brak logo

Kastpol

Świecie

Opinie o Kastpol

siano w butach 2009-11-08 11:19:57
Witam , jezeli ktoś będzie chciał tam jechac na rozmowe to proponuje isc do kina albo na lody- ogolnie jest to duży garaż a wyposażenie w środku wyglądem przypomina jakby to był spadek po zmarłej babci.
Nie nauczy sie nikt tam nic jezeli chodzi o wiedze inżynierska od razu zaznaczam, nastepne szefowi siano z butów wystaje i potrafi sie z wami kłucic o 100 pln wiec o czym tu rozmawiamy w przysżłości nie ma żadnych szans na rozwoj.
A i jeszcze jedno ma przyszłych współpracowników pewnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nie potrafi oddzwaniac a to jest jego minus
O ciepłej kawie nadzien dobry to zapomnij;)

Dodatek do siana 2009-12-03 17:57:17
Zgadzam się z poprzednią opinią firma wygląda jak slamsy,park maszynowy ze średniowiecza a właściciel potrafi być arogancki.Co do usług to stanowczo odradzam bo są bardzo wątpliwej jakości a jak chodzi o dotrzymywanie terminów to totalna porażka.Po wpłaceniu zaliczki czekaj tatka latka a może i sądy.Na pewno nie jest to tylko moja opinia bo znam kilku ludzi którzy mieli kontakt z tą firmą i mają takie same zdanie.Mam nadzieję że wyrażą je na tym forum.
RADZIO 2009-12-06 11:47:38
potwierdzam te opinie mój znajomy tam pracował pan ''prezes'' robi sobie jaja ze wszystkich z pracowników,z klientów i z kontrahentów.Ta ''firma'' działa na zasadzie ''ty mi zrób a ja tobie kiedyś zapłacę''.O klientach oszukanych też dużo słyszałem .... ogólnie odradzam jakiejkolwiek formy kontaktu!!! ŻENADA
seba 2009-12-06 12:40:19
również przestrzegam przed tym panem i zachęcam wszystkich pokrzywdzonych i oszukanych o wpisy.ludzie ostrzegajcie się nawzajem przed takimi '' BIZNESMENAMI''
Karol 2009-12-15 18:58:26
Pana [usunięte przez administratora] powinno się raz na zawsze odsunąć od prowadzenia jakiegokolwiek biznesu,ponieważ wpędza wszystkich kooperantów i klientów w tarapaty finansowe.Najbardziej przykre jest to że na arenie międzynarodowej robi to samo przez co szarga nam Polakom dobrą opinię za granicą.
oszukany 2009-12-15 21:00:57
nigdy więcej nie zamówię nic w tej ''firmie'' poziom zero , ludzie sprawdzajcie wczesniej firmy ja tego nie zrobiłem teraz został tylko adwokat...
nick 2010-01-31 10:52:51
potwierdzam to [usunięte przez administratora] uważajcie na niego państwo zwłaszcza jeżeli chodzi o zaliczki....a teraz podobno działa pod inną nazwą UWAGA [usunięte przez administratora]!!!!!!!!!!!
anonim 2010-03-12 10:40:13
To wszystko prawda ale Kastpol jeszcze też istnieje choć dzieje się tam bardzo źle bo zalega z wypłatami i uciekają mu pracownicy.Czytałem w Czasie Świecia że w kwietniu ma być licytacja firmy Kastpol. Ciekawe czy to ręka sprawiedliwości dopadła Kazika czy to znowu jakaś machloja z jego strony.Mam nadzieję że nadchodzi jego koniec i nie będzie już więcej naciągał na kasę klientów,hurtowników,kooperantów,pracowników i wszystkich pozostałych.
bezrobotny 2010-08-25 09:30:26
wole siedziec w domu i nic nie robic niz pracowac w tej firmie. praca jako praca bardzo fajna ale warunki tragiczne!! pracuje sie w wielkim stresie przez jednego czlowieka "majstra" ktory ciagle pogania, jest bezczelny i perfidny. No i ostatnia kwestia; pieniadze. trzeba czekac az laskawie pan prezes zechce zaplacic, przewaznie okolo miesiaca. szczerze GORACO ODRADZAM WSZYSTKIM CHETNYM
Wielbiciel 2010-09-08 09:54:28
Czekanie na wypłaty i ich obcinanie to norma w tej firmie.Zmiana nazwy i zawarcie jakiejś tam współpracy z Włochami nic w tym temacie nie zmieniło.A co do pana majstra [usunięte przez administratora] to naprawdę wredny gość,jak przyjdzie ktoś nowy do pracy i potrafi więcej niż on (a nie trzeba tego wiele) to będzie tak długo gościa gnębił aż ten się zwolni a jak nie to naopowiada [usunięte przez administratora] że facet nic nie potrafi a do tego jest wolny i po robocie.Rotacja pracowników to w bardo dużej mierze zasługa majstra ponieważ usuwa on wszystkich którzy są lepsi od niego i przez to mogliby zagrozić jego ciepłej posadzie,którą dzierży od zarania dziejów dzięki swojemu zimnemu,nieludzkiemu wyrachowaniu.
pracownik 2011-01-15 21:35:24
Polecam prace w tej "firmie" ludziom szukającym coś nowego na swojej długiej drodze do emerytury.Pracowałem w tym [usunięte przez administratora] Pracy krótko,całkiem przypadkowo tam trafiłem,jako bezrobotny wcześniej,łapie się byle co jak jest rodzina,dzieci,zona,rachunki itp.Miałem nawet napisany artykuł o tej firmie pt:"Współczesny obóz pracy"Iluż z Nas normalnych ludzi zamyka "mordę"bo boi się straty środków do życia.Tak nie można! Traci się godność! A Ty szefie [usunięte przez administratora],zmień stosunek do ludzi,majstra który robi za psa gończego.Zakład twój nie ma przyszłości,padnie jak "komuna"
anonim 2011-01-21 21:28:04
W tej manufakturze pracuje dwóch ludzi ze Świecia a reszta z głębokiej wsi gdzie głód mocno doskwiera,Gdyby nie to że ludzie nie mają co do garnka włożyć nikt by tam nie pracował.Po mimo tego nie ma drugiej firmy w której byłaby taka rotacja pracowników.Chodzą słuchy że [usunięte przez administratora] chce zainwestować w drzwi obrotowe żeby ta rotacja mogła przebiegać szybciej i sprawniej.
nowy 2013-03-21 11:59:30
anonim - 2011-01-21 21:28:04

