Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o J.Z.R.

zdjecie uzytkownika
Dozór - 2014-01-04 00:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja proponuję wam pokazać się i zrobić zatwierdzenia. Nikt wam nie broni pracować jako sztygarzy, może w końcu któryś z was nam sztygarom pokaże jak mamy wykonywać dobrze swoje obowiązki. Serdecznie zapraszam nic trudnego wystarczy z firmy pobrać zaświadczenie o zatrudnieniu pojechać do OUG złożyć odpowiednie papiery i umówić datę egzaminu. Narzekać i psioczyć na innych jest bardzo prosto, ale już trzeba wziąć na siebie odpowiedzialność to wy się zaraz wszyscy tracicie. I Panowie mam do was serdeczną prośbę jak macie do kogoś jakiś problem to nie piszcie tego na forum tylko załatwcie sobie takie sprawy na oddziele. Szkoda że większość z was potrafi obrażać innych, narzekać jak to mamy źle itp tylko na tym forum. Ale jak już przyjeżdża władza na oddział to tylko parę osób potrafi tak naprawdę powiedzieć co myśli. Ja bardzo was przepraszam drodzy górnicy za ten wywód, ale niektóre komentarze aż żal czytać. Dosiego roku i aby wam się wiodło w życiu.
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-01-07 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie Dozór w JZR to d...le,ale 40% załogi im dorównuje.
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-01-08 07:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To że mało zarabiamy nie jest winą ani ludi ani dozoru bo przecież oni nam nie płacą i nie oni odpowiadają za stawki no! jedynie kierownictwo za premie. Ja wiem czyja to wina.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-08 20:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą przyjęcia w JZR??
zdjecie uzytkownika
Bidon - 2014-01-08 20:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-01-08 20:11:00]:
Podobno od kwietnia.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-08 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym co się nie podoba niech się zwolnią i będą szybciej;)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-01-09 13:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy przewidziane są przyjęcia na powierzchnie, czy tylko na dół ?
zdjecie uzytkownika
sad - 2014-01-10 16:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jest moja 14 pensja ? co jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nim2 - 2014-01-13 08:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jarzabek - 2014-01-07 22:19:36]:
ja powiedziałem i teraz on i jego kumple sie mszczą na mnie ty jesteś taki sam ....gdyż gdybyś był wporzo to podpisałbyś sie dozór z małymi wyjątkami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
JSW - 2014-01-16 08:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Robicie to samo albo i gorszą robotę co my pod kopalnią a macie 2 razy gorsze wypłaty.Tak gdzie my nie chcemy iść ,tam Was poślą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-31 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co dalej z ta firma
zdjecie uzytkownika
koko channel - 2014-01-31 21:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby firma ma się przekształcać... Robią z ludzi żart, 5 zł/ dn premia gg na boryni
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-01 22:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My chcemy pod JSW
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-02-07 14:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile zarabiacie w jzr jak ślusarz?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-08 15:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ciekaw jestem ile pan B... sobie piszę premii (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-02-08 20:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o premie, to nie pracują ludzie tylko nazwiska.Możesz zapieprzać, ale jeśli nikt nie zna Twojego nazwiska wyżej to nic premie nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
mali - 2014-02-09 18:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Budryku strzałowi zarobili nawet po 2800,więc nie jest żle.
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-02-10 14:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wnioskując opinię dyrektora B to powinniśmy się cieszyć z wypłat bo przecież zarabiamy dobrze lepiej niż w Gór budach mają emeryci. Ciekaw jestem czy pan B wyżywił by rodzinę za 2600 netto ? A jego jedyna motywacja cieszmy się z tego co mamy bo będzie jeszcze gorzej heh żal ... Uciekam stąd jak najdalej
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-02-11 20:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mali - 2014-02-09 18:24:50]:
To musi byc jakiś cienias ten strzałowy.Ja tam kręcę się koło czwórki,no ale mnie tata lubi.
zdjecie uzytkownika
Czesiu_Spayker - 2014-02-12 14:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej mają kombajniści w tej firmie żadnego dodatku, jak kiedyś było stanowiskowe co troszkę motywowało ale tu nie ma widocznie znaczenia czym się zajmujesz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-12 21:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje kombajniści w JZR nie są doceniani.
zdjecie uzytkownika
Borynia - 2014-02-15 15:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ty to sie nie odzywaj bo po pisaniu widac ze jestes (usunięte przez administratora)!! wielki fachowiec sie znalazl .
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-02-15 21:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Borynia - 2014-02-15 15:08:46]:
Pracowałem w JZR ponad 2 lata, odszedłem, bo nie odpowiadała mi organizacja pracy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elektron - 2014-02-15 23:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektryk z papierami zarabia niecale 2,5 tys
porazka jakas;/
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-02-18 18:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie orjentuje się ktoś czy będą jakieś przyjęcia w jzr?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
75 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x