logo Kr3

Kr3

Gdańsk

Opinie o Kr3

ewka 2015-04-22 13:14:26
mi sie szkolenie bardzo podobało, fakt czasami było cięzko aleto kształtuje charakter i daje odpornosc:)
Gośka 2015-04-23 11:20:42
Mam propozyje pojechania na szkolenie zastępcy. Czy jet ktoś kto przeszedł takie szkolenie? Jak w ogóle praca i te podróże?
Marta 2015-04-23 14:09:24
ja osobiście nie byłam, ale moja koleżanka wyjechała i przeszła szkolenie. od razu po zakonczeniu, dostała prace ;) takze bylo warto. jest momentami ciezko, bo pracy jest duzo i naprawde trzeba dawac z siebie wszystko. co do podrozy - dziewczyny moga skorzystac z pomocy osob zajmujacych sie szkoleniami, ale moja kolezanka jezdzila na wlasna reke :)
ania 2015-04-23 15:17:05
hej. a czym się różni szkolenie na kierowniczkę i na zastępcę?
Jagna 2015-04-24 10:25:56
Z tego co ja wiem to chyba niczym. I to i to jest stanowisko Managerskie.
Mi 2015-04-24 11:46:02
i kierowniczka i zastepczyni mają te same obowiązki (zastępczyni zastępuje ją, kiedy nie ma głownej managerki), wiec szkolenie w obu przypadkach jest takie same :)
ania 2015-04-24 15:37:15
a czy Wy pracujecie w tej firmie? jak tam faktycznie jest? bo w poniedzialek jade na szkolenie i nie wiem czy dobrze robie
Zosia 2015-04-25 14:32:55
Najgorsza firma na świecie,kierowniczka ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłacają ci co tydzień po 20 % .Smiech na sali ! Ludzie trzyamjcie się z daleka od tej firmy ! Złodzieje i oszukańce.
Kaśka 2015-04-27 11:57:42
Zosia mi jakoś wypłacają 100% tygodniówek, więc nie wiem o czym ty piszesz.C robią w takim razie z twoim 80% hehe i czemu nadal pracujesz jak jest tak strasznie
Gabryśka 2015-04-27 12:03:10
Jedź, nie zjedzą cię przecież. Szkolenie fajna sprawa, poznasz coś nowego. A przecież jak nie będziesz się w tym widziała, to nikt na siłę nie będzie Cię tam trzymał
Juliet 2015-04-27 13:29:23
Ja tam z kasą nie mam problemu. Płacą na bieżąco, a jak ma być jakaś obsuwa to zawsze o tym poinformują. A tak to spoko jest :) Lubię swoją pracę :))
Kasia 2015-04-28 09:34:27
Podpisuję się pod tym co napisała koleżanka wyżej.
madi 2015-04-28 09:58:14
Ja pracuję, zarabiam i chodzę do pracy z przyjemnością:) Poznałam fajne dziewczyny, praca lekka i przyjemna, chociaż czasem jest trochę więcej roboty ale wszędzie tak jest ;)
Aśul 2015-04-29 08:55:14
A co Wy robicie w tym klubie? rozbieracie się?
Anka 2015-04-29 09:33:38
tancerki tańczą no i wiadomo, że jest to taki,a nie inny klub, więc zdejmuje sie górę przy tańcu - ale dopiero na koniec:) przede wszystkim chodzi o ładny taniec ;)
zoska 2015-04-29 10:29:51
No w klubie gogo raczej się trzeba rozebrac nie sądzisz?:)
Kamila 2015-04-29 11:29:37
No właśnie nie do końca, tu nie chodzi o wulgarność i rozbieranie tylko o sam taniec.
Kasia 2015-04-29 17:04:40
taniec dziewczyn jest piekny. nasze doswiadczone tancerki naprawde robia to profesjonalnie :)warto sie nauczyc, nawet dla samej siebie.
Inka 2015-04-30 08:42:49
Dziewczyny a co dokładnie musi robić kelnerka?
Ewa 2015-04-30 15:17:17
Hej, ja mam szkolenie na rekruterkę w tej firmię, zostałam poinformowana, ze bede miala szkolenie z zakresu jedynie rekrutacji...możecie napisać więcej o szkoleniu?i co to za umowa jest podpisywana po odbyciu szkolenia?
Beata 2015-05-04 11:08:05
Kelnerka musi przyjmować zamówienia i je realizować. Jej praca polega dokładnie na tym samym jak w innych lokalach.
Martyna 2015-05-04 12:38:43
Ewa, no skoro masz byc rekruterka, to potrzebujesz szkolenia z tego zakresu jedynie ;)
szkolenie trwa 2 tygodnie, wtedy uczysz sie jak przeprowadzac rozmowy, glownie cwiczenia, najpierw oczywiscie troche teorii nt stanowisk,wynagrodzen itp
umowa zlecenie na czas nieokreslony z ubezpieczeniem:)
Niki 2015-05-04 16:04:44
Kelnerka obsługuje gości siedzących przy stolikach :) To chyba oczywiste? :)
Klaudia 2015-05-05 09:00:41
no widocznie dla niektórych niekoniecznie oczywiste;p pewnie wyobrazaja sobie, ze nie wiadomo co trzeba robic, a tu robisz to samo, co w innych klubach, tylko dostajesz wiecej kasy.
Beata 2015-05-05 09:17:15
Dziewczyny ja jestem właśnie w trakcie szkolenia. Teraz jestem dwa dni w domu. Słuchajcie nie bójcie się tylko jedźcie. Szkolenie bardzo ciekawe. Fakt bywa ciężko ale jest satysfakcja.
Misia 2015-05-06 09:18:40
to można wracać do domu w trakcie? myslalam,ze to jest szkolenie jednym ciągiem..
zoska 2015-05-06 10:18:25
w trakcie szkolenia masz czasem wolne, bez przesady nie szkolisz sie codziennie przez miesiac
Kasia 2015-05-06 10:55:44
A czy wtedy to szkolenie się przedłuży?
zosia 2015-05-07 16:09:21
nie, nie przedluzy... no jak... ikt nie jest cyborgiem i nie da rady zapierniczac dzien w dzien... trzeba miec wolnego troche!
Karina 2015-05-07 19:18:48
hm nie znam szkolen, gdzie trzeba siedziec caly czas; p no ale. u nas w kazdym razie tak nie jest ;)
nika 2015-05-08 16:08:45
jak szkolenie jjest króttkie to i ciurkiem mozna leciec. ale jak trwa tyle co to to nie ma opcji
Nina 2015-05-11 09:58:11
a jak te szkolenia sie odbywaja? raz na miesiac, czy jak ?
nika 2015-05-11 12:21:31
Jakoś chyba co dwa tygodnie się zacyznają chyba
Kala 2015-05-11 15:00:19
Dziewczyny wróciłam ze szkolenia na koordynatorke, przeszłam, dostałam pracę i jestem mega zadowolona. Jeżeli dostałyście taką propozycje, śmiało jedźcie
Paulina W 2015-05-12 09:23:44
Kelnerka przyjmuje zamówienie i odnosi zrealizowane przez barmankę. Pobiera opłatę na koniec i tyle. Musi na pewno znać kartę, żeby coś tam zaproponować. Ale to jak wszędzie:)
hania 2015-05-12 11:37:34
a co było na tym szkoleniu? ile czasu Ci ono zajęło?
Kala 2015-05-13 08:52:50
Poznajesz każde stanowisko na szkoleniu. Musisz wiedzieć czego masz wymagać w przyszłości. Obserwujesz pracę dziewczyn i na koniec sama prowadzisz zmiany. Szkolenie naprawdę fajne!
neti 2015-05-13 09:24:57
szkolenie trwa około miesiąca przeważnie
Olga 2015-05-14 09:03:41
różnie trwa tak naprawde, niektore dziewczyny jak szkola sie na koordynatorki, dostaja prace juz po 2 tygodniach, ale dają z siebie wszystko na szkoleniu.
Kamila 2015-05-14 09:14:21
Dziewczyny przeczytałam same dobre opinie o firmie. Czy jest ktoś w ogóle kto by mógł napisać coś złego?
Marta 2015-05-15 10:30:32
Nic się złego nie dzieje, więc nie ma o czym pisać
Olka 2015-05-15 11:35:17
naprawde rzadko zdarzaja sie sytuacje, ze kiero musi wyprosic gosci. najczesciej jak juz np. spia ;p
Paulina 2015-05-18 11:01:45
Ogólnie ulotkarki zapraszają takich ludzi, gdzie widzą że będą potrafili się zachować. Żeby uniknąć niepotrzebnych sytuacji.
Milena 2015-05-19 09:21:28
Dostałam propozycję wyjazdu na szkolenie.Ciesze się bardzo, to będzie dopiero przygoda:)
affganka 2015-05-19 16:42:01
to gdzie trzeba cv wysłac ?
helka 2015-05-20 09:52:54
a w jakim miescie chcesz pracować?
affganka 2015-05-27 10:13:49
w gdansku bym chciala
Kimi 2015-05-28 09:52:00
w gdańsku pisz na - rekruterka.gda@op.pl
marcelina 2015-06-11 16:10:16
No ja niedawno wróciłam ze szkolenia i spoko :) na weekendy do domu normalnie jechałam :)
Raz 2016-05-06 11:26:16
Ile się zarabia w takiej dość niezwykłej branży tygodniowo?
Zostaw swoją opinię o Kr3 - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kr3