieniedzy za prace zapraszam po swoje marcin
Ewa 2017-05-05 22:56
W odpowiedzi na to co napisalas, nie zgadzam sie z toba , fajne warunki pracy i nie wiem co to za bzdury piszesz bo ja posiadam orzeczenie i mam co miesiac z tego tytulu 150 zl. Firma gladius przejela kilka obiektow po firmie jarex i jest duzo lepiej. W jarexue 1460 zl na reke , a tu z dodatkiem nocnym wychidzi 1600 + premia. Kierownik bardzo fajny i firma tez. Bardzo ja chwali kintrahent.
on 2017-05-06 10:06
do EWY, wszystko sie zgadza, napisz jak możesz tylko ile dokładnie masz premii bo ja pracuje od pażdziernika i otrzymuje 180,00 zł co miesiąc, słyszałem że niektórzy dostaja nawet 300,00 zł.
ono 2017-05-06 16:55
ewa klamiesz zapraszam na obiekty do wroclawia firma trzyma osob co mieszaja pokladaja swinie za damo robia kierownik ma wyrok w zawieswzeniu i zakaz prowadzenia dzielalnosci firma jest zalozona na zone dolcan przejeli na hubskiej nie wyplacaja zalegaja z wyplatami
Anonim 2017-05-18 15:35
To co wyprawia Pan Waśko wraz z żoną to dowód na to jak w tym kraju można oszukiwać ludzi i nie ponosić konsekwencji. Mam nadzieję że zapłaci za to jak traktuje ludzi. Gladius Patrol już się kończy teraz będą zatrudniać ludzi w Proteger z siedzibą w pieszycach. Firma jest na jego żonę. Czas by PIP i prokuratura zajęły się państwem waśko.
Alicja 2017-05-19 10:02
Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne opinie. @Ewa jest zadowolona z wykonywanej pracy w Gladius Patrol Sp. z o.o., natomiast użytkownik @ono ma odmienne zdanie na temat tej firmy. Skąd biorą się takie różnice?
pracownik 2017-05-27 10:36
pracujemy w glaudius patrol w dolcomie na teczowej wygrali przetarg zatrudniaja ludzi uciekaja bo nieplaca potem daja oglszenie nastepnych biora to samo maja darmowa sile robocza i za darmo pienidze z dolcomu pan jacek koordynator na dolny slask ma byc w poniedzialek na teczowej 55 z pieniedzmi o 10
marcin walbrzych 2017-05-27 10:55
w dniu wczorajszym poszlo pismo do mswia o odebranie koncesji na ochrone za oszustwa na podstawie wyroku takze bedzie kioniec pana wasko sam pan minister ziobro zainteresowal saie glaudius patrol i pan wasko zniknie w krotce
Ja 2017-06-02 13:32
Mam nadzieję, że pan Waśko nie pozostanie bezkarny, bo to co wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Wstrzymuje wynagrodzenia choć nie ma do tego żadnych powodów, nakłada kary finansowe chociaż od 1 stycznia zostało to zabronione i jest to przestępstwem. Nie szanuje ludzi nie odbiera telefonu. Nie ma co się prosić o swoje pieniądze tylko obrazu wystosowac pismo do spółki Gladius o natychmiastową wypłatę wynagrodzenia odsetki za zwłokę i straty moralne. W poniedziałek wnoszę pozew do sądu i informuję Państwową inspekcje pracy. Prokuratura powinna się nim i jego żoną zająć bo oszukują ludzi i państwo także
bzyku wroclaw 2017-06-13 09:08
w bielsku bialej glaudius patrol od 2014 r niema na umowach jest podawany falszywy adres jest to poswiadczenie nieprawdy w dokumentach pan wasko celowo to robi by niebylo mozna go scigac skutecznie za niewyplacenie pieniedzy osoby pracuja bez zusow na czarno
Michał Boro 2017-06-16 21:14
Waśko nie opłaca zkładek Zus przez 4 Miesiące!!!Pracownikom Dolkom już wie umowy lewe Ksero Firmy Gladius Patrol nie istnieje Bielsku-Białej byłem sa i sie pytałem Dolkom już wie sie kim Jest Wąśko i bedzie Pożegnanie Oszusta Kretacza Skonczyło sie !!! a przelewy wypłat tez lewe brak tytułu numeru przelewu niszcz sam siebie !!!!
