brak logo

Full Job

Lublin

Opinie o Full Job

armisia 2009-11-07 21:43:25
Hej, co sadzicie o firmie Full Job? Znalazlam ich ogloszenie ale firma jest chyba nowa bo nic o niej nie slyszalam do tej pory. Pracowal ktos tam juz moze? Kazda opinia bedzie dla mnie cenna. pozdrawiam
9
sqrt 2009-11-22 20:42:25
mylisz sie-to sa dwie zupelnie rozne firmy:)
4
Dreamer 2009-11-23 10:39:22
ale ten sam kierownik na Lublin, który był w ITC więc na jedno wychodzi :) Nie polecam!!!!! :D
1
Joł 2009-11-27 13:13:34
I jak tam ? Ktoś jeszcze mógłby się możę wypowiedzieć, bo sam szukam zajęcia dorywczego z tego co widzę pojawiły sie z full job jaieś ogloszenia na lublin , ale nic konkretnego nie mogę o nich znaleźć w necie , ani ze znajomych nikt nie słyszał, jak tam z tymii wypłatami i w oogóle ?
full job 2009-11-27 19:16:23
full job nie ma juz nic wspolnego z itc ten sam szef ale firma inna..
pracuje w polmosie ogolnie praca w miare ciezka ale kasa jak na lublin moze byc
praca w innych miejcach gorzej platna .. z tego co wiem leclerc na kasie i ma byc wykladanie towaru w carrfourze
2
full job 2009-11-27 19:21:14
jeszcze widze jakas inwentaryzacje dali z full joba.

2
2009-12-09 20:33:26
maja duzo ofert jak na agencje pracy tymczasowej. jak dla mnie sa ok:)
ula 2009-12-27 12:46:24
Dobrze ze zawsze najpierw sprawdzam agencje zanim zadzwonie. czyli u nich praca mnie nie interesuje, bo jak tak czytam komentarze... Przeciez pracuje wylacznie dla pieniedzy, nei dla ich satysfakcji i jak to sie spozniaja z wyplatami? niech szukaja ( usunięte przez administratora )
1
Wyro 2010-01-05 15:27:49
Oczywiscie ze TYLKO dla doswiadczenia...
1
Wyro 2010-01-06 13:10:39
To dobrze ze chociaz kasa jest bo od nowego roku zastoj i caly czas w polmosie odwołuja zmiany. Tak juz pewnie bedzie do 15... mowa oczywiscie o adecco
1
anonim 2010-01-06 22:42:10
Wyro - 2010-01-06 13:10:39

To dobrze ze chociaz kasa jest bo od nowego roku zastoj i caly czas w polmosie odwołuja zmiany. Tak juz pewnie bedzie do 15... mowa oczywiscie o adecco

