brak logo

Grape Up Sp. z o.o.

Białystok

Opinie o Grape Up Sp. z o.o.

były grape 2016-04-29 14:17:35
To zwalniają teraz ludzi masowo?
Daleko nie zajadą z tą polityką. Co do szefów: to nie pamięta wół jak....
3
pracownik 2016-04-30 11:36:48
Uważam, że trochę przesadzacie, a skoro wam tak nie pasuje to może czas najwyższy się zwolnić? Z tego co się orientuje na przełomie ostatnich kilku miesięcy zostały zwolnione 3 osoby, z czego 2 z nich za brak kompetencji - nakłamały w cv, przychodziły do pracy i nic nie robiły - przez długie okresy czasowe nie było widać żadnego efektu ich pracy. Co do tej 1 osoby, to nie będe się wypowiadać, bo nie wiem jak wyglądała sytuacja - ale najwidoczniej firma miała swoje powody.
Mi osobiście pracuje się tam dobrze, kasa dobra, warunki pracy też: owoce, wygodne krzesła, dobre herbaty, kasa zawsze na czas, wyjścia integracyjne na piwo czy coś innego mniej więcej co 3 miesiące - w porównaniu do innych firm w których dane mi było pracować - grape pod tym względem wypada na prawdę super.
Ok minusy to:
- opodatkowane benefity, luxmed to jakieś - 12 złotych od wypłaty, multisport - to cena multisportu + 5 zł podatku
- czasami jest problem z urlopami, dowiaduje się człowiek dwa dni przed urlopem, że może iść na urlop - czasami jak się pinguje leada to odpowiedź można uzyskać odpowiednio wcześnie
- dużo pracy i za mało ludzi, troche złe zarządzanie projektem i planowanie sprintów - przez to nadgodziny - ale jak się jest asertywnym to się nie robi nadgodzin.
ok jest kilka rzeczy z którymi się nie zgadzam
2
freelancer 2016-04-30 12:34:03
To dlaczego ludzie odchodzili i odchodzą?. Zawsze tak było. Nie znam drugiej takiej firmy, gdzie tylu ludzi odeszło. Tylko 2-3 osoby pracują tam od 3-4 lat. 2012-2015 to dziesiątki zwolnień: odejść z własnej woli.
Masz rację, pensje w porządku, warunki też, ale kasa to nie wszystko. Nie ma tam poczucia lojalności ze strony pracodawcy. Możesz starać się, pracować nadgodziny, a mimo to każde niecelowe potknięcie będzie mocno wytknięte.
3
abc 2016-04-30 19:45:45
@pracownik co do tej 1 osoby, to właśnie o to chodzi, że firma powodów nie miała.
Każda z osób, które brały w tym udział, rozprzestrzeniała nieprawdziwe informacje o rzekomych powodach.
Już prawdziwą komedią było zorganizowanie dwóch zebrań, żeby wytłumaczyc pracownikom, dlaczego kompetentny i bardzo dobry pracownik zostal zwolniony.
5
były grape 2016-04-30 19:54:51
Od zawsze nie przejmowano się tam odchodzącymi pracownikami.
Szczególnie w latach 2013-2014 odeszło kilkanaście osób.
1
Kilkanascie 2016-04-30 22:41:57
Kilkanaście? Nie przesadzajmy. W tym czasie tyle tam pracowało ;)
4
Kilkanascie 2016-04-30 22:46:51
A jednak policzyłem. To było kilkanaście.
4
? 2016-05-05 23:49:19
Dlaczego został zwolniony?
abc 2016-05-06 15:59:02
a to zależy kogo spytać :)
- jeśli spytasz HR - informują, że dana osoba wie za co.
- pytanie do wiceprezesa - "nie pasowanie do zespołu"
- pytanie do prezesa - "szantażowanie" firmy poprzez poinformowanie o otrzymaniu innej oferty a ostatecznie odrzuceniu jej.
- pytanie do osoby zwolnionej - na rozmowie była mowa o "problemach komunikacyjnych", ale bez żadnych szczegółów ani konkretnych informacji. Na wszelkie dodatkowe pytania zarząd nie chciał udzielić odpowiedzi.
8
byla pracownica 2016-05-09 09:02:57
Jest jeszcze jeden powód.
Cytuje:
"zaden poważny pracodawca nie będzie przekonywał pracownika, ze ten koniecznie musi zostac, taki pracownik juz predzej czy pozniej odejdzie wiec inwestowanie w niego nie ma sensu"

