Tele-Promo

Kielce

Opinie o Tele-Promo

Ade 2017-04-13 20:24
Ja pracowałam w Tele Promo w Lublinie i wspominam bardzo dobrze współpracę z trenerem Karolem mimo że nie był moim trenerem zawsze miał czas dla mnie jak i innych konsultantów. Nigdy nie bylo problemu żeby odsłuchał rozmowę czy też pomógł w dylemacie czy wysłać zaproszenie czy też nie. Z każdą wątpliwością można było do niego przyjść nawet gdy juz kończył pracę więc nie wiem po co wy tak przeżywacie tych trenerów którzy nie mają czasu czy olewają was. Na kazdej z lokalizacji znajdzie się ktoś kto pomoże i doradzi a także wesprze i jest z kadry więc szukajcie pozytywów a nie użalajcie się nad sobą. I nie róbcie zamieszania na temat nieswojego zwolnienia! Piąteczka ;)
7
Zoha 2017-04-13 21:54
Kotku wypłaty w tej firmie zawsze sa na czas. Pracuje od września i zawsze sa 15 lub przed 15... ogarnij się i nie pisz jak nie wiesz. Wszystko jest w należytym porządku, jeżeli oczekujesz od kadry pomocy to zawsze ci pomoca. Jezeli jestes wobec nich nie ok, to czego sie spodziewasz? Praca jak kazda inna, raz lepiej raz gorzej. Wszyscy jestesmy ludźmi, a to co tu piszecie to jakieś bzdury, wyssane z palca, chyba nie o tej firmie mówicie. Trenerzy sa ok, czasem sobie zartuja, czasem jak sa gorsze wyniki sa wkurzeni ale co tu sie dziwic, wszyscy wtedy sa.
4
Magda 2017-04-14 12:34
Koleżanka mi mówiła że samemu trzeba kupic słuchawki. Wiesz czy tak jest ?
Magda 2017-04-14 12:35
Koleżanka mi mówiła że samemu trzeba kupic słuchawki. Wiesz czy tak jest ?
1
słuchawki 2017-04-14 12:58
jeżeli chodzi o słuchawki to tak trzeba kupić samemu. Ja bym nie chciała używać po kimś słuchawek, wiadomo tutaj chodzi o higienę i u każdego jest na różnym poziomie, nie zawsze na dobrym. Więc tutaj jest dobry pomysł zeby każdy miał swoje
2
Magda 2017-04-14 14:12
I ze względu na higienę trzeba samemu za nie płacić ? Śmiech na sali nie uważasz ? Według takiego rozumowania to do pracy na kasie w markecie trzeba kupić sobie najpierw kasę fiskalną. Pierwszy raz się spotykam z czymś takim
4
uhugfyes 2017-04-14 14:38
normalna jesteś?! kazdy ma zapewnione u nas w Łodzi
Magda 2017-04-14 15:23
W Łodzi może tak, w Kielcach nie
1
rew 2017-04-14 17:45
w lublinie tez nie. jest z gory nakaz, po podpisaniu umowy informują o tym, 60 za słuchawki xD
1
Ela 2017-04-14 19:26
Co ty piszesz? Jestem studentka,przychodze wieczorami i przez pierwszy miesiac zawsze dostawalam sluchawki od trenerki. Po miesiacu zaproponowali mi sluzbowe sluchawki ale przyniosłam sobie z domu, bo mam takie i bez spiny nikt niczego mi nie wciskal.
4
Najlepsi 2017-04-16 09:12
Mój zespół zawsze realizuje cele =) a oddzial Lubelski zawsze jest pierwszy!
1
buziak 2017-04-18 08:47
do czasu ;)
Nowa 2017-04-18 18:04
11.20 jest dla studenta, w takim razie jeśli jestem w klasie maturalnej i chce zatrudnić się w telepromo zaraz po maturze to jaka będę miała płacona stawkę?? Wie ktoś może?
