logo Compfort Meridian Polska

Compfort Meridian Polska

Warszawa

Opinie o Compfort Meridian Polska

anonim 2010-04-18 10:51
Pracowałem u nich przeszłoo 6 miesięcy w sekcji Project - Remedy. Najpierw skusili umową o pracy na okres próbny 3 miesięczny, potem zponownie dali umowę na 3mies. Na pytanie - czy kiedy pojawi się umowa na czas określony lub nieokreślony, odpowiedzili, muszą redukować koszty wszędzie gdzie mogą.
( usunięte przez administratora ). Dobra firma dla osób na gwałt poszukujących zatrudnienia.
2
Gall 2011-05-31 15:47
Potwierdzam w 100%, chaos ,brak decyzyjnosci i spychologia. No i osczednosci na kazdym kroku
3
megabol 2014-03-04 15:40
Helpdesk tej firmy to wielkie nieporozumienie. Opieszałość na każdym kroku, niebotyczne wymagania. No, ale co się dziwić jak kierownikiem helpdesku jest megalomanka, osoba bez ukończonych studiów wyższych. Nie polecam.
9
UWAGA 2014-03-19 22:05
Z całego serca odradzam pracę w tej firmie.
Wyzysk i chore akcje kadry kierowniczej pt. (wręczanie dobremu pracownikowi wypowiedzenia z winy pracownika ,a potem cichymi krokami porozumienie stron i do widzenia z dnia na dzień.)

Drugą kwestią jest to, że firma stoi na skraju bankructwa.