Drobne ostrzeżenie dla tych, którzy chcą się wybrać do zarządu z ofertą innej firmy.
7
No name 2016-05-09 09:43:12
Moim zdaniem przychodzenie do pracodawcy o podwyżkę z jedynym argumentem - lepsza oferta z innej firmy jest zalosne. Tak sie po prostu nie robi i wcale mnie nie dziwi taka reakcja zarzadu.
asd 2016-05-09 09:45:19
A jak idziesz do szefa z oferta innej firmy to co chcesz osiagnac? Wymusic podwyzke? Pokazac ze "jak nie zrobicie tego co chce to odejde"? Sprawdzic czy cie beda zatrzymywac za wszelka cene? Takie podejscie tez nie prowadzi daleko.
1
byla pracownica 2016-05-09 09:52:48
cóż, jak argumenty dotyczące wyników w pracy oraz podwyższenia kwalifikacji i wiedzy nie działają...
dsa 2016-05-09 09:57:30
Nie chodzi o pokazywanie czegokolwiek ani wymuszanie czegokolwiek. Tylko o mozliwosc negocjacji warunkow zatrudnienia, co nie oznacza od razu podwyzki.
Lepiej by bylo zeby od razu pracownik szedl z wypowiedzeniem? Jesli chce zostac a warunki gdzie indziej sa lepsze, to co za problem przejsc sie do pracodawcy i porozmawiac? Ludzie, nie wpadajcie w paranoje!
6
cup 2016-05-09 12:51:17
No dobra a co jeżeli inna firma zaoferuje mi 2-3 razy więcej niż mam tu? lepiej nic nie mówić szefowi tylko przejść do innej firmy po cichu?
2
cup 2016-05-09 12:54:07
idź po podwyżkę - zostaniesz zwolniony.
7
opi 2016-05-09 12:58:13
a z jakim trzeba przyjść? że Ci kasy brakuje na życie?
No name 2016-05-09 15:57:51
Moze to jak się postrzega pewne tematy jest kwestia wychowania, kultury osobistej. Tyle w temacie. Dorośnijcie ludzie i zacznijcie patrzeć na więcej niż czubek własnego nosa.
1
hehe 2016-05-09 17:44:04
to opinia skierowana do zarzadu :D
idealnie go opisuje :D
7
grape 2016-05-12 08:30:08
Niestety potwierdzam opinie przedmówców.
Mimo dobrych warunków pracy (benefity, owoce itp) to nie jest to firma gdzie człowiek czuje się dobrze i gdzie doceniana jest jego praca.
O rozwoju można zapomnieć, tak samo o zdobywaniu nowych umiejętności.
W ofertach pracy firma reklamuje się jako miejsce gdzie zdanie pracownika ma znaczenie - kłamstwo.
Dla nich pracownik jest zerem.
7
fvkjhcfige 2016-05-12 11:27:25
Ja uważam wręcz odwrotnie. Szkolenia/kursy/książki jak zgłosisz że coś potrzebujesz to w większości przypadków to dostajesz. W kilku firmach już się było ale jak na razie Grape Up pod względem atmosfery i nastawienia do pracownika jest zdecydowanie nr.1. Atmosferę tworzą ludzie więc jak będziecie negatywnie nastawieni i ciągle narzekali to taka też będzie atmosfera. Więcej optymizmu i docenienia tego co się ma.
4
pracownik 2 2016-05-12 19:19:50
przesadzacie z tymi negatywami. Wiem że były osoby które negocjowały podwyżkę ponieważ dostały ofertę z innej firmy. I nadal tutaj pracują więc jakoś się dogadali i chyba nikt tego nie odebrał jako szantaż. Pewnie są jakieś czynniki dlaczego firma nie wszystkich chce zatrzymywać.
Jak dla mnie kasa i warunki są jak najbardziej w porządku,więc nie będę sprawdzać czy mnie by zatrzymali...
1
inny pracownik 2016-05-14 15:14:14
Każdy ma prawo do własnej opinii. To, że jednym się podoba nie oznacza, że tak musi być dla każdego.
W większych firmach jest podział na zespoły. Jedna osoba może trafić lepiej, druga znaczenie gorzej. Ta sama firma, a dwa kompletnie inne punkty widzenia.
Warto mieć to na uwadze, że mimo iż jednej osobie jest dobrze, to nie oznacza, że wszystkim jest dobrze, i że cała firma jest cacy.
Osobiście spotkałem się z wieloma przykrymi sytuacjami, mimo pozytywnego nastawienia. Sytuacje te nie dotyczyły tylko mojej osoby, ale również i innych.
Co do kwestii finansowych, to trzeba zwrócić uwagę na to, że nie ma określonych stawek. To, że jedna osoba jest zadowolona ze swojej pensji, nie jest jednoznaczne z tym, że wszyscy pracownicy zarabiają adekwatnie do wiedzy i umiejętności, a tak nie jest.
Kursy i książki - jasne, ale musisz temat drążyć, to po pół roku się doczekasz, może.
Atmosferę tworzą ludzie - to prawda. Gorzej jak ty jesteś pozytywnie nastawiony, a inni cie tłamszą i niszczą.
Ciągły stres, nadgodziny, niepewna sytuacja, zwłaszcza ostatnimi czasy.
Z plusów to jest dobry sprzęt.