wypłata 2017-04-19 10:32
według strony http://www.podatki.czest.pl/cgi-bin/brnet dla studentów jest 11 zł netto i to się zgadza. Dla osób nie studiujących jest to 9,50.
W telepromo jest też system prowizyjny czyli im więcej godzin zrobisz tym więcej zarobisz, a trenerzy zawsze pomagają żeby ten wynik był jak najwyższy.
3
strzelec Białystok 2017-04-20 08:51
Jedyne co jest tam spoko to stawka, ogólnie nie polecam
3
Gość 2017-04-21 13:41
Owszem, tolerują i nie ma kar finansowych w innych cc
Hahaha 2017-04-21 15:32
Nom, a potem doje_bia tysiąc kar z byle powodu. Nie polecam bardzo :/
1
ty ciołku 2017-04-21 17:50
co Ty pier... jakich kar ? człowieku... Wrzuć na luz. W każdej pracy masz regulamin i jak go złamiesz są wyciągane konsekwencje. Trzeba bardzo przegiąć żeby dostać karę. Weźcie wyjdźcie z tymi złymi komentarzami, jak nie umiesz pracować to siedź w domu...
3
biedny student 2017-04-25 10:32
HAhahaha śmieszna jesteś.. Od środy miałam wolne bo studiuje i nie było mnie 1,5 tygodnia ;)
i z tego wiem to większość mojego zespołu tak miała.
1
adf 2017-04-25 17:56
to nie jest eco vital
wefer 2017-04-29 08:13
a co jesteś jej pracownikiem??? znasz ją????? jedyny dobry trener w łodzi
dfsw 2017-05-01 12:06
trenerka która tam już nie pracuje źle poinformowała niektórych dlatego takie niejasności
1
konsultantka z Łodzi 2017-05-01 18:44
Łódź!
Osobiście polecam to miejsce. Jeśli masz choć odrobinę chęci - to możesz wyciągnąć na koniec miesiąca pokaźną sumę pieniędzy. Co do majówki.. Nie zgodzę się, ponieważ jeśli ktoś powiedział Nie, to po prostu Nie. nie było nakazu.
Trenerzy? To też ludzie, zawsze można z Nimi się dogadać.
Jeśli ktoś przychodzi do pracy posiedzieć na statusach i pauzach - to co się dziwić że jest narzekanie na wypłaty.
A więc pozdrawiam wszystkich tych którzy chodzą do pracy odpocząć! :P
dqw 2017-05-03 14:21
na zleceniu co takiego oczekujesz?!
fefvb 2017-05-03 15:11
nie ma żadnej rotacji
.... 2017-05-04 08:56
2 maja to nie jest ustawowy dzień wolny od pracy
....... 2017-05-06 10:12
nie ma zadnych ukladow wszysycy sa na rowni, jedna wielka rodzina
....... 2017-05-06 11:47
na zleceniu przypomninam ze nie jest tak zle trzeba tylko wiedziec jak pracowac i o jakie skladki sie upomniec
lynx 2017-05-06 15:20
Akurat Kasia z Kielc jest najnormalniejsza w tej firmie
5
......... 2017-05-08 09:39
zgadzam sie
1
wojciu1960 2017-05-10 21:43
Mam takie pytanie Czy jak na przykład będę się zwalniał z telepromo to otrzymam zaświadczenie o rozwiązaniu stosunku pracy czy nie? Jak to jest w przypadku wypowiedzenia?
Milena 2017-05-12 12:13
Tu Milena , jeśli 5 lat doświadczenia w Call Center jako Trener Telemaretingu uważasz za układzik, to życzę Ci powodzenia. Z narkotykami nie mam nic wspólnego,ale jeśli Ty myślisz inaczej , i masz do tego dostęp to życzę Ci smacznego :)

