brak logo

J.Z.R.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o J.Z.R.

ryl 2015-03-16 21:17
pan inżynier z raciborza podpierdalacz na odziele numer jeden !!!!!!!!!!! zdrajca błędol
mali 2015-03-16 22:16
Polaczku w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś.Luksemburg to nie Polska,tu są przepisy które regulują płace i żaden pracodawca nie odważy się ich złamać.Mieszkam tu z rodziną od trzech lat i tutaj nie poniża się ludzi za to skąd pochodzą.Zal mi ciebie bo mieszkasz w zafukanym kraju i taki jesteś.Dlatego zostań ze swoimi przekonaniami tam gdzie jesteś,ograniczony człowieczku.
ADMINISTRATOR GRP 4 BORYNIA szychta z pobierki! 2015-03-18 20:42
ZAMYKAM TO FORUM!!!OFFICIAL MESAGE
2
ciekawy 2015-03-20 16:09
Czyżby informatycy z sigu blokowali dostęp do forum.
ryl 2015-03-29 18:03
pozdrawiam wszystkich z byłego G7 w JZR na Budryku , Koledzy po co robicie jakies podziały, w końcu kiedyś wszysycy pracowaliśmy razem, teraz też będziecie w jednej firmie. Jak było na G7 wiemy wszyscy, nie liczyło sie co umiesz i ile robisz, liczyły się nazwiska i podlizywanie KPP,
Wisełka 2015-04-02 00:09
Nigdy bo będe kierownikiem robót w SigU
chłop 2015-04-02 07:20
Wiecie co z branżówka za te miesiące co przepracowaliśmy ? dostaniemy jak tak to kiedy ?

prosze o odpowiesz
szeregowy Dolot 2015-04-02 20:05
Prezes na zebraniu 3 tyg. temu powiedział, że nie wypłaci bo coś tam wynalazł, że nie musi :-/nie należy się i koniec! dziwne bo się sami nie zwalniamy i należy Nam się przeliczeniowo za przepracowane miesiące! Jedność natomiast twierdzi, że jest to pozytywnie załatwione i będzie wypłacona, ale kiedy? nie wiadomo :-/ mają się odnieść do całej tej sytuacji już na dniach... Oby - bo zamykając strajk twierdzili, że będzie wypłacona i moim zdaniem tak powinno być, ale czy będzie to się okaże :-/ Na Budryku chłopy mieli siedzieć do końca roku - poplanowali sobie wczasy itd. a tu info od prezesa , że nie będzie kasy! Świetna zagrywka...
K2 2015-04-02 21:12
Wczasy to trzeba umiec sobie zaplanowac.
1
pumpernikiel 2015-04-03 13:51
Widocznie Ciebie nie stać nierobie :-)
atom 2015-04-04 04:57
Tu nie chodzi czy stac czy nie stac , przepracowal taki okres czasu ze sie mu nalezy , zapracowal na ta branzowke i powinienien ja dostac.Dobrze ze Cie na wszystko stac
jo 2015-04-04 19:51
Na szczęście istnieje cos takiego jak pozew zbiorowy panie Prezesie
Borynia 2015-04-04 20:04
dokladnie kolego wiec sledzmy wydarzenia bo na dniach mamy wiedziec co z BRANZOWKA jesli nic z tego to pozew ....
K2 2015-04-04 22:26
Jesteś takim głąbem,że nie ogarnąłeś nawet sedna przekazu.
Polak 2015-04-07 17:21
Hahaha piknie mi prowokacja wyszła, prawie wam żyłki na czołach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chciałem widzieć opinie tych co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kraju i faktycznie liczyłem się z takimi wpisami. Na szczęście nie ma Was już w naszym pięknym kraju i wara od Polski! Siedzieć tam na uchodźctwie nieudaczniki! Pozdrawiam brać górniczą! Szczęść Boże
K2 2015-04-08 12:47
Kraj rzeczywiście piękny tylko niestety tacy debile jak Ty zaśmiecają jego krajobraz.Prowokacja?Człowieku Ty się taki urodziłeś i rzygasz jadem na prawo i lewo.
1
popieram 2015-04-08 15:19
Polak po części ma rację, znam takich co wyjechali i jak przyjeżdżają do kraju na kilka dni to okazuje się ze juz po polsku zapominają zdań, jest to bardzo żenujące, nie mniej niż szastanie kasa w barze lub na dyskotece i rozpowiadanie ile to zrabia... w większości tak jak Polak pisze, na zmywaku lub jakiejś fabryce. Niestety my Polacy już tacy jesteśmy a siano wystaje z butów na kilometr.
stalowy 2015-04-08 22:23
a stalowy dostał się na Borynie do sigu hehe ,to będzie potęga na przebudowach z tymi dłońmi dużymi- buahahahaha!
:) 2015-05-10 11:52
Witam byłych pracowników JZR dołowych ..

Ci co nie wiedzą to Prezes się zgodził i wypłaci BARBÓRKĘ w Lipcu
jzr 2015-05-14 17:39
On się nie zgodził tylko ma taki zasrany obowiązek,nie miał nic do gadania .Całe szczęście ze ten barłóg się już skończył i że już się nie muszę wstydzić jak się ludzie pytają w jakiej firmie pracuje.
taki 2015-06-08 09:27
Kto zna najbardziej nieudolny przodek w sigu?
taki 2015-06-08 09:29
dodam że chodzi mi o kopalnie borynia!


