Tele-Promo

Kielce

Opinie o Tele-Promo

konsultantka z Łodzi 2017-05-01 18:44
Łódź!
Osobiście polecam to miejsce. Jeśli masz choć odrobinę chęci - to możesz wyciągnąć na koniec miesiąca pokaźną sumę pieniędzy. Co do majówki.. Nie zgodzę się, ponieważ jeśli ktoś powiedział Nie, to po prostu Nie. nie było nakazu.
Trenerzy? To też ludzie, zawsze można z Nimi się dogadać.
Jeśli ktoś przychodzi do pracy posiedzieć na statusach i pauzach - to co się dziwić że jest narzekanie na wypłaty.
A więc pozdrawiam wszystkich tych którzy chodzą do pracy odpocząć! :P
dqw 2017-05-03 14:21
na zleceniu co takiego oczekujesz?!
fefvb 2017-05-03 15:11
nie ma żadnej rotacji
.... 2017-05-04 08:56
2 maja to nie jest ustawowy dzień wolny od pracy
....... 2017-05-06 10:12
nie ma zadnych ukladow wszysycy sa na rowni, jedna wielka rodzina
....... 2017-05-06 11:47
na zleceniu przypomninam ze nie jest tak zle trzeba tylko wiedziec jak pracowac i o jakie skladki sie upomniec
lynx 2017-05-06 15:20
Akurat Kasia z Kielc jest najnormalniejsza w tej firmie
7
......... 2017-05-08 09:39
zgadzam sie
1
wojciu1960 2017-05-10 21:43
Mam takie pytanie Czy jak na przykład będę się zwalniał z telepromo to otrzymam zaświadczenie o rozwiązaniu stosunku pracy czy nie? Jak to jest w przypadku wypowiedzenia?
Milena 2017-05-12 12:13
Tu Milena , jeśli 5 lat doświadczenia w Call Center jako Trener Telemaretingu uważasz za układzik, to życzę Ci powodzenia. Z narkotykami nie mam nic wspólnego,ale jeśli Ty myślisz inaczej , i masz do tego dostęp to życzę Ci smacznego :)

Pozdrawiam :)

Ps. Miej na tyle honor żeby powiedzieć mi to w twarz :)
6
Gdhdbd 2017-05-12 12:48
Oczywiście mówię o pani Kasi
2
....... 2017-05-15 11:04
Boże a co was obchodzi ta trenerka, najwazniejsze ze dziewczyna ma duze doswiadczenie
.... 2017-05-16 10:05
Kasia akurat jest osoba która pomaga i na którą zawsze moge liczyc, nawet w dzieńn wolny wspiera mnie jako trenera
. 2017-05-16 12:02
Kasia bardzo dobrze ze pracuje, jest dobra dusza telepromo i pomaga kazdemu konsultantowi.
.... 2017-05-16 15:45
nikt nie placze
... 2017-05-17 10:13
nikt tak nie robi widac ile osob probuje oczernic ta firme bo nie potrafilo pracowac w odpowiedni sposob
.. 2017-05-18 09:33
w tej firmie pracuja tylko uczciwi ludzie
sdfg 2017-05-18 14:23
człowieku chyba na łeb upadłeś.. gratuluje bujnej wyobraźni ;)
Gość 2017-05-18 22:28
1 i 3 też nie był wolny, choć to są dni ustawowo wolne. Czy nie ma na to podstawy prawnej?
Gość 2017-05-18 22:44
Bo widocznie nie mieli lepszej pracy
.... 2017-05-19 13:45
kazdy mysli ze trenerzy nie maja nic do roboty niz pisac na go worku
.... 2017-05-19 15:34
pewnie od razu w depresje wszyscy wpadaja.... kurcze telepromo sie na psychologow nie wyplaci... wy jako konsultanci powinniscie w zbroi chodzic skoro jestescie az tak zastraszeni
1
....... 2017-05-20 13:28
nikt w to nie uwierzy
bambam 2017-05-21 14:14
heh heh heh brawo brawo brawo... podziw dla Twojego pustego rozumku. nie wiem czemu w tobie tyle nienawiści... nie umiesz pracować, zostałaś/łeś zwolniony w któreś z lokalizacji, coś Ci się nie spodobało zostaw to dla siebie, nie wymyślaj niestworzonych rzeczy. Ta firma na pewno ma mocnych prawników więc sobie daruj, miej na tyle godności. Nie zachowuj się jak szuja. mają ostatnio najlepszą ofertę na rynku więc ludzie i tak przyjdą i przekonają się na własnej skórze. A ty siedząc w swoim domku jesteś żałosny/ na pisząc jakieś bzdury. HA HA HA HA jeszcze raz....
A i nie jestem nikim z kadry ;)
Pozdro!
Joanna 2017-05-24 09:51
@bambam Rozumiem, że się nie zgadzasz z opiniami innych. Jednak bardzo proszę o nie obrażanie innych użytkowników. Może zamiast tego napiszesz co Ty myślisz o pracy w Tele-Promo? Jakie są plusy pracy w firmie?
bambam 2017-05-24 21:10
ludzie - to przede wszystkim fajna ekipa pracowników, są tłumy ale jest z kim pogadać czy się pośmiać na przerwach i w czasie pracy, kadra jest spoko, czasem są wkurzeni jak nie idzie ( wszyscy są ) ale można znimi pogadać, czasem się załatwi więcej czasem mniej. grupy są duże a lider jest jeden. no i kasa na plus ja wcześniej pracowałem w innym CC ( Ver...) i źle wspominam, tu oprócz parcia na ten wynik jest inna atmosfera, są wypłacalni i podnieśli stawki gdzie wcześniejszej pracy tego nie zrobili.
1
Joanna 2017-05-29 15:51
@bambam dziękuje za odpowiedź na moje pytania i uzupełnienie odpowiedzi.
@kaśka co masz na myśli? Za co zabierane są pieniądze z wypłaty? Mogłabyś napisać coś więcej o sytuacji, o której wspominasz?
piotrek19856 2017-06-04 22:38
Czy jak ja bęďę się zwalniał z tele promo to wystawiają zaświadczenie o zakończeniu wspópracy czy nie?
aaaa 2017-06-05 08:17
oczywiście, wysyłają Ci pocztą wciągu 2 tyg.
1
really? 2017-06-10 22:43
Nie musisz kupować, możesz używać swoich, a nie wiem czy wiesz, ale jeżeli zepsują się firmowe to idziesz z pudełkiem i dają ci nowe za darmo - czyli masz za 60zł słuchawki do końca pracy tak na prawdę. Jeżeli przyniesiesz swoje i ci się zepsują oni za to nie odpowiadają :)) Popracuj dłużej niż kilka dni to się dowiesz . Poza tym nie płacisz za nie na wejściu, tylko pobierają ci 60zł z pierwszej wypłaty ( bądź po 30zł z dwóch ).
1
Muahah 2017-06-14 23:19
Ciśnijcieeeeeeeee ;p
. 2017-06-16 12:01
czyżby ktoś z Łodzi?
Pracownik Rzeszów 2017-06-25 11:15
Jak na razie jest spoko odważyłem się zmienić call center po ponad roku trener jest ok ludzie doceniają co robię a to że komuś nie pykło to znaczy że nie był zaangażowany a Ci co tu piszą hejty to wydaje mi się że nie mają doświadczenia albo najwyraźniej im nie wyszło ☺
4
Zainteresowany 2017-06-28 20:43
Cześć,
A jak to jest z tymi karami, za rozwiązanie umowy przed terminem i tą jakąś czarną listą?
markus 2017-06-30 22:28
cześć,
Ile średnio można zarobić w tele promo za pierwszy miesiąc pracy?
Anonimek :D 2017-07-14 12:38
No masz stawke 11zł netto/h . Wiec zależy ile zrobisz godz... Co to za filozofia??
Xxxx 2017-07-26 18:04
A jak z tą pracą na stanowisku trenera? Dobra pensja? Trudne obowiązki?
Andrzej 2017-07-27 13:49
Witam!

