brak logo

Tele-Promo

Kielce

Opinie o Tele-Promo

Realista 2016-03-22 17:03
Nie polecam tam pracy. Rzeczywiście jak inni juz tu pisali firma o nazwie Telepromo nie istnieje. To jest w ogóle stare ecovital! To jest taka praca dla desperatow - jak nie masz pracy od dluzszego czasu albo chcesz prace bez umowy to mozesz tam isc. Jesli jestes mlody i zalezy Ci na doświadczeniu to wybierz inne (renomowane!) call center :)
4
Kaśka 2016-03-23 10:57
Dziwią mnie te komentarze o pracy bez umowy, bo pierwszymi krokami nowych osób po szkoleniu jest właśnie spacer do biura w celu podpisania umowy. Nie słyszałam w swoim zespole o chociaż jednej osobie, która pracuje "na czarno"
3
Marek 2016-03-24 15:24
Ja bardzo obawialem sie obslugi komputera, ale szkolenie jest bardzo profesjonalne i kompletne. Juz po tygodniu samodzielnie potrafilem wszystko zrobic, takze nie ma sie czego obawiac!
Kinga 2016-03-25 13:39
To praca dla każdego, w moim zespole są osoby 17 letnie, i takie po 50 :) Mega atmosfera i dużo wyjść integracyjnych ;-)
Bartek 2016-03-25 14:03
Pracuje 2 tygodnie i jestem zadowolony bo podejście do osoby, która pierwszy raz będzie pracowała na słuchawce jest świetna. Ciągła pomoc. Z czym bym nie poszedł to zawsze otrzymałem odpowiedź i wyjaśnienie i to nie tylko u mojego trenera. Opinie swoją drogą ale najlepiej przyjść i zobaczyć na własne oczy. Osobiście polecam !
Kaska 2016-03-29 16:25
Trzeba przyznać że firma jest mega dobrze zorganizowana właśnie pod kątem oswajania nowych osób z słuchawką. Dzięki temu w firmie jest dużo starszych osób, które nie dostały by szansy w innych callcenter a w Telepromo są najlepsze z najlepszych :-)
Gość 2016-03-31 13:57
Dobre pieniądze jak na taką pracę w Kielcach. Wysokie premie, i kasa zawsze na czas :) Atmosfera też mega pozytywnie
Ela 2016-03-31 14:50
Dają szanse ludziom w każdym wieku, nawet jeśli ktoś tak jak ja kiepsko radzi sobie z obsługą komputera, okazuje się że wszystkiego da się nauczyć!
Tosia 2016-04-01 16:06
Dzięki ekstra konkursom mam już w domu prawie cały komplet ich naczyń :)!!!
Szymon 2016-04-04 15:23
Praca którą da się lubić :-) Szkoda, że nie każdy w tych czasach może tak powiedzieć o swoim zajęciu
Dawid 2016-04-05 15:29
Dopiero co zaczałem, dziś pierwszy dzień na słuchawce i jestem pozytywnie zaskoczony. Może wynik nie za wysoki miałem ale trener w samych pozytywach się wypowiadał i bardzo dużo mi podpowiedział. Pierwszy dzień na plus i dam znać jak dalej ;)
kacper93 2016-04-06 16:01
Fajna atmosfera, jak komuś zależy i włoży odrobinę wysiłku w to co robi, to jest zadowolony :)
WUZET 2016-04-07 09:46
Jak czytam te pseudo dobre opinie to po prostu nie wierzę hehehe. Kto to pisze bo podejrzewam że sama kadra hehehehe:) Spoko jeśli chodzi o pracę dla osoby która jej nie ma od dłuższego czasu i jest +40 albo nie ma kwalifikacji żadnych nawet matury to ok. Pójdzie zarobi parę złotych wygra sobie garnek do domu. Ale dla osób ambitnych no to nie żartujcie. Jest takie powiedzenie "jaka praca taka płaca" i w przypadku call center w Kielcach to się w zupełności pokrywa, a niestety telemorele jest na końcu łańcucha pokarmowego :) Czego się spodziewać po umawianiu ludzi na spotkania na maty albo co innego zresztą jak i tak przedstawiają tam garnki hehehehe. W zupełności szczerze i w 100% obiektywnie - jeśli jesteś uczniem lub studentem i pracować chcesz od 60 - 120 godzin to idź do każdego innego call center a zarobisz 2 razy więcej i każdy Ci to powie (nawet niektórzy z kadry telemorele). A jeśli masz +30 i nie masz pracy bądź masz renetę, alimenty itp rzeczy to idź do telemorele i powiedz że bez umowy chcesz pracować... zarobisz z 800 zł i na pewno Cię zatrudnią heheheeheheh:)
2
Hania 2016-04-07 12:49
Mam doświadczenie z dwóch innych call center z Kielc, i wg mnie Telepromo jest najbardziej profesjonalną i najlepiej zorganizowaną firmą z tej branży w CK :)
Pracuje ponad rok, i jestem bardzo zadowolona.
WUZET 2016-04-07 16:40
Hahahhahahahaahah... "profesjonalną i najlepiej zorganizowaną firmą" hahahahaheehehehehehehe. Ale tandeta!!! Które call center w CK ma "pracowników" bez zawarcia z nimi umowy? Które call center daje wypłatę pod stołem wszystkim osobą +26 lat? Nawet ich na to nie stać żeby legalnie zapewnić normalne warunki... hahahahahahaah i najlepsze ta "firma" nie jest firmą bo Telemorele nie istnieje! Wpisz sobie w internet i naciśnij enter: zamkniecie eco vital (eco vital to stara nazwa telemorele). Tak samo się to skończy...
2
Inga 2016-04-08 15:53
ja pracowalam w poprzednie wakacje, i pozytywnie wspominam, w te wakacje planuję tam wrócić :)
Gość 2016-04-12 13:33
Fajni, sympatyczni, młodzi ludzie, z każdym da się dogadać. Polecam przede wszystkim ze względu na atmosferę :)
Pola 2016-04-13 11:36
hehehehe tam panują patologiczne warunki... trenerzy którzy zbiają sie ze swoich konsultantów chodza i obgadują, sami wzajemnie sie obgadują, no ale w sumie jaki kierownik taka kadra . Podobno mają niedługo zamknąć ten lewy biznesik ;)
3
tom 2016-04-13 12:50
Dziwią mnie plotki o planowanym "zamknięciu" firmy,
tym bardziej że powstają nowe zespoły, i stale rekrutowane są nowe osoby :)
"Pola" - warto się chwilę zastanawić, przed wypisywaniem takich głupot :)
1
Pola 2016-04-13 14:20
tom przekonamy sie niebawem ;) już po rozliczeniu PITÓW ;)
1
Zbigniew 2016-04-14 14:34
Pracuje od 3 tygodni, początek był ciężki ale szybko da się wszystkiego nauczyć. Szkolenie dobrze poprowadzone, ludzie pomagają. Nie ma się czego obawiać ;-)
Patryk* 2016-04-15 15:28
Ja dopiero zaczynam, po szkoleniu czuję się nieźle przygotowany, były jakieś rozmówki, scenki, myślę że będzie ok! Trzymajcie kciuki !! :D
1
Tosia 2016-04-18 14:44
Na szkoleniu dużo bardzo młodych osób, często nawet przed maturą. Fajnie, że dają szansę każdemu.
xxx 2016-04-19 13:28
jak dla mnie spoko, zawsze kilka złotych na akademik wpadnie!
Ewka 2016-04-20 15:46
Był ktoś ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej? Jestem umówiona na przyszły tydzień, czego się spodziewać? :))
Nikola 2016-04-21 14:57
Cała rozmowa w bardzo przyjaznej atmosferze, ja miałam z takim młodym chłopakiem, bardzo miły i uśmiechnięty. Pytał między innymi o doświadczenie, to czym się zajmuje na co dzień, ile czasu moge poświęcić na pracę :) Nie ma się czym stresować ;-)
Klaudia 2016-04-22 16:23
Nie ma się co stresować rozmową, każdemu dają szansę! :)
Michał 2016-04-25 13:58
Nie da się nudzić w tej firmie, ciągle jakieś konkursy :)
Ania P. 2016-04-26 15:43
pracowałam w poprzednie wakacje w zespole pana Krzysia, w tym roku też się tam wybieram :-)
Kinga 2016-04-27 14:17
Mam dwoje małych dzieci i długo szukałam pracy w której będę mogła przychodzić tak, jak mi wygodnie. Grafik można sobie dostosować, i co najwazniejsze zatrudniają nie tylko studentów.
1
Marysia 2016-04-28 15:52
Fajne pieniądze jak na pracę na słuchawce. Jak się ktoś stara to nawet 12/h wyciągnie ;-)
Kamil 2016-04-29 15:02
6 miesięcy na słuchawce mam za sobą, początki zawsze są pod górkę, ale teraz jestem mega zadowolony
Tomasz 2016-05-04 16:17
Spoko atmosfera, jak na pracę na słuchawce nie ma takiej presji jak przy sprzedazy
Mateusz 2016-05-19 12:47
Pisałem maturę w tym roku i chce coś zarobić przed studiami i byłem na szkoleniu we wtorek. Całkiem spoko, nic trudnego tak na prawdę. Dojeżdżam z okolic więc różnie u mnie z busami ale z trenerem fajnie się dogadałem i mi pasuje. Polecam
prawda 2016-06-22 10:06
Brawo dla trenerów z telepromo za piekne kłamstwo ;)
1
Przemo 2016-08-27 12:50
Wiecie czy w weekendy też się pracuje?
