logo Compfort Meridian Polska

Compfort Meridian Polska

Warszawa

Opinie o Compfort Meridian Polska

anonim 2010-04-18 10:51
Pracowałem u nich przeszłoo 6 miesięcy w sekcji Project - Remedy. Najpierw skusili umową o pracy na okres próbny 3 miesięczny, potem zponownie dali umowę na 3mies. Na pytanie - czy kiedy pojawi się umowa na czas określony lub nieokreślony, odpowiedzili, muszą redukować koszty wszędzie gdzie mogą.
( usunięte przez administratora ). Dobra firma dla osób na gwałt poszukujących zatrudnienia.
3
Gall 2011-05-31 15:47
Potwierdzam w 100%, chaos ,brak decyzyjnosci i spychologia. No i osczednosci na kazdym kroku
3
megabol 2014-03-04 15:40
Helpdesk tej firmy to wielkie nieporozumienie. Opieszałość na każdym kroku, niebotyczne wymagania. No, ale co się dziwić jak kierownikiem helpdesku jest megalomanka, osoba bez ukończonych studiów wyższych. Nie polecam.
10
UWAGA 2014-03-19 22:05
Z całego serca odradzam pracę w tej firmie.
Wyzysk i chore akcje kadry kierowniczej pt. (wręczanie dobremu pracownikowi wypowiedzenia z winy pracownika ,a potem cichymi krokami porozumienie stron i do widzenia z dnia na dzień.)

Drugą kwestią jest to, że firma stoi na skraju bankructwa.

