brak logo

Apro Financial Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Apro Financial Poland Sp. z o.o.

pracownik H 2015-06-30 08:38
i vice versa Koreanisto! jak się przyjeżdża do Europy robić interesy też dobrze byłoby znać chociasz podstawy kultury tu obowiązującej i zachowywać się odpowiednio w stosunku do pracowników i partnerów biznesowych
1
pracownik Z 2015-07-02 08:03
dlaczego wpis o mobbingu został usunięty? przecież to prawda! złe traktowanie pracowników, zwłaszcza kobiet, to w tej firmie norma. A mobbing ma miejsce, co potwierdzą pracownicy
3
Kim 2015-07-24 12:56
Firma już upadła, czy jeszcze jakoś raczkuje?
2
Alfa 2015-08-02 11:04
Niestety,mój wpis o upadku tej firmy została usunięta. To takie koreańskie...
4
kcuf 2015-08-02 20:00
i słabe
2
Ex 2015-08-21 08:59
firma rośnie w siłę....a tu kolejne zwolnienia w związku ze słabą kondycją finansową? jak to rozumieć?
? 2015-09-02 09:53
Prawda jest zapewne na środku. a czy upada? nie wiem. ale jeżeli od lutego nie zatrudnili nikogo a co najmniej 6 osób pożegnali... w tej firmie trzeba mieć dużo spokoju w sobie i mocnych nerwów.
ziutek 2015-09-02 15:14
HEHEHE
Byłem na rozmowie w tej firmie, i odniosłem wrażenie, że prezes i jakiś dyrektor, który był na niej obecny nie mają zielonego pojęcia o rynku pożyczek i o tym biznesie. Rozmowa trwała prawie trzy godziny i to było wypytywanie mnie jak to działa, z racji mojego bardzo dużego doświadczenia. Generalnie stracony czas- no i książka z przepisami kulinarnymi koreańskimi mi została- taki prezent od prezesa :):)
3
Moooooooooo 2015-09-05 18:36
Obecna sytuacja firmy nie jest ciekawa. Pracownicy tracą nadzieję, na to że będzie lepiej. Panowie Koreańczycy mają swój świat (koreański) i nie chcą zaakceptować, że w Polsce jest inaczej niż w Korei. Pracownicy to fajny, zgrany zespół szkoda tylko, że szefostwo tego nie docenia.
1
Alicja 2015-09-18 11:26
czy coś zmieniło się w firmie po odwołaniu ze stanowiska najgorszej jej zakały, niejakiego pana J? czy w związku z tym skończyło się mobbingowanie pracowników?
... 2015-09-29 15:02
Powiem tak. Tą firmą lepiej nie być zainteresowanym, jeżeli zapraszają Cię na rozmowę rekrutacyjną to zapewne masz duże doświadczenie i wiedzę, której nie mają dyrektorzy, a na takiej rozmowie mogą się wiele dowiedzieć- taki darmowy research. Król polskiego absurdu Stanisław Bareja mogłby się jeszcze dużo od tej firmy nauczyć.
dżony dwa batony 2015-10-29 14:39
Nie wiem skąd tyle tych dziwnych komentarzy, bo nie ma żadnego syndyka, a osoba, która przyjechała z Korei jest nowym Prezesem Spółki, który wdraża własny plan rozwoju Firmy
1
kalinka 2015-11-10 11:01
mój komentarz dotyczący kompletnie różnych opinii o firmie został usunięty, więc informuję, że jeśli zdarzy się to jeszce raz, to będę wklejać go do skutku. wyjaśniam ponownie, że pozytywne opinie o firmie wystawiają aktualni pracownicy, którzy są do tego zmuszani, przykład- koreanista, który musiał tak napisać, bo czekał na przedłużenie umowy. dopiero po dokonanym wpisie dostał, a dokładnie dostała papier. na nic się to jednak nie zdało,bo tłumaczka kilka mies później została zwolniona. co do rozwoju, to nie żartujcie, nie mamy nic do powiedzenia, nie wprowadzamy żadnych pożądanych rozwiązań, bo Polacy niestety na niczym nie znają się tak dobrze jak Koreańczycy. Szansę na spokojną posadkę mają tylko miernoty i lizusy.Kilka godzin dziennie stracone na bezsensowne spotkania można poświęcić na rozwój firmy
1
Oopa 2015-11-13 08:49
Tak,cierpliwości i zaciskania zębów
idol 2015-12-01 21:13
masz na myśli kogoś konkretnego?
1234 2015-12-16 21:24
4000 brutto.
skarbek 2015-12-22 12:47
śmiało wysyłaj cv, dobra kasa, premie, mozesz wychodzic zapalic kilka razy w ciągu dnia, ładne biuro z widokiem na Warszawę, dla pracowników kawa, herbata, kolacje firmowe, jak by bylo zle to na pewno ludzie by tam nie pracowali od samego poczatku.
dak 2016-01-16 21:59
Apro daje przede wszystkim mozliwości rozwoju i awansu, co nie byloby możliwe w innych firmach i docena lojalnosc pracowników!
były pracownik 2016-02-04 13:40
Negatyw wielki.
KASA mała, praca po 10 godzin w tym godzina przerwy(zawsze coś po 18 się im przypomina. Za nadgodziny kasy nigdy nie dostałem. I te do boju.
1
klakson 2016-02-12 22:29
a największy lizus tej firmy co na niczym sie nie zna został już kierownikiem czy dalej dołki kopie?
Ptys 2016-02-15 19:39
Taaaak. Lojalność,nie Marcin?
kal 2016-02-26 14:54
gdzie widziałeś ofertę na poważne stanowiska w tej firmie ?
ktoś 2016-03-03 15:04
Marcinek pracuje jeszcze, to fajnie a ten drugi nadgorliwy, który zapomniał, że jest Polakiem Łukaszek? Ktoś kto pisał o 4000 brutto to chyba bredził hehe.
Firma absurd - omijać z daleka i nie patrzeć w tamtą stronę.
2
koala 2016-03-13 22:01
nieogarnięty typek, trochę frustrowany, że mało zarabia, gadający na każdego nawet na Pączka i Prezesa, że jest despota
Barabasz 2016-03-15 14:50
Ty judaszu !
red 2016-04-10 18:30
Jeśli szukają studenta na zlecenie tzn. tną koszty i marnie płacą.
ktoś inny 2016-04-15 15:10
Czy obecny wakat dyrektorski w firmie to kolejny research rynkowy ? Koreańczycy nie wiedzą jak obejść nową ustawę ? :)))
Wrrr 2016-04-20 23:57
Jestem po rozmowie na to niby dyrektorskie stanowisko. Szkoda mojego czasu. Generalnie żenada.
3
Rach Ciach 2016-04-23 22:26
Ciekawe ilu jeszcze naiwniaków przepytają w tej turze tej niby rekrutacji na dyrektora ??
1
GTA 2016-04-25 06:32
dyrektor sprzedaży w firmie jest, ale nic nie umie, więc na rozmowach z doświadczonymi kandydatami się doszkala za free
3
Eeeee 2016-04-25 12:38
Takie samo odniosłem wrażenie. Koleś nie ma pojęcia o rynku customer finance i za darmo ma przyspieszone szkolenie. Ciekawe ilu naiwniaków przyjedzie jeszcze na rozmowę do nich.bo mam wrażenie, że ich hurtem zaprosili.
2
Buahahaha 2016-04-25 14:12
Śmiać mi się chce, jak widzę na korytarzu te tabuny pseudo menadżerów przychodzących na rekrutację. Każdy chce zostać dyrektorem.a tu psikus to zwykła ściema. Darmowy przegląd rynku.
2
ann 2016-05-17 14:46
Zgadzam się -darmowy przeglad rynku, byłam na rozmowie na Dyrektora , dziwne pytania, brak profesjonalizmu, wypytywanie o zagadnienia ściśle handlowe,
\ale najlepsze- 1 spotkanie na tak odpwiedzialną pozycję - tego jeszcze na żadnej rekrutacji nie spotkałam,