Zamierzam zgłosić się do pracy w charakterze konsultanta do Telepromo w Łodzi. Czy ktoś może mi napisać coś na temat tej lokalizacji? Jaka atmosfera, trenerzy i Wasze ogólne odczucia na temat pracy tam?
jest fajnie 2017-07-28 11:00
ja pracuje tam juz 2 miesiac i bardzo mi sie dobrze pracuje, wymagaja od nas zaangazowania i dobrych wynikow, ale to jest normalne jak w kazdej innej pracy na sluchawce :) trenerki sa mile, pomagaja nam w uzyskaniu dobrych wynikow przez co wiecej mozna zarobic takze polecam :)
polecam! 2017-07-28 11:43
praca super! są wymagający, trzeba robić wyniki ale to chyba normalne w tego typu pracy :) można fajnie zarobić, a jak ci nie idzie to trenerzy pomagają takze polcem !
Ciekawa 2017-08-01 21:39
Mam pytanie, jak jest z umową? Czy jest na jakis czas określony czy nie? czy soboty Równiez pracujące?
umowa 2017-08-02 10:54
Umowa na czas nieokreślony. Soboty wymagane są dwie pracują 9-15
zainteresowany 2017-08-14 16:30
witam, słyszałem o tele w Rzeszowie, podobno bardzo chwalą panujące tam warunki i że kasa dobra, prawda to ?
Joanna 2017-08-21 20:12
@umowa - czy umowa na czas nieokreślony zawierana jest z pracownikiem od razu? Nie obowiązuje okres próbny, podczas którego pracownik wdraża się w obowiązki na danych stanowisku? Jest to bardzo częsta sytuacja, która pozwala pracodawcy w weryfikacji kompetencji osoby zatrudnionej.
jak 2017-08-28 11:30
czesc dzwonie na nr podany na facebooku w sprawie pracy nikt nie odbiera jak można umowic się na rozmowe
Polecam ;) 2017-08-29 09:14
Pracuje od miesiąca, stawka to 11zl/h na rękę, atmosfera ok, nie czuję zbyt dużego nacisku ze strony trenera, jedynie miłe rozmowy które motywują. Przerwy są dość fajne bo na 8h jest 2h przerwy, na 4h jest 1h przerwy więc super ;D
jak 2017-08-31 15:58
polecam u kogo jesteś w grupie
Xxxyz 2017-09-23 22:37
Ile trzeba przepracować godzin tygodniowo ?
1
Joanna 2017-09-25 15:09
@Polecam ;) - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Tele-Promo? Jak oceniasz warunki zatrudnienia na swoim stanowisku? Czy oprócz wynagrodzenia o którym wspominasz, firma zapewnia dodatkowe benefity? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie. Warto dzielić się jak największą ilością szczegółów, ponieważ ułatwi to poznanie sytuacji w firmie "od środka".
Były Eks 2017-09-26 14:47
Zamknęli łódzki odział?
Zostaw swoją opinię o Tele-Promo - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo