brak logo

Delta City Dorota Błaszczyk

Warszawa

Opinie o Delta City Dorota Błaszczyk

ex 2017-01-14 18:53:11
To że inwestor działa już dłuższy czas widać na tym forum po opiniach przewoźników pracowników i klientów .

Schemat wejścia $inwestora$ nie zmienia się :) niedługo zaczną się pojawiać wpisy o nowych ofertach pracy czy będzie coś nowego?

Firmy z potencjałem ,,daje ale przestaje" firmy bez potencjału ,,dam ale nie wiem kiedy trzymajcie się zwyciężymy" .

To takie fascynujące .
13
kurier 2017-01-15 10:46:57
Narescie ktos napisal prawdę
walon 2017-01-15 11:38:24
piszcie co chcecie. rozumiem niektorych ze im nerwy puszczsja. wyobrazcie sobie panstwa Blaszczykow jakimi nerwami oni zyja. szkoda mi firmy i szkoda mi ich
Bolek 2017-01-15 12:15:09
Jestes cienki frajer ktory nie dostal wynagrodzenia i lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiadomo komu. Nie masz zielonego pojecia na czym polega biznes. Ten sam inwestor juz 2 lata temu wywalil wlasciciela profesora blikle z firmy a w srodku nic sie nie zmienilo, glodowe stawki, pensje w ratach i opoznieniami praca na umowach smieciowych i po 12 godzin.
12
Kurier 2017-01-16 09:21:24
Zapytanie które oddziały dziś pracują ? Napiszcie bracia kurierzy..........?
2
klient 2017-01-16 10:34:25
kalisz stoi
1
kierowca 2017-01-16 10:50:06
Wro i Wał stoi
Marek 2017-01-16 10:51:25
To samo co w tba pierwszy stał Kalisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] frajery
kurier 2017-01-16 10:55:34
Tarnów stoi.
2
kierowca 2017-01-16 11:03:36
frachty nie wyjechały to wszyscy stoją ...
jolo 2017-01-16 11:04:31
Gdańsk stoi podobno jest nowy właściciel który kupił 80% udziałów czy ktoś jest w stanie to potwierdzić?
Pozdrawiam wszystkich kurierów.
kierowca 2017-01-16 11:06:55
w tym momencie nikt tego nie potwierdzi , możemy tylko spekulować czy faktycznie ktoś to przejął , czy znowu przeciąganie...
jolo 2017-01-16 11:12:03
Wszystko niby ma się wyjaśnić jutro ale jakoś w to nie wierzę pewnie jak większość kurierów...pozdrawiam
5
chrum chrum 2017-01-16 11:45:39
wszystkim stoi?? czego zescie sie nazarli.
Seba 2017-01-16 11:57:10
Moze firma wprowadza nowy standard na rynku uslug kurierskich i cwiczy model dostaw raz w tygodniu ?
5
plllot 2017-01-16 12:33:12
,,spokojnie , jest wprowadzany nowy system operacyjny oraz nowe auta frachtowe i stąd ten przestój a reszta działa normalnie , nie róbcie zamieszania "
3
ooo!!!! 2017-01-16 12:46:21
tobie powinno sie przeszczepic nowy mozg bo pier.......... jak potluczony. jaki system jakie auta??
Ktos 2017-01-16 12:55:42
Jak wszystko normalnie działa jak wynagrodzeń nikt nie dostał oddziały dziś z nie pracują. Będzie kasa to ludzie wrócą do pracy. Więc nic nie jest normalne
1
Jarek 2017-01-16 12:57:09
Bracia jak to Warszawa pracuje czy stoi z tego co słyszałem to ktoś tam pracuje...odpowiedzcie czekam. Nawiasem mówiąc góra czyta co piszemy to jest kabaret........
kierowca 2017-01-16 13:15:52
kabaret moralnego niepokoju :D
Maciek 2017-01-16 13:31:00
Chytry dwa razy traci.
2
ja 2017-01-16 14:02:35
Michał wiele razy padał, wiele razy powstawał. Zawsze się zastanawiałem, ile tu jest pranych pieniedzy. W sumie szkoda mi Was. Nigdy nie byłem oszukany... głupio trochę znikać i zostawiać zniszczony rynek.
1
Ktos 2017-01-16 14:45:16
Niech się podniesie i wypłaci kasę bo ludzie ciężko pracowali.
1
Kogut 2017-01-16 14:53:51
Jestes smieszny straciliscie prawie caly wolumen a ty piszesz ze ciezko pracowaliscie ?
3
ja 2017-01-16 16:34:19
dlaczego uważasz, że ktoś jest śmieszny? dlaczego uważasz, że nie pracował ciężko?
Kogut 2017-01-16 16:57:49
Bo straciliscie wiekszosc kkientow - proste.
2
kruk 2017-01-16 17:15:27
Ldz stoi
KTOŚ 2017-01-16 17:43:02
Cała firma jest śmieszna !!!!!! nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie TAK lub NIE !!!! wszyscy zwyczajni pracownicy ciężko pracują i ( usunięte przez administratora ) z tego mają !!!!! ile jeszcze !!!!! JEDEN WIELKI SYF JEDNA WIELKA ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ex 2017-01-16 17:55:53
Zauważyłem pewną prawidłowość ....
jak kasa idzie na forum cisza
jak nie ma lub raty sranie na ekranie