1
seta 2015-06-19 14:55
ponoć to ten co kombajnista zagląda lewym okiem do prawej kapsy !
były 2015-07-01 14:21
kiedy te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jzr będą będą płacić branżówke
angela 2015-07-01 22:27
Dir niemals!
byly 2015-07-03 20:04
kiedy te zlodzieje z jzr beda wyplacac branzowke
byly 2015-07-04 09:37
kiedy te zlodzieje z jzr beda wyplacac branzowke
1
on 2015-07-25 16:22
no to cześć patałachy
tubylec 2015-10-08 13:56
Słyszał ktoś pogłoski że mają zlikwidować SIG, a ludzi zatrudnić pod kopalnią jeszcze w tym roku.
e-mil 2015-10-11 12:46
Była taka opcja, ale pracownik SIGu jest "tańszy" od kopalniaka i dlatego SIG pozostanie.
górnik 2015-10-26 11:32
Słuchy chodzą że ludzie ze sig przechodzić mają pod kopalnie w styczeń ,luty 2016 ale oficjalnie zarząd nic jeszcze nie ogłosił .
Pomocny 2015-11-09 23:45
Firma funkcjonuje ucinaja zarobki wiec ludzie już sami odchodzą . W perspektywie da dalsze cięcia i zwolnienia. Wpłaty na czas
Yo 2016-01-04 18:12
A jak z placa w Jzr na powierzchni gdzie frezuja i tocza?
chal 2016-01-10 14:05
Witam mamszkolenie
chal 2016-01-10 14:08
Bede mial szkolenie wiertacz czemu pierwsze było w grudniu a nastepne w styczniu
Yo 2016-01-11 08:28
Ciekawi mnie jakie maja tam maszyny i jakie programy pisza sobie pracownicy na jzr obrobka
amatorrylostwa 2016-03-21 18:48
Dobrze ze powiedziałeś po części bo ja tez bylem na zachodzie i zylem elegancko mimo ze napier8alalem przy hortensji jednak zawsze chciałem byc rylem i jestem zaabiam przez wielu upragnione 2k z kartkami narzekać trzeba bo jest na co , w Nl ludzie nie narzekali bo nie bylo tragedii a tu polskie firmy to mobbing wyzysk hujowa placa i podpierdalacze wiec z czego soe cieszyć z tego ze jest robota, przestań .... I nawet tak nie myśl ......
Paweł 2016-05-10 20:07
Witam, Czy ktoś słyszał o zwolnieniach w SIGU? podobno do końca czerwca mają wszyscy lecieć, przodki i sciany mają być monitorowane, redukcja ma dotyczyć również pracowników etatowych - dozór do łopaty redukcja etc.
Maniek 2016-05-19 22:45
Jak zwolnia wszystkich?
Większość ma umowy jeszcze..został jakiś rok czasu..
Skąd to słyszałeś? Mów
Zioło 2016-06-13 01:01
Kto był na spotkaniu Jedności? co gadali?
ivo 2016-06-16 18:30
po powyższych komentarzach wyczuwam jakieś problemy i niepokoje... ktoś mi powie co się dzsieje konkretnie? warto teraz cv wysłać?
xxwwwxx 2016-12-14 18:05
ktoś może coś powiedzieć o pracy w JZR? na jakie zarobki można liczyć na początek? Wykształcenie operator obrabiarek skrawających, dodatkowe kursy: operator wózków jezdniowych, operator suwnic z poziomu 0, hakowy.
5
xxwwwxx 2016-12-14 18:05
ktoś może coś powiedzieć o pracy w JZR? na jakie zarobki można liczyć na początek? Wykształcenie operator obrabiarek skrawających, dodatkowe kursy: operator wózków jezdniowych, operator suwnic z poziomu 0, hakowy.
Odii 2017-03-06 10:32
Czy ktos mi powie dlaczego rekrutacja na operatorow cnc odbywa sie 2 razy w miesiacu..?
Bo watpie ze sie firma tak rozwija...Jakie zarobki oferuja...?
1
Artur 2017-03-09 12:36
Słyszałem, że szukają ludzi bo dużo zleceń mają.
1
Odii 2017-03-14 14:51
Dzieki.. a czy orientujesz sie jakie zarobki proponuja...?
1
Spavadż 2017-03-16 17:59
Jest prawdą że zarobki mocno skoczyły? Kiedyś na rozmowie oferowali mi koło dwóch tysięcy, jakieś 2,5 roku temu. W tej chwili z tego co słyszałem na początek spawacz/palacz dostanie 3000-3100, a po próbnym i podwyżce w razie wykazania się mozna zarobić z dwoma sobotami 4000? Ile w tym prawdy?
1
Jaro 2017-03-24 17:43
Witam chciałbym podzielić się opinią na temat kierownika W -6. Osoba będąca na tym stanowisku ma swoich pupilków który nie zwróci uwagi, nie liczy się z pracownikami
1
Xxxx 2017-03-24 18:00
Masz rację
1
Zostaw swoją opinię o J.Z.R. - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.