Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o J.Z.R.

zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2013-10-09 20:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam Wasze kolejne pobory Panowie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 09:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Budryk - Obóz pracy! Pracujesz świątek piątek i niedziele a wypłata jak dla nowo przyjętego...
zdjecie uzytkownika
huha - 2013-10-10 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [FADO - 2013-07-16 23:35:52]:
Z tego co wiem to przyjęcia na cały najbliższy rok zostały wstrzymane. Więc radzę szukać szczęścia gdzieś indziej.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-10-18 22:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Bardzo rzetelna firma
zdjecie uzytkownika
Fakt - 2013-10-30 15:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma co tu pisać. A za dużo już nie wolno bo zostanie usunięte. Daremna firma i tyle.Czekam na okazję by się wyrwać.
zdjecie uzytkownika
prosty ryl - 2013-11-06 16:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Cóż mogę powiedzieć po 2 latach pracy w tej firmie ŻENADA. Mam zarobki niższe niż te sprzed dwóch lat. Rodzina na utrzymaniu, dzieci...opłaty...

Dozór na Boryni nauczył się traktować ludzi jak przedmioty, coś im się nie podoba to słyszymy -5, -10 za co ? Ze robimy jako ślepry na najniższej stawce roboty ciesielskie, transport po 100 metrów pod górę z obudową klękając przy tym dosłownie, obsługa przenośników, pobierki, porządki i Bóg wie co jeszcze...Nikt nie docenia pracowników "po tyłach" liczy się przodek, GG które nam zabrali - kim my jesteśmy też mam gęby do jedzenia, też mamy rodziny, TEŻ JESTEŚMY LUDŹMI!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2013-11-08 09:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyplaty takie, jak rzuca sie biedakom drobne na ulicy. Tak jak przedmowca, jeszcze pare miesiecy temu wyplaty byly troche lepsze, ale k**wa, takie ochlapy za caly aktualny miesiac? I tak jak przedmowca, gdyby nie my po tylach, to na przodku nie ma postepu, ale tego Brudny nie wie, bo co on wie o gornictwie.
A jak ktos sie upomni o swoje, zawsze slyszymy 'jak sie nie podoba to droga wolna'. Kto by przypuszczal, ze takie cos w JZR.
zdjecie uzytkownika
koko channel - 2013-11-10 14:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Fakt, z tego co wiem, najmniej kompetentny dozór jest na boryni.
zdjecie uzytkownika
GÓRNIK - 2013-11-25 21:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za firma?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-11-26 20:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyna w swoim rodzaju.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-04 13:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dniu naszego święta życzę wam tyle zjazdów co wyjazdów i wszystkiego najlepszego aby było lepiej w życiu osobistym ii zawodowym (żeby lepiej płacili itp,) niektórzy nie wiedza jak się ciężko górnik na dole na pracuje żeby zarobić na życie. Pozdrawiam SZCZĘŚĆ BOŻE
zdjecie uzytkownika
Bezurazy - 2013-12-10 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Popytaj dobrze to dowiesz się prawdy o (usunięte przez administratora) i czy warto się spinać.
zdjecie uzytkownika
ŚmiechuWarte - 2013-12-10 14:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NO? NO? PANOWIE SZEFOWIE ZE ZWIĄZKÓW JZR-owskich PEŁEN SZACUN ZA WASZĄ DETERMINACJĘ ZA POPRAWĘ PŁAC DLA DOŁOWCÓW JESTEŚCIE THE BEST. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zwykly - 2013-12-17 08:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i już sie zaczeło na stronie jzr w zakladce praca potrzebuja inst.strzalowego ale juz niema wzmianki o 14 pensji i o baranzowce mam nadzieje ze zwiazki cos z tym zrobia bo jak nie to trza bedzie sie zbierac z tej firmy niby najlepszej bo wlascicielem jest jsw ... smiechu warte
zdjecie uzytkownika
koko channel - 2013-12-18 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwykly - 2013-12-17 08:59:27]:
A to 14 i nagrodę branzowa tez chcą zabrać ?????? !