Nie będę jak większość oszołomów ubliżał tym którzy pracują dla delty ale czy wy się niczego do tej pory nie nauczyliście ???

Jest styczeń już zaczęły się ferie będą skończą się w lutym to 2 najgorsze miesiące dla kurierki !!!!

Z czego wezmą środki dla was podwykonawców pracowników itp.

Jeśli oddziały stanęły właściciele magazynów zajmą magazyny wraz z zawartością do momentu uregulowania zaległości z czego blaszczyki wezmą kasę skoro nie mają dla kurierów i pracowników ????


5
Były kurier 2017-01-16 18:56:00
Wszyscy gdybają zamiast po prostu odejść... Czemu nie zmienicie pracy? Chyba pora się obudzić. Kasy i tak nie będzie więc po co pracować dalej za darmo?
5
PRACOWNIK DELTA 2017-01-16 20:41:46
NIE MA CO SIĘ ŁUDZIĆ Z TEGO JUŻ NIC NIE BĘDZIE !!! NO CÓŻ ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ I WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ ZMIANY NA LEPSZE ! MIMO WSZYSTKO BYŁO MIŁO DZIĘKUJĘ ;-) NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJCIE WALCZCIE O SWOJE !!!! OBYŚCIE MIELI NA TO ZDROWIE BO TO JEDNAK NAJWAŻNIEJSZE !!! POWODZENIA KOLEDZY I KOLEŻANKI !!!!
38
kkurier 2017-01-17 08:23:21
Czy dzis jeżdżą jakies oddziały?
1
mr.czoks 2017-01-17 08:40:03
powinno coś jeżdzić, ale jak dla mnie patrząc z perspektywy zarządzania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi tu z kilometra pralnią pieniędzy, jak kupić najtaniej deltę i tyle na temat, zachęty obietnicami itd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nasi wielcy wyjadacze w stołkach w biurze. wiecie kto pewnie pisze. to że układ macie z inwestorem a za to hajs dostaniecie to dlatego że wam tyle obiecał a każdy w to wielce wierzy. już za dużo słyszałem w tamtym tygodniu... tylko czekać jak prokuratura sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i skarbówka... pozdro z wawy
1
Kurier 2017-01-17 09:33:46
Jo Gdańsk jeździ robota pali się w rękach jesteśmy dumni że możemy pracować w tak powaznej firmie jaką jest nasza Delta City
4
mr.czoks 2017-01-17 10:28:00
właśnie prawda odnośnie przekrętów, i tego że dostaną kasę za to że firma padnie, nie wiesz jak to działa? pracuj dalej bo niedługo ciebie konkurencja wykupi i ty będziesz w konkurencji pracował, i przepraszam ale nasłuchałem się tych negocjacji i mówię otwarcie; korupcja korupcją popychana jeden przez drugiego!!!! otwórzcie oczy !!!! pozdro z wawy!!! żegnam !
4
kurier 2017-01-17 20:52:15
a co to taka cisza na forum?wszyscy sie juz zwolnili czy jeszcze w trasie po wczorajszym przestoju?:)
ROBOT 2017-01-17 21:28:47
Chyba hajs dostali.....
Robert 2017-01-17 21:29:33
Kasy trochę na konta wysłali. Ot co.
Kurier WUWUA 2017-01-17 21:34:28
Dzisiaj ok. 11:30 Orange poblokowało telefony (z wiadomych przyczyn), a o 14 sms, że wszystko uregulowane. Światełko w tunelu?
Igor 2017-01-17 21:36:59
Co ten inwestor wyprawia to sie w pale niemiesci
Robert 2017-01-17 21:51:45
Zastanawiam się po co to robi. Po co przedłużać agonie firmy ? Jaki jest w tym sens? W chwili obecnej jest tak mało przesyłek że koszt wysyłania aut topi firmę jeszcze bardziej . Nie lepiej powiedzieć : w prawo albo w lewo? Wchodzę albo nie w ten interes?
Misio 2017-01-18 01:43:24
Nawet najstarsi gorale tego nie wiedza. To samo co w extba jego decyzje nie racjonalne i nie logiczne z biznesowego punktu. Jak to sie skonczylo kazdy wie a tu jest wedlug mnie jeszcze gorzej bo tba nie miala dlugow w postaci kredytow.