Anonim 2017-06-20 08:15
Owszem to prawda Pan Waśko oszukuje ludzi. Przyszedł mi zwrot listu z wezwaniem o wypłatę wynagrodzenia. Na kopercie: adresat wyprowadził się.
bzyku wroclaw 2017-06-22 10:43
dolcom rozwiazuje umowe o ochrone i ma silezljan przejac obiekty i zglasza sprawe do prokuratury firma jest do konca lipca i nalezy pieniadze odzyskac zalegle jak najszybciej i wasko kusi zaplacic jak sprawa do prokutatury trafi to wyrok mu odwiesza automatycznie takze ma noz nagardle
Grzyb 2017-06-23 14:50
Czy to jest pewnie 100% ze firma Dolkom rezegnuje z Gladius Patrol do konca Lipca ? Nowa Firma od 1 Sierpnia? Silezjan
andrzej 2017-06-24 11:21
w dolcomie zlorzyl falszywe dokumenty przetargowe pan wasko jest podant adres na bielsko biala znalazlem administratora w bielsku bialej bo wynajmowali biuro nieplacili im za wynajem biura ludzie przyjezdzaja na ten adres jak glupi dowiedziec ze od 2014 r firmy glaudius patrol niema jest wpis w krs o wykresleniu ich z adresu w bielska bialej nr0000521824 mozna zlozyc w sadzie gospodarczym to kosztuje 60zl wniosek o wydanie odpisu z krs pelny i czeka sie 14dni na to ja mam juz to i dolcom otrzyma odpis tego glaudius patrol zlozylo falszywe dane i dolcom moze rozwiazac umowe prezes andrzej gala jest jako swiadek przeciwo glaudiusowi i bedzie musial dokumenty przedstawic przetargowe
1
andrzej 2017-06-24 11:33
glaudius patro proponuje zlozyc w sadzi gospodarczym wniosek dok krs sad gospodarczy krs0000521824 to kosztuje 60 zl i ciekawe wpisy tam sa proponuje ja mam i haka na waske albo placi wynagrodzenie jak nalezy albo dokumetnty trafia do prokuratora z odpisem krs andrzej
1
Anonim 2017-06-28 10:41
Jak macie taki dokument to należy go jak najszybciej zgłosić do prokuratury nie ma na co czekać bo znając Pana Wasko zaraz coś wymyśli albo zwieje za granicę. Ja złożyłem zawiadomienie do inspekcji pracy ale tam pan wasko jest im znany wiedzą o jego przekretach i nie wiele mogą ale coś tam podzialaja. Doradzają złożyć wniosek do prokuratury ale nie mam tego dokumentu co panowie i szczerze nie mam pieniędzy nawet na wyciągnięcie tego. Wasko musi w końcu ponieść konsekwencje więc proszę się nie wahać tylko składać wniosek innym ludzia to też pomoże
4
janek 2017-06-29 09:18
zglosic do prokuratury sprawe wskazac wnioski dowodowe i prokuratura bedzie dzialac w tym zakresie panu wasce grunt pali pod nogami
marem.m 2017-06-29 17:54
jutro 30 06 2017 r o godz 12 na teczowej 55 i i hubskiej pan wasko wydaje obiekt dolcom glaudius patrol kpnczy dzialalnosc we wroclawiu jutro mozna dzialac by odzyskac pienidze wasko musi jutro oddac a jak nie to nalezy policje wezwac i wasko zostanie zatrzymany
Tomasz Waśko 2017-07-14 00:44
WAŚKO TO BAJERANT JAKICH MAŁO SKONCZYŁO SIE LUDZI TYLKO POTRAFI STRASZYC A WENCEJ POLOWA LUDZI NIE DOSTAŁA WYNAGRODZENIA ZA MAJ I CZERWIEC I UKRADL NAM KASE ZA NIE PLACENIE ZA ZUS I SKLADEK EMERYTALNYCH 4 MIESC MAMY DOWODY GÓWNIE JUZ JESTES WIEM GDZIE MIESZKASZ JUZ TWOJA FIRMA NUE DLUGO BEDZIE PROGRAMIE INTERWENCJI NA POLSACIE I TVN UWAGA
była mrówa 2017-07-14 08:17
Grabowski Patrol, Gladius Patrol, Proteger jeden właściciel , nie wyjdzie w jednym miejscu to trzeba otworzyć nową agencję gdzie indziej, pracowałem kiedyś w Grabowskim pierwsza wypłata ok potem kolejna dwa tygodnie w plecy więc ich pożegnałem ale smród za nimi ciągnie się do dziś i nie jest prawda że jest właściciel bezkarny bo w końcu nazbiera się na tyle dowodów że skończą się ich oszustwa. Tylko dziwie się ludziom że mimo złych opinii dalej lecą do nich jak mucha do gówna a potem ze są bez wypłat własnie tacy dają im zarabiać a są przecież na rynku firmy które istnieją nawet od 30 lat nigdy nie ogłaszali upadłości i nigdy nikogo nie oszukali......