Jak najdalej od niej.
8
kompidrut 2014-06-02 23:46
Nieprawda, że już nie ma ich Oni płyną, tylko wolniej Tak jak wolno płyną sny I nieprawda, nie znajdziecie ich Tyle mil już przepłynęli Tyle przetańczyli dni...
5
Tylo 2014-09-24 09:30
Firma istnieje na rynku od 1991 roku więc na pewno ma spore doświadczenie w postępowaniu w różnych kwestiach - w kwestii rozwiązań dla firm myślę, że mają dużo do zaoferowania. Co do rozwiązania firmy, likwidacji to takie informacje muszą być potwierdzone, a tu nic na ten temat nie ma http://www.krs-online.com.pl/compfort-meridian-polska-sp-z-o-o-krs-17790.html
Pietja 2014-11-22 23:13
Pracowałem i odradzam. Robią problemy nawet z wzięciem urlopu. Komfortowe biuro w budynku Mariottu to nie wszystko. Pracują tam ludzie także po socjologii i pedagogice. Pozdrawiam dział Mainframe. PS. Nadal kupujecie soft dla firmy przez allegro?
1
dziki 2015-02-08 01:03
Firma w trakcie zmian kierownictwa, które okazuje się być nielojalne wobec właściciela i pracodawcy. Zatrudniać się tam teraz to duże ryzyko, bo nie wiadomo jaka jest i będzie polityka kadrowa i płacowa w najbliższym czasie.
3
goniec 2015-04-15 00:49
Ciekawe czy po zmianach kierownictwa nowy prezes zauważy prawdziwy problem tej firmy, czy też pójdzie w te same praktyki, które spowodowały kryzys od 2012/13 roku. Przyjmowanie swoich kolegów na wirtualne i nikomu nie potrzebne stanowiska, za duże pieniądze. Jak widać również stawianie na jeden kontrakt nie przyniosło oczekiwanych efektów - może warto wyciągnąć wnioski z tego kto dążył do tego. Brak kontroli kosztów, oraz działań zmierzających do dywersyfikacji na poziomie produktowym i usługowym spowodowało problemy. Jedyna nadzieja w nowym podejściu i odświeżeniu portfolio, ale czy nie jest za późno ?
1
jasnowidz 2015-05-23 00:15
Nowy prezes to prawdopodobnie "stara śpiewka", to znaczy z tego samego towarzystwa. Ale czas pokaże...
Polaris 2015-07-03 06:38
Firma w trakcie zmian - stare się powoli zmienia i z nowym walczy. Rozumieją, że pracownik jest kluczem do sukcesu. Trudny rok
X 2016-01-13 11:27
Po 15 latach pracy w tej firmie mogę powiedzieć tylko: żenada.
2
taak 2016-01-19 17:28
15 lat cierpienia - to jakaś nagroda Ci się należy. Pytanie tylko w imię czego "komfortu" w Compforcie?
1
pytek 2016-03-03 07:14
kto pyta nie błądzi - może warto do nich wysłać maila z zapytaniem przez www czy linkedin?
asd 2016-03-03 07:27
Niech wywalają dalej długoletnich i zasłużonych pracowników w zamian za posadki dla "znajomych królika". Coraz bliżej dna.
1
Nara 2016-03-06 23:24
Mario, a gdzie było Ci lepiej?
4
pytek 2016-03-07 06:45
"długoletnich i zasłużonych"? A co oni wnoszą dzisiaj do firmy oprócz kombatanctwa? Może warto wziąć się do pracy o co prosi szefostwo zwłaszcza dlatego, że mają wiedzę i doświadczenie? Jakoś zaangażowania tych zasłużonych nie widać. Zmiany idą w dobrym kierunku ale jak to w kraju - jedni są za a drudzy przeciw.
1
gonzo 2016-03-23 19:29
Widzę, że dyskusja ożyła po masowych zwolnieniach, również w zarządzie. Widać, że marketing firmy mocno pracuje nad PR w tym portalu, oraz Ci niezadowoleni ;) Ja po 10 latach pracy w tej firmie, mogę powiedzieć, że pracowało się tam jak w matrixie, trochę oderwany od rzeczywistości, trochę jak na wierzy z kości słoniowej. Ciągnąc stare technologie, które w niewielu miejscach już się sprzedają, generalnie firma nie korzystała z pomysłów rozwojowych swoich ex pracowników i dlatego redukuje. Acha, żeby wejść na Giełdę i się skeszować, trzeba mieć przychód :)
1
obserwator 2016-04-07 03:16
Ciekawe jest to, że z tego co widzę, z jednej strony redukuje ale jednocześnie zatrudnia i to chyba całkiem niezłych ludzi. Jakoś to nie do końca zatem zgodne jest z wypowiedzią "gonzo". "Stare" technologie, które firma sprzedaje jakoś sprzedają się na całym świecie i to z sukcesem - czy to polski rynek a może ekipa, która tego nie potrafi sprzedawać i nie ma na to koncepcji? Bez jakości, specjalizacji oraz ukierunkowania trudno robić wszystko. Nie słyszałam o wejściu firmy na giełdę choć był taki pomysł z 7 lat temu. Ja uważam, że zmiany są wszystkim potrzebne - rynek się zmienił.