adecco odwoluje u siebie zmiany? a od Full Job sa zlecenia caly czas:D Wyro ty z której firmy jestes?
WUJEK JUAN hehehehehehehehe 2010-02-03 11:21:20
ja tam nie wiem czy tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u was z tym full jobem narzekacie cóż taka firma no o wypłatach to wiem że lipa i wam obniżyli chyba o 50 gr ja pracuje na szczęście w WORK&noPROFIT NO POWIEDZMY ŻEnie narzekam a polmos niech wyleci w powietrze!!! nie no żartuje gdzie ja potem będę pracował ??? u nas chodzą plotki że mają zlikwidować wkrótce firmę ale te pogłoski chodzą już długo
WP 2010-03-10 11:40:58
Ja tam nie narzekam, udało mi sie zarobić niezłą kase w polmosie przez full job i ciężką pracą wkręciłem się tam na stałe. To co wam sie nie podoba w full jobie spotkacie u każdego pośrednika pracy. Teraz sytuacja sie sporo zmieniła i nie polecam full joba, stawki poszły w dół. A z pracą w polmosie i odwoływaniem zmian to jest tak że to wszystko zależy od polmosu a nie od full joba więc miejcie pretensje do polmosu!
gumis 2010-03-25 15:14:53
Pojawila sie jakas praca na produkcji przy pakowaniu czegos? wiecie jak to wyglada? 8h stania i pakowania jakiegos gowna w pudelka to troche gorsza praca niz wykladanie towaru. dajcie znac
adam 2010-07-28 19:28:12
Mama pytanie czy za podpisanie umowy z Full job i leader service w tym samym miesiącu czeka mnie ( usunięte przez administratora )ak pisze w umowie) nawet jak w pierwszej z nich z którą popiszę umowę nic nie zarobie nic?? czy może ktoś wie coś na ten temat??
2
Full job 2010-09-27 06:24:45
Pracowałam 2 miesiace na kasie i bylo ok. Skladki nalicza zewnętrzna firma a nie sam full job-fakt raz mi naliczyli więcej niz trzeba ale się upomniałam i miałam tyle kasy ile powinnam. Minus ze placi sie za koszulki, przelewy, itp.
1
były pracownik Polmosu 2011-01-09 22:07:24
Jedynym plusem tego pracodawcy jest ( usunięte przez administratora )a; gdyby nie ona, to ta tzw. agencja rozleciałaby się w drobny mak. Reszta ( usunięte przez administratora ) z Full Job-a w ogóle nie ma pojęcia o zarządzaniu firmą (zwłaszcza taka ( usunięte przez administratora )
robotnikK 2011-01-27 19:24:38
no ja tam pracuje cały czas, robię od niedawna, robie w polmosie- praca ciężka w ( usunięte przez administratora )stać 8 h i pakować butelki to masakra , kręgosłup wysiada, znowu 8 stać i ładować butelki na taśmę też nie zafajnie.... wiadomo trafią się dni , że jest lajt, ale to jest może max raz na cały miesiąc pracy. Ogólnie moja opinia taka: ( usunięte przez administratora )Już powoli rozglądam się za czymś innym.. bo nie bede robil jak kon za grosze... a ty kolego wyzej dorobiles się ale chyba garba.... bo jak mozna się dorobić czegoś zarabiająć (pracujac 20 dni w miesiacu ) max z ( usunięte przez administratora ) to nie wiem czego się dorobiłeś. Powiem tak jeśli ktoś naprawde nie ma pracy i nie może znaleść a kasa mu potrzebna niech bijee do nich pewnie go przyjmą... ale pamietajcie to nie jest praca na stałe, nie da rady.. trzeba znaleść coś lepszego, a jeśli już pracować za taką kasę to jakaś lżejsza robota... bo pracowałem już w 4 miejscach i takiej sieki to jeszcze nie widziałem jak w tym polmosie. pozdrawiam
robotnikK 2011-01-27 19:33:29
jeszcze jedno! jedynym plusem tej roboty jest to, że sami sobie ustalamy grafik , z tygodnia na tydzien, i jak ktoś chce to może i pracować 1 raz w miesiącu. każdy pracuje ile chce. Są tu studenci zaoczni, dzienni, ci co się nie uczą itp itd. Więc można jeszcze zrobić tak , że sobie znajdziecie normalną pracę , a tu np dorabiać . Bo tak jak pisałem wyżej. Praca naprawdę ciężka i robić od poniedziałku do piątku (5 dni w tyg) pod rząd to czysty hardcore . A pracować powiedzmy 2 razy w tygodniu to dało by rade . I wiele osób wsumie tak robi.
anonim 2011-09-16 19:04:29
kurcze a wyplacili Wam pieniadze z jakim opoźnieniem?
bo ja jeszcze mam czas na wyplate ale po przeczytaniu opini boje sie ze nie dostane kasy wcale albo po 3 miechac
co wtedy robic?
1
anonim 2011-09-22 15:41:12
Dostałam kase i to nawet szybciej niż myślalam, bo od razu po 20 także nie ma źle:)
i kasy też dostałam tyle ile powinnam
2
daremni prowokatorzy 2011-09-26 21:42:07
jak w terminie zdajesz raport godzinowy, podpisujesz rachunek, to i kasa w terminie,pracuje prawie od roku przez nich i jest ok, grafik elastyczny i
nowy 2012-03-02 20:31:31
Jakie są firmy na mełgiewskiej 7-9
Interesuje mnie praca fizyczna
cisz 2014-12-08 19:17:51
HMM sprawdzajac opinie o full jobie tutaj myslalem ze jak w rescie tematow przeczytam same narzekania tak z dnia na dzien dodawane nowe, a tutaj ostatni wpis jest z maja... hmm moze to przez to ze w firie teraz jest clakiem w porzadku. no coz mam ostatnio wrazenie ze poprawia sie w tej polsce i nie ma juz co tak narzekac na wszystko
1
jarosla-45 2014-12-19 19:29:40
Jeśli was to interesuje to firma Full Job ogłasza nowe rekrutacje. Zajrzyjcie na forum i zobaczcie świeże stanowiska do wzięcia. Pozdrawiam PILNIE POSZUKUJEMY PRACOWNIKÓW OD ZARAZ Praca w markecie  na terenie Gliwic Wymagania: aktualna książeczka...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5736401?keywords=&region=
1
gośka 2015-03-31 11:28:05
no ja już w tej branży trochę tkwię i jednak nie zamierzam wracać znowu na stanowisko szeregowego pracownika na produkcję więc jednak najbardziej interesuje mnie możliwośc pójścia chociaż trochę wyżej więc napiszcie jakie w Full Job są realna szanse na takie zawodowe zjawisko nadprzyrodzone, podrawiam cieplutko
eddy 2016-05-19 21:44:40
na stanowisku magazyniera jest stawka godzinowa @lukas,a poza tym na początek możesz liczyć jedynie na umowę o pracę tymczasową, Jednak jak podają w ogłoszeniu jest szansa na nawiązanie długotrwałej współpracy.
Zostaw swoją opinię o Full Job - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Full Job