10
grape_najgorsza_firma 2016-07-01 09:44:25
No niestety nie ma mojej opinii. Co więcej ta, którą dodałem wczoraj również została usunięta.

Co do elastyczności godzin pracy, to zależy też trochę od stanowiska.
Teoretycznie rozpoczynanie pracy między 8 a 11. W praktyce, jeśli chcesz zaczynać pracę wcześniej (8), to licz się z tym, że osoby zaczynające pracę o 10-11 nie będą respektować tego, że kończysz o 16.
Dodatkowo jest to nie mile widziane. Wielokrotnie spotkałem się z sytuacjami, gdy poszczególni pracownicy podkreślali, że oni to siedzą do późniejszych godzin (tak, ale zaczynają również parę godzin później...).
Zdarzyła się też sytuacja, gdy firma narzuciła poszczególnym pracownikom godziny pracy późniejsze.
4
grape_najgorsza_firma 2016-07-01 11:53:21
Niektórzy pracownicy zdecydowanie wolą przychodzić na późniejsze godziny, co jest kwestią np ich wygody, możliwości, dostępności. Powody są różne.
A ogólnie firma woli pracowników przychodzących na późniejsze godziny ze względu na współpracę w międzynarodowym środowisku i pokrywanie się godzin pracy. Ten argument jak najbardziej ma sens, jednak firma nie powinna zmuszać do późniejszych godzin pracy i okazywać niezadowolenia w momencie gdy reklamują o oferowaniu flexible hours.
5
jolo 2016-07-01 13:30:17
@grape_najgorsza_firma widocznie pisałeś coś niezgodnego z regulaminem - bo z tego co widzę nie mają założonego konta więc musiałeś podpaść moderatorowi GW :P
Jeżeli chodzi o godziny pracy, to pracuje w Grape Up od dłuższego czasu i nigdy nie było sytuacji żeby ktoś miał pretensję czy problemy z tym że pracownik przychodzi wcześniej lub później więc nie za bardzo rozumiem o czym piszesz ;/ wyjątkiem są osoby współpracujące z USA (które wcześniej wiedzą w jakich godzinach będą pracowały) - no bo trochę trudno byłoby się dogadać z kimś o 6 czy 7 rano jego czasu :D
3
Nick 2016-07-01 14:05:43
@liczi: Można przychodzić od 8 do 11, pracujesz 8 godzin od godziny, o której przyszedłeś. Biuro jest otwarte do ostatniego pracownika.
1
wiem 2016-08-26 12:04:06
Czy coś się zmieniło/zmienia w firmie? Chodzi mi o Kraków. Jak z atmosferą w pracy?
aaaa 2016-09-05 08:08:35
Nic sie nie zmienia. Jak bylo tak jest. Gora zapatrzona w swoj zidealizowany obraz nie dopuszcza w ogole mysli ze cos jest nie tak :[
ludzie uciekaja stad i ja tez o tym mysle. Nie ma co tracic nerwow dluzej.
4
wiem 2016-09-07 17:54:18
Masz na myśli oddział w Krakowie?
Pozdrawiam
aaaa 2016-09-07 18:41:31
tak, oddział w Krakowie.
wiem 2016-09-07 19:16:34
Z relacji wydaje się, że niby wszystko w porządku: pensje, dodatki, elastyczne godziny.
Widzę jednak, iż negatywne opinie powtarzają się. Może to my programiści jesteśmy zbyt wybredni ;)
1
ktoś 2016-09-08 13:36:21
Na zdjęciach na facebooku wszyscy pracownicy wydają się zadowoleni:)
1
wiem 2016-09-08 14:15:37
To skąd tyle (połowa) nieprzychylnych komentarzy?
Pytam bez złośliwości.
2
PS 2016-09-08 15:32:51
Zadowolony klient podzieli się swoimi pozytywnymi odczuciami z 3 osobami, a niezaddowolony opowie o tym aż 11-stu osobom. I nieważne klient czy pracownik – ta zasada działa w ten sam sposób.
1
ania 2016-09-08 17:46:23
Bonusy? Dobry żart :]
Atmosfera? Jeszcze lepszy żart :]
No chyba że ktoś lubi jak mu sie noz wbija w plecy, no to wtedy spoko
4
ja 2016-09-09 10:26:50
bonusy są, fajny zgrany zespół jest, integracje są i pozytywna atmosfera również - więc nie ma moim zdaniem na co narzekać :D A swoją drogą @ania Kraków czy Białystok?
