brak logo

TPMS Sp.Zoo

Skawina

Opinie o TPMS Sp.Zoo

ts 2014-08-03 15:59
Obecnie praca za 1500 netto za 4 bryg max trzeba sie urobic typowy prywaciarz premie obiecywane ale nie ma od kiedy hale wystawil szukam innej pracy bo tu szkoda zdrowia
4
Xmen 2014-10-01 15:17
Słabe zarobki, praca na umowy śmieciowe, szybkie tempo pracy - dużo pyłu i kurzu. Nie polecam.
2
pan kracy 2015-03-16 21:40
pracowałem 6 miesiecy tam,rano,popoludnie i nocki bez dodatkow,na zmianie ogolnie spoko oprocz 1 baby mega wkurzajacej i chlopa z duza broda ktory po prostu jest nie otrzasniety . pozdro dla spiacych wozkowych :)
1
mrs chef 2015-03-16 21:51
ogolnie gdybyscie przyjmowali ludzi na dluzsze umowy z dodatkami np za nocki to warto u was pracowac
1
R*** 2015-04-06 11:47
Cześć , możesz doprecyzować coś więcej o firmie? Jaka atmosfera pracy , ludzie ...
1
xxx 2016-05-12 19:43
porażka
3
Mała mi 2016-05-29 09:41
praca nawet ciekawa,oczywiście trzeba się urobić a zapłata niska. Są dodatki nocne,firmowe ubranie, dodatki żywieniowe. Firma wprowadza nowe maszyny i przedsięwzięcia, rownież system premiowy oraz kar. Ocena 3,8/5
Mała mi 2016-05-29 09:41
praca nawet ciekawa,oczywiście trzeba się urobić a zapłata niska. Są dodatki nocne,firmowe ubranie, dodatki żywieniowe. Firma wprowadza nowe maszyny i przedsięwzięcia, rownież system premiowy oraz kar. Ocena 3,8/5
8
zzz 2016-08-12 10:24
zapłata może niska , ale na początku.... , nigdzie na starcie nie dostaje się więcej , teraz znacznie się zarobki poprawiają - roboty dużo , ale to chyba dobrze , że jest.
Poza tym , dużo się zmienia na plus dla pracowników. Umowy o pracę stałą , dodatki , jak ktoś chce zarobić to nie ma problemu i mało znam takich firm , że by było jak tutaj.
Oby tak dalej , trzymam kciuki za reformy.
2
Tuptus 2017-01-17 22:01
Praca porazka place nie adekwatne do wykonywanej pracy,ludzie sa traktowani jak śmieci, ogolnie nie polecam pracy w tym zakladzie
2
Pracownik 2017-01-25 10:38
Rzeczywiście w firmie dużo się pozmieniało. Pokażcie mi firmę w której od razu dostaje się umowę o pracę. A i zarobki się pozmieniały znacznie. Nowy zakład , warunki są OK. Jak ktoś pracuje to się nikt nie czepia.
1
lk 2017-01-26 07:01
Nasza firma się bardzo rozwija morzna zdobyć duże doświadczenia pod względem pracy .Kierownictwo w firmie jest pozytywnie nastawione do pracowników.Pracownik który chce pracować i pracy się nie boi zapraszamy.Atmosfera w pracy jest ok.Straż w pracy mamy wieloletni i maprawde morzemy polecić ta firmę a wieszcie nam jest naprawde coraz lepiej .A bzdury które sa popisane piszą ludzie którym nie chce się pracować.
3
Nieznani sprawcy 2017-02-02 10:12
Piszę z Ostrowa ich 2 siedziby i też robota nie adekwatna do zarobków też 1.500 plus 150 premia i premia kwartalna to jak ją podzielić na 3 miechy to nawet 2 tyś niewyjdzie. Praca dla starszych osób emerytów lub kobiet. Poczekajmy jak wprowadzą 3-4zmianny i aby 50zł dadzą więcej
Uciekający pan 2017-02-07 06:01
Nie polecam pracy Na zmianie od pon-piątku od 6-14 tam to jest udawany kołchoz kobiety chamskie sraja wyżej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja lizusy takie ze śmiec mi się z nich chce. Ku wa kamery tez tam załóżcie kawusia ciasteczka i te dwie to robią rękami innych. Li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e panu debskiemu hahahahaha. I wiecznie na nadgodziny każą zostawać. Pozdrawiam szanowna wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Krysiunie
5
zzzz 2017-02-08 19:25
Przecież jak ci tak żle w tej firmie to się zwolnij nikt na siłę nikogo nie trzyma
4
Pracownik nr 1000000 2017-02-16 23:00
jak to jest ze jak ktoś chce się zwolnić to nagle kasa na podwyżkę się znajduje ??? Tym co odeszli proponowali 3500 podstawy!! Wytłumacz mi panie debski jak to jest ???? Bo napewno to wszystko czytasz!
6
Zostaw swoją opinię o TPMS Sp.Zoo - Skawina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPMS Sp.Zoo