Pozdrawiam :)

Ps. Miej na tyle honor żeby powiedzieć mi to w twarz :)
3
Gdhdbd 2017-05-12 12:48
Oczywiście mówię o pani Kasi
2
....... 2017-05-15 11:04
Boże a co was obchodzi ta trenerka, najwazniejsze ze dziewczyna ma duze doswiadczenie
.... 2017-05-16 10:05
Kasia akurat jest osoba która pomaga i na którą zawsze moge liczyc, nawet w dzieńn wolny wspiera mnie jako trenera
. 2017-05-16 12:02
Kasia bardzo dobrze ze pracuje, jest dobra dusza telepromo i pomaga kazdemu konsultantowi.
.... 2017-05-16 15:45
nikt nie placze
... 2017-05-17 10:13
nikt tak nie robi widac ile osob probuje oczernic ta firme bo nie potrafilo pracowac w odpowiedni sposob
.. 2017-05-18 09:33
w tej firmie pracuja tylko uczciwi ludzie
sdfg 2017-05-18 14:23
człowieku chyba na łeb upadłeś.. gratuluje bujnej wyobraźni ;)
Gość 2017-05-18 22:28
1 i 3 też nie był wolny, choć to są dni ustawowo wolne. Czy nie ma na to podstawy prawnej?
Gość 2017-05-18 22:44
Bo widocznie nie mieli lepszej pracy
.... 2017-05-19 13:45
kazdy mysli ze trenerzy nie maja nic do roboty niz pisac na go worku
.... 2017-05-19 15:34
pewnie od razu w depresje wszyscy wpadaja.... kurcze telepromo sie na psychologow nie wyplaci... wy jako konsultanci powinniscie w zbroi chodzic skoro jestescie az tak zastraszeni
1
....... 2017-05-20 13:28
nikt w to nie uwierzy
bambam 2017-05-21 14:14
heh heh heh brawo brawo brawo... podziw dla Twojego pustego rozumku. nie wiem czemu w tobie tyle nienawiści... nie umiesz pracować, zostałaś/łeś zwolniony w któreś z lokalizacji, coś Ci się nie spodobało zostaw to dla siebie, nie wymyślaj niestworzonych rzeczy. Ta firma na pewno ma mocnych prawników więc sobie daruj, miej na tyle godności. Nie zachowuj się jak szuja. mają ostatnio najlepszą ofertę na rynku więc ludzie i tak przyjdą i przekonają się na własnej skórze. A ty siedząc w swoim domku jesteś żałosny/ na pisząc jakieś bzdury. HA HA HA HA jeszcze raz....
A i nie jestem nikim z kadry ;)
Pozdro!
Joanna 2017-05-24 09:51
@bambam Rozumiem, że się nie zgadzasz z opiniami innych. Jednak bardzo proszę o nie obrażanie innych użytkowników. Może zamiast tego napiszesz co Ty myślisz o pracy w Tele-Promo? Jakie są plusy pracy w firmie?
bambam 2017-05-24 21:10
ludzie - to przede wszystkim fajna ekipa pracowników, są tłumy ale jest z kim pogadać czy się pośmiać na przerwach i w czasie pracy, kadra jest spoko, czasem są wkurzeni jak nie idzie ( wszyscy są ) ale można znimi pogadać, czasem się załatwi więcej czasem mniej. grupy są duże a lider jest jeden. no i kasa na plus ja wcześniej pracowałem w innym CC ( Ver...) i źle wspominam, tu oprócz parcia na ten wynik jest inna atmosfera, są wypłacalni i podnieśli stawki gdzie wcześniejszej pracy tego nie zrobili.
1
kaśka 2017-05-29 09:31
żeby w wypłaty zabierali po 500 zł.... skandal i oszustwo.
Joanna 2017-05-29 15:51
@bambam dziękuje za odpowiedź na moje pytania i uzupełnienie odpowiedzi.
@kaśka co masz na myśli? Za co zabierane są pieniądze z wypłaty? Mogłabyś napisać coś więcej o sytuacji, o której wspominasz?
Zostaw swoją opinię o Tele-Promo - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo