brak logo

Delta City Dorota Błaszczyk

Warszawa

Opinie o Delta City Dorota Błaszczyk

Marek 2017-03-07 21:18
a może twoje jajca
Adrian 2017-03-08 22:23
jak tam firma się ma ?płacą w dolcach ?
a 2017-03-10 10:22
Witam jestem tu po raz pierwszy natomiast pragnę wszystkich poinformować ze współpracowaliśmy z ww firmą na oddziale Koszalin ,ale nasza współpraca dobiegła końca pomimo że mąż sumiennie wykonywał swoja pracę,i wkładał w nią całe swoje serce ,do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy naszych zaległych pieniędzy. To jest koszt ok 50 tyś zł ,Dzwoniliśmy wielokrotnie do firmy ale i do dnia dzisiejszego pieniążków na koncie nie mamy, stwierdziliśmy ze nie będziemy chodzić do adwokata tylko postaramy się nagłośnić sprawę medialnie i zgłosiliśmy się do programu ,,Państwo w państwie,, Moje pytanie do państwa czy jest jeszcze ktoś poszkodowany tak jak my proszę o kontakt .
11
ja 2017-03-10 19:24
tak nic nie załatwisz :( podaj kontakt do siebie
3
Ja 2017-03-10 20:54
Dziś 10. Kasa była na czas i to w całości. Zaczyna być tak jak powinno.
5
Jarek 2017-03-10 21:27
Może bedą traktować pracowników, klientów i podwykonawców z szacunkiem.
2
Adrian 2017-03-11 00:35
nie w tej firmie
3
Jarek 2017-03-11 07:09
Dajmy szanse sie wykazac. Za 2-3 lata ocenimy ich dokonania a latwo nie bedzie bo smród będzie się ciągnął. Ja kibicuje bo brakuje na rynku firmy Polskiej !
6
Podwykonawca 2017-03-11 22:09
Nie róbcie scen. Jedziecie do Warszawy, porozmawiajcie z nowym zarządem, na pewno da się sprawę załatwić .
2
Koks 2017-03-11 22:18
Ale to nie zarzad decyduje o losach tej firmy !!!
Jaq 2017-03-11 23:47
Jeżeli firemka nie zwraca pobrań to zwyczajnie kradnie, jeżeli kurierzy przed końcem zeszłego roku w Wawie kradli paczki to też nie są lepsi. Tak więc, mam nadzieję że zwyczajnie splajtujecie - i to nie jest ważne czy to PL firma czy też nie. Nam klientom chodzi o to, aby firma dostarczyła przesyłkę na czas.
A jak było pobranie, to w ciągu tych 3 dni rozliczyła się. I tyle albo (jak w Waszym przypadku) aż tyle.

Aaa i nie, nie jestem z konkurencyjnej spedycji - byłem waszym klientem do listopada zeszłego roku, ale kurierzy którzy kradli, firma procedująca reklamację ileś tam miesięcy oraz pracownicy kłamiący na każdym kroku skutecznie mnie wyleczyli od zlecania wam czegokolwiek.
6
MONTERS.pl 2017-03-13 14:06
Sam przez tą firmę prawie wylądowałem w szpitalu. Są mi winni kilkanascie tysięcy i tylko zwodzili że oddadzą. Na szczęście już niedługo będą się kontaktować z moimi prawnikami bo samemu nic nie można u nich załatwić , tylko kłamią że za tydzień itp i podają jakieś daty których nie dotrzymują. Ten nowy zarząd nie chce dobrze, bo gdyby chciał dobrze dla firmy to oddaliby mi pobrania (skoro podobno mają) a ja dalej bym z nimi współpracował, a te kilkanascie tysięcy zwróciłoby sie im po max pół roku bo w tej chwili nadajemy prawie 1000 paczek miesięcznie. Oni wybrali olanie klienta , robienie sobie złej opinii i brak perspektyw zarobku z mojej firmy. Czy to jest działanie dla dobra firmy? DLa osoby która podobno wkłada w firme miliony?

Tak sie zraziłem, że teraz pobrania nadaje tylko zagranicznymi firmami i choć płace drożej to śpie spokojnie. To jest kraj w którym nie ma czegoś takiego jak patriotyzm (chociaż dla mnie było to ważne) bo jak chcesz dać swoim zarobić to cie okradną a zagraniczna firma nie i taka jest różnica.