1
CCWO 2016-04-20 19:29
Niestety zmiany w firmie nie idą w dobrym kierunku. Morale leży i kwiczy, management zajmuje się laniem wody a nie zarządzaniem. Handlowcy nie mają pojęcia co sprzedają. A project management w Compforcie to farsa.
Jest sens dołączyć do działu Sales (zwłaszcza jak potrafisz zagadać swoją niekompetencję), natomiast odradzam dział techniczny - tu się nic nie osiągnie.
2
CCWO! 2016-04-22 06:11
CCWO Twoje doświadczenie to chyba wspomnienia z przeszłości. Kompetencje techniczne w zespołach kompetencyjnych (nie ma działu technicznego jako tako) są i będą. Dla tych co się pracy i wyzwań nie boją to fajne miejsce - dla innych tak jak piszesz - pozostaje marudzenie. Trzeba dorosnąć a nie być wiecznie małym chłopcem.
2
NeO 2016-04-22 17:22
Niestety, ale akurat działy techniczne około pół roku, rok temu były na wysokim poziomie. Po sporych zwolnieniach, niewielu zostało pracowników posiadających ponad przeciętną wiedzę na temat produktów które sprzedają. Nowy Prezes , jest jaki jest , a jaki jest, wie każdy który miał "przyjemność" chwilę z tym Panem porozmawiać. Swoich chwali, kto nie jest "od niego" niestety ... ale mobbing to za delikatne słowo. W chwili obecnej działu technicznego praktycznie nie ma, sa przyjmowani ludzie którzy średnio ogarniają i z dawnym Compfortem niewiele to ma wspólnego. Dział sales jak kolega wyżej napisał praktycznie nie istnieje, oczywiście można odświeżać zespoły ale ludźmi o odpowiednich kompetencjach. Z całym szacunkiem do obecnego zespołu, ale poziom poleciał strasznie w dół... garstka ludzi która tam została ze "starego" zespołu odchodzi albo w najbliższym czasie, albo myśli o tym do którego klienta by uciec i dać sobie spokój z tą firmą bo to co tam się teraz dzieje... no nie polecam. Bardzo nerwowa atmosfera. Najważniejsze, przed rozmową z Prezesem , winogronko trzeba mu dać bo jak mu cukier spadnie... jest bardzo wredny :) Pozdrawiam i mimo wszystko przez wzgląd na stare czasy, trzymam kciuki aby firma się podniosła. Bo sytuacja jest dość kiepska. A co do "wygodnych krzesełek w Mariocie" , siedziałem na wygodniejszych ...
Nee2 2016-04-25 19:27
Ciekawy punkt widzenia chyba wskazujący na oderwanie autora od rzeczywistości. Kompetencje mainframe nie uległy zmianie, nikt nie został zwolniony z obszaru ITSM a kompetencje tam są obecnie na najwyższym poziomie w ostatnich paru latachi, produkty bmc - kompetencyjnie zostały rozszerzone a nie osłabione. Czyżbyś nie rozmawiał z nowymi ludźmi? Bo to tak wygląda. Co to jest „dawny” Compfort? Paru kolegów odeszło w ostatnim czasie… czy aby na pewno jest to strata dla firmy? Nikt się nie zastanawiał nad tym dlaczego firma jest tam gdzie jest? Można szukać zła w prezesie – czy tylko prezes i jego winogronko (lub ktokolwiek inny) jest głównym problemem? Szczerze wątpię – dobrze, że zmieniłeś krzesło na wygodniejsze bo od siedzenia na wygodnym „krzesełku” biznesu się nie zrobi…
flooki 2016-04-26 01:13
Niestety @NeO ma racje. Ale wyliczmy, faktycznie mainframe być może się nie skurczył, ale czy aby na pewno nie powinien - ile w dowieźli? Stare OpenSystems: czyli ITSM- prawie nikt nie pozostał, DC - szczątki i nieudolne podrygi, Security - prawie nikogo, itp... A peleton zamyka presales, bez realizowanych PoCów. Więc albo nowe technologie, tak jak to było jeszcze kilka lat temu, zdecydowane wejście w nowe tematy i trendy, a nie tylko BMC i utarte ścieżki. Systemów do zarządzania się nie wdraża za miliony i przez miesiące. Teraz nowoczesny system, kosztuje kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy + wdrożenie, które trwa max miesiąc :) Ale ups, czyżbym zdradzał pomysł na zmianę ;) Ufff, na szczęście nie siedzę już w tej 'niszy'.
3
NEO 2016-04-26 17:55