1
oleki 2016-08-30 10:58
Super, że normalnie dla każdego zapewniona jest umowa o pracę. O takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, a przynajmniej wypłata jest terminowa.
kama 2016-12-07 11:52
Witam
jaka jest kwota netto na godz. jakie premie jeśli chodzi o konsultanta telefonicznego
Kuba 2016-12-12 10:37
Podstawy dostajesz 7 zł na rękę ale mają system prowizyjny w którym możesz zarobić dużo więcej. Ja w tamtym miesiącu wypracowałem sobie 9,50 zł na godzinę. Polecam bo za taką robotę nie znajdziesz lepszej stawki.
Oli 2017-01-09 17:41
A jak zarobki od stycznia 2017 roku? Dalej 7 zl. na godzine netto? ha ha ha...
Piotrek 2017-01-10 08:59
11zł na rękę plus premia :)
Ps. nie jestem już studentem.
1
Obibok 2017-01-10 10:04
Zmiany piękne, 11zł za godzinkę, czy wiecie czy wszędzie tak jest.
W Promo stawkę podnieśli
Lol 2017-01-12 22:38
W zyciu nie uwierze w 11 na rękę, nie w trelemorele.
Nowy 2017-01-13 10:35
dzisiaj byłem, i stawka podstawowa to 11zł netto + prowizje
jeje 2017-01-16 18:02
praca czy druga zmiana może być do 18.00 i jak nie jestem studentem czy tez mam 11zł netto
Gahdjnx 2017-01-21 12:18
Czy jak sie na przyklad zwalnia z telepromo dostaje sie zaswiadczenie o wygasnieciu umowy Lub swiadectwo pracy czy nie?
Joanna 2017-02-06 13:49
Nie polecam pracy w TELEPROMO ! Naciągacze i oszuści nie tylko do osób do których dzwonicie, ale również i was samych ! Na szkoleniu fajnie, ale pózniej okazuje sie jak jest w rzeczywistości. Pracujesz 2 tygodnie i chcesz zrezygnować i nie dostaniesz ani złotówki! . To stara firma eco vital. Nie polecam naciągania ludzi, a i was naciągają.Z dala od tej firmy !
1
Zniesmaczona 2017-02-20 18:39
Dla mnie porażka.Parcie za wszelką cenę na wynik,wciskanie na siłę zaproszeń ludziom,którzy tego wcale nie chcą.Kary porządkowe za wszystko co jest możliwe.Ciągłe pretensje trenerów o słabe wyniki.Szkolenie nie ma nic wspólnego z późniejszą pracą.Zatajanie faktu kar na szkoleniu.O wszystkim co złe dowiadujesz się dopiero po fakcie jak zaczniesz pracę.Dodatkowo żeby zacząć pracę trzeba zakupić słuchawki.Dobrze,że nie każą kupić komputera od razu.Komputery na których się pracuje nadają się tylko do recycklingu.Firma OSZUST od samego początku do samego końca.Elastyczny grafik to tylko teoria.Jeszcze dobrze nie zagrzejesz miejsca jak albo Cie zwolnią,albo sam zrezygnujesz.Atmosfera spięcia,przygnębienia i strachu.Pracę polecam dupolizom i masochistom,bo normalny człowiek nie wytrzyma psychicznie w tej pracy.
2
Ostrzegam 2017-02-23 14:07
Przypominam, że ta "firma" to dawne eco vital. Czyli jedna wielka ściema. Atmosfera pracy jest dramatyczna. Mają też oddział w Białymstoku, kiedyś też eco vital było w Białymstoku i zamknęli oddział z dnia na dzień, wysyłając na bruk 150 osób. Zarobki marne, za wszystko masz karę, na wstępie musisz kupić słuchawki. Ogólnie dno. Nie polecam.
1
noitak 2017-02-24 14:27
Hah... Jak pięknie wszyscy palą za sobą mosty.. Sam odszedłem z Telepromo bo wyjeżdżam za granicę aleee nie rozumiem fali krytyki ? Oczywiście 11 zł to prawda i dostaje każdy z tego co wiem bo w moim zespole były osoby starsze (50 lat) i młode i również dostali 11 zł. Jak się orientowałem to jest to jedyne call center z takimi projektami które daje taka podstawe i jeszcze premie. Idzcie i sie przekonajcie sami a nie czytacie komentarze gówniarzy którzy przyszli na 2 tygodnie ferii i mysleli ze za piekne oczy beda siedziec i nic nie robic.
Zostaw swoją opinię o Tele-Promo - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo