Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o J.Z.R.

zdjecie uzytkownika
znerwicowany z 2 dzieci - 2014-09-10 10:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale My przecież mamy ''Nagrodę Branżową'' i ''14-stkę'' i wiecznie płacz z góry, że 2 mln. zostało wydane, więc trzeba ciachnąć chłopom z dołu co dają z siebie wszystko bo straty-straty i straty jak by to Nasza wina była.:-/ Tak tak to my co zapieprzamy dla Was na dole jesteśmy winni - Wy NIE! p.Prezesie mnie z moim doświadczeniem i moimi kwalifikacjami usatysfakcjonowała by płaca w wysokości 3.500 tyś zł na ręke:-) Czy to dużo? myślę, że to jest Nic w porównaniu tym co zarabiają chłopy na kopalni czy u Nas w firmie na powierzchni! I proszę sobie zabrać te dodatki - jaki problem?! Dla Was Najlepiej, żeby tzw.''przywilejów'' nie było i żebyśmy to targali na dole za 2 tyś. miesięcznie! Wtedy by było cud-miód i malina w firmie! Dajcie ludziom godnie zarobić i bierzcie sobie wszystko. JZR spółka-córka JSW - śmiech na sali :-)
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik - 2014-09-10 10:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aaa... i te Nasze stawki - praktycznie Nasza wypłata składa się z dodatków. Stażowe-Uznaniowa, godz. nocne i w końcu najważniejsza rzecz o której często zapominamy, mamy przecież''węgiel'' w wypłacie. Także 2 tyś. zł z węglem!!! Gdybyśmy oparli się na samej stawce i podstawie to 70% załogi nie zarabia najniższej krajowej!!! Dziękuję za wyrozumiałość :-)
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-09-10 14:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nieudolny Dyrektor "B" z ZRG i "wataha cwaniaków" robią wszystko żeby ludzie sami odchodzili z firmy aby nie wypłacac odpraw. Po co ludziom dawac pieniądze na odprawy ? jak można jeszcze "Frajerom" wypłaty poobcinac i podzielic między sobą. Im wypłaty i nagrody się zgadzają bo ciężko na to pracują "Zakłamani Ekonomiści" Jak Wam nie wstyd tak zarżnąc Firmę ZRG panowie na stanowiskach ????
zdjecie uzytkownika
hjhjhj - 2014-09-10 21:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wie ktoś co wkońcu będzie ?
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-09-11 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zlikwidują ten dół czy nie ? może zostawią namprzodkina strzał?
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-09-11 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej szukajmy sobie roboty i to szybko bo to wszystko nie jest warte naszego zdrowia i naszych nerwów !!! apeluje wszyscy powinni sie zwolnić niech sobie robi ten nieudolny dozór sam .To jest kpina związki też maja nas w d...e . teraz każdy musi radzić sobie sam!!! pozdrawiam i życze szczęścia w znalezieniu pracy!
zdjecie uzytkownika
mali - 2014-09-12 18:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2014-09-11 18:37:38]:
No i co,będziesz dalej zapierdzielał za 2100 na miesiąc 40 albo50 metrów.Człowieku wstań z kolan i przestań jęczec.Mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą białą watachę kosztem własnego zdrowia za psie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-14 15:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie wam nie podoba 2400 to wypad a nie na sile ciagniecie by dobic te 25 l i na emeryture a my bedziemy was utrzymywac kolejne 50 lat w koncu ktos robi z tym kopalniami porzadek w lbach sie wam poprzewracalo a jak ktos pisze ze zona nazeka za 2,,4 tys to niech sie chwyci roboty a nie w domu siedzi jak widze tych 40 latkow spacerujacych i w mordzie slonecznik z nudow gornikow na emeryturach to mnie huj strzela
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-09-14 19:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-09-14 15:16:56]:
narzekają na 2.4, ale paczka słonecznika dziennie do roboty i piwo po robocie musi być. A później brakuje. Po wypłacie jeden z drugim muszą się nawalić, z żalu za taki zarobek, a później brakuje. Jedno muszę przyznać-te pieniądze, to poniżanie pracowników. Pracowałem w JZR, odszedłem w pizdu i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-09-15 09:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-09-14 15:16:56]:
Debilem byłeś,jesteś i debilem pozostaniesz...!!!! Może zdrowie i władza pozwoli ci kiedyś dorobic emerytury no chyba że wcześniej cię(usunięte przez administratora)Pajacu, bo życie cię jeszcze niczego nie nauczyło i pewnie nie nauczy. Ciężko jest nauczyc DEBILA !!!!
zdjecie uzytkownika
mali - 2014-09-15 11:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2014-09-15 09:46:13]:
Po co komentujesz wypociny ciężkiego frajera życiowego.Sam daje wyciskac się pasożytom za najniższą krajową więc myśli,że wszyscy tak muszą.Zresztą ,jego styl pisowni,mówi wiele o jego szacownie prymitywnej osobie.Pa!
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-09-15 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ten kierowca jest frajerem ,życiowym to co dopiero o was powiedzieć ciu-le jak za takie grosze na dole robicie . Jedyne co was tam trzyma to chyba faktycznie ta emerytura. Plus to,że nic nie umiecie i zginelibyście poza tym komunistycznym kombinatem. Ale kto wie jak długo bedziemy robili na ryli...
zdjecie uzytkownika
jzr - 2014-09-15 20:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie kto usunął mój komentarz.? panie prezesie JSW ZAGÓROWSKI czy pomorze pan nam pracownikom ZRG. Przecież JZR to jest firma "córka" JSW!!! to czemu jesteśmy traktowani jak najgorsze zło.? Niech pan coś z tym zrobi zatrudni osoby odpowiednie do prowadzenia działalności górniczej może to coś pomoże.i wreszcie bedziemy traktowani jak ludzie a nie straszeni zwolnieniami,obniżaniem wypłat my mamy rodziny i dzieci. A jak nie to pozwólcie przejść nam do JSW SIG bo podobno jest tam zakaz przyjmownia pracowników JZR.Panie prezesie ZAGÓROWSKI czy możemy liczyć na pomoc zarządu JSW.? Będziemy mogli odejść z JZR do JSW SIG ? czy dalej bedziemy niewolinkami dyrektora BRUDNEGO!!!. Który sam teraz boi się o swój stołek???? Czy pan panie prezesie JSW sie odniesie do tego?. Bo my pracownicy boimy sie czy będziemy mieć na czynsz i rachunki.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-09-16 13:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam strzałowych z g-6 co po dwie zmiany robią starzy PRG-owcy buahahaha
zdjecie uzytkownika
stary ryl - 2014-09-16 23:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-09-14 15:16:56]:
gościu , siedzisz za kółkiem bas ci sie wyciera o kierownicę , więc milcz bo nie znasz realiów dołu i tej firmy, tobie jak duszno i ciepło otworzysz sobie okienko w autobusie albo klime puścisz a na dole nie mamy takich luksusów, tylko zasuwamy w 30 st aż kapie z jajec i mamy za to dostawać marne 2400zł? w przodku. chyba kogoś tu pogieło,
zdjecie uzytkownika
Brudas - 2014-09-17 06:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz się połapaliście że to lipa? Ja "dałem nogę" z tzw. ZRG 7 lat temu!Zastanówcie się po co JSW dwie podobne firmy: SIG i JZR ZRG ???
Nie łudźcie się że SIG Was przejmie!Sami tam uciekajcie nie przyznając się do pracy w JZR "bo to strzał w stopę".Pamiętam jak 10 lat temu przez 3 lata mówiło się o przejęciu Nas przez JSW !!!To jedna wielka lipa a SIG to za parę lat będzie jeszcze gorszą firmą niż JZR-Prezes ten sam w SIG i 10 lat temu w ZRG !
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-17 11:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze jestem debilem pisownie mam slaba znam duzo ludzi mlodych co robi w jzr i ma 2,4 i jest zadowolonych a jesli tak narzekacie to pod jsw idz
gdyby nie te 13 ,14 socjale wegiel 2 t emerytom itp to kopalnie dawno by byly na plusie jakos czechy nie maja tego problemu 55 a reszta do 62 na gorze dopiero emerytura debilem jest ten gornik ktory liczy ze podwykonawca da zarobic wiecj niz placi wykonawca swoi pracownikom :p po to sa firmy by jsw nemialo z takimi jak wy roblemu co tylko szczekaja i l-4
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2014-09-17 15:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jzr - 2014-09-15 20:30:10]:
No, ( usunięte przez administratora ) pewnie teraz to czyta i wyciera lzy ukradkiem.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-09-17 20:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2,4 i nie narzekają ? Hanysy co w domkach z rodzicami mieszkają, albo teściami, bez dzieci i alkohol we krwi caly czas. 2400 i nie narzekają ? to cie w ch*uja robia, albo im wstyd a ty debilu w to wierzysz hahahahah
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-17 23:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary ryl - 2014-09-16 23:11:19]:
powiem ci chlopie ze ja nie neguje waszej ciezkiej pracy napewno nie jest ona lekka ale 2,4 jak na firme obca czyli podwykonawce co sie spodziewacie
tylko znam ludzi co robia na powierzchni w jzr i sa robolami i maja te 2,4 wiec cos tu ciulasz ze tylko 2.4 na przodku !!!!a ja z weglem mam tyle co wspolnego co go woze i mam na lape 3 tys z sobotami 3,6 tys ale wolabym robic 25 lat na dole za 2,4 tys i miec eweryture po 40 TYLE jak mozna byc starm rylem przepracowujac tylko 25 lat ja chlopie juz mam 43 lata pracy a jeszcze pare lat zostalo !!!!!!
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik - 2014-09-18 15:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia grupowe na dniach! Podobno około 300 osób straci pracę już za miesiąc :-( Przyjmując się do JZR wiązałem z tą firmą-córką pewną przyszłość - wykonywałem pracę poleconą przez mojego przełożonego tak jak w umowie, robiłem wszystko co do mnie należy i niestety pewnie polecę bo w zwolnieniach grupowych liczy się staż pracy, czyli Ci co chorowali i bumelują podobno założyli jakieś Związki i śmieją się teraz w twarz swojemu pracodawcy - nie mogą ich zwolnić a My wykonując starannie i sumiennie swoją pracę stracimy robotę! Prezesie skoro ''My'' robiliśmy co do Nas należy - kto jest winny likwidacji ZRG-JZR? Ciężka sytuacja na rynku? Skoro prywatne firmy jak PRS, Tech-Gór i wiele wiele innych zostają na JSW to kto zawalił likwidując powoli JZR-ZRG? przecież ktoś jest winny? proszę o sprostowanie bo My tego nie rozumiemy?! Są pracownicy co w kryzysie nie umieją się pogodzić z taką pensją , ale są też tacy co mają dla kogo pracować, mają dzieci na utrzymaniu i chcą to jakoś przetrwać! Ciekaw jestem w takim razie kto z góry straci pracę - jaki nadsztygar czy jaki kierownik robót górniczych?! Zastanówcie się - skoro my wykonywaliśmy pracę zgodnie z jej umową dlaczego nie poszukacie winnych tam na górze???
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-19 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [uczciwy pracownik - 2014-09-18 15:27:22]:
i wlasnie tobie moge wspolczuc co chce robic zycze ci bys nie utracil pracy powodzenia trzym sie
zdjecie uzytkownika
mali - 2014-09-20 12:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uczciwy pracownik - 2014-09-18 15:27:22]:
Nie martw się,pójdziesz do SIGU.Masz to jak w banku.
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-09-21 00:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-09-19 20:57:15]:
No i pocieszył baran barana.Jeden prosi,aby mógł tyrac za dwa tysiaki,a drugi mu tego życzy;tak,tak tyraj za dwa patole pod ziemią do usranej śmierci,ja ci tego życzę.Życiem rządzi jedna matka-ekonomia.Ludzie jak można prosic o pracę ,która daje mniej niż wydajesz na podstawowe wydatki na życie.Czy rzeczywiście jesteście takimi nieudacznikami,ze tak bardzo musicie się poniżyc.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-09-24 16:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby maja nas wywalać a na zofiówce 4 przodek mają otwierać. prawda to?
zdjecie uzytkownika
Załamany - 2014-09-26 11:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj przeczytałem info związkowe aby chętni na wypad do Warszawki zapisywali się u naszych przedstawicieli związkowych bo to również nasza sprawa i mógłbym się ztym zgodzic pod jednym warunkiem kiedy wreszczie my się dowiemy co z JZR bo jak narazie wszyscy milczą jak zaklęci a potem już będzie za pózno . Panie iPanowie członkowie związkowi macie wpływ na swoich góru to zróbcie coś z tym bo jak narazie to płacicie składki tak jakbyscie wyrzucali kesz w błoto . A może zamiast do Warszawki ze swoimi problemami podejdziemy pod zarząd spółki co wy na to panowie szlachta związkowa w koncu jestesmy w grupie kapitałowej a nie jak kmioty z 2 ba nawet 3 kategorii . Załamany a święta tuż tuż . Nie pozdrawiam bo was nie lubie !!!!!
zdjecie uzytkownika
WALCZMY L - 2014-09-26 13:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jestem za tym aby wyjść z tym i coś działać bo na związki nie można liczyć . Tylko pytanie kto się pod tym podpisuje aby wyjść?? wolicie aby było jak było i z dnia na dzień stracić prace czy chcecie walczyć !!! ??? robimy coś czy jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y siedzimy na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i czekamy aż sami nas zwolnią ?? stracić już nić do stracenia nie mamy . Pozdrawiam i czekam na jakaś reakcje od was ! Zgadajmy sie konkretnie i wstepnie gdzie i kiedy !
zdjecie uzytkownika
War! - 2014-09-26 13:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie Panowie rację! Skoro związki już nie istnieją w JZR-ach to musimy takie sprawy wziąć w swoje ręce a oni niech bawią się dalej w biuro turystyczne i sklepy z herbatkami. Żałosne! Powinniśmy sami ustalić w jakiej formie zaprotestować i wywalczyć rzeczywistą prawdę co dalej z naszą przyszłością. Ludzie codziennie spekulują, plotkują a żadnych konkretów wiarygodnych nie ma.
Ja osobiście podejrzewam że sprawa JZR-ów jest przesądzona ale chciałbym by ktoś nas poinformował kompetentny skoro związki nie mają żadnej wiedzy. Uczniowie ZSG zrobili pikietę pod spółką i dowiedzieli się wszystkiego. Czas na nas !!!
zdjecie uzytkownika
oj nie przesadzajcie - 2014-09-26 14:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez sa ludzie ktorzy i tak mniej niz 2000zl zarabiaja. no przeciez wtedy to dopiero jest masakra- jak za to przeczyc to sie chyba nie da. powiem wam szczerze, ze dzialania na tym tle sa inspirujace bo trzeba kupowac wszystko najtansze i unikac niektorzych rzeczy. sprobujcie to zobaczycie. pozdro
zdjecie uzytkownika
WALCZMY L - 2014-09-26 14:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
działamy coś ...czy tylko piszemy i żalimy się ?