W tej manufakturze pracuje dwóch ludzi ze Świecia a reszta z głębokiej wsi gdzie głód mocno doskwiera,Gdyby nie to że ludzie nie mają co do garnka włożyć nikt by tam nie pracował.Po mimo tego nie ma drugiej firmy w której byłaby taka rotacja pracowników.Chodzą słuchy że [usunięte przez administratora] chce zainwestować w drzwi obrotowe żeby ta rotacja mogła przebiegać szybciej i sprawniej.
Z tymi drzwiami DOBRE
Laca 2015-02-19 10:49:24
W zasadzie można powiedzieć, że Kastpol nie ma zbyt dużej konkurencji na rynku, bo i potrzeba na zabudowę naczep do przewozu zwierząt nie jest tak duża. Chciałem się zapytać jak duży procent produkcji idzie na eksport? Bo podejrzewam, że rynki zagraniczne również mogą być chłonne i bardzo pomocne w rozwoju firmy.
Jerzy 2015-10-21 00:22:17
Kastpol ma konkurencję , firmę ACORD z Kowalewa koło Szubina, robią cały asortyment Kastpolu i dużo więcej
Stary 2016-05-14 12:39:46
No kazdy chce być monopolistą przecież, logiczne..
Zostaw swoją opinię o Kastpol - Świecie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kastpol