1
janek 2017-07-24 09:11
teraz mozna dzialac o pensje bylem w biurze uniego potraktowl mnie jak smiecia i powiedzial ze my jestesmy w jego lasce by odzyskac pienadze jak bedziemy cicho siedziec to da a jak nie to figa z makiem
marem.m 2017-07-24 09:30
glupi i naiwni teraz jest proteger nastepna firma pana waski szuka do pracy ida bo u nich mozna spac na obiektach bez kontrolo odbic
jacek kierowca 2017-07-26 08:20
bylem kierowca u waski niezaplacil mi za paliwo za wlasne pienidze kupowalem kazal mi klamac oklamywac pracownikow powiedzialem co mysle to powiedzial ze pracownicy jego i glaudius patrol to idioci i mozna z nich glupich naiwnych robic
Bez niku 2017-07-26 17:50
Witam panie Jacku Ola z Piławy Górnej nie możemy doczekać się kasy kłamie pan Waśko że kasę dostaniemy 25 byłyśmy i echo i dzisiaj też echo jedynie to tylko przez sąd z kłamca i oszustem proszę się odezwać czy panu też kasy nie wypłacił
wojtek 2017-07-27 13:32
Wojtek Wrocław ja juz zgłosiłem tego całego waśke do Zusu za nie odprowadzenie skałdek, do pipu i do sądu. od 30 czerwca nie pracujemy juz z chlopakami w tej firmie i do tej pory nie przysłano nam świadectw pracy, nie wypłacono za nad godziny a w dodadku ja nie dostałem wypłaty bo podobno pomylili numer konta. ŻENADA !!!!!!!!!
Diabeł 2017-07-27 14:20
Waśko Dolkom zrobil na kilka...set zl grafik dawal swoj dawal wiencej sobie zeby mu wencej placili a nam dawal okłapacy wiedzielismy o tym ze jacek nas oszukuje przed kazda wizyta wasko gadal co ma jacek nas wszystkich klamac oszust bajerowal caly czas nas kazdy z nas wiedzial o tym mamy dowody na waske Waski zona ma chorego męza dziwe sie ze z takim czlowiekiem mozna byc i znim miec dzieci ten czlowiek powinen sie leczyc szpitalu psychatrycznym jak bedzie mial nowe obiekty informowac ludzi co beda u niego pracowac a ja waske sam ..... bede czekal w pieszycach pod jego domem na jego zone wasko zalega pracownikom z Dolkomu za Nadgodziny i Nocne aaa chcial przekupic pracownikow za500zl zebysmy mu obrolili obiekt u pani prezes Tolarskiej Dolkomie zal z Waski
Borowczyk 2017-07-27 14:29
WAŚKO NIE BEDZIE JUZ MIAŁ PRACOWNIKOW SAM SIE NAZYWAL FRA....I CW..... TY I TWOJA ZONA TO...DZ..... PIESZYCE I DZIERZONIÓW DOWIEDZA SIE KTO TO JEST ZA H.....REKLAME MU ZROBIMY PRACOWNICY OCHRONY DOLKOMU WIEDZIELI OD POCZANTKU ZE TO DUZY OSZUST A GADAL TAKIE KRENTY JAK HU..... DZIECKO BY NIE UWIEŻYLO TE JEGO UŚMIESZKI I OCZKA JAK PROSTO OCZY KLAMIE WAŚKO SAM SIE WYJEBAŁ Z DOLKOMU
Dawid Borowczyk 2017-07-28 23:32
Waśko kłamie ze juz nie pracuje Gladusie Patrol kolejne oszustwo potrafi tylko klamac wyzywac itp zalosny jest brak mu honorru jemu i jego calej rodzinie ..... Wyplacaj Nadgodziny i Nocnne czekamy do 10 Sierpnia na Przelewy!!!!!!!
