logo Gladius Patrol Sp. z o.o.

Gladius Patrol Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Gladius Patrol Sp. z o.o.

ronin 2014-11-29 08:49:32
Nie polecam.
2
jadźka 2015-10-09 18:09:33
ja nie wiem jakieś mam takie słabe zaufanie co do takich firm, ale to może być tylko moja subiektywna i indywidualna opinia, także wiecie... po prostu mój chłopak pracował w tej branży i wiem, co, że tak to ujmę, "za kulisami" się dzieje... ale tragedii nie ma i tak naprawdę jak ktoś chce pracować to będzie pracować wszędzie
Adam 2016-04-23 08:28:46
Witam, zastanawiam się czy firma Gladius Patrol Sp. z o.o. prowadzi obecnie rekrutację, bo nie widzę aktualnych ofert?
Michał 2016-05-16 21:40:17
Ok, ale czy nikt z tym nic nie robi skoro jest tak źle?
tajniak 2016-05-30 14:42:12
Jest nawet ok.
tuzik 2016-05-30 16:42:38
pracuje już 3 miesiąc, mogło być gorzej, spore wymagania na obiekcie, upierdliwy jest Patrol, przyjeżdżają i co rusz i spokoju nie dają.
blondyna 2016-05-31 08:08:44
Czy może ktoś mi powiedzieć czy zatrudniają na umowę o pracę ? mieszkam blisko ich obiektu i jrstem zainteresowana pracą. Proszę o info.
baśka 2016-05-31 09:21:36
odpowiadam, pracuję piąty miesiąc mam grupę inwalidzką, umowa o pracę.Wyplata zawsze w okolicach ósmego. bez dodatków. Nie ma co liczyć na nadgodziny, sucha norma godzin. Szkoda bo potrzebuję zarobić. Atmosfera jest dobra i fajni ludzie. A jeszcze jedno Patrol bardzo kontroluje, czepiaja się głównie munduru i obchodów.
Krzywy 2016-06-01 21:19:46
Baska, na jakim obiekcie jesteś? Myślałem że patrol interwencyjny tylko na nasz obiekt tak często przyjeżdża. Powie mi ktoś z pracujących co z umowami o prace ? Właśnie od patrolu się dowiedziałem że wszyscy od stycznia mają mieć Etaty, że nie będzie zleceń.
Potwierdza to ktoś?
Serwis 2016-06-02 13:43:22
Jesteśmy z obiektu Ace serwis sprzatajacy.Trzy osoby, wszyscy z umowami o prace , po 7 godzin dziennie bo mamy orzeczenia.
Wypłata zawsze przed 10.
klient 2016-06-07 07:27:52
proszę, proszę, nowy lans na mieście, nowe duże auto w grupie interwencyjnej :)

przeszedłem do firmy gladius z konkurencji, czas dojazdu na alarm mają rewelacyjny, oby tak dalej. Jeszcze potestujemy :)
usatysfakcjonowany 2016-06-08 21:08:51
potwierdzam, czas dojazdu mają bardzo dobry.
informator tajny 2016-10-05 15:40:21
I co płacą do 10 tego dnia miesiąca wypłaty czy co .Pan przymysław waśko który jest pełnomocnikiem w firmie gladius patrol sp zoo jest oskarżony o przywłaszczenie cudzego mienia Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych,podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Aktualnie śledztwo prowadzi Policja Wojewódzka CBŚ . Czy Przemysław Wąsko może prowadzić taką firmę ochroniarską
wiarygodny jacek 2016-10-05 17:29:21
nie jest źle, porównując do poprzedniej firmy EZT z sosnowca, w której pracowałem to panuje całkiem fajna atmosfera. wynagrodzenie w terminie. Upierdliwa tylko jest ta Pani dyrektor, często przyjeżdża i kontroluje. POLECAM.
erf 2016-10-05 18:58:07
@emuil z cala pewnoscia to zależy od stanwiska na jakim się rpacuje nie na każdym oczywiście sa takie same stawksi przecież warto zaznaczyć o jaka prace Ci chodzi i może po prostu zapytać u nich na rozmowie
Zostaw swoją opinię o Gladius Patrol Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gladius Patrol Sp. z o.o.