1
ania 2016-09-21 07:19:30
Pisałam o Krakowie. W Białymstoku nie wiem jak jest, podobno lepiej.
1
Józik 2016-09-21 16:54:50
na stronie znajdziecie wszystkie informacje: http://grapeup.com/careers/
wiem 2016-09-23 11:15:09
Jak duże te wymagania?
tomi 2016-09-23 11:19:53
Pracuję w Białymstoku już od jakiegoś czasu, atmosfera super, biuro ładne i czyste, elastyczne godziny pracy, na zarobki nie narzekam, dużo owoców, imprezy integracyjne.
3
niki 2016-10-19 19:56:53
Jeśli chodzi o rekrutację to standardowo, rozmowa po Ang z hr, później techniczna z leadem I tyle.
niki 2016-10-19 19:57:16
Jeśli chodzi o rekrutację to standardowo, rozmowa po Ang z hr, później techniczna z leadem I tyle.
bogi 2016-10-19 23:14:28
Rekru wpsominam miło, niestety trochę długi czas odp. co prawda zmieścili się w obiecanych 2 tyg ale dwa dni wcześniej przyjąłem ofertę innej firmy.
Dużo dobrego słyszałem o tej firmie od znajomych którzy tam pracują.
Jedyny minus to taki że na początku dają marne grosze, ale po okresie próbnym ze dwa razy tyle I są częste podwyzki.
Ten znajomy zaczął od ok. tysiąca z marnym doświadczeniem po dwóch latach ma 6.
1
Nick 2016-10-20 09:21:00
Częste podwyżki to bzdura :P Od roku pensje są zamrożone.
2
ROBOT 2016-10-20 20:03:34
JA tam od razu dostałem dużo.
4
nick 2016-10-20 20:05:05
zależy co komu, ja tam nie narzekam - podwyżki są, tylko się o tym nie mówi.
4
zniesmaczony 2016-10-24 20:39:15
Ja tam średnio wspominam firmę (szefostwo). Starałem się, zostawałem po godzinach.
Pełna lojalność z mojej strony. Na końcu potraktowano mnie najgorzej w historii mojej kariery.
Jednak to moja opinia. Spróbować warto.
7
pol 2016-11-02 20:08:49
Niestety w firmie panuje jeden wielki rozgardiasz. Jedyne wyjście aby wyrobić się z dotrzymaniem terminów to nadgodziny. I nie widać ich końca. Praca po 10 h to norma, z reguły wszyscy siedzą po 12-14 h (czasami nawet więcej). TL zmuszają do nadgodzin, nie można się wykręcić. Potrafią ściągnąć kogoś z L4, cofnąć dany wcześniej urlop. Przykre jest to, że poza pracą nie ma życia codziennego. Przychodzisz do pracy na 10, wychodzisz po 24. Jestem ciekaw ile ludzi zostanie w tej firmie po nowym roku. Wydaje mi się, że zarząd traktuje pracowników jak śmieci, którzy po prostu mają siedzieć i robić. Nie okazuje nawet odrobiny współczucia i zrozumienia, że może ktoś już nie da rady fizycznie. Odradzam tą firmę wszystkim. Sam też już długo nie popracuje. Zwijam się zaraz po nowym roku, czemu nie teraz? żeby nie pogrążać kolegów z zespołu.
8
Robs 2016-11-05 15:52:34
W pełni potwierdzam słowa użytkownika pol.
Jeszcze gorsze jest podejście szefostwa do pracownika np w czasie rozmów okresowych. Normalnie robią z człowieka idiotę i myślą, że wszystko jest ok.
Kłamią na każdym kroku. Nawet na ostatnich targach pracy w ulotce mieli przekłamane informacje (chociażby na temat ilości pracowników).
Wszystkie spotkania z zarządem i przemowy to kpina z pracowników. Zupełny brak szczerości, partnerstwa. Zdecydowanie najgorsza firma w jakiej byłem. Żałuję, że zmieniłem pracę na tę, teraz jakieś minimum muszę wytrzymać.
Reklamują się benefitami itp, a która firma tego nie ma? Wszyscy teraz to mają. Benefity i podwyżki (które niby są) to jednak nie wszystko i naprawdę nie ma sensu zawracać sobie głowy tą firmą.
6
Zostaw swoją opinię o Grape Up Sp. z o.o. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grape Up Sp. z o.o.