Tom-Styl Tomasz Kasprzak

Pruszków

Opinie o Tom-Styl Tomasz Kasprzak

Gość 2015-02-27 13:00
Nikt nie pracował w tej firmie?
1
Krakowianie 2015-08-04 23:25
UWAGA!!!nowa strona Pana Kasprzaka...Tom Styl Domy...zapłacona za pieniądze które powinny trafić do ludzi którzy nie mogą się jej doprosić za pracę...nie wierzcie temu oszustowi...nie pracujcie u niego...nie zlecajcie mu żadnej pracy...już niedługo mu się to skończy.
3
były Kierownik 2015-10-26 13:13
Dobra rada ! omijajcie tą firmę z daleka ! (usunięte przez administratora) wszystko to prawda co jest u góry napisane !
7
epao 2016-01-01 01:25
wydaje mi się, że tutaj te nagatywne opinie nie są bezzasadne, bo sam słyszałem, ze szef u nich jest naparwde cieżki i ciezko tutaj o stałe premie, trudna praca,
3
pikto 2016-04-14 21:10
to chyba troszeczkę zbyt mocne słowa na to co dzieje się w tom - stylu i jak oceniasz właściciela. Fakt , że nie jest wymarzoną osobą do pracy ale nie ma co przesadzać z tymi określeniami . Pozdro i więcej spokoju
1
poc 2016-05-17 21:13
pikto, wszystko jest możliwe - każdy na swój sposób dokonuje oceny. Słyszałem, że spokojnie doświadzenie można u nich złapać i aplikować. Tylko jakie zarobki na start dają ...
edfg 2016-06-28 19:16
@poc przeciez na kazdym stanowisku mozna zdobyc jakies doswiadczenie..ciekaw jestem jakie moga byc zarobki tutaj w firmie podjrzewam ze premie tez sa jakies
moaj 2016-07-20 10:48
dla niektórych to dużo pieniędzy, nie narzekaj. a teraz nie wiecie czy do elewacji jakichś nowych ludzi nie potrzebują? moja siostra szuka pracy właśnie takiej fizycZnej i się zastanawia czy do was właśnie papierów nie wysłać, dajcie znać czy dziewczynę zatrudnią
6
0w2 2016-10-05 10:29
a ta firma to w ogóle posiada swoją stronę internetową gdzieś w zasobach sieci? w sumie jak dkla mnie jeden z solidniejszych pracodawców w Pruszkowie ale uważam że posiadanie strony internetowj znacznie zwiększyłoby firmie prestiż i poziom zaufania społecznego
1
ewert 2016-10-15 17:26
nie kazda firma inwestuje w strony internetowe, wiesz zalezy tez od branży ale tak naprawdę nie swiadczy to o nich ,że nie są godni zaufania
3
Iwona 2017-03-20 13:44
Pracujesz obecnie w Tom-Styl Tomasz Kasprzak? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie.
1
Zostaw swoją opinię o Tom-Styl Tomasz Kasprzak - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tom-Styl Tomasz Kasprzak