2
klient 2017-03-13 15:16
Polecam firmę
Solventoir sp z o o szybko i skutecznie zwindykuje firmę Delta city i zapomnicie że coś takiego było
2
Tyńcu 2017-03-13 16:42
Nie polecam firmy solventoir.
Najgorsza firma jaka moze byc. Naciagaja tylko Klienta.
5
Poszkodowany 2017-03-13 19:28
jak naciągaja?jakie brednie piszesz im nic nie płacisz dłużnik im płaci dołączają kwotę do windykacji a należność jest wypłacana na twoje konto.
1
były z delaty poznań 2017-03-13 21:18
To zróbcie to co my w tamtym roku w Poznaniu zrobiliśmy , zablokowaliśmy wszystko i musieli zapłacić ( nawet policje kierowniczek idiota wezwał - przyjechali i pojechali a waraszawa eliksirem przelewy robiłą
2
Karol 2017-03-14 12:59
Czekam na pieniądze z pobrań już ponad 6-7 miesięcy wiszą mi ponad 4 tyś i co chwila jestem zwodzony że pieniądze wpłyną na konto,

Raz już wysłali mi potwierdzenie wpłaty nazwa firmy moja ale numer konta nie,;z
Oczywiście niby pomyłka, że źle zaksięgowali,
Szkoda że kolejne tygodnie nic się nie dzieje, jeżeli do końca tygodnia nie odzyskam pieniędzy to idę do sądu a tam nie będę walczył tylko o odzyskanie pieniędzy ale o odsetki i odszkodowanie,
2
Klient 2017-03-14 16:27
Rozmawialem z Michalem ktory twierdzi ze firma sie dynamicznie rozwija a te wpisy to ,azdrosna konkurencja.
2
dsfasdf 2017-03-14 21:11
oczywiście, że naciągają. wszystko Co obiecają abyś podpisał z nimi umowę. Super kontakt itp. a po podpisaniu umowy cisza... cisza i cisza... co jakiś czas każą coś zapłacić.
Generalnie jest dużo więcej lepszych firm.
Klient 2017-03-15 06:45
firemka zarejestrowala kapital na 7 milionow. cos mi pachnie ze beda chcieli zalatwic kredycik na 50 milionow i spuscic firme ...
1
Poszkodowany 2017-03-16 14:09
z tego co wiem to już płacą a jak tam u was ?
Marek 2017-03-17 09:04
nlnadal kasuja wpisy
4
zooloo 2017-03-20 09:44
tam nadal pracija Blaszczyki a oni maja we krwi oszustwo. dopoki beda tam pracowali to opinia o firmie nadal bedzie zla
2
Marek 2017-03-21 09:12
Pracuję bo Błaszczyki są najlepszymi fachowcami !!!
2
DC 2017-03-21 16:25
Jaki jest wolumen paczek na dzień dzisiejszy? Kurierzy wożą po 4 paczki czy więcej?
1
Marek 2017-03-22 05:50
Slyszalem ze zajmuja sie teraz kosiarkami czy czyms takim.
1
Jarek 2017-03-22 08:39
Poczekajmy na to w którą stronę popłynie inpost.
1
IXELL 2017-03-22 10:44
Dlaczego ktoś usuwa wpisy dotyczące zadłużeń na tym forum?
Zarząd firm Delta to kłamcy i oszuści. Od października 2016 są nam jeszcze winni 30 000 zł.
Zero kontaktu, zero jakichkolwiek wpłat. Zwodzenie inwestorami. Ostrzegam innych przed podejmowaniem jakiejkolwiek współpracy z tą firmą.
Nie jestem z konkurencji i każdemu mogę to udowodnić. IXELL Kalisz kalisz@autolakier.pl
6
Obserwator 2017-03-22 16:25
Z tego co śledzę to forum to firma splacila ci jakies 90 tys. Takimi wpisami nie pomagasz ani dc ani sobie.
Robiłeś wszystko żeby firma się włożyła tylko po co ? Wtedy też nie odzyskałbyś swoich pieniędzy.
1
IXELL 2017-03-22 18:22
Proszę nie ironizować i nie traktować wszystkich swoją miarą.