no i cały czas czekam na informację zwrotną - czy dostałam tę posadę :)))
1
Dżon 2016-06-11 01:18
I jak tam w Apro, dawno nikt nie wkleił żadnego posta :(
ona2 2016-06-21 12:43
bez zmian. dno i 2 metry mułu
Jaś 2016-06-24 16:17
Mówisz o swoim poziomie?
1
BOGDAN 2016-07-25 20:17
THE END
tup tup 2016-07-25 22:55
zamykaja?
JOHN 2016-07-26 14:22
TO YOUT END !
Matias 2016-08-10 07:37
Czy ktoś wie cokolwiek na temat tego, że jakoby firma została zamknięta. Nie można skontaktować się w ogóle z infolinią. Pozostaje kontakt z działem windykacji,ale nie są w stanie udzielić tam informacji.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Matias 2016-08-10 07:38
Czy ktoś wie cokolwiek na temat tego, że jakoby firma została zamknięta. Nie można skontaktować się w ogóle z infolinią. Pozostaje kontakt z działem windykacji,ale nie są w stanie udzielić tam informacji.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
klient 2016-08-19 10:35
Czy ma ktoś numer do działu windykacji rushcash? Pilne
ello 2016-09-21 21:05
kto kazał ci to napisać?
1
gasa 2016-09-22 10:28
Złozylem wniosek prze platformę w 7 firmach pożyczkowych. 6 chciało udzielić mi pożyczki, a Apro nie.
Wiec to jednak prawda że się zwijają, ale próbują jeszcze odzyskać kasę z rynku
mem 2016-09-23 10:00
nie ma żadnej rekrutacji. Jest wygaszenie dzialalnosci
miko 2016-09-25 11:32
jak to wygaszenie - to niby firma już jie bedzie wcale działać? nie wiem czy tylko nie straszysz.... podaj prosze oficjalne źródło gdzie mogę więcej o tym poczytać bo trochę mi napędziłęś strach przyznam
redzia 2016-12-13 12:57
Czy to prawda że firma zgłosiła upadłość ?
KMD 2017-02-20 21:50
Firma ma się dobrze, nadal się rozwija i poszukuje nowych pracowników. Nie wiem skąd te wszystkie hejty...
1
Macio 2017-03-08 14:56
W grudniu w audycji radiowej poświęconej lichwiarską prezes ZFP J.Ryba wygadał się że koreańska firma pożyczkowe złożyła wniosek o upadłość. Poza Apro jest wnPolsce inna firma pożyczkowe z Korei ?
Hanna 2017-04-06 14:09
Chcecie dowiedzieć się więcej o historii Apro Financial Poland Sp. z o.o.? Zachęcam do zapoznania się z informacjami ze strony: https://rushcash.pl/Home/About
Zostaw swoją opinię o Apro Financial Poland Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apro Financial Poland Sp. z o.o.