Wyraziłem swoją opinię. Jeśli zabolało , przepraszam. Stwierdzenie "paru kolegów" to troszeczkę mijanie się z prawdą. Gdy odchodzi 95% ludzi , nazwał bym to "prawie wszyscy koledzy" , co widać po ofertach pracy na waszej stronie... do każdego działu kogoś szukacie... Kierowników masa, tylko już pomału nie ma "komu robić" . Czasy "naprawiania świata" i "cudzych genialnych pomysłów" jak i "robienia za 3" mam już za sobą. Wolę pracować w zespołach, gdzie każdy wie, co ma robić. Ktoś wyżej napisał że będzie to trudny rok, powiedziałbym że najbliższe 2. I albo się uda albo... Najważniejsze że teraz w CMP wszyscy są szczęśliwi, i Ja bo mnie już tam nie ma :) Pozdrawiam serdecznie "Starych" i "Nowych" . Pozdrawiam.
NEO 2016-04-26 18:29
Dobrze że zmieniłem firmę. Bo teraz widzę różnice. Inne krzesełko, praca na tym samym poziomie, i nagle.. wszyscy zadowoleni. To pytanie, czy siedzący czy właściciel krzesełka był be? Jak to jest, 2 firmy , ten sam pracownik, tutaj jest be, a tutaj ceniony fachowiec hmm? Każdy ma swoje racje, i aby nie było, Nowy Prezes zrobił to , czego stary zarząd nie chciał robić. Czyli cytując klasyka "zmiany zmiany zmiany". Jednak w niektórych częściach, owe zmiany były delikatnie rzecz ujmując zbyt brutalne i dotyczyły osób, które akurat z problemami tamtego czasu miały niewiele wspólnego, co wyszło w praniu. Poza tym rzeczą normalną są cięcia. Takie jest życie, jednak można to zrobić w sposób kulturalny, nie obrzucając się przy tym różnymi substancjami bo świat jest mały, kiedyś można na siebie wpaść a ten niesmak... pozostaje. I jeśli ktoś mi napisze, że atmosfera panująca obecnie w firmie jest super, to z całym szacunkiem ale wzbudza to we mnie śmiech... Firma , to drugie życie, spędzamy tam większość czasu. Trzeba pracować w normalnych warunkach a nie atmosferze niezbyt fajnej. Bo trzeba odróżniać dokręcanie śruby i wymagania od prostego jechania po kimś w sposób taki, że zwykłe nagranie rozmowy skończyło by się finałem w sądzie i sporym odszkodowaniem. Szacunek dla Pana Prezesa w jednym względzie, że podjął się wyprowadzenia na prostą tego bałaganu. Gość musi lubić wyzwania :) Pozdrawiam raz jeszcze
TRININITY 2016-04-27 15:07
Cieszę się, że znalazłeś siłę, by za pomocą niebieskiej pastylki wydostać się matriksu do 'prawdziwej rzeczywistości'. Zmiana miejsca po latach spędzonych w jednej firmie wielokrotnie przynosi efekt odżywczy, więc życzę Ci, byś za jakiś czas nie musiał pisać podobnych tekstów o kolejnej firmie, bo w sumie to narzekanie jest dość żenujące. Polecam pozytywne nastawienie do rzeczywistości i skupienie się na swoich wartościach i kompetencjach, które sądząc z tekstów muszą być na atrakcyjnym, wysokim poziomie.
Uuuu 2016-04-29 23:12
Firma chyba szykuje się na giełdę. Pytanie czy dane finansowe, które przedstawią będą prawdziwe. :-) W przeciwnym razie ktoś może "beknąć", włącznie z ludźmi z KNF. :-)
2
re Uuuu 2016-05-10 08:10
O ile wiem firma nie wybiera się na giełdę. Chyba po wiośnie będzie lato - inaczej ktoś "beknie" - włącznie z.... Wszechmogącym!
do psa 2016-05-12 14:24
tyle co piszesz to tam nikt nie zarabia. Stawki raczej rynkowe.
gandi 2016-05-16 22:26
Jaka mocna dyskusja. A może zbyt wielu niezadowolonych, bo kto by źle pisał o dobrej firmie, HĘ? Z tego co wiem, to wartościowi handlowcy i ludzie z wizją już odeszli, lub zostali wyrzuceni, a tym co pozostali wizja się nie klei. W dobie chudego IT i DevOps, lub raczej NoOps, CMP ma niewiele do zaoferowania i nawet już ktoś to napisał, że nie kupuje się monitorowania i zarządzania za miliony. Ale nie będę podpowiadał, kiedy podpowiadałem, to nie słuchali, więc bye, bye :)
4
stare drzewo :-) 2016-06-23 11:42
hahaha.
stare drzewo. 2016-06-23 11:48
Czyżby ...królik? :-D
Strażnik przyzwoitości 2016-07-15 13:02
O firmie mógłbym napisać książkę - nie będę jednak tego robił. Zamieszczę tylko informację dla potencjalnych pracowników bo każdy z nas czasem szuka pracy i czuję się w obowiązku.