Proszę napisać co robiliśmy, żeby Delta zbańczyła!
Chyba bardziej wyrozumiałej firmy niż my nie ma. Zadłużenie w lipcu 2017 to przeszło 135 000 zł.
To, że zeszliśmy do kwoty 30 000 zł to wyłącznie nasza dobra wola. Wasza łaska to wpłata 66 000 zł. I mamy na to dokumenty. Z reszty różnicy długu, 39 000 zł to faktury za wysłane Deltą paczki. Do dzisiaj wysyłamy bo wiem, że nie dostalibyśmy od was złotówki. Do tego wchodzą nierozliczone reklamację na kwotę około 10 000 zł, za które też nie cie nic zwrócić.
I to my robimy wszystko, żebyście zbańczyli...
HA HA HA
1
Nikos 2017-03-22 19:23
Firma Delta jest w tej chwili liderem w branży kurierskiej i głupoty tu wypisuje cię pnie się po drabince sukcesu a wy konkurecja glupio wam się robi to pisał Kurier mam skończone te pisanie i pozdrawiam tych którzy nie wierzą w sukces naszej Matki Zywicielki....
1
Aga 2017-03-22 21:36
Na pobrania czekam od listopada. Zero odzewu, zero kontaktu. Mają ludzi za nic, liczą ze w końcu odpuszczą jak nie będą reagować.
1
Klient 2017-03-22 22:02
Liderem kabaretu
Jarek 2017-03-23 06:05
Wczoraj mieliśmy zaszczyt gościć Macieja Zielińskiego. Wszystko idzie zgodnie z planem.
1
Waldek 2017-03-23 06:54
ten gosc powinien pracowac nadal na stacji !!!
1
Sebastian 2017-03-23 07:09
scierwo
7
Jarek 2017-03-24 06:17
Wiekszosc za kase zrobilaby to samo tak zawsze bylo i bedzie.
2
Poszkodowana 2017-03-24 07:32
Delta nie ma kasy to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni bez kasy możemy iść
Szakul 2017-03-24 08:58
Taaaaaa stara śpiewka od kilku miesięcy. Psy szczekają, a Delta jeździ dalej.
Szczekajcie i piszcie głupoty tylko to wam zostało, bo Delta jeździ i wychodzi na prostą.
3
IXELL 2017-03-24 09:20
Tych liderów biznesu to powinni pozamykać, Być liderem za czyjeś pieniądze to żaden sukces, To się nazywa złodziejstwo....
4
Krzysiek 2017-03-24 20:38
Maciej jestesmy z toba
1
Maciej 2017-03-25 07:14
Nie znam takiej miejscowości jak Toba , chyba że to jest na Ukrainie .
2
DC 2017-03-25 13:50
Bystry jesteś jak woda w kiblu.
1
Piotr 2017-03-26 07:30
To ścierwo nie powinno istnieć. Uwaga pasożyt !!!
Jarek 2017-03-26 08:43
Każdy orze jak może.
Krzysiek 2017-03-26 17:57
Maciek aleś ty się utuczył - wyglądasz jak dzika świnia lepiej do roboty byś się zabrał !!!
1
Kierowca frachtowy 2017-03-27 11:00
Zmieniają magazyn na mniejszy a ponoć się rozwijają, nie było pracy to zwolnili ludzi a teraz po co zatrudnić jak więcej paczek, folii nie ma bo po co, najwyżej czasem jakieś wino się uszkodzi...dziadostwo dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo!!!! Powiem więcej - Idzie dziadostwo niesie kurestwo!!!!!!!!!!!!
4
Marek 2017-03-27 11:48
Muszą bo właściciel ich wywalił za nie uregulowane faktury.
Poszkodowany 2017-03-27 11:56
Konkurs który z dyrektorów sprzedaży zostanie pierwszy odstrzelony

a) Michał

b) Paweł

c) Maciek
Macho 2017-03-27 14:04
Witam, czy to nie chodzi o Poznań?, bo pasuje jak ulał!.
1
Zostaw swoją opinię o Delta City Dorota Błaszczyk - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta City Dorota Błaszczyk