zdjecie uzytkownika
ZAł AMANY!!!! - 2013-12-19 17:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko channel - 2013-12-18 21:30:13]:
A co zdziwko teraz zacytuj sobie słowa piosenki Ale to już było i nie wr!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gornik - 2013-12-21 21:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jzr to dobra firma ale ludziom robic sie niechce
zdjecie uzytkownika
koko - 2013-12-30 20:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gornik - 2013-12-21 21:53:11]:
hehe za takie pieniądze ? z tak ograniczonym dozorem... ? się jeszcze dziwisz cio.to
zdjecie uzytkownika
z - 2013-12-30 20:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw sie Gornik, bedzie jeszcze gorzej, wiem co mowie.
zdjecie uzytkownika
Górnik JZR - 2013-12-31 09:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JZR-y górnicy to nieoficjalnie super pododdziały tak zw. przygotówek JSW. Prezesi tejże spółki kiedyś to docenią jak braknie JZR-ów a braknie bo ludzie już zaczynają interesować się i szukać lepszych wynagrodzeń w firmach obcych. Ok.Ktoś napisze ,TO SOBIE SZUKAJCIE' ale takie słowa tylko dowód na lekceważenie ludzi i arogancja władzy.Podobno nawed własnegopsa jak się kopie kiedyś w końcu odejdzie. Lecz straty pójdą w miliony bo górnicy z JSW za takie pieniądze nie pracują a i obce firmy coraz częściej negocjują przetargi tak by ich pracownicy wykwalifikowani nie uciekali do konkurencji a one mogły dalej funkcjonować w raz z wykwalifikowaną załogą dalej. Może JSW powinna obudzić się z letargu i przyjrzeć się płacą w JZR-ach ludzi którzy robią najgorszą robotę za 1/3 tego co oddziały JSW.SA. Przecież wszyscy o tym wiedzą że tak jest. Chyba że są jakieś wyższe wartości niż poszanowanie i wynagrodzenie za pracę. Kapitalizm jak wiadomo tworzy bogaczy i żebraków lecz trudno przyjąć fakt dlaczego za taką samą pracę jak koledzy z JSW jesteśmy tak daleko z wynagrodzeniem że upokorzenie to najłagodniejsze ze słów. A jak na razie wszystkim kolegom z JZR-ów za ciężki rok 2013. Do siego roku 2014.
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-01-02 22:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ilu z Was odeszło do innych firm z JZR? Plujecie na swoją firmę, a i tak nikt nie odejdzie!!!Ci co mają zarobić i tak zarobią, reszta będzie chodzić i marudzić.Swoją drogą- nie chcę oceniać szefostwa, ale KPP i reszta dozoru wyższego, średniego i niższego to 90% (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dozór - 2014-01-04 00:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja proponuję wam pokazać się i zrobić zatwierdzenia. Nikt wam nie broni pracować jako sztygarzy, może w końcu któryś z was nam sztygarom pokaże jak mamy wykonywać dobrze swoje obowiązki. Serdecznie zapraszam nic trudnego wystarczy z firmy pobrać zaświadczenie o zatrudnieniu pojechać do OUG złożyć odpowiednie papiery i umówić datę egzaminu. Narzekać i psioczyć na innych jest bardzo prosto, ale już trzeba wziąć na siebie odpowiedzialność to wy się zaraz wszyscy tracicie. I Panowie mam do was serdeczną prośbę jak macie do kogoś jakiś problem to nie piszcie tego na forum tylko załatwcie sobie takie sprawy na oddziele. Szkoda że większość z was potrafi obrażać innych, narzekać jak to mamy źle itp tylko na tym forum. Ale jak już przyjeżdża władza na oddział to tylko parę osób potrafi tak naprawdę powiedzieć co myśli. Ja bardzo was przepraszam drodzy górnicy za ten wywód, ale niektóre komentarze aż żal czytać. Dosiego roku i aby wam się wiodło w życiu.
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-01-07 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie Dozór w JZR to d...le,ale 40% załogi im dorównuje.
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-01-08 07:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To że mało zarabiamy nie jest winą ani ludi ani dozoru bo przecież oni nam nie płacą i nie oni odpowiadają za stawki no! jedynie kierownictwo za premie. Ja wiem czyja to wina.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-08 20:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą przyjęcia w JZR??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x