teczowa ochrona 2017-07-29 11:39
proponuje zebrac sie i pojechac wszyscy po swoje ja sie chce teraz wybrac po niedzieli grupa razniej mozna zbiorowo to zrobic i podpisac pelnomocnictwo tez mozna zlozyc na dedektywa ktory zbierze po cichu informacje o majatku waski potem on wszystkie koszta odda w pieszycach ma wille elegancka a borowczyk w siechnicach ma
DRUŻYNA A 2017-08-02 12:16
RACJA DZIWIE SIE ZE ON JESZCZE CHODZI I MU NIKT NIE WJ.....MORD...... ZA TE OSZUSTWA MASAKRA IMPEL JUVENTUS ERA JAREXS SOLID JESTES MALUTKI DO NICH KRADŁES NAM KASE ZA NADGODZINY DODATKI PRFONU ITP ODAJ NAM TS KASE Z DOLKOMU JAK NIE ODASZ.... IDE 4 SIERPNIA DO POLSATU Z DOWODAMY I Z TV POKAZEMY DOKUMENTY SADZIE LEPIEJ ZAPLAC NADGODZINY!!!!! I ZROBIA REPORTAZ O TOBIE CALY DZIERZONIOW PIESZYCE I SIECHNICE DOWIEDZA SIE JSKIM JESTES WART BRAK SZACUNKU MASZ DO LUDZI WAŚKO ZAL FIRMA CO WYGRYWA PRZETARG MA KAPITAŁ 5 TYS JUZ SMIERDZI OSZUSTEM LUDZIE DAJCIE NA CAŁA POLSKE INFORMACJE I DO TV JEGO PRZEKRENTACH NP DO POLSATU I PO NIM BEDZIE WASKO W TYM MIESC WYPLAC ZA NADGODZINY NIE WYPLACISZ TO POGADAM Z TWOJA ZONA MARZENKA-BOROWCZYK WAŚKO WROCŁAW NIE DA SIE !!!!!!!
M 2017-08-02 14:44
Witam wszystkich i bardzo mi żal że musicie przez to przechodzić. Pracowałam w gladiusie pół roku zawsze jak był problem z wyplaceniem wynagrodzenia nie przychodziłam do pracy. Ostatnie wynagrodzenie zostało mi wstrzymane bez podstawnie bo pan wasko wymyślił sobie ze opuscilam miejsce pracy a doskonale wiedział że tamtego dnia muszę wyjść wcześniej mimo to nie zorganizował zastępstwa co chwile przed wyjściem dzwoniłam do niego i ciągle mówił że oddzwoni. Obiekt na którym pracowałam złożył mi ofertę pracy a pan wasko z czystej zemsty opóźnial moje wynagrodzenia ale w końcu wypłacił. Życzę wam wszystkim abyście szybko odzyskali swoje pieniądze i żeby drogi z Panem wasko się rozeszły.
adam teczowa 2017-08-06 20:12
wasko zaczyna placic bo przestraszyl sie policji mnie wyplacil w pitek na konto zalegle pieniadze wie ze na policje ide we wtorek teraz pucuje sie wie ze nie przelewki
janek 2017-08-13 22:25
wasko wqyjecha na wakacje za nasze pieniadze teraz szuka do pracy w iinych maiastach polski
Wojciech l 2017-08-14 00:12
Hej Marcin na jakim obiekcie pracowałeś ja na MZUKU tez kasy nie dostalem ponoc jutro mamy isc do prokuratury ale nie wiem o której a chce tam byc tez
janek 2017-08-14 10:36
wasko ma kilka numerow janek wroclaw nam jest ok 20tys winny za praca teraz wyprzedac chce majatek bo oglasza sie i podaje inny numer tele 534 poczatkowy we wroclawiu policja pg prowadzi dochodzenie osoby chetne moga dolaczycd sie
janek 2017-08-16 11:31
wasko pracownikom co winny kase poblokowal na telefonie numery pracownikow jako filtrowane i dlatego nie mozna dodzwonic
Zostaw swoją opinię o Gladius Patrol Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gladius Patrol Sp. z o.o.