mr.czoks 2017-01-18 08:38:14
Wszyscy żyją nadzieją , lepiej wierzyć w obietnice niż sie skrzyknąć się zrobic protest, ale po co. Stop KORUPCJI MR.INWESTORZE!!!!!! WSZYSTKO WYJDZIE NA JAW!!!
1
chrum chrum 2017-01-18 09:11:57
to nie inwestor jest winny tylko firme polozyli paNstwo Di M B. a inwestorowi to jeszcze powinnismy podziekowac za to ze szybko skonczy ta agonie. przynajmniej wszyscy pozbeda sie zludzen i beda mieli powod szukac nowej pracy
Misio 2017-01-18 09:41:24
no jasne takie bajki opowiadaj dzieciom na dobranoc
Marek 2017-01-18 10:36:27
czytam te informacje bo jestem ciekaw co się z firmą dzieje. Nie widzę powodów aby się ukrywać - jestem z zewnętrznej firmy informatycznej M-System która deltę obsługuje prawie od początku jej istnienia. Tak mnie także winni są kasę. Rozumiem, że wygląda na to że toną szybciej niż titanic i że zapewne ich nie odzyskam. Ale pieprzenie o tym, że właściciele nie umieli firmą zarządzać jest żałosne. Bo to właśnie oni z malutkiego biura zatrudniającego około 6 osób i pewnie z 10 kurierów zrobili firmę która coś znaczyła. Łatwo wytykać komuś błędy ale nagminne było doliczanie przez kurierów a to większej wagi paczce a to czasu oczekiwania, i narzekanie jaka to delta nie jest kijowa. Tak to tworzyło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobry wizerunek firmy. Może ktoś z Państwa się zastanowi jakim tajemniczym sposobem delta zaczęła padać dopiero po nieudanej fuzji z inną firmą kurierską? Ja także miałem nieuczciwego pracownika który sprzedał tajne informacje. Dla mnie ewidentnie i to bardzo skutecznie ktoś wpieprzył ich na minę. I zapewne celowo pozbył się konkurencji. I zapewne to że się dali tak podejść jest winą państw B. Nie bronię tu właścicieli . Ale więcej obiektywizmu. Bo szczególnie uwagi dotyczące złego zarządzania , jak rozumiem wygłasza osoba prowadząca dużą firmę ?
7
klient 2017-01-18 16:06:08
moja paczka po 2 tygodniach wkoncu dzis trafiał do klienta. Czyżby coś sie polepszyło? i mozna znowu paczki wysyłac ?
Marek 2017-01-18 16:12:55
a pracy w dziale telesprzedawcy nie szukasz ?
1
KURIER -KATOWICE 2017-01-18 16:45:51
Ja osobiście uważam że Delta w porównaniu do innych firm pod względem doręczalnosci byla (jest) mega , ludzie zawsze w szoku ze już paczka dotarła , 24 H . Inne firmy to po kilku dniach doręczają , największym błędem była właśnie fuzja z całym pseudo Patronem , to firmę doprowadziło do takego a nie innego stanu . Wspolczuje z jednej strony panstwu B. A z drugiej strony mają sami to na co się tak porwali . Na dzień dzisiejszy jak inwestor da kasę będzie smigac bo ekipa jest ok . Może się okazać ze za 4 lata będzie Delta wyżej od innych firm . Wypłaty zostały wypłacone z 4-dniowym opóźnieniem Ale już całość wypłacona , więc działamy jak dawniej i niech firma się jeszcze utrzyma . Wszystkiego dobrego , pozdrawiam wszystkich kierowców i w/w firmy . A jutro jadymy dalej :) .
6
Marzec 2017-01-18 17:30:56
U mnie tez sie wszystko wyjasnia. Dostaje sianko kazdego dnia do 16 po pare tysiecy i jest ok widze ze chca zeby bylo ok. Jak czytam te wypociny tych biednych przedstawiecieli co nie mieli na paliwo to zal mi....idz na kase na biedronke...Sami pokrzywdzeni byli pracownicy przedstawiciele tragedia...
1
Zostaw swoją opinię o Delta City Dorota Błaszczyk - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta City Dorota Błaszczyk