Quickjobs.de

Rohr / Thür

Opinie o Quickjobs.de

Quickjobs.de 2016-01-21 12:51 [pracodawca]
Witam Pana,
Jezeli jest Pan zainteresowany nasza oferta pracy na programiste Java, to zapraszam do kontaktu.
info@quickjobs.de albo 0048 36844309545

Pozdrawiam
Quickjobs.de 2016-01-21 12:54 [pracodawca]
Podaje poprawny numer kontaktowy: 0049 36844 309545
Quickjobs.de 2016-02-09 12:17 [pracodawca]
Dokladnie. Posiadamy rowniez inne oferty pracy w Niemczech.
Zapraszamy do kontaktu.
Quickjobs.de 2016-02-22 12:05
Jezeli jest Pan zainteresowany praca na Konsultanta SAP to prosze o bezposredni kontakt z nami. Pozdrawiam
QuickJobs.de 2016-03-07 13:43
Witam,
Nie mamy dzialu specialnego, kontakt jest mozliwy na podany numer telefonu.
QuickJobs 2016-05-06 18:34
Witam Panstwa.
To prawda, posiadamy interesujace oferty pracy. Jak wspomniano wyzej poszukujemy obecnie murarzy do pracy w Lipsku.

Zapraszam do kontaktu.
info@quickjobs.de
0049 36844 309545
e 2016-06-01 18:31
ale to tylko w Lipsku? bo doszły mnie słuchy że w Monachium szukacie też doręczycieli listów - jakie wymagania językowe?
Czekan 2017-01-16 13:59
Chciałbym wyjechać do pracy w winnicy(Wiedeń) . Czy ktoś mógłby przerażać jakieś informacje? Jakie zarobki, co z mieszkaniem na miejscu? Jak długi pobyt?
3
Quickjobs 2017-01-16 14:11
Dziekuje za zainteresowanie. Wymagana jest komunikatywna znajomosc j. niemieckiego, zeby potrafic porozumiec sie przy dostarczaniu paczek, czy listow z odbiorca.
Polonus 2017-01-23 18:12
Quickjobs jesteście super firmą, trzymajcie tak dalej.
Agata 2017-03-01 08:55
Jaki jest zazwyczaj czas trwania kontraktu dla opiekunek?
mariusz 2017-03-28 19:12
firma Quickjobs wykonuje dobra robote polecam
Quickjobs.de 2017-03-29 17:42 [pracodawca]
Witam,
Dziekujemy i sie bardzo cieszymy!
Quickjobs.de 2017-03-29 17:46 [pracodawca]
Witam, przewaznie 8 tygodni na wymiany z inna opiekunka.
Gregor 2017-03-29 19:40
Quickjobs.de fajna agencja i prace mają ciekawe. Korzystałem z ich pośrednictwa i wróciłem zadowolony. Generalnie jak ktoś jedzie pracować to jest ok.
aus DDR 2017-03-31 20:15
tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał
aus DDR 2017-03-31 20:16
tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał
Andrzej 2017-04-11 18:35
Quickjobs.de bardzo fajna agencja i roboty organizują dobre. Już korzystałem z ich pośrednictwa i chwalę sobie .
w2 2017-05-01 19:09
zaczela usuwać opinie niewygodne dla biura
Leon 2017-05-03 22:04
Mogę jedynie powiedzieć, że jeszcze nie słyszałam żeby wszyscy byli zadowoleni. Często z własnej winy ponieważ nie dopytujemy o wiele spraw a później są rozczarowania. Generalnie wiadomo, że wyjazd do pracy za granica to ciężka praca. Nie płacą za wolne tempo.
Agata 2017-08-25 13:49
@w2 jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszał on regulamin forum. Tak więc zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem przed pozostawieniem komentarza. @Andrzej czy powiedziałbyś coś więcej dlaczego jesteś zadowolony? @mariusz czemu polecasz? Opowiedz coś więcej o tym.
christina 2017-09-11 20:55
interesuje mnie oferta pracy dl pielęgniarki w Belgii "bez języka", ale :
- czy umowę można podpisać na czas określony?
- czy soboty , niedziele to dni też pracujące? jeżeli tak to w związku z tym czy jest jakiś dzień wolny w tygodniu ?
- czy za pracę w święta(niedziele) jest dodatkowa zapłata
1
Cezary 2017-09-12 20:33
Quickjobs.de świetna agencja i w dodatku maja bardzo dużo różnorodnych ofert. Mieszkania również załatwiają przyzwoite. Ogólnie można z nimi pracować!
Bubu 2017-10-18 21:59
Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?
Bubu 2017-10-18 22:00
Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?
Cecylka 2017-10-19 19:25
Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla asystentki stomatologicznej? Czy to jest opłacalne?
Zostaw swoją opinię o Quickjobs.de - Rohr / Thür
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quickjobs.de