- do działu technologicznego - nie ten czas nie to miejsce, nie licz na jakiekolwiek szkolenia, dostaniesz dokumentację i google. Premii brak dla działów technicznych, teoretycznie możesz mieć bonusy jak uczestniczysz w procesie sales ale jak nie masz znajomości, ogromnych kompetencji czy wielkiej cwaniaczkowatej gęby to nie masz szans. Zdecydowanie nie polecam. Ciekawe zdarzenie może być takie że kolega z działu nie będzie chciał Ci nic podpowiedzieć bo bardzo sobie ceni unikatowość swojej wiedzy i w obawie że jego pozycja spadnie nie podszkoli Cię.

- do działu sales - wszystkie co lepsze kąski są przejmowane przez fajnych ludzi, nie licz na nic konkretnego chyba że przychodzisz z dealem.

Wszelkie negatywne opinie na tym portalu są odbijane przez pracownika firmy trudniącego się marketingiem jednak nie wygląda to zbyt realnie niestety - wiadomo które to posty. Jeśli zrobisz to i pod moim to zapewniam że napiszę tą książkę. Nie chce w żaden sposób obrażać firmy - przestrzegam tylko uczciwych ludzi, dlatego ograniczyłem się do ww. faktów.
4
X 2016-08-08 15:19
Jako świeżak nie jesteś fajna. Jesteś obca.
do X 2016-09-06 06:52
X - chyba dawno Cie w firmie nie było - ta płyta już jest zdarta - już nie funkcjonuje
mix 2016-09-06 09:44
Czy ktoś wie, kiedy pojawi się możliwość załapanie do pracy w Compfort Meridian Polska? Bardzo mi na tym zależy
8
Weronika 2017-03-16 15:07
A jak Compfort Meridian Polska przedstawia się w roku 2017? Może nastąpiły jakieś zmiany, o których warto powiadomić innych?
7
Joanna 2017-05-31 14:29
Przeczytałam całą "dyskusję" Moje spostrzeżenia:
- 15 lat w firmie pracował też Przemek:)
- Zawsze podziwiałam inteligencje Madzi z marketingu
- Potwierdzam, że przebić się nowemu do "starej ekipy" było bardzo trudno
- Kierownictwo masowo w chamski sposób zwalniało dobrych pracowników i nie interesowało się, jak to wpłynie na ich losy...
- Zwykli pracownicy zapłacili za błędy tych na górze
Tyle w skrócie. Pozdrawiam Wszystkich a szczególnie ciepło Wiktora:)
Weronika 2017-05-31 14:38
@Joanna jesteś jeszcze pracownikiem Compfort Meridian Polska? Piszesz, że firma masowo zwalniała dobrych pracowników. Dlaczego? Co było tego powodem? Napisz nam więcej na ten temat.
Joanna 2017-05-31 21:01
Nie jestem już pracownikiem tej firmy.
Pisałam o zwolnieniach, które miały miejsce w 2013 roku i później. Wszyscy zainteresowani wiedzą o co chodzi.
Te pytania należałoby skierować nie do mnie, tylko do ówczesnych rządzących.
Dla mnie to już przeszłość i więcej nie zamierzam już pisać.
Pozdrawiam
Weronika 2017-06-01 11:19
@Joanna w takim razie dziękujemy za Twoją opinię.
A kto z Was obecnie pracuje w Compfort Meridian Polska i może napisać więcej na temat oferowanych warunków pracy? Jak firma przedstawia się obecnie? Jakie zauważyliście plusy, a co według Was powinno ulec zmianie?
Helga 2017-06-20 21:29
To co tam robiłaś/eś 15 lat???
Zostaw swoją opinię o Compfort Meridian Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compfort Meridian Polska