brak logo

Biznes Edukator

Warszawa

Opinie o Biznes Edukator

ajwon 2014-05-26 13:10:13
(usunięte przez administratora)Zupełna amatorka pod każdym względem, pracują tam głównie studenci, ciągła rotacja - całkowity skład pracowników zmienia się co 4-5 miesięcy.
4
MBAabsolut 2014-12-06 13:32:19
Dobre miejsce dla tych co chca pracy na maksymalnie 3-4 miesiace i chca poczuc sie jak główny bohater filmu Django na poczatku filmu.
1
Anka 2014-12-09 14:50:40
Hej,, szukają teraz pracownika, zastanawiam się nad wysłaniem CV, czytając powyższe opinie to nie jestem zachęcona, czy mogę liczyć na jakieś konkrety?
czarnarozpacz 2014-12-09 14:50:42
w porządku, praca ciężka, wymagająca, ale można bardzo dużo się nauczyć.
1
Oki 2014-12-09 20:20:18
Ja tam pracowałam i mogę coś na ten temat powiedzieć. Nie wiem skąd te opinie, może stąd że jak komuś się nie udaje to jest wkurzony. Zarobki owszem średnie, ale pensja zawsze o czasie, a praca jak to praca czasem młyn a czasem spokój. Ja tam wolę jak coś się dzieje więc dla mnie było ok. Można było złapać sporo doświadczenia co teraz procentuje. Ja polecam.
1
opinia 2015-12-09 11:06:53
Całkowicie się zgadzam z przedmówcą
portos 2015-12-10 23:23:11
To miejsce wspaniałego rozwoju, z kturego wszyscy korzystamyi wygrywamy (win-win). Karzdy ma szanse stać się tu mistrzem. Pracownicy są dość dobrze traktowani (oczywiście, jeśli nie oczekuja niewiadomo czego). Firmę prowadzą prawdziwi profesjonaliści, od kturych nauczysz się nie tylko jak pracować - ale przede wszystkim jak masz myśleć i jak żyć.
pablo 2015-12-13 14:12:57
To są właśnie te działania PRowe, o których wspominacie Państwo w treście ogłoszenia o pracę? Jeżeli tak, to jest żałosne. Widać że to pisze ta sama osoba.
5
gata 2016-01-09 00:00:51
@hiks Ciężko mówić o jakimś socjalu, bo zasiłek dla bezrobotnych dostaniesz po roku pracy, a tam nikt więcej jak trzy miesiące nie przepracował ;-)
7
kata 2016-03-21 19:18:16
Brak odpowiedniej komunikacji oraz przepływu informacji w firmie, ciągłe szukanie oszczędności między innymi zatrudniając stażystów (czyt. ciągła rotacja pracowników), niskie i nieadekwatne wynagrodzenie w stosunku do wykonywanej pracy. Pracowałam tam, ostrzegam i nie polecam.
3
nop 2016-06-16 09:34:03
Przeczytaj opinię użytkownika kata.
nop 2016-06-24 16:07:44
Są co miesiąc.
1
kola 2016-06-25 12:12:26
@nop jakoś nowych rekrutacji od dawna nie widziałam w internecie! no chyba że są gdzieś mało widoczne albo ukryte to proszę daj przyjacielu namiar bo chcę u was pracować
Zostaw swoją opinię o Biznes Edukator - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biznes Edukator