zdjecie uzytkownika
N-0 - 2014-09-26 16:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do walczmy: bez kitu chlopie uczniowie wyszli i krzykneli a w firmie stara utyrana górnicza załoga siedzi tylko na tyłku psioczy jak to zle się dzieje i co by to oni ze złości nie zroili komu by nie nagadali itp itd ..... ale tylko przy herbatce
zdjecie uzytkownika
N-0 - 2014-09-26 16:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory to było odnośnie wypowiedzi war ale i tak dotyczy kazdego pracownika firmy
zdjecie uzytkownika
Alibaba - 2014-09-26 17:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie związkowcy jakieś konkrety? Zwolnienia,wypowiedzenia przejścia do SIGu nikt nic nie wie kto ma zadziałać jak nie Wy może strajk ostrzegawczy na wszystkich oddziałach bo to co się dzieje to taki sam bajzel jak bałagan korupcyjny w JSW.Po 20 awariach z gąsienicami na przekopie wkońcu zdecydowali się na zakup gasienic do NSU ,a może związki dostały kase żeby cicho siedzieć i mają zagwarantowaną robote gdzieby nie poszli a co z resztą załogi?Po co mamy do tej roboty chodzić jak na koniec roku się okaże że ani odpraw ani roboty nie będzie jest ktoś kto nad tym panuje napewno nie pan Bru.....dny i pan Szcz.....urek.Jest ktoś kto by poprowadził tą firme jeszcze oczekujemy konkretnych odpowiedzi anie tylko ile osób tyle wiadomości na temat JZR. Z każdym następnym dniem rodzą się następne pytania i tak cały czas do nicości.PZDR
zdjecie uzytkownika
WALCZMY L - 2014-09-26 19:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może każdy z każdej kopalni pogada z górnikami i coś zdziałamy ? co wy na to ? czy olejemy to i szybko stracimy robotę . Na ZWIĄZKI nie ma co liczyć !! tak jak kolega napisał uczniowie wyszli i wszystko wiedzieli a my też możemy wyjść i coś wiedzieć . CHLOPY ogarnijcie się tu chodzi o dzieci , rodziny ...
zdjecie uzytkownika
stiv34 - 2014-09-26 19:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oj nie przesadzajcie - 2014-09-26 14:01:55]:
dlaczego piszesz że związki nic nie wiedzą jak byli chłopy ostatnio na zofiówce i pniówku i mówili o co chodzi
zdjecie uzytkownika
stiv34 - 2014-09-26 19:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stiv34 - 2014-09-26 19:38:19]:
Do walczymy ciekawe czy jak wejdziemy w spór to akurat ty nie pójdziesz na chorobowe .jak chcesz wiedzieć to ZZ JEDNOŚĆ zakłada komitet strajkowy i jak chcesz wiedzieć więcej to zadzwoń do jedności to ci odpowiedzą na każde pytanie pozdrawiam członek jedności
zdjecie uzytkownika
jzr - 2014-09-26 20:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie na pniówek zawsze przyjeżdża pewien kolega i mówi co słychać w firmie więc nie piszcie że nic nie wiecie zz jedność walczy i nigdy nas nie zostawi .należałem do innego związku i żadnych informacji nie miałem a jedność coś jednak robi Nie długo zobaczycie jak to ruszy
zdjecie uzytkownika
WALCZMY L - 2014-09-26 20:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stiv34 - 2014-09-26 19:52:22]:
kolego stiv 34 ja nie z tych co odchodza lub się boja ! ja się zawsze odzywam itd . Jak piszę to piszę i chciałbym działać ale z kim ? jak każdy się boi .
zdjecie uzytkownika
stiv34 - 2014-09-26 20:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WALCZMY L - 2014-09-26 20:19:23]:
Z JEDNOŚCIĄ bo to jest konkretny związek w tych JZR-ach
zdjecie uzytkownika
mali - 2014-09-27 00:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sory,ale taki mamy klimat badziewiaki.Przestańcie ujadac tu na forum,bo w poniedziałek i tak wsiądziecie do swoich kolasek i pojedziecie zapiżdżac metry.Ujadacie tu jak kojoty na pustyni,a jesteście zwykłymi lamusami.