Jak najdalej od niej.
8
kompidrut 2014-06-02 23:46
Nieprawda, że już nie ma ich Oni płyną, tylko wolniej Tak jak wolno płyną sny I nieprawda, nie znajdziecie ich Tyle mil już przepłynęli Tyle przetańczyli dni...
3
Tylo 2014-09-24 09:30
Firma istnieje na rynku od 1991 roku więc na pewno ma spore doświadczenie w postępowaniu w różnych kwestiach - w kwestii rozwiązań dla firm myślę, że mają dużo do zaoferowania. Co do rozwiązania firmy, likwidacji to takie informacje muszą być potwierdzone, a tu nic na ten temat nie ma http://www.krs-online.com.pl/compfort-meridian-polska-sp-z-o-o-krs-17790.html
Pietja 2014-11-22 23:13
Pracowałem i odradzam. Robią problemy nawet z wzięciem urlopu. Komfortowe biuro w budynku Mariottu to nie wszystko. Pracują tam ludzie także po socjologii i pedagogice. Pozdrawiam dział Mainframe. PS. Nadal kupujecie soft dla firmy przez allegro?
1
dziki 2015-02-08 01:03
Firma w trakcie zmian kierownictwa, które okazuje się być nielojalne wobec właściciela i pracodawcy. Zatrudniać się tam teraz to duże ryzyko, bo nie wiadomo jaka jest i będzie polityka kadrowa i płacowa w najbliższym czasie.
3
goniec 2015-04-15 00:49
Ciekawe czy po zmianach kierownictwa nowy prezes zauważy prawdziwy problem tej firmy, czy też pójdzie w te same praktyki, które spowodowały kryzys od 2012/13 roku. Przyjmowanie swoich kolegów na wirtualne i nikomu nie potrzebne stanowiska, za duże pieniądze. Jak widać również stawianie na jeden kontrakt nie przyniosło oczekiwanych efektów - może warto wyciągnąć wnioski z tego kto dążył do tego. Brak kontroli kosztów, oraz działań zmierzających do dywersyfikacji na poziomie produktowym i usługowym spowodowało problemy. Jedyna nadzieja w nowym podejściu i odświeżeniu portfolio, ale czy nie jest za późno ?
1
jasnowidz 2015-05-23 00:15
Nowy prezes to prawdopodobnie "stara śpiewka", to znaczy z tego samego towarzystwa. Ale czas pokaże...
Polaris 2015-07-03 06:38
Firma w trakcie zmian - stare się powoli zmienia i z nowym walczy. Rozumieją, że pracownik jest kluczem do sukcesu. Trudny rok
X 2016-01-13 11:27
Po 15 latach pracy w tej firmie mogę powiedzieć tylko: żenada.
2
taak 2016-01-19 17:28
15 lat cierpienia - to jakaś nagroda Ci się należy. Pytanie tylko w imię czego "komfortu" w Compforcie?
1
pytek 2016-03-03 07:14
kto pyta nie błądzi - może warto do nich wysłać maila z zapytaniem przez www czy linkedin?
asd 2016-03-03 07:27
Niech wywalają dalej długoletnich i zasłużonych pracowników w zamian za posadki dla "znajomych królika". Coraz bliżej dna.
1
Nara 2016-03-06 23:24
Mario, a gdzie było Ci lepiej?
3
pytek 2016-03-07 06:45
"długoletnich i zasłużonych"? A co oni wnoszą dzisiaj do firmy oprócz kombatanctwa? Może warto wziąć się do pracy o co prosi szefostwo zwłaszcza dlatego, że mają wiedzę i doświadczenie? Jakoś zaangażowania tych zasłużonych nie widać. Zmiany idą w dobrym kierunku ale jak to w kraju - jedni są za a drudzy przeciw.
1
gonzo 2016-03-23 19:29
Widzę, że dyskusja ożyła po masowych zwolnieniach, również w zarządzie. Widać, że marketing firmy mocno pracuje nad PR w tym portalu, oraz Ci niezadowoleni ;) Ja po 10 latach pracy w tej firmie, mogę powiedzieć, że pracowało się tam jak w matrixie, trochę oderwany od rzeczywistości, trochę jak na wierzy z kości słoniowej. Ciągnąc stare technologie, które w niewielu miejscach już się sprzedają, generalnie firma nie korzystała z pomysłów rozwojowych swoich ex pracowników i dlatego redukuje. Acha, żeby wejść na Giełdę i się skeszować, trzeba mieć przychód :)
1
obserwator 2016-04-07 03:16
Ciekawe jest to, że z tego co widzę, z jednej strony redukuje ale jednocześnie zatrudnia i to chyba całkiem niezłych ludzi. Jakoś to nie do końca zatem zgodne jest z wypowiedzią "gonzo". "Stare" technologie, które firma sprzedaje jakoś sprzedają się na całym świecie i to z sukcesem - czy to polski rynek a może ekipa, która tego nie potrafi sprzedawać i nie ma na to koncepcji? Bez jakości, specjalizacji oraz ukierunkowania trudno robić wszystko. Nie słyszałam o wejściu firmy na giełdę choć był taki pomysł z 7 lat temu. Ja uważam, że zmiany są wszystkim potrzebne - rynek się zmienił.
1
CCWO 2016-04-20 19:29
Niestety zmiany w firmie nie idą w dobrym kierunku. Morale leży i kwiczy, management zajmuje się laniem wody a nie zarządzaniem. Handlowcy nie mają pojęcia co sprzedają. A project management w Compforcie to farsa.
Jest sens dołączyć do działu Sales (zwłaszcza jak potrafisz zagadać swoją niekompetencję), natomiast odradzam dział techniczny - tu się nic nie osiągnie.
2
CCWO! 2016-04-22 06:11
CCWO Twoje doświadczenie to chyba wspomnienia z przeszłości. Kompetencje techniczne w zespołach kompetencyjnych (nie ma działu technicznego jako tako) są i będą. Dla tych co się pracy i wyzwań nie boją to fajne miejsce - dla innych tak jak piszesz - pozostaje marudzenie. Trzeba dorosnąć a nie być wiecznie małym chłopcem.
2
NeO 2016-04-22 17:22
Niestety, ale akurat działy techniczne około pół roku, rok temu były na wysokim poziomie. Po sporych zwolnieniach, niewielu zostało pracowników posiadających ponad przeciętną wiedzę na temat produktów które sprzedają. Nowy Prezes , jest jaki jest , a jaki jest, wie każdy który miał "przyjemność" chwilę z tym Panem porozmawiać. Swoich chwali, kto nie jest "od niego" niestety ... ale mobbing to za delikatne słowo. W chwili obecnej działu technicznego praktycznie nie ma, sa przyjmowani ludzie którzy średnio ogarniają i z dawnym Compfortem niewiele to ma wspólnego. Dział sales jak kolega wyżej napisał praktycznie nie istnieje, oczywiście można odświeżać zespoły ale ludźmi o odpowiednich kompetencjach. Z całym szacunkiem do obecnego zespołu, ale poziom poleciał strasznie w dół... garstka ludzi która tam została ze "starego" zespołu odchodzi albo w najbliższym czasie, albo myśli o tym do którego klienta by uciec i dać sobie spokój z tą firmą bo to co tam się teraz dzieje... no nie polecam. Bardzo nerwowa atmosfera. Najważniejsze, przed rozmową z Prezesem , winogronko trzeba mu dać bo jak mu cukier spadnie... jest bardzo wredny :) Pozdrawiam i mimo wszystko przez wzgląd na stare czasy, trzymam kciuki aby firma się podniosła. Bo sytuacja jest dość kiepska. A co do "wygodnych krzesełek w Mariocie" , siedziałem na wygodniejszych ...
Nee2 2016-04-25 19:27
Ciekawy punkt widzenia chyba wskazujący na oderwanie autora od rzeczywistości. Kompetencje mainframe nie uległy zmianie, nikt nie został zwolniony z obszaru ITSM a kompetencje tam są obecnie na najwyższym poziomie w ostatnich paru latachi, produkty bmc - kompetencyjnie zostały rozszerzone a nie osłabione. Czyżbyś nie rozmawiał z nowymi ludźmi? Bo to tak wygląda. Co to jest „dawny” Compfort? Paru kolegów odeszło w ostatnim czasie… czy aby na pewno jest to strata dla firmy? Nikt się nie zastanawiał nad tym dlaczego firma jest tam gdzie jest? Można szukać zła w prezesie – czy tylko prezes i jego winogronko (lub ktokolwiek inny) jest głównym problemem? Szczerze wątpię – dobrze, że zmieniłeś krzesło na wygodniejsze bo od siedzenia na wygodnym „krzesełku” biznesu się nie zrobi…
flooki 2016-04-26 01:13
Niestety @NeO ma racje. Ale wyliczmy, faktycznie mainframe być może się nie skurczył, ale czy aby na pewno nie powinien - ile w dowieźli? Stare OpenSystems: czyli ITSM- prawie nikt nie pozostał, DC - szczątki i nieudolne podrygi, Security - prawie nikogo, itp... A peleton zamyka presales, bez realizowanych PoCów. Więc albo nowe technologie, tak jak to było jeszcze kilka lat temu, zdecydowane wejście w nowe tematy i trendy, a nie tylko BMC i utarte ścieżki. Systemów do zarządzania się nie wdraża za miliony i przez miesiące. Teraz nowoczesny system, kosztuje kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy + wdrożenie, które trwa max miesiąc :) Ale ups, czyżbym zdradzał pomysł na zmianę ;) Ufff, na szczęście nie siedzę już w tej 'niszy'.
3
NEO 2016-04-26 17:55
Wyraziłem swoją opinię. Jeśli zabolało , przepraszam. Stwierdzenie "paru kolegów" to troszeczkę mijanie się z prawdą. Gdy odchodzi 95% ludzi , nazwał bym to "prawie wszyscy koledzy" , co widać po ofertach pracy na waszej stronie... do każdego działu kogoś szukacie... Kierowników masa, tylko już pomału nie ma "komu robić" . Czasy "naprawiania świata" i "cudzych genialnych pomysłów" jak i "robienia za 3" mam już za sobą. Wolę pracować w zespołach, gdzie każdy wie, co ma robić. Ktoś wyżej napisał że będzie to trudny rok, powiedziałbym że najbliższe 2. I albo się uda albo... Najważniejsze że teraz w CMP wszyscy są szczęśliwi, i Ja bo mnie już tam nie ma :) Pozdrawiam serdecznie "Starych" i "Nowych" . Pozdrawiam.
NEO 2016-04-26 18:29
Dobrze że zmieniłem firmę. Bo teraz widzę różnice. Inne krzesełko, praca na tym samym poziomie, i nagle.. wszyscy zadowoleni. To pytanie, czy siedzący czy właściciel krzesełka był be? Jak to jest, 2 firmy , ten sam pracownik, tutaj jest be, a tutaj ceniony fachowiec hmm? Każdy ma swoje racje, i aby nie było, Nowy Prezes zrobił to , czego stary zarząd nie chciał robić. Czyli cytując klasyka "zmiany zmiany zmiany". Jednak w niektórych częściach, owe zmiany były delikatnie rzecz ujmując zbyt brutalne i dotyczyły osób, które akurat z problemami tamtego czasu miały niewiele wspólnego, co wyszło w praniu. Poza tym rzeczą normalną są cięcia. Takie jest życie, jednak można to zrobić w sposób kulturalny, nie obrzucając się przy tym różnymi substancjami bo świat jest mały, kiedyś można na siebie wpaść a ten niesmak... pozostaje. I jeśli ktoś mi napisze, że atmosfera panująca obecnie w firmie jest super, to z całym szacunkiem ale wzbudza to we mnie śmiech... Firma , to drugie życie, spędzamy tam większość czasu. Trzeba pracować w normalnych warunkach a nie atmosferze niezbyt fajnej. Bo trzeba odróżniać dokręcanie śruby i wymagania od prostego jechania po kimś w sposób taki, że zwykłe nagranie rozmowy skończyło by się finałem w sądzie i sporym odszkodowaniem. Szacunek dla Pana Prezesa w jednym względzie, że podjął się wyprowadzenia na prostą tego bałaganu. Gość musi lubić wyzwania :) Pozdrawiam raz jeszcze
TRININITY 2016-04-27 15:07
Cieszę się, że znalazłeś siłę, by za pomocą niebieskiej pastylki wydostać się matriksu do 'prawdziwej rzeczywistości'. Zmiana miejsca po latach spędzonych w jednej firmie wielokrotnie przynosi efekt odżywczy, więc życzę Ci, byś za jakiś czas nie musiał pisać podobnych tekstów o kolejnej firmie, bo w sumie to narzekanie jest dość żenujące. Polecam pozytywne nastawienie do rzeczywistości i skupienie się na swoich wartościach i kompetencjach, które sądząc z tekstów muszą być na atrakcyjnym, wysokim poziomie.
Uuuu 2016-04-29 23:12
Firma chyba szykuje się na giełdę. Pytanie czy dane finansowe, które przedstawią będą prawdziwe. :-) W przeciwnym razie ktoś może "beknąć", włącznie z ludźmi z KNF. :-)
2
re Uuuu 2016-05-10 08:10
O ile wiem firma nie wybiera się na giełdę. Chyba po wiośnie będzie lato - inaczej ktoś "beknie" - włącznie z.... Wszechmogącym!
do psa 2016-05-12 14:24
tyle co piszesz to tam nikt nie zarabia. Stawki raczej rynkowe.
gandi 2016-05-16 22:26
Jaka mocna dyskusja. A może zbyt wielu niezadowolonych, bo kto by źle pisał o dobrej firmie, HĘ? Z tego co wiem, to wartościowi handlowcy i ludzie z wizją już odeszli, lub zostali wyrzuceni, a tym co pozostali wizja się nie klei. W dobie chudego IT i DevOps, lub raczej NoOps, CMP ma niewiele do zaoferowania i nawet już ktoś to napisał, że nie kupuje się monitorowania i zarządzania za miliony. Ale nie będę podpowiadał, kiedy podpowiadałem, to nie słuchali, więc bye, bye :)
4
stare drzewo :-) 2016-06-23 11:42
hahaha.
stare drzewo. 2016-06-23 11:48
Czyżby ...królik? :-D
Strażnik przyzwoitości 2016-07-15 13:02
O firmie mógłbym napisać książkę - nie będę jednak tego robił. Zamieszczę tylko informację dla potencjalnych pracowników bo każdy z nas czasem szuka pracy i czuję się w obowiązku.

- do działu technologicznego - nie ten czas nie to miejsce, nie licz na jakiekolwiek szkolenia, dostaniesz dokumentację i google. Premii brak dla działów technicznych, teoretycznie możesz mieć bonusy jak uczestniczysz w procesie sales ale jak nie masz znajomości, ogromnych kompetencji czy wielkiej cwaniaczkowatej gęby to nie masz szans. Zdecydowanie nie polecam. Ciekawe zdarzenie może być takie że kolega z działu nie będzie chciał Ci nic podpowiedzieć bo bardzo sobie ceni unikatowość swojej wiedzy i w obawie że jego pozycja spadnie nie podszkoli Cię.

- do działu sales - wszystkie co lepsze kąski są przejmowane przez fajnych ludzi, nie licz na nic konkretnego chyba że przychodzisz z dealem.

Wszelkie negatywne opinie na tym portalu są odbijane przez pracownika firmy trudniącego się marketingiem jednak nie wygląda to zbyt realnie niestety - wiadomo które to posty. Jeśli zrobisz to i pod moim to zapewniam że napiszę tą książkę. Nie chce w żaden sposób obrażać firmy - przestrzegam tylko uczciwych ludzi, dlatego ograniczyłem się do ww. faktów.
3
X 2016-08-08 15:19
Jako świeżak nie jesteś fajna. Jesteś obca.
do X 2016-09-06 06:52
X - chyba dawno Cie w firmie nie było - ta płyta już jest zdarta - już nie funkcjonuje
mix 2016-09-06 09:44
Czy ktoś wie, kiedy pojawi się możliwość załapanie do pracy w Compfort Meridian Polska? Bardzo mi na tym zależy
6
Zostaw swoją opinię o Compfort Meridian Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compfort Meridian Polska