zdjecie uzytkownika
Ryl - 2014-09-28 21:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam jedno chłopaki, wszędzie jest źle ale to co dzieje się w JZRach to jest apogeum nieudolności zrządzania i szczyt chamstwa ze strony zarządu. Czemu nikt nie reaguje, przeciez roboty są, na Zofi, na Pniówku i na Boryni roboty na przyszły rok są, nie mówiąc o Budryku bo tam mamy nawet swojego podwykonawce - PRG! Wydaje mi sie że ktoś tutaj celowo zmierza do zamknięcia ZRG! Z drugiej strony po co inwestujemy w nowe gąsienice do ładowarki? Po co info że w przyszłym roku będziemy miec ubrania z logiem JSW? Cos tu smierdzi. Ostatecznie okaze sie ze to straszak dla części ludzi żeby załogę uszczuplic. Trzeba walczyc Panowie o swoje, może faktycznie strajk ostrzegawczy coś wskóra? Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości! Szczęśc Boże
zdjecie uzytkownika
WALCZMY L - 2014-09-29 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanówcie się póki jest jeszcze czas ... Strajk tak .. ale z kim ? jak każdy się boi ! trzeba pokazać , że nam zależy na robocie i nie chcemy jej stracić ! Jeśli chcą rozwiązać dół to niech nam zagwarantują prace w SIGU !! jesteśmy własnością JSW . Ludzie zróbmy coś bo zostaniemy bez niczego a wtedy się obudzicie
zdjecie uzytkownika
qwert - 2014-09-30 12:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mali - 2014-09-27 00:00:12]:
oooo jaki bohater? to rozpocznij strajk, LAMUSIE
zdjecie uzytkownika
KK44 - 2014-10-01 11:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryl - 2014-09-28 21:16:42]:
ja... na Krupińskim była już ekipa z nowa odzieżą, "po jakiś super tajnych testach" ale logo dalej JZR... nie zdążyli pomierzyć wszystkich i ...zamknęli oddział... kolejny pomysł który pieprznął o zola... tu się nic kupy ...upy nie trzyma, decyzja, zmiana, ciągły kit i makaron na uszy...
zdjecie uzytkownika
volt - 2014-10-01 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najnowsze wiadomosci to takie do konca roku jzr bedzie mialo prace na 100%
ja juz mam zalatwione przeniesienie do jsw 30.09 dalem wypwiedzenie z pracy
zdjecie uzytkownika
pumpernikiel - 2014-10-01 15:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę - pięknie panie Prezesie pięknie :-/
temat: Skandaliczna sytuacja we władzach Jastrzębskich Zakładów Remontowych!
We wrześniu br. Zarządowi JZR przyznano premię za wyniki finansowe, i tak Prezes JZR otrzymał 76 000 zł netto premii, a jego zastępcy po 67 000 zł (na rękę). Spółka JZR za I półrocze przynosi ok. 3 mln zysku. Równolegle trwa drastyczna obniżka pensji pracowników JZR oraz przygotowywany jest zamiar do rozpoczęcia zwolnień grupowych w Spółce.
W celu ochrony miejsc pracy powołaliśmy Komitet Protestacyjny.
Z.Z. „Jedność” wejdzie w spór zbiorowy w tej sprawie!
zdjecie uzytkownika
iskierka nadziei!!!!!!!!!! - 2014-10-01 17:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jak najbardziej z Wami ZZ Jedność jak już wszystko się ułoży to pierwszy się do Was zapisuje.Pokazać prezesowi i jego świcie gdzie raki zimują Pozdro
zdjecie uzytkownika
stiv34 - 2014-10-01 17:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iskierka nadziei!!!!!!!!!! - 2014-10-01 17:16:49]:
Kolega a czemu jak się ułoży teraz to ci szkoda paru groszy na składki czekasz aż Jedność ci wywalczy nasze przywileje Takich ludzi związek nie potrzebuje co się chowają za innymi pozdrawiam w jedności siła
zdjecie uzytkownika
iskierka nadziei!!!!!!!!!! - 2014-10-01 20:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stiv34 - 2014-10-01 17:38:41]:
Jak mi odpowiesz kolego co ZZ Jedność zrobiło dla JZR przez te lata c o urzędują to jutro się zapisze bo jak narazie to od około trzech lat płace lecą na łeb ludzi zwalniają i nie macie się czym postrzycic ,Pozdro
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-10-02 10:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo "Jednośc" trzeba walczyc! Nie dajmy się poniewierac! Ludzie to nasza praca, nasze pieniądze, nasi koledzy, jeden za wszystkich wszyscy za jednego!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie J.Z.R.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert